Sziasztok Kismamik!
Üdv mindenkinek, és tavaszváró, napsütéses napokat kívánok!
Hogy s mint vagytok a pocakokkal és a mozgolódással?
Továbbra is nagyon jók a babaképek!
Csak jó két hét múlva látom újra a Picúrt, addig a meglévő képeket tanulmányozom és figyelem a mozgolódását. Nekem nem volt lepkeszárny és buborékolás, egyszerűen három hete kezdődött úgy, mintha egy idegszál rángatózna a hasamban... amúgy is szokott ilyet. Aztán egy jó hete erősödött ez az érzés, most már apró rúgásnak nevezhető, mindig más helyen a hasban, leginkább baloldalon, föntebb-lejjebb, valamikor középen... főleg evés közben és után. Nagyon izgalmas érzés. Ha nagyon nézem a hasfalat, van olyan, hogy látom is a rúgást...
A hasam meglepően elkezdett nőni az elmúlt egy hétben, most már kismamás alakja van. Eddig még jól "álcáztam" ismerősök elől, az egyik meg is kérdezte, miután meséltem, hogy 5 hónapos vagyok, hogy - és a hol a gyerek???
- mert eddig alig látszódott...
Viszont a súlyom....... jujuujuuuuj
kb. 5-6 kilónál járok, vissza kell fognom egy kicsit az esti evést. Nem akarom túllépni a mágikus 12 kilót.
Ti hol tartotok kilóban?
KANDI! Vigyázz magadra, ne erőltesd a hasad, sok pihenés kell!!!
Apf-seknek továbbra is drukk!!!!
RILLA! Örülök, hogy jó lett végre az eredményed! Borzasztó, hogy ránk tudják hozni a frászt, amikor nyugalomra van szükségünk!!
ANDI! Nagyon édes a fotó a babódról! Még mosolyog is!!
Jól érzi magát!
ANETTOO! Még nem vizesedek, de félek tőle, főleg, hogy nagy nyár lesz, amikor a legnagyobb pocakot hordjuk! Állítólag sokat kellene vízszintesben feküldni és felpolcolni a lábat, de ez részemről csak hétvégén megy, amikor nem dolgozom. LÉGYSZI ÍRD BE A TÁBLIBA, HOGY KISFIUNK LESZ!!!
Dolgoztok még? Meddig? Én beiktattam a négynapos munkarendet, mert fárasztó már az 5 nap a munkában. Remélem így bírom.
IRDAB! Te egyszer említetted, hogy táppénzes főorvosi felülvizsgálatra mentél, mire lehet ott számítani? Nagyon körbenézik a kismamit?
Előtej??
Még eddig nem jelentkezett.
Viszont tegnap kipróbáltam a kismamatornát dvd-n, nagyon jó volt, elhatároztam, hogy hetente legalább 3-szor végiggyakorlatozom, mert el vagyok "pettyenve" és ez a szülésnél nagyon hátrányos lenne!! Nálunk nincs kismamatorna, így otthon mozizok és elvégzem a gyakorlatokat. Csak dícsérni tudom!
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!!!