Sziasztok!
No, túl vagyunk a Húsvéton. Egészen jól telt ahhoz képest, hogy ide- oda rohangáltunk. Ja, és a pocakfájások is enyhültek egy kicsit. Szombaton még festettük a tojikat és díszítettem a lakást, vasárnap pedig mentünk Budaörsre a nagyiékhoz, aztán Zuglóba a dédiékhez. Dorka nagyon élvezte mind az ottléteket, mind az utazást. Habár azt megfigyeltem, hogy amikor piros lámpánál állunk, vagy 40 alatt megyünk (ez a Rákóczi úton sajnos gyakran előfordul
), azonnal beszól nekem, hogy "nyomjad már a gázt!"
Tegnap ismét mentünk ide- oda. Szóval forgalmas Húsvétunk volt, de az a lényeg, hogy mindhárman nagyon élveztük.
Már 3 napja megállás nélkül mondja Kismanó a magáét. Nagyon tetszhet Neki a saját hangja, mert egyfolytában "beszél". Az állandó "szavak" az "ülle", "gyüge", de most jöttek újabbak.
Tegnap előtt a hátáról megpróbált átfordulni a hasára, de eddig "csak" az oldaláig jutott, mert egyelőre beleakad a karjába. A próbálkozásai mindenesetre nagyon mókásak
Ja, és háton fekve emeli a fejét. Nekem olyan furcsa, de mihelyt megfogom a kezeit, azonnal húzná fel magát ülésbe. De persze tudom, hogy ezt nem szabad túl gyakran, mert még nem bírja a gerince. Szerintem tetszik Neki, hogy ülve kicsit másképp néz ki minden, azért ragaszkodik hozzá annyira.
Heni,
Nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad a kengurutokat. Én kifejezetten valami sötét színűt keresek, inkább s.kéket vagy feketét. Ne haragúúúúdj!!!!!
Buksi,
Köszi az ötletet, utánanézek ennek a fajtának is! Épp most néztem, hogy máj.9- én lesz Bababörze, szóval ha addig nem találunk sehol, akkor majd ott veszünk egyet.
Szex: Szerintem is hormonális lehet Nálad az, hogy nem ugyanolyan, de egészen biztos, hogy ez hamarosan változni fog. Nálunk szerencsére minden rendben Pedig a szülés előtt nagyon féltem attól, hogy esetleg már nem fogom úgy kívánni a dolgot, de a szülés nem tett semmilyen kárt ott, mivel csaszis voltam.
A gyakoriság még nem ugyanaz, mint régen
, de szerintem ez is normális, és ez is változni fog előbb- utóbb
Szóval fel a fejjel!
Ja, és szerintem az fantasztikus, ha ezt a férjed elfogadja. Sajnos nagyon sok pasi nem viseli ezt el, habár -és most nem akarok senkit bántani, de- amelyik ffi ezt nem tudja elfogadni, az nem is akarta igazán azt a babót. Persze ez csak az én véleményem. Az én férjem is fantasztikus ilyen téren is, türelmes és megértő, ja és imádja a pici lányát
Hogy mi miket beszélünk ki itt?!
Detti,
Nagyon édesek vagytok a képen!!!
Köszi, de nehogy azt hidd, hogy én hiper- szuper vékony lettem vagy vagyok!!! Sajnos még bőven van rajtam, de nem szabad fogyóznom (amikor nagyon akartam, akkor lecsökkent a tejcim, de ezt azt hiszem már írtam), s ezért kell nekem annyit sétálnom, tornáznom. Szerintem majd csak nyárra leszek olyan, mint régen. 172 cm- es magasságomhoz még hatvanvalahány kiló vagyok
Hogy csinálom? Leírom a pénteki sétámat: innen lesétáltam a Batthyány tér felé, aztán vissza, és a Moszkva tértől az Alkotás úton a MOM Parkig. Onnan felfelé, aztán egyszercsak hazaértem. Mire hazaérek, remeg kezem- lábam. Ja, és úgy szoktam sétálni, hogy közben behúzom a hasam és összeszorítom a popsim. De persze ezt csak az első pár percig tudom megtenni aztán pihi, és megint. Ja, és egyáltalán nem használok cukrot, csak édesítőbogyókat. Elvileg az nem árt a babónak.
Emese,
Csuda aranyos Bömbid ezzel a nyuszis hajráffal
Ági,
Dorka is kapott egy KeljfeljJancsit, de ez nem babás, nem is kacsás, hanem valami cica, vagy róka vagy nemtudom milyen feje van. Az a lényeg, hogy Kismanó szereti. Ja, és zenél, amikor lökdösi.
Manga,
Könnycsatornamosás
Remélem, hogy Kismanód hamar elfelejti!
Csütörtökön kapjuk a 3. hós oltást. Úúúúgy izgulok!
Ann,
Hami olyan édes ezen a képen! Szerintem most már marad kék szemű. Nem?!
És jó a parafátok is!!!
Mindenki,
Nem tudtok valami jó és nem drága építész- tervezőt? Jövőre kezdenénk az építkezést a telkünkön, és magunk kitaláltuk már, hogy nézzen ki majd a házunk, de kéne egy igazi tervező is
Olyan régen tettem fel képet Kismanóról! Mindjárt felteszek egyet.
Megyek, mert Dorci felébredt, s akkor megyünk is sétálni.
Addig is puszi:
Vic