Új privát üzeneted érkezett!

Mimi, tényleg Fanni mit szól hogy kislány lesz a kistesó?
Biztos sokat fog neked segíteni :P

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri!Nagyon örül!!De az egész család :lol:
Segíteni???Ne szórakozz.Mikor rá szólok,hogy mosogasson már el,akkor közli,hogy hagyjam én már békén,és amúgy is!!Van mosogató gépünk.
A Szabival is most kezdenek össze nőni.
De a Fanninak már csapják a szelet a fiúk,és már olyan nagylány.Pedig most született :cry:

mimi12

mimi, neked már két gyerkőc van?

Kép
henn

[quote="henn"]m írta:hennimi, neked már két gyerkőc van?
Bizony!!
14 éves a lányom.Vagyis augusztus 10.-én lesz 14éves.
A pocakos vonalzón a Fanni és a Szabi van :wink:
(vagyis az nem én vagyok)

mimi12

szép nagy lányod van, és a picifiú is édes! még te sem tudod, hgoy mi lesz a neme a harmadiknak?

Kép
henn

no most megyek megebédelek, éhes vagyk már nagyon, táplálni kell a picit had nőjjön mégjobban a pocija :D

Kép
henn

Sziasztok!
Hááát nem mondom,hogy nem írtatok!
:wink:
Henn!*Gratulálok a közelgő esküvődhöz....és hétfőre utólagosan boldog névnapot!
Piroska!*Nagyon szép az a ruha amit feltettél...
Linácska!!!*De jó,vegyes párosod lesz....egyenlő arány a családban!Gratula a kis kukishoz!
Sissi!*Nem is gratuláltam a szép névhez amit választottatok a tesóbabának!
Irdab!*Te nagyon éhes lehetsz a stanglira!!!
Fúúúúj nézitek a Vacsora csatát????jajjj most akartam enni,de inkább nem...

hmBori!Én is szeretnék menni 4D-re,de majd pénteken eldől,hogy mikor....szertenék Hajdú doktornőhöz menni....
Tényleg Sissi Te hova mész legközelebb 4D-re???

Ádibaba!*Nekem nem szokott lenni bacim,de mostanában....mindig azt érzem órákra,mintha fel lennék fázva...tök furi,mert nem emlékszem,hogy valaha fel lettem volna fázva....de rohangálok pisilni,de csak 1-2korty és mégis érzem.....lehet bacim lenne???
kandi72
Budapest III. kerület

Irdab és Bim-bam!
Igen a Pataki tál a Römmer ill. cserép tál meg sorolhatnám mi a neve....anno a régi eredeti volt a Römmer vagy Römmel?...ez már az ocsó Pataki tál!Szeretem,mert nem kell vele szórakozni,sokszor főzök-sütök benne.....mindent!!!Majd 2kg csirke szárnyikát készítettem,de kb. fiúk megeszik az ebéd után maradt maradékot....és Én meg se kostoltam még...de így szeretk főzni,ha este az üres edényt mosogathatom...pedig van kutyink,de nem mindig kap maradékot!
:wink: :lol: :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

köszi kandi! mennyire figyeltek oda, hogy mit esztek? vagy ugyanúgy mint ahogy idáig?

Kép
henn

Henn!
Én eddig is nehéz súlyú voltam...nem pont most fogok fogyizni...majd lemegy szoptatás után...szóval Én úgy eszek,mint eddig....hála nem vagyok kívánós (húst azt annyira nem szeressem most)....csak a lila hagyma....az ami minden mellé jöhet!
Ja és ma meglepett férjem Rumos (Rumpuncsos) Milford teával....már vagy karácsony óta nem kaptunk sehol....imádom!
Szóval inkább az ivásra figyelek,mert Én soha sem vagyok szomjas,keveset ittam...na most mindig pár kortyot...teát ill. enyhe ásványvizet iszogatok!
Miért,Neked oda kell figyelned?Diétázol?
kandi72
Budapest III. kerület

hát kandi, mintha magamat hallanám-olvasnám :D
én sem voltam vékony, az elmúlt másfél évben 13kgot híztam, és nem érdekelt soha, ami jól esett megettem, egyetlen egysezr fogyiztam, esküvőre mentem és nem akartam új kosztümöt venni. ennyi volt. én sem vagyok kívánós, mindent megeszek, csoki, jégkrém, hús hússal, kolbász, hurka... ami a legmenőbb nálam az a répa. imádom a nyers répát. és igen, inni én sem iszom sokat, még nyáron is keveset. most én is ásványvizet iszok, szénsavasat(néha gy kis citromot csepegtetek bele), vagy üdítőt. meg hát néha elcsáboluk és 3dl kól a le-lecsúszik... mindössze csak érdeklődte hogy van e aki mióta kismama jobban odafigyel az étkezésre.

Kép
henn

Azt én is megakartam kérdezni, hogy pl csípős, és ecetes dolgokat lehet enni most?
Köszi Kandi az infót a tálakkal kapcsolatban. Nekem olyan van amit vízbe kell elötte áztatni.

Adri

Kép

Kép
irdab

Henn!
Én a répát sülve-főve szeretem....csak!Bablevesben...

Adri!Aham....be kell áztatni,de nem szoktam órákra,csak míg a belevalókat el nem készítem!Te miket csinálsz benne?

Csípőset régen és ma is imádom a levesek 99%át így eszem és utána lelki-furim lesz és iszok sok vizet utána!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Én is nagyon szeretem a csípőset, meg az eceteset is.
Kandi, én még csak 1x használtam, akkor ilyen rakotatt csináltam.
Hagyma, krumpli, husi. Jó lett.
És figyi Te hogyan mosod el? És Te miket szoktál benne csinálni?

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Lányok!

Ádibaba: nekem nagyon magas baci szintem volt. Kaptam rá gyógyszert a kövin meg már nem is volt.

Heni: Igen a lánykám is a Szt Imrében szültem csak más orvosom volt, de sajna ő elment nyugdíjba. Most Barna Péter a dokim.

Nekünk is Augusztusban van a házassági évfordulónk most lesz az ötödik.

A csípőset én is szeretem, meg az ecetest is. Jázminnal is ettem nem lett baja. Sőt ő is szereti a csípőset ez furi.

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

bea: nekem Holba Sándor a dokim. jó fej, megbízható.

Kép
henn

Adri!**
Én beáztatom,van,hogy 2 napig is...csak a vizet cserélem...mosogató szert nem teszek ilyenkor bele....amikor felázott benne a dzsuva...akkor dörzsi kefével-szivacs dörzsijével és kevés mosószerrel,folyó víz alatt mosom el végül!
-és szinte mindent elkészítek benne,még marha pörit is...rétegeset...rakott krumplit...besamel-es rakottast....csülköt...stb.
Pipi azért jó benne,mert hamar kész és ha lezárom a gázt,akkor is még puhul fedő alatt!-és a husi tetején a zöldségeket is tök jól meg tudom párolnia végén...ha nem akarom bele keverni!

Bea!**
Én Natinál terhesség végén nem mertem nagyon már az exra csípőset és mikor megszültem és elöszőr elmentünk kinaiba vacsizni,csípős savanyú levest ettem 2 adagot....és utána esett le,hogy az anyatejbe ez benne lesz....na akkor gyorsan megszoptattam Natit és próbáltam vagy 2liter vízzel hígítani a gyomrom tartalmát...de nem volt gond!
kandi72
Budapest III. kerület

eltűntetek kismamik

Kép
henn

Henn,
üdv köztünk, én még nem is köszöntöttelek, de délelőtt kb. 3 percem volt netezni, amíg felszaladtunk apuhoz, de pont indult el otthonról.

Cscsi,
azért írtam, hogy minden 2. gyerek fiú, mert végül is Miminek is a 2. fiú, a 3. lesz lány :lol:

Hmbori,
a férjem hivatalosan Vjacseszláv, de azt nem akarom, hogy a gyerek Levente Vjacseszláv legyen, az úgy nem jó, meg apát sem hívja senki így, még a bankkártyáján is csak símán Szláva van. Úgyhogy Levente Szláva lesz. Megyek az anyakönyvvezetőhöz, hogy Pötty születéséig intézzék az MTA-val, hogy így anyakönyveztethessük. Annyi hülye név van, gondolom hozzájárulnak, ha már az apját is így hívják.

Na és akkor a történet:
Reggel mentünk UH-ra, bementünk mind a 3-an. Uh-s csajszit már jól ismerem, a sok inszem tüszőlesőből, szóval már tegeződünk. Elkezdtük nézni a babát, eltelt fél perc, és mondta, hogy ugye azt tudjuk már, hogy micsoda. Mondtuk, hogy nem. Kérdezte, hogy mondja-e? Mondtuk, hogy igen. Erre közölte, hogy ott áll a kukija. De tényleg úgy meredezett, hogy csak na, szóval elég egyértelmű. Egyebekben mindene rendben van, BPD: 43mm, AC:156mm, FL és HL: 27 mm, HC:160mm, OFD 57mm, a súlybecslés alapján:319 g.
Korának teljesen megfelelő.
Kép nincs, csak DVD. Arról kellene képet lementeni, de apa csak pénteken jön haza.

Mimi,
írd meg légyszi még egyszer, hogy mi annak a képlopó programnak a neve, hátha elboldogulnék vele én is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia linácska, és gratulálok a picihez. ahhoz is aki már ott vigyorog nagyon tündéri :) . a párod külföldi?

Kép
henn

lassan mennem kéne aludni. bár egyedül olyan rossz, párom reggelig melózik. nekem pedig holnap orvoshoz kell mennem, pihentnek kell lennem, ki tudja mikor végzek. mindig annyit kell várni ha az ember orvoshoz megy, előtte felkell készülni :)

Kép
henn

Henn,
a férjem apukája orosz, anyukája magyar. Ő még kint született, de 30 éve itt élnek Magyarországon.

Ja, amúgy azt nem is írtam, hogy apa nagyon boldog, mikor meghallotta, hogy kukis, azt mondta, hogy alig bírta visszatartani, hogy ne sírjon. Csak kezében volt Lili, folyamatosan dumált, annyira nem is tudott figyelni.

Megfürdök, és meg is nézem újra a DVD-t :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kandi, köszönöm a használati útmutatót a köcsög tálhoz, én csak így hívom. Lehet elő is veszem. Van egy kisebb, és nagyobb méretű is. És még csak egy kérdés, pl olajat, vagy zsiradékot,vagy vajat is lehet bele tenni? Most lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, mert ugye itt párolódig minden :roll:

Linácska de jó, hogy a férjed így örül. Ez tényleg a legjobb névnapi ajándék :lol:
Lilinek is mondtátok?
Szép neve lesz a fiacskátoknak. :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Henn, párod is fegyveres szervnél dolgozik?

Én is megyek aludni, reggel majd jövök.

Adri

Kép

Kép
irdab

Lina:még egszer gratula akisfiúhoz!!!

Nálunk Márk már alszik bele sem merek gondolni,hogy holnap hánykor kel.

Henn:nekem diétáznom jkell majdnem inzulin lett a cukorból. Megpróbálok oda figyelni mondjuk néha elcsábulok.
Ma anyum csinált nekem krumplifőzeléket.Annyira jó lett,hogy 3 tányélrral ettem belőle :oops: Mondjuk nem egyszerre, de uzsonnára és vacsir ais.

Kandi:beteszem a linkjét annak ahova én tervezek menni, van a3. kerületben is. http://www.hepinet.hu/obuda/
Egyébként én a péterfyben már kaptam időpontot de ott le fogom mondani.Ma bezséltem vbelük és azt mondták,ha nem extra időpontbvan szeretnénk menni( szombat vagy 8 után) akkor elég 1 héttel előtte telefonálni.
Szerintem ez neked sem lenne messze.
Vendég

Sziiasztok!

Henn, gratula az esküvőhöz! No meg a bébihez! :wink:
Hát a húst hússal, az nálam jöhet. Meg a hagyma is! A mi esküvőnkön a rendes torta mellett volt egy kis torta csak nekünk- tatárbeefsteak-ből! :lol:

Ádibaba: nekem is volt bacim, meg fehérvs. meg nitrit a vizeletemben, de nem akartam gyógyszerezni, ezért sokat ittam és tőzegáfonya kapszulát ettem (ez állítólag jól fertőtleníti a húgyutakat), így a következőnél nem volt baj.

Linácska, gratulálok a fiacskádhoz! Holnap remélhetőleg mi is megtudjuk a nemét, kíváncsi vagyok a kispapára...

:lol:

Kép
Kép
sanghai

linácska:párod biztos örül, hogy még egy férfi érkezik a családba!!
igen, párom kollega..
holnap káposztafőzelélket csinálok, nagyon nagyon szeretem, és ez az egyetlen egy főzelék amit el tudok készíteni :D
most megyek én is lefekszem, szép álmokat kívánok mindenkinek,jó éjszakát!

Kép
henn

Irdab,
Lili ott volt velünk az Uh-n. Mindig visszük, először úgy alakult, hogy muszáj volt velem jönnie, azóta meg tetszik neki. És így, hogy ott hallotta, hogy kisfiú teljesen elfogadta. Azóta boldog, ezt mondta is, és a kistestvér most már Levi :lol:
Meg valahogy mi soha semmiből nem hagyjuk ki Lilit, ebből sem szeretnénk, hátha jobban fogadja, ha már most bevonjuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska:
Gratulalok a kisfiuhoz! :) Akkor nalad is egy lany utan egy fiu.

Anettoo:
Neked is gratulalok a kisfiuhoz! :)

baratodildi

Anetto:Mi újság van tesóddal?!?Gratula kisfiúhoz!!! :lol: Már nekem sincs sok hátra és remélem, hogy én is közölhetem a hírt!:)

Linácska:Mi újság volt az UH-on?!?Közben meg olvasom, hogy kisfiú!!!Gratulálok a kis fiúhoz!!!Akkor Apa örül most, gondolom ezerrel!!!Biztos nagyon jó érzés lehetett!Én is már alig várom, hogy menjünk!!!

Beusmimi:Szerintem vannak a nők között is hihetetlenül szerencsétlen vért levevők!!Eddig, a terhességem alatt csak ilyennel találkoztam!!Beszúrni beszúrják ügyesen, csak amikor a kis tégelyeket ráteszi, fél méterrel arébb nyomja!!Szóval meg tudom érteni, hogy milyen is ez?!?

Nagyon jól hangzik a kajcsi amit leírtál!!Én egy kis pörit csináltam tésztával!!

Henn:Üdv itt nálunk és gratula a babához!!!Én Tarcsán fogok a Flór Ferencbe szülni!Első babánk lesz a kis Manó!:)
Utólag én is hagy gratuláljak névnapod alkalmából!:)

Spulni:Nagyon jók a képek a Picurkádról!!!Gratulálok hozzá!!!Nem sokára nekünk is lesz ilyen ügyes kis fotónk, és akkor addig nyúzom Apát, amíg nem sikerül feltenni ide a képet!!Az a baj, hogy mindig kidobja hibaként, hogy a méret nem megfelelő!

V.piroska:Régen hallottam felőled, merre voltál?!?Jól vagy?!?Szép név a Hajnalka a kis Leányzónak!!!:)

Bim-bam:Én is itt vagyok még!Sajna én is csak jövő héten tudom meg a Picurka nemét!!!Mármint reménykedem benne, hogy sikerül kideríteni!!!:)Mikor mész következőleg UH-ra?!?

Angelita:Szúrkolok neked ezerrel holnap, hogy kiderüljön kisfiútok vagy kis leányzótok lesz!!!!Ha meg van a Picur neme gyere és írd meg nekünk :lol:

Lányok!Van aki anyósékkal lakik?!?Hogy bírjátok?!?Jól meg vagytok velük?!?Mi Anyósomékkal lakunk együtt, de nem egy egyszerű emberke az Anyósom!!Apósommal nincs semmi gond!!Anyósom?!?!?Egy nagyon jó ember!Azt nem mondhatom, hogy nem, de hihetetlenül kíváncsi (nem a normál kíváncsiságról van szó), és hihetetlenül pletykás és mindenbe beleszól!!!Néha hihetetlenül kiakasztó!!Már előre félek, hogy mi lesz ha a Pici megszületik!!!Mindenbe belefog szólni, amit én nagyon nem tudok tűrni!!!Nem csak tőle, mástól se!Pedig már ezt mondtam neki, de mintha a fehér falnak beszélnék!!Kicsit értetlen is!!!

Irdab:Most, hogy így mondod nekünk is jöhet a kis Mazsola a házassági évfordulónkra, sőt a névnapomra is!!A házassági évfordulónk augusztus o2.-én van, a névnapom pedig augusztus o5.-én!!És elvileg 1o.-ére vagyunk kiírva! :lol:
bener

Sziasztok!

Doktor House előtt még benézek :wink:

Spulni
Nagyon szép :lol:

Anettoo
Gratulálok a kisfiúhoz!
Tesódnak drukk...

Henn
Üdv itt :lol:
Fegyveres szerv? Az nem semmi...
Boldog névnapot!
Gratulálok az esküvőhöz!

Rilla
Csak csodálkozom :roll:
Lombik után szokták javasolni a magnéziumot...

Linácska
Pötty Levi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lesz itt bőven fiú, Villő és a többi lány tud majd válogatni :wink:

Bori
Itt vagyok én is... első babás és kislánykám lesz :wink:
Vendég

Bener,
a kép maximum 600x600 pixel lehet, csak akkor tudod feltölteni. Valami képkicsinyítővel le kell kicsinyíteni, én irfanview-val szoktam.
Húú, nem egyszerű anyóssal lakni. Én mondjuk nem próbálnám, de anyuval sem. Pedig vele jóban vagyunk, meg minden, de azt hiszem hosszú távon azért nem bírnám, újabban kezd is jobban beleszólni főleg Lili dolgaiba, én meg nem nagyon szeretem.
Az én tesómnak is augusztus 5-én van a névnapja :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok
Sajna betojt a gépünk és most is hosszú percekbe telik ,hogy ezt a levelet megírjam :(
Hétvégén Párom megpróbálja megint újrahúzni és ha megjavul a gép akkor aktívabb leszek itt, ígérem :)
A főzés viszont igen jól megy, jól gondoltátok :D:D:D

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Jó reggelt!
Csak míg el nem felejtem!

Linácska!!
BSPlayer a program.Le töltöd,ezzel le lehet játszani a dvd-t,és a p betű nyomogatásával mented a képkockákat.Nem áll meg közben a lejátszás,tehát folyamatosan megy.
A képeket a programfájlba teszi,vagyis oda ahová a BSP-t is töltötte a rendszer,és a BSP-t megnyitva leled meg a képeket.

No majd jövök,csak meló van :wink:

mimi12

Jó reggelt!

Sissi!
Köszi a linket,sógornőm is ide jár...hááát nincs messze...Tényleg hova jársz orvosi rendelőbe a fiaddal?Vörösvárira?
Ma miattad főztem krumpli főzit....hááát és ez lett a reggelim is,imádom Én is!

Adri!
Persze kell bele zsiradék....Én attól függ mit készítek benne...rakott krumpli-vaj,csirke-olaj,marha....néha disznó-akkor zsírt!Jól össze dzsuvázza az oldalát....soha se jön le,de jól kiég...ez a lényeg!

Noémi!
3pü ment!

Mai Uh-osoknak és orvoshoz menőknek nagy drukk mára!
kandi72
Budapest III. kerület

jó reggelt, csajok!

Tegnap elég későn értünk haza, ezért nem írtam. A genetikain is mindent rendben talált a genetikus. :lol: :lol: :lol: Minden belső szerv a helyén van és működik, megszámoltuk az ujjacskákat, szóval nagyon nagy élmény volt. MOst egy kicsit megugrott a növésben, de ez állítólag normális. És leellenőriztük, tényleg kisfiúnk van!! Teljesen odavagyok tőle, olyan helyeske volt! 4D-t nem csináltunk, majd legközelebb. Ami iszonyú sokára lesz, csak ápr. végén... :(

De a lényeg, hogy minden rendben van odabent. Kicsit már erősebbek a rúgásai is, de még mindig nem az a boxszerű.. arra még pár hetet várni kell szerintem.

Gratula az újabb kisfiúkhoz!!!! 8) 8) Tényleg nagyon kékek leszünk!! Bár, ha jól emlékszem, még jónéhányan nem tudják, ugye??? :roll:

Irdab :lol: Sajna a terhestorna és a jóga is ejtve nálam a vetélések miatt. Mondjuk a torna időpontját néztem a napokban, nem is lenne jó, mert du 13 órakor van!! :shock: én akkor még javáabn dolgozom. A dokinő szerint az ugye felér egy-két jógával... HÁt, mit ne mondjak, már nagyon várom a tanév végét, hogy én is otthon lehessek csak a picire koncentrálva....
ja, az angol turit tudom hol van!!még én sem voltam, pedig állítólag nagyon aranyos rucik vannak, meg olcsón van bbkocsi is!

na, pusszancs, lassan mennem kell dolgozni... Ti meddig dolgoztok??én máj. vége, jún elejéig, ha minden igaz. Hú, de messze van még! :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!Gratula a jó eredményekhez!Hol voltál genetikán?
De jó,akkor maradt kukiska!
Meddig szeretnél még dolgozni???
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

A melósok végett délután alig jutok ide...ma meg névnapozni megyünk,apa is előbb jön haza...:)

Linácska,várjuk a képecskéket!:) Remélem meg tudod csinálni :wink: Voltatok tegnap tornán?Vagy csak 1x voltatok?

Mimi,milyen érzés,hogy ostromolják Fannit a fiúk?

Noki,apa hamar javítsa meg akkor a gépeteket!:)

Bener,szerencsére mi nem lakunk egyik családnál sem...De anyóséknál nem is bírnék..Rendes,meg minden ,csak a szokásik kicsit furcsák....
Mamáméknál laktunk 5hónapig Luca születésétől,mert még nem tudtunk beköltözni a házikóba,mert nem volt kész a konyha+fürdő+ebédlő.A szobákhoz akkor nem nyúltunk,csak most kezdjük ugye :?
De próbálj meg vele vmi egyességet kötni!!!!Habár ha meg sem hallja amit mondasz neki....

Visszaolvasok előző oldalra...

Kép
Kép
tundi24

Sikerült mentenem a DVD-ről néhány képet Leviről
Kuki :lol:
Kép
Lábacskák
Kép
Pici ufónk :lol:
Kép
Kuki alulnézetben
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ádibaba,majd a köv uh-n már biztos látni fogják a nemét a babucikának!:)

Henn,utólag mén is kívánok boldog névnapot neked!Én 16hetes pocakos voltam amikor az esküvőnk volt...Volt már pocakom...de rendes rucim volt.Persze te már előrébbb leszel időben..de sztem találsz rendes rucit is!

Mutatok képet...

Kép

Kép

Kandi,nekem is van Pataki tálam...de nemigen használom..lehet rá kellene szoknom...

Kép
Kép
tundi24

Linácska,nagyon jók a képek!:) Az "ufós" képen olyan mintha mosolyogna,kis édes :)

Kép
Kép
tundi24

Linácska :lol: :lol: :lol:
nagyon édik a képek, a kukis különösen. NÁlunk is alulról nézte a doki, pont ilyen kép volt :wink:

én is próbáltam visszaolvasni, nem semmi, amit néhány nap alatt összehoztatok... :lol:
Házassági évforduló: képzeljétek, nekünk is augusztusban lesz, és már a 10.!!!! Úgyhogy nagy ajándék lesz bb!!

együttélés: hát, én sem tudnék asszem sem anyuékkal, sem anyósomékkal, pedig mindkettő jó fej. Valahogy a sok kompromisszum elfáraszt. akkor már mennék albérletbe valahogy, de szeretek a magam ura lenni. Lehet, hogy önző dolog, de ez van. Azt meg végképp nem bírnám, ha beleszólnának, mit hogyan csináljunk kisprücsökkel. Magamtól szeretnék rájönni. :wink:

pussz, anna

madaran

Tündi :lol: nem is látszik a pocakod! Nagyon szépek, elegánsak voltatok!!! :lol:
Pataki tál, az mi?
KErámia tál??

madaran

Tündi !Szépek voltatok....tényleg nem látszik szemből a pocakod!!!
Soha sem késő a tálat elővenni!
Linácska!Nagyon jók a képek!Tök jó az alul nézeti kép...totál egyértelmű!
Anna!Aham,kerámia-cserép-Pataki-Römmer.....az mind ugyan az!
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi,
most nem voltunk tornázni, mert Lili oviba sem mehet a füle miatt, nem akarjuk szétszorni a bacit, ha van is egyátalán. Meg amúgy is negyed hatkor kelt fel este.
Viszont beszéltem az "állami" fejlesztővel, kicsit vicces, hogy ahhoz, hogy időpontot adjanak, egy kérvényt kell írni, és majd a bizottság vezetője kegyeskedik adni egy időpontot a felmérésre. Kicsit szockó módon hangzik, de egy levélen nem fog múlni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt !

Reggel 10 cm-es hóra ébredtem és most is szakad ! :? Hát nem jön még a tavasz ???

Tegnap voltam védőnőnél, meghalgattuk a pici szívhangját, olyan jó volt !
Viszont a pisimből megállapította, hogy magas a vércukrom, ezért diétára fogott ! Van aki még diétázik ? Miket esztek illetve nem esztek ??

Kandi
Szeden terhes vitamint, Femibion 400-at ! Én azért örülök, hogy nincsenek görcsök !

Henn
Én már tudom, hogy kisfiúnk lesz, a 16. heti uh-n megmutatta magát ! :D
Fegyveres szerv !?? Ott mi a feladatod ? :)

Linácska
Édesek a képek és gratulálok a kisfiúhoz ! :D

Piroska
Mi meg lányt gondoltunk és fiú lesz, na ennyit a megérzésekről ! :lol: :wink:

Angelita
Drukk-drukk mára, gyere a hírekkel !

Ádibaba
A lényeg, hogy a bébivel minden rendben, a többi csak részletkérdés ! :wink:

Madaran
De jó neked, hogy már túl vagy az ultrahangon, én csak jövő csütörtökön megyek..még egy hét !

Barátainknak ma éjjel születetett meg a kis Zsomboruk.....jajjj de jó nekik ! :D

Kép
Kép
rilla_

Tündi!Milyen érzés,hogy Fannit ostromolják a fiúk??
Majd meg tudod :lol: :lol:
Amúgy laza anya vagyok,és bízom a lányomban.Őszintén megbeszélünk mindent,és én vagyok olyan lökött,hogy el is poénkodjam a dolgokat.
Inkább az a furi,hogy most itt van a pocakban egy aprócska bébike,és valamiért mostanság jut eszembe,hogy a Fanni is nemrég pocakbaba volt.Iszonyatosan rohan az idő.De hála égnek ő öregszik és nem én :lol:

Linácska!Nagyon jól látszik a bébi Levisége :lol: :lol:
Tök aranyos.

Pataki tál.Nem csak agyag lehet??
Nekem is van.És jó ötletet adtatok!!Elő is kapom,és valami fini pipit csinálok,sok hagymával répával,meg ami a kezembe kerül.Én mindent bele szoktam dobálni,hogy minél fincsibb legyen :lol:

mimi12

Rilla,
én diétázom, de ez nem olyan egyszerű ám, hogy a védőnő azt mondja, hogy magas a cukrom, és diétázzak, ezt azért ennél jobban körbe kell járni, főleg, ha már a vizeletedben is van aceton. Mert akkor meg nem is biztos, hogy a diéta a megfelelő. Ugyanis aceton már akkor lesz a vizeletben, ha a szervezetnek kevés a szénhidrát, de többet meg nem tud lebontani.
Szóval irány egy terheléses vércukorvizsgálat, és rendes orvos mondja rá, hogy mit egyél, mennyit, és mikor. Nekem 160g-ot kell ennem, hat részletbe elosztva, és még az is meg van határozva, hogy mikor mit. Egy ismerősömnek igaz már 30 hetes terhesen látszott a vizeletén, neki 220 g-ot kellett enni, de végül inzulint kapott mellé, szóval nagyon széles a skála.
Én privátba járok a Móriczra a Mensmentisbe, ott délutánra már van is eredmény, és mailben megküldik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kendike, Máv-val, orvossal kapcsolatban írok privit!

Tündi, fú de jól néz ki a férjed ebben a fehér egyenruhában! Gondolom ez valami díszruha lehet... és milyen helyeskék azok a kardos fiúk :wink: :lol:

Linácska, hmmm, izé... a legalsó kép nekem is rémlik. Láttam ilyet amikor az én bébimet uh-zták, de nem tudtam mit kell nézni ezért nem is figyeltem oda. Úgy is fiút érzek, ezek szerint nem hiába!

Bener, anyós miatt részvétem :( engem megőrjítene, én nem bírok ilyenkor türelmesen bólogatni, hanem sajnos visszaszólok és egy pillanat alatt fel tudom húzi magam a túl sok okoskodáson.
Amikor Milu született,én anyukámtól tartottam jobban. Amikor hazamentünk a kórházból, ő jött volna segíteni, de megkértem, hogy ne jöjjön, mert szeretnék összecsiszolódni a gyerekemmel és én rájönni mit hogyan kell csinálni. Nem mondom, hogy nem esett neki rosszul, talán meg is sértődött, de becsületére legyen mondva, hogy tudomásul vette és elfogadta. Persze segített mindenben (hozott minden nap kaját, mosott, vásárolt...), de mindig csak jött és ment. Azóta nagy haverok Miluval, elválaszthatatlanok lettek, ő a legnagyobb segítség, és nem szól bele semmibe!
De muszáj az elején meghúzni a határokat, mert később igen nehéz.

Kandi, én zöldbabfőzit csináltam tejföllel-fokhagymával :lol: sütök hozzá májat ebédre.
Vendég

Csilla,
jaj, májacska, már olyan régen ettem.
Nálunk ma sertéspöri lesz, csak végre neki kellene állni.
Nincs meg az az UH kép? Tudom, te nem akarod tudni, de én megkuksiznám azért :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?