Na, sziasztok ismét.
Igen, én is eltűntem, többnyire csak olvastam, mostanában nagyon elfoglalt a vatera, meg kaptam a férjemtől egy új telefont, aztán azzal is "játszottam".
Jaj, hihetetlen, mennyi beteg van!!!!!
Mi nem tudom, minek köszönhetően, de eddig egyelőre megúsztuk, de gyorsan le is szeretném kopogni. Igaz, szinte alig megyünk valahová, pont emiatt. Na jó, azért 2x voltunk a Müller melletti Magma játszóházában, meg ma baba-mama klubban, de ennyi.
MINDENKINEK JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek, hogy jártam ma:
hazafelé a klubból láttam, hogy jön a busz, de még messze voltunk a megállótól (jó meredek emelkedőn felfelé vagy 50-70méter). Felvettem Marcit a csípőmre, és elkezdtem futni, de nemsokára láttam, hogy esélytelen. Akkor gondoltam egyet, és leintettem a buszt. Az meg is állt nem sokkal feljebb, én ismét felnyaláboltam Marcit, és amint megindultam, 2 lépés után egyszer csak éreztem, hogy az összes vér kimegy belőlem, és szó szerint összeestem, Marcistól együtt!!!! Végül sikerült felállni, és elérni a buszt, szegénykém ordított, lehorzsolta a száját és a kezét, én meg a kezemet és a térdemet. Szerencsére nagy bajunk nem lett az ijedségen kívül. Nem tudom, mi a fene lehetett, utána még otthon is remegett a lábam, alig bírtunk hazasétálni a buszmegállóból. Gyanítom, hogy a szívem nem bírta a hegyi futást a 13kilós gyerekkel, de ez nagyon megijesztett. A családomban minden felmenőmnek szívbetegsége van, úgyhogy esélyes nálam is. De nem is magam miatt ijedtem meg, hanem Marcit sajnáltam piszkosul, annyira látszott rajta, hogy nem tudta, mi történt! Végül a buszon megnyugodott, mikor le tudtunk ülni, meg megpusziltam a sebeket, a délutáni alvása után meg már nevetve mesélte, hogy anya elesett, és hogy menjünk legközelebb is a klubba, és essünk el!
Andus,
GRATULA ZÉTÉNY BABÁHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörű baba!!!!! ÉS szép súllyal született! Örülök, hogy szép emlék volt, sok egészséget és boldogságot kívánok Nektek!
Floranan,
szóval Gerő doktorral teljesen meg voltam elégedve, a szüléstörténetemben mindent elolvashatsz a 329. oldal alján. Ha van még kérdésed, kérdezz bátran, ha tudok, szívesen válaszolok!
Jaj, még régebben valaki kérte (asszem Pilla, de nem vagyok benne biztos
), hogy majd egyszer oktassam jól ki vaterából. Kérdezzetek bátran, ha tudok, segítek!
Lányok, nem tudom, ki ismeri, de vettem a vaterán egy vadiúj Ergo hordozót, eddig csak elől és a csípőn próbáltam ki, de ma hátratettem Simit, úgy voltunk kint délután. Szuper volt, egyáltalán nem éreztem a súlyát (9kiló), ő viszont annyira imádta, hogy azt el sem tudom mondani! 1 órát volt rajtam, de a végén is csak azért vettem le, mert annyira fújt a szél, hogy nem mertünk többet kint lenni a gyerekekkel. Marci csúszdázott, felmászott a toronyra, Simi meg össze-vissza repkedett a hátamon. már amennyire a hordozóban lehetett. Nagyokat kacagottés visongott örömében! Hogy eddig ezt nem találtam meg!!!!! Újszülött betéttel születéstől használható, lehet, hogy megoldódott volna minden sírós problémánk.
Olyan hülye vagyok, hogy nem néztem jobban utána e témának. Most sem késő, de az első 6 hónap így nagyon kiesett, alig emlékszem valami jó részletre, mindig csak az ugrik be, hogy Simi sírt.
Ilyen a hordozó:
Nekem fekete, zöld kapucnival.
Most megyek, még sok dolgom van, majd igyekszem most már sűrűbben jönni.