Sziasztok
Tegnap voltam uh-on, megneztek manualisan is a mehszajat, mert sokat kemenyedik a hasam, de minden ok. Becsült súly 1300g, de Ági példáján okulva ki tudja.
A pici fejével a bordáim közt feszit és ugrándozik, ami persze mindegy , mivel császi lesz, csakhát nem tul kellemes, mikor egyszerre nyom -tapos alul-és felül a bordáimat.
Gumicukor
En babaknak valo mosoport hasznaltam, de mar nem emlekszem a markajara. Alt.ban a DM-ben vettem, de szerintem nagy hiperekben is van. Obliteni nem oblitem a ruhait meg most sem. Mondjuk Emi nagyon sokaig ekcemas volt, biztos emlekszel ra.
Kataa
Szegeny baratnod, kicsit remiszto, pont a 30. hetet fejeztem be.
Hat en biza raszoltam volna arra a gyerekre, akrmit is szol hozza az anyja. Valami olyasmit, hogy ez nem volt szep, vagy csak siman megkerdeztem volna miert bantja a masikat. Emit meg egy eves koraban egy nagyobb kiscsaj majdnem kirazta a hintabol, en is legszivesebben felpofoztam volna.
Agi
Szupi gyors szulesed volt, gratula. Azert nekem nem tenne jot ha ilyen gyorsan beindulna, mert nem tudom a csipom mennyire rugalmas. De az en dokim biztos inkabb megcsinalna korabban a csaszit, biztos ami biztos. Igy is zorognek, kattognak, ropognak a forgoim es folyton ugy erzem hogy kicsusznak a helyukbol mikor ulok vagy fekszem.
Akkor most korabban jott Oliver egy kicsit? Mennyivel?
Nagyon edes lehet Petra ahogy segit.
Emi már jó ideje nem szopizik, mikor meglátja a cicit közli, hogy baba hamm, mióta elmagyaráztam neki, hogy majd a baba abból fog tejcsit szopizni. Azért kiváncsi leszek, hogy majd akar--e mégis kóstolni, ha itt lesz az öcsi.
Ilke
Fura hogy azt irod mindig tele a mosogep Lili ruhaival, en is kulon mosom az Emiet, es meg jo hogy sulyautomatikas a gep, mert a gatyank ramenne a vizdijra, meg az aramra.
Lehet vasarnap ,de nekunk tenyleg mindegy.
Ja, en ayt hittem komposzt darálot vettetek!
Beszti
Hu de profi valaki fugondozasban!
A levelek osszeszedeset nem tudtam, meghagytam ket kupac avart az osszel, nincs is most alatta fu.
Uj szavaink vannak
kaka- tyatya
belülre- bebüre
pancsi-pansi
pisi- pisi
mummy- anya angolul, a párom már egy ideje tanitja neki sikertelenül.
Es anyu megtanitotta neki hogy mi a keresztneve anyanak es apanak. Tök édes ahogy mondja.
Ma itt volt a vedőnő és rámutatva egy autóra kérdezte mi ez, mire a lányom: car, daddy ,vagyis hogy apa ugy mondja car.
Judy, Panda
Hát jól eltüntetek!
Dió
Jo hogy a főnököd igy áll hozzá a dolgokhoz!
Süti
Én muffint sütök, meg csinálok tiramisut. De lehet hogz mézes-krémes is lesz, mert jönnek a bátyámék 3 gyerekkel. (kettő már itt van
)
Nyuszi