Szép jó reggelt. Mucus már nagyon vártam, hogy mit mond a doki, valahogy nekem sem stimmel minden. Ezek a grafikonos oldalak tettel nekem 13-14. napra pét, bőr az óvutesztem 14. nap negatív volt sőt 15. nap még halványabb. Ovulációs fájdalmam nem igazán volt. Kicsit éreztem a bal pk. de ott látta múlt hónapban a doki a tüszőt, na meg a mellem már 2 napja megdagadt kicsit. Tegnap délután fájdogált a hasam, igaz volt kis hasmenésem is de mikor nem sok minden jött már arra gondoltam, hogy nekem is lesz 16-17 napos ciklusom a végén. A hőm megint 36,8 na de éjjel 2 óráig nem aludtam. Megint volt egerem a hálóba
és annyit rágót, hogy nem tudtam elaludni. Be volt dugva a riasztó neki az is zavarta, remélem. Erre 2:20 besokalltam és felköltöttem az uramat, hogy ha nem nézi meg, hogy hol rág az egér megyek és felköltöm az apukámat. Na volt kis káromkodás de felkelt és a sötétellő alatt megtalálta a ragasztóban a betolakodomat onnan kapart, próbált menekülni. na azután sikerült elaludnom. De már mikor lefeküdtünk ott volt csak nem mozgott annyit mg be nem vittem az egérriasztót, persze az uramat nem zavarja
Csajok látom ti is tele vagytok "pozitív" energiával
a baj csak az, hogy nálam meg Bettynél még nincs baba így nehezebb a beletörődés hiszen ez egy nő igazi értéke a baba. Én még nagyon bizakodom, bár nem ebben a hónapban, hiszen az élet még hosszú 26 évesen szerintem nem szabad feladnunk még van időnk és soha nem tudhatjuk mit hozz a jövő számunkra. Ti sem adjátok fel nem szabad ennyire magatokba zárkózni lesz még nekünk is babánk csak nem jön össze egy-kettő kicsit megváratja magát.
Milliószor csókollak kedves sorstársaim, Betty neked meg nagyon szorítok majd a hónap elején a lapáron. Mucus a doki mit is mondhat ő csak mielőbbi baba érdekében tudta a Kaálit javasolni szerintem ha még akarod várj még pár hónapot hátha beköszön a spontán baba, bár ha jól emlékszem te már 34 éves vagy és lassan a Kaáli is neheze fog vállalni, olyan igazságtalanok a mai nők később szülnek nem kell elitélni ha 35-38 évesen jön a baba.
kedves kismamák ti ne törődjetek most velünk, talán a tavaszi depresszió vett rajtunk erőt
jön majd a nyár és lemúlik nekünk is. Pihenjetek és vigyázzatok magatokra. Nita mindjárt 12. hét juhé!!!!!