Sziasztok!
Lányok, vigyázzatok a szülés után is a tornával. Csak nagyon lazákat lehet csinálni, mert savas lesz tőle a tej, és nem fogadja el a baba. Szóval előtte csak séta, utána pedig lightos gyakorlatok. Rubint Rékát felejtsétek el!
Csomee, üdv itt! Gratulálok a kislányodhoz, és drukkolok a kistesóhoz. Gyönyörű a pici lány!!!
Till, gyönyörű pocak.
Tagadás-nem tagadás: Nekünk elég sokan tudták, és nyomon követték a próbálkozásaimat. A barátnőim, a férjem barátai, és elég sok kollegám. Így aztán ők folyamatosan be voltak avatva a fejleményekbe. Olyan ismerős pedig szerencsére nem volt, aki kerek perec rákérdezett volna. Én egyébként biztosan megmondtam volna, az örömtől, a büszkeségtől és némi babonából nem tudtam volna magamban tartani.
Vkrisz, a második csík lassan erősebb lesz, mint a teszt csík! Boldog szülinapot!
Puszi, babaragacsok mennek. Kitartás péntekig. Addig nem tesztelsz egyet?
Katavirág, a kis hercegetek gyönyörűűű!
Hajnoca, Bogyi is tündéri.
Skrisz, nekem is volt becsípődésem 2x is. Szerencsére nem olyanok, amivel nem tudtam lábra állni, de azért egy-két mozdulat nem ment. Én akkor utána néztem, és semmilyen izomlazítót nem javasoltak. Vagyis nem volt más megoldás, ki kellett feküdnöm. A fájdalom csillapítók még nem olyan vészesek, de az izomlazítóval vigyázz, kérdezd meg mindenképpen a dokidat.
Képzeljétek, tegnap este kimenőnk volt. Az esti fürdetés után leléptünk egy szülinapi bulira, a szüleim vigyáztak Julcsira. Jó kislány volt, nem ébredt fel. Nekem viszont nagyon furcsa érzés volt