Szép jó estét!
Ancsám!
Merre bóklászol Bagolytársam??? Se itt nem talállak, se ott!!!
HIÁNYZOL!!!!
Durca!
De jó, hogy írtál egy pár sort!!
Csajszik hogy vannak? Egyébként jó zugolvasást!!!
Néha én is szoktam!!!
Emse!
Kerítés, játszókák szupik!
Ember nagyon ügyes!!! Csak nem mérnök?
Mert az enyim Ember mérnökember
és Ő is mindent megcsinál.
Vandi!
De jó, hogy túl vagytok a költözésen!! Akkor már csak a net hiányzik a teljes boldogságodhoz, mi?!!
És tényleg, ha lesz időd, tegyél a kecóról képet! Na meg Maneszkáról is,mert én még nem láttam a Naffiút....meg Téged sem!
Andi!
Nagyon szépen sütött ma a Nap.....sugárzott a Szeretet(e) Felétek odafentről!
++++++++++++++ és egy nagy ölelés!!
Szilvi!
De régen voltál!!! Mi volt a baj??? Ha gondolod és nem nagyon "személyes" öntsd ám ki nyugodtan a lelkedet!!!! Nem csak azért vagyunk itt, hogy az örömünket, hanem hogy néha a bánatunkat is megosszuk egymással!!
Hátha tudok/tudunk segíteni!!! Néha meg jót tesz az embernek, ha csak kibeszéli magát!!! Úgy hogy hajráááá JÓKEDV!!!
Lányok!
Ma voltam 6 hetes kontrolon. Tudom, hogy Jáz már 7 hetes
de múlt héten nem jutottam el Adri "miatt"!
Na de ma....de a lényeg, hogy ha már arra jártam meglátogattam
Dórit!
Donát baba édesdeden aludt a járgányban...
Dórin meg nem is látszik a szülés!! Olyan friss és üde volt!!! És az arcáról csak úgy sugárzott a boldogság!!!
Na nekem ma ez volt a tavasz első igazi jele....Dóri mosolygós arca!!!
Még egyszer SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!
Jah és holnap már hazaengedik Őket, úgy hogy azt mondta Dóri, ha tud, akkor holnap bejelentkezik!!!
Csak még annyit, hogy "csajosabbra csináltattam"
Jázmin lányomat!!! Lövettem Neki fülbevalót "újszülött" Marcsival! Köszi Marcsi!
(ha már úgy is a kórházban jártam!) És így tényleg csajosabb lett a pofija!
Na megyek és ahogy
Eni Te is megtetted hétfőn én most nézem meg Horatziot! (felvettem magamnak, mert én még NCIS is és a szemetek persze egyszerre adják!
)
Én is CSI fun!
Főleg a Miami(s)...azokkal a csodálatos felvételekkel!!! Legalább ott jóidő van!!!
Na szép álmokat Kedveseim!!!