Gumimaci!
Üdv!
látom profi fórumozó vagy már, remélem nem kopsz ki, mint a többiek...
én nem emlékszem, hyog lett volna mellékhatása, egy enyhe nátha belefér. (mi oltáspártiak vagyunk)
Nagyon sajnálom, hogy nálatok nem csak enyhe nátha volt a tünet, ez nagyon szörnyű lehet, és kínzó, számodra. akkor most ez a májdolog mennyire konkrét?
hallottam már ilyet, hogy oltás után valamilyen betegség jön ki ( bár eddig nem fizikálisat)
Letinek úgy néz használt a gyógyi, még délután 39,3 volt a láza, aztán estére már csak 37,4. reggel meg már anya soki! na mondom akkor nagy baj már nincs.
Én nem kaptam semmit, illetve van egy erős gyógyszerem, de azzal óvatosan bánik, de tegnap belém vágtak 3 szurit, biztos, ami biztos, mert reggelre már megint fájt a fenekem, combom, térdem.
na akkor amire emlékszem:
Évi!
nem mondod, hoyg a Csongit tudatosan készítitek a focista pályára? Nagyon jók a képek! a focilabdáson meg igazi szívtipró! meg az a hét hónapos állás!
de gondolom nem az volt az első eset...
Judit!
mi meg pont a johnsonoktól pattogtunk annak idején. így még mindig a fürdetőkrém a menő. volt hoyg bepróbálkoztam, de rögtön jöttek a pöttyök. összehasonlítottad a kettő összetevőjét? hátha találsz valamit, amit később elkerülhettek.
Nálunk Misi volt oltva a méhek miatti erdőbejárkálásra, de én si többre emlékszem. (bár évekkel ezelőtt volt)
Andi!
10 hós koruktól egyedül esznek a láynok, én odaadtam nekik a kanalat, hoyg tessék. Misivel sokat vitatkoztunk ezen, hogy szte nem esznek így eleget, de jó volt ez így. de ma is van, hogy Letit etetem, ha fáradt, nyűgi, de legtöbbször akkor sem engedi, nem hajlandó nyitni a száját.
Anikó!
Én is emlékeztem erre a képre, miylen hosszú rajta Dorci! az arca meg tényleg semmit nem változott!
kérdés: ti naponta takarítjátok a kandallót? mert nálunk Misinek ez kész szertartás, üvegtakarítás, porszívózás.. nemtom télen mi lesz, én annyira nem repesek hoyg én csináljam... de hátha addig sem unja meg.
Vera!
hát a megbokrosodott lótól én is félek, mitn a tűztől. apának vannak lovai, régen hátas, most ügető. Tavaly ősszel, elmentünk vele egy nagyobb körre, sé pont az a kettő volt befogva, akik nem a szelídségükről híresek. A vadabbik(Vipera nevű) annyira hajtós, hogy amikor megálltunk, sé neki már nagyon mehetnékje volt, felágaskodott, dobálta magát, rúgott, vágott. na mondtam, én ezekkel soha többet. a hétvégén Misiék pont akkor mentek ki, amikor járatták őket, és kerültek egyet uezekkel, de azt mondta semmi baj nem volt.
Szilbee!
hoyg alakul a takony?
ja az értékelés. nálunk minden hónapban van. be kellett vinni egy külön füzetet, és abba minden hónapban beleírják, miylen téren fejlődött a gyerek, szókincs, szocializáció, mozgás, játék....mi az ami fejlesztésre szorul.