Sziasztok!
Most jöttem haza, tök jó idő van kint (kicsit csöpögött de már elállt)!
Bent voltam a melóhelyemen, leadtam a táppénzes papíromat és jót dumáltam a csajokkal.
Nemsokára jönnek hugomék és holnap kezdődik a térelválasztó- projekt!!
Amadea: én eddig féltem a lopástól, mi van ha eltűnik majd a mellszívóm, de azt mondták hogy mindenképpen kell már bentre is, úgyhogy én is megkockáztatom.
Még jó, hogy ilyen „gyorsan” sikerült időpontot kapnia szegény anyudnak...
Én kb. két hónapja jelentkeztem be asszem angiológiára- jövő héten hétfőn megyek. De minek? Lassan már úgyis szülünk!
Hálóing: nem baj, hogy felcsúszik, úgyis eldobható bugyi lesz rajtunk, nem látnak semmi érdekeset!
Anuk: nagyon szép ez a pihenőszék! Megvetted már?
Nagyon durva a 8 ágyas szoba. :S
Mi május elején megyünk majd kórház látogatásra (vagy hogy hívják), és ha lehet, lefoglaljuk az egyik kétágyas szobát. Egyedül nem akarok lenni, mert mégiscsak jó ha van társaság, meg ha baj van, tudunk figyelni a másikra.
Noémi: a jógás felkészítőt már én is nagyon várom!!
Tök jó lesz szerintem, biztos hogy sok okos dolgot fog mondani Kata.
Banyek, tényleg: jövő héten Neked munkanap.
Ma mondták a kollégáim, hogy nekem is be kellene mennem, mert akkor még dolgoztam, mikor ezt a plusz napot adták.
Nem akarsz kivenni inkább egy nap szabit?
Vagy ha gondolod, menjünk délután: ¾ 5- kor kezdődik asszem a du- i jóga.
Hát nem irigyellek, jó húzós lesz az áprilisod! De májusban remélem már csak pihizel hogy fitt és friss (haha) legyél a szülésre.
Ékesanyu: mégegyszer köszönöm szépen a Suttogót, nagyon aranyos vagy, hogy nekem adományoztad!
Kislányodat nagyon sajnálom, remélem hamar rendbe jön és végre meg tudják állapítani, hogy mi a baj! Annyira gáz, hogy mindenkinek végig kell menni a bürokratikus hülyeségeken, mire megállapítják a betegség okát! Mint orvos, biztos ki lennék akadva ezen.
Tabati: örülök, hogy minden ok volt a terheléssel! Egyébként nekem is bejött a cukros lötyi, még ki is kapartam az alját!
Mindenképpen megírom a dolgokat férjednek (vagyis a Te mailcímedre), csak még nem szedtem össze magam… Annyi dolgom van mostanában, hogy csuda. Hű, most nagyon kíváncsivá tettél, lehet hogy hugommal együtt összeszedjük ma az infókat és estére el is tudom Neked küldeni! Köszönöm, hogy segítesz!!
Úgy fog kinézni a térelválasztó, hogy kb. 15cm széles lambériából fog állni, a nyílászáró homokfújt tolóajtós üveg, és fent félméteres plexi, hogy átjöjjön a folyosóra a fény. Az étkező felőli oldalon pedig lesz egy ablak, abban is plexi lesz- szóval úgy fog kinézni, mint egy házikó.
Az ajtó áttetsző lesz, de később veszünk a csajnak egy bambuszrolót, hogy legyen egy kis magánélete is (bár Peti szerint ez csak 40 évesen lesz majd, az is az Őőő felügyeletével
).
Az ujjatlan body- kat az Auchan- ban vettem, szerintem van még, nézzetek el férjeddel!
Hű, Te akkor most dőzsöltél anyagilag ezen a héten!
Magdi: mi volt az állatorvosnál???