Új privát üzeneted érkezett!

Durci... értem én. Nekem néha azt fura elfogadnom (magamban), hogy teljes rezignáltsággal bírok és tűrök mindent, amit ezzel a kicsiemberrel művelnek. Nem is sírok. De látod, vannak reklámok, filmek, dalok, amiken zokogok. Azt hiszem, ez a projekció, nem?
vbea

Sziasztok, megjártuk a zenebölcsit, mondókáztunk, énekeltünk nagyokat és Levi felállt nagy hirtelenséggel. :lol:

Durca, jó hogy jöttél, már tényleg rég nem jelentkeztél.

Eni, igen, én is nagyon szeretek hazajönni mindenhonnan. Jó jó az a pár nap nyaralás, de mégis csak más itthon. Egyedül Erdélyben nem érzem, hogy hazavágyódnék. Lehet, hogy csak a házi pálinka miatt? :oops:
Bár már 4 éve nem tudtam kimenni, előtte 3-4 havonta jártunk. Hiányzik, nagyon nagyon.....

Orsi, szív, de sztem már csak hétfőn érkezik meg, mert csak este jutottam el a postára és ugye nem sietik el.

MSE, szuperek a kerti játékok. Elkezdem a férjhusi puhítást. :oops:

VAndi, Budakeszi? Szuper, dobsz képeket az új kéróról? A kat. templom alatti utcából kell felmenni? Ott annyira szép házak vannak, rengeteget kirándultunk arra régebben.
Kicsifiadról is mutatsz képet?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Levi felállt??? :wink: Na, kész. :lol: Gratu neki.
vbea

Aproo-Zsó! Igen, igen a kat. templom mögötti utcán fel. Igen, teszek majd fel képeket, amint lesz otthon is internet.
De azért nem fogalmaznék úgy, hogy új kéró, mert béreljük, amúgy szép nagyon. Most egyelőre nem akartunk belevágni egy lakáshitelbe. Talán 3-4 év múlva. De a legeslegjobb az egészben a nagy szabadság, amit a természet közelsége ad. És babakocsizni a mi utcánk környékén sem lehet.
Vendég

Igen, gratula Levifelálláshoz!!!!!!!
Vendég

Andi, gondoltam ma sokat Rád!!!! remélem, idővel csökken a fájdalom is... ölelünk innen!!!!

V-Andi-ni,
gratulaaa az új kecóhoz!! tök jó lesz Máténak!!
és legalább a lanád kihasználod!!
én is beszereztem az ernyőkocsit, 6 kilósat, nagyikocsinak :wink:

de ma a nővérem azért a bambival ment el vele sétálni, mondjuk az utcán nem lehet csak terepkocsival közlekedni, az meg 20 kiló, felfelé tolva, helyben szülés.. :lol:

MSE,
nálunk bekészítve a fagyóban a darált mák, hozd a kiflit, összedobjuk bármikor! :wink:

Bori,
tök jó a fotó!! nagyot nőtt Bogi!!

Eni, 62 kiló... ügyi vagy!! nem sok maradt rajtad!!!!

Zsó, Levi-felálláshoz mi is gratulaa!!

Cukorfalat-Brigi, örülök, hogy Peti jobban, gyógypusszok azért indítva!! róka végleg eltűnt?

Memme, mértek Rátok sok mindent, de iszonyú a tartásod!!! hatalmas erő van Benned és mély bölcsesség...

Árwen-Viki,
üdv itt.. de mintha már láttalak volna itt egy másik topikban... :wink: drukk a babóhoz!!!!!!!

Durca, zugolvasás megengedett tevékenység!!! :wink: jó, hogy jöttél!! csajok hogy vannak????

Heni, gyerkők meggyógyultak?

Veronikusz hova tűnt?? nem szokott ennyi ideig nem jelentkezni...

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu drága, el sem merem mondani, hogy én így jöttem ki a kórházból... :oops: Te ne mondj semmit, láttál majdnem meztelenül! :lol:

Memme, csatlakozom Zsuhoz. Mély bölcsesség, tartás, harmónia. Ez nagyon sokat segít nekem is.

(((((((((ANDI)))))))))
vbea

Ja, Zsu, tesód cigizik még helyettem olykor? :roll:
vbea

Andi++++++++++++++++?

És igen, Veronikusz, gyere és legalább mondd, hogy nincs gond... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

na végre itthon.
játszóházban voltunk (az állatkert mellett) ismerős anyukákkal, és gyerekekkel. Jó volt amíg csak mi voltunk aztán jött egy ovis csoport, és tiszta káosz lett. :evil: Kolos csak anya ölében érezte biztonságban magát, már majd leszakadt a derekam...

Vandini, aha mamamin vettem. tök jó te is jössz a klubba?? akkor találkozunk, végre vlkit ismerni fogok személyesen is innen. :oops: (kivéve persze Zsó)
a házra meg kíváncsi vagyok, és a kicsifiadra is!

Emese, nagyon szép a házatok és az Embered nagyon ügyes! én csak álmodom ilyen hintáról a nemlétező kertünkbe, én-ferjem max képzeletben tudna ilyet összehozni. :lol: vagy úgy sem. :oops: na de nem panaszkodom mert jó másban.

Gratula Levifelálláshoz!!
snooopy

Ó.
Sajnos reggel felébredtek a lányok, és délelőtt nem tudtam hozzáírni az off témámhoz amit akartam.
Aproo folytatta helyettem.
Igen, ez egy napi szintű kirohanás volt részemről és ha már a nyilvánosság előtt tettem, kijárt volna az is, hogy megírjam: nem a Twist Olivér helyi változatáról akartam én táblaképet festeni, csak újra bepöccentem. Napi szinten csak. És a napi bepöccenés meg a dolgok mögé nézés két külön dolog. Igen, Aproo, múltja van annak, hogy ő ilyen. Kutatom hogy miért. Sok minden tudatosott már. Tudom hogy van egy múltunk, messziről jönnek a dolgaink. Tudom, hogy segítségre szorulna. Tudom, hogy mért "fáradt". Ismerem a félelmeit, a magányát, látom, amikor igyekszik és örülök neki.
De napi szinten nehéz szembesülni ezzel. Mindenre van magyarázat. Magyarázat, de nem mentség. Lehet, szigorú vagyok. De látok embereket tolószékben, bottal járva dolgozni. Ismerek nénit, aki hét gyereket nevelt fel, három férje halt meg, de élete végéig nem szorult másra. Ez nekem erőt ad, viszonyulási pontot. És igen, szigorú vagyok.
Ez van most. Amit elmeséltem a gyerekkoromból, az csak karcolás egy óriási halmon. Ez bizony azt jelenti, hogy sok időnek kell eltelnie - és addig sokmindennek történnie bennem - hogy ha azokra gondolok, már ne legyen csomó a torkomban.
De eljön egyszer az is.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Aproo!
Gratula Levinek! MOst már még izgibb lesz. Peti állandóan függőlegesben akar lenni, de még egyirányú a dolog, és állandóan le kell szednem valahonnan.

Ma elszopogatott egy vízfestékkorongot, na jó, a végét ki tudtam horgászni a szájából. :oops: Már kakilt egy zöldet.

Kép
Kép
kriszta36

(((Memme)))
vbea

(((Memme)))

banana

Memme,
ott az a 2 tündér Lányod és Hármaska, akiknek te adsz normát, mértéket, tartást!! jó helyre születtek, szerencsések....

Kriszta,
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, hamar kezdi a művészéletet........
a múltkori fütyi-kommandózástól kivert a víz.... minek piszkálni???? még kicsi..... :shock:

Eni,
remélem, amit elszív, annak a fel hozzád tartozik, mert nem kevés.... :shock:

Orsi,
István most megsértődve érezhetné magát, hogy csak Zsót ismered a klubból, ő meg el lett felejtve... :lol: :lol: :wink:
az a játszóház tényleg szuper!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Andi?
gyere majd. Pusssz!!!!

Gyuzsó,
mesélj magatokról, hogy vagytok? Lehet, nekem maradt ki, de mik a lehetséges nevek? Csak vannak kedvencek?

MSE,
nagyon nagy szaki az embered, büszke lehetsz rá! Szép dolgokat alkot! Az a kerítés pedig.. pont ilyenre mutattam a napokban Péternek, hogy mennyire tetszik. (na jó, az nem ilyen volt. Ez SOKKAL SZEBB :wink: )

Snoopy Orsi,
nem is tudtam, hogy az állatkerti játszóházba be lehet külön is menni. Úgy értem, kifejezetten játszani és nem az állatkerti séta mellett, gyermekmeőrzésre. Majd, ha Bogi nagyobb lesz, mi is megnézzük. :D

Kriszta,
festékkorong :lol: :lol:Kész!

Veronikusz,
én is hiányollak már egy ideje, MERRE JÁRSZ???

Vali,
és TE?? Hogy vagytok?

Soproni reklám, hát nem tudom.. én jobb szeretem a vicces, kreatív reklámokat. Ez nekem már kicsit lerágott csont.. :roll:
Vendég

Bori, nagyon jó az új avatar és a vonalzó! :D

Zsu, jaj bocsesz Istvánt elfelejtettem. :lol:
tényleg, kendőt mikor kéred vissza? mert én 1x használtam, mióta van az én szépséges lilies-em csak azt hordom! :lol:

Kriszta, Peti fiad jófej :roll: nem adsz neki enni, h szegényke festékkorongot kel szopogasson?? :lol:

Veronikusz hol vagy??????

épp született feleségeket nézek, apa nincs itthon most lehet.
snooopy

Kriszta,
ez zseniáis :D :D

Zsu,
akkor most indulok...remélem Csuriban lesz még kifli :)

Orsi, Borsika,
de kedvesek vagytok...

Borsika,
akkor Zoltánt bírod?

Memme,
hajjaj. Én nem tudok nagy gondolatokat megfogalmazni, két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy tényleg mindenkinek megvannak a maga csontvázai az életében, milyen fura,döbbenet olvasni, amikor itt is kiesik valamelyikünknél egy...a másik, hogy írtad, ez csak egy karcolás...nem tudom, mi lehetett még, de így igazán nagy dolog olyan családot, hátteret biztosítani a csajoknak, amit próbáltok...és jöhet a nagybetűs Anyuka.

Kép
Kép
paklincs

Vandini,
Budakeszi szép! Nekünk nyaralónk volt ott (fenn a hegyen, szintén, de utcanevet már nem tudnék mondani.. Lehet, nem is az a hegy volt :lol: majd anyut megkérdezem). Rakj majd fel képeket, ha van időd. :D

Snooopy Orsi,
köszi! Utasítottak, hogy cseréljek, mert lejárt :shock:
Született feleségek: én beleuntam, és valszeg nagyon sokat hagyhattam ki, mert most csak kapkodom a fejem! :shock: De ezek az új részek nagyon tetszenek! Gaby - annyira átérzem: hová lett a fiatalságom, az alakom, az esti bulizások, utazgatások...??? :lol: :lol:

Reni,
ja, hozzászólások számát illetően pedig, inkább ciki, hogy ennyit termeltem ennyi idő alatt szerintem. Túl sokat lógok a neten. Te pedig mostanában befelé kagylózol. Ez teljesen oké. Majd év vége felé talán én is :D

Mse
ja, szeretnék beleférni a mélykocsiba.. Illetve, lehet, hogy az már beteges volna, így inkább nem. Apjuk is, nyakban hordja Bogit, kérdeztem, ha én 40 kilóig lemegyek, engem is felvesz? Azt mondta, ne is gondoljak ilyesmire.. (nem mindha esélyem volna rá). Pedig úgy irigylem azokat, akiket egy-egy koncerten az emberük nyakba vesz.. (na, ha előttem állnak akkor nem!!! :twisted: :twisted: )
Vendég

Reni,
ha majd megnézed Bogi új vonalzóját:nem 13dik hó 5én, hanem 5dik hó 13án lesz a szülinapja! :)

Kép
Kép
paklincs

MSE
igen, abból a sorozatból több is tetszik (bár van, ami kicsit fakó, ez az új is, szerintem). A Sport szelet-Laura is aranyos, bár nem vagyok egy Sport szelet rajongó.
Hmm.. van egy reklám, amin akkorát röhögtem a múltkor, de már nem emlékszem, melyik volt.. Nem vagyok egy hálás reklám-közönség :lol:
Vendég

Igen, igen, gondoltam, hogy feltűnik, hogy Emese oldaláról loptam a vonalzó ötletet :lol: (nekem spec fel sem tűnt hogy a dátumot másképp nézzem, pedig nem csípom az amcsi kalkulációt :lol: :lol: )
Vendég

Encikének is ilyen vonalzója van asszem!
Gabi, hogy vagytok?
Vendég

Borsika,
Laura nem jön be, de most, hogy írtad, kattog az agyam, hogy melyik reklám tetszik, és tényleg egy se jut az eszembe...viszont, ha papír-írószer boltot nyitok, már tudom, melyik Kútvölgyiben született gyerköcöt szeretném felkérni reklámarcnak... :)

Kép
Kép
paklincs

MSE,
Na ezt nem értem. :oops: Hacsak nem a festékes nyelvű Petya! :lol:
Vendég

Bori,
na ugye, hogy érted. :D

Kép
Kép
paklincs

Szép jó estét!

Ancsám!

Merre bóklászol Bagolytársam??? Se itt nem talállak, se ott!!! :? HIÁNYZOL!!!! :oops:

Durca!

De jó, hogy írtál egy pár sort!! :wink: Csajszik hogy vannak? Egyébként jó zugolvasást!!! :wink: Néha én is szoktam!!! :lol:

Emse!

Kerítés, játszókák szupik! :wink: Ember nagyon ügyes!!! Csak nem mérnök?
Mert az enyim Ember mérnökember :wink: és Ő is mindent megcsinál.

Vandi!

De jó, hogy túl vagytok a költözésen!! Akkor már csak a net hiányzik a teljes boldogságodhoz, mi?!! :wink: És tényleg, ha lesz időd, tegyél a kecóról képet! Na meg Maneszkáról is,mert én még nem láttam a Naffiút....meg Téged sem! :roll:

Andi!

Nagyon szépen sütött ma a Nap.....sugárzott a Szeretet(e) Felétek odafentről! :oops: ++++++++++++++ és egy nagy ölelés!! :oops:

Szilvi!

De régen voltál!!! Mi volt a baj??? Ha gondolod és nem nagyon "személyes" öntsd ám ki nyugodtan a lelkedet!!!! Nem csak azért vagyunk itt, hogy az örömünket, hanem hogy néha a bánatunkat is megosszuk egymással!! :oops: Hátha tudok/tudunk segíteni!!! Néha meg jót tesz az embernek, ha csak kibeszéli magát!!! Úgy hogy hajráááá JÓKEDV!!!

Lányok!

Ma voltam 6 hetes kontrolon. Tudom, hogy Jáz már 7 hetes :lol: de múlt héten nem jutottam el Adri "miatt"! :?
Na de ma....de a lényeg, hogy ha már arra jártam meglátogattam Dórit! :lol: Donát baba édesdeden aludt a járgányban... :wink: Dórin meg nem is látszik a szülés!! Olyan friss és üde volt!!! És az arcáról csak úgy sugárzott a boldogság!!! :lol: :wink:
Na nekem ma ez volt a tavasz első igazi jele....Dóri mosolygós arca!!! :wink: Még egyszer SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!! :wink:
Jah és holnap már hazaengedik Őket, úgy hogy azt mondta Dóri, ha tud, akkor holnap bejelentkezik!!! :wink:

Csak még annyit, hogy "csajosabbra csináltattam" :oops: :wink: Jázmin lányomat!!! Lövettem Neki fülbevalót "újszülött" Marcsival! Köszi Marcsi! :wink: (ha már úgy is a kórházban jártam!) És így tényleg csajosabb lett a pofija! :roll:

Na megyek és ahogy Eni Te is megtetted hétfőn én most nézem meg Horatziot! (felvettem magamnak, mert én még NCIS is és a szemetek persze egyszerre adják! :evil: )
Én is CSI fun! :wink: Főleg a Miami(s)...azokkal a csodálatos felvételekkel!!! Legalább ott jóidő van!!! :lol:

Na szép álmokat Kedveseim!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Durca!

Ide írok, mert tudom inkább zugolvasol :lol: csak lenne egy kérdésem. Milyen mellszívód van? És mennyiért adod? És mikor mész holnap a bababörzére eladni?
Csak azért kérdem, mert Párom uncsitesójáék is nem sokára szülnek és Emő akar venni egy mellszívót. Mert ha nem mész túl korán a börzére, akkor reggel-délelőtt felhívom Emőt és megkérdezem, hogy tényleg akar-e venni és nem kell-e neki egy használt, ami gondolom jó állapotban van. (nem akar/tud túl sokat rászánni, ezért is kérdem) Bár én tök hülye vok :oops: a mellszívókhoz....nem tudom melyik mit tud....nekem egy kézi medelám van,amit a sógornőmtől "örököltem", és azt használtam (Adrinál) most meg abszolúte nem használom, mert Jáz "teljesen leamortizálja" :lol: :lol: (hál'Istennek!!!) a cickóimat! De egyenlőre nem akarnám Neki kölcsön adni, mert nem tudhatom, hogy mikor lesz (lesz e egyáltalán) rá esetleg szükségem.
Ha küldenél egy privit azt megköszönném! :wink:

Eni!

Jó volt Miamiban.....!!!! 8)

Na menek felszolgálom Kisasszonykámnak a tejecskét...aztán húzok tentikézni!
Reggel jövök oszt benézek! :wink:

Pussz Mindenkinek!!! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jaj, Tigrincs, lehet, hogy már kérdezted, csak nem válaszoltam: még 16 óra van hátra a városi vezetésből. Elég jól megy, bár biztos kellenek pótórák. De egyre beláthatóbb közelségbe kerül, hogy egyszer én is tudok helyet változtatni nagyobb távolságon.

Levi, hát Petya és Anna után te is feladtad a padlócirkáló létet? :) Ne kíméld anyukádat! :wink:

Dóri, várunk. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Benedekeknek boldog névnapot!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

BENEDEKEINK! A meleg benne maradt a zsákban! PUSZI, PUSZI! :) :) [/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Pedig azt hittem én leszek az első aki NAGYON BOLDOGAT kíván a kicsi és a még kisebb BENEDEKNEK!!!! :D
snooopy

Benedekek!
Boldog-boldog névnapot!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
itt vagyok. Nincs baj. :D Rögtön indulunk a Szemlőhegyi barlangba, csak várjuk a férjem! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

BENEDEKEK!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Jó barlangászást! :D

Bendekeknek BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Vendég

Benedekeknek Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!
Kép

Kép
gablaty

Üdv Arwen!! ne aggódj nálatok is jönni fog a gólya ,hamarosan te is Anyuka leszel :D

Emese! tök jó nagy kertetek van...oké megyek.. :lol:

Memme! :(

Andinagy ölelés

Dóra gratulálok!!!!!!!!!ügyes vagy!!!

most csak ennyire futotta.......
szép hétvégét mindenkinek!!

Kép
gablaty

Boldog névnapot Benedekek!!

Gabi,
hozzál virágmagot! :)

Andi,
mi a helyzet, hogy viselted a tegnapot?

Zsó,
ha sikeres a puhítás, szólj, aztán megy az ezermester!

Enikém,
ezúton kérlek, egy darabig ne dobj be semmit a köztudatba. Eddig tartott az önuralmam, bepakoltam a mákosgubát vanilíaöntettel a pocakba. Úgyhogy mára csókoltatom RR-t. És persze téged is...nagyon jól vagyok...lakva :)

Kép
Kép
paklincs

Ja,
ha a szép házat a kerítésesre írtátok, az nem a miénk, hanem Legnagyobbjankóéké(férjszülők). Amiben mi lakunk, az kisebb, sárgább, de a miénk :D

Tigrincs,
nem mérnök(muhaha :lol: ), nyugdíjas rendőr a lelkem...

Kép
Kép
paklincs

Dorka!

Eladtad már a játszószőnyeget a teszveszen? (február 27-ei bejegyzésednél láttam)
Ha még nem, akkor kéne! :lol:

Privi?

Puszi

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

ENI-BENI
HENI-BENI
TÜNDE-BENE
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!
ésssss Steff-nálam van NAPSUGÁR a naptárba-úgyhogy MIRCINAPSUGÁRNAK is BOLDOG BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Köszönjük nektek! :) Druszáinknak mi is BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk...
MSE, hajráááááááááááá, kitérdekelRR? :lol:
Tenci, ültessétek rá Mikey-t egy négykerekűre a tricikli helyett. Benc felpattant rá, aztán csak szaladtunk utána... :wink:

Kép

Kép

Kép
vbea

MirciNapsugár! Boldog névnapot neked külön-ösen! :)
vbea

Tenci, Eni!
Köszönjük nektek! :lol: Átadtam a kiscsajnak két puszi kiséretében!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

akkor Napsugárnak még 2 puszi rendel!!! :wink:
Benedekeinknek nagyon sok boldogságot!!

húúúúú, ne máááá, hogy így teper BüdösBenci azzal a járgánnyal!!!!!!!!

mi jól, ma voltunk Vácott séta, se babakocsi, se bambi (persze bekészítve :wink:), séta egyedül kilométer hosszan.. :lol:
valószínű Ábel lesz a másodszülött, de biztos majd az, amit ráírnak a kiságy-kártyára.. :wink:

Dóri, várunk a hírekkel, fotókkal!!!!!
Veronikusz, üdv a fedélzeten!!

ennyi, vacsitájm....

KépKép
Kép
gyuzso

Kolos lázas, 39,2 popsiban mérve...kapott egy kúpot. amúgy elég jó a közérzete, eszik rendesen, iszik, játszik, nevetgél... néha jön bújik, de amúgy észre sem lehet enni, h beteg. Mondjuk gondoltam, h baj van mert aludt délelőtt, mert reggel nyűgös volt, aztán délben éreztem először, h meleg, de csak most ment fel ennyire.

Mircinek tőlünk is nagy puszi. :D
snooopy

Ábel... tetsz nagyonnagyon. :wink:
vbea

Orsi, remélem, "csak" fog... :roll:
pusz Kolosnak.
vbea

ja és kinn van az egyik alsó szemfog(ha az a neve) + a felül mindkét oldalt 1-1 örlö. jól belehúzott, 13nál tart. Már csak 7fog!! :lol:

Eni, ez a Janka-kép annyira emlékeztet Bencire, pedig én nem is láttam még kiskori képet róla.
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?