Új privát üzeneted érkezett!

Megyek aludni. Holnap dolgozom. Ez már nem lesz mozis nap. :lol:

ui.: Most kaptam a hirt, az unokatesóm ma nagyon belázasodott. Vizes ruhába csavargatják. Csak most meg tüdőgyulladást ne kapjon. :cry: De most mindennap felfogják kicsit ébreszteni.

Kép

Kép
melcsike70

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt lànyok!

Most jöttem haza az auto szalon takaritàsbol......-mièrt is vàllaltam el nem tudom!Annyira rossz ott egyedül.... :(
Igaz a pàrom meg kint vàrt a kocsiban 2 oràt ,de neki sem tetszik.

Lyly!Boboka!Nagyon irigy vagyok ràtok ,de azèrt èrezzètek jol magatokat,gondolok ràtok holnap!

Meli!BEA!Ràtok is irigy vagyok! :wink: Az unokatesodnak meg sok-sok "eröt" küldök!

Tünci!Fèrjednek jobbulàst,neked pedig sok türelmet a nèha nèha elviselhetetlennek tünö napokhoz! :wink:

Zaha!Lyly! Merre vagytok az iwiw-en?

Anita!Hettuli!Vègkèpp eltüntetek????? :(
Vendég

Bea nakad irtam üzit ,de màr megint elrepült... :evil:
Tudnàl 1 mail cimet küldeni,akkor garantàltan megkapod amit irok!?

Jo èjt lànyok! :wink:
Vendég

Jó éjt lányok!!!!Lelépek :wink:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok Lányok!!!

Megvagyok, kicsit bálnásan, de jól.

Köszi mindenkinek a névnapi köszöntést. Nagyon jól esett...

Mivel kisfiam ma nem akart az anyósomtól hazajönni, átvittem neki a pizsijét és úgy döntöttem lazítok. Pihenek... Végre nyugodtan, órákig beszélgetünk a férjemmel. Hááát, ő elaludt az ágyon. Nagyon érdekfeszítő lehetek, így itt kötöttem ki. El is kenődtem kicsit. Betti, nagyon sajnálom! És az újakat is!

Leda és Boboka nektek külön küldöm a pozitív energiát. Bár nem mindenkinél működött sajnos, de nem adom fel!!!

Névtelen Esztike meg remélem olvas még minket. Csak annyit mondanék, ha olyan régóta olvasod a topicot, akkor miért nem tűnt fel, hogy a lényeg az, hogy valakinek elmondhasd a gyötrő gondolataidat, amivel esetleg a férjedet, közvetlen környezetedet már nem akarod terhelni. Nem kötelező olvasni! Aki támaszt vár, azt itt megkapja. Az érzést, hogy nincs egyedül, más is hasonlóan érez hasonló helyzetben. De soha nem ugyanúgy!!! Szörnyű ami veled történt, pont ezért tudhatnád, hogy amit a hozzászólásodban írtál azt megkapjuk bőven azoktól, akik nem élték át ezt...
hettuli

Jó reggelt!

Valaki?
beátab

Sziasztok!

Hello Hettuli!! :lol:

Szia Bea!
hogy vagy?

Jaj,olyan ideges vagyok...Gyorsan főzök ebédet, aztán készülődök a dokihoz.

Aztán majd jövök ,megírom mi volt.

KépKépKép
tünci28

Na sebaj.

Szintus!
Sajnálom,hogy nem járt sikerrel a férjed eddig,remélem csak összejön neki valami.
A sógornőmre azért haragudtam meg, mert nem volt egyenes,és én nem utálok semmit jobban annál,minthogy valaki kétszínű. Olyan bosszantó tud lenni ha valaki alakoskodik és tudod,hogy mi van a háttérben, és én nem tudom ezt szó nélkül hagyni / a fene nagy szám :wink: /.

Zaha!
Hihetetlen milyen értelmes a kisfiad,imádnivaló lehet. Megrázó lehetett amit mondott......megkönnyeztem :(
Marcellom is 3 éves,imádom a szövegét, ő is tud olyanokat mondani,csak lesek,hogy honnan veszi.

Boboka,Lyly!
Jó talizást Nektek! Én is nagyon várom már a találkozást Melcsiékkel.

Lyly!
Hidd el nekem van szemem hozzá :wink: , van érzéked a fotózáshoz.
Dani fiamnak volt a szülinapja tegnap,azt ünnepeltük vasárnap.
Ház eladás?

Tünci!
Az az anyuka aki így átveri a gyerekét,milyen felnőtt? Egy 6 éves gyerek már nem olyan kicsi,rá fog jönni,hogy átverte. Kyra is 6 éves,olyan dolgokat megért amiről nem is hinné az ember. Sokszor ő magyaráz el dolgokat az öccsének,totál korrektül,bele sem kell szólnom. Mi általában mindenbe beavatjuk a gyerekeket,ami körülöttünk,velünk történik,ha jó az, ha rossz. Most is elmagyaráztam nekik,hogy spórolunk,és hogy mi is az a spórolás. Mindkettő megértette,nincs is követelőzés,pedig ők aztán megkaptak eddig mindent.
Férjed jobban van?

Melcsike!
Barci ügyeskedett a suliban?
Képzeld tegnap szólt nekem Kyra jazzbalett edzője,hogy nagyon sokat fejlődött,nagyon ügyes és átrakja az iskolás csoportba,mert itt már ő a legügyesebb és a nagyobbak között jobban tud fejlődni.
Sajnos én nem is látom hogy táncol,mert nálunk a szülők nem nézhetik a lányokat,csak azt látom amit itthon előad,mondjuk az nagyon tetszik :)
Évente 2x van bemutatójuk,csak akkor nézhetjük őket. Remélem lesznek már versenyek is.
Szerintem Barci vágyik még kistestvérre,ne mondj le róla.
beátab

Szia Tünci!

Én jól,és Te miért vagy ideges?
beátab

Én is főzök,aztán megyek dolgozni.
beátab

Szia Hettuli!
Mikorra vagy kiírva? Fiú lesz vagy lány? Kisfiad mennyi idős? Bocs a sok kérdésért,nem ismerlek még :oops:
beátab

Jo reggelt lànyok! :wink:
Vendég

Na ezt még gyorsan elmesélem aztán dugulok,velem van tele az oldal :oops:
Tegnap szépségnapot tartottam,voltam kozmetikusnál,műkörmösnél,a fodrász sajna nem ért rá, és újra nekiálltam tornászni. Elsőre végigcsináltam a 20 perc kemény comberősítést, na gondolhatjátok.......azóta alig bírok menni :lol:
A felénél már alig bírtam,de azért is végigcsináltam,mert a Réka mondta,megcsinálod :lol: :lol: :lol: És még azt is mondta,hogy a dvd-n,hogy jobb egy csíkos zebra,mint egy dagadt viziló :(
Ja és meghallgattam mit,mikor, mennyit kéne ennem, és utána jól beebédeltem a sárgabarackos derelyéből :lol: :lol: :lol: :lol:
De tök jól éreztem magam. Ma a fenékgyakorlatok jönnek,most mindjárt nekiállok,aztán hogy hogy megyek dolgozni,nem tudom :roll:
beátab

Hettuli!Na vègre,màr azt hittem nem is jössz többet!Tessèk többet mesèlni,babàrol is! :wink: ès mègegyszer boldog nèvnapot kivànok neked!

Bea!Küldtem a vàlaszt!Köszönöm a mailt! :wink:

Zaha!Nagyon meghatoak ezek a pici gyerekek.A fèrjem unokatesojànak a gyereke is egyszer ,csak annyit mondot mese olvasàs közben,hogy Kriszta ne sirj ,mert lessz majd mèg babàd!Ez a lànyka most öt èves ès nem is tudta mi törtènt velem,ès akkor ,csak könnyezett a szemem.... :shock:

Tünci jobb ez a mai nap a tegnapinàl?Remèlem igen!Majd mesèlj mi volt a dokinàl!

Meli!Remèlem te is jol vagy ès javul az unokatesod!
Vendég

Na Bea!Most jot mosolyogtam rajtad!A gèp amiröl irok azon 1 hatalmas zebra fej a hàttèr kèp ès làtszik igy is a hàtèrben! :lol: :wink:
Vendég

Hettuli nem mondod ,hogy te is tanultal pozitiv energia àtvitelt,azzal valo gyogyitàs stb....????
Vendég

Sziasztok!

Bea, akkor jól van,rendben minden, izomláz satöbbi!!! :lol: Hát igen, amikor az ember újra megmutatja az izmainak, hogy márpedig vannak, akkor éri meglepetés.Ezeknél a tornáknál, olyan izomcsoportot is fel lehet fedezni ,aminek a létezéséről nem is tud az ember!

Kislánykád is nagyon ügyes, milyen jó, hogy manapság már ennyi jó elfoglaltság elérhető a gyerekek számára.A mi időnkben azért nem voltak ilyenek.

Az unokatesóm ezzel a húzással, amit a gyerekének mondott nagyon megbántott, mert Viola létezését tagadta meg...És egyáltalán nem hülye a gyereke, ez felesleges volt..
Na mindegy ,egy rokonnal kevesebb ,akivel tartani kell a kapcsolatot.

A doki miatt vagyok ideges, mostmár nagyon, nemsokára indulok.

Hasli, nem hiszem ,hogy Hettuli arra gondolt. :D

Melcsike, jobbulást az unokatesódnak!

KépKépKép
tünci28

Tünci!
Ne idegeskedj,biztos minden rendben lesz!!!!!!
Igen izomláz megvan, ma megcsináltam a fenék,hasizom erősítést is.....még lábadozok :lol:
Egyben kéne csinálni az 1 órát,de az nagyon sok,nem bírom :oops:
Igen, nagyon jó,hogy sok lehetősége van a gyerekeinknek,ők valóra váltják az álmainkat :)
Én is álmodoztam arról hogy táncos leszek,de sajna én nem voltam olyan alkat :( mindig küzdöttem a kg ellen, és hát bizony akkoriban lehetőség sem lett volna.
beátab

Sziasztok!

Tüncike, szorítok, hogy minden rendben legyen a dokinál :wink: Nyugi, semmi idegesség!

Remélem pirikéd is már jócskán távozóban van :wink:

Bea, akkor a te nagylányod is ilyen ügyi mint Melcsike 7 évese :)

Szia Hettuli! Jönnek ám azok a pozitív energiák, érzem :)
Jól vagytok?

Mi megjártuk az istenhegyit, eddig úgy néz ki, hogy minden rendben van.
Vendég

Gyors bekukk, csak megmutatom a vonalzómat, aztán este jövök.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Bea

Majd a nagyokkal, már azért biztos megy versenyezni is Kyra. Amig kezdők voltak Barciék akkor ők sem léptek fel talán kétszer egy évben. De Ő már 4 éve táncol. Amúgy az edzéseken mi sem nézhetjük meg őket.

Tünci

Én is kivi vagyok mit mondd a doki bácsi. :wink:

Hettuli

Örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben van. És ha nőldögéltek az csak jó. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Szép vonalzó sikeredett a kicsi Angyalkáidnak.

Lányok

Most 29-én megy versenyre a Barci, de most nem csak a csapattal, hanem párosban is inditják. Dehát az nem hiszem hogy olyan eredményes lesz neki, mert van két hete, hogy felkészüljön. Még a zenéjük sincs meg amire táncolnak. Jól megoldotta az edzőjük. Utána április 4-én lesz a Flesch Dance fesztivál, ott is benevezték őket. Hát elég sűrű nekik. De azért nevezik őket ennyi versenyre, mert jövőre már versenykönyves versenyeken akarják őket inditani, és hogy fel legyenek készülve a profi versenyekre. Akkor már az egész országot átszeljük. :?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Most megírom mi volt a dokinál, aztán este most megígérem, hogy benézek hosszabb időre és reagálok is, jó?

A dokinál:Boboka Te ezt ugord át!
Eléggé csalódott vagyok..Sőt nagyon.Fojtogat a sírás, de még tartom magam, de ma még feltétlenül ki kell sírni magam,annyira megzuhantam.
Az orvos ragaszkodik az egy évhez minimum.
Alátámasztotta érvekkel is, megpróbálom leírni.Az előzményben koraszülés sokszorosára emeli a következő terhességek alatti koraszülés kockázatát, főleg úgy, hogy nem ismert(tehát nem kivédhető) az ok.Főleg császár után.Ha megvárom az egy évet, a mostani 8 hónaphoz képest, minden hónappal ugrásszerűen nő az esélye a sikeres terhességnek.Azt mondta nagyon őszinte akar lenni.Nem bocsájtaná meg magának ,ha most rábólint, aztán megtörténik megint és nem lesz más magyarázat csak az idő..És én sem bocsájtanám meg magamnak, hogy nem vártam eleget.
Az egy év és az egy év-négy hónap között már nincs olyan nagy különbség, de a 8 hónap és az egy év között hatalmas.
Szinte biztos, hogy nem tudom végighordani a terhességet és mindenképpen császár lesz, nem hiteget, ha csak nem az lesz, hogy mire beérünk kinnt a feje, akkor műtét.Függetlenül, hogy fejvégű és minden rendben, ha beindul koraszülésnek a 34-35 hét körül.Ha minden rendben és viszem a 37-38 hétig, akkor programozott császár.Azt mondta, természetesen lehet szülni természetes úton császár után.Három-négy évvel.Nem fogja senki vállani a kockázatot ilyen előzményekkel.Két császár után pedig nincs természetes szülés.Ez most itt csak adat, mert természetesen nem érdekel milyen módon, csak legyen egészésges!!!!!!!
Tehát:Közepesen sírdogáltam, vígasztalgatott.Azt mondta még, ha gondolom nézzek körül az I. és II.-es női klinikán, hátha ott van bármi más kezelés koraszülésre, de itt nincs más, csak az amit kaptam.(azt is mondta, hogy a protokoll szerint jártak el és valószínű minden klinikán ehhez tartják magukat)De ha ez megnyugtat, kérjek konzíliumot.
Annyit tehet, hogy az első pillanattól táppénre vesz,koraterhességben kapok progeszteron készítményt, aztán szigorú ágynyugalom, nincs olyan, hogy :na akkor csak elmosogatok, meg kiteregetek.sokkal sűrűbb ellenőrzés,az elején a méhszáj, a vége felé a hegvastagság miatt.Szükség esetén kórház.
Most egyébként minden rendben, se ciszta, se semmi, vett keneteket, meg a rákszűrés, kb két hét múlva fel kell hívnom, ha netán rossz lenne az eredmény, akkor telefonál Ő.
MÉg annyi, hogy a nyár közepén kezdjek szedni magzatvédő vitamint és augusztusban még menjek el hozzá, ha nincs panasz akkor is.Ősz tájékán próbálkozzunk.Aztán bízzunk.
mondta, hogy hívjam bármikor, ha kérdésem lenne, vagy nyugodtan írjak e-mailt, szívesen válaszol.

ennyi, nagyjából.Megbeszéltük a férjemmel, látta rajtam ,hogy nagyon rosszul érint, mondta, hogy erre számított és ne zuhanjak össze, ne bíráljuk felül az orvost..aztán még azt mondta, ha elkapkodjuk és megtörténik mégegyszer abba belehal Ő is...

Később jövök, rendezem a soraim.

KépKépKép
tünci28

Tünci!Eggyütt èrzek veled ès tudom milyen rossz ès idegtèpö türelmesnek lenned ès vàrnod!..,-de ,mint ahogy azt az orvosod mondta a legjobb most vàrni!Soha nem bocsàjtanàd meg magadnak,ha nem halgatnàl rà aztàn baj lenne!Persze az is lehet ,hogy sikerülne,ezt nem tudhatjuk soha elöre ,de pont a bizonytalansàg miatt inkàbb vàrj!Szeretnèk neked valami jot mondani amivel felvidithatnàlak,de ez most nem ennek a helye...Talàn,csak az ,hogy mi mindig itt leszünk ,ha türelmetlen leszel,vagy egyszerüen fàj valami!Talàn igy eggyütt erösebbek leszünk a nehèz idöket àtvèszelni!

Sok-sok ölelès neked ès ki tartàs!
Vendég

Ui: a legfontossabb pedig ,hogy legalàbb minden rendben van a mèheddel!Nem sok vigasz ,de ez is nagyon fontos!
Vendég

Köszi Hasli, pont erre van most szükség, tessék szépen erősíteni bennem ,hogy igenis a dokinak van igaza! :)
Valószínű, hogy szükség is lesz a türelemre..gyanítom, ohgy az elmúlt hetekben azértvoltam ilyen "jól", mert annyira reméltem, hogy majd most...
Kicsit át kell értékelnem néhány dolgot.Kell valami terv, valami kézzelfogható. :cry:
tünci28

Tünci

Az tényleg jó hir, hogy minden rendben van ott belül. De ha tényleg ez hozzásegit benneteket ahhoz, hogy sikeres legyen a terhesség, és miért ne lenne, akkor várjátok inkább. Valahogy meg kell győznöd magad, hogy tényleg várni kell. Bár tényleg erre nem számitottam, hogy doki bácsi ezt fogja mondani. De Ő jót akar neketek.

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike, sajnálom, hogy nem olyanokat mondott a doki, amit hallani szerettünk volna :cry:
Elolvastam amit írtál, nálunk annyi különbség van, hogy nem beindult a szülés, hanem minden fájás, vajúdás stb. nélkül megcsászároztak.

Az meg tényleg tök mindegy, hogy milyen módon születik a baba, a lényeg, hogy egészséges legyen.

Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb elteljen az a pár hónap, és minél hamarabb próbálkozhassatok.

És szerintem nyugodtan kérd ki más dokik véleményét is. Egy konzultációt mindenképpen megérne, attól még nem kell dokit váltanod. Nagyon aranyos a dokid, hogy nagyon figyel, vigyáz rád.

Zaha, nagyon szép a kis vonalzód.
Vendég

Tünci

Itt leszünk veled és gyorsan el fog repülni az idő. :wink: Csak gondoljunk bele, hogy kicsi Angyalkáink már mennyi idősek. Ezek a hónapok is hogy elrepültek együtt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.03.18 19:41-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Pont ez jutott eszembe, hogy ez amit Tünci doki bácsija mondott, rám jobban vonatkozik. Mert nálam sem meginditották, hanem megindult a szülés. :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lányok!!!
Most értem haza anyuméktól.
Hazajött a násznagyunk és a mamám.
Ő anyukám anyukája Maglódon él.
Már régen láttam.Ugy örültem neki. :D

Kép
Kép
szintus

Tüncikém örülök,hogy minden rendben veled egészségileg.
Ne legyél szomorú várd ki még ezt a pár hónapot és meglátod minden rendben lesz.
Minden hónappal közelebb kerülsz a sikerhez.
A doki bácsira kell hallgatni,nagyon fontos,amit mond.
Még a heg rendesen begyógyul.
Öszre pedig beleadtok mindent.Testestül,lelkestül.
Én nagyon-nagyon szoritok neked.
Puszi és kitartás!!!!

Kép
Kép
szintus

Tüncike, Haslinak igaza van, ha ez a pár hónap kell ahhoz, hogy minden rendben legyen, akkor ki kell várni, és a legfontosabb tényleg, hogy a méheddel minden rendben van.

És mi mindig itt vagyunk veled
Kép
Vendég

Szintus akkor kicsit használjátok ki, hogy ott a mama és sok-sok időt töltsetek vele, mert gondolom sűrűn nem tud látogatni benneteket. És persze remélem a násznagyod most is hozza a formáját, rátok fér egy kis vidámság is. Ugye őt irtad, hogy milyen szórakoztató ember?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Ennél aranyosabban nem is illusztrálhattad volna, a mi kis társaságunkat. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

De aranyosak vagytok lányok!

Boboka, láttam a másikban a babaképet, meg mit hallok lehet megdől a "csoki" teóriád???? :lol:
Azért írtam csak ,hogy Te ne olvasd, mert hátha esetleg aggódnál.tudom, hogy nálatok művi koraszülés volt,csak a dokim véleménye nem kell most neked, az a lényeg, ohgy nálad szépen megy minden!!

Zaha, nagyon szép kis vonalzót csináltál a Kicsikéidnek!

Melcsi!
Barcin gondolkodom, hogy biztos nem egy betoji csaj ugyi?Mert azért a sok fellépés megedzi lámpaláz ügyben.Ha pedig később mégsem lesz tánc világbajnok, akkor is valószínű neki lesz a legszebb alakja a környéken!

Szintus, jó hogy kicsit családi körben voltatok!Amikor valaki így ír a családjáról, olyankor úgy hiányzik nekem is, hogy legyen ilyen..

Gondolkodom mi tévő legyek...kell valami időpont, amihez köthetem, hogy könnyebb legyen várni...most megint olyan mérges vagyok magamra..MÉrt vártunk ennyi ideig????Félek az idő múlásától.Ugyanígy éreznék vajon, ha 25 éves lennék?

KépKépKép
tünci28

Tünci

Igaz kicsiben, de már most is tök jó alakja van. A csipőruhákat mintha ráöntötték volna. Most nem csontváz, mint pár hónapja, jól eszik, de csak annyi megy rá, hogy ne látszanak a bordái. A tornától meg a tánctól jól átformálódott az utóbbi fél évben.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Olyan hamar itt lesz a szülinapom, szeptemberben, hogy csak na, akkor biztos neked fogok drukkolni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

tünci: annyira sajnálom, hogy ezt mondta a dokid. Tudom, hogy olyan távolinak tűnik még az ősz de olyan gyorsan repül az idő! Sokat gondoltam rád, hogy mi lehetett a dokinál! Annyira sajnálom, hogy "messze" még az idő! Tudom nem vígasz de olyan gyorsan elrepül a tavasz és a nyár; és nyáron már készülhetsz is a baba-vitaminnal rá! Kép

óh és melcsike neked akartam még írni csak mint kívülálló nem szeretnék beleavatkozni a fórumotokba: annyira jó anyukája vagy Barcinak! Az a nő, amiket írt annyira nem igazak. Ha igazán olvasna titeket úgy mint én, akkor látná, mekkora marhaságot írt.

Bocsi anyuk h bepofátlankodtam. Egy zugolvasótok és egy nagy drukkeretek, aki sokat gondol rátok.
Vendég

Tünci, tudom, hogy azért írtad, de nálunk már nem szabad semmit tabu témaként kezelni, ezt megtanultuk sajnos.

Az tuti, hogy Barbinak lesz a legtutibb alakja :wink:
Vendég

A mama és a többiek már el is mentek vissza.
2 HETES szabadsága van a nászn.és 1000 dolga otthon,mert a felesége és ő is Ausztriában melóznak.
A gyerekeik vannak M.o-n.Így ilyenkor ő elintéz mindent.Számlák,fizetnivalók.Szóval tiszta rohanás a szabadsága.
De azért hozta a formáját.És a kollegája is.

:D
Boboka-nagyon aranyos a kép.

Tünci nekünk sok rokon van.De persze nem mindenkivel tartjuk ennyire a kapcsolatot.Tudod,ők olyan szeretni való család.
Nekem mindég ők voltak a példaképem.Még 21év házasság után is olyan szépen viselkednek egymással,nem veszekszenek,mindent megbeszélnek.Egész életükben güriztek a gyerekekért,dolgoztak,mint állat.3 gyerköcük van,ma már 20,19 és 15 évesek.Nem hazudnak,nem pletykálnak.Nem kétszinüek.
Összehozzák,hogy eljöjjönek juniusban a keresztelőre is.Szeretnek és megbecsülnek minket.És ez mindennél többet ér.

Kép
Kép
szintus

Nono

Bármikor irj nyugodtan, mindig szivesen vesszük az épitő hsz-eket.

Jaj és főleg ha ilyen kedvesseket irsz. :wink: Igazat megvallva tényleg nagyon bepörögtem arra az akárkire, mert nem is ismer és úgy itélkezik. Ne egy hsz miatt mondjon véleményt. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Szintus

Ó azt hittem maradnak kicsit. De fő hogy ott voltak. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

nono!

Ne butáskodj, nem "pofátlankodás", ha írsz, nagyon örülök Neked, kell ám nekünk nagyon a sok pozitív gondolat!
Köszönöm a vígasz szókat, most arra gondolok, hát ez legyen aztán a világon a legnagyobb bajunk ezután és semmi más!

Próbálok tervezgetni, hogy mit csinálunk még a házban nyárig, hogy legalább tudok segíteni a páromnak, nem kell mindent egyedül,meg az udvaron is csatatér van az építkezés miatt, ha jobb idő lesz rendbeteszem azt is, újra ültetek virágokat, nyáron elmegyek ide-oda kirándulni...

Na, ez van.

Lyly,Zaha, hogy vagytok ma?

KépKépKép
tünci28

Tünci

Látod, már a tervek is meg vannak, amivel gyorsan elszáll ez a pár hónap. És akkor már nyugodt leszel, amikor jöhet a kis tesó, mert minden rendben lesz a ház körül.

Kép

Kép
melcsike70

Na jó, azért ez pótcselekvés..de most mit tehetek, semmit.

Bekészülődök az ágyba, kicsit még tévézek, aztán alvás.

Reggel írom a tesztet a melóban, szorítsatok, ohgy ne legyek tökfilkó! :wink: :lol:

Reggel még benézek az esti termésre!

Zaha,Leda,Adrienne,Lyly????

Jó éjt!

KépKépKép
tünci28

tünci, melcsike: köszi!

tünci: olyan jó, hogy vannak terveid! Már mindjárt itt a március vége is! Kívánok neked nagyon boldog várakozást (ammeniyre ez lehet)! Olyan hamar elrepül az idő! Ez lesz az utolsó nyarad és nyaralásod kettesben a férjeddel! Jövő nyáron már hármasban lesztek! :D

melcsike: szerintem egy olyan tragédia után elképzelhető h az a nő valóban megbolondult...vagy nem tudom hogy mondják ezt másképp. Talán fel sem fogja miket írt. Nem mintha mentegetném, dehogy. Csak így ismeretlenként, mint teljesen kívülálló (két kisgyerek boldog anyukája) az első olvasásra nekem ez jött le: ez a nő megbolondult a fájdalmától.

Legyetek minél előbb nagyon boldogok! Imádkozom értetek!
Vendég

Nono, jól mondod, ez lesz az utsó nyaruk Tünciéknek kettesben :wink:

Tünci, nagyon szorítok a holnapi teszthez :wink:

Lyly, a holnapi randink ugye áll még?
Vendég

Sziasztok, gyorsan cigiszünetet tartok, és jövök olvasni.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?