Jó reggelt!
ma 9kor sikerült kimásznom az ágyból
, nagyon régen nem volt ilyen. Na mindegy ma úgy érzem nálam még egy lassított csiga is gyorsabb ma
Lináncska szuperek a képek. Nekem is az az alulnézetes tetszik a legjobban.
Szuper, hogy Lili így örül Levikének is
Kandi, nagyon köszi mégegyszer a köcsögös tál használati útmutatóját. Elő fogom venni, kedvet kaptam hozzá, csak azt nem tudom, hogy mit készítsek benne
Noki, minnél hamarabbi gyógyulást a számítógépednek, aztán gyere
Tündi, érezzétek jól magatokat a névnapozáson
Hát a képen én nem látom azt a pocakot
Anna: én is jövő héten megyek dokihoz, és akkor akarok rákérdezni, hogy mehetek e jógára, de szerintem én sem mehetek
De szülésfelkészítő jógára mindenképpen el akarok menni, és az csak Tb-van. 36 héttől lehet menni, és 3 alkalom. Ott lazulás van meg légzéstechnika, na meg felkészülés.
Barátnőm most volt, és ő azt mondta tudta használni a szülésnél. Szóval ha ez érdekel, akkor oda legalább elmehetnénk együtt.
Leírnád nekem merre van ez a turi, persze pü is jó. Köszi
Tök szuper, hogy minden rendben van babával. Hát 10.
házassági évfordulóra ez lesz a legcsodálatosabb ajándék.
Mindenkinek nagyon drukolok a következő uh-ra, és akik most fogják megtudni kiváncsian várom, hogy melyik színű tábort fogja erősíteni
Ági, bocs, hogy a példánál kihagytalak, nem direkt volt
, pedig nem vagyunk sokan
Bener: anyós, hát csatlakozom az elöttem szólokhoz, én sem tudnék se anyóséknál, se a szüleimnél lakni.
Így messziről szuper jó a kapcsolat, de nekem nem menne. Most a sógornőmék választották ezt a megoldást, hogy anyóséknál laknak, és ugye ott is jön a baba. Na már most vannak konfliktusok.
Mimi, azért ne hajtsd szét magad azzal a melóval.
Én tegnap tojáslevest csináltam, eddig nem volt a kedvenc ételem.De most nagyon megkívántam, és vacsira úgy ettem, minta ennél nem is ettem volna soha finomabbat.