2009.03.16 08:57
2009.03.16 10:08
2009.03.16 11:09
2009.03.16 12:53
[quote="zénéildi"]S írta:zénéildiziasztok!
Hú, de sokat írtatok hétvégén, nem győzök visszaolvasni!
Szilvi, ha jól emlékszem PG53-nak hívják azt amivel tudom nézni hogy van-e peteérés. Olyat tudsz küldeni?
Vitamin témához nem nagyon tudok hozzászólni, mert apukám méhész és mi mézet, virágport, propoliszt eszünk, így felesleges mellette más vitaminokat beszednünk. De majd nyár elejétől ha kezdődik a projekt!
Mi hétvégén apukámnál voltunk, a barátainkkal voltunk egy csomót meg az egyikük házán a férjecském csinálta a bádogozást. Más nagyon nem történt...
2009.03.16 12:54
Szilvi, ha jól emlékszem PG53-nak hívják azt amivel tudom nézni hogy van-e peteérés. Olyat tudsz küldeni?
Vitamin témához nem nagyon tudok hozzászólni, mert apukám méhész és mi mézet, virágport, propoliszt eszünk, így felesleges mellette más vitaminokat beszednünk. De majd nyár elejétől ha kezdődik a projekt!
Mi hétvégén apukámnál voltunk, a barátainkkal voltunk egy csomót meg az egyikük házán a férjecském csinálta a bádogozást. Más nagyon nem történt...
2009.03.16 14:03
2009.03.17 10:12
2009.03.17 10:14
2009.03.17 13:47
2009.03.17 14:00
2009.03.17 14:11
2009.03.17 14:12
2009.03.17 16:26
2009.03.17 19:28
2009.03.17 21:47
[quote="ronci"]S írta:ronciziasztok!
Hát Szilvi én a felét sem értem annak amit írsz!! Én még nem szedtem ilyesmi gyógyszereket, ugyhogy nem is nagyon ismerem őket. Mi még most fogunk először próbálkozni, kb 2hónap múlva, aztán ha nem jön össze egy ideig, akkor majd mi is futunk pár kört. Most voltam dokinál kértem egy csomó vizsgálatkérő lapot, ugymint hepa B/ezt a cég kötelezi most/, HIV vírus/ezt csak úgy, mert már vagy 7éve nem voltam, és nálunk meg ki tudja/ toxoplasma: mert ezt még azelőtt meg akarom nézetni, mielőtt babás lennék../anyukámnak egy csomó macskája van. Ja meg egy sima nagy labor: ezt meg azért akarom, hogy lássam, hogy nem vagyok-e vérszegény illetve a koleszterinem stb hogy áll...tegnap bent a mentőállomáson már levettük a vért mindenkitől a hepa B szűréshez, de a többit azt magamnak intézem. Mondta a háziorvosom, hogy egyszerübb lenne a hepa b szűrés, ha terhes lennék, mert akkor úgyis kötelező, de nem akartam mondani, hogy majd nemsoká.. /remélhetőleg/
Na megint egy egész regényt írtam..
2009.03.17 21:49
[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!
Ma megkérdeztem egy gyógyszerész ismerősömet, azt mondja, lehet, hónapokig nem lesz még folsav.
Bendi olyan cuki volt: Schleckerben volt Apával és belepakolt egy halacskás vízhőmérőt a kosárba. Apa figyelmeztette, hogy arra neki nincs szüksége, mert ő már nagyfiú. Mire a drágám: Az nem nekem lesz, hanem a kistestvérnek. Olyan édes, megzabálom.
Szilvi, én kérek folsavat postán. Inkább sima, de ha az nincs, lehet bio, egy 3-4 dobozzal mindenképpen, ha a lejárata jó. Bendinek is szednie kell, meg lassan elkezdem én is újra. Írj légyszi, hogy mennyi db van benne!
Nitácska, sajna, arra én sem kaptam választ, hogy miért nem. Próbálj sok folsavas kaját enni. Bár én úgy tudom (nem tuti), hogy valójában a folsav a fogantatáskor és az azt követő pár hétben a legfontosabb.
Ronci, biztosan jó hely ez a Nyíregyháza (egyik legjobb barinőm is odavalósi). Ezeket a vizsgálatokat nekem is meg kellene csináltatnom, bár én kaptam kombi oltást Hepatitisre (A és B, jól tudom?)
Ildi, legalább nyugi volt a hétvégén, nem?
Anita, gyógyulj meg!
Megyek madártejezni. Abbahagytam a 90 napost, mert lement, amit szerettem volna. Gondolom, majd visszajojózom, aztán kezdhetem elölről.
Jó éjt!
2009.03.17 21:51
[quote="jkriszta"]H írta:jkrisztaú, Gani, ez tényleg nem egy nagy étvágy.
Dávidom is hasonló forma volt, mint Marcid. Pedig napi 5* evett, szép kis adagokat.
Mi egy giga szar éjszakán vagyunk túl. Zéti megint visított, ordított egész éjjel. Kb. 2 órát, ha aludtunk. Apa már nem bírta tovább és csinált neki kaját. 90 lecsúszott, ordítás folytatódott, kapott még 90-et. Nem szeretem éjjel etetni, mert még a végén rászokik. a legszebb, hogy este ,megevett 240 ml tápit.
Ma vettem neki tejpépet, azt kap vacsira.
Levittem méredzkedni is. 9600g, 78 cm. Volt kis fognézés is, hát kibújóban az 5.
Szilvi, én is csak lesek mikről írtok...... ez olyan nekem, mint a kínai. Vivicittán 2* voltam, utóljára 5 éve. Apa minden évben lefutja a Bécs-(Pozsony)-Bpest maratont, pár éve már csak erre megy el. Szeretünk futni, de én ezt most nagyon távolinak látom....
Manka, nem jelentkezel, kezdek aggódni!!!
(még nem jött meg , de leszakad a derekam, ez a menszi jele nálam )
2009.03.17 21:54
[quote="kima75"]G írta:kima75ani, Kriszta!
Marci most 74 centi és 7200 gramm. Jelenleg a Flavon nevű "lekvárt" kapja. A doki elküldött gasztroenetológiára, de sak április 16-ra kaptunk időpontot ( ez is magánrendelés, az államira szeptember végén lenne időpont). Most írnom kell mit és mennyit eszik és mindennap beszélünk a doktornővel. Tegnap evett délben 120 ml főzeléket, uzsira semmi, vasira semmit, este 11 kor evett 100 ml tápszert, reggel 4-kor evett 80 ml tápszert. Ma reggelire és tízóraira nem evett, ebédre evett 100 ml főzeléket. Szóval elég rosszul eszik
Nita!
Ment a fólsav, holnapra ott lesz. Tegnap adtam fel elsőbbségivel.
Szilvi!
A duphastont csak akkor hagyd abba, ha tutira nega a teszted.A helyedben megvárnám a 18. dpo-t, hátha későn volt p.é.d. Ha abbahagyod a duphastont annyir leesik a progid, hogy ha esetleg lakik valaki a pocidban és nem termelsz magadtól elég progit, akkor elmehet. Hődet nézted?
Gani!
Jobbulást!
2009.03.17 22:18
2009.03.18 07:57
2009.03.18 13:56
2009.03.18 13:57
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|