Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)

Angie34: Küldtem privit és megoldódik a rejtély. :) Hát azt nemtudom hogy mit kell tennem ha esetleg véreznék a gyógyitól. Remélem nem fogok, ma már 3.-at beszedtem.

Izisz: hát tényleg nem könnyű. Az a baj, hogy otthon végezhető mmunkát én nem is tudok. Esetleg olyat, hogy mondjuk szakdolgozat begépelés vagy ilyenek, bár nemtudom milyen messze vagy az egyetemtől. Ezt csak azért írom, mert amikor még oda jártam, sokszor volt hirdetés, hogy szakdoga begépelését vállalják.

Majd el vitt minket is a szél úgy fújt, mikor jöttünk az oviból. Jó hideg is volt. A legjobb ilyenkor ki sem mozdulni a jó meleg "kuckóból". Főztem is teát, majd nemsokára megyek és bebújok az ágyikóba tévézni, meg pihizni.

Királylány: Nálunk is nagy cirkuszok árán megy el a géptől a gyerek. A hajmosást azt elviseli, de a lábán a körömvágást.....
Na az nagy meló, míg mind a tizet sikerül levágni . Amikor meg a nagylábujjához érek, az egy szertartás, mielőtt elkezdem vágni, előtte mindig ad egy puszit. :lol: Ha véletlenül hamarabb kezdeném levágni, akkor mindig szól hogy nem adtam még puszit!

Kép
babicsek

Sziasztok!
Andi: szeretnénk kistesót, már folyamatban van. :wink:
Betty: az jó, ha már pakoltok, reméljük nem fogsz már sokáig dolgozni :wink:
Bencének már megint folyik az orra :? . Ma reggel pedig azzal fogadtak, hogy lehet "tyetyű" van :twisted: . Bencénél ma nem találtak, de azért vettem ellenszert megelőzésre. Jó, hogy tegnap megmostam a haját, úgy ordított, mint akit legalábbis folytogatnak a vízbe :?
El kell vinnem ismét fogdokihoz. El van színeződve az egyik első foga és mellette lévő fogacskán látok egy kis barnás foltot. Ősszel voltunk, mert a rágófogán láttam ilyet és azt mondta a dokinő, hogy semmi baja, egészséges, az csak valami lerakódás vagy kopás vagy mi. Gondolhatjátok mennyire hagyta megnézni :? Valakinek valamilyen ötlete? Lyly :?: Tudsz valamit mondani?
Reggel-este szigorú fogmosás van és én mosom neki.
Itt ma nagyon szép napsütés volt, de árnyékban hideg. Kacérkodtam a tavaszi cipőmel, de még korai lenne......

királylány

Babicsek: körömvágás, fülpucolás és társai nálunk mind nagyon fájnak :!: Gondolhatod nekem is mi kínom van vele. Odáig már eljutottunk, hogy a kezén simán le tudom vágni a körmöket.
Ízisz: otthon végezhető munka :?: Azt én is rengeteget kerestem míg itthon voltam Bencével meg azóta is, de a fizess be ennyit-meg annyit elvette a kedvem. Na meg van az MLM rendszer, hát köszönöm! Én olyan bélyegnyalósat kerestem, de nem találtam. remélem találsz valamit. ötletet sem tudok adni mibe lehetne belevágni. Itt is sorra zárják be a butikokat........még ennyi kiadó boltot nem láttam, mint idén a városban. Sorra nyílnak a turik, de azok is csak ideig-óráig vannak talpon, na meg minden második az. Semmi bajom velük, mert én is szoktam járni, igaz nagyon ritkán.

királylány

Sziasztok! Hat tenyleg jo hideg volt kint. Azert elultettem a novenyeket es meg csuszdazasra is volt energiank. Aludt is jo nagyot Szilard. -- Irisz! Eleg pat helyzetnek tunik. En is gondolkoztam angol tanitasban, de amig minden kotel nem szakad, addig meg halogatom. A baratnom is megszorult es o Provident hirdetesre jelentkezett. Ritkan kell csak elmenni otthonrol. Biztos jon gyorsan a teso...
Vendég

..es mehetsz tappenzre. Drukkolok!
Vendég

Sziasztok!

Ma voltam dokinál...hát kicsit szarok, mert 8.-án befekszem, és 9.-én műtét-laparoszkópia.
Azt mondta a doki, hogy a clostis hónap ugye nem sikerült, és nem akarja addig feleslegesen a szervezetemet gyógyszerek mellékhatásainak kitenni, amíg meg nem győződik róla, hogy egyáltalán átjárható vagyok.
Azt mondta, ha minden rendben, akkor utána még lehet próbálkozni a clostival egy pár hónapig, de ha nem jön össze, akkor átutal a meddőségibe minket egyből lombikra.
Hát ez van. :roll: :?
És valószínűnek tartom, ha nekem egyszer gyerekem lesz, az lombikbaba lesz. Egyszerűen már ezt érzem.
Puszi!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty! Mi is anno bejelentkeztunk a Kaaliba es a konzultacio idopontjara teherbe estem. Mondta is a doki hogy ennek van egy psziches hattere. De ha meg nem, akkor is ismerek en gyonyoru szep lombikgyerekeket es gyonyoru szep spontantesokat :) Lenyeg h lelekben ne add fel!!
Vendég

Sziasztok!
Voltam ma dokinál.
Elmondtam mi a szitu.Megvizsgált és meg ultrahangozott mert azt hitte a 17 napos ciklus attól van,hogy a costil cisztát csinált. :shock:
De szerencsére NEM.
Vannak 7-8 mm-es tüszőjeim amik a 7.ciklusnapon tök normálisak.
Kaptam még 2 havi adag costil ill.duphaston-t,aztán meglátjuk....
Tulajdonképpen ha mosta 2-3 hónap nem sikerül akkor Ő a Kálit javasolja.... :?
De Én már nem szeretnék újra elkezdeni egy meddőségi vizsgálatsorozatot és azt a rengeteg injekciót,gyógyszert,ultrahangot,az anyagiakról nem is beszélve..... :roll: :(
Szóval ha nem sikerül azt hiszem feladom. :(
Pedig elszorul a szivem amikor Domi kérdezi mikor lesz már kistesója látta e már a doktor bácsi. :( :? :roll: :?:
Jaj lányok annyira elkeseredtem.Biztos azért is mert ma 2 olyan anyukáról tudtam meg,hogy a harmadik gyereket várják akiknek már a második se kellett volna(ki vannak idegileg,antidepresszánsokat szednek stb..)csak azért "kell"a harmadik,hogy főállású anyák lehessenek és ne kelljen elmenniük dolgozni. :evil: :evil: :evil: :evil: Nagyon igazságtalan az élet!!!!!!!!!
Bocsi,hogy ennyire OFF vagyok. :oops: Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

Betty!
Nekem is volt anno lakoroszkópiás műtétem,szorítok Neked!Puszi.

KépKép
Kép
mucus75

Köszi csajok a biztatást a tippeket.Az igazság az,hogy mivel a férjem keres annyit mintha mindketten dolgoznánk,nem is az anyagiak miatt nyűglődök,hanem ez a tehetetlenség borit ki.Amig az első 3 hónapban itthon voltam a bolt bezárása után élveztem is a pihit,meg hát ugye a babavárásnak át is adtam magam.Meg is lett az eredménye ugye decemberbe,el is tudtam menni táppénzre,de sajnos tudjátok,hogy tragédia lett avége.Mucus!Borzasztóan sajnálom a helyzet állását,de higgyétek el,én már kinomban mostanában rengeteg könyvet elolvastam erről,és elindultam az elfogadás útján.Ezt Bettynek és Melishcnek és mindannyiótoknak is irom,mindenkinek különböző a sorsfeladata,sajnos van akinek minden elsőre szuperül összejön,másnak meg küzdeni kell mindenért.De beletörődni és elfogadni amit a sors ránk mért az borzasztó nehéz,mert ha tombolsz és ellenálsz még nehezebb.Én szivenből mondom már,hogy nem érdekel ha nem lesz másik gyerekem,akkor majd találok másban örömöt.Vagy teljes erőbedobással nevelem a drága pofa kisfiamat.De akinek még nincs ki vigaszt nyújtson,hogy az mibe kapaszkodjon....Azt nem tudom.
Vendég

Küldök nektek egy szép hastánc zenét,engem még 4 év után is elvarázsol.http://www.youtube.com/watch?v=ac8TgmYv_iQ
Vendég

http://www.youtube.com/watch?v=ac8TgmYv_iQ na erre már tudtok kattintani,Puszi!
Vendég

Dius! Ne add fel te sem! Meg van 3 clostis honapod. Annak mindenkeppen pozitivan kell nekifutni. Domika spontan baba? Ha igen, akkor biztos lesz tesoja lombik nelkul is! Egyebkent megertelek. Igy hogy van mar egy gyerekem, nem mennek bele a lombikba. Ezt mar el is dontottuk. Elsovel mindenkepp, mert egy nonek mindenkepp anyava kell valnia, ha van ra 1 lehetoseg! Fel a fejjel! Eros vagy!
Vendég

Irisz! Egyetertek veled! Talan ha elfogadjuk amit az elet nekunk szant, megha az kevesebb vagy mas mint amit elkepzeltuk magunknak, akkor eszrevesszuk azt a sok gyonyoruseget, ami a kinunkban eltorpult mellettunk, es talan meg boldogok is lehetunk. Jo ejt!
Vendég

Szép jó reggelt. Mucus már nagyon vártam, hogy mit mond a doki, valahogy nekem sem stimmel minden. Ezek a grafikonos oldalak tettel nekem 13-14. napra pét, bőr az óvutesztem 14. nap negatív volt sőt 15. nap még halványabb. Ovulációs fájdalmam nem igazán volt. Kicsit éreztem a bal pk. de ott látta múlt hónapban a doki a tüszőt, na meg a mellem már 2 napja megdagadt kicsit. Tegnap délután fájdogált a hasam, igaz volt kis hasmenésem is de mikor nem sok minden jött már arra gondoltam, hogy nekem is lesz 16-17 napos ciklusom a végén. A hőm megint 36,8 na de éjjel 2 óráig nem aludtam. Megint volt egerem a hálóba :evil: és annyit rágót, hogy nem tudtam elaludni. Be volt dugva a riasztó neki az is zavarta, remélem. Erre 2:20 besokalltam és felköltöttem az uramat, hogy ha nem nézi meg, hogy hol rág az egér megyek és felköltöm az apukámat. Na volt kis káromkodás de felkelt és a sötétellő alatt megtalálta a ragasztóban a betolakodomat onnan kapart, próbált menekülni. na azután sikerült elaludnom. De már mikor lefeküdtünk ott volt csak nem mozgott annyit mg be nem vittem az egérriasztót, persze az uramat nem zavarja :evil:

Csajok látom ti is tele vagytok "pozitív" energiával :cry: a baj csak az, hogy nálam meg Bettynél még nincs baba így nehezebb a beletörődés hiszen ez egy nő igazi értéke a baba. Én még nagyon bizakodom, bár nem ebben a hónapban, hiszen az élet még hosszú 26 évesen szerintem nem szabad feladnunk még van időnk és soha nem tudhatjuk mit hozz a jövő számunkra. Ti sem adjátok fel nem szabad ennyire magatokba zárkózni lesz még nekünk is babánk csak nem jön össze egy-kettő kicsit megváratja magát.

Milliószor csókollak kedves sorstársaim, Betty neked meg nagyon szorítok majd a hónap elején a lapáron. Mucus a doki mit is mondhat ő csak mielőbbi baba érdekében tudta a Kaálit javasolni szerintem ha még akarod várj még pár hónapot hátha beköszön a spontán baba, bár ha jól emlékszem te már 34 éves vagy és lassan a Kaáli is neheze fog vállalni, olyan igazságtalanok a mai nők később szülnek nem kell elitélni ha 35-38 évesen jön a baba.

kedves kismamák ti ne törődjetek most velünk, talán a tavaszi depresszió vett rajtunk erőt :lol: jön majd a nyár és lemúlik nekünk is. Pihenjetek és vigyázzatok magatokra. Nita mindjárt 12. hét juhé!!!!! :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Olvaslak benneteket, de nem sok időm van írni!

Nem szabad elkeseredni. Mondtam én is férjecskémnek, hogy nem szabad beleélni magunkat semmibe. Az idő sajna nem nekünk dolgozik, mert egyre idősebbek leszünk. Én folyamatosan fejemben tartom az örökbefogadás lehetőségét. Van nem is egy ismerősöm, aki így tett, és nem bánta meg.

Persze mi még csak a második hónapban vagyunk a próbálkozással... De fél év után elgondolkozunk a kivizsgálásokon, ha addig nem jön össze. Utána meglátjuk. Mi hármat szeretnénk, én pedig nyáron 29 leszek... Eddig a 0-hoz konvergál gyerekeink száma... Viszont van karrier, remény a jövőre. Ki mit választ. Mi így döntöttünk. 70 évesen (ha megélem) elmondhatom, hogy jól, vagy rosszul döntöttünk. Dehát ez van a döntésekkel. Mindig utólag derül ki, hogy jól, vagy rosszul döntöttél.

Én munka mellett rengeteget dolgozom. Bár soha nem tudom elviselni, ha nincs mit csinálnom. Remélem ezt fel tudom még hatékonyabban turbózni jövőre. Nagyon jó lenne.

Kép
kicsi80

Szia Kicsi ne keseredj el nálatok még nincs semmi elveszve még 1 év sikertelen próbálkozás után állnak veled szoba az orvosok nem kell pánikoni. Mi is úgy voltunk nekem is a karrier volt az első, majd, hogy legyen lakásunk és talán még most sincs elég időnk egy babára is de azért megvan az ösztön így kell aztán csinálunk időt is :lol:

Éppen ma szült a kollégám felesége egy kisfiút, majdnem kivágtam az irodából mert nem akart menni a kórházba, azt mondta minek felesége még alszik a pici jól van anyósa ott dolgozik szolgálatos ő még nem megy, aztán csak rászánta magát és elment virágot venni a meg a nagyobbik fiúért és mennek a kórházba. Holnap holnapután megyek én is, ma még itt vannak anyáék majd holnaptól lesz időm.
A másik kollégám felesége is 7-8 hetes kismama a másodikkal csak én nem maradok terhes :twisted: .

Királyány anya már nem ér hozzád de az én ablakaimat megpucolta, már több mint a felét a tegnap aztán ma folytatja, függönyt vasal, mert vett közösen a két nagymamám egy hosszú függönyt az üres szobába még azt kell feltenni. :oops: :oops: jó dolgom van, mire hazaérek van meleg kaja családias hangulat, kár, hogy holnap reggel mennek haza. :cry:

Kép
Kép
melisch

Tegnap voltunk ultrahangon. Azt mondták minden rendben. én nem sokat láttam belőle, annyira ideges voltam, hogy már parncsolni sem tudtam magamnak. Amikor bementünk a klinikára összefutottunk azzal a dokival, aki a nyáron a műtétemet csinálta. Eddig bírtam sírás nélkül. és persze pont tegnapra lettem volna kiírva. Egyébként is szar mostanában a hangultom... minden összejött...

Az is aggaszt, hogy tegnap 8hét, 2 naposan 13 mm-nek mérték a Babát, ami 7hetes és 4 napos méretnek felel meg. Tudom, tudom, ez csak átlag, 32 napos ciklusaim vannak, sokkal később fogant, mint a középidő, de a nyáron is így kezdődött, hogy kisebb volt, aztán meg elment...
Sosem fogok már bízni...
Vendég

Duna!

Bízni kell! Nincs mese. Én is aggodalmaskodó típus vagyok (ezért nem próbálkoztunk hamarabb párommal, mert fel tudjuk-e nevelni, lesz-e rá időnk... ) de bízni kell mindig, mert ki ha mi nem...

Kép
kicsi80

Te magad is megmagyaráztad a miértek okát. Az, hogy 8 hónappal ezelőtt mi történt? Elmúlt. Az a múlt. Részünk, de nem tudunk rajta változtatni. Új nap kezdődik minden reggel.

Nagy szavak ezek, de minden nap meg kell hozni ezeket a döntéseket. Én minden reggel így kelek fel. Tudatosan, racionálisan, kiélvezve minden percet. Persze a rossz élmények hosszabbnak tűnnek, és sokszor nap közben is döntetnem kell a gondolataim felől, de a negatívnak gátat kell szabni, különben felemész, és nem tudod élvezni, ami adatott. Az előre megírtakat nem lehet elkerülni. Akkor legalább addig boldogok legyünk. Olyan rövid ideig élünk...

Kép
kicsi80

Kicsi!
Köszönöm a soraidat!!! Jót bőgtem már megint :cry:
Igyekszem ebből a gödörből is kimászni, és remélem, hogy a kislányom ebből minél kevesebbet vesz észre...
Vendég

A döntés a te kezedben!

Drukkolok!!!!!!

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Lányok, látom ma rossz a hangulat! Fel a fejjel! Bár ezt pont én mondom, amikor nekünk sem akar sikerülni.

Betty: És a doki az inszeminációt nem mondta? Még azt meg lehetne próbálni a lombik előtt nem?

Annyiszor nem sikerült már nekünk is, időnként azt érzem én is, hogy feladom, de utána mindig jön valahonnan egy kis reménysugár és a következő csalódásig ez éltet. Egyszer eljön a mi időnk is, csak győzzük kivárni.

Kép
babicsek

duna meg fog születni a babád!!!!!!!!!!!!!!
én ma voltam a dokimnál holnapra kaptam beutalot vérvételre és a 12.heti uh-ra...........
elintéztem az ekg-t is!!!!!!!!!!!huzós napom volt!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Micsoda negatív hangulat van. Fel a fejjel csajok! Nemsokára itt a jóidő és mindenkinek jobb lesz a kedve is. Duna: érthető az aggodalmad, de a pozitív hozzáállás fél siker. Tessék a jóra gondolni! Igenis minden rendben lesz! Nita: 12 hét! Mikor mész uh-ra? Dius: ne légy szomorú! Tudom, el vagy keseredve, de lesz ott kistesó, csak megvárja a jóidőt! A gólyák is még csak most fognak jönni :wink: NE ADD FEL! És ez mindenkinek szól aki most le van törve. Nagy igazságtalanság az, hogy sokan nem becsülik, ha simán teherbe esnek, rohannak elvetetni vagy megfojtják, stb.....más meg aki tisztességgel-becsülettel felnevelné és megadna mindent amit lehet annak küzdenie kell. Nem kicsit......NAGYON! De sikerülni fog mindenkinek. Sokszor a stressz és a görcs miatt nem jön. Tudom könnyen beszélek. Bence nekünk elsőre összejött, most január óta próbálkozunk és még semmi, igaz a március kimaradt, de nem biztos, hogy hipp-hopp összejön.
Ízisz: a két hét is elég a babára. Küldd át gyerkőcöt vigyázunk mi addig rá :wink:
jajj kicsit kusza lettem, de értitek mire gondolok, ugye?

királylány

holnap megyek uh-ra........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita akkor nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Izgulhatok míg haza nem érek, mert még nincs net a szalonban. Talán a héten jönnek.

királylány

és mikor érsz haza? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Duna!!!Nekem is ilyen az időm.Kimaradás szerint 13 hét 2 nap,uh szerint meg 12 hét 3 napos voltam.Azóta se voltam uh-on,csak ápr 10-én kell mennem,hol van az még??????Levették az Afp-t,de nem jókor,de én vagyok a hülye,hogy nem számoltam utána,de azt hittem értik a dolgokat.Mindent uh alapján csinálnak,erre kimaradás szerint küldött AFP-re,amikor csak 15 hetes voltam.Ha most meg nem lesz jó az eredmény,kapom a hülyeséget a Down kórral kapcsolatba... :evil: :evil:
Ma talált a védőnéni szívhangot a dopplerrel, és a vaterás szívhanghallgató is megérkezett,de azt odaadtam a kolleginának,neki mégiscsak első gyerek....
Lányok-asszonyok,nem elkeseredni!!!!!Jön a tavasz,jönnek a babák is!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

jaj csajok ugy félek a holnapi nap miatt...... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: 4-kor megyek a gyerekért, nem tudom milyen sebességgel érünk haza.

királylány

figyi ha akarod megírom smsbe neked....csak add meg a telszámod..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Ma egy fokkal nyugisabb és bizakodóbb vagyok(nem tudom miért,mitől :roll: ).
Tegnap még azt is kérdezte a dokim,hogy van e hasmenésem.Mondom alapból olyan vagyok,sose volt gondom a wc-n. :D Aztán kiderítettük,hogy valószínű,hogy a gyógyszerek felse tudtak szívódni már távoztak is. :x Így csak a wc után fogom ezentűl beszedni Őket. :wink: :lol:

Endzsi!
Azért írtam,hogy részemről kilőve a Káli mert Domi is meddőségi klinikán fogant(Dévai)és tudom mivel jár ez. :(

Nem is Én szeretnék görcsösen kistesót hanem Domi.De Ő nagyon,nagyon. :roll: :( :wink:

Szép estét mindenkinek,puszi a csapatnak! :wink:

KépKép
Kép
mucus75

mucus .ez nem jo........reméljük mostmár majd hatni fog a gyógyszer!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, nekem a hangulatom most sem jobb. Az idő is szarakodik, anyáék is elmentek :cry: :cry: nincs már ki főtt kajával és terített asztallal várjon :cry: :cry: .

Volt bent a reggel a kollégám hozta a videokamerát megmutatta a fiát! Olyan áldott jó kisfiú volt egy mukkja nem volt végig. A nagyobbik fia nagyon aranyos volt annyira örült a kistestvérnek állandóan simogatta, vizsgálgatta, még a lábujjait is végigtapogatta mindet :lol: annyira cuki volt. Nincs egyenletesen haja mondta, hogy ugye ha megnő akkor rendes haja lesz. Ma akarok menni látogatóba. Elment a papírokat intézni és mondta ha délután megy a feleségéhez felhív és elvisz magával, már várom. Nagyon jóba vagyok a feleségével annyira drukkol mindig nekem a baba miatt. Ők rá egy hónapra kezdtek próbálkozni mint mi, de hamar összejött nekik. Dani el sem mondta nekem a jó hírt csak a felesége mondta pedig még nem igazán híresztelték de tudta, hogy drukkoltam neki. Olyan tapintatos volt és nagyon óvatos mindig ezzel a témával. A nagyobbik náluk is 1 év után jött össze ő is tudja min megy keresztül egy nő ilyen esetben.

Anyukám megkérte nagymamámat, hogy hallgasson és nem mondjon nekem semmit erre azt üzente, hogy imádkozni fog értem. Így már nem félek tudom kiimádkozza. Annyira válássós és úgy tud imádkozni értünk. Egyetemi éveim alatt is sok vizsga lett jó szerintem az ő imája miatt. Falusi néni még tehénfejés közben is értem imádkozott anno. És meglett a hatása vettem a vizsgát elsőre pedig sokan elhasaltak és nekem még a nyelvvel is problémám volt az elején.

Duna ne keseredj el nem lesz ott semmi gond!!!!!!!!! A picur majd behozza a lemaradást ne aggódj.
Nita ird majd meg mi volt ma uh-n, de tuti nem lesz gond túl vagy a nehezén és ott lesz a baba szeptember végén a karodban.

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
melisch

sziasztok!!!!!!!!!
minden ok a manóval......53.2 mm-es!!!!!!
láttam kezét,lábát és az ujjait is!!!!!!!!!
a tarkóredője is ok.....1.9 mm
képet délután hozok!!!!!!!!!!
olyan boldog vagyok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! DE JO!! Varom a kepet! Hematomara mondott vmit? -- Melish! A lakas legalabb tiszta! Ne szomorkodj! Lesz babad neked is! El kell fogadnunk h nekunk lasabban megy, de akinek egybol osszejon, annak biztos mas megy lassabban. -- Dius! Akkor te tudod jol hogy mit jelent lombikozni. Mi volt a gond? Van esely csak minimalis? -- Duna! Ma hogy vagy?
Vendég

Nita! DE JO!! Varom a kepet! Hematomara mondott vmit? -- Melish! A lakas legalabb tiszta! Ne szomorkodj! Lesz babad neked is! El kell fogadnunk h nekunk lasabban megy, de akinek egybol osszejon, annak biztos mas megy lassabban. -- Dius! Akkor te tudod jol hogy mit jelent lombikozni. Mi volt a gond? Van esely csak minimalis? -- Duna! Ma hogy vagy?
Vendég

haematoma még mindíg van egy kicsi...... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Duna, ne aggódj, nem lesz semmi baj!
Bár már én is ott tarthanék, mint te :wink:

Kicsi, benned ki veszett el?? :lol: Nagy bölcsességeket írtál, ami tökéletesen igaz! :wink:

Melisch, köszi, hogy az én nevemben is szóltál, hisz tényleg csak mi vagyunk ketten csak (azt hiszem), akinek még nincs sajna gyereke..

Babi, a doki azt mondta, hogy szerinte az inszem nem fogja megoldani a problémánkat, és indokoltnak írja egyből a lombikot.
Azt mondta, Ő igazából nem hisz az inszemben...

Nita, éljen a 12. hét!!!! :)

Dia, Melinda, köszike a bíztató szavakat! :wink:

Mucus, ha kérhetem, leírod majd nekem, hogy hogy folyik a meddősségibe a minden?? Mármint részletekbe....a pénz, a gyógyszerek....a leszívás, és utána napok.....stb......
Köszike!

Puszi a többieknek is!

Adiadi!!! Mi van Veled, és az ikrekkel??? Remélem jól vagytok, vigyázz magatokra!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csajok, remélem nem hal ki a topic!!
Tessék feéledni, és jönni!! :wink:

betty615

isten mentsen hogy kihaljon a topic!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép Kép Kép

betty615

Nita, :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

rajtam mulik nem fog az tuti!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj, lépek, nem látok kettőig....fáradt vagyok.
Pussszancs!
Jó éjt mindenkinek! :wink:

betty615

Sziasztok!
Betty!
Nálunk inszem volt így leszívás nem történt.
Két naponta jártam uh-ra mert nagy a túlstimulálás veszélye.Minden nap injekciók,gyógyszerek....Aztán éjfélkor repesztő injekció,reggel Tamás ment anyagot leadni. :D Én akkor délre mentem addig tápoldatban voltak a katonák :arrow: katéterrel felvitték a méhembe aztán jöttünk haza.De a lombik más,bonyolultabb a menete.Akkor (5éve)310ezerbe került Domi.Ebbe nincs benne a terhesgondozás és a szülés.De MEGÉRTE! :D

Csajok!
Most egy kis reménysugarat látok.....
Egyik ovisom szülei reiki energiával ill.kristályokkal gyógyítanak mindenfélét.Azt mondták tudnak rajtam segíteni. :wink: Tudom,sok embernek ez humbuk de Én hiszek Nekik.Azért mert láttam már gyógyítást tőlük.Tavaly a férjem egy Törökországi nyaraláson koponyasérülést szenvedett,félre ment az arca.Ők gyógyították meg,hihetetlen volt..... :wink:
Szorítsatok! :wink: Jó éjt mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

mucus az számít hogy te hiszel benne!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera köszííííííííííííí!!!!!!!!!