Új privát üzeneted érkezett!

Dorka
köszi, akkor utána nézek hol lehet

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
Gondolok Rád sokat!

Gabi
Te is sokat jársz a fejemben! Ha tudsz, gyere!!! Enci leleke?

Eni
Csúcs ez a csaj!!!! És Benci a rszín kardigánban :lol:

Judy
Adtál már neki liszet vagy bármit, ami glutén tartalmú? Én úgy tudom, hogy 10 hós korig nem ajánlott! A buláta meg búzából van, a kekszekről nem is beszélve. Lehet túl korai volt Annának és még érzékeny rá a pocakja. Kölesgolyón nemhiszem, hogy megfullad, mert elolvad a szájábal, amíg lökdösi :wink:

Dorka
Hajrá Letti talpak-kezek!!!

Anna
Sajnálom Apukádat!
De azért gratulálok szülinapod alkalmából!

Csajok! Sztem senki nem maradt le Kisjankó szülinapjáról! A vonalzóján az van, hogy 2005.11.02-án született!

Jaaaaaaj, mit felejtettem el???? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Banana, mi is sok boldog szülinapot kívánunk!!!!

Kisjankó februári :wink: csak MSE nem csinált még új vonalzót, ezért a kavarodás!! :lol: :lol:

Bach-cseppeket tényleg kineziológus készíti..

Eni,
hihetetlen kiscsajotok van!! nyilván nem véletlen, hogy Hozzátok került!!!!!! pusszancs Neki és Nektek is!! Jankusz, a Hős(nő)!!!!

Andi,
nekem van egy kineziológus elérhetőségem, Városligethez közel lakik...

Gabi,
én is pont este gondoltam rátok, rég nem jelentkeztél!!

Dorka,
Letti tappancsra gyógypusssz!!!!

Judy, a Hippnek van 6 hótól adható kesze, azt Miklós szerette (volna) :lol: :wink: kölesgolyó pici darabokban adható, de hajthatja a hasát, ne ijedj meg!!!

banán tényleg nem ideális első gyümölcs, allergén, máshol nem is adják bevezető gyüminek, plusz még fogja a hasat is... de laktat ezerrel!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó
elküldöd nekem??
meg ha van honlapja?? :oops:
köszi
Mica hogy van?

emano/Andi
KépKép
emano

Na, kicsit jobb a fejem is, kimásztam a levegőre 1 órát ;)
Anna is kidőlt most ebéd után, remélem alszik 2 órát és akkor bírja estig ;) De lehet hogy bilibe lóg a kezem... :roll:

Renáta,
nem, ez volt az első lisztes cucc, nekem a védőnő 9 hós korra mondta a lisztes dolgokat. De állítólag uniós ajánlás szerint már 6 hósan lehetne... :shock:

Gyuzso,
köszi, Hippes kekszet vettem, majd kipróbáljuk ;)

Gabi,
én is sokat gondolok rád/rátok. Ha kell segítség, szólj!!!!

Zsó,
buláta=puffasztott búza ;)

Itt most nagyon szépen süt a nap és a szél se fúj olyan őrülten... Ha ez így marad, lehet délután leszaladunk Veresegyházra mackót nézni. Valaki??

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hát nem vagyok most valami aktív, nem is leszek egy-két napig.
A gyógypuszikat valami gonosz lélek lenyúlta az éterben, kérdezném, hogy lehetne mégeccer' igényelni?
Mióta gyerekeim vannak ez volt a második legkatasztrofálisabb éjszaka, amit megéltem.

Andi, gondolok rád holnap. Puszi.

Gabi :cry: :cry:

Arwen, üdvözöllek.

Emese, jövő kedden megyünk az ötödikre UH szobába magzatot vizitálni.
Itt egy csomó kis lány cucc, valahogy nem tudom beletuszkolni az agyamba, hogy lehet, hogy majd meg kell tőlük válni...

Anyám eljött ma. Egy óra busszal onnan, ahol ő lakik. Egy hónapban egyszer jön el. (Munkanélküli.) Két három doboz cigi árából kijönne a buszjegy, de ez van. Ideér 10-re (200 méterre van tőlük a buszállomás). Ahhoz, hogy hamarabb ideérjen, fel kéne kelni mondjuk hatkor... Feltettem egy csirkepörköltet. A főzést délutánra szoktam hagyni, amikor a lányok még alszanak és én már pihentem. De most főztem, hogy tudjunk együtt enni. Sz'al 10kor befutott, aztán közölte, hogy délben mennie kell orvoshoz... (Nem akut a probléma). Mondom neki: "Ugye tudod, hogy miattad tettem fel most a kaját és a főzés helyett lett volna más dolgom is, esetleg lepihenek? Tudod, mostanában kicsit fáradékonyabb vagyok... 8)"
És egyébként jót akar.
De például kivittük a lányokat sétálni. Esztert tettem vissza a kocsiba, Melinda elszaladt. Anyám kiabál utána és végignézi, hogy már az úttesten van. (Egyébként nem csinál ilyet Melinda, ez most a mamának szólt, hogy fusson utána és közben nem vette észre, hogy lefutott a járdáról). De nem, a mama csak állt és kiabálta utána a vezényszavait. Ez már a második ilyen eset. Egyszer autó is jött, anyu egyszerűen nem vette észre. Így hát én szaladtam a kislányom után.
Ez ilyen formában nyűg. És nem tudom elfogadni, bár biztosan megvan az értelme, hogy mért van ilyen anyám.

Bocsánat. Rossz a kedvem.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok,

egész délelőtt a bankban ültünk tesómékkel, mert céges bankkártyát kellett csináltatni...jaj, micsoda macera!!!
K addig szüleimnél...

Eni, csak halkan jegyezm meg egész jól áll Bencinek a rózsaszín. :lol:

Dorka, örülök, h javult Letti-tappancs. ez a homeos cucc segített??

Bori, amilyen elszánt vagy szerintem nyárra biztos bombanő lesz belőled, és a férjed ki sem mer majd engedni az utcára, mert nyálcsorgatás lesz a vége. :lol: :oops:

Andi, nagyon jó az avatar!

Zsó, Andi, meg aki még kérdezte a homokozót: arra a homokozó alapra gondoltok, ami ilyen kagyló formájú és be lehet csukni?? olyna anyáék a tescoban vettek 4500ft volt akciósan, az obi-ban meg 5000 szóval annyira nem húzós. már csak homok kell bele.

milyen szép nap van ma, azért kár, h nem lett ebből vlmi séta a szabadban veletek.
remélem most már jön a tavasz...

Memme, én küldök extra puszikat hátha jobb lesz a kedved!!
snooopy

Orsi
igen én olyanra gondolok
de jó hogy ezt mondod, hogy van a tescoba meg obiba, mert én 20ezrekért láttam :cry: anyósomhoz akarunk venni a kertbe :lol: műanyag csúzdánk meg van :lol:

Memme
soksok puszi és ölelés neked
ha tudnék és közelebb lennétek mennék segíteni neked

emano/Andi
KépKép
emano

Csajok,
csak gyorsan:szerintem Jankó vonalzója ok, február 11-én volt 4, épp rá egy évre lesz 5, senki nem maradt le semmiről, a jókívánság meg mindig jól esik. :wink:

Kép
Kép
paklincs

Huh, naffiam egyáltalán nem akar(t) aludni... kislánykám is csak kendőben, úgy vasaltam. Marhára túlpihentnek érzem magam. :shock:

Memme, mi volt éccaka? Vagy mi nem... alvás? Fogalmam sincs. Mármint, hogy az embernek miért ilyen az anyukája/anyósa/testvére. Ha nem olyan, akkor olykor miért történik meg, hogy megváltozik, és már nem úgy érdekled, mint azelőtt, vagy nem is. Folyton szembesül az ember ilyesmivel. Bár nyilván anyától a(z egyik) legrosszabb. Ismerős ugyanakkor az érzés. Amikor egyszercsak az van előtted, hogy vagy te, és senki más. Vacak. Többet nem mondok, mert előtör(ne) belőlem a skorpió lelkem...

Gabi... jaj. Sóhaj, meg minden.
vbea

sziasztok!
Hú, nem is gondoltam volna, hogy még írhatok ide...nem akartam zavarni az Édesanyák beszélgetését...
vissza fogok olvasni, ígérem, amint lehet...

én még nem vagyok Édesanya...(csak gondolatban)...illetve jó sok gyerekem van még is, ha úgy nézzük, mert iskolában tanítok(általános), sokukat kicsit a sajátomnak is érzem, főleg azokat, akik rendszeresen megosztják velem a napi gondjaikat,érzéseiket...
de már nagyon vágyom a saját Kismanónkra.
Múlt év júliusától próbálkozunk...most fogok menni hétfőn Telekihez a Kútvölgyibe, és remélem, megerősít abban, hogy semmi bajom sincs:-)
A ciklusom 26-28 napos, megérzem az ovut is.Sosem szedtem semmi bogyót, ezért bíztam abban, hogy hamar áldott állapotbna leszek...januér-február volt a mélypont, akkor minden mestruációnál sírtam. Aztán rájöttem, ez így nem mehet tovább, elkezdtem életmódot váltani, mozogni is, meg meditálok, jógázom néha...és bizakodom...illetve bizakodunk:-)
arwen***

Jaj Arwen..., ugye nem gondolod komolyan azt a mondatod, hogy nem akarod zavarni az Édesanyák (így nagy betűvel, Istenem!) beszélgetését.
Nem t'om. Értelek én, aranyos vagy, de én pl. egy egészen egyszerű mezei édesanya vagyok, nagyon megfelel kisbetűvel is.
A többihez: lazán, próbáld lazán.
:)

Eni, az éjszaka nem tudtuk mi van, Eszter éjjel egy után, sírt, nyöszörgött, semmi nem hatott, karban lett volna el. Reggel a kimerültségtől aludt el talán. Persze ma esett a hó,lehet, hogy ez tett be neki, még sosem volt ilyen. Fájt a fejem is, sose szokott.

Még egy anyám off, aztán befejeztem a témát.
Miután aludt ma egy órát Melindával, közölte, hogy most már ideje menni (fél három tájt). Kérdeztem, hogy otthon tán lefenyítik, vagy sürgős dolga van (nem megy másnap melózni, főznie semkellett előre). Azt mondta, hogy fáradt...
Igen. Töltött öt-hat órát az unokáival (ebből egy alvás) és fáradt. Anyám 54 éves. A dédi a 70 évével egy hét alatt egy szót sem szólt. Elmondtam anyámnak,hogy ma az éjszaka második felében nem aludtunk. Reggeli, öltözés, kis takeszolás (egy porszívózás), terigetés, főztem egyszóval, amíg ő itt volt, nem a másik szobában döglöttem. Bocsánat, írtam egy privit és egy emailt, ennyit pihentem. Többet nem, mondván úgyis itt lesz estig, segít. És folytattam neki, hogy ő most elmegy, én estig nyomom tovább, Ember jön 6-7-re, folyamatos üzemmód. Van bennem egy gyerek meg ott kinn kettő. Nincs panasz, megvagyunk, de gáz azzal jönnie, hogy fáradt.
on.

Kép

Kép

Kép
memme

Snoopy Orsi
hát hallod, ez nagyon jól esett!!! :D Pont jókor, mert kicsit holtponton vagyok torna ügyben.. De remélem, így lesz, ahogy mondod. Mikor még csak randizgattunk, mondott hasonlót (a strandon), de azóta.. :roll: Hát, én se lennék büszke magamra.. :roll: Bezzeg ő még mindig tiszta beton :lol:

Arwen,
üdv itt, és melőbbi babásodást!!
Mit tanítasz? És melyik suliban?
Én is tanárféle, és vannak itt még, tanárok, ovónénik, vasalómániások, no meg egyéb állatfajták is... :lol:

Andi,
visszaírtam.
és holnap gondolok Rád! ((((())))))
Vendég

Bori, nincs mit! ezért (is) vagyunk hogy lelket öntsünk egymásba, biztassuk, vigasztaljuk...stb egymást. és biztos vagyok benne, h meglesz az eredménye a sok tornának. ne add fel!!! :D :D

(már csak 1 hsz és meglesz az 1000. neked. most nézem)

Andi, gondolok rád holnap és erős légy!
snooopy

memme! Én a Feleséget is nagybetűsen írom:-) Amúgy meg ahogy visszaolvasgattam, Ti itt mind nagybetűs Édesanyák vagytok, főleg ahogy írtad, hogy két pici van kinn és egy még benn és így mennyi mindent megteszel értük, teszed a dolgod... Olvastam Jankababát is, szívszorító volt, ugyanakkor meg hihetetlenül jó érzés ilyen bátor anyukákról olvasni...a Száva név nekem is a szívem csücske, a Párom barátai között is van Száva...bár ha kislányunk lesz, nem ez lesz a neve...
Borsika! Angolt és történelmet tanítok egy 20. kerületi suliban, meg itthon vannak tanítványaim.
És igyekszem lazán venni a babatémát(bár ezt is tanulni kell)
Szép estét!
Ja, és Valentina. Mégegyszer köszönöm.
arwen***

Snoopy Orsi!
Akkor az EZREDIKET Neked címzem! :D :D Én ezt nem is figyeltem.
És nekiállok tornázni... :lol:
Vendég

Aztaaa! és régi felhasználó lettem! :shock: Egyik percről a másikra! Mágus vagyok!
:lol:
Vendég

Arwen, zavarba hozol... :oops: :wink:

A "lazánt" csak azért mertem írni, mert azt láttam, mikor ilyennel találkoztam valakinél, hogy minél jobban erőlködik, annál kevésbé megy.
Mint a szeretkezés meg a szülés. Meg a tánc.

Még egy utolsó bejelentkezés:Apja is lázasan, torokfájással jött haza, le van robbanva, így kerek a mai nap. Veszek egy nagy levegőt.

Bori,most olvasom, FEL NE ADD! Egy pár hét és hiányozni fog, néhány hónap és kezdsze edzett lenni, már akkor leszel rosszul, ha kihagyod. Van egy fogyási küszöb is. Egy idő után izom képződik, a nehezebb lesz mint a zsír. Nem fogyni fogsz, hanem átalakulni.
És milyen jól fog jönni a következő szülésnél.... :)

Kép

Kép

Kép
memme

Nem nem teljesen igazad van, tudom, hogy akkor fog jönni KisManó, amikro szeretne...csak el kell jutnom agyban is ehhez a felismeréshez...és ehhez kell nekem idő...:-)
Nem akartalak zavarba hozni...de tény, hogy kettő itt egy ott nagyon nehéz lehet Neked...és mégis minden nap felkelsz és csinálod, szeretettel és minden nehézséggel együtt.

Bori, én is most kezdtem megint mozogni..90 kiló körül vagyok.És baromi nehéz. Én a barátnőmmel járok, egymást húzzuk, amikor kell. És stepaerobikra, mert az nem megterhelő.Kicsi lányod mellett gondolom, nehezebb eljárni otthonról...esetleg dvd?
Innen lehet letölteni ingyen filmeket:
http://barbara-dvd.blogspot.com/
arwen***

Bori, köszi szépen! Meghatódtam! :oops: (amúgy csak véletlenül láttam)

Arwen, bocsi nem is üdvözöltelek!! kívánom, h mihamarabb te is anyai örömök elé nézhess.

Memme, jobbulást nektek. remélem odaérnek a gyógypuszijaim!
snooopy

Snoopy, köszönöm szépen.
arwen***

sziasztok, megegyszer koszi mindenkinek a koszontest
Zsofi kicsit jobban, sajna most en is dogrovason, a takony atvette az uralmat az agyamon, fajt is a fejem egesz nap, ugyhogy elnezest, ha kihagyok vkit.

Memme, kitartas!

Andi, gondolok rad holnap!

Eni, hajra Janka!

Aproo, Szjudy, mi is adunk kolesgolyot Zsofinak, eloszor kettevagtam oket, de mostmar siman kezbeveszi es harapdal belole mind a 4 fogaval, nagyon edes, mint egy kis mokus...:) a koles azert jobb,. mint a bulata, mert nincs benne gluten, ja es a szajaban elolvad egy ido utan, ugyhogy nem gaz, ha lenyeli...egyebkent mostanaban mar nem nagyon turmixolok neki, jobb szereti darabosan.

Bori, hajra sport! en csak probalok nem nassolni egyenlore eddig jutott a fitnessprogamom...egyebkent RR-tol a legelsot szeretem, az foleg comb meg fenek, a vegen van egy icipici has, meg lemaradt a nyujtas, azt magamtol szoktam csinalni...meg regen, hehe...

Arwen, nekunk masfel evig nem sikerult a baba, sok mindent probaltam/tunk, a legvegen harom dolog volt, nem tudom, melyik segitett, lehet, h egyutt? ezek a kineziologia, az aviva torna, es a taplmasszazs...ha tovabbi reszletekre vagy kivancsi, irj! ja, a kineziologus adott nekem is bach cseppeket...

megyek, kidolok...

banana

Köszi csajok a bátorítást! Lenyomtam egy popsi-csípő kört, most kész vagyok.

Memme,
gyógypuszik Nektek!! Anyukáddal meg csak türelmesen. :wink: (Mi elég veszekedős viszonyban voltunk anyummal sokáig, de egy ideje takarékra tettem magam, egyszerűen elengedem a fülem mellett ami nem tetszik és azóta sokkal jobb. Gondoltam, ha anyóssal ezt alapból megteszem, csak hogy a vitákat elkerüljem, akkor a saját anyukámmal miért nem? Most kivárok, hátha ő is megszelidül, ha már látja, hogy nincs hatása egy-egy témának)

Arwen,
köszi az oldalt, megnézem. Igen, dvd-re nyomom, Bogi nélkül ritkán megyek el itthonról, az ilyen szabad estéket (amikor emberem bevállalja a felügyeletet) inkább a barátokra "költöm" :wink: De heti 2-3 délelőtt anyukám is jön Bogira vigyázni, akkor elmegyünk a parkba, én futok ők meg addig sétálgatnak.
Én is majdnem annyi kiló vagyok, mint Te (84), mikor szülni mentem 97 voltam (76-ról indultam.. :roll: ) De 4 nap múlva, mikor a kórházból hazajöttünk a kölökkel, már csak 85 voltam. Ez volt a leghatékonyabb fogyókúra :lol: De azóta semmi!!! :evil:

Bogi mellett azért nehéz tornázni, mert ő meg rajtam gyakorol... De ma apjuk hullamód jött haza, megsajnáltam. Így kiszorultam a babaszobába.

Egy vidám fotó a végére:
Képsütkérezünk
Vendég

Banana,
jobbulást és jóéjt Neked is, puszi Zsófinak!
Vendég

Bori,
átlátok én a szitán...arra gyúrsz, hogy beférj a mélybabakocsiba...

Andi,
holnapra...amit megbeszéltünk. Remélem, hogy aztán napról-napra könnyebb lesz egy kicsit.

Arwen,
szia. Majd mi belebeszéljük a hasadba a babát(legalább is minden tőlünk telhetőt megteszünk majd).

Ancsa,
nekünk házi hinta-csúszda. Ember hegesztette az állványt-csak a hinta, csúszda csússzantója bóti.

Gabi,
ölelés, ha tudsz, gyere gyakrabban.Én kerthez tök béna, mondanám, hogy gyere, aztán segíts a miénkből kihozni valamit...

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz?Cukipofa?

Kép
Kép
paklincs

Bori
Gratula a Régi felhasználóhoz :wink: Durván ugyanannyi idő alatt sikerült 2x annyit írnod, mint nekem :lol:
Nagyon f@sz@ csaj vagy a torna miatt! Nem mondod, hogy 12 kg leugrott a kh-ban????? Nagyon meredek és micsoda mázli! Én 74kg-val mentem és 68-cal jöttem haza. El is voltam keseredve :? Ja és ugye kisebb vagyok nálad vagy 15-20 centivel :roll:

MSE
Kicsit átverős Jankó vonalzója, hogy hónap/nap/év sorrend van, de most tisztáztad :wink: Flórkánál nem lesz ebből kavarodás az fix :lol:

Memme
Én is csak hasonlót tudok mondani, mint Bori. Ne várj tőle többet, mint amire képes, vagy mint amennyit tenni akar! Értem én, hogy bosszantó, de ezzel csak magadnak ártasz, ha rágod magad :wink: Ő valszeg nem fog változni :roll:

Arwen
Ha még nem akadtál rá, akkor ajánlom ezt az oldalt! Nekem bejött :wink:
http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml
Én átnyálaztam az egész honlapot, sztem hasznos dolgok vannak rajta!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni,
igen, ezt én is akartam, hogy Flórkánál mindegy, hogy év, hónap, nap-nem lehet elhibázni... :)

Kép
Kép
paklincs

Arwen!

Fel a fejjel!!! :wink: Nem vagy lekésve semmiről!!!! Türelem, mint tudjuk rózsát terem....a Ti esetetekben pedig (majd) egy gyönyörű szép egészséges kisbabát!!!! :wink: :lol: 8)
És ahogy Emse (paklincs) írta, majd mi is besegítünk e Belédbeszéléssel...attól nem kell tartanod!!! :lol: :wink:
Egyébként, ha megkérdezhetem elárulod a keresztnevedet? Az Arwenen kívül hogyan szólíthatunk? És fent vagy iwiw-en, mert akkor tutira felveszünk az ismerősök soraiba! :wink: :lol: (mármint aki wiwen fent van!)

Borsikám!

Hajcsad :lol: :lol: magad helyettem is!! (egyenlőre) Azt ha legközelebb látjuk egymást, nehogy elmenjek melletted, mert nem ismerlek meg?!?!?! :wink: Majd biztos csak nézni fogok, mint Rozi a moziba, hogy - Ki ez a Bombanő, aki rám köszönt?- :lol: :wink: De majd csak rúgjál jól bokán, hogy - Te hüle! :lol: Nem ismersz meg???- :lol: 8)
Kép :lol: :lol: ...kint, de mégis bent!!! Szupi!!! :wink:

Memme!

Hát ha nem kaptad meg a gyógypuszikat, akkor fénypostával küldöm megint az egész Családnak!!!! :roll:
Vezetés? Mikor mész legközelebb? És mikor vizsgázol?

Steff!

KRESZ mikor is lesz? Mikor kell, hogy gondoljak Rád és naon drukkoljak??? Örülök, hogy Nálatok Mindenki jobban/jól!

Andi!

Gondolom ma este nem sokat fogsz aludni! :( De azért próbálj meg pihenni!!! Gondolok Rátok holnap! És sok lelki erőt kívánok és azt, hogy "rendesen" sírjátok ki magatokat!!! :cry: A legrosszabb része a dolognak, holnap lezárul....a többit meg bízd az időre...meglásd jön a tavasz és a lelked is elkezd majd megkönnyebbülni... kivirágozni....lassan, de biztosan!! :oops:

Emse!

KisJankó kapott Tőled valamilyen szülinapi költeményt? :wink: :lol: Remélem azért nem ittátok magatokat az asztal alá!! :wink:
És a tortának is maradt hely a pocakban!!! 8)

Veronikusz, Cukipofa, Durca, Borsa, Partedli és akik már régen voltatok???? Merre jártok Fiatalok???

Na megyek és körülnézek még egy pár helyen! :wink:

Szép estét Hölgyek! :wink: :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Renáta!

Nem semmi vagy, hogy máris végigolvastad a kisregényemet! :lol: :wink: 8)
Na repülök és elolvasom a Tiédet!!! :lol:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi
Ha most végigolvasod az enyémet, akkor te nyertél :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Rená!

Ez tök jó!!!!! :lol: :lol: Tiamo...!!!! :wink:
De válaszra csak holnap vagy a hétvégén számíccsá :lol: , mert most már nincs időm írni. Tudod, nem sokára kajaidő az én Tündérkémnek! :wink:
Ha most belekezdenék, akkor nem jutnék a végére, mert tuti, hogy egy - másfél órát eltöltenék a válasz megírásával, azt meg nem akarnám, hogy a felénél félbe kelljen hagynom! :twisted: :lol:
De egyet megígérek...vasárnapig repül :lol: a válasz!!!

Na lépek oszt felszolgálom a "tejbárból" a kajapiát!!! :lol: :wink:

Pussz! Pihenjél!!! És álmodjál szépeket...Lindával!! :wink: Mert ugye Iván már a kézzelfogható valóság!!! :wink: 8) :lol: :oops:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

A "ta" valamiért lemaradt!!! (nembocsesz!!! :wink: )

akkor én nyertem!!! :wink: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ó de jó az a kép Bori! :)

Bori, Reni köszönöm a figyelmet. Off leszek megint, de szeretném kimondani.
Sajnos a gond nem a veszekedéssel van (beszólogatna ő, irányítaná az egész életünket, ha hagynánk és nagy fájdalma, hogy nem teheti, mint ahogy az is, hogy nem vesszük magunkhoz). Sajnos nem erről van szó. Egy ember, aki világéletében elvárta másoktól, hogy eltartsák és közben elitta nem csak az eszét és a tartását, hanem még a házát is. (Most egy "barátja" fogadja be). Utál dolgozni, szeret pénzt költeni, sosem spórolt, ha a hűtőben egy napig áll a kaja nem eszi meg, csak ha már egy fillérje sincs.
Mesélhetném még a rémtörténetet, hogy pl. nem volt kesztyűm és csizmám, úgy jártam a tanyáról iskolába, hogy sírtam a hidegtől, de cigi és pia mindig volt otthon.
Reni, ez már nem türelem kérdése. Vannak elvárható dolgok azt hiszem. Én annak idején tíz évesen ágytálaztam alóla, mert egy baleset következtében nem tudott felkelni sokáig és szó szerint bokáig érő sárban vittem neki haza a kaját a tanyára rögtön tanítás után, amíg az osztálytársaim játszottak. Természetes volt, hogy abban a helyzetben ez a dolgom, ennyivel is több lettem, nem hálát várok. Csak annyit, hogy most viszont ne nehezítse meg a dolgomat. És ne panaszkodjon. Nincs munkája, a semmittevéstől hízik, körülötte piszok. Amíg tanyán élt, boltba járt krumpliért és zöldségért, lusta volt megkapálni és öntözni, pedig egyéb dolga sem volt. Nincs egy felszabadult őszinte megnyilvánulása, még a nevetései mögött is az elfojtott sikolyokat hallani, nagyon régóta csak valami felszínes életet él. Hazudik mindenkinek, önmagának. Örömtelen életet él valakivel, akihez érdekből csapódott, mert legalább fedelet ad neki. Nem én vagyok az, aki fel tudná fejteni az egész élete hazugságát. Igyekszem neki segíteni, de hát ez tőle is őszinteséget kívánna.
Ezeket csak azért írom, hogy érzékeltessem, más síkon mozognak a dolgok.
Ezt felvállalni is nehéz, nemhogy türelmesnek lenni.
Anyósom a maga gőgös a legjobb értelemben vett alázattal tud felénk viszonyulni, tanulok én is ebből szintén alázatot, el tudok engedni sérelem-terheket. Nem mondom, néha nem kell erőt venni magunkon, de érzem az elmozdulást, sokat haladtunk.
Az anyám viszont képtelen bármi lényegi változásra.
on.

Kép

Kép

Kép
memme

Arwen, tényleg ne hozz zavarba bennünket... még annyit, hogy jólesnek a kedves szavak, de az egészben én minden vagyok, csak bátor nem. Tudom, igen közhelyes, és már-már éppen ezért értelmezhetetlen, de a dolgomat teszem. Hidd el (te is), nem mindig "jól". Bennem is rengeteg a tüske, a sérelem, rengeteg emögött a kálvária mögött a sok-sok kimondatlan, felszín alatti feszültség. Minden téren. Szóval ebből az egészből tán annyi a lényeg, hogy itt egy hős van, és az Jankaszáva, jaja. Az ő küzdelmét, és élni akarását látva nem tehetem meg, hogy elkeseredek, ami valójában a legjobban esne. (Belőlem meg ez akar olyan nagyon régen kiszakadni.) Te se görcsölj semmin, bár tudom, könnyű ezt mondani.

Memme, nem mondok semmit. Mert az már "tanács" lenne, ebben az esetben pedig, hááát, az neked nem kell. Érzed és tudod te, mit kell tenned. Ne is tégy mást!

Bori, klassz a kép.

Én ma mértem magamat, 62. 70 körül mentem szülni, hja, dejó nap volt!
vbea

Sziasztok!

Andi, nagyon Veled!!!

Banana, jobbulást!

Paklincs, megfogta a fantáziámat, dobnál képet a házi csúszi/hintáról? Embered ezzel foglalkozik, vagy csak mezei szabadidejében?
Akkor Kisjankót Isten éltesse a nemszülinapja alkalmából. :-)

Arwen, engem még senki sem nevezett nagybetűs maminak....gondolom még a kisbetűsre is várni kell pár évet, Levi nem fogja elsietni. Szóval annyira jólesett, hogy belegondolni sem merek, mi lesz ha Lecsóka mondja majd először (persze szigorúan az ámpa(lámpa) után, mert az első sztünk az lesz, amilyen áhitattal szemléli)
Szóval puszpusz érte!

Bori, mindent beszereztünk, ma kész lesz a járóka felújítása is, amiben Levi a torna alatt lakni fog, van végre dvd lejátszó, meg RR is, szóval jövő héttől közös cybertorna és nagyon jól esne ha minden nap kapnék cyberpopón billentést, hogy tornázzak már. Megtennéd ezt értem és a remélhetően gyorsan fogyatkozó hurkáimért???? :oops:
:lol:

....folyt.köv. mert Levi sírdogál és nagyon mondja hogy blablabla...ez a teljes elkeseredettség jele. :-)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni, 62? Jaj, akkor toljuk egy kicsit a kertezést vagy zsákban megyek/futok.... :oops: :lol:

off, Memme, súlyos téma: én mostanáig nem szembesültem az alkoholizmussal. Peti nagypapája anno ivott,de már rég meghalt.
Anyum testvére viszont 3 éve ment el hosszas, nehéz harc után. Ő egy angyal volt, a maga egyszerű módján. Nagyanyám és Ő is egyszerű varrónő volt 4 ill. 8 elemivel, nagyim gyerekkorában az utcán koldult, de amikor édesanyám tanulni akart, akkor mindent megtett és megharcoltak egy jogi diplomáért. Szóval csak anyum "tört ki". Aztán nagynénémet 16 éves korában az utcájuk sarkán hazafelé a munkából elkapta pár srác.... :cry: :? Majd végignézte, ahogy meghal a saját testvére, anyum és a mamája. Aztán Ő is. Ezt csak azért írom, mert fontos az előzmény. Most egyedül nagynéném férje él még a régi házban, aki derekasan végigküzdötte nagynénémmel otthon az utolsó heteket. De aztán elindult lefelé. Iszonyú mennyiségeket iszik, csomagtartóban hordja a piát, közben kamionozik de tagad. Most törte szarrá a kocsiját, rossz volt látni, hogy abból élve kiszállt, de csak "csúszott" az út.
A fia és a két csodás unokája 5 percre lakik Tőle, de 2 éve nem látogatja őket, Levire sem kíváncsi. Néha felhívja Keresztapámat (a fiát) és mindennek elmondja, aztán másnapra semmire nem emlékszik. De tagad,tagad, tagad....én meg tehetetlen dühöt érzek. Egyfelől utálom és félek az ilyen emberektől nem tudok mit kezdeni egy piással, másfelől meg iszonyú felelősséget érzek de tehetetlen vagyok.
Sztem édesanyád nagyonis fáradt! De ez olyan fáradtság ami nem fizikai, hanem idegi. A tejes befelé fordulás és önsajnálat fáradtsága, ami nagyon leterhelő, és sok esetben lehetetlen kimozdítani belőle az embert. Innen a tehetetlenség érzése. És bár nekem "csak" nagybátyám és szinte már soha nem látom, emiatt el tudom képzelni mit érzel és nagyon sajnálom!!!! Kegyetlen dolog asszisztálni vkinek az önpusztításhoz, főleg ha szívünkhöz közel álló... :cry:

Judy, köszi. Vettem ezt is azt is, bár kölesből csak port találtam....Levi is eszik már mindent, sütiket is, persze módjával. Sztem az allergia nem ezen a 2 hónapon múlik....eddig semmi nem bántotta a pocakját, nincsenek kiütések sem. És végre eszik, ha kanalat lát, nem kap szájzárat. Úgy élvezem!Hétvégén jön a paradicsomos csirkemáj... :roll:

Orsi, köszi a homokozós ötletet. Homokot honnan szereztek bele?

Mindenkinek mindent feladtam. Andi, kissé szétszórt voltam, meg ezren voltak a postán, ezért fejjel lefelé címeztem.... :oops: :oops: :oops: :oops: bocsi bocsi

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok Lányok!

Sikeresen átköltöztünk, egy AGYRÉM volt, de megérte. Még mindig nincsen netünk, kb. egy hónapja folyamatban az ügy (úgy tűnik az internetszolgáltatóknál töketlenebbeket kereseve sem...), most anyuéknál olvasok.

Máté a költözés miatt teljesen kifordult magából, napközben is ÓRÁNKÉNT szopizhatnékja volt, nem igazán találta a helyét, de mostanra már minden a régi kerékvágásban! :D

Kb. húsz oldallal vagyok lemaradva... De az rögtön szemet szúrt, hogy lesz egy Linda baba! :D :D :D
Memme? Kisfiú? :D

Ja, és látom Orsi is batyuzik. Kolos szereti? Jaj, már én is várom a szép időt, hogy lekerüljön az overál.

Eni! Kisasszonnyal minden rendben?

Na jó, ezek egyelőre költői kérdések, inkább megpróbálom végigolvasni a 20 oldalt!
Vendég

Vandini, hú akkor ti most nagy meló után vagytok. és szép lett minden?
Igen, Kolos szereti a batyut, először kicsit tiltakozott de már szívesen jön a hátamra.
én is várom már a jobb időt, h elég legyen csak 1 kis kabát.

Zsó, homok még nincs. Anyáék biztos szereznek majd vlhonna, majd megkérdem hol ha lesz homok.
És köszi a dvd-t, remélem hamar ideér.
snooopy

Sziasztok!

Előszőr is Donát Isten hozott!! Jó egészséget és sok tejecskét kívánunk!!!

Mi megvagyunk, Petya vagy vírust kapott vagy elrontotta a gyomrát. 2 napig nem akart enni, mostmár eszeget, de nem úgy mint régen.

Eni: Én is megkönnyeztem Jankaszávát! Hős a kiscsaj! Remélem minnél hamarabb túl lesztek a műtéten és utánna már csak emlék lesz a kórház.

Vandini: Gratula a költözéshez! Nem semmi kisgyerek mellett.

Memme: Szomorúan olvastam soraidat. Nem tudok mit mondani.....

Bori: Jó a kép! :lol:

Most ennyire futotta....

KépKép

KépKép
cukorfalat

V-Andi-ni... klassz, hogy túlvagytok. A költözés soha, senkinek nem könnyű. De Benedekemet pl épp ez az átlendülés, kibillentés tette helyre. Azaz nálunk költözés után nem sokkal javult meg alvóka. Hajrááá.

Zsó, hagyjááá a zsákkal, vagyis tégy egyet félre nekem is, a fejemre! :wink: Mondtam már, hogy eléggé földszintes termet vagyok? Szóval a 62 rendben, kicsit túl a versenysúlyon, de jön az magától is (tapasztalat).

Brigi, és te hogy vagy?

BüdösBenc tegnap dobta az alvást. Jankut csak kendőben tudtam pihentetni, én vasaltam. Ma elaludt kicsilány kiságyban, erre büdösnaffiú ismét hozza a tegnapit. Jajjjjj. Pedig most én is dőlnék...
vbea

Zsó,
itt vannak a képek, meg raktam egy vaskerítést, ezt is ember csinálta, ha esetleg érdekel valakit, lehet vele egyezkedni.
Kép Kép Kép

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok Anyucik!

Nemrég regisztráltam , aztán pár nap után kicsit el is tüntem! Ki voltam borulva egy kicsikét, ezért nem jöttem hozzátok, ne ragasszam rátok rosszkedvemet!
De most ismét itt vagyok, és örülök neki! :D

Arwen , üdvözlet a fedélzeten! szurkolok neked, hogy összejöjjön a baby!

Memme nem könnyű a családtagolkkal, ha túl közel vannak az sem jó! Legalábbis szerintem!

A betegeknek jobbulást Kívánok!

kovisziszka

sziasztok!
Köszönöm szépen a sokjó tanácsot. Ja, amúgy Viki vagyok:-) A kapcsolatunk elején hívott a párom az ő arwenjének, ezért lett ez sok helyen a nicknevem...
A homeós oldalt köszönöm, a barátcserjéjől jókat hallottam, én a cickafark-palástfű kombót csinálom, plusz reggelente aloe vera gél, propolisz kapszula... a kineziológusban én is hiszek, de egyenlőre még várok, mert érzem, hogy nincs bajunk ezen a téren...illetve hétfőn Teleki bácsi majd megmondja a tutit...

Memme... na ezek után meg főleg nem vonom vissza a nagybetűs Édesanyát...le a kalappal és mindennel előtted!

Bea, azt hiszem Jankababának pont ilyen Édesanyára van szüksége mint Te vagy...
arwen***

Min bőgtem? (Mint mindig...) A Soproni reklámján. Szeretem. A reklámot. Kár, hogy nem én találtam ki.
vbea

A szeretem Magyarországot-re gondolsz? Én is elérzékenyültem rajta, amikor először láttam...
arwen***

sziasztok lányok!

már ég a pofám,mert olyan kukkolósnak érzem magam:csak olvasok,olvasok,de nem írok....
de tényleg,mindennap benézek,néha többször is...

TIGRINCS!
Elérzékenyültem,hogy hiányoltál...
tudom ám,hogy ügyes volt Adri lányod!!
és persze te is:-)))

LILLUSKA!
A kerted láttán elfogott a szégyenérzet,mert én annyira betonbogár vagyok,hogy kész kinszenvedés valamit kitalálnom a kertbe,az ápolásról meg ne is besz..

RENÁTA!
Gratula Lindához:-)))
szép név és passzol az Iván röviségéhez.

MEMME!
Írtam neked privit!

ENI!
Örülök,hogy túl vagytok a vizsgálaton és annak is örülök,hogy jól viseltétek..nekem a vénakeresés,az amitől eldobom a jólneveltségemet,bár tudom,hogy mindent mindent megtesznek és tudom,hogy kicsibabának nehéz..de nekem valahogy ez nem megy.
persze megy minden más:-)
ha jól vettem akkor szereztél már mellszívót..akkor az enyémet eladom a holnapi pomázi babaörzén..

ja, és annak is örülök,hogy szimpik voltak a nők a radiológián..mi biztos kifogtuk a rosszabb szériát..

persze mennem kell..

ja
BORI!
Istenem ez a fiatalos lendület:-)))))))))))))))adjál már nékem is:-)))

tényleg mennem kell..
cupp

Kép

Kép
durca

Na, végigolvastam a 20 oldalt. :D Közben volt ebéd, meg Máté alukált egy nagyot.

Heni! Mi is Budakeszin, igen, majdnem a buszvégállomásnál, fent a hegyen. Meg majd szeretnék kérdezni ám doki-védőnő ügyben is. Melyik orvost ajánlod?

Donát-baba!!!!! :D Sok boldogságot az egész családnak!

Banana! Sajnálom! És Isten éltessen szülinapodon!

Eni! Örülök, hogy minden rendben ment, drukkoltam nagyon. Csak így tovább!

Orsi! Szép kendő, ilyet nem fogtam. Mamamin vetted? Én ott a lanámat. És fogok menni én is a hordozós szombatra. Ott találkozhatunk.

Zsu! Vigyázni!! Igen, azért ekkora pocakkal inkább esernyőkocsi, nem?

Meg még sok mindenre reagálnék, de mára aszem, a három és fél óra netezés (ebből három óra babanet) elég volt. Hálás köszönet a nagymaminak. :D

Drukkoljatok, hogy minél előbb jöjjenek a tvnetworkösök.

Szép délutánt!
Vendég

Eni,
azon hogy-mért pityogtál?Én mindig azt hiszem, hogy egy új országimidzs, aztán mire elkezdenék dühöngeni, kiderül, hogy sör...de eszembe nem jutna ettől a reklámtól sopronit venni...viszont azonmód nekiállnék mákosgubát gyártani, ha lenne itthon száraz kifli meg darált mák. Szerencsére nincs. :)

Kép
Kép
paklincs

MSE, semmi köze a sörhöz. De majd' minden reklámnak semmi köze a termékhez. Most már nem is a termékkapcsolás a lényeg. Ja, országimidzs. Jól el van találva. Nem is azért pityogok rajta, mert naccerű ez az ország, sőt, olykor szaladnék én egyedül is... de aztán eszembe jut egy-két más dolog. Pl amikor alig vártam, hogy 12 hét után hazajöhessek, pedig esküszöm, nem munkatáborban voltam. Az is más kérdés, hogy kb fél nap múlva mentem is volna vissza. De az emberben tud ám ott munkálkodni az a bizonyos hazaszeretet, vagy honvágy, vagy a tök tudja.
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?