Hali!
Judy, édes vagy, mindjárt nézem, köszönöm.
Eni, készültök nagyon? Hajrá, hajrá!
Bori tutter hozza a híreket? Dóri??????
Tünde, Nektek akkor milyen chicco van? Kettő is?
Az már lejött, hogy a ct 0.5 esernyő, de van másfajta esernyője is a chicconak?
Én is azt írtam, hogy inkább jót vennék használtan, mint egy olyan cérnavékonykát újonnan. Remélem összejön. Nagyon előnyben részesítem a peg peregot, chiccot, gracot, p.cardent....
Szóval köszi a babakocsis hsz-ket és Zsu, Neked is az alvókásat. Akkor nem alakítunk rajta, majd alakul magától is.
Levi ma kiköpködte a gyümit, de persze a fokhagymakrémleves kellett volna. Szóval kicsit becsaptam, mert répát áztattam bele pici levesbe, így vmi tartalmasabbat is evett.
Nem is értem, tegnap meg csak a darázsfészek kellett semmi más, de abból bármennyi mehetett volna.
Tényleg semmit sem kell főzni külön, mert a párolt/reszelt dolgokból semmi sem megy le a torkán, csak amit mi eszünk.
Osi, igen, havazást is mondanak.....sógornő még nem szólt, de lehet, hogy passzolnunk kell a dolgot még 1-2 hétre...
Akkor a p. carden és a baby disegn ezek szerint egymást koppintják? A b.d. -ról eddig azt hittem, hogy lapracsukható.
Na, megyek, mert a kis BüdösBéka nem hajlandó aludni. Abszolút nem érdekli semmi játéka, csak a kiscipői és az orrszívója, azzal fél órát is elvan csendben. Olcsó gyermek....