Új privát üzeneted érkezett!

igen nekem kell.......doki mondta.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És miért kell? Most ez tényleg érdekel! Mennyit mondott, hogy elég lenne?

Kép
Kép
ronci

[quote="ronci"]S írta:roncizilvike!
400mikrogramm, úgy jó. Ha így értetted, bocsi a kötözködésért! :lol:

Dehogy kötözködés.
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Kima!
Miket kapott eddig Marci az étvágyára?
Mekkora most?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok hétvégén, nem győzök visszaolvasni!

Szilvi, ha jól emlékszem PG53-nak hívják azt amivel tudom nézni hogy van-e peteérés. Olyat tudsz küldeni?

Vitamin témához nem nagyon tudok hozzászólni, mert apukám méhész és mi mézet, virágport, propoliszt eszünk, így felesleges mellette más vitaminokat beszednünk. De majd nyár elejétől ha kezdődik a projekt!

Mi hétvégén apukámnál voltunk, a barátainkkal voltunk egy csomót meg az egyikük házán a férjecském csinálta a bádogozást. Más nagyon nem történt...
zénéildi

ronci mert vérszegény is vagyok meg semmi gyümit-zöldséget nem eszek.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy, a lekváros bukta lett baromi kemény :oops: már anyósom megszakértette a receptet, sok liszt, kevés tej és kevés cukor volt benne... kár, hogy nem rögtön anyósomat hívtam receptért :lol: lett volna egy jó sütink hétvégére :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Tegnap este írtam egy egy kisregényt, de az elküld gombra kattintva kidobott, hogy jelentkezzek be! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nem volt erőm újra pötyögni....

Szilvi (ennél maradok én is :lol: )
Köszi, utánanéztem a méhpempőnek, őrület mennyi mindenre jó, nem értem miért nem vettem eddig. :lol:

Kima
Engem is érdekelne milyen étvágygerjesztőket kapott Marci, mert a barátnőm másfél éves kislánya 2 hónapja nem eszik semmit. Reggel, és este kakaót iszik, és ennyi. Sem szervi, sem lelki baja nincs. Egyenlőre, mert most már annyira kivan a barátnőm, hogy szép lassan Kyra babára is átragad, és akkor nagy baj lesz. Kapott bérest, az állítólag semmit nem ért, a kanalassal egyetemben.
Megköszönném, ha ebben is adnátok pár jó tanácsot. Köszönöm! :wink:

Beneildi
Örülök, hogy örülsz pirinek! :wink: Én most annak örülnék, ha nem lenne (kb. úgy 1 évig :lol: )
Áprilistól már mehet a projekt?

Gani, sikerült cipőt venni? mutiiii. :lol:

Dávidomnak is megy a hasa. Tegnap bolust törtem össze neki, de ma már vettem én is smectát.

Jöhet egy videó? Ez az első amit sikerült kenvertelnem, és feltöltenem.

http://www.youtube.com/watch?v=hJm3mWchroU
Vendég

Jkriszta!

Majám 2 éves kora előtti nyáron 2-3 hétig egész nap 1 db ököl méretű őszibarackon élt. Még 40 fokban is, nem volt hajlandó mást megenni illetve meginni és ez volt az összes folyadéka.
Abszolút nem tudtam mit kezdeni vele.
Aztán úgy döntöttem, hogy megpróbálom nem piszkálni a csajt, csak tudja mikor éhes és szomjas.
1,5 - 2 óránként melléraktam az ennivalót és/vagy az innivalót - azt, amit tud csipegetni, nem kell hozzá evőeszköz - és csak megemlítettem, hogy leraktram. Akkor az ebéd is úgy működött, hogy jelezte, hogy nem kér, én meg nem adtam neki. A második napon már elkezdte enni ami mellette volt (nem sokat, két karika banánt, majd egy óra múlva 3 kis szelet almát stb) és így állt rá az evésre (hát utána se evett túl sokat, csak ovis korában kezdett el, mert ott mindig éhes)- 3 évesen 12 kg volt és 100 cm. Most 6 éves és 130 cm és 23 kg.

Lehet, hogy csak szerencsém volt, mert nem volt semmi baja gyereknek, de mivel úgy sem evett, túl sok veszítenivalóm nem volt.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

[quote="zénéildi"]S írta:zénéildiziasztok!

Szilvi, ha jól emlékszem PG53-nak hívják azt amivel tudom nézni hogy van-e peteérés. Olyat tudsz küldeni?

Vitamin témához nem nagyon tudok hozzászólni, mert apukám méhész és mi mézet, virágport, propoliszt eszünk, így felesleges mellette más vitaminokat beszednünk. De majd nyár elejétől ha kezdődik a projekt!

Mi hétvégén apukámnál voltunk, a barátainkkal voltunk egy csomót meg az egyikük házán a férjecském csinálta a bádogozást. Más nagyon nem történt...

A méhpempővel csak annyira kell vigyázni, hogy természetes ösztrogén, igy ha valakinek magas az ösztogén szintje, nem jó, ha tovább emeli.
Ebből is inkább 1-2 hónapos kúrákat jó tartani.
Vendég

Megkérdem a Pg53-mat, mert azt is láttam már a tesztboltban, hogy most ott mennyiért adják.
Vendég

kriszta nagyon édesek a gyerekek!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kriszta, addig még van egy orvosi kontroll, de elvileg április közepétől újra mehet a tesó projekt :lol: remélem gyakorlatban is :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Csak a nem evés kérdésre... már Lillu is tartott ott, hogy a doktor néni Béres cseppet javasolt étvágygerjesztőnek... :oops: aztán szárnyat kapott, most eszik, hízik. De én pl. nemigen tudtam befolyásolni se ebbe se abba az irányba az evést-nem evést :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szilvi, köszi hogy figyelmeztetsz, de méhpempőt nem fogyasztunk. Egy hobbiméhésznek, mint apukám, nagyon macerás munka kiszedegetni a méhpempőt.
Ha esetleg a propoliszra gondoltál, akkor az egy "bio antibiotikum". A méhek a kaptár fertőtlenítésére használják, mi pedig a testünket pucoljuk ki vele.
zénéildi

Ok :wink:
Vendég

Nita, köszönöm :D
Vendég

Lányok, nekem már 3. napja nem látszik semmi a tesztjeimen, hcg.
Ma a 15.dpo vagyok.
Szedtem duphastont, hogy hátha segit progit termelni, de ma abbahagyom, és várom, hogy a héten megjöjjön az amugy 28 napos normális ciklus.
Igy eltolodott valamennyivel, a duph. után 3-4 nappal jön meg, azt mondták, akik már szedték.
Ugyhogy nov.végi-dec eleji babám már nem lesz.

Áprilisi pé-t nem tudom, hogy most el akarom e kapni, mert olyan göbök lettek rajtam ettől a plusz progeszterontól, hogy borzalom az arcom.
Inkább tisztulnék.
Amugy is csinálok lugosito kúrát, a ph balance-szal, meg szódabikarbóna, nó kávé, se szénsavas, stb.

Járok jógára, a szép időben ujra elkezdem a futást /ápr 19 vivcitta 6.5km mindig indulok :lol: /

Folytatom tovább a bach virágterápiát, és bejelentkezem a laparos doktorhoz.

Hát ennyi.
Vendég

Helloka!

Képzeljétek, lebetegedtem. Láz, iszonyatos köhögés...

Tegnap Boginak is volt hőemelkedése, de aztán átaludta a du-t+ az éjjelt, reggelre semmi. Remélem le is zárta ennyivel.

Tegnap megkérdezte a majd'4 évesem, hogy hogyan születnek a kisbabák :lol:
Mindennapos téma, hogy mikor szülök már neki még egy kislányt :D

Anita
Kép

Kép
gani

Pg53: 2200ft
Vendég

Sziasztok!
Hát Szilvi én a felét sem értem annak amit írsz!! :lol: Én még nem szedtem ilyesmi gyógyszereket, ugyhogy nem is nagyon ismerem őket. Mi még most fogunk először próbálkozni, kb 2hónap múlva, aztán ha nem jön össze egy ideig, akkor majd mi is futunk pár kört. Most voltam dokinál kértem egy csomó vizsgálatkérő lapot, ugymint hepa B/ezt a cég kötelezi most/, HIV vírus/ezt csak úgy, mert már vagy 7éve nem voltam, és nálunk meg ki tudja/ toxoplasma: mert ezt még azelőtt meg akarom nézetni, mielőtt babás lennék../anyukámnak egy csomó macskája van. Ja meg egy sima nagy labor: ezt meg azért akarom, hogy lássam, hogy nem vagyok-e vérszegény illetve a koleszterinem stb hogy áll...tegnap bent a mentőállomáson már levettük a vért mindenkitől a hepa B szűréshez, de a többit azt magamnak intézem. Mondta a háziorvosom, hogy egyszerübb lenne a hepa b szűrés, ha terhes lennék, mert akkor úgyis kötelező, de nem akartam mondani, hogy majd nemsoká.. :D /remélhetőleg/
Na megint egy egész regényt írtam.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Anita, nektek jobbulást kívánok :lol:

SZilvi, nem tudom a duphaston ilyen esetben mit csinál, én csak terhesen kaptam ilyeneket... Majd lesz 2010-es babád, jó?

KépKép

KépKép
beneildi

Gani!!! Gyógyulj meg gyorsan!!!

Kép
Kép
ronci

Szilvi! a lugosítás az tök jó, bár én mikor először megittam a green mixet vízben, majdnem vissza jött az egész azzal a lendülettel. De aztán ivólébe tettem és úgy elviselhetővé vált. Én kávézni abszolút nem kávézok, szénsavassal meg úgy állok, hogy mióta leszoktam a koláról/függö voltam/ azóta csak szénsavmentes ásványvízet iszok. Kenyérből meg próbálok csökkentett szénhidrtátartalmút enni, cukrot meg szinte egyáltalán nem eszem. dehát, dehát..
Edzőterembe hetente össz-vissz egyszer megyek. Az a baj, hogy elmenni vagyok lusta, onnan már alig akarok eljönni,de míg elmegyek...!
Szóval én így állok. Anyósomnak tök jót tesz a lugosítás az arthritisére, meg vízhajtót sem szed azóta.Ez tök jó. /a csalán elég vízhajtó neki/

Kép
Kép
ronci

Gani, Kriszta!
Marci most 74 centi és 7200 gramm. Jelenleg a Flavon nevű "lekvárt" kapja. A doki elküldött gasztroenetológiára, de sak április 16-ra kaptunk időpontot ( ez is magánrendelés, az államira szeptember végén lenne időpont). Most írnom kell mit és mennyit eszik és mindennap beszélünk a doktornővel. Tegnap evett délben 120 ml főzeléket, uzsira semmi, vasira semmit, este 11 kor evett 100 ml tápszert, reggel 4-kor evett 80 ml tápszert. Ma reggelire és tízóraira nem evett, ebédre evett 100 ml főzeléket. Szóval elég rosszul eszik :? :?

Nita!
Ment a fólsav, holnapra ott lesz. Tegnap adtam fel elsőbbségivel.

Szilvi!
A duphastont csak akkor hagyd abba, ha tutira nega a teszted.A helyedben megvárnám a 18. dpo-t, hátha későn volt p.é.d. Ha abbahagyod a duphastont annyir leesik a progid, hogy ha esetleg lakik valaki a pocidban és nem termelsz magadtól elég progit, akkor elmehet. Hődet nézted?

Gani!
Jobbulást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kima75 2009.03.17 19:39-kor.

Kima
Kép
Kép
kima75

Hú, Gani, ez tényleg nem egy nagy étvágy. :cry:
Dávidom is hasonló forma volt, mint Marcid. Pedig napi 5* evett, szép kis adagokat.

Mi egy giga szar éjszakán vagyunk túl. Zéti megint visított, ordított egész éjjel. Kb. 2 órát, ha aludtunk. Apa már nem bírta tovább és csinált neki kaját. 90 lecsúszott, ordítás folytatódott, kapott még 90-et. Nem szeretem éjjel etetni, mert még a végén rászokik. a legszebb, hogy este ,megevett 240 ml tápit. :shock:
Ma vettem neki tejpépet, azt kap vacsira.
Levittem méredzkedni is. 9600g, 78 cm. Volt kis fognézés is, hát kibújóban az 5. :wink:

Szilvi, én is csak lesek mikről írtok...... ez olyan nekem, mint a kínai. :lol: Vivicittán 2* voltam, utóljára 5 éve. Apa minden évben lefutja a Bécs-(Pozsony)-Bpest maratont, pár éve már csak erre megy el. Szeretünk futni, de én ezt most nagyon távolinak látom....

Manka, nem jelentkezel, kezdek aggódni!!! :cry:

(még nem jött meg :wink: , de leszakad a derekam, ez a menszi jele nálam :( )
Vendég

kima ment privi........
ma voltam a dokimnál holnapra kaptam beutalot vérvételre és a 12.heti uh-ra...........
elintéztem az ekg-t is!!!!!!!!!!!huzós napom volt!!!!!
remélem minden ok lesz holnap!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma megkérdeztem egy gyógyszerész ismerősömet, azt mondja, lehet, hónapokig nem lesz még folsav. :( :(

Bendi olyan cuki volt: Schleckerben volt Apával és belepakolt egy halacskás vízhőmérőt a kosárba. Apa figyelmeztette, hogy arra neki nincs szüksége, mert ő már nagyfiú. Mire a drágám: Az nem nekem lesz, hanem a kistestvérnek. Olyan édes, megzabálom. :D

Szilvi, én kérek folsavat postán. Inkább sima, de ha az nincs, lehet bio, egy 3-4 dobozzal mindenképpen, ha a lejárata jó. Bendinek is szednie kell, meg lassan elkezdem én is újra. Írj légyszi, hogy mennyi db van benne!

Nitácska, sajna, arra én sem kaptam választ, hogy miért nem. Próbálj sok folsavas kaját enni. Bár én úgy tudom (nem tuti), hogy valójában a folsav a fogantatáskor és az azt követő pár hétben a legfontosabb. :?:

Ronci, biztosan jó hely ez a Nyíregyháza (egyik legjobb barinőm is odavalósi). Ezeket a vizsgálatokat nekem is meg kellene csináltatnom, bár én kaptam kombi oltást Hepatitisre (A és B, jól tudom?)

Ildi, legalább nyugi volt a hétvégén, nem? :wink:

Anita, gyógyulj meg!

Megyek madártejezni. Abbahagytam a 90 napost, mert lement, amit szerettem volna. Gondolom, majd visszajojózom, aztán kezdhetem elölről. :cry:

Jó éjt!

Kép

Kép
kinga82

majd eszek sok sóskát meg spenotot is.....ugyis eszméletlen mennyiséget meg tudok enni ezekből........ :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Itt vagyok már én is, majd igyekszem visszaolvasni!

Manka

Kép

Kép
mankabi

[quote="ronci"]S írta:ronciziasztok!
Hát Szilvi én a felét sem értem annak amit írsz!! :lol: Én még nem szedtem ilyesmi gyógyszereket, ugyhogy nem is nagyon ismerem őket. Mi még most fogunk először próbálkozni, kb 2hónap múlva, aztán ha nem jön össze egy ideig, akkor majd mi is futunk pár kört. Most voltam dokinál kértem egy csomó vizsgálatkérő lapot, ugymint hepa B/ezt a cég kötelezi most/, HIV vírus/ezt csak úgy, mert már vagy 7éve nem voltam, és nálunk meg ki tudja/ toxoplasma: mert ezt még azelőtt meg akarom nézetni, mielőtt babás lennék../anyukámnak egy csomó macskája van. Ja meg egy sima nagy labor: ezt meg azért akarom, hogy lássam, hogy nem vagyok-e vérszegény illetve a koleszterinem stb hogy áll...tegnap bent a mentőállomáson már levettük a vért mindenkitől a hepa B szűréshez, de a többit azt magamnak intézem. Mondta a háziorvosom, hogy egyszerübb lenne a hepa b szűrés, ha terhes lennék, mert akkor úgyis kötelező, de nem akartam mondani, hogy majd nemsoká.. :D /remélhetőleg/
Na megint egy egész regényt írtam.. :lol:

Bocsi, hogy ilyeneket irok, lehet már inkább inszemes topikba kéne irnom.

Toxo valószinű nem vagy, mert aki macskák közelében van, az már átesett rajta...nekem 5éves koromtól van cicc.
Ha tudnád én már mennyi vérvételen vagyok túl.
Szinte minden héten van valami...
Vendég

[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!

Ma megkérdeztem egy gyógyszerész ismerősömet, azt mondja, lehet, hónapokig nem lesz még folsav. :( :(

Bendi olyan cuki volt: Schleckerben volt Apával és belepakolt egy halacskás vízhőmérőt a kosárba. Apa figyelmeztette, hogy arra neki nincs szüksége, mert ő már nagyfiú. Mire a drágám: Az nem nekem lesz, hanem a kistestvérnek. Olyan édes, megzabálom. :D

Szilvi, én kérek folsavat postán. Inkább sima, de ha az nincs, lehet bio, egy 3-4 dobozzal mindenképpen, ha a lejárata jó. Bendinek is szednie kell, meg lassan elkezdem én is újra. Írj légyszi, hogy mennyi db van benne!

Nitácska, sajna, arra én sem kaptam választ, hogy miért nem. Próbálj sok folsavas kaját enni. Bár én úgy tudom (nem tuti), hogy valójában a folsav a fogantatáskor és az azt követő pár hétben a legfontosabb. :?:

Ronci, biztosan jó hely ez a Nyíregyháza (egyik legjobb barinőm is odavalósi). Ezeket a vizsgálatokat nekem is meg kellene csináltatnom, bár én kaptam kombi oltást Hepatitisre (A és B, jól tudom?)

Ildi, legalább nyugi volt a hétvégén, nem? :wink:

Anita, gyógyulj meg!

Megyek madártejezni. Abbahagytam a 90 napost, mert lement, amit szerettem volna. Gondolom, majd visszajojózom, aztán kezdhetem elölről. :cry:

Jó éjt!

Kinga irjál akkor nekem priviben cimet.
Ma ugy láttam a sima folsav helye üres volt, de csüt megyek ismét a boltba.
Ha más is kér, akkor légyszi csüt.reggelig irjatok.
Vendég

[quote="jkriszta"]H írta:jkrisztaú, Gani, ez tényleg nem egy nagy étvágy. :cry:
Dávidom is hasonló forma volt, mint Marcid. Pedig napi 5* evett, szép kis adagokat.

Mi egy giga szar éjszakán vagyunk túl. Zéti megint visított, ordított egész éjjel. Kb. 2 órát, ha aludtunk. Apa már nem bírta tovább és csinált neki kaját. 90 lecsúszott, ordítás folytatódott, kapott még 90-et. Nem szeretem éjjel etetni, mert még a végén rászokik. a legszebb, hogy este ,megevett 240 ml tápit. :shock:
Ma vettem neki tejpépet, azt kap vacsira.
Levittem méredzkedni is. 9600g, 78 cm. Volt kis fognézés is, hát kibújóban az 5. :wink:

Szilvi, én is csak lesek mikről írtok...... ez olyan nekem, mint a kínai. :lol: Vivicittán 2* voltam, utóljára 5 éve. Apa minden évben lefutja a Bécs-(Pozsony)-Bpest maratont, pár éve már csak erre megy el. Szeretünk futni, de én ezt most nagyon távolinak látom....

Manka, nem jelentkezel, kezdek aggódni!!! :cry:

(még nem jött meg :wink: , de leszakad a derekam, ez a menszi jele nálam :( )

A PCO és insulin rezisztencia, 3 pillére:
diéta/szénhidrát meghatározással-no cukor-no fehérliszt-napi 5szöri evés stb/
mozgás!!!
metformin

Nos, 170/55vagyok...19es testindex...hizni kell, 2kg, fehérjével!

Futás, jóga...
Vendég

[quote="kima75"]G írta:kima75ani, Kriszta!
Marci most 74 centi és 7200 gramm. Jelenleg a Flavon nevű "lekvárt" kapja. A doki elküldött gasztroenetológiára, de sak április 16-ra kaptunk időpontot ( ez is magánrendelés, az államira szeptember végén lenne időpont). Most írnom kell mit és mennyit eszik és mindennap beszélünk a doktornővel. Tegnap evett délben 120 ml főzeléket, uzsira semmi, vasira semmit, este 11 kor evett 100 ml tápszert, reggel 4-kor evett 80 ml tápszert. Ma reggelire és tízóraira nem evett, ebédre evett 100 ml főzeléket. Szóval elég rosszul eszik :? :?

Nita!
Ment a fólsav, holnapra ott lesz. Tegnap adtam fel elsőbbségivel.

Szilvi!
A duphastont csak akkor hagyd abba, ha tutira nega a teszted.A helyedben megvárnám a 18. dpo-t, hátha későn volt p.é.d. Ha abbahagyod a duphastont annyir leesik a progid, hogy ha esetleg lakik valaki a pocidban és nem termelsz magadtól elég progit, akkor elmehet. Hődet nézted?

Gani!
Jobbulást!

Hőmet nem néztem, mert mondták, azt is befolyásolhatja.
Ma már nem szedtem :oops:
Holnap még lövök tesztet reggel, de már 1 hete lövöm és semmi.
Holnap már a 15-16. napon vagyok, pé biztos, hogy 14-15volt, uh-n voltam, előtte 3 nappal, és 18mm volt.
Napi 2mm-t nő max, tehát én inkább a 15. napi pét éreztem. Ez volt, 2 hete kedd.
Ugyhogy ma vagy holnap magától megjött volna, ha nem szedem a progi potlást.
Vendég

[quote="beneildi"]A írta:beneildinita, nektek jobbulást kívánok :lol:

SZilvi, nem tudom a duphaston ilyen esetben mit csinál, én csak terhesen kaptam ilyeneket... Majd lesz 2010-es babád, jó?

Ok, kiegyezem egy 2010es szülésben :)
Vendég

Szilvike!!
Pont azért nézetem a toxoplasmát, hogy kicsit nyugodtabb legyek, hogy már voltam, mivel akkor igen kicsi az esély rá, hogy ismét az legyek mikor babázok.. :D Túl durvák a következmények ahoz, hogy nyugodtan üljek... Ez is ritka hogy azt hallom valakitől, hogy híznia kell! :lol: Hát nekem egy 10-es lefuthatna! szóval adok neked szívesen! :lol:

Kép
Kép
ronci

Kinga! Nekem se azt nézik, hogy hepás vagyok-e, hanem, hogy hogy állok ellenanyaggal...ha kevés, kapok megint oltást, ha jó, akkor nem kell.. szóval ha kaptál oltást akkor elég anti HBs titert nézetned! :lol:

Kép
Kép
ronci

SZilvi, én sajna értem miről beszélsz, környezetemben volt olyan, aki miatt megtanultam, de nem szeretném saját bőrön kipróbálni... eléggé aggaszt így is, hogy tudom ilyenek is vannak :oops: Amúgy az összes kínlódás happy end lett, szóval mindenkinél van remény...
Ez a diéta rám is rám férne, bár nem vagyok PCO-s, kilókat én is simába küldök bárkinek :lol:

Akkor a 2010-es szülést megbeszéltük :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok!!!!!!!!!
minden ok a manóval......53.2 mm-es!!!!!!
láttam kezét,lábát és az ujjait is!!!!!!!!!
a tarkóredője is ok.....1.9 mm
képet délután hozok!!!!!!!!!!
olyan boldog vagyok!!!!!!!!!

kima megjött a folsav köszi............... :lol: :lol: :lol: :lol:
amiket küldtem priviket megkaptad?????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!!!!!!!!!
minden ok a manóval......53.2 mm-es!!!!!!
láttam kezét,lábát és az ujjait is!!!!!!!!!
a tarkóredője is ok.....1.9 mm
képet délután hozok!!!!!!!!!!
olyan boldog vagyok!!!!!!!!!

kima megjött a folsav köszi............... :lol: :lol: :lol: :lol:
amiket küldtem priviket megkaptad?????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök Nektek!

KépKép

KépKép
beneildi

Nitacska!
De jó!!!! :) Szuper, hogy már ennyire nagy egy 12 hetes baba :)
Vendég

Azért az a plusz 2kg nem sok, végülis szalonnát eszem majd, azt javasolták :lol:
Prolaktinom magas, igy mától norprolakot is szedek.

ha valaki diétázni szeretne, ne fehér liszetet egyen, és ne cukrot, már ez is sokat segit, plusz ha mozog.
Ettől 5-10kg leugrik.
Vendég

köszi csajok!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Nagyon szépek és ügyesek vagytok, hozz képet!!!!!!!!!

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

este fele tudokképet feltenni...... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!!!!

De jó, hogy jól vagytok! Várjuk a képeket!

Kép
Kép
ronci

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Régebben írtam ide h_kitty néven.

Csak beugrottam gratulálni Sziszkónak!!! :D :D :D

Nitának meg már megtettem egy másik topikban :wink: De itt is gratu! :wink:
Vendég

kitty itt is köszi!gyere ide is gyakrabban!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?