Új privát üzeneted érkezett!

Hú Rana,nagyon durva,aki írta a belinkelt oldalon,hogy a nyers bekevert fasírthúst megeszi :shock: :shock: :shock: sertéshúst nyersen(már ha abból készíti)még az állatoknak sem szabad adni...kóli baktérium(najó,tudom nem így írják :oops: ),nagyon durva...ki olvasta a Méreg cimű könyvet?Ahol a kislány megbetegszik a nem jól átsütött hústól?
Till,nem nagyobb :D bár előrébb vagyok :wink:
Csomee,igen,összeszokott csapat,majd összeszokunk veled is :D apa jó fej,hogy bíztatott :D
Vendég

Nyulasz: nagyon jó az új vonalzó!!!!! :D

Till: jó nagy pocid van! Nekem is hasonló volt a 12. hét környékén. A 30. héten megkérdezték a kórházban, mikor a szülésznőhöz mentem, hogy már szülni jöttem?! Óriás pocakom volt, pedig Kitti csak 2540 gr-mal született.
csomee
Budapest X. kerület

lehet jönni a lapostetüért :D
Vendég

Csomee,nekem nem igazán tecc... :roll: pedig jó sokáig szerkesztettem...na hagyom egy kicsit,hátha megbarátkozunk.
Vendég

Nyulasz: Apa is követi az eseményeket. Minden nap kérdezi, hogy mi újság a babaneten. Főleg utánad érdeklődött annak idején, hogy hány babátok lett.

Én is raknék fel vonalzót, de még egyenlőre nem tudom, hogy hol kell. Próbálkozom!
csomee
Budapest X. kerület

Csomee,szóval apa nagyon jó fej :lol:
A nagyonbaba oldalán is vannak jó vonalzók,csinálj egyet a kiscsajnak...a bbcode-ot kell bemásolni a profilodban,az aláírásodhoz,és alul az elküld gombra kattintasz...
Vendég

Csomee
Nagyon szép a kislányod :lol:

Till
Jó szórakozást!
Vendég

Nyulasz, hát az a csaj tényleg nem normális. Én tatár beefsteaket meg nyers tojást még nem terhesen se ettem/eszem, anyám annyira belém oltotta a parát. De sztem jobb félni, mint megijedni. Pláne babásan! :wink: Micsoda új vonalzót látnak szemeim! Nagyon rákattantatok a Mamanetes vonalzókra! Jó amúgy, csak a jobb szélén azok a lények minek kellenek oda? :roll:
Jó a Méreg c. könyv? Krimi, vagy milyen műfaj?

Till, haggyad Vkriszt, hadd hőmérőzzön kedvére! :twisted: (most bevallom, néha még én is mérem. És amikor nem elég magas, akkor jól bebújok a takaró alá, míg izzadni nem kezdek, és addig mérem, míg megint magasabb lesz. Ez nyugtat meg, na. :P ) Puszi, én írhatok kicsivel, ugye??? :roll: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csomee

Nagyon sok oldalon tudsz...
www.babafalva.hu
www.noivonal.hu
www.picibaba.hu
www.mamanet.hu

www.lilypie.com
www.wunschkinder.net
www.tickerfactory.com
http://www.pregnancy-duedate.com/
http://www.familyticker.com/ticker/

És még sok oldal....

Elkészíted a vonalzót és a BBCode (egyes helyeken PHPBB) kódsort kell bemásolni!

Felső sor... SEGÉDLETEK... azt lenyitod és ott van a profil... középtájon egy téglalap... oda kell bemásolni a kódsort!
Vendég

Ma van az alvás világnapja!

Szép álmokat mindenkinek! :wink:
Vendég

Rana,azok a lények egy fiú meg egy kislány :roll: vagy nem?Az rajta volt a vonalzón alapból...de ha nem tecc,leveszem.
Vendég

szép álmokat,akkor elnyúlok én is :wink:
Vendég

Nagyon szépen köszönöm a segítségeket. Ígérem még ma rakok vonalzót.

Mabe: neked is nagy gratula!

Most megyek, mert bogyó pakol és figyelnem kell. Este jövök még!

Puszi mindenkinek! :lol:
csomee
Budapest X. kerület

Mabe: az alvás világnapja?!? Akkor ez az én napom (is) :lol:

Csomee: tényleg nagyon szép a kiscsaj 8)

Nyulasz: remélem a kolléganőm a lombikot nem terjesztette a cégnél :roll:
látom a színharmóniát nem törted meg az új vonalzóddal :lol:

Till: jó mozizást! :-) anyós :evil:

Skrisz: tényleg, új vonalzó :-D olyan csajos 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz, olyan kis űrlényeknek néznek ki inkább... :roll:

Mabe, akkor még szerencse, hogy délután horpasztottam egy nagyot, méltán ünnepeltem a napot! (Mostmár legalább tudom, miért nincs kedvem dolgozni.... Azt majd a munka világnapján..... :wink: Vagy mégsem? :roll: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: keveset igen.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Csomee, üdv ebben a jó kis csapatban! Gyönyörű a lányod!!

Nyulasz, volt uh, láttam a drágámat, de a neme nem derült ki, azt mondta majd a 18. hetin bizton megmondja! Na majd kiváncsi leszek! Jövő szerda Afp.

Vkrisz, nagyon szép teszt!!! Mikor mész uhu-ra? Szerintem az első uhu-ig vezető út a legnehezebb!! Mondjuk én a repesztőtől fogva tesztelgettem sutyiban, így tudtam mikor ürült ki, és onnantól melyik a babámé,így azért nem volt nehéz a várakozás!

Till, majd írok privit!

Hát én világgá kürtöltem terhességem, az első uhu után, de a családom már a tesztelgetős fázist is tudta!
:oops:

Kép
kata05

Kata, örülök, hogy minden rendben. Hát igen, bizonyos szempontból jó, ha mindenki tudja már az elején, akkor nem találgatnak, kérdezgetnek. De egyelőre most ez a mi kis titkunk, néha összehunyorgunk Apával társaságban, és ez olyan meghitt (meg az is, amikor otthon a hasamat puszilgatja. Mindig megkérdezi, pontosan hol vannak a babák, nehogy melléjük pusziljon! :lol: ) !!!! :D :oops:
Na megyek vacsit csinálni. Pussz mindenkinek.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, ez aranyos. :D

Kép
kata05

Kata!
örülök, hogy láttad a kis Drágádat és persze, hogy jól van! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Próbálom a vonalzómat feltenni.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Úgy néz ki sikerült! :lol: :lol: :lol:

Kata: Nagyon örülök, hogy minden rendben a babóval.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sok szép új vonalzó! :D

Ma tanítottam du 6 órát...kell a pénz. :wink:
De inkább otthon mint máshol.

Ittam palástfűt is délután.

Milyen durva, hogy mennyi mindent nem lehet enni...pedig biztos nagyon sokan nem tudják. :shock:

Ennyi mára, készülődök az estére...pusszantás!

Kép
vizkriszisback

Mindenkinek köszönöm a segítséget a vonalzókészítéshez!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szép estét!

Két napig nem volt netünk! :twisted: Sajna nem tudok mindent visszaolvasni, majd talán holnap...

Puszi, változatlanul mennek a babatapik. Most hogy vagy? :?:

Nyulasz, gratula a 17. héthez! Látom az új vonalzót, de mi az a két kis ufó a végén? :shock:

Katavirág, most lesz ET?

Till, ekkora pocakot!!!! :shock: :D De neked már a stimu alatt is nagyocska volt, ugye?

Szezso, elhiszem, hogy kiakadtál a kolléganődre, kicsit túllőtt a célon. :x

Kata, gratula a 15. héthez!

Ranacica, aranyos lehet a kandúrod, ahogy puszilgatja a minicicákat. :D

Dezsi, örülök, hogy leköt a sok munka, és talán a kedved is jobb, ugye?

Árnika mikor kezdtek?

Csomee, Isten éltesse ezt a gyönyörű tíz hónapos pici lányt! :D Drukk a tesóhoz! Ti aztán nem vesztegetitek az időt... :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Azta', már felhasználó vagyok! (És nem kezdő!):lol:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Na hali :!:

Atyavilag, mennyit irtatok :!:

Puszi, akkor mar csak egy hetet kell izgulnunk :!:

Vkrisz, ilyen mega pozitiv tesztet en meg nem is lattam :wink:

Csomee, akkor mi most egy cipoben jarunk. En 34 eves vagyok, lombikbol szuletett kisfiunk most 11 es fel honapos. Nagyjabol 10 honapos koraban volt a masodik lombikom kisteso uruggyel, ami sajna nem sikerult. Van 2 fagyink, amiket egyesevel kerunk vissza. Penteken voltam vvten, de meg nem peteerek, hetfon ujra vvt. Ugy saccolom, szerdan lesz ET. Csinaltam is egy szerencset hozo tickert :wink:

Szerintem a mi kis gombszemu hercegunhoz jol illene a ti kis gombszemu hercegnotok :wink:

Kép

Bocs, hogy mar megint vele dicsekszem :oops:
katavirag

Szép jó reggelt! :D

45.cn, talán 18.dpo...amikor erre gondolok, látom milyen fiatal még ez a babó. :roll: Tesztelni akarok! :D De nincs tesztem...apa szerint meg felesleges, úgy is minden rendben van. De ma szülinapom van, úgyis meggyőzöm. :lol:
A táblában is javítani kellene, 32 lettem.

Más:Hintaszéket szeretnénk venni nekem, mindig mondtam, hogyha babás leszek, veszünk.Vmi ötlet, javaslat? :)

Csomee, Kata
Nagyon szépek ezek az áthatótekintetű babákok. :D :D
Mihamarabbi utánpótlást nektek!!! :D

Egerecske
Gratula az új státuszdhoz! :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!!! :D

Kép
vizkriszisback

Vkirsz,
sok boldogot!!! :D :D az ajándék ott lapul a pocakodban! :lol: :lol: :lol:

Én inkább relax széket kérnék lábtartóval, mint hintást. :D Nem is olyan drága a baumaxban.
Én is azt kaptam a szülimre nyáron. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

A hintaszék azért jó mert hintázik...jót tesz a babó feljődésének...állítólag. :D

Kép
vizkriszisback

Ilyet kívánok neked: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Vkrisz, boldog szülinapot!

Kép

skrisz72

Vkrisz, nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!

Kép
kata05

Lányok, köszi a dícséreteket a vonalzóm nevében. :lol:

Lenne egy kérdésem. Tegnap reggel valami becsípődött a csigolyáim körül. Szerencsére tudok mozogni, de egész nap fáj, és kisugárzik. Éjjel alig aludtam, minden fordulásnál felébredtem. Mit vehetek be, vagy mivel kenhetem? Van itthon 1 szem Algopyrin, és Voltaren Dolo tabletta, meg valami büdös sportkrém (Salonpas gél), és van Voltaren emulgél is.

Csomee, beraklak a táblába, ha küldesz adatokat. Ilyen a tábla:

Kép

skrisz72

Sziasztok!

Vkrisz, Isten éltessen sokáig! :D
Kép

Katavirág, ez a tekintet! Gyönyörű! :D

Skrisz, szép az új vonalzód! :lol:
Jobbulást kívánok, én anno Fastum gélt a keresztcsonti tájékra. Mabe doktornő nem rendel?, ő biztos jót mondana... :D

Hajnoca, Bogyika tündéri!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Vkrisz!

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca, úgy "megharapdálnám" lánykád combjait! Nagyon formás baba!

Katavirág, hát te fiad is csüngeni fognak a lányok! Gyönyörű szemek!

Kép
kata05

Mindenkinek köszi a köszöntés csajok!Aranyosak vagytok! :D

Hajnóca
Köszi.Igyekszünk.Ill. igyekeztünk. :lol:

Skrisz
Sajnálom...de hogy mit lehet és mit nem abban nem tudok segíteni.Pihengess!Látom átraktál a táblában. :D

Teszteltem nagyon erős pozitívat, majd teszem...de ahhoz kell a laptop.

Pusz

Kép
vizkriszisback

Vkrisz

Kép
Vendég

Katavirág, Hajnóca
Gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg tudnám dögönyözni őket :wink:

Skrisz
Algopyrint fájdalom esetén lehet bevenni.
És a Voltarennel be is kenheted...
Vendég

Sziasztok!

Vkrisz: boldog szülinapot! :-D

Skrisz: nagyon fáj?
Voltaren Dolo-ra ezt találtam, így szerintem inkább Algopyrin:
"Terhesség vagy szoptatás esetén a gyógyszer alkalmazása előtt kérje ki kezelőorvosának véleményét vagy kérdezze meg a gyógyszerészt. Különösen fontos az, hogy a terhesség utolsó három hónapja során csak akkor szedjen Voltaren Dolo filmtablettát, ha azt kezelőorvosa kifejezetten szükségesnek tartja."
A tájékoztató szerint a gél az mehet, csak nem nagy felületen és nem sokáig.
Bioptron lámpád nincs, vagy nem tudsz szerezni?

Rana: utólag is boldog hétfordulót! :-)

Hajnoca, Katavirag: gyönyörű gyerkőcök! :-)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, Mabe, köszi a tippeket. Most annyi változás van, hogy ha mozgásban maradok, akkor jobb. De ha csak ücsörgök, akkor jobban fáj. :?

skrisz72

Kép

Kép
vizkriszisback

Vkrisz: gyönyörűűűűűű! Kép

Skrisz: jobbulást!

Kata: látod már vannak nevek! :D Mi van a 2. vonalzó hosszú részén?

Szép napot Lányok!

Kép

Kép

*puszedli*

Vkrisz, gyönyörű teszt!

Puszi, igen meg vannak a nevek. A hosszú részen szökőkút egy része van. :D

Kép
kata05

Sziasztok!

Lányok, vigyázzatok a szülés után is a tornával. Csak nagyon lazákat lehet csinálni, mert savas lesz tőle a tej, és nem fogadja el a baba. Szóval előtte csak séta, utána pedig lightos gyakorlatok. Rubint Rékát felejtsétek el!

Csomee, üdv itt! Gratulálok a kislányodhoz, és drukkolok a kistesóhoz. Gyönyörű a pici lány!!!

Till, gyönyörű pocak.

Tagadás-nem tagadás: Nekünk elég sokan tudták, és nyomon követték a próbálkozásaimat. A barátnőim, a férjem barátai, és elég sok kollegám. Így aztán ők folyamatosan be voltak avatva a fejleményekbe. Olyan ismerős pedig szerencsére nem volt, aki kerek perec rákérdezett volna. Én egyébként biztosan megmondtam volna, az örömtől, a büszkeségtől és némi babonából nem tudtam volna magamban tartani.

Vkrisz, a második csík lassan erősebb lesz, mint a teszt csík! Boldog szülinapot!

Puszi, babaragacsok mennek. Kitartás péntekig. Addig nem tesztelsz egyet?

Katavirág, a kis hercegetek gyönyörűűű!

Hajnoca, Bogyi is tündéri.

Skrisz, nekem is volt becsípődésem 2x is. Szerencsére nem olyanok, amivel nem tudtam lábra állni, de azért egy-két mozdulat nem ment. Én akkor utána néztem, és semmilyen izomlazítót nem javasoltak. Vagyis nem volt más megoldás, ki kellett feküdnöm. A fájdalom csillapítók még nem olyan vészesek, de az izomlazítóval vigyázz, kérdezd meg mindenképpen a dokidat.

Képzeljétek, tegnap este kimenőnk volt. Az esti fürdetés után leléptünk egy szülinapi bulira, a szüleim vigyáztak Julcsira. Jó kislány volt, nem ébredt fel. Nekem viszont nagyon furcsa érzés volt :oops:

Kép
petne

Köszi Petne, nem is mertem még semmit használni. :) Inkább sétálok egész éjjel, hogy ne fájjon. :lol:

skrisz72

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha szabad, mert kellene néhány jó tanács:) Az első lombikra készülök Bp-i Kaáliban. És szerintetek milyen vitamint vagy ilyesmit javasolt előtte szedni, hogy nagyobb esélyem legyen?
Mire érdemes odafigyelni?
Már nagyon várom a kezdést és a legjobban azt, hogy a babócák a hasamba kerüljenek:)
Vendég

Szia Twist! Én Femibiont szedek, emellé méhpempőt. Férjem E vitamint. Ki a dokid? Mikor kezdtek? Miért kell a lombik? Mesélj magadról!

Kép

Kép

*puszedli*

Szia Puszedli!:)
Kováts doktornőhöz járok, nagyon kedves, jó hozzá járni:)
Volt 4 sikertelen inszemim a SOTE I-esen és aztán átjöttem a Kaáliba lombikozni. 37 éves múltam, így több inszemit nekem már nem csináltak. A baloldali petevezetékem le van zárva, csak a jobb átjárható. Azért lett volna esélyem inszemivel, de mégsem jött össze. Na, majd a lombik tuti siker lesz!:)
Volt endometriózisom, 2002-ben műtöttek vele. És egy picit magas az IR értékem. A prolaktinom is magas volt, de a folyamatos Bromocriptin szedése miatt (most nézték) totál normális értékre ment le:)
Már több mint 10 éve nem jön a baba nálunk sajnos. Voltunk régen is több helyen, de mindig abbahagytuk a kezeléseket, mert megijedtem a petevezeték átjárhatósági vizsgálattól. Elég buta voltam, mert mára már babás lehetnék. Na, mindegy, ez már a múlt. Így 2008-ban végre teljes elszántsággal nekiláttunk a kezeléseknek, egyelőre még nincs eredmény.
És nagyon várjuk a lombikozást:)

Olvastam, hogy Aspirin Protekt 100-at érdemes szedni a stimu kezdetétől napi 1-et. Ez segíthet? Már vettem, itt figyel előttem.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?