Új privát üzeneted érkezett!

Tekertem 12 percet :lol: :lol: :lol: Kezdésnek elég is. A végére már lihegősre vettem a dolgot. Majd este mégegyszer felpattanok a bringára.

Boboka

Én sütöttem ki, csak nem én paniroztam. :lol: Volt mellé rántott tonhal is. Az már félig husinak minősül. :wink:

Lányok komolyan mondom, én nagyon csodálkozom magamon, mert ugyebár Bogika holnap lesz 7 hónapos. És mégis olyan lelkinyugalmat érzek most. 1 hónapja ilyenkor már nagyon magam alatt voltam. És most még nem érzem, hogy magam alatt lennék.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

2007-ben szeptember 20-án reggel elvittem Barcit az oviba. Hazafelé út nekem biciklivel kb. 5 perc. Útközben azt éreztem, hogy hirtelen elkezdtem szédülni, majd hirtelen elkezdtem kapkodni a levegőt. Leszálltam a bicajról, akkor már úgy kiment a lábam alól a talaj. Valaki hivni akart mentőt, de én mondtam nekem nem kell hazamegyek. Aztán úgy fuldokolva eltoltam a bicajt a házunkig, kb. 30 m. Aztán felhivtam a férjem, hogy jöjjön haza, mert nem tudok felmenni a lépcsőn. Aztán jött a párom és hivta a mentőket. A mentők 2 perc alatt ott voltak. Akkor már állitólag szines voltam. :? Amig jött a mentő a lépcsőn ültünk a férjem el kezdett sirni. Én meg rászóltam, hogy ne idegesitsen még a sirással. Szedje össze magát. Aztán a mentőben a doki felismerte hogy embólia tüneteim vannak és vérhigitóval kezdett el kezelni. Aztán villám gyorsasággal vittek ct-re. Ahol kiderült hogy szubtotalis embólia. A doki azt mondta, hogy meg voltak a perceim számolva. Végül is kiderült hogy VIII. Faktor aktivitása olyan magas hogy 4-5 X magasabb az embólia vagy a trombózis kockázata nálam, mint normál esetben. Igy most már egész életemben szednem kell vérhigitót. De most valahogy nem sikerül beállitani. :(

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!
Én csak azt nem értem,hogy hogy nem sikerül beállitani a gyógyszert?
Miből van több a véredben?Magasak a trombociták?
[/i]

Kép
Kép
szintus

Igazából ennek a gyógyszernek a hatását gyengitik a zöldségfélék, leginkább aminek magas a k-vitamin tartalma, de az mellett vannak alapvető élelmiszerek ami befolyásolhatja a hatását. Az élelmiszerek mellett még a stressz, alkohol, dohányzás, egyes gyógyszerek. De más gyógyszer nem szedek, nem iszom, nem dohányzom. Stressz az van bőven. Végül is az legeslegelején, nehezen de sikerült beállitani, de most amióta megszültem egyetlenegyszer volt jó az eredményem. A második hónapban. Azóta egyre rosszabb. De nem tudom mi van. Havonta megyek vérvételre, és csak emelik a gyógyszeradagomat. Nincs más kivizsgálás hogy mitől lenne. Úgyhogy mos már azt hiszem a maximum adagot szedem, majd meglátom mi lesz. Talán jobb lesz, mint múlt hónapban. Mert akkor nagyon sz@r volt. Annál ha rosszabb lenne, megint a kórházban kötnék ki. :(

Kép

Kép
melcsike70

SajnÁlom Melcsike!
Milyenek az ererdményeid,ha nem titok?
Miben van nagy eltérés?

Kép
Kép
szintus

Ma nem sok mindenre jutottam, pedig mintha egézz nap jönnék-mennék.

Voltam boltban, meg a temetőben, de mindig úgy fúj a szél,alig tudom meggyújtani a mécseseket, mostmár haragszom az időre, legyen már tavasz!
Ma megint majdnem zokogtam a Kicsikémnél, beszéltem hozzá és most valahogy megint nagyon fájt a szívem..legtöbbször nyugodt vagyok ,ha ott vagyok nála, de most olyan volt mint hónapokkal ezelőtt, az a borzalmas nyomás legbelül...hiányzik..

Zaha
Emlékszem én is így voltam a háziorvosomnál, tartottam magam a váróban, aztán a köszönés után azonnal zokogni kezdtem..tulajdonképpen minden alkalommal.Két nő asszisztense van, emlékszem a fiatal lány is sírt...

Boboka,olvasgattam régebbi privátot, hihetetlen, hogy mutattad a halvány tesztet, most meg már eltelt majd három hónap.Hogy szalad az idő, mindig rácsodálkozom.a 11-ig alvás is olyan ismerős.. :) mégis olyan távoli..

Melcsike,ügyi vagy a biciklivel, de csak óvatosan, nehogy hirtelen sok legyen!

Szintus én is remélem, hogy a párod talál munkát!

Átválogattam a ruháimat,kimostam, ami jó..mit ne mondjak nem ártana egy frissítés, eléggé viseltesek..ez van,mostanában nemigen lesz rá pénz.
Most megyek, megint nézek valami filmet.A héten tanulnom is kell ,emrt vizsgázunk a melóhelyen csütörtökön.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.03.16 18:19-kor.

KépKépKép
tünci28

Tüncike, szerintem is jöhetne a jó idő... Nálunk is nagyon fúj a szél... :twisted:

Ruháimra nekem is ráférne egy frissítés, tavaszi cipőt is kellene venni. Meg jó lenne megnyerni a lottó ötöst is, és akkor ilyenek miatt, nem kéne aggódni 8) , hogy miből fizessünk :wink:
Vendég

Jaj Boboka a lottó.
Hááát gondolom az megoldaná minden bajunkat.
Nem nyivákolnék többé. :roll

Kép
Kép
szintus

Szintus, az jó lenne :roll:

Az időjárás jelentésben nem kecsegtetnek valami jó időjárással a hétre... :x

Tényleg, Szintus, férjed állás interjújáról lehet már tudni valamit?
Vendég

Szijjjjjjjjasztok!

Holnap képzeljétek beülök az iskolapadba. :lol: Nyilt nap lesz magyar, matek és németórán. Kiváncsi vagyok a 7 éves, mit fog produkálni. Ilyenkor mindig az emberben bennt van a félsz, ha valamilyen bemutató van, hogy remélem minden rendben lesz az én gyerekemmel.

Kép

Kép
melcsike70

Szintus

A vérvételnél csak INR és protrombin szintet néznek. A normális érték az INR-nél 2-3 között van. Most nekem 1,5 volt legutóljára. Amikor embóliát kaptam akkor 1,2 volt. Tehát jól megközelitettem. Sajnos ezt észre is veszem, mert elég hamar érzem, hogy elfogy a levegő. Régen én futottam fel-le a lépcsőn de mire felérek most a 2.-ra ami nem is magas már igen csak meg kell útközben állnom. Sőt vannak napok hogy fáj a vádlim. De az egész lábamon szinte erősebb érintésre érzem hogy fájnak az erek a lábamba. Azért kell szednem syncumart. Ami véralvadásgátló. Kevés oxigén jut be a vérbe és azért alvad meg gyorsabban a vér. Ez körülbelül olyan mint amikor felmész a hegyekbe és ott érzed, hogy sokkal ritkább a levegő. A erekben ugyanigy műkődik valahogy azt hiszem igy van. Tehát elég magas a VIII. faktor aktivitása és az kevés az oxigén amit a nálam a sejtek szállitanak. Na ezt most jól leirtam. Valamit ki lehet belőle bogozni? :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Eljutottam odáig, hogy megnézzem a képeidet. Vincus nagyon szép kis fiúcska. A kicsikről a telefonos képek mennyire sikerültek? Azt még nem irtad meg. Próbáld meg azért áttenni őket a számitógépre, hátha mégis jók lettek.

Kép

Kép
melcsike70

Huuuu lányok csak itt irogatok, meg elolvasom, de miért vagyok megint egyedül? :(

Kép

Kép
melcsike70

Szia Meli!

Vagyok picit!
Vendég

vagy mèg?
Vendég

Hasli végre valaki van már itt!!!!!!!

Már azon gondolkodtam, hogy akkor már elköszönök, mert nincs nagyon mozgás.

Kép

Kép
melcsike70

Hogy állsz a blogoddal, már annyira várjuk a képeket.

Tényleg a betörés miatt lesz valami nyomozás?

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Pusszantás!!!

Haslika,
írtam e-mailt, remélem megkaptad a fotóval együtt!!!!
:lol: nagyon szépen köszönjük!!!! Mi újság veletek?????

Melcsike,
ahogy leírtad az esetedet, megint eszembe jutott, milyen kicsik, esendőek vagyunk, és egy hajszálon múlik az egész életünk. Ezért nem érdekel igazán a házunk sem, a lényeg: együtt legyünk szeretetben, egészségben.
Hú, én is izgulnék a helyedben, de minden rendben lesz, barci ügyes csajszi!!!! Szerintem büszke leszel rá!!!!

Szintus,
mi újság a férjeddel? Hol keresett állást?

Bea,
veletek mi van? Párod melója???? Gyerekek????

Zaha,
annyira sajnálom.... :cry: :cry: :cry: Nagyon jó lenne, ha mindannyian felébrednénk, hogy ennyi volt, ez csak egy rossz álom. Veled vagyok lélekben, gondolatban.

Boboka,
az IKEA-ban a 20 db-os húsgombóc egész hónapban akciós, csak 200 Ft/adag. Nem kívántad meg??? Csütörtökön megyünk Pestre, IKEÁzunk is Bencével (nagyon szeret ott ugrálni), van kedved kijönni és talizni egyet? Apa elugrál a bébbel, mi meg pletyizünk egyet. De csak akkor, ha lesz kedved, és nem leszel fáradt.

Tüncike,
alszol már, vagy apát szeretgeted??? :oops:

Kép

Kép

Kép
lyly

Mai bölcsis napunk eredménye:
gyermekem bőszen köpködött a szőnyegre, ahogy ő mondta köpetvizsgálat volt, és MINDEN játtákkosarat kiborított. Összepakolták, kiborította.
Alváskor berregett, hogy ő a repülőgép, aztán dudált, hogy most autó, a végén hangosan elkezdte énekelni az egyik kedvenc dalát. Fekve. Végül elaludt. :shock: :lol: 8)

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, szerintem össze fog jönni a tali :)

Csütörtökön 17-kor találkozom barátnőmmel, de előtte egész nap ráérek :)

Mikor jöttök? Már délelőtt?

Melcsike, tuti, hogy az isiben majd rendben lesz minden :wink:

Bencus kis hisztipók volt akkor ma a bölcsiben 8)
Vendég

Ja, az ikeás húsgombócot szeretem, főleg ilyen jó áron :)
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy most este nemigen jöttem,Férjecském drágám ollllyan beteg,elkapta tőlem és most van a legrosszabb fázisban, lázas, meg minden..be sem ment dolgozni, ami nem baj, mert úúúútálom az éjszakás napjait.
most elaltattam a kanapén..mondtam neki, gyere anyához..Ő meg vigyorgott, hogy :Jövök Anya, beteg vagyok Anya!!!

Jaj, úgy szeretem.

Ma megint beszélgettünk "arról"...kicsit izgulok..(na jó, nektek megmondhatom:be vagyok szarva..)
Egy kicst minden más lesz, ha próbálkozunk.De nagyon félek a sikertelen hónapoktól.A sikerestől meg még sokkal-sokkal jobban.Valamiért, ahogy most eszembe jut Viola megint nagyon sírós vagyok, valami végtelen szomorúság..mintha egyre távolabb kerülne..nem akarom erőszakkal itt tartani, de még elengedni sem..
Valahányszor leírom vagy kimondom a nevét arra gondolok, hogy a legszebb név számomra, hogy mindig is tudtuk, hogy ez lesz a neve a kislányunknak...és nincs is más név, csak ez...
Séta közben eszembe jutott valami..amikor Viola meghalt és utána ott kellett hagyni és felvitt a férjem a kórterembe.Csak mi voltunk és becsukta az ajtót,leültünk és annyira sírt, hogy én abbahagytam a sírást és csak vígasztaltam...sosem láttam, azóta sem úgy sírni...hogy fájhatott neki is,Istenem annyira zokogott..
Szerintetek lehet úgy, hogy a világon mindennél jobban szeretem Violát és ragaszkodom hozzá és Ő mégis boldog ott a Másvilágban?
Szeretek rágondolni, felidézni, még akkor is ha fáj...ma félálomban éreztem a mocorgását belül..szép álom volt...

Boboka,Lyly találkozzatok mindenképpen, nagyon szeretni fogjátok egymást, mindketten csupaszív emberek vagytok..
Lyly,végül csak megszereti a bölcsit,vannak már kis barátai?
Barátnőm mesélte, hogy a faluban most kezdte el hordani a gyereket baba-mama klubba és barátkozik a fia.

Hasli, rendbe tudtátok már hozni a bejárati ajtót?

Betti is hiányzik..most megyek, fojtogat a sírás.
Szomorú vagyok, pedig nincs is most semmi..mégis.

Szép álmokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.03.16 21:56-kor.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Végre ideértem.....egész nap be volt kapcsolva a gépem, el is olvastalak Benneteket, írtam is jó sokat mindenkinek,közben dumcsiztam Szintussal, játszóttam a kutyával és egyszer csak minden eltünt amit addig írtam ............. :cry: :cry:
Nem volt kedvem újraírni,délután meg már időm nem volt a gyerekektől, az előbb jól felhúztam magam a sógornőmön :evil: ,most jöttem közétek lehiggadni :)

Mielőtt elfelejtem köszönöm a gyerekeim dícséretét dagadok is a büszkeségtől :wink:

Lyly!
Akkor jó úton halad a bölcsiben a beszoktatással Bence.
Következetes gyereknevelés: hát nálunk sem működik mindig tökéletesen :oops: Főleg akkor nem ha túl sok a fegyelmezés, egy idő után már úgy megsajnálom őket.........
Elveim nekem is voltak........most gyerekeim vannak. :?
Marcell a hisztisebb, nála néha semmi sem használ,akkor otthagyom,mérgelődjön magában. Azért általában működik a figyelemelterelés taktikája. Nála még igen,bezzeg Kyra már más...... :roll: , ő közli velem,anya ne terelj!!!
Néztem az iwiwen a saját késztésű képeidet,nagyon szépek,ügyes vagy!!! Régebben én is fotóztam esküvőkön, óvodákban,iskolákban,nagyon élveztem,de művészi tehetség az nincs bennem :oops:
Nagyon sajnálom,hogy el kell adnotok a házatokat,nehéz döntés lehet. Pesti költözés miatt kicsit irigyellek is meg nem is. A lehetőségek jóval nagyobbak minden területen,de a zsúfoltság,személytelenség,na meg a közlekedés........... :roll:
Én 2 évig éltem ott,akkoriban még nyugodtabb világ volt,élveztem.

Folyt. köv.
beátab

Tüncike, férjecskédnek jobbulást kívánok!

Neked pedig jobb hangulatot :wink:

Ragaszkodunk mindannyian a Gyermekeinkhez, csak tényleg nem mindegy, hogy hogyan.
El kell fogadnunk, hogy Őrájuk már csak távolról vigyázhatunk, sőt, inkább Ők vigyáznak ránk.

Ők a szívünk egy nagyon szép részét foglalják el, és az már az Ő helyük marad örökre.
Attól ne féljél, ha jön a kistesó, akkor majd átveszi Viola helyét. Majd a kistesónak is szorítasz egy helyet, de a Violáé mindig megmarad. Nem fogod sosem háttérbe szorítani.

Én nem értek hozzá úgy, ahogy itt a földön senki sem, de szerintem a kis Angyalkáink is akkor tudnak boldogok lenni, ha elengedjük őket. És hiszem azt is, hogy ez kell ahhoz is, hogy ne bűntudattal kezdj hozzá majd a kistesó várásának.

Igen, remélem Lyly-al összejön a találkánk:) Bencusra is már nagyon kíváncsi vagyok:)
Vendég

Melcsike!

Jó dolgod volt tegnap,elég baj,hogy dolgoznod kellett ünnepnapon,még szerencse,hogy laza volt a nap.
Megrémítő ami a rokonoddal történt, én is ebben a korban vagyok :(
Jobbulást neki!
Nem semmi amin Te is átestél ilyen fiatalon.
Nagyon kiakadtam azon,hogy nem tudják beállítani a gyógyszert Nálad. Nem gondoltál még arra,hogy elgyere Győrbe is megnézetni Magad?

Hasli!
Sminkelés alapokat tanulam Clinique,Lancom,Clarins tréningeken.
Hu ha Te versenyre mész nagyon profi lehetsz. Majd arról lehet képet kérni?

Leda!
Gratulálok a pocaklakóhoz! Jól vagy?
Irigyellek mostanság a kinti létért,pedig én aztán nem szoktam ilyet mondani,szeretek itt élni,de most kilátástalanságot látok ebben az országban :(

Zaha!
Jól sikerült a szülinap,tortát is kapott a nagygyerek is :D ,a gyertyákat Marcell fújta el :roll:
Nagyon szép a Te családod is! Huncut kis srác lehet a kisfiad.

Tünci!
Férjecskédnek "fiacskádnak" jobbulást. Aranyosak lehettetek.
Szóval a tettek mezejére léptek? :wink:
Szuper!!!! Nagyon örülök, ne félj semmitől!!!!
Bobokának nagyon igaza van, én is csak őt tudnám ismételni.
beátab

Mire leírtam mindent elmentetek :(
Hm....sajnálom.
Majd talán holnap.
Jó éjt!
beátab

Lànyok màr nem tudom konkrètan ki mit kèrdezett bocsànat èrte! :wink:

Az ajtonk ,màr rendben van,de a tèny ,hogy valaki be akart jönni elèggè zavar!Jegyzökönyv lett aztàn kèsz.
Bea a sminkkelèssel kapcs: akkor van közös tèmànk! :wink: A versenyröl pedig majd rakok fel kèpeket,arra a blogra amelyik kèszülget most èppen! :wink: Küldök majd belèpöt mindenkinek!

Tünci!

Nagyon eggy huron pendülünk a probàlkozàssal kapcsolatban!Nem tudom igazàbol mitöl is fèlnèk legjobban... :roll:

Meli!

Nem semmi dolgokon mentèl te is keresztül.... :( Remèlem sikerül màr az a gyogyszer dolog!

Boboka!Hogy vagy ,mikor mèsz orvoshoz legközelebb?

Zaha!Hogy lehet tèged az iwiw-en jelölni!Màr ha szabad! :wink:

Szintus!Mesèlj majd fèrj ügyben!

Lyly! irtam mailt!UI:Bencus nagyon èdi! :wink:

Betti remèlem jobban vagy 1 picit,sokat vagy az eszemben!
Vendég

Sziasztok lányok!
A férjem nem igen járt nagy szerencsével,bejelentkezett a munkaközvetitőbe,meg végig telefonált minden ismerőst,hogy nem-e tudnak valamilyen munkát.És képzeljétek senki sem tud.Mindenfelőröl csak a rosszat lehet hallani.Kapják az emberek a felmondásokat,sorban minden cégnél,sajnos.Sajnos,hogy ez van,de reménykedünk,hogy lesz jobb is.Ti is?

Tüncike örülök én is a döntéseteknek.Holnap mész dokihoz?Mert én is megyek.

Bea miért haragudtál meg a sógornődre?

Bobokának és Lylynek jó dumcsizást!
Én is mindenkit szeretnék látni.De az még egyenlőre nem jön össze.Sajna.

Lyly akkor a csemetéd jókat murizott az oviban.Nem semmi a kissrác

:D :D

Melcsike hogy van az onokatesód?

Üdv.és puszi lányok!
Azt hiszem elsétálok anyukámékhoz egy kicsit.
PÁ-PÁ!!!!!

Kép
Kép
szintus

Jo reggelt!

Meli tènyleg ,hogy van az unokatesod!Javult egy picit az àllapota?

Szintus!Sajnàlom a sikertelen munka keresèst....-nagyon rossz ez most mindenhol!,-csak itt nàlunk legalàbb segit a kormàny.Otthon meg inkàbb a romlàsban segit sajnos. :?
Tegnap nèztem itteni közvetitèst ,olyan jo volt làtni ,hogy itt mennyire meg merik mondani a dolgokat ami nem tetszik ;ès a sok nö kèpviselö,hogy tud harcolni az emberekèrt....(1 hete lelött 1 25èves fèrfi 1 16èvest lànyt,csak azèrt ,hogy ujbol börtönbe kerülhessen.S a plàne az ,hogy 25 èvessen màr 2 embert ölt mègis szabad làbon volt.Mivel anyagi gondjai voltak ugylàtta legjobbnak ,h a börtönben lessz a legjobb! :shock: :( :x ) Ilyenèrt ölnek mostmàr...-extrèm mik vannak!A lànyèrt meg màr hiàba harcolnak é màr nem jön vissza.......Most azon megy a vita ,hogy mi lessz a biroval aki anno szabad làbra helyezte 2 gyilkossàg ellenère is.

Ne haragudjatok amièrt itt irok ezekröl!Nem is szabadna ilyen esetekkel titeket terhelnem....
Vendég

Sziasztok, sehol senki?

Nálunk ma reggeltől csatornáznak, kikapcsolták az áramot. Mikor szembesültem vele, hogy 4-ig nincs áram, teljesen kétségbeestem: mi lesz??? Kénytelen voltam kicsit alámerülni...most meg már van.

Tegnap sétáltunk haza Vincével az oviból, mikor meglátott az egyik szomszédom. Vágtatott ki az utcára, hogy megtudakolja, hol is van az a játszótér, amit egyszer (kb. másfél éve!) említettem neki. Nem volt átlátszó...aztán csak úgy hányavetit játszva megkérdezte: jól vagytok? Mintha nem látná, hogy nincs hasam, gyerek meg a láthatáron sincs...mondom, ja, jól. :?

A normálisabb fajta meg nem sunyiskodik, felhív, hogy hallotta, mi van és együttérez. Ennyi kell a "boldogsághoz". :cry:

Melcsike, nagyon sportos vagy! :wink:
Annyira durva ez az embólia-dolog, hogy egyszerűen fel sem fogható...hihetetlen. Szegény férjed, hogy kilehetett, atyaég...
Talán az, hogy most nyugodtabb vagy Bogika hófordulója miatt, azt jelenti, hogy kezded őt elengedni, az egészet feldolgozni, nem?
Gondolok ma a kicsi tündéredre.

Tünci, miből vizsgázol?
Férjednek jobbulást.
Sajnálom, hogy most megint kicsit rosszabbul vagy, biztosan azért, mert közeleg ez a helyzet, várod is meg rettegsz is, és felerősödnek a múltban átéltek. De jó lesz, meglátod, Viola segíteni fog Nektek.

Bea, igen, hajaj, Vincus nagyon cseles gyerek, észnél kell ám lenni! Meg nagyon kedves és értelmes is.
Tegnap jöttünk haza az oviból, csicseregte, mik történtek, aztán megjegyzi: én meg sírtam. Kérdem miért? Hát mert hiányoztál. MOndom neki, már itthon leszek, nem megyek sehova (6 hétig voltam kórházban és ez megviselte). Ő: nem mész vissza a kórházba? Ja, mert Zalán már kijött a hasadból, dédi meg megfogta a kezét és elvitte Hajnikával együtt (a dédi fél éve halt meg)...azt hittem, ott esek össze. :(

Szintus, a drukkok továbbra is mennek munkaügyben.

Hasli, nagyon durva ez a sztori amit írtál a 25 éves hapsiról, rohadék szemétláda tetű.

Lily, köszi...
Nagyon jó lehetett Bence músora, ilyesmit az én gyermekem is produkál(t).. :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Helló Lányok!

Ma sincs egy fényes napom.
Egész nap fáj a fejem, meg a hegem is.hülye idő van.

hú, most úgy elkapott a fejfájás, hogy még a szemem is szikrázik, idegesít a párom idióta zenehallgatása, amiben vagy hörögnek ,vagy egy operanénekes luvnya nyivákol. :evil: Plusszban fülsértően tüsszög és köhög, nekem meg nyilall az agyam belseje is.

Akartam egy csomó mindent írni ,de most el kell innen mennem, mert összeveszek vele, ha itt maradok.

bocs, most ennyire futotta, este jövök.

KépKépKép
tünci28

Boboka,
írtam privit. Már reggel megyünk, ilyenkor jó sűrű napunk van bence miatt. Jó lesz talizni veled is!!!!!!!! :lol:

Tüncike,
kis párodnak és neked is a szokásos gyors gyógymanók mennek!!!! Puszilgasd, szeretgesd a "kisfiadat". Gyakorolj egy kicsit, és próbálj meg nem nagyon félni. Asszem, nekünk már sok mindentől nem kell tartanunk. :(

Zaha,
Vincus nagyon kis érzékeny, értelmes kisfiú lehet. Látod, a gyerekek sokkal többet megértenek, felfognak az eseményekből, mint gondolnánk. Most megint eszembe jutott Névtelen-Eszti; bizony, szerintem jobb a család minden tagjával megosztanunk a gondunkat, még akkor is, ha sokáig tart a feldolgozásuk. Szerintem a gyerekek kevésbé szoronganak, mert azt még jobban elfogadják, hogy minket még mindig el-elkpa a sírás, a szomorúság, de a bizonytalanság csak szorongást vált ki belőlük.
Én is mindig megmondom Bencének, ha pl. orvoshoz megyünk, ezzel sikerült elérnem, hogy már egyetlen orvostól sem sír, még akkor sem, ha először találkozik vele. Persze a szuri, a fülszúrás az más. de egy sima orvosi vizsgálat az már teljesen elfogadott számára. Nem fogok neki sohasem ködösíteni, inkább a nehezebb, de őszinte utat választom.
Szomszédot letojni, én ez ellen úgy védekeztem, hogy megkérdeztem: szeretnéd hallani, mi történt? Buzgón bólogat az illető, mire én: hát akkor máskor azt kérdezd meg, és ne gyere ide a sületlen, értelmetlen mondókáddal. Valszeg nem leszünk jó utcabeliek, de lekakálom az ilyet. Nem is kérdezett többet.

Hasli,
ez nagyon brutális!!!! Teljesen kiábrándulok... :?
Blog???

Szintus, sajnálom, hogy a párodnak még nem sikerült semmi. Én párocskám 2 évig volt így... nekem sincs most még semmi....

Bea,
köszönöm a dicséretet, de eze csak nagyon kedves, de egyáltalán nem művészi képeim. Kedves emlékek kapcsolódnak hozzá, és a természetet egyébként is szeretem fotózni. meg az embereket, de az nagyon nehéz...
Kinek volt szülinapja? lemaradtam valamiről???

Melcsike,
minden oké veletek?

Kép

Kép

Kép
lyly

Hasli hát nincs szavam erre,amit irtál.Szomorú,hogy az emberek mire vetemednek:( És igen a 16 éves lányt már senki sem hozza vissza.
Szóval borzasztó lehet a lány szüleinek
:cry:

Lyly én bizom benne,hogy azért nem kell 2 évet várni,mert azt nem tudom hogy lehet "túlélni"hisz itt van a kredit ,a megélhetőség,az áram,a víz....hogy ne soroljam.Mivel foglalkozik a féjed?Az enyém most bármit elvállal.

:roll:

Tüncike hogy van a párod?Nekem tegnap fájt rohadtul(már boccs)a fejem.Mára semmi.Neked már enyhül?

Melcsike te merre vagy???

Kép
Kép
szintus

Hasli, az tényleg brutális, amit írtál :shock: Szörnyű, hogy milyen emberek vannak...

Zaha, nagyon megható lehetett, amit a kisfiad mondott :cry:

Lyly, válaszoltam :wink:

Szintus, férjed melójához tovább is megy a drukk :wink:

Tüncike, elhiszem, hogy ilyenkor még jobban idegesít az a zene. (engem alapból a falra kergetne :) )

Melcsike merre van?
Vendég

Szintus, egyszerre írtunk :lol:
Vendég

Most már jobban vagyok férjem is lekapcsolta a zenét! :lol:

Hasli!
arról amit írtál eszembe jutott az az osztrák állat, akinek most kezdődik a pere, amelyik pincében tartotta a saját lányát, kénye-kedvére..Genetikai korcsok az ilyenek szerintem, mert ez ne memberi viselkedés.Van bennünk gyilkos ösztön, de sosem szórakozásra..Az ember, az egyetlen állat, amelyik ezért öl.Szörnyű, kimondhatatlanul.

Zaha!
Arra gondoltam miközben a soraidat olvastam, hogy milyen értőek is a gyerekek, hogy sokszor sokkal jobban értik a dolgokat, mint ahogy feltételezik a felnőttek...
Eszembe is jutott az unokanővérem.A kisfia már 6 éves, meglátogattak a kórházban Viola születése után, kérdezte a kicsi, ohgy mikor mehetünk haza és mondtuk ,hogy akkor ha megnő a baba...és két hónappal később, amikor megkérdezte, hogy elég nagy e már a baba, akkor az unokatesóm, azt mondta neki, hogy az orvosok tévedtek, nem is voltam terhes, nem is született baba....

A szomszédokkal próbálj meg ne törtődni.Akinek nem szívesen válaszolnál, menj el mellette, ne is nézz rá..de lesz ,akinek idővel jólesik majd említeni..Remélem lesznek ilyenek is a környezetedben.

Bea!
Tegnap este épp elkerültük egymást.a gyerekekről nagyon szép ez az új kép!!!

Lyly!
Ne szerénykedj, a képeid nagyon szépek és nagyon tehetséges vagy!!

Szintus!
Bizony itt sem jobb a helyzet, mondhatni ,hogy ez az országnak még elég jó része, de itt is nagyon sok már a munkanélküli, szinte minden ismerősnél valakit elküldtek már, mondom nálunk is folyamatosan.Már szó van a nyitvatartás csökkentéséről is.

Amúgy értékesítési technikákból és reklamációkezelésből vizsgázunk.tiszta hülyeség, hogy ezzel streszelnek még minket, biztos azért mert a HR-eseknek nincs más dolga...mintha az elmélet bármennyire is közel lenne a gyakorlathoz. :roll:

Amúgy egész délután gondolkodtam, hogy felhívjam a dokit lemondani, vagy ne...végülis elmegyek, legfeljebb elzavar, hogy minke jöttem, ha úgysem tud vizsgálni.
:?

KépKépKép
tünci28

Szijjasztok!

Visszaolvasok gyors és már itt is vagyok! Már elkezdtem, a tegnap estinél, Tünci amit leirtál, olyan megható. :cry: Bár nálam könnyen megy a sirás. Hiszen "önsajnáló" vagyok. :? Na sietek az olvasással.

Kép

Kép
melcsike70

Ma egész nap egy rohanásban voltam. Fél 12kor jöttem haza a suliból, gyors kaját csináltam, aztán meg vásárolni mentem, meg postára, ja és vettem magamnak egy gatyót. :oops: Persze az véletlen volt, mert a BArcinak kellett néznem nacit, de mivel nélküle nem vehetem meg, igy gondoltam már ne potyára menjek be. :? Aztán meg hazahoztam a 7 évest. És most ágybadugtam ott tévézik. :lol: Még korai az alvás neki, de szabad programunk van.

Drága kicsi Bogikám ma van a 7 hónapos szülinapod. Hiányzol. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

mondhatom, hogy boldog hófordulót az Égben Bogikának?

KépKépKép
tünci28

Lyly, Boboka

Huuuuuu ez tök jó, hogy tudtok talizni. De nem baj, mert akárhogy is de Beával össze kell nekünk is hozni, ha már ilyen közel vagyunk egymáshoz.

Tünci

Remélem minél előbb jobban lesz a férjed.

Zaha, Bea

Privit kaptatok.

Hasli

Ez olyan szörnyű tényleg, az ember annyi rosszat hall, hogy a gyerekemért idegeskedhetek talán egész életemben, hogy mi van vele, hol van. :(

Tegnap az unokatesómat kicsit felébresztették a mélyaltatásból, és mozgatni tudta a kezét, lábát, meg a feleségének grimaszokat vágott. :) De aztán visszaaltatták. És azt mondta a doki, hogy ez már remélykeltő.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Remélem az, nagyon-nagyon boldog. Most is sirok, de nem az a gyötrő fájdalom amit éreztem még nem rég.

Képzeld most leirom, még ha meg is dobálnak miatta. De Barci naponta többször lemondja, hogy úgy szeret minket. És mindig mondja: Anya tudod kit szeretek a legjobban Téged, Aput és Bogikát. Őt is annyira szereti, de én nem kötelezem rá, csak úgy magától érzi és mondja mindig. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Boldog hófordulót Bogikának.Remélem jól érzi magát.
Őszintén pont ugy tudom elképzelni Bogikát,mint ezt a kislányt a vonalzódon.Ilyen mosolygósnak és ilyen feketehajunak :)
Errül a kislányrol bárhol látom a te kis angyalkád jut eszembe

Kép
Kép
szintus

Egyébként jó volt ma újra sulisnak lenni?

Köszönöm és tényleg szoritsatok nekünk.Olyan jó ezt olvasni,hogy igy drukkoltok nekünk.JÓL ESIK,LÁNYOK!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Ha lesz vizumom és elmúllik a krizis,akkor lehet még én is átugrok hozzátok egy talira.
Holnap jön a násznagyom hozzánk(anyumékhoz)ő pesti(Temerinből kivándorolt)és Ausztriában szakács.Nos ő egy nagyon-nagyon jó pofa pasi szóval holnap csak röhögni fogok :lol: :lol: :lol:
Tehát náluk bármikor megaludhatok pár napot így lehet,hogy még talizhatunk is
:wink:

Kép
Kép
szintus

Melcsike,
én elképzeltem, hogy a drága kis Bogikád most ott ül az angyalkáink körében, énekelnek neki, és játszanak vele, mókáznak, kacagnak, aztán Bogika elfújja a gyertyáját a nagy szülihónapos tortán. Mert ők ezt is tudják ott fent. És gondolnak ránk is, hogy vajon érezzük-e, ők boldogok, jól vannak, és nagyon vigyáznak ránk, a szeretteikre. Boldog hófurdolót a kicsidnek!!!
Barci komoly nagylány, hogyne szeretné a kistesóját! Ez így természetes neki is, és nekünk is.

Gatyó :lol: Holnap megyek, és veszek egy kabátot magamra. Nincsen, csak dzsekim. Azt is 1.500 Ft-ért vettem, gondolhatjátok, hogy néz ki. :oops:
Tessék talizni nektek is Beával!!!

Boboka,
nagyon vágyom a talira, jó lenne, ha a többiekkel is összejönne hamarosan, HALLJÁTOK????!!!! :lol:

Tünci,
én is megkönnyezem, amit írsz. Mindenképpen menj el a dokihoz, biztos van kérdésed is, legalább azokra választ kaphatsz.
Nekem most nagyon érdekes a piri. későn jött, hamar megy. Ki érti ezt? :?

Szintus,
jaj, ne kelljen annyit várni, drukkolok!!!! Mi is csak úgy húztuk ki, hogy majdnem egy éves fizunak megfelelő végkielégítést kapott a párom, azt osztottuk be 2 évre.... :mrgreen:
Akkor bocsátották el, amikor Bence 2 hónapos volt, esélyem sem lett volna elmenni dolgozni (ki az a hülye anya, aki elmegy a 2 hónapos gyereke mellől, ha meg is teheti???), és hát a többi kollégájának se kutyája, se macskája nem volt, lakása igen, így a párom azt mondta, jó, akkor munkaügy (vajon miért őt rúgták ki?), vagy közös megegyezés. Ez utóbbit választotta a cég gyorsan, és ennyit sikerült kiharcolni. Ja, és a páromnak volt a legmagasabb iskolai végzettsége és a legtöbb szakmai tapasztalata... A többiek viszont a főnök talpnyalói voltak, illetve együtt katonáskodtak, együtt csajoztak a cégen belül (a főnök eyébként nős volt, jellemző), és a párom ebben nem volt hajlandó részt venni, így mennie kellett, ne nagyon maradjon szemtanú...

Kép

Kép

Kép
lyly

Szintus

Én egyszer álmodtam Bogikámról és egy sötét barna hajú, kerek arcú kis togyogós kis lánnyal sétálgattam. Két kis cofja volt. Tényleg azért választottam, mert valami ilyesmi kis lánynak képzelem el Őt. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike,
Bence már szokott mesélni a bölcsis fiúkról és "kisjányokról", de az igazi barátkozós korszak majd még ezután jön, 3 éves kor után. Addig inkább csak egyedül, egymás mellett tevékenykednek a kicsik. Itt is volt a faluban egy anyuka, aki állandóan lehülyézte a gyerekét, mert senkivel nem játszik a kétévese. Aztán próbáltuk megmagyarázni neki, hogy ez így természetes, ebből semmilyen messzemenő következtetést ne vonjon le a későbbi természetét illetően, de akár a betonoszlopnak is mondhattuk volna. Sajnálom szegény kicsit.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Ez mindig igy van, talán a munkahelyeken már csak annak nem kell rettegnie, akinek jó hosszú nyelve van. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Az oviba Bencus már fütyülve fog menni. Mert addigra már megszokja a " társasági életet". A böli jó kis ugródeszka lesz neki.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?