Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Hát nálunk is elkapott mindenkit a nyavalya. Főleg Szonját. :? Mi csak köhögünk, és nyomik vagyunk. Ő szerda óta lázas, vagy hőemje van. Közben köhög, mint egy szamár. A szemei is össze-vissza állnak, rekedt. Szerintem már belefáradt ebbe a lázasságba mert az első napokban meg sem viselte, de most hétvégén már csak dőlt mindenfele, feküdt, mindenért sír. A szar is büdös... :oops: :? Naponta többször is megszunnyad egy fél órára, talán ez jó. :roll:
Aludni csak úgy tud, ha megemelem a fejét, és általában az ölemben alszik el ülve, mert én is csak ülve tudok aludni, örökké köhögök. Marhára ki vagyunk pihenve... :?
Viszont legalább mindenféle löttyöt megiszik amit adok neki. (Hársfatea, kakukkfű tea, méz, citrom, köhögéscsillapító, lázcsillapító) Most délután párologtattam citromfüves eukaliptuszt a szobájába, és elég nyugodtan alszik.
Enni mondjuk szinte semmit. ma még csak egy kis epret, és egy fél túró rudit evett, viszont legalább iszik..

Na rólunk ennyit röviden.

Sajnálom a többi kis beteget is!

Katica???

Piroska, húú, de izgi. Most itt a nagy költözködésben nekem is a kezembe akadt a szakdolim, és eszembe jutott, hogy én voltam olyan trehány, hogy az utolsó utáni pillanatban adtam le, a ragasztó még meg sem száradt rajta, meg kellett kérnem a tanulmányi osztályos csajt, hogy nyomassa még... :oops:

No most húzok, Szonja hív...

thenus

Sziasztok!

Nálunk is még beteg mindenki. :( Az ikrek is antibigyót isznak, kivan mindenki velem együtt. A tavasz meg sehol, már a depi is kerülget. :(

Pimpoka, érdekelne a járóka, bár bevallom, még nem is tudom elférne-e egyáltalán a lakás valamelyik részében.. azért küldjél légyszi képet róla és az árát is. Köszi!

Verna, drukkolok a kistesó projekthez! :)

Floranan, Gerőt én sem ismerem közelebbről, így segíteni sem tudok.

Na, mennem kell, mert az esti nyugtalanság elkezdődött a kicsiknél.

KépKép
tüccs

Na, sziasztok ismét.

Igen, én is eltűntem, többnyire csak olvastam, mostanában nagyon elfoglalt a vatera, meg kaptam a férjemtől egy új telefont, aztán azzal is "játszottam".

Jaj, hihetetlen, mennyi beteg van!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mi nem tudom, minek köszönhetően, de eddig egyelőre megúsztuk, de gyorsan le is szeretném kopogni. Igaz, szinte alig megyünk valahová, pont emiatt. Na jó, azért 2x voltunk a Müller melletti Magma játszóházában, meg ma baba-mama klubban, de ennyi.

MINDENKINEK JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek, hogy jártam ma:
hazafelé a klubból láttam, hogy jön a busz, de még messze voltunk a megállótól (jó meredek emelkedőn felfelé vagy 50-70méter). Felvettem Marcit a csípőmre, és elkezdtem futni, de nemsokára láttam, hogy esélytelen. Akkor gondoltam egyet, és leintettem a buszt. Az meg is állt nem sokkal feljebb, én ismét felnyaláboltam Marcit, és amint megindultam, 2 lépés után egyszer csak éreztem, hogy az összes vér kimegy belőlem, és szó szerint összeestem, Marcistól együtt!!!! Végül sikerült felállni, és elérni a buszt, szegénykém ordított, lehorzsolta a száját és a kezét, én meg a kezemet és a térdemet. Szerencsére nagy bajunk nem lett az ijedségen kívül. Nem tudom, mi a fene lehetett, utána még otthon is remegett a lábam, alig bírtunk hazasétálni a buszmegállóból. Gyanítom, hogy a szívem nem bírta a hegyi futást a 13kilós gyerekkel, de ez nagyon megijesztett. A családomban minden felmenőmnek szívbetegsége van, úgyhogy esélyes nálam is. De nem is magam miatt ijedtem meg, hanem Marcit sajnáltam piszkosul, annyira látszott rajta, hogy nem tudta, mi történt! Végül a buszon megnyugodott, mikor le tudtunk ülni, meg megpusziltam a sebeket, a délutáni alvása után meg már nevetve mesélte, hogy anya elesett, és hogy menjünk legközelebb is a klubba, és essünk el!

Andus,
GRATULA ZÉTÉNY BABÁHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörű baba!!!!! ÉS szép súllyal született! Örülök, hogy szép emlék volt, sok egészséget és boldogságot kívánok Nektek!

Floranan,
szóval Gerő doktorral teljesen meg voltam elégedve, a szüléstörténetemben mindent elolvashatsz a 329. oldal alján. Ha van még kérdésed, kérdezz bátran, ha tudok, szívesen válaszolok!

Jaj, még régebben valaki kérte (asszem Pilla, de nem vagyok benne biztos :oops: ), hogy majd egyszer oktassam jól ki vaterából. Kérdezzetek bátran, ha tudok, segítek! :wink:

Lányok, nem tudom, ki ismeri, de vettem a vaterán egy vadiúj Ergo hordozót, eddig csak elől és a csípőn próbáltam ki, de ma hátratettem Simit, úgy voltunk kint délután. Szuper volt, egyáltalán nem éreztem a súlyát (9kiló), ő viszont annyira imádta, hogy azt el sem tudom mondani! 1 órát volt rajtam, de a végén is csak azért vettem le, mert annyira fújt a szél, hogy nem mertünk többet kint lenni a gyerekekkel. Marci csúszdázott, felmászott a toronyra, Simi meg össze-vissza repkedett a hátamon. már amennyire a hordozóban lehetett. Nagyokat kacagottés visongott örömében! Hogy eddig ezt nem találtam meg!!!!! Újszülött betéttel születéstől használható, lehet, hogy megoldódott volna minden sírós problémánk. :evil: Olyan hülye vagyok, hogy nem néztem jobban utána e témának. Most sem késő, de az első 6 hónap így nagyon kiesett, alig emlékszem valami jó részletre, mindig csak az ugrik be, hogy Simi sírt. :cry: :evil:

Ilyen a hordozó:
Kép
Nekem fekete, zöld kapucnival. 8)

Most megyek, még sok dolgom van, majd igyekszem most már sűrűbben jönni.

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Csak röviden, mert a szakdogámmal foglalkoztam, így maradt egy határidős házidogám, azt is ma kell leadnom

Nircee
ez más, ez olyan, mint a kenguru, ez szerintem jó lehet. A derekadon van, meg válladon, igaz? Ez szerintem nagyon király.

Szentágothai szerintem nincs el magától, csak van, hogy kicsit besokall, de nagyon rendes. Akire te gondoltál, az szerintem Toldi, ő fiatal és szemüveges, nagyon szerény, szerintem aranyos doki, de róla is hallottam rosszat, nem tudom, nekem szimpi, de nem őt választottam. Viszont tudod, ki az, akit fogok választani, ha lecserélem a dokimat (ha már nyugdíjba megy). Lőrincz doktornőt. Na, ő egy nagyon király, nagyon tündéri, nagyon kedves, nagyon türelmes, nagyon édes, nagyon szerény, szuper nőci. Nagyon-nagyon-nagyon jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, nagyon-nagyon-nagyon rendes és aranyos volt velem, a szívem legmélyéből tudom őt neked ajánlan!!! Fiatal is, szerény is, kedves is és szerintem nem lenne vele gond szakmailag sem. Bár az tény, hogy az idősek többet láttak, ha gond van, akkor bizony ők tudnak segíteni.

Andibab
nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok, gyógyulást!!!!

Henus
hát igen, én is az utolsó pillantra hagytam, de nem azért, hanem mert én két és fél hónapig írtam minden éjjel!!! Nem tudom, nagyon nagy témakört vállaltam be, volt benne a csecsemőfejlesztéstől a felnőttekig minden, hátrányos helyzetűek (fogyatékosok, hajléktalanok, romák, elítéltek, stb.), 64 oldal tömény szöveg, a táblázatokat mind mellékletbe kellett tennem, mert nem fértek már el a dogában, mivel a mellékletet nem számolják bele és nem szeretik, ha sokkal több oldal a szakdoga. Így a vége 79 oldal. :) De úgy néz ki, hogy elég jól sikerült, majd meglátjuk.

Na, ennyit arról, hogy röviden írok, megyek gyorsan, mert nem lesz kész a házidogám.

Ja, sajnos, állítólag jön vissza a rossz idő. :(

Csók mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Úristen, Nircee hagyd a buszt legközelebb, inkább várjatok a következőre. Ez elég rémisztő lehetett mindkettőtöknek!

Piroska!!! Már megint éjszaka írsz!! ( vagy még mindig...) Minden elismerésem!! :shock:

KépKép
tüccs

Tüccs
máskor nem tudok. :) Ugyanis nappal ha a leányzó meglátja, hogy a laptop felé közeledem, elkezd sírni. Ha az ölemben van, akkor ír helyettem. Szóval marad az éjszakai írás. :)

Na, leadtam a szakdogám, most kezdhetek tanulni. :)

Szantre
a te szakdogád hogy áll?

Pimpó
mi van a sulival? :)

Szép napot, lányok! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Andus!
Gratulálok Zétényhez! Nagyon szép "kis"baba. :D

Piroska!
Neked meg a szakdogádhoz gratulálok! Jó tanulást a továbbiakban!

Nircee!
Atyagatya! Vigyázz magadra! Szegénykém, biztosan nagyon megijedtetek... :?

Henus, Tüccs, Andi, Verna (és lehet, hogy még folytathatnám a sort...)!
Jobbulást mindenkinek!

Nálunk is beteg mindenki. Lili kezdte a sort, majd bekapcsolódott Bulcsú és Apa. Nekem csak egy kicsit fáj a torkom. A többieknek meg orrfolyás, orrdugulás, torokfájás és rekedtség van. A vasárnap éjszakánk überfasza volt. Bulcsúval másfél órán keresztül fent voltunk. Annyira sírt szegénykém. Vagy a foga fájt, vagy a torka, nem tudom. De semmi nem volt jó neki. Nagyon nehezen aludt vissza, és utána mégegyszer felébredt, mondjuk akkor már csak 15-20 percre. :( Remélem hamarosan vége lesz a takonykórnak... :(

Kép
Kép
giga1

Lányok!
Lenne egy kérdésem.
Kinek mi a véleménye, és főleg a tapasztalata a pótkerekes biciklikről. Gondolom inkább a kicsit nagyobb gyerkőcökkel rendelkezőknek lesz ezzel kapcsolatban tapasztalata... :) Arra lennék kíváncsi, hogy milyet érdemes venni, a kontra fékeset, vagy azt aminek hátra is lehet tekerni a pedálját? Esetleg van-e valami még amit vásárlás előtt jó szem előtt tartani? Lilinek nagyon kéne már egy, mert amikor lemegyünk játszani az összes gyerektől akinek biciklije van elkunyizza a járgányát, és nagyon élvezi is. Olyan ügyesen tekeri, hogy csak na.

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Én a Bokor Andrásra gondoltam. Őt ismeri valaki esetleg?

köszi
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit, Bokor doki volt az ügyeletes, mikor szültem, így ő vizsgált meg, mikor beértünk. Nekem nagyon szimpatikus volt, nyugodt, alapos volt. Felhívta a dokimat is, hogy tájékoztassa mi a helyzet. Aztán még a kórházban benntöltött napokon is, ha találkoztunk a folyosón, érdeklődött, hogy vagyok, jól van-e a babám, szóval, nagyon kedves volt.

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Kedves Szantre!
Köszönöm a válaszodat, nagyon megnyugtattál.
Nem ismerem, csak amikor bent voltam a kórházban láttam egy magas, fiatal, szemüveges dokit, aki hasonlított a régi dokimra. Szimpatikusnak tűnt, ezért rákérdeztem a szülésznőtől. Na ő mondta, hogy ez a Bokor doki.

bocsánat, hogy nem szólok hozzá a beírásaitokhoz, de én nem ismerlek Titeket, nem akarok beleszólni, csak a kórházzal, orvossal kapcsolatos dolgokról kérdezek. Remélem ezt senki nem veszi zokon.

Szép napot!
Judit

ui: azt nem tudjátok véletlenül hány 1ágyas, hány 2ágyas van a kórházban?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc,
2db. 1 ágyas, és azt hiszem, szintén 2db. 2 ágyas. Egyébként nyugodtan beleszólhatsz, itt ezt senki nem veszi zokon, sőt! Néha jó egy kicsit "friss", elfogulatlan véleményt olvasni. Ha gondolod, nyugodtan csatlakozhatsz hozzánk, szívesen fogadunk! Idővel megismersz mindenkit.

Tüccs,
azért rohantam a busz után, mert a következő 40 perc múlva jött volna, egy fáradt 2 évessel ennyit várni lehetetlen. Gyalog is kb. 30-40perc alatt értem volna haza az én tempómban, Marcival 1,5 óra alatt. Hát ezért siettem. :cry:

Kép
Kép
nircee

ezvicc!

Én Bokor dokinál szültem. Szerintem extra rendes doki. Végig a terhesgondozás alatt és a szülésnél is nagyon figyelmes és körültekintő volt (igaz itt nem volt sok dolga, hál istennek). Amikor hazajöttünk megkérdezte, hogy megvoltam-e vele elégedve. Hát én még doki szájából ilyet soha nem hallottam előtte. Abszolút partnerként kezel. Nincs még szakvizsgája, íg ki kell kérnie a nagyok véleményét, de engem ez nem zavart.

Ha még kíváncsi vagy valamire, akkor kérdezz! Igyekszem válaszolni!

Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok!
Az előbb megint úgy kiborított a férjem: kitalálta, hogy ma is menjünk futni (tegnap kezdtük újra), mikor ideér Anyu. Én mondtam neki, hogy ilyen hülye viharos szélben én ugyan nem megyek. Hű, ha hallottátok volna, hogy én csak pofázni tudok, de nem cselekszem, és ha vásárolni hívna, akkor azonnal ugranék.... Én viszont hajthatatlan voltam, senki és semmilyen fogyókúra kedvéért nem vagyok hajlandó tüdőgyulladást vagy fülgyulladást kapni!!!! Amúgy is hiperérzékeny a többszörösen műtött fülem, ennyire nem akarok fogyni. Majd megyünk, amikor jó idő lesz. Mindegy, ő elment. Ismét leszokik, azért ilyen elviselhetetlen, ráadásul mint kiderült, most először tényleg nem gyújtott rá, már 7. hete. Viszont folyton ideges és rosszul van, folyton sérteget és b.szogat, és nekem ismét tekintettel kell lennem rá. Immár hatodszor az 5 év alatt!!! Mondtam neki, hogy rendben, jóban-rosszban, most is eltűröm, de ez az utolsó! Most és mindenkorra szokjon le, vagy ezt nem csinálom mégegyszer tovább! Meddig tart ez a hülye időszak???? Ráadásul olyan étvágya lett, mint egy lónak, szerintem ha majd a leszokás után jobban lesz, akkor kezdődik előről minden, mikor majd elkezd fogyózni! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mikor lesz ennek már vége? Meddig lehet engem büntetlenül cseszegetni??????? Amúgy tényleg egy édes, szerető ember, szuper apa, de sajnos hihetetlenül nehezen visel minden változást, így ilyenkor nem tud uralkodni magán. És ami a legrosszabb: folyton káromkodik, aminek az lett az eredménye, hogy Marci már úgy beszél, mint egy kocsis..... Szó szerint! Én meg nem tudom, hová süllyedjek, mikor kijelenti Anyuék előtt, hogy "az anyja p...ja!" És mikor rászólok a férjemre, hogy ne beszéljen így, akkor az a válasz, hogy ő most leszoki, sz.rul van, hagyjam békén, nem tud még erre is figyelni. Áááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Egyébként kösz, jól vagyunk! :roll:

Kép
Kép
nircee

Hazajött, most eszik, ismét jó a hangulata. Miért nem tud mindig ilyen lenni???? :? :roll:

Kép
Kép
nircee

Helló!

Nircee, sajnálom a buszos sztoritokat. Még jó, hogy Marci ilyen jól fogta fel végül.
A férjed rosszab mint egy fogyis nő. :P A nők szoktak örökké fogyókúrázni, majd ismét zabálni. Ő kb ezt játsza a cigivel. MAjdcsak vége lesz ennek is egyszer, ahogy Tiop mondaná, de akkor meg jön majd valami más, ahogy meg én mondom. :D

Nálunk tetőfokára hágott a dögrovás. :? Én ma vagyok a csúcsponton. Eddig csak köhögtem, de mostmár tele a fejem trutyival, fújom örökké az orrom, a súlyom 60%-a a fejem. legalábbis így érzem. :? A párom ugyanez. Ma csak feküdtünk jobbra- balra felváltva. Szonja szerencsére jobban van, már köhögni sem köhög anniyra, és nyugodtabban is alszik. Remélem mi is hamarosan kilábalunk.
Pedig hétévégén füvesítettünk, és a hátsó részre már nem volt időnk, mert a vendégeskedésnek a végét sem láttuk. Be kellett fejezni, sütni főzni kellett. Aztán meg betegek lettünk, és most ott van a hátsó rész félig felkapálva...Idegesít, de most nem tudunk kimenni. Alig vonszoljuk magnkat. :? Ciki, de ez van.

Szonja ma szépen kidekorálta a szobája falát zsírkrétával. majdnem leugrott a hajam mikor megláttam, és mikor zsörtölődtem, Szonja csak a szemeit forgatta, és közölte, hagyjam békén. :shock:
Én nem értem ezt a gyereket. Még anyósnál laktunk soha eszébe sem jutott ilyesmi bátran adtam neki ceruzát, tollat, filcet, zsírkrétát, bármit. Most is ott van előtte minden, és ez nem az első eset. Már grafittal karikázott a mi szobánkban is. :?
Másik hobbija, hogy midenről levágja a cimkét. Irritálja ha valamin ott lóg. ma pl a szőnyeggel küzdött, mert porszívózás közben felhajtottam, ésott fityegett az alján. Rögtön rohant az ollóért, hogy le kell vágni. :shock: :? :D

NA most megyek gőzölök kicsit, mert nagyon tele az arcom...

thenus

Ezvicc!
Én is Bokor dokinál szültem a második gyerkőcömet, és én is csak jókat tudok róla mondani. Nagyon szimpatikus orvos! Szerintem jól döntesz, ha mellette döntesz. :wink:
És tényleg! Ha van valami amihez van hozzászólni valód, ne tartsd magadban! Ki vele! :D

Henus!
Na, én pont ezért tettem el a zsírkrétát meg a filcet. Asszem rögtön szívrohamot kapnék, ha a lány kidekorálná a kanapét, vagy a bútorokat. A ceruza elől van neki a rajztáblájánál, azzal firkálhat, a szobájuk egyik fala így is már jól néz ki, de az csak ceruza, könnyen lejön. :D

Nircee!
Kitartás! Remélem hamar vége lesz a férjed hisztis korszakának, és tényleg leszokik arról a rohadt cigiről!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Mali és Giga1!
Ti hová jártatok hozzá terhesgondozásra? Majd a kórházból hívják őt a szüléshez? Azt meg tudjátok mondani, hogy mennyi nála egy vizsgálat? Mond előre árat, vagy annyit adok szülés után amennyit én gondolok?
Mali, mire gondolsz, miben kellett kikérnie a nagyok véleményét? Burokrepesztés? Azt tényleg itt ki csinálja? Mert nekem az elsőnél doki (kész kínszenvedés volt, jobban fájt mint maga a szülés) a másodiknál a szülésznő csinálta.

köszönöm mégegyszer a sok segítséget!
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!
Henus, nem akarlak elkeseríteni, de ugyanez van nekünk is, családilag: jó két hetes nyavalya! Nekem a fülemre is ráment, szerencsére csak 2 napig. A férjem 2 hete beteg, én egy hete. Lolival ma voltunk dokinál, neki a szeme is gyulladt, váladékozik és az egyik fülére is ráhúzódott. Szemcsepp, orrcsepp, nurofen - ez a kezelés. A fél GYES-t sterimarra költjük: röhej, hogy sima sós vizet aranyárban mérnek. :(
Na mennem kell, a doktor nénitől kaptunk színezőt, most azt kell kiszínezni. :) Most nálunk is sláger a ceruza meg a zsírkréta: a falakat nálunk is meg lehet nézni. :) Tavasszal festés lesz...
Vendég

Nircee, tényleg nagyon hisztis a férjed. :shock: Én már kitettem volna a kutyához aludni, de inkább csendben maradok. Biztosan túllesztek rajta hamarosan.

Henus, Verna gyógyulást nektek.

Én ma röntgenen voltam Petyával, sajnos tüdőgyulladása van. :( A dokinő már injekciózza, holnap reggel is jön, aztán gondolom újabb gyógyszerek következnek. Úgy sajnálom még olyan kicsi. Ráadásul Ancsi is még mindig úúgy köhög. :(
Én már nem is számolom mennyit és mikor hagyok ott a gyógyszertárban.. jobb az ha nem is tudom a végösszeget egy hónapra.. De sajnos semmi olyat nem veszek, ami felesleges lenne.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Mi szerencsére nem vagyunk betegek, remélem nem is leszünk, pár hete én náthás voltam, de Lelle kimaradt, most meg már hátha nem kapjuk el.

De minden kis és nagy betegecskének gyors gyógyulást kívánunk.

Amikor még a másik lakásban laktunk, ott Lelle firkálhatta a falat, szinte mindenütt, ez tetszett is neki és csinálta is. Amikor ide költöztünk, itt megkértük, hogy ne tegye, szerencsére nem is csinálja. De imád ő is színezni. Most a nagy sláger nála a vízfesték, már egész ügyesen használja az ecsetet, eleinte szétszaggatta a lapokat, mert úgy rányomta, mint a színeseket. A krémszínű bőr kanapén is van egy-két tinta folt, de minek vesz a szülő ilyet, amikor tudja, hogy gyereke lesz. Persze szép meg minden, de szerintem hamarosan át fogjuk húzatni, mert pl az én indigó farmerom is össze-vissza fogta.
Most Lellének olyan színezője van/volt, hogy a képeket vizes ecsettel kellett festeni és előjöttek a színek. Ez nagyon tetszik neki! Lehet amiatt, hogy a másik lakásban kiélhette falfirkálását, nem tesz kárt, színezéskor semmiben. Rendes gyermek.

Holnap megyünk hétvégére Vizsolyba, anyukám ma vitte haza apámat a kórházból, levágták a jobb lábát, még a kórházban nem szembesült a buktatókkal és akadályokkal, gondolom otthon fognak ezek előjönni, nem tud egyedül semmit csinálni, míg meg nem tanul újra járni a protézisben, de az vagy csak 2-3 hónap múlva lehetséges. Sajnálom apámat, de leginkább anyámat...

Nemsokára költözünk(hurrá), már csak aláírásra várunk a bankban. Festés lesz, nagytakarítás, aztán húzás oda. A fürdőt és konyhát is kicserélnénk(ha lenne annyi pénzünk), de nem olyan gáz, használható, amíg nincs másik, teljesen jó lesz ez is. Most már teljesen mindegy, hogy milyen, csak menjünk már a sajátba, tegnap pl. kaptunk egy 101.000 forintos gázszámlát...

...de fel a fejjel...ha kesergünk csak rosszabb...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Hú, nem jó hírek ezek. :(
Tüccs: sajnálom Petyát, tényleg szörnyű ilyen pici babánál egy ilyen súlyos betegség. :( Mi még eddig pont megúsztuk mindig a tüdőgyulladást, de közel jártunk hozzá a nyavalyás hörghurut miatt, az is elég vacak volt. :(

Pimpoka: tudom, hogy nem lehet összehasonlítani, de nekem volt egy tanítványom, aki 15 évesen vonatbaleset miatt veszítette el a lábát, és valami hihetetlen gyorsan megtanult járni protézissel. Nem is tudom már pontosan, mennyi volt, de úgy két hónappal a balesete után már újra járt iskolába. Persze fiatalon nyilván más a helyzet, de azt tudom, hogy nagyon jó protézisek készülnek manapság és könnyen meg lehet tanulni velük járni. Persze addig is ki kell húzni valahogy és az se könnyű...
Gázszámlára meg próbáljatok részletfizetést kérni, mi a villany elszámoló számlára kértünk és kaptunk.
Vendég

Azta rohadt... :shock: :shock: Ez nem semmi gázszámla Pimpoka! Csak ámulok, és bámulok. NEkünk még anyósnál laktunk volt mondjuk 130 is, de akkor nem volt óraállás lejelentve és a hasukra ütöttek. Az átlag télen 80 volt. Itt az új lakásban 20 e átalányt fizetünk. :roll:
És milyen gyorsan megy nálatok ez a költözködés! :shock: Ti aztán nem gatyáztok. Kinéztétek, megvettétek, és punk tum. :wink: irigyellek ezért, mert mi mindenen heteket agyaltunk, azért lett csak öt év múlva házunk. :? :?
Nem akarok tolakodó lenni, de apukádnak miért kellett amputálni a lábát?

Tüccs, jaj szegény Petya! Ilyen pici korban ilyen komoly betegség...nagyon sajnálom, és jobbulást kívánok! :( :wink:

Verna, igen a kolléganőim is emlegették, hogy ez a betegeskedés kb két hétig tart. Szonja mondjuk szerencsére egy hét alatt rendbe jött, de még itt vagyunk mi...
A gyógyszertártól, vagyis az áraitól kiver a víz. :evil:
Szerencsére egy évben egyszer megyek oda, de az is bőven elég. :?
Valamelyik nap elmentem, három dolgot vettem. (Egy Rinathiolt, egy AspirinC pluszt, és egy Echinacea cseppet) Mindezért közel 4000Ft-ot fizettem. :shock: Ami feldühített, hogy másnap a drogériában 400 Ft-tal olcsóbban láttam pl az Echinacea cseppet... :evil:

Falfirka ügyben egyébként dühömben megfenyegettem a kisasszonyt, hogy kidobom a kukába a zsírkrétáit, de persze nem gondoltam komolyan. Inkább teszek szerintem natúr csomi papírt a falra. Én nem bánom, ha van előtte mindenféle lehetőség, még ha ez is az ára. Meg tull kép a szobájában nem is zavar, majd ha kinőtte, kifestjük, csak a lakás többi részét kímélje! :roll:
Meghát még kisebbecske volt, ez nem jelentett gondot, nehogymá most fogjon ki rajtunk! :wink:

Festés nálunk is megy...nagyon szereti Szonja, és örülök is neki, mert a gyerekek többsége úgy jön oviba, hogy ott lát először festéket, meg ecsetet.

Te, Verna! Már annyiszor akartam tőled kérdezni, hogy ti viszonylag gyakran mentek dokihoz ( mondjuk gyakrabban, mint mi) meg Loli már kórházban is volt, hogy hogy viszonyul a dokinénihez? Mi most voltunk a múlt héten, előtte meg 2007-ben, és Szonja úgy vonyíkolt, mint akit minden nap oda hordok kínzásra. Majd le égett a képemről a bőr. Szerencsére a dokinéninek ez nem egyedi dolog, de engem egy kicsit zavart.
:oops: :roll: Ugyanez volt egyébként a fogorvosnál is, pedig vele soha semmi olyat nem csináltak még ami okot adhatna erre a viselkedésre.

thenus

Henus, nekünk az átalány az 34 ezer, és még emellett fizetjük ezt a 100 ezret. De nem mondhatnám, hogy szarrá melegedtünk, mert átlag 20 fok van nálunk, sőt, sokszor fázunk...
Szerencsére a ház vásárlás gyorsan ment, de nálunk minden ilyen gyorsan megy, nem vagyunk nagyon tökölős típusok, na jó, ez nem mindíg igaz, mert azért 4 évig kérettem magam, míg beadtam a derekam az uramnak...
Apám(masszívan ivott) cukros, lett egy seb a lábujján, nem gyógyult, le kellett vágni, majd a másikat is, aztán elkezdett gyógyulni, de teljesen soha nem gyógyult be. Karácsonytól 39 fokos láza volt, a doki felnyitotta neki, hogy mi a fenéért, na onnantól üszkösödött és nem volt visszaút...

Tüccs, Petyának gyors gyógyulást, szegénykém és remélem Anna nem lesz ennyire beteg, na meg Dóri sem. Jó sok energiát neked!

Patikát ne is mondjátok, még ha betegek sem vagyunk, hanem egy kis homeos cuccért megyek, meg egy kis vitamnért, meg egy kis ezért-azért, 10 ezer alatt alig jövök ki...

Lellét is nagyon zavarják a kilógó és vágható dolgok, minden ilyet kiszabdal, főleg a plüssökről nyiszálja le. Meg a szinezőt is körbe szokta vági, de nagyon ügyesen használja az ollót és olyan kis büszke is, amikor ügyesen, formára tud vágni.

Nircee, férjhez nem is tudok mit mondani, vagyis tudnék, csak nem akarok. Dinnye.

Tegnap délután grilleztünk, aztán közben szakadt a hó, majd sütött a nap, majd hideg lett, de a kajcsi finom lett.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Henus: azért szerencsére olyan gyakran nem járunk dokihoz, csak mostanában... de most aztán tényleg. :(
Viszont Lolinak az égvilágon semmi baja az orvosokkal, hála az égnek. Nagyon jól viselkedik mindig. Múltkor még énekelt is a doktor néninek. Én nem tudom, hogy ez min múlik, mondjuk mi itthon teljes természetességgel beszélünk róla, hogy megyünk majd orvoshoz, megvizsgálja, stb. Ma még direkt gyakoroltuk is a szájtátást, mert ugyan nagyon jól megy, de múltkor a doktor néni kérte, hogy nyújtsa ki a nyelvét, és az még nem ment. (Márminthogy kinyújtani kinyújtotta, de közben a száját becsukta. :) ). Ma már az is sikerült, bizony, a doktor néni már el is teszi a kanalat, ha Loli szájába kukucskál, mert nincs rá szükség. :) Szerintem Lolika sikerorientált típus, kifejezetten utazik arra, hogy megdicsérjék, és ha ezt azzal éri el, hogy a doktor nénivel haverkodik, akkor azt teszi. :D
Azt tudom, hogy az unokatesóm ennyi idős korában úgy szoktatta le a kislányát arról, hogy féljen az orvostól, hogy vett egy játék orvosi táskát és otthon sokszor játszottak orvosost. Aztán a kislány valahogy megszokta.
Vendég

Verna, Henus
Márk is rettenetesen ordít az orvosnál. A váróban még futkározik, nézegeti a képeket, de ha bemegyünk a dokihoz, rögtön sírva fakad és addig ordít míg ki nem jövünk. Így elég nehéz bármit is megbeszélni a doktornénivel :?
Viszont itthon ügyesen és jókedvűen elmondja, mutogatja, ő is hogy a doktor néni meghallgatja a szívét, tüdejét, belenéz a torkába (ekkor mondja, hogy áááá), ha a rendelő felé megyünk, mondja, hogy "doki", vizsgálatkor mégis rendszeresen bömböl :roll: Nálunk az idegenfélelemmel kezdődött a síróka és sajnos azóta is megmaradt :roll: :? :oops:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Judit!
Először egy vizsgálatnál futottam össze Bokor dokival, aztán már csak a szülésnél, mert ő volt ügyeletben. Mind a kétszer alapos volt, és kedves.
Nekem mind a kétszer doki csinálta a burokrepesztést, de egyszer sem éreztem.

Tüccs!
Ejha! Gyors jobbulást kívánok Petyának! Annának is!

Pimpo!
Te jó szagú atyagatya! Én meg sem mondom, hogy nekünk mennyire bagatel a gázszámlánk, de mi lakásban lakunk, ez hozzá tartozik...

Henus!
Lili is frászt kap, ha csak megemlítjük neki a dokinénit. Most sajnos kapóra is jött ez. Tudom nem szép dolog, de most, hogy beteg volt, kénytelen voltam a doktornénivel fenyegetni, ha nem volt hajlandó szandit felvenni, pisis ruhát átvenni, aludni amikor kellett... Mással nem bírtam volna rávenni ezekre. Egyébként én is gondoltam már az orvosi táskára, mert amikor Bulcsút vittük a neurológiára, ott volt egy és nagyon jól eljátszott vele. :wink:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Pimpoka,
gratula a költözéshez! Tényleg nem gatyáztok :wink: :lol: Apukád elviseléséhez sok erőt és kitartást anyukádnak, nem lesz egyszerű. De tényleg nagyon jó protéziseket lehet már kapni!

Henus,
a falfirkákat ne is emlegesd! Nálunk már mindkét csibe csinálja, bár Bogi leszokóban, mióta elkoboztam a kedvenc zsírkrétáját, amivel kidekorálta az ágyát... de Roni annál lelkesebb. :P
Sajnos a lakás tulaja bejelentette, hogy mégsem fogják eladni ezt a romhalmazt, inkább kiadják ha mi elköltöztünk, így valószínűleg egy-két helyen kéne tapétázni - komplett előszoba-folyosó, meg a gyerekszoba... lerendezték a tapétát tollal meg zsírkrétával a kölkök. Roni ráadásul imádja tépkedni is, már nemtom megmondani, mennyi helyen szedte le... Bár én nagyon ellene vagyok a tapétázásnak, csinálja meg a tulaj, ha akarja... úgyis jön nekünk 2 havi kaucióval ha kiköltözünk, egy havit majd legfeljebb nála hagyunk. Csak már mehetnénk...

Tüccs,
jobbulást a csöppségeknek!

A patikában januárban 38700 Ft-ot hagytam ott :shock: ebből csak 1 doboz vitamin volt az enyém, a többi a csibéké... már nagyon elegem van a betegségekből, Bogi szó szerint egy hetet jár oviba, aztán 1-2 hetet itthon van betegen. Amikor meg nem ő beteg, akkor a kicsi, mint most is. Megint antibigyó, meg antibigyós szemcsepp-orrcsepp... nincs egy hónapja, hogy utoljára antibigyót kapott, de muszáj, mert ez a k.... bronchitis úgy látszik családi betegség. :cry:

Nircee,
inkább no comment a férjed... én is kilakoltattam volna már rég... :twisted:

Nálunk annyi újság van, hogy már húzzák a falakat a háznál!!! Juhééé!!!! Mostmár kezd ház formája lenni az egésznek. Egy hete, múlt pénteken még sehol semmi nem volt, még aljzatbeton sem, csak a lábazat. Most meg már lassan áll az egész alsó szint. :D

no, többet most nem tudok írni, bocsi, felébredt a kiscsaj... puszi mindenkinek!!!
andibab

Aki volt már fejlődés-neurológián elmondaná hogy néz ki, van-e előjegyzés, hány órás tortúra, mit csinálnak a pindurokkal????

Petyát oda is vinni kell... aggódik a doki és belém is veri az ideget. :evil:

Fúú de irigylem az új házikósokat. :)

KépKép
tüccs

Tüccs: először is: ne aggódj, minket is paráztatott a háziorvos meg a röntgenorovos, feleslegesen! ;) Miért is kell mennetek? Nem emlékszem.
Na szóval: ha kaptok egy beutalót, akkor telefonon kell bejelentkezni neurológiára. Iszonyatosan hosszú - akár több hónapos - várakozási idők vannak, mi végül is azért mentünk a Heim Pálba (bár nem oda szólt a beutalónk), mert ott elég rugalmasak voltak, és felajánlottak egy másvalaki által lemondott időpontot. A neurológusunk Dr. Rosdy Beáta volt, nagyon tudom ajánlani, tündéri doktor néni, és nem az a paráztatós típus. ;)
Arra viszont készülj fel, hogy megvan a kötelező protokoll, hogy hányszor kell menni, milyen időszakonként, akkor is, ha egészségesnek ítélik a gyerkőcöt.
Nem tudom, nálatok mi a gond, nekünk ugye az oldalkamra-tágulat miatt kellett menni. Tehát a vizsgálatokra röntgennel kellett menni, de ott is megcsinálták, ha kellett (egyszer a tarcsai kórházban valamit nagyon félremértek, és a doktornő leszólt a röntgenre, hogy csináljanak gyorsan egy kontrollt). Fejkörfogatot is mért mindig. Ezen kívül azt vizsgálta, hogy a korának megfelelő-e a gyerek mozgása, figyel-e tárgyakra, személyekre, semmi különös. Tényleg csak rutin vizsgálatok, gyakorlatilag játszik vele pár percet és ennyi.

Várni sajnos kell, annak ellenére, hogy mindig konkrét időpontra mentünk. Volt, hogy 5 percet vártunk, volt, hogy másfél órát. Viszont ha szólsz, hogy a gyerek álmos/éhes stb., akkor azt figyelembe veszik, ha tudják. Csak sajnos mindenki másnak van nyűgje, nekünk egyszer azért kellett sokat várnunk, mert egy hiperaktív nagyfiú volt előttünk, és elmondta a doktor néni, hogy őt nem lehet megvárakoztatni, mert dührohamot kap. :(
Amúgy a férjemmel mindig jól elbeszélgettek, ő akkor speciális iskolában tanított, sok közös témájuk volt.
Vendég

Tüccs!
Mi is járunk Bulcsúval fejlődés neurológiára 6 hetente. Mi ide Dunakeszire járunk. Itt is nagyon aranyos a doktornéni. Időpontot kell kérni, de még egyszer sem várunk 5 percnél többet. A vizsgálat ugyanúgy zajlik, mint amit Verna leírt. Játékos. Tényleg ne izgulj emiatt, mondom ezt én, aki persze mindig idegeskedik... :oops: :D

Kép
Kép
giga1

Verna, köszi, hogy leírtad mi zajlik a neurológián.

Na, hát Petyával van a "gond", a dokinő szerint nagyon feszesek az izmai, folyton "feszít" az egész teste, a kezei ökölben vannak görcsösen (...ez tényleg van, de 2-3x egy nap) és ő úgy látja, hogy ez nem javul egyáltalán. A dévényes nő szerint a feszítés háttere az, hogy olyan ütemben nő, hogy az izmai nem képesek ezzel lépést tartani, és idő kell, hogy a növekedéshez hozzá nyúljanak ezek az izmok. Azt tudni kell, hogy az apja 190cm én pedig 175. Na szóval ő sem lesz egy "M"-es méretű pasi.
Szóval nem igazán értek a dokinővel egyet, de ez most már mindegy, mert a fülembe ültette a bogarat.

Giga, a ti neurológusotok privát?? Meg tudod adni az elérhetőségét?

Amúgy gyógyulgatunk, Petya ma kapta a 3. szuriját és még a hétvégén is kap, hétfőn az utolsót. Kicsit tényleg jobban van már.

KépKép
tüccs

Tüccs!
Nem privát a mi dokink sem. Dr Nagy Andrea itt a dunakeszis szakorvosi rendelőben rendel. Amikor először felhívtam őket nekem is kb 1,5 hónapra adtak időpontot, aztán sikerült minket is betenni egy megüresedett helyre. Ilyen mindig van, így 2 hetet kellett csak várnunk. Nagyon aranyos dokinéni, és ami a lényeg: megnyugtatott. Ha gondolod itt a telefonszám ahol időpontot kell kérni: 27/341-600. Ide is ugyanúgy kell beutaló.

Kép
Kép
giga1

köszi Giga!!

KépKép
tüccs

Nincs mit Tüccs!

Csajok!
Ki írta, hogy tesz-veszezik, vagy vaterázik? Lenne pár kérdésem.

Kép
Kép
giga1

Giga: én teszezek. Nircee vaterázik. Mi a kérdés? :)
(Egyébként én abbahagyom áprilistól, mert mindkét oldalon bevezetik a listázási díjat, nem fogja megérni.)
Vendég

Verna!
Pont ez érdekelne, a tarifa.
Hogyan lehet úgy csinálni, hogy esetleges eladásnál ne kelljen nekik pénz fizetni. Valami olyan rémlett, hogy ha fixárasra teszem fel, akkor nem kell. Ha viszont licitálnak, vagy minimálárat adok meg, akkor kell. Lehet, hogy nem jól emlékszem?
Nircee!
Ha tudsz, te is segítenél?

Kép
Kép
giga1

Giga,
itt vannak a hónap végével bevezetendő változások a díjak terén. ugyanaz vonatkozik a vaterára mint a teszveszre, mert egy cég tulajdonában vannak.

http://www.teszvesz.hu/announce.php?cat ... os=70#6001

én is szoktam adni meg venni mindkét helyen, de valószínűleg be fogom szüntetni a dolgot, mint sokan mások... :?
andibab

Giga: eddig csak a külön szolgáltatásokért kellett fizetni: minimálár, kiemelt hirdetések stb.
Most már min. 5 Ft lesz a listázási díj, ami önmagában ugyan nem sok, de nem lehet tudni, hogy mikor talál valami gazdára: én pl. hirdettem elég régóta könyveket. Először elvittek belőle 4-et, aztán sokáig semmi. Múlt héten elvittek megint hármat, aztán a maradék 4-et más. Kiszámíthatatlan. A listázási díjat pedig annyiszor kell fizetni, ahányszor újrahirdetem. Kis értékű, nem nagyon keresett termékeknél baromira nem éri meg.
Az 1 Ft-os aukciók ingyenesek maradnak, de az meg mindig rizikós. Én szoktam indítani, van, hogy felmegy több ezer Ft-ra, van, hogy 1 Ft-on marad - kiszámíthatatlan.
Vendég

Giga: eddig csak a külön szolgáltatásokért kellett fizetni: minimálár, kiemelt hirdetések stb.
Most már min. 5 Ft lesz a listázási díj, ami önmagában ugyan nem sok, de nem lehet tudni, hogy mikor talál valami gazdára: én pl. hirdettem elég régóta könyveket. Először elvittek belőle 4-et, aztán sokáig semmi. Múlt héten elvittek megint hármat, aztán a maradék 4-et más. Kiszámíthatatlan. A listázási díjat pedig annyiszor kell fizetni, ahányszor újrahirdetem. Kis értékű, nem nagyon keresett termékeknél baromira nem éri meg.
Az 1 Ft-os aukciók ingyenesek maradnak, de az meg mindig rizikós. Én szoktam indítani, van, hogy felmegy több ezer Ft-ra, van, hogy 1 Ft-on marad - kiszámíthatatlan.
Vendég

Köszi a segítséget csajok!
Igazából babahordozót kéne eladnom. Nem tudom, hogy mennyien járják ezeket az oldalakat, érdemes-e megpróbálnom feltenni rá, vagy inkább maradjak az expressznél, startaprónál, meg a babaszobánál. Ezekre már feltettem. Nem akarom, hogy még hetekig itt álljon a lakásban, ezért szerettem volna minnél több helyre feltenni.

Kép
Kép
giga1

Giga: most még nincs listázási díj, csak áprilistól. (Teszen 30-ától).
Ha jó áron adod, van rá esély, hogy elmegy. Tedd fel 2 hétre... Bár ezeknél az oldalaknál sokan nézik, hogy mennyire kezdő eladó, szívesebben vásárolnak olyanoktól, akiknek már vannak pozitív értékelései. Én először csak vásároltam, és amikor már begyűjtöttem pár pozitív értékelést, akkor kezdtem eladni.
Vendég

Sziasztok!

vatera,
A lányok már mindent elmondtak. Én nagyon szeretem a vaterát, és bár nem érint jól a feltöltési díj, maradok ott továbbra is. Már rengeteg dolgot eladtam, kisebb és nagyobb értékűt is. Eladtam a 120x120-as járókát csakúgy, mint a szoptatós fotelt, benti hintát, vagy rengeteg ruhát, régi számítógépes játékot, epilátort, könyveket, ágyneműt, gyapjútakarót stb. Hetente több dolgot eladok, és nagyon sokat vásárolok is rajta. Én úgy fogom megoldani a kérdést, hogy továbbterhelem a vevőkre a díjat, tehát +5, +10 stb. Ft-ért hirdetem. Én zömmel fix áron adok, így beállítom, hogy 3 hétig legyen érvényes, így nem indul újra olyan sűrűn. Persze biztos éreztehtő majd a feltöltési költség hatása, de nekem annál jobb, minél kevesebben adnak el, annál kisebb a konkurencia. :lol: Ha találok majd másik hasonló, de ingyenes oldalt, akkor természetesen én is átmegyek.

Tüccs, és a többi betegeskedő,
JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én továbbra is küzdök, férjemmel, anyóssal, de ez már nem újdonság, és nem is terhelek vele senkit. Kezdem feladni a küzdelmet, és egyre erősebben él bennem az elhatározás, hogy májustól igyekszem visszamenni dolgozni, mert ha nem, a végén még valami hülyeséget csinálok. A szuper okos férjem és anyósom meg nevelje a gyerekeket, szerintem én csak arra kellettem, hogy megszüljem nekik őket. Talán a munkahelyen majd több sikerélmény, önállóság és elismerés jut majd nekem. Itthon ezekre már esélyem sincs.

Kép
Kép
nircee

Helló!

Dokis témához még annyit, mi Szonjának már vagy fél éve vettünk orvosi táskát,és itthon imád vele játszani. Élőben viszont minden "játék" felejtős. :) No de sebaj, majd csak kinövi ezt is.

Hát én is sokat adok-veszek a Vaterán, de igaziból csak babás dolgokat adtam el eddig, és az mind először a Babaszobán ment el. Venni szoktam gyakrabban ott. :wink:

Emlékeztek biztos, hogy tavaly nyáron kértem ötleteket, hogy mit vigyek a barátnőmék esküvőjére nászajándékba. NOs a fergeteges lakodalom, és 7 év együttélés után a férje a múlt héten közölte, hogy már nem szereti őt úgy mint régen, és szombaton összepakolt hazaköltözött a szüleihez. :shock: :shock:
Teljesen ledöbbentem. Szegény barátnőm tegnap eljött hozzánk és itt töltötte a napját, mert nem találja a helyét. Gyereket akartak, már régóta tervezgették. Mondjuk az én meglátásom szerint Peti nem annyira volt elkötelezettje a témának. Ezt egy pár hónapja meg is említettem a barátnőmnek, de lerázott.
Teljesen belebonyolódtak ebbe a gyerek dologba, ugyanis egy fél év próbálkozás után nem jött össze, és hiába mondtam, hogy az még semmi, a barátnőm teljesen rágörcsölt a témára. A férje sokat melózott, és mikor hazament folyton veszekedtek, közben szépen meg is csalta, és most itt tartanak.
Nagyon szomorú vagyok miattuk. Nem biztatom semmivel a barátnőmet, de lehet, hogy ez csak egy hullámvölgy, minden kapcsolatban vannak ilyenek. :roll:

Na ezzel nem akartam untatni senkit, csak nagyon a hatása alatt vagyok, és azért írtam le.

thenus

Nircee: azért nem biztos, hogy jó, ha a munkában keresed a sikerélményt, mert a probléma az marad attól... ez egy kicsit menekülés, nem!? Állj a sarkadra, mert megesznek reggelire! ;)

Henus: hááát, nem szép sztori, de biztos, hogy jobb így... naivitás azt hinni, hogy hét év után nem hűl ki egy kapcsolat. Nem 7, inkább 2-3 év után szokott kihűlni. Legalábbis elmúlik a rózsaszín köd. A kérdés az, hogy utána megtanulják-e a felek "másképp" szeretni egymást. Ha nem, vagy az egyik fél nem, akkor veszett fejsze nyele, de ez olyan tinis hozzáállás, hogy ha már nem lángolok, akkor nem is kell... Felnőtt embereknek ezen már túl kéne lépnie, különben pár évente partnert cserélne mindenki...
Egyébként tapasztalataim szerint az ilyen elhagyott asszonykák villámgyorsan elkelnek, sokkal jobb partnert találnak, az elhagyók meg főjenek a saját levükben... ;) Ebből a szempontból meg jobb is, hogy nem jött össze a gyerek, valószínűleg nem volt véletlen, tudta ő, hogy nem ebbe a családba kell megszületnie...
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, Márk ma bilibe pisilt. Egyszer. És csak egy picikét, azt is csak azért, h kapjon wc-papírt popót törölni, de megcsinálta :) Aztán mikor kérdeztem, h akkor ezentúl majd a bilibe fog-e pisilni és ő törli meg a popót, azt mondta, h nem, kér pelust :? Szóval nem holnap intünk búcsút a pelusnak, de azért nagyon ügyes volt a kis törpöcském :)

Nircee, szerintem, ha úgy érzed, szívesebben mennél vissza dolgozni, ahol elismerik, amit csinálsz és nem csak kritizálnak, akkor tedd azt, de ne csak azért hogy megadd magad a családodnak! Mert Mert szerintem ezt is képesek lennének ellened fordítani.. :?

Henus, sajnálom a barátnődet, vagyis hát mindkettőjüket :(
Sajnos én is ismerek néhány hasonló történetet :? :roll: :(

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Hát, Lányok, tudom, hogy ez menekülés, és még azért egyelőre azt csak a méreg szokta velem mondatni, de sokszor úgy érzem, nincs más megoldás. Az is baj ugyebár, hogy állandóan össze vagyunk zárva a férjemmel, így már-már egyetlen önálló gondolatom/cselekedetem nem lehet, ráadásul erre anyós mindig rátesz egy lapáttal.

Válás,
teljesen egyetértek Vernával! A nagy lángolás nem tarthat örökké, és felnőtt embereknek ezt el kellene fogadniuk. Tudom, sokat panaszkodom, de azért ez nem jelenti azt, hogy el akarnám hagyni a férjemet! Én tényleg hiszek a jóban-rosszban kitételben, és Ő is mellettem volt, mikor bajban voltam, nem kérdés, hogy én is mellette állok most. De az is igaz, hogy néha már nem bírom, azért én is ember vagyok, és mikor már hetek óta nem tudok jó dolgot csinálni, akkor kicsit besokallok. Aztán kifakadok, aminek következtében összeveszünk (na nem kell tányércsapkodásra gondolni!), majd jön és elmondja, mennyire szeret és tisztel, és hogy én vagyok a legjobb dolog, ami vele történt az életben (meg persze a gyerekek, de ahhoz én is kellettem), és tudom, hogy igazat mond! Tudom, hogy szeret, és hogy a családja az első, csak sajnos piszokul hisztis, és sokszor nem válogat a szavai között. Na, ezt nehéz egy idő után elviselni.
Meg persze én sem vagyok szent, vannak hibáim, lobbanékony vagyok és türelmetlen, ráadásul azokon a napokon, mikor a gyerekek is folyton hisztiznek, akkor minden borul. Még az a szerencse, hogy ez nem mindennapos. :roll:
Anyós meg....... hagyjuk. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Henus,
én is sajnálom a barátnődet, de talán tényleg jobb ez így. Csak az a kár, hogy ez nem az esküvő előtt történt. Legalábbis nekem mindig olyan fura, hogy hosszú évnyi együttélés után összeházasodnak emberek, majd rá 1-2 évre elválnak. Mi ebben a logika?????

Orvos,
hát, mi ebben bajban vagyunk, mert Marci kifejezetten szereti az orvosokat, szinte minden nap elmeséli, mit csinált a doktorbácsi (meggyógyította a fülét, tett bele vattát, adott matricát), vagy hogy a szemésznéninek volt maszkja, és a doktornéninek is van maszkja meg porszívója, meg kulcsa (mért pont ezek???). Na, és mikor mondjuk neki, hogy ezt vagy azt ne csinálja, mert leesik/megbetegszik, és megyünk doktorbácsihoz, akkor széles vigyorral sorolja, hogy akkor majd meggyógyítja, és ad neki matricát stb... Szóval ha a kórházat és az orvosokat negatív szereplőként állítjuk be, akkor félni fog, és az senkinek nem jó. Így viszont nem lehet vele érvelni, mert nem fél tőle. :roll: :?

Szantre,
gratula Márkhoz! Mi még ennyire sem tartunk, igaz, már szól, hogy cseréljük ki a pelust, ha bekakilt.

Egy kis vidámság:
tegnap itt volt a Keresztmamája, és a székekkel játszottak. Marci betolta a kisszékét a mi székünk alá. A keresztanyja megkérdezte, mit csinál, erre Marci: "betojok".

Andi,
mi van veletek??????????

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Nircee
szegénykém, hát nem tudom, de tényleg lehet, hogy jobban járnál, ha visszamennél dolgozni.

Henus
hát részvétem, Verna már elmondta, amit én is mondanék. Tényleg jó, hogy a gyerek nem jött össze. Most a barátnődnek rossz, de az is lehet, hogy hamarosan felépül és neki is lesz tanulsága ebből a kapcsolatból. Nem jó dolog veszekedni, meg nem jó dolog ellenséges kapcsolatban élni. Jobb ez így. Meg ki tudja, lehet, hogy ez tényleg csak egy szünet. Bár ha megcsalta a pasi, akkor a bizalom már megrendült, nem lesz egyszerű helyreállítani.

Vatera
én sem tartom helyesnek ezt a feltöltési pénzt, ez nagyon gáz. Én szeretek a vaterán vásárolni, vásároltam már a teszveszen is, csak nekem az kissé ismeretlen a vatera után. Én nem szoktam eladni, de akkor sem értek egyet a feltöltési díjjal.

Ja, képzeljétek el, Didri kiszívta a saját orrát. :) Mi kezeltük a porszívót, ő meg tartotta az orrszívót. :) Nagyon aranyos volt, csak sokáig tart így kiszívni, mert mindig kiveszi, majd visszateszi, játszadozik. De jobb, mint amikor ordít. :oops:

Na megyek, tanulok tovább.

Szép napot, Lányok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

http://www.youtube.com/watch?v=Ob0yN2gB ... re=related

Annyira igazságtalan az élet! A kicsi Lara egyidős egy barátnőm kislányával és az én Ronimmal. A barátnőm együtt feküdt a kislány anyukájával a szentesi szülészeten. Barátnőm ma beszélt az anyukával, aki elmondta, hogy szívesen fogadnának egy hordozható dvd lejátszót, mert Lara sajnos másfél évesen még nem tudja, mi a mesefilm... Egy másik fórumon elkezdtünk nekik gyűjteni...
andibab

Sziasztok!

Nem tudom, hogy érdekel e itt valakit, de van nekünk egy falvédő-és két fali játéktárolónk, amit kaptunk, de sajnos nem tudjuk hová tenni. Bárkinek szívesen odaadom. Gondoltam megmutatom nektek is, hátha érdekel valakit.

Kép Zsebes fali játéktároló

Kép Bohóc, zsebes fali tároló

Kép falvédő

Mindegyik vatelinnel bélelt. Egy kislányka használta, de sajnos mi már olyan szinten berendeztük Szonja szobáját, hogy ezeket nem tudjuk hová rakni.

thenus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?