Na sebaj.
Szintus!
Sajnálom,hogy nem járt sikerrel a férjed eddig,remélem csak összejön neki valami.
A sógornőmre azért haragudtam meg, mert nem volt egyenes,és én nem utálok semmit jobban annál,minthogy valaki kétszínű. Olyan bosszantó tud lenni ha valaki alakoskodik és tudod,hogy mi van a háttérben, és én nem tudom ezt szó nélkül hagyni / a fene nagy szám
/.
Zaha!
Hihetetlen milyen értelmes a kisfiad,imádnivaló lehet. Megrázó lehetett amit mondott......megkönnyeztem
Marcellom is 3 éves,imádom a szövegét, ő is tud olyanokat mondani,csak lesek,hogy honnan veszi.
Boboka,Lyly!
Jó talizást Nektek! Én is nagyon várom már a találkozást Melcsiékkel.
Lyly!
Hidd el nekem van szemem hozzá
, van érzéked a fotózáshoz.
Dani fiamnak volt a szülinapja tegnap,azt ünnepeltük vasárnap.
Ház eladás?
Tünci!
Az az anyuka aki így átveri a gyerekét,milyen felnőtt? Egy 6 éves gyerek már nem olyan kicsi,rá fog jönni,hogy átverte. Kyra is 6 éves,olyan dolgokat megért amiről nem is hinné az ember. Sokszor ő magyaráz el dolgokat az öccsének,totál korrektül,bele sem kell szólnom. Mi általában mindenbe beavatjuk a gyerekeket,ami körülöttünk,velünk történik,ha jó az, ha rossz. Most is elmagyaráztam nekik,hogy spórolunk,és hogy mi is az a spórolás. Mindkettő megértette,nincs is követelőzés,pedig ők aztán megkaptak eddig mindent.
Férjed jobban van?
Melcsike!
Barci ügyeskedett a suliban?
Képzeld tegnap szólt nekem Kyra jazzbalett edzője,hogy nagyon sokat fejlődött,nagyon ügyes és átrakja az iskolás csoportba,mert itt már ő a legügyesebb és a nagyobbak között jobban tud fejlődni.
Sajnos én nem is látom hogy táncol,mert nálunk a szülők nem nézhetik a lányokat,csak azt látom amit itthon előad,mondjuk az nagyon tetszik
Évente 2x van bemutatójuk,csak akkor nézhetjük őket. Remélem lesznek már versenyek is.
Szerintem Barci vágyik még kistestvérre,ne mondj le róla.