Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Raktam fel új képeket az albumba. R. Hanna és Olivér címen.
http://babanet.hu/album/main.php?album=1547&page=3

Vic!
Feltettem Hanna víz alatti képét is!

Ines
ini

Ines!

Nem írtam alá ilyen papírt. Az egyik szobatársam kérdezte az egyik nővértől. hogy ugye nem adják ki a címünket senkinek, mert a hivatalos kórházi papíron rajta van. A csaj közölte, hogy elméletileg nem, de gyakorlatilag semmit nem tud garantálni. Ezek szerint ezek a fotós, biztosítós és egyéb társaságok megtalálják a kórházon belül azt az embert, aki gondolom valamilyen ellenszolgáltatásért cserébe kiadja a személyes adatainkat.
Én eddig igyekeztem kultúrált módon lerázni ezeket a hivatlan látogatókat, de hallottam már olyanról is, akit este 10-kor hivogattak telefonon, az gondolom már nem volt túl kedves velük.
Mindenesetre elég nagy disznóság, de így harmadik gyerek lévén már nem lepődtem meg túlságosan.

Ne haragudjatok, most nem írok többet, mert a lányom beteg lett, összeszedett valami jó kis bacit, két napja magas láza van, megyek ápolgatni.

Jó éjt mindenkinek!
johitimi

Szia Timi!
Jobbulást a lányodnak. Felháborítónak tartom ezt a címkiadást. Fogok szólni a barátnőm papájának.
A Moneymaxról tudok, mert azt én töltöttem ki.
Akkor lassan én is számíthatok fotósra.
Ines
ini

Sziasztok!

Timi,Tigri!

Ez a fényképesdi minden kórházban működik,minket is zaklatott egy pasi,és mint kiderült szinte mindenkit,aki a Schöpf-Méreiben szült. Tényleg szomorú, hogy csak így kiadják az adatainkat.

Ines!

Nagyon jó a vízalatti kép! Mi vizitornára járunk,csak nálunk nem "egy-kettő-három hoppá",hanem "most jön a víz,loccs" van Kép

Vic!

Mindig nézem az albumotokat,ez a csattos csajszis kép az aktuális kedvencem Kép

Ami ezt a fürcsi dolgot illeti én nem tartom törvényszerűnek,hogy minden gyereknek szeretnie kell a vizet. Annyi mindenben különböznek egymástól, miért kellene ennek lennie a nagy közös tulajdonságnak? Vagy ha már valamikor szerette,akkor sem kell mindig egyformán szertnie. A nők többsége is szeret vásárolgatni egyesek mégis rosszul vannak tőle, vagy csak néha jön rájuk a költekezhetnék. Az egyik barátnőm 3 hónapig hordta a babát úszni /mindketten szenvedtek/,mire belátta,hogy a kiscsaj nem akarja, és azért mert mások szerint ez jó,tök hülyeség erőltetni.

Ann!

Gratula Haminak hajához,bár nekem a kisbaba az kopasz ! Vagy csak haza beszélek Kép ?

Képzeljétek!

Holnap megyek az egyik barátnőmmel gyűrűt vásárolni,mert megkéri a pasija kezét KépKép Kép

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok,

Ma nagyon sokat járogatok ide.
Kismanót ma úgy altattuk el 9- kor, hogy Kispapi az ágya mellé kuporodott, megfogta Dorka kezét és dörmögött Neki valamit. Pár perc alatt el is aludt.

Tigri,
Nálunk szerencsére nem járt ilyen fotós, de jobban is tette!
Habár mi az első pár hétben be sem engedtünk senkit, csak a dokit, és a legközelebbi családtagokat.
Fürcsi utáni fotód szuper! Alexa gyönyörű kislány! És úgy irigyellek most, hogy Alexa fürdés után ilyen kis nyugodt.
A mailedet nem felejtettem el, de hétfőn nem tudtunk erről beszélgetni, s inkább elküldtem hétfőn este mailben az anyósomnak. Még várom Tőle a választ.

Szilvi,
Milyen volt az oltás? Hogy viselte Kismanód? Reméljük, hamar elfelejtette!
Mi holnap délelőtt kapjuk a 3 hós oltást, majd szorítsatok nekünk.
Jut eszembe táblázat: Zita, régen írtál!!! És mi van a személyes adatos táblával? Vagy azt már leszavaztuk, csak én vagyok lemaradva?

Manóka,
Jelentem üzlet megköttetett, a kenguru nagyon jó! Már mindketten kipróbáltuk, és Kispapinak is nagyon tetszik.
A Pampers csacsis pelussal kapcsolatban: nálunk most ez lett a mumus pelus, mert ha a csacsisat vesszük fel, akkor egészen biztosan pocakfájás leszKép Így most feltorlódtak nálunk a megmaradt csacsisok, majd akkor elhasználjuk, ha elmúlnak ezek a pocifájások.
Gratulálunk a 15 hetességhez! Kép

Detti,
Egyáltalán nem vagy rémes! Ezt meg ki mondta Neked?
Holnap szuriKép
Zsömlerecept: most olvastam fel Kispapinak, s már ki is másoltam. Szerintem hétvégén ki fogja próbálni. Csak annyi volt a kérdése, hogy ennyi mag van benne?!

Ann,
Kérek képet Hami hajzuhatagáról!
Ma már nem volt ordítás fürcsi közben, hanem csak szájgörbülés és picinyke sírdogálás. Szóval reménykedünk, hogy a helyzet javulni fog.
Képzeld, Dorkának pedig rohamosan világosodik a haja. Már gesztenyebarna, de van már szőkés hajszála is. Hogy mi lesz ebből?!

Ines,
Épp néztem végig az albumotokat, amikor írtad, hogy tettél fel új képeket. Nagyon tetszik az a víz alatti kép is. Ezt készítették a Rubinban? És ez benne van az árban, vagy külön kell érte fizetni?

Timi,
Jobbulást kívánok a kislányodnak!

Buksi,
Most bevallom, hogy időnként én is szoktam nézegetni a Ti albumotokat is, hátha tettetek fel új képeketKép

Zita, Ági, Judit, Zsazsa, Fruzsi, Fiona, Andi, Noi, Ildikó, Manga, Boró, Emese, Pindur, Brigi, Hicu és mindenki, aki már rég járt erre: merre vagytok?

Puszi,

Vic
Victoria

Helló lányok!

Ines és Timi,
én is csak a Moneymaxxot írtam alá és semmi mást, ja meg hogy átvettem a baba-mama csomagot! Azóta már járt nálam egy Generalis pasas is biztosítás ügyben Kép
Mi arra gondoltunk a férjemmel, hogy küldünk egy mailt a kórháznak, amolyan ejnye-bejnye félét. Viszont Ines jó ötlet, hogyha szólsz a barátnőd papájának! Amúgy megvan a "doktornő" neve, bár messziről jött ember azt mond, amit akar Kép
Még azon is gondolkodtam, hogy milyen érdekes, hogy pont olyantájt jött, amikor talán egyedül van a kismama és csak fél füllel koncentrál oda, mert ugye a babóval foglalkozik...
Na mindegy azért legalább azt megtanultam ebből az esetből, hogy meg kell keményíteni a szívem és nyugodtan elküldeni a francba az ilyen embereket és nem beengedni őket. Pedig direkt rákérdeztem, hogy mit akar, de átvágott a doktornős dumájával. Kép

Vic,
ari vagy köszönöm szépen!
A fürdés egyébként nálunk is sokáig mumus volt, de mostanság élvezi. Sőt ma először felkacagott a kádban!!! Annyira jó volt! De csak egyszer csinálta. A kép egyébként még azért is különleges (legalábbis számunkra), mert Alexa utál hason lenni, de néhány napja már nem visít ha így tesszük le. Kép

Ma megvettem a keresztelőruhát! Valami iszonyat édes!!!

Pusz nektek
Tigri
tigribigri

Vic! Bocsi! Kép Mondtam, hogy lehet, hogy tökre rosszul értem valamit, most Ines "Vic!
Nem lehet, hogy most nincs olyan meleg a fürdőszobában?" szavait. Aszittem jött a hisztike mint nálunk, és mindennel próbálkoztok. Kép Bocsbocs, és örvendek, ha minden okszi.
Mag: igen ennyi féle, és van, hogy sajt+sonka van a közepén, vagy aszalt szilva+sajt, és a tetején még mandulaforgács is Kép Isssteni.
Drukk a mai oltáshoz. Nekünk holnap.. Kép

Fényképezősdi: minket (János Kh.)még nem zaklatott senki. Lehet, hogy megúsztuk? Én a khban direkt nem írtam alá semmit. Nem lehet, hogy a fényképész a Moneymaxx leányvállalata? Amúgy a Moneymaxxtól hívtak, hogy nem akarok-e, de mivel már volt más, így 5mp alatt leráztam.

Na, asszem mára el is dugultam. Mindenki ügyesen! Puszpusz: Kép és Levente
Detti

Sziasztok!
Vic a Rubinba csinálták, természetesen nem volt benne az árba, pedig igazán benne lehetne.
Sőt csak a negatívot adták oda, én hívtam elő a képet.
Aki ma oltást kap, annak lázmentes, be nem gyulladt combikát kívánok.
Mi jövő szerdán megyünk.
Ines
ini

Sziasztok!
A tegnap írt levelem eltűnt, pedig teljesen biztos voltam benne, hogy átment. Na, mindegy.
Ma a szigeten?
Az idő jónak igérkezik, de nekem nincs kedvem egyedül menni. Ari nem jön, pedig ő volt a biztos pont az "életemben". Egyedül viszon én sem megyek, így ha valakinek van kedve szóljon már rám légyszi, a 0670-556-2773-on, vagy SMS-ben, de legkésőbb fél 12-ig, hogy odaérjek!
Köszi!
Andi és Petike, aki még megússza az oltás ezen a héten.
andi68

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, akinek hiányoztam!
Bocsi, de nem tudtam jönni, mert vendégek sora volt nálunk: tesók, anyósék, unokatesók, kolléganők, barátok stb... és természetesen mi is látogattunk húsvétkor, sőt locsolt is a picifiam, még tojást is kapott, igaz azt anyuci és apuci falta fel Kép

Megpróbálkoztam olvasgatniKép, de este ígérem írok mindenkinek, most csak egy kis helyzetjelentés: Matyi utólérhetetlen!!!, azaz számomra...

Már próbáltam "fallal" csökkenteni a mászóterületet, de kitört, azaz ez lett az eredmény
Kép

Imádja a telefomnzsinórt, ugyanis a többi zsinórféleséget már kezdtük eltüntetni előle.
Sajna későn kezdtem a járókához szoktatni, így nemigen marad meg benne. Tanács, tegyétek bele minél előbb egy-egy kicsit, mert aztán úgy jártok mint én.

Ígérem este tényleg elolvasok mindenkit, puszi, Zita és MatyijaKép

Jaj, míg el nem felejtem, a táblicsku már az sztigris-Szilvi érdeme!!!!
zitus

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat, lányom szedi az antibiotikumot és gyógyulgat, talán jövő hét hétfőn már mehet suliba. A másik két gyerkőcöm még nem kapta el, gyorsan le is kopogom a fafejemen Kép.

Hát Tigri, ez a doktornős szöveg a leggusztustalanabb, amit eddig hallottam. Nyugodtan küldd el a következőt a bánatba.

Valószínűleg én azért úsztam meg rövid úton, mert már a kapuban álltam, amikor jött a nő és így be sem engedtem a lakásba, mentem Johiért az iskolába. Láttam a nő képén, hogy nem tetszett neki, de nagyon nem érdekelt.

Zita!
Nagyon aranyos a kisfiad!

Ines!
A te gyerkőceidet már az Istvános topicban dícsérgettem, tényleg nagyon szépek Kép.

Persze mindenki babája nagyon aranyos.
johitimi

Sziasztok Kép

Ines, hanna víz alatti képe nagyon szép! Kép

Vic, ne tessék ironizálni, nem tudok még képet feltenni, mert még csak most kezd nőni, 1-2 centis hajakat látok, meg persze van még pár szál 10-12 centis is Kép És én se tudom, h milyen színű lesz, mert h innen nézem, barna (világos), ha onnan, meg szőke...
Szurival mi újság? Remélem, jól viseli kismanókád, lehet, h lesz egy ksi hőemelkedés vagy láz, de holnapra kutya baja se lesz! Egyébként remélem, h most sincs Kép
Csatlakozom hozzád hiányolás ügyben!

Tigri, kivi vagyok a keresztelőruhára! Biztos tündér lesz benne Alexa!

Zita, bocsi, de ez a falas módszer elég naiv elképzelés volt Matyival szemben KépKépKép kivéve, ha betonból van. Nem tudod átverni Kép
Hami is kezd egyre nagyobb területet bejárni: a fotel lábratója alá nem tud bemenni, mert fejmagasságban van egy deszka és nem fér be - ez a dolog valahogy nem fér a fejébe és próbálkozik Kép Apa asztala és széke alá bemenni a sláger, már kérdezte is apa, hogy miért nem az én székem + asztalom az érdekes, de nem tudom... ez van KépKépKép

Na megyek, mert nem vagyok vmi jó passzban.
Cupp
Ann
annann

Sziasztok!
Gyönyörű idő van, most jöttünk haza, Olivér alszik a terszon tovább a mozeskosárba. Elég nagy munka volt felcípelni, mert nem egy könnyű darab.
Lehetséges, hogy Olinak attól fájhat a hasa, ha én sok csokit eszem? Hihetetlen mennyi puki van benne, a hasa kemény volt mint a beton. Kénytelen voltam szélcsővet hazsnálni.
Annyi puki jött ki belőle, hogy színte robbant.

Ines
ini

Helló Lányok!

Olvasgatlak benneteket már egy ideje, korábban én is a korábbi topic kismamija voltam, tavaly augusztus 20-án szültem, most lesz 8 hónapos a kislányunk Ilang.

Látom a neveiteket, emléxem rátok, mikor csatlakoztatok én már nagypocis voltam.

Ha nem gond benéznék Hozzátok (is)!

Ines!
Nekem is mondták, hogy ne egyek sok csokit és édességet mert nem tesz jót a babónak.
Persze mindent megállni nem lehet én is jócskán édesszájú vagyok, de egyáltalán nem biztos, hogy csak ez a ludas. Lehet, hogy Oli ilyen alkatKép

Vic!
Mi a Campona melletti tanusziba járunk Ilang 3 hós kora óta, mint írtam már most 8 hós. Elfogadható áron van, (5000/4 alk.) hétvégén is nyitva vannak az utolsó órák este 6-kor kezdődnek. Mi is szombaton de. járunk, mert Apa akkor tud jönni velünk. Nem csak piciknek azaz bébiknek, hanem 1-2-3-4 éveseknek is van úszás.
www.hofeherfoka.hu

Na most eldugulok, de még olvsgatlak titeket.
Minden babó aranyosKép

Tündér
tündér

Sziasztok!

Köszi a sok fincsi receptet.

Holnap megyünk a nagy fővárosba Kép Benézek a Vikkendbe Kép meg a Kikába, Ikeába. Remélem tudunk venni néhány apróságot.

Puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!
Bogi!
jó vásárlást!

Tündér!
Pont húsvét előtt mondtam a férjemnek, hogy most már mennyire jobb a pocakja. Az tény, hogy nagyon érzékeny, de mostanság valóban rengeteg csokit edtem. Ma egy túró rudit ettem, az volt a csoki adagom a mai napra.
Remélem most má túl leszünk a pocakfájáson.
Holnap lesz 3 hónapos. Rohan az idő....

Ines
ini

Nos itt vagyok és végigolvastam mindenkit és megnéztem az elmaradt albumokat is. Tehát:

Timi: hogy van a leányod, remélem már jobban van és nincs láza!

Vic: Dorka nagyon édes azokkal a csattokkal, de a copf is nagyon ari. Apája faragja már a seprűnyelet, amivel a kéretlen fiúkat fogja elüldözni?

Ines: gyerkőcök nagyon aranyosak, megint végignéztem az albumotokat és csak gyönyörködni lehet bennük. Egyre csak erősödik az akarat egy Matyi-hugica iránt!

Tigri: milyen az a keresztelőruha? légyszi mutasd, de a babcin!

Ann: jobban vagy? Tetszik a megfigyelésed: lehet, hogy lábszármagasságban bedeszkázom az egész lakást, ahova Matyi nem mehet! Kép

Bogi: sokat gondolok ám rátok és nagyon drukkolok nektek! Majd tessék ám beszámolni a vásárlásról!

Tündér: üdv itt! képet ugye teszel fel?

Szép álmokat minden Pöttömnek és családjának, Zita
zitus

Sziasztok!

Üdv Tündér, a kislányod egy tündér Kép !

Zita Matyi kitörése nagyooon jó! Mit neki a habtabi-bástyák! Kép

AnnAnn, íme az ízelítő:
Kép

Pusz
Tigri
tigribigri

Zita, igérem lesz olyan kép is amiben már a királylány pompázik!
Jó éjt!
Tigri
tigribigri

Sziasztok!

Vic, Tünde!
Köszi, sikeresen átvészeltük az első oltást.Kép Kicsit tartottam tőle, nehogy úgy járjak mint Zsanival.Kép Viszont Niki valószinűleg vérszegény. 1 hét múlva vissza kell mennünk ésha nem változik az étvágya, akkor valszeg vérvétel lesz.Kép

Vic!
Szorítottam nektek is oltásügyileg, remélem minden OK a hajasbabával!Kép A seprűnyél mellé ajánlok hazugságvizsgálót is a komolyabb udvarlókhoz!Kép
OFF: Megkaptad a levelem?

Tigri!
Álomszép ez a ruha! És egy igazi gyönyörűség lesz benne.Kép

DZita!
Köszi a levelet! Tényleg a különtábla ugye nálad marad?KépKép

Sztigris
sztigris

Vic! Hogy vagytok? Mi volt éjszaka? Nekünk ma dél és 4 között. Kép Kép Kép Kép és még folytathatnám. Kép
Detti

Sziasztok,

Villámgyors leszek, szóval most bocsi, de nem reagálok mindenkire, majd csak délután.
Szóval elnéztem a naptáratKép (olyan idétlen a naptárunk), és nem tegnapra, hanem mára van beírva a szuriKép
Szóval Detti, drukkoljunk egymásért!
Nekünk elvileg 11- re jön a doki néni, és én már úgy izgulok, hogy megy a hasamKép
Dorka most még alszik, de nemsokára felébresztem, hogy megetessem.
Ja, képzeljétek, hogy tegnap este 1/2 10- től ma reggel 1/2 7- ig szopi és felkelés nélkül végigaludta Kismanó az éjszakát.

Szilvi,
Köszi, megkaptam a mélt, hamarosan írok, csak legyünk túl ezen a bökésen!
Örülök, hogy Ti jól túléltétek a szurit.
A vérszegénység miatt drukkolunk, hogy ne legyen!

Lányok, eddig is köszi a drukkokat, de ha esetleg maadt még tegnapról, akkor küldjetek még drukkokat Dettiéknek és nekünk!
Köszi!

Vic

Ui.: Tündér, köszi a babauszis ötletet, már utánanéztem ennek is.
Na, mostmár tényleg megyek, majd jövök!
Victoria

Vic!
A Mom parkban is van úszás!

Ines
ini

Sziasztok!
Ritkán tudok jönni, mert Zebi nagyon leköt és amikor meg alszik akkor tanulok. Áptilisra 4 vizsgára jelentkeztem be a főiskolán, ebből 3 tantárgy különböző matek szemeszterek. KépKépKépés még marketingből. Emellett hétvégenként órára is járok.

Visszatérve a Baby Gym témára a Fóti Cora-ban 2.000 Ft alatt van egy viszonylag jó féle.

Tegnap jött a dokinéni és 2 hét késéssel beadta a 2. hónapos oltást. Egész hősiesen viselte Zebi, de délután nagyon siros lett. Elolvastam az injekcio papirját és az van rajta, hogy már ebben az ACT-HIB-ben is van tetanusz fehérje. Ettől fáj a helye.
Elpanaszoltam doki néninek, hogy Zebi nagyon keveset alszik. Most összeszámoltam:
Összesen napi maximum 12 órát. Ebből kb. 5 órát nappal és 7-et éjjel. Mivel este 8-9 körül fekszik le én meg egy kicsit később, igy nekem naponta 5 óra alvás jut kb. 3 részletben.
Tiszta zombi vagyok. Már hetek ota szédelgek, ezért ma mértem vérnyomást és 95/47 volt.

Napközben már sikerült elérni, hogy megközelitse a 3 óránkénti evést (de nem mindig sikerül) A héten viszont este 2 óránként kelt fel!!! Általában nem azért kel fel mert éhes, hanem azért mert kakilnia kell. Vagy van eredménye vagy nincs. Ha nem jön ki akkor egész éjjel dobálja megát és reggel meg a nyakán folyik ki.
Megszámoltam, hogy naponta 8-szor kakil! Ez nem tul sok??? (pelenkából és törlőkendőből nagyon sok fogy)

Szoval doki néni azt javasolta, hogy estére 3 éjszakán át adjak neki nyugtató kupot, hátha átállitja a ritmusát. Én még megtoldottam egy kis Panadollal is. Kép Ennek örömére ugyanugy 2 óránként kelt fel. Kép

Irattam fel tápszert, hogyha suliba megyek legyen neki tartalék, he nem lenne elég a lefejt tejci.
Állitolag ez a piciknek készitett tépszer inkább keserű mint édes. Miért csinálják ilyenre, ha az anyatej meg tök édes? Igy biztos nem fogja meginni? (BEBA UH-t kaptam)
Aki ad a babának tápszert is mi a tapasztalata?

Husvétkor nagy lomtalanitásba (pince, rumli szoba, ruhák, használaton kivüli háztartási dolgok...)kezdtünk és hivtunk vendégeket akik segitenek. Emellett bográcsgulyást főztünk a kertben. Zebi tök aranyos volt, mert egész nap a kertben pihengetett a babakocsiban, vagy kézről kézre járt és figyelte a munkát.

Ezen felbátorodva ezen a hétvégén vidékre megyünk buliztni!!! (ha összejön)
Azért az ottalvást még nem merjük bekockáztatni, ezért szombat délután megyünk le és éjjel hazajövünk. Egy kibérelt panzióban lesz két barátunk szülinapi bulija. Persze csupa fiatal pár jön gyerek nélkül.
Szombaton a Zebi hangulatátol függ, hogy elmegyünk vagy sem. Kép
Kicsit vonakodok tőle, mert még nem érzem magamat sem csucsformában a sok csinos csaj között. Kép
Még egy számmal nagyobb ruhákat hordok és utálok tükörbe nézni. A szemem alatt lila karikák vannak a nemalvástól. Kép

Szex téma: Álmomban már tök jól megy ! Kép Kép Kép
Igaziból meg ritkán van rá alkalom. Este tul fáradt vagyok hozzá, igy maradnak a hajnali órák.
Hát még nem olyan mint régen. Kép És nem is kivánom annyiszor.
Ugy érzem, hogy ezért a "szoptatás a hibás". Szoptatákor szerintm számomra elég sok endorfin szabadul fel, igy nem gondolok annyit a szexre.(bezzeg terhesen állandóan akartam Kép)
Szerintem ezt a természet találta ki, hogy a szoptatos anyákat ne lehessen olyan hamar "felcsinálni". Kép Kép Kép
Azért a többi hasonló cipőben járó anyukának azt javaslom, hogy PRÓBÁLKOZNI KELL!
Én már egyszer (előző gyerek) póruljártam, hogy szoptatás közben egyszercsak leálltam a szex-el. Nagyon-nagyon nehéz volt ujra kezdeni! Én még psichologussal is beszéltem róla. Az ő tanácsa: Muszály, hogy ne csak "fejöstehénnek"( ő nem igy mondta)érezzük magunkat, hanem nőnek is. Ez mindenknél más módszert takar. De az önbizalom fontos hozzá. Ha nincs meg bennünk, akkor nem ártana, ha mások erősitenek meg benne. Ez nem feltétlenül egy férj, mert neki nem biztos, hogy elhisszük. KépKépKép Lehet barátnő, vagy kolléga, vagy csak ismerősök akik megdicsérnek. Sokat dob az ember önbizalmán a feladat és kihivás is, ha ugy érezzük, hogy az anyaságon kivül másra is képesek vagyunk. (torna, munka, tanfolyam, kertészkedés, hobbi..vagy valami)

Ennyit röviden Kép magamról.Mindenkit puszilok!

Fiona + 11 hetes Zebi
fiona

Sziasztok!

Vic, Detti: szurihoz megy a drukk, nem lesz ott semmi baj! Anyukák fel a fejjel!!!(könnyen mondom én, aki csak 9 hónap múlva viszi újra tű alá a gyereket!)

Sztigris: szerintem a különtáblát el gogom küldeni mindenkinek, mert aki eddig nem küldte az adatait, az szerintem... Kép

Szilvi: az én picifiam is vérszegénységgel indult, megvolt a vérvétel és kaptunk 1 hónap várakozási időt(ekkor volt 2 hós). Aztán 1 hónap múlva maradt az eredmény, így el kellett kezdeni a gyümileveket és rá 1 hónapra a vérképe rendben volt. Mondta a doki, hogy a piciknél a mami pocakjában kapott vastartalék kb ekkorra ürül ki és még nem képes maga felépíteni a neki megfelelőt, ezért kell rásegíteni. Aztán azt is mondta, hogy a gyermekek 80%-a ilyen?! Úgyhogy ne ijedj meg!
Én nagyon bízom a dokinkban(homeopátiával is foglalkozik) és ezért is kezdtük hamarabb a hozzátápit. Másoktól hallottam, hogy vasat szed a mami vagy a gyerkőc kap vasat. Ő nálunk ezt látta jobbnak, mint mondta az anyatej a legjobb, és nem fog leválasztódni idejekorán. És tényleg így lett, mert még a mai napig is szopizik! Tudod az induláskor én minden hét elteltével fohászkodtam, hogy csak hadd tudjam még 1 hétig szopiztatani, mert az elején rosszul indultunk... Épp ezért féltem is a hozzátápitól, de láss csodát!Bocsi, hogy hosszú voltam, csak annak idején én is be voltam sz.rva!

Tigri: ez a ruhaköltemény tünemény, próbáltam elképzelni benne Alexát,hmmm... Gondolom nem csak a leány buksija lesz meglocsolva, hanem az ájult vendégek is, amikor meglátják benne Kép

Nem ijesztegetésképp, de ma még benézek, mert este már kettecskén leszünk, apája újra Miskolcozik.Kép
Zita
zitus

Ezt az előbb kifelejtettem:

Tündér: okos ésszelKép meglestem a profilodban a weboldalatokat, nagyon ari a leányod és a férjed fotói is nagyon tetszettek! És a kertetek... olyan romantikus, bújós lehet a kép után ítélve!
zitus

Sziasztok!

Na meglátjuk,meddig jutok így egy kézzel..Kép

Detti,Vic!

Megy a drukk oltásügyileg! Vic! Azért szerintem ne ess túlzásba /hasmenés meg ilyenek/.mert Dorkát jobban megviseli a te lelkiállapotod,mint maga az oltás Kép

Fiona,

Ami a tápszert illeti tényleg nagyon rossz,Vencel is kapott párszor BEBÁt,és már akkor is utálta,amikor még nem tudta,milyen fincsi a tejcsi Kép Szex: próbálkozunk,próbálkozunk,bár pl. ez a hüvelyszárazság eléggé megnehezíti a dolgokat,gratula a természetnek és a hormonoknak Kép Ami a hajnali órákat illeti,még azért sem lennék hajlandó felkelni,hogy a szülinapomra kapott új autót megnézzem a ház előtt Kép A legújabb, hogy a párom kitalálta, hogy ő bizonyos helyzetekben érzi a hormonális fogamzásgátló eszközömet. Rohanás a nőgyógyihoz,de mnden jó helyen van, megnyugtatás képpen valamennyit igazított a kilógó madzagon Kép A bulizás biztos jót fog tenni,én most szervezem férjecském szülinapi partyját. Anyukám jön babysitterkedni,hogy pár órára én is leléphessek,de azért a mulatozást főként a férjemre hagyom, én csak a tortát várom meg KépA külsőd miatt ne aggódj,szerintem nagyon csini vagy így szülés után pár hónappal,biztos még irigykednek is a baráti körötökben! Más. 8 kaki??????? Mi a másik véglet vagyunk,8 hét alatt hozunk ennyit össze.

Tigri: már várom ,hogy megnézhessem a rucit a királylányon!

Puszi:

Kisbuksi
kisbuksi

Helló Lányok!

DZita!
Köszi a bókokat! (Ilang, Apa, kert) Tényleg gyönyörű a kertünk igazi tündérkert Kép, szeretünk is nagyon itt lakni! Persze dolog van vele bőven, de hát ez ezzel járKép

Fiona!
Irigykedve olvasom, hogy tanulsz. Én is tanulok fősulin, de egyszerűen nem tudok bejelentkezni vizsgára, mert a gyerkőc mellett képtelenség tanulni. A számvitel a statisztika, nem azok a tárgyak amit a manó 1-2, néha 3 órás alvása mellett el lehetne sajátítani. Sajnos a nagyik messze vannak és dolgoznak, Apa szintén, szóval tanácstalan vagyok. Egyéb 5let? Egyébként az éjszakákat átalussza a gyermek, de mire ágybakerülök és eljön az este nincs energiám tanulni, mert a napi gyermekhajkurászás, meló, házimunka kiveszi az energiám, és reggel kezdődik minden előlrőlKép
Nem alvás: meg tudlak érteni! Mondhatom ezt azért mert a mostanra már nagylányom (persze csak hozzátok képest) az első 8-10 hetet nemhogy nem aludta át, csodáltam, hogy még él, szinte semmit nem aludt. Persze mint Te is én is jóval kevesebbet aludtam és a zombi kifejezés már nem is fedte a valóságot. Láss csodát, egyszercsak Anya megelégelte a szitut, beszüntette az esti ágybanszopit, lett helyette fürdés, majd különszobában szopisfotelban megszopi, majd kiságy, és azóta durmolás van! Persze ez nálunk bevállt, nem jelenti azt, hogy nektek is oké lesz, meg nem is tudom, hogy kialakult-e már valami rendszer, veletek alszik-e vagy sem szóval ez a mi képletünk.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy túl lesztek ezen is!Kép

Kisbuksi!
Szex-téma: kitartás! Ha jól emléxem a szülés után 5 héttel kezdtük és az első pár hétben elég érzékeny volt a dolog. Persze nem vagyunk egyformák, de biztos beállnak a hormonjaid is idővel, annak ellenére, hogy szoptatsz. Jómagam még mindig szopiztatok (8 hós a leányzó), de már nincs szárazság, sőt már 3 hónapja menstruálok is. Mi ez ha nem hormonális kihívás?Kép

Detti, Vic!
Szorítunk az oltáshoz! nem lesz semmi gond. Ha nyűgösebb a babó, adjatok nekik Germicidet az segít megnyugtatni, na és persze sok-sok tejci!Kép

Szilvi!
Ne aggódj a vérszegénység miatt, tényleg elég sok baba "szenved" ettől. Ez lehet a mama vashiánya miatt is, meg amit a Zita is leírt.Kitartás

Tigri!
KösziKép édes ez a ruha, főleg ha lesz is benne valakiKép

na lányok most búcsúzom mert felébredt Ilang, itt ül az ölemben és ég a vágytól, hogy ő is írjon nektek valamitKép

Tündér
tündér

Fiona,
persze előtte is fürdettük a gyereket, csak onnantól valahogy próbáltuk időhöz kötniKép
gondoltam leírom, mert elég félreérthetőre sikeredtemKép
tündér

<font color="119911">Sziasztok Kép
Bocsi, de semmi kedvem írni, lehet h még nem is lesz egy darabig, de engesztelésképpen teszek fel képet, jó?
Azért olvasok ám és szurisoknak megy a drukk!

Illetve:
Fru, Malackádnak és Betty Lilijének boldog 2 hót!
Ines, Olinak boldog 3 hót! Kép

Cupp</font>
Ann

Ülök a töküres kádban Kép

Kép
annann

Köszi Midenkinek az oltás drukkot!
Vic! Levente végül 11-kor kapta meg, még most sem alszik, csak elgyötört arccak nyüszög. Egy kis tejcsitől jobban van. Amúgy nem is sírt, amikor beadták, ügyi nagyfiú. KépBeadtam egy lázkúpot + borogatás. Reméljük a legjobbakat.

Fiona! Ez a szex téma nálam is így működött, hogy megbeszéltük az Urammal, hogy milyen undormánynak érzem magam, és hogy nem is csoda, ha nem akar velem... Aztán azt mondta hogy hülye vagyok, és azt hitte, hogy én nem akarom... tratata... most minden szuper köztünk. Sőt. Jobb mint valaha.

Ann! Édi ez a Csajos. Van babaháj ám neki is (csukló)! Kép Kép

Na mára puszka, megyek ápolni Cirmancsot.
Detti

Tüdér!
Elsőre is megértettem a fürdetést. KépKép
A fotelban szoptatáshoz sajnos nagyon lustának érzem magam éjszaka. Ezért az első ágyikóban ért ébredés után odaveszem magam mellé szoptatni és ott alszik el.
Ilyenkor nem merem nagyon megzavarni és átrakni az ágyába, mert arra is felébred, ha én megmozdulok. Ha felébrded, akkor már csak szopira tud visszaaludni (22-es csapdája, amit magamnak csináltam Kép ) Legtöbbször szoptatás után hagyom a gyereket a hitvesi ágyban én pedig átköltözök a gyerekszobába a kanapéra. Ezen a kanapén imádok aludni, mert nagyon kényelmes. Kép
Azért megpróbálom a Te modszeredet is hátha bejön. Kép

Ma napközben próbából adtam neki egy kis tápszert két étkezés között azért, hogy kihuzzuk a cicből evést 3 órára. Muszály volt egy kis cukrot tenni bele, mert alapból keserű. Kép
Csak 20-30 ml adagot kevertem be neki , de mégis ugy alszik tőle mint a bunda és átaludta a rendes cicizés időt.
Lehet, hogy ez annyival táplálóbb mint az én tejem? Ezért evett a ciciből 2 óránként, mert nem lakik jól?
Biztos,hogy eddig jól fejlődött, mert 11 hetes korára elérte a 6 kilót. (3,5 kg-val született)
Szoval örökösen dilemmázok a tejtémában.

AnnAnn
Miért volt olyan szomorú a hangod (betüd)Kép ?
Nagyon aranyos Hamikád a kádban! Gyönyörű aszeme! (anyukától örökölte? ) Kép Milyen szépen ül egyedül! Alig várom, hogy az én babóm is egyedül ücsörögjön.

Detti
Jó, hogy igy meg tudott erősiteni a párod. Kép
Én, a férjemnek nem hiszek, amikor dicsér. Kép
Ugy érzem, hogy csak ugdvariasságból csinálja.

Én most utálom ha pucér vagyok a nagy csöcsöket is magamon. A fenekemről és a combomról nem is beszélve. A derekamon meg ott van egy marokra fogható bőrhurka.
(Mondjuk a cicik a ruhában tök jól néznek ki, de akkor lennék elégedett, ha ehez kicsi (leglább kisebb) fenék párosulna.
Megpróbáltam kevesebbet enni, de egyből a tejci rovására ment. Rájöttem, hogy ha csak ásványvizet ittam, akkor is csökkent a tej. Ezért most vissza kellett álnom a gyümölcslére. Tejcsinálónak bejött a rostos baracklé. Lehet, hogy ettől fáj Zebi hasa?

Ha valamelyikötöknek van valmi jó kis mozgás és "diéta" ötlete szoptatás mellett, akkor légyszi irjatok meg!

Fiona
fiona

Sziasztok,

Na, mi is túl vagyunk a szurin.
Köszönjük a sok- sok drukkot, nagyon jó hasznát vettük mindnek!Kép
Képzeljétek el, hogy annyira elterelte a figyelmét a gyűrögetős bohóca és a lógó kacsája (amit én lökdöstem fölötte), hogy észre sem vette a szurit. Én még mindig a kacsát lökdöstem, amikor szólt a doki néni, hogy már készen is vagyunk. Ezen még én is csodálkoztam, mert tényleg egy pillanat volt az egész. Aztán pici szájgörbületet láttam az arcán (lefele), felvettem, és nagggyon megdícsértem nagy mosolyogva, hogy milyen ügyes volt stb...Erre már mosolygott is!
Szóval eddig minden OK, és NAGYON (hallod ezt Kritika)-NAGYON büszke vagyok az én Kismanómra.
Doki néni távozása után kapott egy kis jutalomtejcit, aztán kúpocskát. (A kúpnak nem annyira örült...)
Aztán kitettem az erkélyre levegőzni, s hamar el is aludt.
Ha bejövünk, akkor fogom beborogatni a lábát (előkészületként már beragasztottam pici kerek sebtapaszttal, ahogy kell).

Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az esténk és az éjszakánk. Reméljük, hogy nem lesz semmi gebasz.

Fiona,
Már hiányoltalak!
Hát nem irigyellek, tanulás, alig alvás stb...Ha találkozom egy aranyhallal, akkor kívánni fogok Neked is egy olyan napot, amikor teljesen kipihenheted magad, jó?!
Szerintem is "bűnös" lehet ez a szoptatás dolog, mert én néha attól félek, hogy jól lespriccelem a férjemet, az pedig akkor nem hiszem, hogy annyira mókás lenne nekemKép
Meg még mindig bálnatestűnek érzem magam, hiába mondja nekem, hogy ez nem igaz.

KisBuksi,
Ari vagy, hogy aggódsz, de én sajna mindig ilyen voltam. Ha izgultam, akkor ment a hasam. És ezt nem direkt csinálomKép A szülés napján ez volt a szerencsém. Izgultam a szülés miatt, meg hogy ne legyek béna, és itthon nagyon ment a hasam, viszont a kórházban már nem kellet beöntést kapnom.

Ann,
Nem semmi ez a fotó Hamiról! Az a lazaság, ahogy ül a kádban!!Kép Már csak egy kis pohár koktél a gyönyörű díszítéssel hiányzik mögüleKép
Olyan édesen nő a haja!!!!!!

Detti,
Nagy gratu a hős LeviCirmancsnak!!! A ma szurit kapott gyerekek mind hősök voltak! Hurráááá!Kép
A ma estére és az éjszakára mennek a drukkok, hogy Levinek ne legyen semmi bibi!

Tigri,
Beszéltem az anyósommal. Mail ment!!!!

Most én is megyek.

Puszi,

Vic
Victoria

Fiona!

Nekem az a tapasztalatom, hogy szoptatás+diéta nem jönnek össze. Én ha tornázom, vagy diétázom, akkor nincs elég tejem. Úgyhogy vagy elviselem magam ilyennek egy darabig vagy nem szoptatok. A nyártól tartok kissé, hogy mit fogok felvenni, mert most még elmennek a nagyobb ápol és eltakar ruhadarabok, de majdcsak megoldom valahogy.
Ha elfogadsz egy tanácsot, szerintem ne adjál a gyerekednek nyugtatós kúpot azért, hogy átaludja az éjszakát. Teljesen kiakadtam azon, hogy ajálhat egy gyerekorvos ilyet?
Kristóf is felébred enni éjszaka, pedig már 4 hónapos és a nagyobbik fiam is ezt csinálta 6 hónapos koráig. Én már annyit elértem, illetve nem is én, hanem Kristóf alakította így, hogy az ágyában alszik és nem közöttünk a franciaágyban és az éjszakai szoptatás után is vissza tudom rakni. De nagyon sokáig úgy voltam, mint te, hogy nem tudtam visszatenni szopi után, mert egyből felébredt. Szóval csak azt akarom mondani, hogy kitartás Kép, előbb-utóbb csak átalusszák a mi gyerekeink is az éjszakát.

Tigri!
Nagyon szép a keresztelőruhátok Kép.

Zita!
Sajnálom, hogy férjecskéd nélkül leszel, megértelek, mi is sokat vagyunk egyedül sajnos Kép.

Ann!
Hami tündéri, küldtem neked jókedvet Kép.

Detti!
Örülök, hogy túlvagytok az oltáson, biztos nem lesz semmi gond. Kristóf az oltás napján volt nyűgös és lázas, sokat aludt, de másnap már semmi baja nem volt, talán a lábát fájlalta még egy kicsit.

Vic!
Oltás ügyben szintén Kép. Ügyesek vagytok!

Lányom már jól van, ma már rendetlenkedtek is a fiammal, úgyhogy szerintem túlvan a nehezén Kép. Legnagyobb sajnálatára hétfőn már mehet suliba Kép.

Sziasztok
johitimi

Tettem fel egészen friss képeket az albumunkba (Dorka 3- 6 hónapos).

Vic
Victoria

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Gratula az ügyes oltásos pöttömöknek és édesanyukájuknak!

Most voltam a barátnőmmel a XX. kerületben a Tortuga étteremben /most már tuti odaviszema férjecskémet a szülinapján/,csak ajánlani tudom! Ngayon hangulatos, az egész étterem tele van élő teknősbékákkal,akik alattatok mászkálnak a vízben /nagyon helyesek/,van kispatak,halacskák,és igazi kalózos feeling. A kaja nagyon jó! Ennyi volt mára a reklám.

Ja! Én is bálnatestűnek érzem magam,pedig súlyban nincs semmi gond, inkább csak átalakultam mell-combfenék-has-derék ,stb. tájékon. A férjem mindig dicsér,de én hányok magamtól Kép Ráadásul mindig tejszagú vagyok,és a spriccelés sem túl szexis szerintem

Puszi:

Kisbuksi
kisbuksi

Akit érdekel:
www.tortuga.hu
kisbuksi

<font color="ff6000">Sziasztok Kép

Köszi a vidítást. Kép
Küldtem a "teheneknek-bálnáknak" egy kis meglepit Kép Persze asszem olyanok is belekerültek, akik nem tehenek és bálnák Kép
Na milyen?

Ja, aki nem kapta meg és esetleg tehénnek, bálnának érzi magát, szóljon, elküldöm neki is.
Cupp</font>
A
annann

Ann, küldtél nekem 5 perce mailt?

Vic
Victoria

Vic, jaja, voltam bátor Kép
annann

Ann! Rég nem kaptam ilyen cukit!!! Köszi Kép Pussz
Detti

Ann!

A fő tehén nem kapott! Ki dicsekedhet még rajtam kívül 30 kg plusszal?

Puszi: Emese
semese

Ann!
Én sem kaptam!Kép

Ines
ini

SziasztokKép

Gyors bekukk, jelentem élünk és virulunk, csak max olvasni van igazán időm, irni már nem mindig.

Nagyon szépek babócák, olyan jó nézni hogy milyen szépen fejlődnek. Nekem csak csöpög a nyálam, mert most nincs fényképezőnkKépKép

Ann,
nagyon szép kiscsaj hami, és milyen hercegnői módon ül abban a kiskádbanKépKép

Fiona,
a kilok elleni harc ősi téma mindenhol, szerintem a legtöbbször alkat kérdése is a dolog sajnos. De hajráKép

Tigri,
ilyenkor mondom azt, hogy nem igazság, hogy a fiuknak alig van igazán bájos kis cucc, a lányokat olyan szépen lehet öltözteniKép))))

Emese,
jelentem én is büszkélkedhetek annyival, talán még bőven többel is sajnaKép(( De ez van, a bálnák táborát is kell erősiteni valakinekKépKép

Kisbuksi,
jó bulizást majd, tuti jó hely lehet.

Ann, amugy én sem kaptam mailtKép

Hu most mennem kell mert manó üvölt a járókában, mindenkitől bocsi, de majd éjjel megprobálok jönni....

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Kisbuksi!
Az éttermet én is kipróbálom. Az étlapot elolvastam és éhes lettem.Kép

Detti!
Emlékszel Orsi13-ra a János topicból?
Nagyon kedves barátnőm, egy utcába lakunk. Hanna imádja Bendit(Orsi kisfia), Oli meg Zsófit(Orsi kislánya. Egyébként febr.4-én szült, egy héttel hordta túl.

Ines
ini

Hahó!
Raktam fel képeket a gyerekek első szerelmeiről.

Ines
ini

Sziasztok,
Csak 2 percre jöttem.

Ann,
Köszi, nagyon- nagyon cuki!
LocomotionKép
Először nem mertem megnyitni, mert már kezdek paranoiás lenni a levelekkel, nehogy valami vírust kapjunk.

Detti,
Nálatok mi újság?
Nálunk szörnyű nyöszörgés, láz, borogatás, kúpozás, alvás, aztán ismét nyöszörgés stb. Egészen eddig a kezemben volt Kismanó, most letettem az ágyra, de mostmár ennie is kéne, szóval lassan fel kéne Őt ébresztenem...Kép
Kép

Na, megyek,

Puszi,

Vic
Victoria

Najóvan má, mondtam, h jelentkezzen, aki tehen/bálna érzettel bír KépKépKép Csak azoknak küldtem, akik az elmúlt pár hozzászólásban feltűnően teheneztek.
Ment nektek is KépKépKép

Cupp
Ann
annann

Itt egy kép nyöszörgő Dorkáról+ a kedvenc gyűrögetős bohócról+ Dorka aggódó mamijárólKép
Kép

Vic
Victoria

Sziasztok!
Ann!
NAgyon tetszik! Köszi!

Vic!
Nem kell aggódni, holnapra minden oké lesz.
Puszi Dorkának!

Ines
ini

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?