Anetto:Mi újság van tesóddal?!?Gratula kisfiúhoz!!!
Már nekem sincs sok hátra és remélem, hogy én is közölhetem a hírt!:)
Linácska:Mi újság volt az UH-on?!?Közben meg olvasom, hogy kisfiú!!!Gratulálok a kis fiúhoz!!!Akkor Apa örül most, gondolom ezerrel!!!Biztos nagyon jó érzés lehetett!Én is már alig várom, hogy menjünk!!!
Beusmimi:Szerintem vannak a nők között is hihetetlenül szerencsétlen vért levevők!!Eddig, a terhességem alatt csak ilyennel találkoztam!!Beszúrni beszúrják ügyesen, csak amikor a kis tégelyeket ráteszi, fél méterrel arébb nyomja!!Szóval meg tudom érteni, hogy milyen is ez?!?
Nagyon jól hangzik a kajcsi amit leírtál!!Én egy kis pörit csináltam tésztával!!
Henn:Üdv itt nálunk és gratula a babához!!!Én Tarcsán fogok a Flór Ferencbe szülni!Első babánk lesz a kis Manó!:)
Utólag én is hagy gratuláljak névnapod alkalmából!:)
Spulni:Nagyon jók a képek a Picurkádról!!!Gratulálok hozzá!!!Nem sokára nekünk is lesz ilyen ügyes kis fotónk, és akkor addig nyúzom Apát, amíg nem sikerül feltenni ide a képet!!Az a baj, hogy mindig kidobja hibaként, hogy a méret nem megfelelő!
V.piroska:Régen hallottam felőled, merre voltál?!?Jól vagy?!?Szép név a Hajnalka a kis Leányzónak!!!:)
Bim-bam:Én is itt vagyok még!Sajna én is csak jövő héten tudom meg a Picurka nemét!!!Mármint reménykedem benne, hogy sikerül kideríteni!!!:)Mikor mész következőleg UH-ra?!?
Angelita:Szúrkolok neked ezerrel holnap, hogy kiderüljön kisfiútok vagy kis leányzótok lesz!!!!Ha meg van a Picur neme gyere és írd meg nekünk
Lányok!Van aki anyósékkal lakik?!?Hogy bírjátok?!?Jól meg vagytok velük?!?Mi Anyósomékkal lakunk együtt, de nem egy egyszerű emberke az Anyósom!!Apósommal nincs semmi gond!!Anyósom?!?!?Egy nagyon jó ember!Azt nem mondhatom, hogy nem, de hihetetlenül kíváncsi (nem a normál kíváncsiságról van szó), és hihetetlenül pletykás és mindenbe beleszól!!!Néha hihetetlenül kiakasztó!!Már előre félek, hogy mi lesz ha a Pici megszületik!!!Mindenbe belefog szólni, amit én nagyon nem tudok tűrni!!!Nem csak tőle, mástól se!Pedig már ezt mondtam neki, de mintha a fehér falnak beszélnék!!Kicsit értetlen is!!!
Irdab:Most, hogy így mondod nekünk is jöhet a kis Mazsola a házassági évfordulónkra, sőt a névnapomra is!!A házassági évfordulónk augusztus o2.-én van, a névnapom pedig augusztus o5.-én!!És elvileg 1o.-ére vagyunk kiírva!