Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk.

Zita!
Gyerekek köszönik az ajándékot Kép.

Fiona!
Nagyon aranyosak a képek Kép

Boró!
Együttérzek veled lakásügyben, remélem hamarosan beköltözhettek. Idén ránk is ez vár.

Detti!
Mi családozunk vasárnap és hétfőn is, mert a nagyszülők is igénylik a csemetéket és a csemeték is a nagyikat.

Emőke!
Nagyon huncut a kislányod Kép

Ági!
Danidnak boldog 4. hónapot Kép!

Vic!
Tojásfestés idén elmaradt, viszont matricafestékeztünk a gyerekekkel és sütöttünk egy csomó sütit Kép.
johitimi

Sziasztok!

Most csak nagyon gyorsan, mert hulla vagyok. MI is vettünk habtapit és Zsófi teljesen odavan érte. Apája épített habtapiból pici lányának várat, meg kockát, házat, nagyon jól elvoltak úgy kettecskén. Apa épített, pici lány szétrugdosta....

Húsvétra nem nagyon készültünk, mert nem is leszünk szinte itthon....

MIndenkinek kellemes húsvétot, sok locsolót, piros tojást és meghitt, nyugodt perceket kívánunk.

Ági: gratulálunk babócádnak a forgáshoz!
Sok puszi: Zsófi+Brigi
hálósipka

Sziasztok!

Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindannyiótoknak! KépKépKép

Heni+Barnabás+Boldizsár
gesztenye

Vic! Nekünk van egy (azt hiszem Hauck/?/ Casualplay márkájú) mustársárga kengurunk, szerintem hiper-szuper, csak épp nem bírom el benne Boldit Kép Mindkét irányban beletehető a babó, van nyáladzó része, jó párnázott. Egy kis cipzáros zseb is van az elején. Egyszer használtam Barnival. Eredetileg olyan 10-12 ezer ft. (Sajnos képet épp nem tudok feltenni, mert a letöltő zsinórunkat a föld elnyelte Kép) Érdekel?

Puszi mindenkinek:
Heni
gesztenye

Ui: Ha igen, elküldöm a jövő héten a férjemmel a Westendbe, (ha az jó neked és jártok arra), megnézed, és eldöntöd, hogy mennyit adsz érte, jó? Kép

h.
gesztenye

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek Emese+ Bömbiahúsvétinyuszi
Kép
semese

Sziasztok Lányok!
Ági-Bálinttal nagyon örülünk,hogy felétek már "gördülékenyen" megy minden.Gratulálunk!!!
S.Emese-Nagyon édes a kis drága.
Vic-Esetleg megnéztétek már nagyobb áruházba (Auchan;Tesco)elviegben az Auchanba kapható,mert minekünk a nagyi ott vette (soroksáriba).Valószínünek tartom,hogy nem annyira holibilis áron.
MINDENKINEK:réges-régen még ennyit nyomtunk,de lehet,hogy azóta már sikerülne "kiakasztanom" a babamérleget anyunak?Kép
...és sikerült az anyu helyét egy kicsit birtokba vennem...Kép
Üdv,mindenkinek!!!
ari80

Sziasztok!

Boldog Húsvétot mindenkinek utólag is.

Most olvasgatok vissza, így csak részletekben fogok reagálni.
Fruzsi! Gratula a szülinapod alkalmából! (Hú, milyen rég is jártam erre!)

Kisbuksi!
Áztatással kapcsolatban. Mi is beáztattuk a szomszédot, írtam is. Na nem nagyon, csak egy folt lett a fürdőszobája plafonján. Futottak is fel hozzánk, hogy hagyjuk abba a fürdést, mert csöpög a víz. Igaz ugyan, hogy mi akkor még aludtunk (vasárnap reggel 10.00 volt), mondtuk nekik, hogy utoljára este 11-kor fürödtünk. Summa summárom, ki kellett hívni a biztosítót, de nekik a sajátjukat és nekünk is a sajátunkat, mindenkinek a saját biztosítója fizet. Legalábbis az AB Egonnál. Nekik csak a beázáshoz való festéket állta, nekünk meg csak a csempét, ahol a vizes szétverte a fürdőszobát. Gondolom nagyobb beázásnál azért gavallérabbak. Vagyis remélem.

Judit, Hicu, Ann!
Szedtem az Urticát 3 napig, ömlött a tejci, képzeljétek olyan sok lett, hogy le kellett fejnem, mert már feszített, és mivel kismanó nem ette meg, fagyasztottam is. Pedig erre már 2 hónapja nem volt példa. Én, bevallom, nem hittem eddig a homeobogyókban, de ezután hiszek, mert tényleg segített.

Itt tartok, most olvasok tovább.

Manga
manga

Asszem végigolvastam a lemaradásomat.

Zita, Ági!
Ügyesek a kis fiúcskák, mászás, forgás, nagyon klassz Kép

Bogi!
Drukkolok nektek, hogy újra összemelegedjetek. Szerintem is próbára teszi, vagy teheti a házasságot egy baba. Igaz, nálunk nem a baba, hanem az anyós teszi próbára. Én nem is hittem volna, hogy ennyire belemászik majd az életünkbe az unoka kapcsán. Most tanulom az önmérséklelet és a hogyan összpontosítsunk csak a mi kis családunk összhangjára, összefogására, mert úgy látom, hogy nekem kell összefognom a kis 3-ast, különben anyós hamar szétoszlat minket. Szomorú, de ez van Kép

Boró!
Hajrá a lakásfelújításhoz!

Magunkról is röviden:
Manócskát elvittem a csípőszűrésre 15 hetesen. A doki nem is lepődött meg. Nem mondta, hogy baj lenne, csak azt, hogy reggel, este tornásztassam a lábait, és hogy menjek el vele UH-ra. Ez utóbbiból én arra következtettem, hogy mégis csak van valami baj. Gondolom akkor, ha nem lenne nem küldtek volna UH-ra, nem? Lyányok!!! UH-ások és nem UH-ások hogy volt ez nálatok?

Szomorú hír: szerdán sajnos könnycsatorna átmosásra is kell mennünk. Sajnálom kismanót, de úgy gondolom, hogy mivel semmi nem hozott eredményt, ezt meg kell tennünk.

Szerda után jelentkezem.

Puszi mindenkinek!

Manga
manga

Szia Rebi!
Most kezdtem visszaolvasni a lemaradást.
Nagy szégyenre Budakeszin nincs egy normális játszótér. Mi a Budakeszi úton a tűzoltóság környékére szoktunk menni. Az egy szuper játszótér.
Az ovit meg megkérdem anyukáktól, de azt tudom, hogy nagyon sok a gyerek és volt anyuka aki megfellebezte, úgy sikerült a nagyobikat beadni, de csak fél napra.

Manga!
Sajnálom a szerdai programot, de talán ez a legjobb megoldás és talán jobb most mint később, amikor jobban felfogja már.

Ines
Ines
ini

Tigri!
Most olcóvastam a keresztelő problámát. Tényleg keressetek egy másik plébániát. Ajánlom azt, ahova a jáki káplona tartozik. A városliget után van valahol. Mi ott tartottuk az esküvőnket, mert ott nem kérték azt, hogy kertesztelkedjem meg. Elég volt, hogy a férjem van megkeresztelve. Ő például első áldozó sem volt. A máriaremetei templomnál püspöki engedélyt kellett volna kérni az esküvőre. Szóval érdemes keresni lazábbat.

Ines
ini

Tigri!
Vedd semmisnek az üzenetem.Rosszul értelmeztem.

Ines
ini

Hali!

Ines,
semmisnek van véve Kép Azért ari vagy!

Manga,
nekünk a csípőszűrésen automatice volt ultrahang is. Úgy látszik nem mindenütt van egy helyen. Nyugi ez nem baj!

Pusz
Tigri
tigribigri

Sziasztok!

Már megint most kerülök gépközelbe,amikor már alig bírom nyitva tartani a szemem. És már megit elolvastam mindent/mindenkit,de nem bírok reagálni. Gratula a forgó-pörgő-mászó babáknak,szüli- és névnaposoknak, valahány hónaposoknak. A képek is mind nagyon cukik.

Mi jó messzi vidéken,Sátoraljaújhelyben töltöttük a húsvétot, tömény jó levegő, sok-sok anyuci főztje, meg hasonlók. Vencel nagyon élvezte a rokonságot,barátokat,szinte mindenkinek jutott 1-1 kaján vigyor némi dumával. Az 50-60-as korosztály tetszik neki leginkább,főleg a szemüvegesek. Az éjszakák még mindig kicsit nyügik voltak, ha még egy hetet maradtunk volna egészen belejöttünk volna. De már azért érdemes volt elutazni,hogy lássam hogyan árad szét az arcán a nyugalom és béke,amikor hazajöttünk,és felismerte a kis szobáját Kép

Manga,
UH természetes,ne aggódj!

Vic,
Nekünk is Hauck hordozónk van,baba elölről-hátulról belerakható + háton is vihető. Szerintem nagyon jól tartja a babát,sötétkék ,hatalmas apucira is jó,meg pici anyura is Kép Kb. 10E forint volt,nem adjuk el,csak tippnek írtam Kép

Detti,

Igaz,hogy már jó régen kérdezted ezt a szextémát,de mivel előtte én célozgattam,hogy ugyan beszéljünk má' róla, ezért így megkésve is úgy érzem,válaszolnom kell. Egyszerűen nem megy. Illetve megy,csak nekem nem okoz örömöt fizikailag. Jó összebújni a férjecskémmel, de egyenlőre csak a lelkemnek. Szerintem abszolút hormonális a dolog, másra nem tudok gondolni. Azért jó neked Kép

Puszi mindenkinek!

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok!

Manga!
Ne izgulj! Mi épp most voltunk UH-n és mindent rendben találtak!Kép Csak a biztonság kedvéért küldtek el, mivel a kórházban kötött csípőket állapítottak meg. Zsaninak lazák voltak a csípői és már az elejétől fogva terpesznacit kellett hordania. Szóval nyugi, a torna pedig nem árt!Kép

Habitapi: én is észrevettem, hogy 3 éves kor alatt nem ajánlott. A legtöbb játékra ráírják a rend kedvéért, de a habitapiról már hallottam olyat, hogy a csöppségnek sikerült megkóstolnia! Szóval vigyázni kell...

Szerencsére kiderült, hogy Niki nem kapott el tőlem semmit!KépKépKép Igaz kicsit furán vette a levegőt 1-2 napig + hol evett, hol nem. No, holnap a 2hós szurinál kiderül mennyit evett igazán!Kép

Pussz
Sztigris
sztigris

Sziasztok :o)

Remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek. Nálunk már szerencsére régen nincs nagy felhajtás, jó 20 éve nem tartom a locsolkodás szokását sem, s ezt már el is fogadták, így nem számítottunk vendégekre. Viszont nagyon el voltam havazva, óriási vasalnivaló pl. meg főznöm is kellett, mert tav.szün. van az oviban, ahonnan ugye a kaját hozzuk. És persze végre visszaköltöztünk a szobába, így már nem a konyhából írok. Kép

Először is, minden baba nagyon édi, anyukástól, tesóstól együtt Kép

Timi, jó, hogy a másik 2 csodaszép gyerkőcödről is tettél fel képet Kép
Tünde, ez a csajszi egyre jobban hasonlít rád Kép
Fiona, nagyon ari Zebi Kép Tesóval hasonlítanak ám! Pont azt néztem, h fél cenit és 25 deka híján akkora, mint Hami - szóval kb akkora Kép Egyébként most megint jól hízik Hami, úgyhogy jól elvagyunk tejcsin, valszleg a kúszás megindulása miatt lassult le. Ezt persze eddig is sejtettük, rég volt már az, amikor utoljára a súlya miatt aggódtam sezrencsére. És nagyon nem szeretném, ha 2 kilóval több lenne jelen pillanatban Kép. Mondjuk ha fiú lenne, az más tészte lenne... persze ha a nagymamámom gatyavolna... , mi? KépKépKép
Hoppá, éppen fedezi felfelé a hifi-állványt, videokazettástul....ajjjajjjajjj

Zita, jó lehet már Matyi után rohangálni Kép Mi még ott nem tartunk, Hami még nem kúszott ki a szobából - de persze Matyi már mászik, olyan nagyfiú Kép De asszem, nem sokáig lesz jó világ nálunk sem Kép

Egyébként egy halom játékra rá van írva, h 3 éves kor alatt nem ajánlott, ami funkciójában akkor már nem igazán való - csak a kis darabok miatt... ezt én úgy fordítom le maragmban, h felügyelet nélkül. Persze inkább olyat nem is veszünk! De habtapink az van. Most beszereztünk betűset is - a régin (több kis darab) csak akkor van, ha mi is ott vagyunk (ez van itt a nagyszobában, nála meg a betűs (PRBA betű kivéve). Mondjuk attól még megkóstolhatja, de egyelőre nem emelgeti + nincs foga.

Ági, gratula a forduláshoz, gurulásho, valamint a 4 hóhoz! Kép

Emese, nyuszi-Bömbi nagyon ari Kép

Manga, úgy örülök, h lett tejcsi!!! No látod, sok doki meg gyógyszerész még mindig fenntartássl viseltetik a homeo iránt, pedig nem hit kérdése...
Konnycsatorna mosás Kép szorítok!

Ja, egyébként mégis kaptam locsolást, el is felejtettem:
tegnap treggel, szopi, apa hozza nekem a vizet, félig meiszom, lerakom az ágyra, ahogy szoktam. Hami egy jól irányzott mozgulattal kiborította (sose szokta), úszott az egész ágy + én, de Hami megúszta, mert gyorsan arrébbpasszoltam apának. Szóval jó kis hideg vízzel sikerült megöntöztetnem magam KépKépKép

Pusszancs
Ann
annann

Boró, Detti, itt a parafa, ahogy Hami birtokba veszi. Mostmár persze nincs ennyi hely, merthogy rajta vannak a bútorok - natúr fa. Hmmmm jól mutat Kép Nekem tecc
Pussz

Kép
annann

Sziasztok Mindenki a Húsvéti bulik után! Kép

Mi 3asban töltöttük az ünnepeket, nagyon szuper volt. Sokat sétáltunk, dumáltunk, nem volt nyüzsgés, és a húsevés sem a fő profilunk. Hát mi így.

Ann! Szuper a papafa! Nálunk régi nyikori parketta van. Majd eccer.
Hami Bébi még mindig nagyon hammmi.

Buksika! Jó messze voltatok! Örvendek, hogy jól sikerült, nem volt Vencelkolbásztömés. Kép
A másik téma: én is azt hittem, hogy nem lesz jó, de bejött. És én ennek nagyon örvendek. Annak is köszönhető, hogy nem sok kárt tett bennem a szülés szerencsére. És szerintem egy bújás is van olyan jó, sztem a fiúknak is.

Vic! Hogy csinálod ezt a soványító kúrát? Csatlakoznék, hogy tartsuk egymásban a lelket! Bár asszem Te kitartóbb vagy mint én.

Aranka! Tök ari a bébi! Látszik, hogy jól van tartva! Ja, és a többi fotó is cuki.

Fruzsika! Nagyfiú locsolkodott-e? Képet mikor látok?

???? A héten lesz Sziget randi???? Mikor???? Már tudom, hogy lépcső nélkül hogy tudok átmenni!

Itt egy kép anyáról s fiáról, melyet egy lesifotós kapott le, mikor szokás szerint nagyon magyarázok.
Kép
Pusza: Detti
Detti

Sziasztok!
Olyan rossz így apa nélkül ma. Meg kell szokni megint a hétköznapokat.

Olinak a héten lesz az első hajvágása, nem hulloztt ki neki, a nővérkéjének semm. Viszont érdekesen nő. Barna hajjal született és most olyan mint amikor festés után lenő. Szőke a hajtő plusz egy cm. Megpróbálom lefényképezni.

Minden gyerek nagyon édes!

Ines
ini

Sziasztok!

No, túl vagyunk a Húsvéton. Egészen jól telt ahhoz képest, hogy ide- oda rohangáltunk. Ja, és a pocakfájások is enyhültek egy kicsit. Szombaton még festettük a tojikat és díszítettem a lakást, vasárnap pedig mentünk Budaörsre a nagyiékhoz, aztán Zuglóba a dédiékhez. Dorka nagyon élvezte mind az ottléteket, mind az utazást. Habár azt megfigyeltem, hogy amikor piros lámpánál állunk, vagy 40 alatt megyünk (ez a Rákóczi úton sajnos gyakran előfordulKép), azonnal beszól nekem, hogy "nyomjad már a gázt!" Kép
Tegnap ismét mentünk ide- oda. Szóval forgalmas Húsvétunk volt, de az a lényeg, hogy mindhárman nagyon élveztük.

Már 3 napja megállás nélkül mondja Kismanó a magáét. Nagyon tetszhet Neki a saját hangja, mert egyfolytában "beszél". Az állandó "szavak" az "ülle", "gyüge", de most jöttek újabbak.
Tegnap előtt a hátáról megpróbált átfordulni a hasára, de eddig "csak" az oldaláig jutott, mert egyelőre beleakad a karjába. A próbálkozásai mindenesetre nagyon mókásakKép Ja, és háton fekve emeli a fejét. Nekem olyan furcsa, de mihelyt megfogom a kezeit, azonnal húzná fel magát ülésbe. De persze tudom, hogy ezt nem szabad túl gyakran, mert még nem bírja a gerince. Szerintem tetszik Neki, hogy ülve kicsit másképp néz ki minden, azért ragaszkodik hozzá annyira.

Heni,
Nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad a kengurutokat. Én kifejezetten valami sötét színűt keresek, inkább s.kéket vagy feketét. Ne haragúúúúdj!!!!!

Buksi,
Köszi az ötletet, utánanézek ennek a fajtának is! Épp most néztem, hogy máj.9- én lesz Bababörze, szóval ha addig nem találunk sehol, akkor majd ott veszünk egyet.
Szex: Szerintem is hormonális lehet Nálad az, hogy nem ugyanolyan, de egészen biztos, hogy ez hamarosan változni fog. Nálunk szerencsére minden rendben Pedig a szülés előtt nagyon féltem attól, hogy esetleg már nem fogom úgy kívánni a dolgot, de a szülés nem tett semmilyen kárt ott, mivel csaszis voltam.
A gyakoriság még nem ugyanaz, mint régenKép, de szerintem ez is normális, és ez is változni fog előbb- utóbbKép
Szóval fel a fejjel!
Ja, és szerintem az fantasztikus, ha ezt a férjed elfogadja. Sajnos nagyon sok pasi nem viseli ezt el, habár -és most nem akarok senkit bántani, de- amelyik ffi ezt nem tudja elfogadni, az nem is akarta igazán azt a babót. Persze ez csak az én véleményem. Az én férjem is fantasztikus ilyen téren is, türelmes és megértő, ja és imádja a pici lányátKép
Hogy mi miket beszélünk ki itt?! Kép Kép

Detti,
Nagyon édesek vagytok a képen!!!
Köszi, de nehogy azt hidd, hogy én hiper- szuper vékony lettem vagy vagyok!!! Sajnos még bőven van rajtam, de nem szabad fogyóznom (amikor nagyon akartam, akkor lecsökkent a tejcim, de ezt azt hiszem már írtam), s ezért kell nekem annyit sétálnom, tornáznom. Szerintem majd csak nyárra leszek olyan, mint régen. 172 cm- es magasságomhoz még hatvanvalahány kiló vagyokKép
Hogy csinálom? Leírom a pénteki sétámat: innen lesétáltam a Batthyány tér felé, aztán vissza, és a Moszkva tértől az Alkotás úton a MOM Parkig. Onnan felfelé, aztán egyszercsak hazaértem. Mire hazaérek, remeg kezem- lábam. Ja, és úgy szoktam sétálni, hogy közben behúzom a hasam és összeszorítom a popsim. De persze ezt csak az első pár percig tudom megtenni aztán pihi, és megint. Ja, és egyáltalán nem használok cukrot, csak édesítőbogyókat. Elvileg az nem árt a babónak.

Emese,
Csuda aranyos Bömbid ezzel a nyuszis hajráffalKép

Ági,
Dorka is kapott egy KeljfeljJancsit, de ez nem babás, nem is kacsás, hanem valami cica, vagy róka vagy nemtudom milyen feje van. Az a lényeg, hogy Kismanó szereti. Ja, és zenél, amikor lökdösi.

Manga,
KönnycsatornamosásKép Remélem, hogy Kismanód hamar elfelejti!

Csütörtökön kapjuk a 3. hós oltást. Úúúúgy izgulok!

Ann,
Hami olyan édes ezen a képen! Szerintem most már marad kék szemű. Nem?!
És jó a parafátok is!!!

Mindenki,
Nem tudtok valami jó és nem drága építész- tervezőt? Jövőre kezdenénk az építkezést a telkünkön, és magunk kitaláltuk már, hogy nézzen ki majd a házunk, de kéne egy igazi tervező isKép

Olyan régen tettem fel képet Kismanóról! Mindjárt felteszek egyet.

Megyek, mert Dorci felébredt, s akkor megyünk is sétálni.

Addig is puszi:

Vic
Victoria

Kép
Victoria

Az ágy fölött azt a "képet" 2 napig vagdostam és ragasztgattamKép
Ugye nem olyan béna?! Mert nekem nincs olyan kézügyességem, mint NektekKép

Kép
Victoria

Vic!
Nagyon ügyes vagy. Szép lett nagyon. Jó színes, az tetszik a piciknek.

Buksi!
Szoptatás alatt állítólag még a hormonok miatt nem ua. a szex. Én is érzékelem, de gondolom a fáradtság is besegít, hogy nem kívánom annyira.
Két gyerekkel jó kifáradok és napközben sem sikerül mindig aludni. Este meg kb. 21:30 körül alszanak el. Inkább a Hanna alsuzik el később,mert inkább megvárja, hogy Oli elaludjon, hogy velem tudjon még összebújni, amit persze én sem bánok.
Szóval szoptatás alatt hüvelyszárazság teljesen oké.

puszi

Ines
ini

Vic!
Merem ajánlani a mi tervezőnket!Kép Nagyon profi!

Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Mennyi szép gyerkőc!
Kérek felmentést, nem voltam itthon Kép

Szóval nálunk úgy náz ki minden rendben.
Én pénteken voltam 27 éves (Köszi Vic a jókívánságot), Lili szombaton 2 hónapos, a húgom vasárnap 13 éves Kép Szóval az egész húsvét ünnepléssel telt.
Pénteken a férjem elvitt vacsizni. Lilit is vittük. Ilyen gyors vacsink még nem volt étteremben. 1 óra alatt végeztünk kajálással együtt, mert Lilinek sem előtte, sem utána semmi baja nem volt, de bezzeg közben...
Szóval egyik kezemben Lili, másikban a villa, a férjem meg szeletelte nekem a husit Kép (Elnézést, de böjtkor kénytelenek voltunk husit enni, mert nem volt zöldséges kaja, és éhesek is voltunk. Majd meggyónom)
Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

úgy NÉZ ki természetesen

KépKép

KépKép
farkasbogi

Vic!
Mi a Hannával a Rubinba jártunk, nagyon jó volt, az ára valóban húzós volt. Mi kb fél évig jártunk. Egy negatí élményünk volt, ami szerencsére a Hannába nem hagyott semmi nyomott. De ez talán nem is az ő felelősségük, hanem a Rubiné. Mondjuk valamennyire az ővék is. Az esetet nem szeretném itt leírni, privibe igen, mert nem akarom lehúzni őket.
Én járnék most is szívesen, csak kell keresni egy időpontot, ahol a nagyi tud a Hannára figyelni.
ini

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek. Mi hétfőn egész lusta napot tartottunk, Kittike kapott egy 250 darabos kirakót, amit 3-an próbáltunk kirakni egész délelőtt. Emiatt jól elkéstünk anyukámtól, ugyanis oda jöttek a szomszédok locsolkodni. Nekem ugyan nem hiányzott az a sok "illatos" víz, de Kittike azért szerette volna, ha meglocsolja valaki. Na, majd jövőre jobban sietünk, és az apucija meglocsolt minket azért.

Ann!
Nekem nagyon tetszik ez a parafa, írhatnál róla pár szót, miért is jobb ez, mint a parketta? Konyhába is lehet tenni? Nekem az előszobába és az étkezőbe kellene, mert most kő van és nagyon hideg.

Szigeti séta ügyben annyit, hogy most már 2 "páciens" is van, akinek a szerda nem jó, és ezért inkább a csütörtökre gondoltam, ha nincs ellenvetés, nekem ezen a héten is jó lesz. 12-kor. Állítólag szerdától már jobb idő lesz!!!
Ari, Kép
Ági, Kép
Judit, Kép
Detti, Kép
Hicu, Kép
na és MINDENKI!
Gyertek!!!!!!!!!

Pestiek!
Nem érdemes villamossal jönni, mert tényleg elég vacak az a sok lépcső ott a szigeti bejárónál, viszont ha a 26-os buszra ültök a Nyugatinál, akkor talán meg lehet úszni a lépcsőket. Persze attól függ melyik oldalról jöttök.

Gyorsan leírok egy locsolós sztorit! Igaz ez még jóval Húsvét előtt volt, Kittivel palacsinát sütöttünk, ő keverte a tésztát. Peti a székében a földön, figyel minket. Na jó, akkor már csak a szódavíz hiányzik, de Kitti elfelejtette megdönteni a szódásüveget. Természetesen pont telibe találta Petit, aki nagyon meglepődött attól a jó hideg szódától!!! Még szerencse, hogy nem az arcát, hanem a ruháját találta el!!!
Most mentem!
Mindenkinek minden jót!
Andiék.
andi68

manóka
manóka

Sziasztok!

Emese, hát ez a Bömbihúsvétinyuszi! Kép Nagyon édi!

Ann, olyan ari Hami azon a parafán! Tényleg jól mutat! Kép

Detti, ti is édesek vagytok! Kép

Vic, és hol vannak Dorkának a csattjai? Arról nem kapunk képet? KépJó lett az ágy fölötti kép, ügyi vagy!

Bogi, utólag is boldog szülinapot! Kép

A húsvét nálunk nyugiban telt. Kitti kapott egy forgó-zenélő ágyra szerelhető játékot. A zenét nagyon szereti, azt szívesen hallgatja, de a figurák még nem kötik le nagyon. Max egy percig nézi, aztán megunja. Majd később remélem jobban fogja élvezni.

Képzeljétek Kitti megfordult a hasáról a hátára! A párom letette az ágyra, mondta, hogy figyeljek, mindjárt jön. Én éppen a gép előtt ültem, mondtam, hogy mindjárt megyek. És mire mentem már háton volt. Bár igazából ez még csak véletlen lehetett, vagy az is közrejátszhatott, hogy kicsit lejt az ágyunk. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok,

Szilvi,
El tudnád küldeni nekem az e- mail címemre a tervezőtök e- mail címét és elérhetőségét? Esetleg van valami weboldala, ahol meg lehet nézni a referenciáit? Nagyon köszi!

Ines,
Mi csütörtökön kérünk a doki nénitől valami igazolást, hogy Dorka járhat- e úszni, de jövő hónaptól akár mehetnénk is. Persze ha Neked is sikerül Hannát rábízni a nagyira.
És még be kell szerezni úszópelust is stb...
Légyszi írd meg priviben, hogy mi volt az a negatív tapasztalatod.

Manóka,
Ezer köszönet a kengurus tippért. Majd elmesélem a fejleményeket!

Andi,
Jó volt a locsolós sztoridKép
Mi mennénk sétálni, de nem vagyunk a listánKép
Viccet félretéve: állítólag ezen a héten nagyon esős napokra számíthatunk, de ha jövő héten szép napos idő lesz, akkor rám számíthattok! Végülis mi közel vagyunk a szigethez, csak odáig jussak el valahogy. A 4/6- os villire nem tudom egyedül feltenni ezt a drabál nagy babakocsitKép
Addig is gyakorlom a babakocsicipelést, hogy mégiscsak tudjak egyedül békávézniKép

Bogi,
Örülök, hogy jól sikerült a vacsitok még akkor is, ha egy kicsit gyorsabb lettKép De azért gondolom, hogy tudtatok egy kicsit dumcsizni, ugye?!

Tünde,
Hát (tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot, de akkor isKép) nagy gratu a forduláshoz!!!! Nagyon ügyes Kitti!!!
Kismanó épp a hátról hasrafordulást próbálja több- kevesebb sikerrel.
Csatos kép? Mindjárt teszek egyet a fotóalbumunkba!
"Dorka" néven megtalálod. Az egyiknek Dorka 0- 3 hónapos, a másiknak Dorka 3- 6 hónapos a címe.

Puszi,

Vic
Victoria

Sziasztok!

Képzeljétek ma becsöngetett egy nő hozzánk. Amikor megkérdeztem milyen ügyben jött azt mondta, hogy ő dr. X.Y. és az István kórházból (ott szültem) jött baba-mama látogatóba. Én naiv beengedtem azt hittem valami közvéleménykutató vagy mifene. Hát kiderült jó pénzért készítenének a csemetémről fotókat, mert ő egy fotós cég alkalmazottja. Rendkívül sokat beszélt és elég erőszakos volt. Miután elment eszembe ötlött, hogy valamikor olvastam a Kismama újságban egy olvasói levelet hasonló esetről. Előkerestem és kísértetiesen hasonlít minden! Szóval 20 kép + egy nagyítás 15 e Ft. Csak azt felejti el közölni, hogy még plussz lové a kiszállás, a negatívok, az album stb. Enyhén fel vagyok háborodva, hogy milyen átvágás ez! Még jó, hogy a férjem imád fotózni és nem mentünk bele!

Annyi mindenre akartam reagálni, de hulla vagyok!

Búcsúzóul egy mai fotónk, fürcsi után:
Kép

Pusz
Tigri
tigribigri

Sziasztok!
Nálunk is elteltek a Nyúlnapok!Meglátogattuk mind a két nagyit és a fent maradó időben pedig pihentünk.Bali kedden megkapta 3 hós oltást és legközelebb május 11-én megyünk a dokinénihez a köviért.Este e kicsit nyügi volt,de 2-3 ó eltelte után sikerült megnyugtatnom és elaludt.
A TALI időpontja nekem is jó lesz,de a most csüti kivétel,mert megyünk a dédipapihoz Mözsre.A köv. OKÉ!!Amúgy csütitől már mondja a jó időt (napos!!!)és ismét vasárnaptól a csapadékosabb időjárást,ha tudtuk talizzatok,gondolatba én is ott leszek.
Bálint húsvét alkalmából hétfőn reggel kellemesen lepisilt...a pelenkázáskor majd elejtett egy mosolyt.
Detti-nagyon arik vagytok a gyermekeddel.
Köszönöm szépen a gratulácit a Bali nevében is.
Andi-Gratula Petinek a 3.hónaphoz.Mikor mentek oltásra?Valószínű,hogy jövő hét kedden megyek a Rácz doktorhoz (Stáhlyba).Te mikor?
Pusz,üdv MINDEN ANYÓCÁNAK ÉS BABÓCÁNAK!!!
ari80

Szia Vic!
Ma megpróbálom a mailt küldeni. Valamikor májusban kezdhetnénk, mert akkor már vizsgaidőszak van(anyukám főiskolán tanít).Akkor már vannak üres napjai.
De előre már jó edzeni a piciket azzal, hogy a fürdővizet folyamatosan 30 fok körülire csökkented, nagykádba fürdeted, hogy szokja a nagyobb vízmennyiséget és ami nagyon fontos, hogy egy-kettő-három hoppára lespriceled, egy picit lelocsolod az arcát. Erre a szóra fog majd merülni. Majd észre fogod venni, hogy majd a száját becsukja a hoppára.
Egyébként először egy fejtágítós óra van, ahol elmondják mi mennyi, meg milyen hány alkalommal lehet menni. Lehet, heti egy, kettő v. három alkalommal. Heti egy egyébként elég. Szombatot nem ajánlom, mert rengetegen mennek akkor.
Ami rossz, hogy a 4 alakalmat ki kell fizetni, de ha nem tudsz menni, akkor csak valamikor pótolhatsz és nem tudod átvinni a köv hónapra.
Tulajdonképpen ez is egy ok volt, ami miatt elhagytuk az úszást, mert ősszel-télen állandóan hurutos volt a Hancsi. De nem az uszitól.
Uszitól akkor volt sak hurutos, ha valami bemutatón vettünk részt, ahol csak arra az egy órára lett befűtve és szerintem nem volt akkor elég meleg és a szauna sem műkődött akkor.
Csupa énekléssel telik az egész úszás és ismétlődő gyakolrlatokkal.
Egyébként a vezetője, a Ruzsonyi Ági, egyik nagyon kedves kollegám nővére.

Ines
ini

Szia Ines,

Épp most írtam a Ruzsonyi Áginak mailt.
Köszi a jó tanácsokat, tök jó, hogy ezeket leírod, mert akkor elkezdjük szoktatni Kismanót.
Képzeld el, hogy valamiért 1 hete mindig sírdogál fürdéskor, pedig előtte annyira imádott fürdeni, hogy alig tudtuk kiszedni a kiskádból. Most pedig 5 percig élvezi, aztán görbül a szája, és már sír is. Velem együtt is fürödtünk a nagy kádban, akkor tovább bírja, de egy kis idő múlva itt is szájgörbülést mutat. Pedig nem tudunk semmi rossz emlékről, vagy mozdulatról, ami Őt érhette fürdés közben. Mindig a férjem fürdette, és nagyokat nevetgéltek. Most pedigKép

Délután is vannak babaúszások? Mert ugye Kispapi csak akkor tud elszabadulni a munkahelyéről!
Ti is úgy mentetek Hannával, hogy Kispapi is ott volt? Mert ugye valakinek fotóznia kellKép

Puszi,

Vic
Victoria

Sziasztok!

Vic!
Azt nem tudom, hogy van-e weblapja, de majd megkérdem. Annyit tudok, hogy már többször szerepelt a Szép házak-ban és sorra nyeri a pályázatokat.Kép Igyekszem még ma megírni az infokat.

Ma megyünk 2hós oltásra, szorítsatok, hogy utána ne lázasodjon be, úgymint ZsaniKép

Ja, és a tartozásomKép
<pre>
Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.04.14
-n tölti Baba névnapja Anya szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 6 hét 4 nap
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 7 hét 1 nap ápr.30 nov.15
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 8 hét 1 nap márc.21
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 8 hét 2 nap júl.11 okt.01
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 8 hét 2 nap
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 8 hét 5 nap Csenge 2001.11.7.
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 10 hét 1 nap márc.21 aug.25 Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 11 hét 0 nap szept.10 máj.24 Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 11 hét 4 nap
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 12 hét 0 nap
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 12 hét 4 nap jún.28 máj.29
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 12 hét 5 nap nov.21 jún.23 Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 13 hét 2 nap jún.29 ápr.18 Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 13 hét 6 nap febr.06 okt.10
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 14 hét 0 nap
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 14 hét 1 nap
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 14 hét 4 nap
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 15 hét 1 nap nov.05 júl.11
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 15 hét 4 nap máj.18 jún.23
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 15 hét 6 nap jan.13 jún.24 Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 16 hét 5 nap aug.20 jún.18
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 16 hét 6 nap márc.8 és aug.20 júl.03
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 18 hét 1 nap júl.21 dec.16
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 18 hét 2 nap márc.15 márc.05 Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 19 hét 0 nap szept.28 márc.19
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 21 hét 6 nap Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 22 hét 4 nap 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 23 hét 1 nap márc.28 máj.29
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 23 hét 5 nap
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 23 hét 6 nap
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 25 hét 1 nap júl.21
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 26 hét 5 nap ápr.25 máj.31
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 28 hét 0 nap máj.15 jún.22
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 28 hét 2 nap dec.3 és febr.24 dec.27
</pre>

Pussz
Sztigris
sztigris

Vic!
Nem lehet, hogy most nincs olyan meleg a fürdőszobában? Mert mi most jobban fázunk, mint télen, mert kint meleg van és így nem fűt annyit a kazán. Délután is vannak oktatások, majd megmondják, hogy mikor van kezdő csoportnak foglalkozás. Nálunk a férjem csak akkor jött, amikor pótoltunk. És akkor videózott. De kb. 2 havonta ők is csinálnak víz alatti képeket.

Ines
ini

Vic!
Mail ment!

Ines
ini

Ines,

Köszi, már válaszoltam isKép

Vic
Victoria

Olyan sokat írtok mostanság, hogy csak olvasni bírlak titeket, de már írni nemKép
Na, meg mindent elfelejtek, hogy mit akartamKép

Vic,
örülök, ha öszejött az üzlet!
Nekünk is a csacsia pelus a kedvencünk, és tényleg abból van a legkevesebbKép
Fürcsi témaKép, de lehet, csak átmeneti!

Buksi,
mindig jó olvasni, hogy Vencelke jól van, és, hogy megúszta at utolsó szurit!Kép
Útmutatód alapján szoktunk tornázni fürcsi előttKép

Fiona,
hogy vagy mostanság? A gyermek gyönyörű, mindkettőKép

Lányok, mi most vagyunk 15 hetesek,( köszi Zita, hogy fejemben tartod!KépKépKép )és pár napja éjszaka újra 3x kel a fiú szopcsizni, pedig már elég régóta este 8- 5 ig aludt. És mint az éhes kismalac keresi a cicit. Nem lenne elég, vagy most többet igényel?
Pegid tejem sztem van, és egyszerre elég neki 1 cici, a másikból meg folyik, így azt gondolom, nem az lehet.

Bocsi, hogy másnak nem írok személyesen, de minden kismanó tetszik, Imikének is meg szoktam mutatniKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Itt többen vagyunk, beszúrom egy másik topicbart üzimet, hátha tudtok valamit.

Lányok!
Hallottatok már olyan betegségről, hogy szemteke-rezgés?
Az egyik utcabeli nyukának a kislányának ilyen van. Azt jelenti, hogy a kislány nem tud egy helyre nézni, hanem amikor ránéz valamire, akkor kicsit rezeg a szeme ide-oda.
Már születése óta sokat javult, és alig észrevehető.
A Heim Pálba hordják a kislányt innen Győrből, és ott írtak fel a kislánynak 2!!!-es szemüveget. A látásával egyébként nincs egyáltalán baj, csak azért írták fel, hogy később ne legyen rövidlátó.
Esetleg, ha valakinek van szemész vagy neurológus ismerőse, megkérdezhetné.
Ugyanis a kislány nem hordja a szemüveget (most 15 hónapos), mert amikor anyukája ráadta, akkor esett-kelt. Szóval nem biztonságos.
Így, hogy nincs rajt a szemüveg, ügyesen megy.

Puszi: Bogi

ui.: Kaptam a férjemtől kenyérsütő gépet, és kellenének szupi receptek. Nincs valakinek?

KépKép

KépKép
farkasbogi

Vic! Olyan rémes vagyok!! Tudom! Mi a baj a fürcsikkel? Nem mindig vagyok képben. Kép Nálunk sem stimmelt 2-3 hétig az előző szuri óta, ordított Levente ájulásig szine. 3 napja újra jó neki, de kiskád, 10cm víz, végig erős szemkontakt apával, dumálás, anya gyorsan lemos. Tudom, hogy ilyenkor mindenki okos: vízmélység, hőfok, hasra, hátra, fürdetőszer, hydrophil, tiszta víz trararara. Mi mindent kipróbáltunk, de abszolút Leventén múlott, hogy hajlandó volt nem átadni magát a világraszóló ordításnak.
Holnap szuri Nektek, nekünk meg pénteken Kép brühühü.

Bogi! Én ezt muffinsütőben sütöm, és zsömle lesz:
40dkg finomliszt, 40dkg durumliszt, 10dkg búzakorpa, lenmag, napraforgómag, szezámmag, apróra vágott dió, mandula, 20dkg margarin, 3dl tej, 1 kocka élesztő, cukor, só. Sima kelttésztadagasztásiműveletéskész. Sok sikert! Nálunk már nem eszi senki a bolti kenyeret Kép Így kelhetek 1/2 6kor sütni. Nehogy Te is így járj!

Manóka! Úgytom, de lehet, hogy nem jól, hogy a kismanóknak 3hetesen, és 3 hósan van egy nagy növekedési ciklusuk, és ezért éhesebbek ilyenkor Kép

Dugulás, pussz: Detti
Detti

Ja! Zsazsáékról tud valaki?
Detti

Szia Bogi!
Itt sok recept van: www.kenyersutes.hu
De, ha goggle.o rákeresel, hogy kenyérsütés, nagyon sok lejött.
a www.mindmegette.hu -n meg van kenyérdütésről forum.

Ines
ini

Sziasztok Kép

Vic, Detti, nekünk is volt, h gáz volt a fürcsivel és nem tudtam megállapítani, h mi a baj, pedig tényleg nem votl rossz élménye. Kb 2-2,5 hós lehetett, most nemtom pontosan, de fel van írva. Kép Szal egyik napról a másikra sírt... aztán csináltunk mindent, ahogy szoktunk és napról napra jobb lett, 1 hét alatt megjavult.
Meg mostanában is korszaka van, pár napja nem élvezi annyira. Sírni már nem sír, de most nem lazul el benne és nem élvezkedik.

Bogi, az egyetemen volt egy ismerősöm, akinek az volt - végülis megszokható, csak egy kicsit zavaró, ha az ember szemébe néz. neki se volt olyan rossz a szeme, csak emiatt kellett a szemüveg, nemtom pontosan,h miért.

Manóka, nem hinném, h kevesebb lenne a tejed, inkább csak többet igényel. Esetleg nagyon érdekes a világ és nem eszik annyit nappal. Mi már ott tartunk, hogy 8x szopik mondom, mint az újszülöttek. Ráadásul 3 óránként, nemtom mikor aludtam egy normálisat utoljára no és azt se, h mikor fogok, de vmit valamiért Kép

Tigri, hát nem semmi... én egyébként senki ilyesmit nem engednék be... sőt, senkitse KépKépKép

Vic, tündérke Dorka. képzeljétek, Haminak is sűrűsödik a haja! Ahol kikopott már jó sok pici hajszál van Kép Nagyon édi!

Cupp
Ann
annann

Tigri!
És azt nem kérdezted, hogy honnan van meg neki a címed? Ha a kórház adta meg, akkor milyen jogon?
És, ha jól emlékszem amit írtál, akkor ő azt állította be, hogy orvos? Na én kicsapnám a balhét az tutti.
Ha gondolod, hogy kell segítésg, akkor az egyik nagy tekintélyű nőgyógyász az Istvánba egy barátnőm apukája. Én nem nála szültem, de édes volt,mert bejött, pedig aznap nem is dolgozott és ő videózta, ahogy a férjem fürdeti Olit.

Ines
ini

Ines!

Engem is meglátogatott a hölgyemény a fényképes lehetőséggel és én is az Istvánban szültem, úgyhogy tuti, hogy a kórházban adják ki a címünket. Én rövid úton leráztam a csajt, pont a lányomért mentem az iskolába, úgyhogy volt rá kb. 1 percem Kép.
johitimi

Detti,
nagyon tettszenek a receptjeid, a muffinsütő megszerzésében is benne voltálKép, szivesen veszek bármiféle további sós csodát- a férjem ugyanis, csak azt szeretiKépKép

manóka

manóka
manóka

Tigri, Timi!
Aláírtatok valami papirt, hogy felhasználhatják a címeteket?
Én egyedül a Moneymaxot írtam alá.

Manóka!
pogi: 25dkg túró,25dkg liszt,egy rama kocka,só én egy doboz tejfölt is szoktam. Öszedolgozni, hűtőbe bele legalább fél napra, néha hajtogatni, attól leveles lesz. tetejére tojássárga, sajt vagy kömény.

Ines
ini

Sziasztok!

Vic, meglestem az albumot. Tényleg igazi kislány Dorka! Jól állnak neki a csattok és copffal is nagyon ari! Kép

Tigri, ez a fotós tényleg nem semmi. Jobb vigyázni az ilyen idegenekkel. Már én is több ilyen sztorit hallottam. A kis Alexa nagyon édi! Kép

Szilvi, remélem minden rendben volt az oltással!

Ann, jadejó hogy Haminak növekszik a haja! Kép

A fürdés nálunk teljesen változó, mikor milyen kedve van Kittinek, van, hogy nagyon élvezi, de olyan is, hogy szinte végigüvölti. Bár általában, amikor hasra fordítjuk, akkor elhallgat, és elkezd kapálózni a lábával, de aztán megint jön az üvöltés.

Pusza,
Tünde
rtünde

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?