Új privát üzeneted érkezett!

Zsó!

Mire kell a babakocsi? Mennyire kell kicsire csukni? Milyen terep? Mit szeretnél a gyereken kívül bele tenni? És mennyire legyen fektethető? Nagy bevásárlókocsi, vagy nem fontos. Szóval ilyen kérdések mind számítanak, hogy aztán kinek melyik jön be.

Én pl most keresek egy olyat, ami minimális helyet foglal a csomagtartóban, és olcsó, mert csak arra kell, hogy legyen nálunk, hátha... Ami van, az lapra csukható, de nagyon jól tolható, nagy kosár, stb. Amíg nem volt autó, főnyeremény volt. (Chicco ponee xs), mert 5 kiló, simán bkv-ztam vele bárhol. De most, autóval semmilyen előnyét nem használom ki, azon kívül, hogy ha lemegyünk az udvarra az aljába pakolok mindent, és hogy jól tolható. :)
Bár attól félek, akármilyen kicsire csukható esernyő is sok helyet fog foglalni a csomagtartóban, hogy mindig ott legyen.

mtunde

Nekem is kocsiba kéne, de olyan aminek van kupolája és persze azért nemcsak ülésben tolható, tehát legalább félig dönthető. Ezek az alapok.
Ezekben a nagyon könnyű, pár kilós, cérnavékony alukocsikban valahogy nincs bizodalmam, de cáfoljatok meg, ha nem igaz, tehát vmi köztes megoldást keresek. Ami nem olyan, mint az én imádott, de hatalmas 16 kilós bergonom. Tényleg szuper ami van, de itthonra, a csomitartóba alig fér be, mellé meg semmié. Szóval peg perego, chicco, graco, vagy vmi hasonló, ami jóval kisebb, mint ez, de azért még masszív kategória.
:?:

Andi, és szeretitek?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ApróZsó!!
mi nagyon szeretjük

emano/Andi
KépKép
emano

Orsi, sógornőm nem tudja, de holnap reggel hívja őket. :wink:
Már csörögtem, de eddig nem hívott vissza.
Na, elnézzük neki, egy gyerek kinn egy benn, szóval nem unatkozik.

Mindenki eltűnt, gondolom fektetés.
Erről meg már egy ezer éve húzódó kérdés jutott eszembe: Látom, legtöbbeteknél a gyerkők már 8 körül fekszenek és reggel 7ig szunynak.
Ez magától alakul ki így (MIKORRA?) vagy tegyek az ügy érdekében.
Mi még mindig masszívan fél10-10 körülig fenn, de így is 6-7 között ébresztő. Na, persze nem egyben... Utána viszont csak egy órát bír fenn Levi és még ráhúz egy olyan órácskát. Álomvilág lenne azt kívánni, hogy inkább ezt a kora délelőtti szunyát hagyná el és előbb feküdne? Hátha szóba is állnánk újra Petivel.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

AproZsó
ilyenünk van

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, de Nektek ez van újszülött kortól is, ugye? Lényegesen kisebb, mint a mienk. Kocsiba hátul fér még mellé más is?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Egyben jelentkezve...

Heni Boldogságos Névnapot!!!!

Kristófnak is tegnapra, elnézést a késésért!!!!

Zsó: nekünk Peg Peregonk van és ez az egy babakocsink van, kiszolgálta Tündit mózes, hordozó és sportrésszel, most újból mózes lesz feltéve Donátnak. Bár ez 8,5kg a sportrésszel, tudom ennél vannak könnyebbek is, de én nem akartam több babakocsit venni csak egyet és ez akadt fent a listán anno és nem bántam meg.

Megyek mosógépszerelőt keresni, mert ma elromlott... Még jó, hogy a nagyüzemi mosást már elintéztem... ma amúgy sincs túl jó kedvem, tényleg közeleg a vége a terhességnek...
Jó éjt: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Nem, Graco quattro tourunk volt, ezt 1 éve vettük kb :roll:
persze fér mellé mást is legalábbis a renault meganunkba :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Nem nagyon olvastam vissza, mert is alig voltunk itthon :oops:
[color=red]Matyinak boldog szülinapot!
Heni, Neked pedig boldogságos névnapot kívánok![/color

Eni!
Janka nagyon nagyon szép, pöttyök ide vagy oda.... :lol: Berke is ilyen pöttyös volt sőt még rondább volt neki, ha gondolod majd keresek róla fotót.

Nem vagyok túl jó kedvemben....Letykónak mára nagyon csúnya lett újra a talpa. és az újjain is jött elő újra.1 hétig semmi nem volt, olyan volt mintha nem lenne semmi baja...Gondolok a homeora is, mert elvittem oda ahova én járok Homóshoz és kapott rá egy szert.Arra tudok gondolni, mert uygye a homeoban először felerősödnek a tünetek...bízom benne. Egyébként még mindig az a helyzet, hogy április második hetében megyünk dokihoz és akkor lesz biopszia meg ilyenek..... :oops: ENI!ti is mentek 2 nap múlva ugye???Nagyon nagyn gondolok Rátok!!!

Hétvégén voltunk MArgitszigeten....
Kép foci Millivel
Kép Kép Balázs Millivel Kép hoppá Kép érdemes a szemöldökét is megnézni Kép

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka
de szépek vagytok!!!!!
Lettinek boldog 6. hónapot!
HOva jársz Homeos dokihoz???

emano/Andi
KépKép
emano

Letykónak BOLDOG FELEDIK SZÜLINAPOT! Szép nap volt... Dorka, a homeo tényleg felerősítheti, még várj egy picit! Kezdek megnyugodni ragya-ügyben, hátha nem is az ab okozza. Ja, és egész egyszerűen elképesztő jól néztek ki. Nagyon.

Zsó, nézz körül graco mosaic ügyben, kereshetek is róla képet. Mi anno használtan vettük, de kutyabaja volt akkor is.

Dori, nekünk a 35. héten romlott el a mosógép. Régit letoltuk a teremgarázs előtti tárolóba, új lett belőle. Találtál mosógépszerelőt?

Igen, mi szerda reggel megyünk az izotópra. Kicsit elkezdtem rettegni... de ez is muszáj.

Kölkök alszanak, huh. Megyek Horatio-t nézni, ez is gyengém.
vbea

Zsó, ezünk van... most csak a hordozót szoktuk belepattintani. Bár Janka többnyire kendőzik.

Kép
vbea

Heni,

Nagyon boldog névnapot!

Dorka,
Nagyon szépek vagytok!
Hány éves vagy???
Hú szemtelenül kislányos az arcod! :wink:
Boldog feledik szülinapot Letykónak.

Zsó!
Nekünk ilyen van még mindig, csak kék!
Használtan vettük, és ha lett volna Larának tesója és már ott tartunk ebből tuti kapott volna újat (mert a nagy kezdő kocsink, az még mindig jó) , én nagyon szeretem kicsi kerekek és mégis mindenen átmegy. nem is gondolná az ember! Szuper kis kocsi, és kis helyen elfér, és könnyű, és nekünk ez is szempont volt! És hát igen dönthető, így ha elalszik akkor pihenhet benne!
Én ezzel közlekedek vele a városban, 6 buszra le fel!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Bocsánat, de még mindig szar napon van, így most megyek!eszem egy Mozart szívecskét, hátha jobb lesz!

Jó éjt mindenkinek!

ancsaboszi

Dorka!

Minden rendben lesz!!!
Nagyon szorítunk Nektek/Értetek!

ancsaboszi

Csak villám, mert hulla vagyok :? És a kedvem sem rózsás.... :roll:

Timi
Mondtam én, hogy bénabéka :lol: Oké, raktározom az infót és várom a picivirágos rucit, ha Jázmin kinőtte :D Igen, ez az apró mintás dolog nekem nagyon bejön. Nem baj, ha rózsaszín! Nem az a baj, hanem a vattacukor feeling, mint amit én vettem :roll: :lol:

ruci
Tudom, hogy túúúúl rszín. Nekem is :? De ez a kiscsaj a hajával....Annyira édes! Ma a rendelőben (prevenart kaptunk) panaszkodott egy anyuka, hogy mini ruhákban tényleg szörnyen nehéz tökjót találni, ami nagyon csajos, de mégsem tucat és nem nagyon rszín. Az a rszín, ami Jankán van, na az nekem is nagyon teccik! Egy ilyesmi színűt is vettem, de a mintája tucat, így nem tettem fel. Meg talán nem kövez majd meg, hogy lesz egy ilyen rszín rugija :lol: Ivánnak tényleg sok az unisex 56-62-es így nem akartam nagyon bevásárolni Lindának. Viszont a Kenguru akciót sem akartam kihagyni. Ez volt az egyetlen rugi, ami megfogott a mintájával...

Zsó
Nekünk chicco ct 0.5 van. szeretem nagyon, de sztem nektek elég egy olcsóbb kategória. Ez 22.000 volt. Top Ridereket nézd meg és a bébé go-kat. AZok elég olcsók, sokan használják és dícsérik őket. Hogy a terepet mennyire bírják, azt nemtom :oops:

Ancsa
Nem semmi, hogy 6 busz!!!! Akkor jó kondiban vagy :D Nekem is általános rossz hangulat :? Remélem majd he egyszer lesz jó idő, akkor ez is elmúlik egy kicsit...

Dorka
Nagyon jók a képek! Szegény Letti és a talpa-keze :( Ne keseregj tényleg! Valszeg a homeó! És remélem nem tévedek :wink:

Eni
Akkor csak arra kell figyelned, hogy JAnkát mindkét lábaddal ugyanannyi ideig lökdösd és a hatás nem fog elmaradni :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jó reggelt,

Indulunk (megkértem férjet, hogy vigyen...) ctg-re, de fájdogálok is hajnal 4 óta, lehet már nem jövök ma haza... most már rendszeresek és nem is őszinte a mosoly...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri
szorítok nagyon!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Dóriiii!
Jujjjjjj! Borit hozza a híreket ugye? Bori gyere majd!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jól van, Dori... :roll: Szorítok én is nagyon. :wink:
vbea

Dóri, drukk!!! és ügyes légy.
snooopy

Jó reggelt!

Micsoda hírek, Dóri, Veled vagyunk! Bori, Te meg ne várass meg. Hazajöttetek már Balcsiról?

Köszi mindenkinek a hsz-t babakocsi ügyben, körülnézek.
Reni, a top rider/bebe go közül, aminek hajtható a háttámlája, 20 körül van. Az az igazság, hogy az ennyire ernyőkocsikból, mint ezek, tehát a cérnavékony fajtából nem vennék használtat, mert nem tudom mennyire strapa, a vaskosabb, de még kicsinek számító, chicco, graco, peg perego, P. Carden, ezekből meg jöhet használtan is.
Na, majd még körbenézek.

Ancsa, emlékszem, hogy írtad, de ilyet nem találok használtan, újonnan meg eléggé húzós az ára, főleg 2. babakocsinak szánva.... :oops: De nagyon tetsz.

Dorka szépek vagytok nagyon. Bizti szuper volt kinn a szigeten, de nem volt nagy tömeg?
Letti tapacskáinak/ujjacskáinak gyógyulást, reméljük, tényleg munkál a homeo.

Reni/Ancsa huss rosszkedv, tűz a tavaszi napocska. Na, jó mégcsak majdnem, de majd délre kisüt teljesen.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dorka, igen, igen, nagyon szépek vagytok!!
de rég voltam a szigeten, nyáron utoljára, akkor K még rajtam..de most már saját lábán mehet. :)
snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:38-kor.
Vendég

sziasztok!

Andi: Köszönöm a hiányolást! Vagyok, csak sokszor nem jutok az íráshoz, elolvasom, amit írtatok, de már válaszolni nem jut időm. Petya egy hajcsár :-))
Hogy vagy?? Egészségileg már jobban?

Banana: Fogadd őszinte részvétem!!

Minden szüli- és névnapost Isten Éltessen!!

Renáta, Timi: Szuperek a rucik!

Renáta: Gratula a puncishoz!!!

Timi: egyenlőre még nincs neve a picinek :oops: Még nem tudtunk megegyezni...

Lilluska: Nagyon aranyosak a gyerkőcök! Úgy nézem, hogy Bodi is egyre jobban hasonlít a "nagyokra".

Dorka: Ti is nagyon szépek vagytok!!! Sajnálom Letti lábát, de lehet, hogy tényleg a homeó erősítette fel a tüneteket.

Aprooka: Nekem pont olyan esernyőkocsim van, mint Andinak, csak Baby design a neve. Van hozzá esővédő és lábzsák is. Én 12.000 Ft-ért vettem.

Arwen: Nagyonjó kórházat választottál! Nem félj a távolságtól, én a 20. kerületben lakom és BKV-val 1 óra alatt a kórházban vagyok, autóval kb 40 perc. Teleki dokiról nem tudok nyilatkozni.

Eni: Szépek vagytok! Holnapra szorítok!!! Tettél el nekem tincset a hajadból ? :-)

Dóri, Dorka, Renáta: Nagyon jók a pocakos képek!

Dóri: nagyon izgi! Szorítok és várjuk a híreket!

Steffi: Gyönyörűek vagytok!! Szeritnem Myrtill és Martin nagyon hasonlítanak egymásra.

Orsi: Tetszenek a bandázós képek! Kolos milyen ügyesen olvas már :-))

Valentina: ügyesen dolgozik Viktor!

Etenci: Szuperek a képek!

Akartam írni, hogy a Kopaszi-gáti sétában benne vagyunk, mert nekünk kb 15 perc autóval, de most csütörtök nem jó. Esetleg áprilisban nem ismételjük meg?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Eni: Te is vastaggal, temésztesen!

KépKép

KépKép
cukorfalat

olvasóból íróba váltva..

Dóri,
drukkolunk ezerrel Értetek!!! várjuk Donátot nagy szeretettel idekinn!!

Banana,
őszinte részvétem..................!!!!!!

kocsi: chicco ct 0.5-öst láttam 16e-ért használtan, akciósan meg most 23e (minimanó) új állapotban
én használt kocsi vásárló vagyok, drágát használtan :lol:
most vettem egy jane energyt nagyikocsinak meg amíg kibújik a töpszli :lol: mi is megyünk kirándulni húsvétkor, ott már azért órákra nem kötném fel (ne osztrák legyen mán a gyerek :lol: )
maclaren triumphból meg vaterán 1 van 28eért újonnan :lol:

Dorka, nagyon fotogén a családod, szépek a fotók is, öröm nézegetni!! Letti talpra meg nagy gyógypuszi!!

Brigi,
legjobbakat Nektek!!

Reni,
Lindához nagy gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Eni, nektek meg drukk ezerrel!!!!

Ancsa, remélem, segít a mozartszív!!!! nagyon fincsi!!!

Zsó,
minden gyerek más, mi mai napig éjjel cicievés, 7-kor kelés, mondjuk 9 felé alszik el, de sokkal idősebb, mint Levi...

Veronikusz,
hozzátápi: nálunk csak szopi után állt velem szóba, alig evett mennyiséget belőle (főleg Emmához és Flórkához viszonyítva)
lassan bevezetni, csak délelőtt vagy délutánnal kezdve.. ha visszautasító is jó evő lehet másfél évesen :wink:

most alvásidő......... ennyire futotta.........

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

Olyan szép napos idő van :D Hurrá!!!

Steffi,
hajrá jogsi!!! drukkolok!!! Mondanám, hogy elviszlek a Kopaszi-gátra, de sajnos a Suzuki Alto csak 4 személyes, így nem férünk be :( De ha meglesz a nagy autó, akkor már bandázhatunk... (remélem sikerül lecserélni, de nagyon nehéz :(( )

Zsó,
dobtam priviben babakocsi-linkeket, hátha tudod használni.

Dorka,
szépek vagytok :D Jaj, remélem Letykónál ez tényleg csak a homeo...
Derégvoltam Margitszigeten...

Lilluska,
szépek az orchideák is meg a gyerekek is ;)
Április 17-19-én lesz a Goldmann-téren is egy növénykiállítás, ott is lesznek orchideák. Mondjuk ez kisebb az biztos. (csak onnan tudom, hogy rendeltünk télálló hibiszkuszt és ott kapjuk meg :oops: )

cfBrigi,
dejó, hogy jöttél! Én benne vagyok áprilisi sétában is!!! ;)

Gyuzso,
hogy vagy? Múltkor nem is írtam, de a sehány éves kislány nagyon jó!!! Nekünk is megvan, ezer éves darab, szerintem nálam is azzal vezették be anyuék a tesót ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tényleg, környékbeliek tudtok valamit mesélni a veresegyházi játszóházról (asszem Ramazuri a neve, a CBA mellett/mögött ami van)
Köszi!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Dorka!
Nagyon szépek a képek! Tündérek a gyerekek! Te meg... Irigy-irigy. Egy kérdés: Letti kalapja vagy sapka vagy nem tudom kinézni mi az honnan van? Millió puszka a kis talpira!!!

Eni!
Holnap millió drukk! Remélem tudod!!!

Lilluska!
Fantasztikus ez a kiscsaj! Milyen édesen néz és mennyi haja van :shock: Az enyémnek meg alig :? Az orchideák gyönyörűek! És hogy hasonlítanak a gyerköcök! Tök jó!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Judy!
Ment privi!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
köszi :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsu
Jó volt ez az osztrák gyerek mondta :lol: Most mi manő a kh-ban terheléses vércukron? Zsömi+tej vagy a cukros undi lötyi?
Sehényéves kislány nálunk is favorit! Nekem ugyan későn lett tesóm, de tesó nélkül is imádtam ezt a könyvet! Iván is szereti! Mindig azt kell mesélnem, mikor a mama a kórházban van a picivel (hogy kipihenjék a születést, mondom neki én)

Lilla
Gyönyörűek ezek a virágok!!! De Bogi a legszebb köztük :wink:

Zsó
Egyetértek Zsuval kocsi ügyben :wink: Drágát használtan, bár amire nektek kell, arra egy drága még használtan is sok lehet! Amit Brigi írt a Baby design, arrról már én is hallottam. A barátnőmnek ilyen mélykocsija van, de szereti. Igaz, az övéknek eltört valamilye, amitőloké, csak nem lehet összecsukni :oops: Mondjuk az ő fia akkor majd' három évesen, mint egy átlag 4 éves és a súlya is ehhez igazodik :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Holnaptól már hideget mondanak, nem tudom mi lesz ebből, a gáton sétálással.

Képzeljétek K elaludt fél 10kor. most reggel. és nem is kelt korán, mert kb n8 után... aludt 3/4 11ig, és olyan jókedvű! enni azt nem akar, csak pár falatot.

Eni, holnapra sok sok erő, és puszi a kicsilánynak!! meg neked is!!!

Lilluska, nagyon jók a képek, ahol a két tesó van... nagyon szépek! látszik, h szeretik egymást.
snooopy

Sziasztok!

Zsó, csatlakozom Gyuzsóhoz. Én is használtan, jót! :)

A chicco nagyon masszív. Bene a kosarára szokott állni, és 3 évig folyamatosan nyomtam, a kosarába 3 liter tej, 1 kiló kenyér, zöldség gyümölcs, liszt, stb utazott simán (egyszerre, és 2 naponta!). Zötykölődés, bármi ment. Igaz, 1x tolókart kellett cserélni, de még így is nagyon megérte az árát. Ez a legkönnyebb típus, de nektek jó lenne az 1-2 kilóval nehezebb ct 0.5 is, az már esernyőre csukható, és majdnem vízszintesig dönthető. Én gondolkozok azon is, hogy ezt a 2-őt eladom, és egy olyanra ruházok be, és az jó lesz a következőnek kezdetektől. (elején úgyis a hordozót teszem bele)

mtunde

Hali!

Judy, édes vagy, mindjárt nézem, köszönöm.

Eni, készültök nagyon? Hajrá, hajrá!

Bori tutter hozza a híreket? Dóri??????

Tünde, Nektek akkor milyen chicco van? Kettő is?
Az már lejött, hogy a ct 0.5 esernyő, de van másfajta esernyője is a chicconak?

Én is azt írtam, hogy inkább jót vennék használtan, mint egy olyan cérnavékonykát újonnan. Remélem összejön. Nagyon előnyben részesítem a peg peregot, chiccot, gracot, p.cardent....
Szóval köszi a babakocsis hsz-ket és Zsu, Neked is az alvókásat. Akkor nem alakítunk rajta, majd alakul magától is.

Levi ma kiköpködte a gyümit, de persze a fokhagymakrémleves kellett volna. Szóval kicsit becsaptam, mert répát áztattam bele pici levesbe, így vmi tartalmasabbat is evett.
Nem is értem, tegnap meg csak a darázsfészek kellett semmi más, de abból bármennyi mehetett volna.
Tényleg semmit sem kell főzni külön, mert a párolt/reszelt dolgokból semmi sem megy le a torkán, csak amit mi eszünk. :roll:

Osi, igen, havazást is mondanak.....sógornő még nem szólt, de lehet, hogy passzolnunk kell a dolgot még 1-2 hétre... :?

Akkor a p. carden és a baby disegn ezek szerint egymást koppintják? A b.d. -ról eddig azt hittem, hogy lapracsukható.

Na, megyek, mert a kis BüdösBéka nem hajlandó aludni. Abszolút nem érdekli semmi játéka, csak a kiscipői és az orrszívója, azzal fél órát is elvan csendben. Olcsó gyermek.... :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Judy, köszi, a gracot nézem, a másik kettővel csak a dönthetőség a gond, mert az azért nagyon kéne....de a boltban már én is voltam, szupi dolgok vannak és egyedül ott árulják a légzésfigyut is, ami akksi nagyságú, rezgős és hordozható. Kistesónál ilyenre pályázom. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó,
nincs mit ;) Ha belefutok még valamibe akkor átdobom.

Ajjaj, kisasszony megtanult sikítani... Megsüketülök :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Csajok, köszi a drukkot. Olyan vacak érzés, mert hetek óta "erre várok", most meg legszívesebben megszöknék az egész elől.

Zsó, készülök, hm. Leginkább fejni próbálok, de nulla az eredmény, ezzel holnap nem sokra megyek (te hogy csináltad? én hogy fogom csinálni a kórházban napokig?)... Lelkileg úgy készülök, hogy viharvert az agyam, a lelkem, a szívem. Babakocsihoz szerettem volna még annyit, hogy a graco mosaic dönthető majdnem vízszintesig, és Benc, aki sose akart aludni, na abban jókat durmolt. Ne aggódj alvás miatt, még sokat alakulhat. Nálunk a most is tartó rend másfél éves kor körül alakult ki, Benedek is ébred 6-6.30kor. Megszoktam.

Brigi, nem tettem el tincset. Nem baj? :D Jó vagyok én vékonyan is... :lol:

Zsu, nagyon vége lesz már hamarosan. Még mindig csak azt tudom mondani, mennyire örültem én neked odabenn a kórházban. Majdnem meztelenül vágódtam rád. :shock:

Lilluska, Bogi le sem tagadhatja egyik tesóját sem...

Judy, hurrráááá, ez a sikítás meg is marad egy darabig.

Kétségtelenül jön a tél, basszus. :?
vbea

Csajok, üzenetet kaptam!!!!

Megszületett Hidvégi Donát 12:48-kor 57 centivel 3550 g. Jól vagyunk és gyönyörű!

Gratulálunk!!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Dóri!
Szívből gratulálunk! A legjobbakat az egész családnak!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dóri
Gratulálunk! :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Csak most láttam, pedig 13:49.kor érkezett az üzi, csak éppen úton voltunk hazafelé.. :oops: :oops:

De jó, de jó!! :lol: :lol: Kíváncsian várom a részleteket, de ezek szerint minden rendben volt végül is és ez a lényeg!

Sok-sok tejecskét és hosszú boldog életet kívánunk!!

Mindenki jól van amúgy?
Majd este visszaolvasok, de most azért levetem a kabátot, cipőt és kipakolok :lol:
Vendég

Dóri,
gratulálunk!!! :D :D :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Dóri, éljen éljen a Kishercegednek meg Neked is!
Soksok tejcit, csodás életet!

Pocakosoknak meg, hogy ennyire flottul megérezzék, ha menni kell, mint a Kedves újdonsült Anyácska!!!

Bori, jó hogy jöttél, nemhiába aggódtam. Azt hittem csak hétvégéztek. Mesélj szépeket a mi Tengerünkről. Vágyódom. :wink:

Eni, én apumat riasztottam, hogy kézivel nem megy éjjel-nappal 3 óránként, szerezzen elektromosat. Ő szombat du. 5kor rohangászott a városban holott előtte bababoltot sem látott és hát már közel a 70hez. Szóval le a kalappal előtte. (augusztusban kértem tőle orrszívót, erre hozott egy üvegből készült gyógyszertári mellszívót, úgyhogy kicsit izgultam, de ügyin megoldotta, hálás voltam) Sokat én sem tudtam szívni, de egyfolytában, ha volt 5 percem elvonultam. Meg tudod, nekem volt 1 nap lépéselőnyöm, amikor Levi még csak 5-10 milliket ehetett, így lett tartalék, mert ugye Ő a fagyasztottat nem eszi/ette.
Van elektromosod? Ha nincs szívesen kölcsönadom....de holnap nem kell bennmaradni, ugye? Úgy tudtam az később lesz.... :?:
Ha mégis priviben megbeszéljük és beugrom a mellszívóval. Melyik kórház?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dóri, de szuper hír!! annyira örülök nektek. sok sok örömet a kiskukishoz!! :lol:

Zsó, lehet túl hamar akartuk ezt a kopaszit. ápr-ba biztos jobb időnk lesz, és akkor Eniék is tudnak jönni, meg mások is!!
Én asszem csüt-ön kinn leszek anyáknál ha arra járnál... :wink:
snooopy

Kolos bebújt a szekrénybe. persze előbb gondosan kiszedegette a polcokat. :lol:
Kép
Kép
snooopy

Isten Hozott Donát Baba! Vártunk mindannyian. Dori, ügyes vagy! Hatalmas gratula.

Zsó, köszi. :wink: Nagyon. Teszveszen túrtam egy elektromos aventet, azzal idétlenkedem én is egész nap... Bencit "bökdösöm" egyik lábbal, másikkal Jankapihiszéket... izgi. Irtó rendi vagy a felajánlással. Az I-es Gyerekklinikára járunk, amelyik a Bókay utcában van (Klinikák). Nem, nem kell még bentmaradni, de sajna hallottam már olyat, akit ezután a vizsgálat után azonnal toltak a műtőbe. Mindenesetre babona ide vagy oda, nem úgy készülök, csak a legszükségesebbeket viszem. 9.30-ra megyünk. Majd jövök. Addig is, köszi a drukkokat, pusziiiiiiiiiiiiii.
vbea

Orsi, köszönet azért is, hogy ránk külön várnátok a Kopaszin, repülünk majd, megígérem. Nagyon klasszra szoktak sikeredni az ilyenfajta séták. Egyik kedvencem 2007 augusztusi, amikor Micu még irtó mini volt, és össznépi szopi volt a Városliget közepén. :wink:
vbea

Na hali!

Apája, Bideskölke megetetve...barackos-almás ágyon sült kacsával. Ezt bezzeg tolta a kis pelenkás...a barackos almás bébiételt kiköpte, csak a husi kell. Apja fia. :shock: :oops: :lol:
Na, de legalább eszik. Ez is vmi.

Eni, akkor nem hozok, de ha nagyon beidegelnéd magad az aventen, nekem madelám van. Nem mintha többet tudna, de ha az embernek elfogy a türelme és kipróbálna mást is....na, szóval áll az ajánlat, dobsz sms-t/privit és megoldjuk.

Orsi, igen, túl korán a fene megenné. Sztem ott járok, épp írtam Judynak is, hogy anyósomékhoz bemegyek. Majd sms-t dobok, ha arra járok. Ha nincs pocsék idő, mehetünk egy kört, de a dvd-t hozom.

Levi cipő és papucsimádó lett, mióta megy a négykézlábazás, az összeset ölelgeti. :lol: Ez most csak onnan jutott eszembe, hogy épp a hátam mögött behatóan vizsgálódik eggyel. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?