Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Pocit szokta néha simogatni férjem, de nyilván nem ugyanolyan, mint Zsófinál...

Anetto,
együttérzek veled, én is pont azon drukkolok, hogy elinduljon kicsim, és ne kelljen cipelni :oops: már nagyon közel áll hozzá szerencsére, magától feláll, egy lépést megy ha nagyon-nagyon hívom, de nagyon biztonsági játékos, csak ha fogom a kezét akkor lépeget, akkor mosolyog, nagyon élvezi
drukk az Uh-hoz

adatok témában,
férjem és én is magasak vagyunk ( 186, én pedig 180) kilókat tekintve átlagosak, Zsófi a 39+5 napon született 2970g, 54 cm-el

hoztam képet Meggymagunkról:
Kép Kép

Szép estét!
Andi

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Ma mi is voltunk sétálni a Margitszgen. Sajna elekzdett es ni az eső de azért jól birték a gyerekek.
Tegnap 8- 1/2 7ig aludt a kisfiam.Úgy néz ki,hogy kezdi átaludni az éjszakákat.

Anett:megy a drukk neked az uh-ra.

Andi:nagyon jó a kép a babáról.

Apa:amióta tudja,hogy jöna tesó mindig ad puszit a hasamra.De ennél többet nem csinál. Uh-ra csak most kiésrt el,mivel eddig mindig Ő vigyázott Márkra.
Az igazság,az,hogy mivel itt van Márk a tesóra jóval kevesebbet gondolok. Inkább akkor foglalkozok vele amikor Márk alszik.
Vendég

Jó reggelt sziasztok!

Aki nem az elsőt várja,teljesen normális,hogy nincs a pocakra annyi időnk.De szerintem ezt a pocak is érzi.
AZ enyém bütyöknek az lett a szokása,hogy hajnalban kezd el balettozni.Ma is arra keltem 6-kor,hogy valaki trambulinnak használja a hólyagomat :lol:

Anett!Nem tudom meddig szopizott Máté?De a tejnek jó 2-3hónap kell,hogy elapadjon.Viszont azért utána is jöhet még néha néha kis tejszerű valami.Mellesleg így terhesen meg főleg :lol:

Járás.Háát,nem akarok senkit elkeseríteni.A Szabi 10hóan már vígan végig ment a bútorokba kapaszkodva.Viszont kb 15-16hósan indult el egyedül.Jópofa volt,a játszón is négykézláb közlekedett.
Viszont egy zacsiba kapaszkodva indult el,és 1hét múlva már szaladt. :lol:
Viszont négykézlábazva is pl biztonságosan lépcsőzőtt..

Andi!
Nagyon kis édes a baba.Milyen laza :lol:
Énis pont így szoktam aludni :lol: :lol:

Linácska!
Most jut eszembe.Nem is nézték bneked be az uh-t...
Egyszerűen csak pancser tudatlan volt aki csinálta.
Még a csapból is az folyik,hogy az utolsó hónapban heti 20-25dekát hízhat a bébi.Na az pont kiadja a majd 4kilót.
Énnem is értem???Miért mondta azt,hogy nem lesz nagy Lili???
Nekem már a Szabival a 33.héten mondták,hogy húú jó nagy baba,és 4kiló felett lesz bőven(hála égnek azt nem vártuk meg)
Turi.Én piacra is imádok járni :lol:

mimi12

Jó reggelt !

Köszi a hozzászólásokat az Afpmhez !

Mimi
Neked külön köszi, hogy ennyit foglalkoztál vele ! Annyira azért nem aggódom, mert engem MINIG paráztatnak valamivel....pl. a kombinált tesztemen a Down-kór eredmény 1:456 lett, ami ugye nagyon rossz, most meg kihoztak rá 1:100 000-et !
És mindig ez van, jól beparáztatnak valamivel, aztán a következő vizsgálaton meg mondják, hogy minden rendben van .....

Jövő csütörtökön megyek genetikai ultrahangra, ott majd minden kiderül, azt már ki tudom várni ! :?

Baratodildi
Neked mi lett a babával, akinek nyitott gerince volt ? :(
Voltak rá más jelek is ? Mikor derült ki ??
(vérzésem nem volt, csak a terhességem legelején, de az valószínűleg azért volt, mert az ikerbaba elment)

Spulni
Ma mész uh-ra ugye ?...majd írd meg légyszi, hogy mi volt, mondtak-e valamit a magas Afp-re !?

Madaran, Dbea
Örülök, hogy jók lettek az eredmények ! :D

Kandi
Hogy vagy ? Barnázol még ?

Linácska
Jobban vagy már ?

Cscsi
Nekünk Lillánk lesz a baba, ha mégsem kisfiú ! :lol:

Hmbori
Mit éreztél az első mocorgásnál ?

Anettoo
Kitartást a nővérednek !!

Tündi, Danidaniel
Édesek au uh képek ! :P

Kép
Kép
rilla_

sziasztok!
Tök sokat irtatok :P alig tudok visszaolvasni...
Voltam a C&A-ba szombaton én nem találtam semmit igaz az Árkádba voltam :cry:
Szóval gözöm sincs,hogy mit fogok felvenni szombaton..
Ma voltam kismamatornán jó volt :P
Szombaton ültettgettem virágokat már lassan majd alakul a kert megint :lol:

Linácska:nállunk szerintem hasonló a helyzet :oops: pedig nállunk apa nagyon akkarta a tesót (talán jobban mint én :oops: )
Pl.:Vasárnap kiszaladtam a zöldséges piacra Gyálra ő nem jön inkább itt marad Nolival cimszóval....mondtam,hogy veszek virágokat,krumplit ,ubit ,tojást húst a hentesnál stb...
Hazajöttem erre ő "normális vagy?,hogy ennyit cipekedsz? de basszus szerinte csak poénból mondtam el ,hogy miket kell venni?
És úgy gondolja,hogy ezek maguktól haza találnak?
Na ilyenekn teljesen felhúzom magam..de sorolhatnám az ilyen példákat... :oops:
Ma hívom fel a dokit az AFp-miatt,hogy milyen lett kicsit türelmetlen vagyok miatta :?
Apa szerencsére nem jön velem dokibácsihoz deennek én örülök mert nem igazán tudja felfogni,hogy várni kell a dolgokra itt nem úgy megy minnt a másik dokinál a dolog... :x
Majd még jeli
Csilla

Hol vagytok fennt az iwiwen?
Csilla

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Mimi,18+4 naposan fogok menni a genetikai uh-ra.Holnap leveszik az AFp-t,,remélem hamar készen lesz,ha mégsem lesz meg addigra,akkro majd mondom jövök mégegyszer :) Legalább megkuksizom a kis kukisunkat!:)

Anett,elhiszem,hogyvárod,hogy elinduljon Máté.de hidd el Lucával sem könnyebb,mert mindenre felmászik,le akar ugrani..stb..kissé túlteng benne az energia....

Madaran,én még nem voltam a pesti expon.Csak Szolnokon,de az tetszett,mondjuk persze itt nincs annyi ember :)

Sissi,akkor tudsz pihizni,ha már kezdi átaludni Márk az éjszakát!:) Sajnálom,hogy tegnap elkapott benneteket az eső :?

Andi,nagyon édes a kis meggymagotok :)

Megyek főzni,takarítani,(sztem tök feleslegesen)-ami most nálunk van :? Már ki költöztünk a nappaliba,és hamarosan az ebédlőben fogunk lakni vagy 2-3 hónapig....Nem,nem akarom...legyen már vége!!! :D

Kép
Kép
tundi24

Felhívtam a dokit :roll: még nem érkezett meg :twisted:

mit csodálkozok rajta nem is értem :?: Nolival el is tünt :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Nagyon köszi mindenkinek a pénteki hozzászólásokat a szabadság-témához!
Bocs, hogy csak ilyen sokára jelentkezem, de nekünk is jó sűrűre sikeredett a hétvége! Sokatokhoz hasonlóan mi is a kertünkben tüsténkedtünk - szerencsére izomlázam nem lett, de annyira elfáradtam, hogy leültem az első székre a lakásban, és kb. fél óráig csak ott ültem és pihegtem. :)

Nekem most a vaniliás karika a favorit - bármennyit meg tudok enni.

Rilla: amikor először éreztem a mocorgást, akkor teljesen egyértelműen egy rúgást/boxolást éreztem. Se nem lepkeszárny, se nem vibráló telefon, hanem egy hirtelen "ütés" belülről. Szóval lehet, hogy előtte már voltak más jelek, de én ekkor ismertem fel. Te hogy állsz a témával? :)

Linacska, köszi ezt a tippet a jövedelemkiesés biztosításról. Úgy tűnik a többiek hsz-ából, ez most az első babásoknak jöhet jól. Az OK, hogy havi kb.2e-t kell fizetni, de mennyit kapunk vissza? :) Majd utánajárok ennek a témának, mert elég csábitóan hangzik! Köszi még 1x! :wink:

Babácskánk egyre aktívabb, már nem csak az eddig megszokott időkben jelentkezik, hanem szinte egész nap ficánkol. Nagyon-nagyon szokatlan érzés! Lehet, hogy nem jól állok hozzá, de egy kicsit zavar is, mert eltereli a figyelmem arról, amit épp csinálok. (Elvileg most is dolgozom, csak egy kicsit kikapcsolódom, amíg írok.) És ha épp egy mondat közben lep meg, elég nehéz visszatalálnom az eredeti gondolatomhoz, hogy alany-állítmány is stimmeljen egymással...
Gondolom egy idő után hozzá lehet ehhez szokni, és nem lesz ennyire "megakasztó" - ugye :?: :roll:

Kép

Kép
hmbori

Megnéztem a biztosítás.hu-n és sajnos a keresőképtelenségre vonatkozó speciális kizárások között szerepel a terhesség... :(
Azért még keresgélek, hátha másik biztosítónál nem kizáró ok ez...

Kép

Kép
hmbori

Bőrzére én volt amikor kimentem néha jó volt néha meg nem nem.
Most nem valószínű,hogy megyek mert ha szombaton későn érek haza és valószínű,hogy éjfél előtt nem akkor tuti,hogy nem kellek fel.
Badykat elajándékoztam azokat majd vennem kell de én csak az átlapolosakat szerettem..én azokkal könnyebben boldogultam :P
De május- junis környkén is lesz tuti ,az 2 napos szokot lenni akkor tuti,hogy megyek :P
Nekem kiságy,babakocsi,kell mert az nincs vagyis van egy kiságy ami Nolinak volt de nem szerettem egy új kókusz matraccal a matracot megtartom és veszek egy kiságyat hozzá ami kissebb mert ez egy kombi amit később naggyá lehet alakítani de Noli nem hajlandó benne aludni igy ezért egy másikat kapot ez meg nagy helyett foglal el.
Csilla

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Bim-bam:azért remélem most nem tünt el az afp eredményed.

Tündi:ha jól emlékzem ti Abonyban laktok? Most jutott eszembe,hogy a nagybátyámék hivtak magukhoz Újszászra és,hogy milyen közel leszünk majd egymáshoz. :)

Mi már megjártuk a játszit délelőtt és ha az idő is engedi délután is megyünk.

Többiek merre vannak? Ilynekor már jóval több hozzászólás szokott lenni.

Kandi:mi van veleld?
Vendég

Bim-bam,nekünk is átalakíthatós a kiságyunk,de mi
Lucának veszünk másik ágyat,ez meg megmarad kistesónak! :)
Egyébként ő sem igen alszik benne :? abban bízom,ha meglesz az ágyikója,akkor talán abban fog majd csicsikálni...

Sissi,igen Abonyban lakunk.Szívesen látnánk benneteket,de ami most itt van... :?
A másik fórum ahova írok,ép hétvégén lesz tali,az első nálunk volt,de most azt sem tudtam bevállalni,mert hát az ebédlőben fogunk szűkösködni.. :?
Alig várom,hogy egyszer rend legyen..de akkor kívülről még mindig nem lesz rendben a ház,de az már annyira nem izgat,mert ha kint dolgoznak majd egyszer,akkor bent nem lesz felfordulás :wink:

Bori,nekem meg a kóla(light)a favorit(sajnos)..Ma már majdnem lenyomtam egy litert...remélem nem lesz baja kistesónak!!!

Kép
Kép
tundi24

majd telefonállok a hét vége felé meginnt ..csak már jó lenne tudni.. :o
Én még azt gondoltam ki ma ,hogy veszek majd még egy állványos kádat ami összecsukaható.kisebb helyett fog elfoglalni mert Nolinak rengeteg vacka van amit néha itt ott tárol.Nem szeretném ha sértödést válltana ki belőlle ha azokat szelektálnám a tesó miatt 8)

Tündi nem irigyellek pfujj én is nagyon utáltam ezeket a dolgokat.Noli 1 éves lehetett amikor befejeztük az elő és a konyhát végleg ,de a sok por engem kiakasztott. :roll:
Mi is vándoroltunk mindig az átalakitások miatt.Ha belegondolok már minden helyiségben majdnem aludtunk :P Tök jó lehet a tali majd gyere és mesélj :P

Megtaláltam az iwiwen a 2009 aug babáit :P Csatlakoztam hozzátok ott is :P

Többiek?hol vagytok?

Ja még valami megcsináltam a sajtott de..hmm nekem nem jött be igazán ..valami utóize van ennek a sajtinak amit én nem szeressek :cry:
csináltam olyat is amibe sonkát is tettem úgy elég ehető volt :wink:

Szoktatok kuglófot csinálni?Holnap azt akkarok sütni kaptam egy jó kis joghurtos recit ami szerintem nem olyan száraz :lol:
Csilla

Én a Cólaát imádom de nem a light-ot :twisted: és sajna iszom is :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Hahó csajok!
Én ma dokinál voltam.Elképesztő itt Érden a rendelési rend.majd 2órát ott voltunk.A Szabi már teljesen kész volt.AZ anyám úgyszintén,aki a Szabi után futkározott :lol:
No és hihetetlen módon,ma is megkaptam,hogy az ultrahang nem helyettesíti az amniócentézist.
Hát kérem szépen!!Szabad itt káromkodni???
Na nem írom le,de képzeljétek ide.......
Tényleg elképesztő,hogy mennyire erőltetni akarják.Mostmár tényleg kíváncsi leszek,hogy ezért részesedik e egy orvos ha elküldi a betegét???
Ha valaki otthon van e téren,írja már le.... :lol:

Rilla!
Én nem tettem semmit :lol:
Csak érdekelt a dolog :wink:
(meg most is érdekel)

Bori!!
Már le írtam,csak lehet nem olvastad(nem most írtam,valamikor múlt héten,a rosseb tudja mikor) :lol:

EZ a biztosítos dolog eléggé nehéz.
Ha jól tudom 2db biztosító van,akik ezzel a munkabiztosítással foglalkoznak.És tekintettel a recesszióra,nem is igen kötnek új szerződést.
Sőt kb 2hete volt a rádióban,hogy lehet nem is fog mindenki pénzhez jutni akinek van érvényes szerződése,mert annyira gáz a helyzet :(
Sőt,sőt,nagyon kiszűrik leellenőrzik,hogy kivel kötnek biztosítást.
Szóval ez úgy néz ki,hogy most eléggé gázos dolog.De azért fel kel hívni egyet és ki kell kérdezni mindenről.
Ha kell utána nézek,hogy a páromnak hol van a biztosítása...

mimi12

Sziasztok!
Rilla&Sissi köszike a hiányolást!!!

Jól vagyunk!Azóta nem barnáztam...na de fekszem is ezerrel...és azóta se cipekedtem...lehet tényleg attól volt....na meg megnyugtattatok,hogy másnak is volt ebben az időben...
Na mindegy....világ végi hangulat volt rajtam...de a férjem is nagyon megijedt!
KCs nagyon kitett magáért,mert sokat mocorgott,így tudom,hogy él!!!Nekem nincs szív hallgatom,sajna!
Voltunk vásárolni...nem is emelhettem-cipelhettem 2-3kg almánál többet és vett férjem ezer féle gyümölcsöt,hogy kell a gyereknek....nem érti,hogy csak az almát szeretem most és amúgy is szedek vitamint (na jó,másik gyerek megeszi azért)!
Pénteken megyek genetikára- Uh-ra,25.-én sima Uh-ra és utána megyek csak 4d-sre!
Remélem így,hogy lassítottam nem lesz több ilyen!

Köszönöm az aggódást!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi: én is hiányoltalak sőt mindenkit mert hétvégén annyit irtatok hogy csak na :P
Megértem a barnázást és sajnálom..Amikor Nolit vártam szenteste akkartuk elmondani a szűk rokonságnak és előtte 1 nappal elkezdtem vérezni :( Azt se tudtam mit csináljak se doki se senki meg hogy most mi merre tök szar volt az a kari :cry: de a 2 ünnep között találtam dokit aki megvizsgált és mondta minden O.K.
Igy a rokonság újjév körül tudta meg a nagy hírt :P addig nem mertem.

Noémi:már néha szóhoz se jutok :x Lehet,hogy részesednek előlle valami módon nem kizárt :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok Kismamik!

Üdv mindenkinek, és tavaszváró, napsütéses napokat kívánok! :D :D :D
Hogy s mint vagytok a pocakokkal és a mozgolódással?

Továbbra is nagyon jók a babaképek!

Csak jó két hét múlva látom újra a Picúrt, addig a meglévő képeket tanulmányozom és figyelem a mozgolódását. Nekem nem volt lepkeszárny és buborékolás, egyszerűen három hete kezdődött úgy, mintha egy idegszál rángatózna a hasamban... amúgy is szokott ilyet. Aztán egy jó hete erősödött ez az érzés, most már apró rúgásnak nevezhető, mindig más helyen a hasban, leginkább baloldalon, föntebb-lejjebb, valamikor középen... főleg evés közben és után. Nagyon izgalmas érzés. Ha nagyon nézem a hasfalat, van olyan, hogy látom is a rúgást... :P A hasam meglepően elkezdett nőni az elmúlt egy hétben, most már kismamás alakja van. Eddig még jól "álcáztam" ismerősök elől, az egyik meg is kérdezte, miután meséltem, hogy 5 hónapos vagyok, hogy - és a hol a gyerek??? :?: :D - mert eddig alig látszódott...
Viszont a súlyom....... jujuujuuuuj :( kb. 5-6 kilónál járok, vissza kell fognom egy kicsit az esti evést. Nem akarom túllépni a mágikus 12 kilót.
Ti hol tartotok kilóban?

KANDI! Vigyázz magadra, ne erőltesd a hasad, sok pihenés kell!!!

Apf-seknek továbbra is drukk!!!!

RILLA! Örülök, hogy jó lett végre az eredményed! Borzasztó, hogy ránk tudják hozni a frászt, amikor nyugalomra van szükségünk!!

ANDI! Nagyon édes a fotó a babódról! Még mosolyog is!! :) Jól érzi magát!

ANETTOO! Még nem vizesedek, de félek tőle, főleg, hogy nagy nyár lesz, amikor a legnagyobb pocakot hordjuk! Állítólag sokat kellene vízszintesben feküldni és felpolcolni a lábat, de ez részemről csak hétvégén megy, amikor nem dolgozom. LÉGYSZI ÍRD BE A TÁBLIBA, HOGY KISFIUNK LESZ!!!

Dolgoztok még? Meddig? Én beiktattam a négynapos munkarendet, mert fárasztó már az 5 nap a munkában. Remélem így bírom.

IRDAB! Te egyszer említetted, hogy táppénzes főorvosi felülvizsgálatra mentél, mire lehet ott számítani? Nagyon körbenézik a kismamit?
Előtej?? :shock: Még eddig nem jelentkezett.

Viszont tegnap kipróbáltam a kismamatornát dvd-n, nagyon jó volt, elhatároztam, hogy hetente legalább 3-szor végiggyakorlatozom, mert el vagyok "pettyenve" és ez a szülésnél nagyon hátrányos lenne!! Nálunk nincs kismamatorna, így otthon mozizok és elvégzem a gyakorlatokat. Csak dícsérni tudom!

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!!! :D

Kép
judi79

judi79: csak nyugi, én is már több, mint 5 kilónál járok. Nem baj az, erről szerintem nem mi tehetünk - legalábbis én nem érzem úgy, hogy sokkal többet ennék, mégis jönnek a kilók. De örüljünk, hiszen erről is a babácskáink tehetnek! :)

Kép

Kép
hmbori

Bim-bam!Jajj gondoltam,hogy más is gondolt rám,csak most láttam,hogy Rilla-Sissi kimondottan kérdezett....de aranyos vagy köszike!Beláttam,hogy Én tehetek róla....csak hááát milyen egy nő,csak ha baj van...akkor tud lassítani!
Judi!Pihenek...sokkal többet,mint péntek előtt tettem!Inkább fordulok ötöt,mint cipeljek sokat...nem akarok még egy ilyen riadalmat!!!

pusza
kandi72
Budapest III. kerület

sziasztok

kandi: jó, hogy már jobban vagytok, de ilyet többet ne! bár gondolom ez jó lecke volt neked is...

madaran: a genetikai uh tényleg a 19-20. héten van és ha töltöd a 18at, akkor már 19nek számítasz - én itt rontottam el az Afpt, mert én is így gondoltam, ahogy te, hogy 16+4 az 16, de nem, az már a 17. hét közepe az orvosoknál...

linácska: második gyerek-apa kérdés: szerintem hasonlóan vannak vele, mint mi- szereted, várod, de már nem az a hurráoptimizmus, mert végülis már az első sokkon túl vagy, tudod, hogy milyen egy kisember a háznál. az én párom is sokkal kevésbé foglalkozik velem, mint kismamával, illetve a babával, mint előző alkalommal, inkább a meglévő fiára koncentrál, hogy én többet pihenhessek. meg aztán ha kibújik, akkor lesz számukra felfogható igazán...

judi79: súlyba én 1,5 kgnál járok, de majd most fog növekedni a baba, magzatvíz, méh, úgyhogy mostantól jön majd a gömbölyödés:)

rilla: ne aggódj az afp miatt, semmi jelentősége nem volt ma...

voltunk mi is uhn, kérek szépen KÉK csíkot, mert kukacos a baba!
méretei alapján 1 nappal idősebb, szóval hozza az átlagot!
mindene megvan, egészségesnek tűnik és egyfolytában ficánkolt, játszott a köldökzsinórral, rúgdosott, nyitogatta a száját, nagyon jó volt! becsült súlya 271 gr! és olyan érdekes, hogy még mindig nem mondanám, hogy őt érzem egyértelműen, csak néha, pl lefekvéskor amikor ő is elhelyezkedik :)
kép készült, de most nem tudom felrakni, mert fényképezni kell, majd holnap :)

szép estét mkinek!

Orsi
Kép
Kép
spulni

Sziasztok!

Nem voltam egész nap, ez a hétfő ilyen. Reggel fülészeten kezdtük, aztán angol, aztán este szülinap, most estem haza. Majd holnap jobban átnézem az irományokat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Spulni, Judi:gratula akisfiúkhoz!!!

Kandi:örülök,hogy már jobban vagy.De azért továbbra is pihenj.

Többike merre vannak? Máskor olyan sokan irunk.

Mimi:az amnios kérdésedben biztos van vm,i.Mámint,hogy lehet kapnak utánad pénzt, ill. ha mennél.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok!!

Anetto:Kérdezted, hogy a Flórosok kinél szülnek?!?Én Vákonyi doktornál fogok szülni, de már hallottam már óla!Én megmondom őszintén, Surányit és Várkonyi doktort ismertem régebbről (gyakorlat)!Ja meg a Fábián doktort!!!De ahogy utánanéztem egyes fórumokon, hogy ki mit mond egyes dokikról, akkor a végleges döntésem a Várkonyi doktorúrnál maradt!!Bár bevallom őszintén nekem alapjáraton ő volt a szimpatikus!

Linácska:Én is nagyon sajnálom, hogy Párod így áll hozzátok!Hála Istennek Párom nagyon tündéri velünk!Simikézi a pocakom, amióta tuja, hogy mocorgunk, beszél neki....stb. Én nagyon örülök neki, hogy így áll a dologhoz!Én sosem erőltettem neki, hogy már pedig beszéljen neki vagy egyéb!!Én is csak azt tudom neked javasolni, hogy próbálj beszélni Pároddal erről a dologról!!Én nagyon drukkolok, hogy megoldódjon ez a probléma!!:)

Danidaniel,Tündi24:Gratula a Picur képeihez!Nagyon aranyosak vagytok!Én is már alig várom, hogy láthassam a kis Manót!Még ez a hét van hátra!!:)

Kandi72:Örülök, hogy egy kicsit jobban vagy!Vigyázz magadra!!Aztán csak tessék kímélni magad!!

Én is gondolkodtam a börzéről, hogy ki kellene menni!De így hogy mondjátok, hogy ennyien lesznek és nem igazán lesznek kíméletesek, így nem hiszem, hogy ott lenne a helyünk!!Meg hát Apa sem biztos, hogy jönne velünk!Nem igazán szereti Pestet!!!

Bim-bam:Én is voltam a C&A-ba, de én sem találtam semmit!Bár felsőket találtam, de inkább nyáriakat, amik inkább univerzálisak!Tehát terhesen és utána is használhatom!!Azok nem rosszak!De Isten igazából kismama nadrágot szerettem volna venni, de azt egy darabot sem láttam!Kezdünk Manócskával gyarapodni!:)

Sissi1837:Te találtál valamit a C&A-b?!?

Felszedett kilókkal kapcsolatban:Mi még nem híztunk vészesen sokat!Bár én ennek örülök egy kicsit!!Most 19 hetesen szedtünk össze eddig 1,5-2 kg-t!!Bár tudom, hogy még a java most jön!!!A környezetemben mindenki azt jósolta, amikor megtudta, hogy terhes vagyok, hogy én biztosan el fogok majd hízni!Szerintem mind abból indult ki, hogy alapjáraton nem vagyok az a 40 kg vas ággyal együtt!!!Bár túlsúlyos sem vagyok!!!Én szerintem inkább normál testalkatú vagyok (185 cm magas, 75kg a kezdő súlyom)!!!
Egyik ismerősömet a védőnő teljesen leszúrta, amikor a 18. héten volt vizsgálaton, és kemény 4 kg volt rajta!!!Ennyire vészes már a 18. héten a 4 kg?!?

Nócika:Nem felejtettelek el!A kismama tornáról annyit tudok, hogy hétfőnként van 17 órától!!!Azt, hogy kell e fizetni érte azt nem tudom, de miért kellene?!?Szerintem ez egy ingyenes dolog lehet!!!De a héten utánajárok és majd beszélünk róla!!Bár a jövő hét nekem biztos nem jó, mert UH-ra megyünk a Manócskával!!

Kép
bener

Jó reggelt sziasztok!

Banner!Szerintem a 4kiló tök normális hízás.Én is kb annyit híztam.
De ha 5kiló körül hízunk félidőig,és megduplázzuk 1hó alatt(mert ugye meg fogjuk)akkor is az 10kiló és arra utána már nem megy olyan sok rá.
Mellesleg,azért előttünk az egész nyár,a sok fincsi zöldséggel gyümivel.
Majd meglátjátok!!Mindenki a friss primőrt fogja tolni magába,és nem a csokit :lol:
Szóval a lényeg.Szerintem ha augusztusig kb 15kilót hízik valaki,az teljesen normális átlag hízás.Ha valaki beszól emiatt az kapja be!! :lol:

mimi12

Jó reggelt!

Végre süt a nap!

Méretek
Ugye, nálunk a lombik miatt pontosan ismert a baba kora. Az UH mindig 3-4 nappal idősebbnek hozza ki :wink:

Anettoo
Vizesedés nem korai még?

Danidaniel
Meggymag nagyon helyes :lol:

Tündi
Kitartást!

Hmbori
Villő is egyre aktívabb. Nekem van, hogy éppen órát tartok, mikor rájön az ugra-bugra :oops:
Akkor maradjak szigorú tanár :wink:

Mimi
Nem hinném, hogy jutalékot kapnak az orvosok. Csak magukat akarják már ennyire védeni :cry:

Kandi
Azért vigyázz magatokra!

Judi
Én most +5 kilónál tartok. Erre azt mondta a védőnő, hogy ez nekem nagyon jó :lol:
Vendég

Na folytatom,csak a Szabi már itt hisztizett(reggel 7előtt),hogy ő nagyon éhes :lol:

Amnió...
Én tényleg elgondolkodtam rajta,hogy esetleg részesednek belőle,ha úgy küld mint a kezelőorvosom....
Amúgy meg iszonyat megalázó,és nagyon kezd elegem lenni.A 20hét alatt 3-4papíromon rajta van,hogy saját felelősségre vissza utasítom,nem kérem ...De tegnap már a kis könyvembe is beírták,mellesleg úgy,hogy a genetikai uh nem helyettesíti az amniocentézist.
Ez annyira dühítő,és annyira lekezelő szerintem.
De ha mégegyszer ezzel jön nekem valaki,akkor meg fogom kérdezni,hogy a leleteim alapján,indokolt lenne e az amnió???Vagy,úgy őszintén!!!Ha 33éves lennék,akkor mit mondanának erre a leletre??
Háát,én úgy gondolom azt,hogy húúú ez teljesen tökéletes,és minden rendben...
Azért ez kicsit diszkriminatív. :roll:
No mindegy.Bekaphatják :lol:

Spulni!Gratula a kukishoz!!
Videó nem készült?
Azért nem semmi!!!Rengeteg fiúcska lesz :lol:

Kandi!!Pihenj sokat,mert kikapsz :!:

mimi12

Ági!
Hát szomorú ha ennyire védeni akarják magukat.
Bár én már hazafelé mondtam anyumnak(mert ő vitt),hogy ennek biztos van oka,biztos nem egyszer volt rá példa,hogy pert indítottak ellenük.Csak!!!A nődoki nálunk meg sem nézi a babát.Ő nődoki és nem genetikus.Szóval azért ennyire nem kéne kezeit mosni.
De az is lehet,hogy ez egy régi berögződött dolog a hazai dokiknál.
Végül is mindegy.Most már csak felfogják,hogy köszönöm,de nem kérek az amnioból!!!

mimi12

Mimi,
ez a hasbaszúrósdi tényleg kiborító. Mikor 12. heti UH-n voltam, már rögtön a friss kismamáktól is kérdezték, hogy hány éves, és ha több, mint 35, akkor már küldték is genetikára.
Pl. a férjem kolleganője, aki januárban szült 36 éves, 3. gyereke. Neki 1:50-hez jött ki a Down kockázata, és UH-n meg alig látták, mert azt mondták, hogy nehezen átlátható. Igaz bőven 100 kiló felett van, olyan 160 centisen, de azt mondta, már mikor a fiait várta, és vékony volt, akkor sem látták valamiért Uh-val. Na ő megcsináltatta, de ebben az esetben meg is értem. Amúgy tök egészséges a kiscsajszi.

Nekem még pont 24 óra, és megyek UH-ra :lol:

Ági,
te mit tanítasz?

Bener,
azért nem olyan nagy ám a vész, csak azt érzem, hogy ahogy halad előre az idő, konkrétan egyre lustább. És én nem arra vágyom, hogy a párom mást se csináljon, mint döglődjön a kanapén laptoppal a kezében.
Tegnap pl. símán hazaért volna a szülinapra, de nem jött el. Ok, apukám nagynénjének volt a 82. szülinapja, csak egy vacsi volt, ennyi, és csak apukámék voltak ott, a testvéreim..., szóval szűk család. És tuti, hogy csak lustaságból nem jött. Itthon feküdt este fél 9-ig, mire hazaértünk, és még akkor is én csináltam mindent, azon kívül, hogy pizsibe átöltöztette Lilit.
Mi lesz 10 év múlva???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

http://profession.hu/cikk/183
Ezt most kaptam egy hírlevélben, hátha hasznos valakinek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Olyan izgatott vagyok, holnap ilyenkor pont UH-n leszek, és remélem egy csodálatos, egészséges babát látunk, aki még azt is megmutatja, hogy "miből" van :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt Kismamik !

Spulni
Gratulálok a Kisfiúhoz !!! :lol:
Nagyon örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van a babókáddal !
Nem is kérdeztél rá az Afp-re ?

Hmbori
Annyira jó lehet érezni a rúgdosást, már én is nagyon-nagyon várom ! :lol:

Mimi
Végül akkor most megcsináltatod az amniócentézist ???

Kandi
Hála istennek, hogy jobban vagy, mostmár vigyázz ám magadra !!

Judi
Mutathatnál nekünk képet arról a kismamis pocakról ! :wink:
Neked is gratulálok a Kisfiúhoz ! :D

Linácska
Szerintem próbáld megbeszélni a pároddal, hogy most több törődésre vágynál, hm ??!!

Kilók
Én +2 kg-nál tartok.

Kép
Kép
rilla_

[quote="rilla_"]
írta:
rilla_
Mimi
Végül akkor most megcsináltatod az amniócentézist ???

NEM!!!

Csak gondoljatok bele.
Szerintetek ki a f...sz foglalkozna ezzel a 0,75 AFP-m mellett az 1:2000-hez kombinált és a jó uh mellett,ha 34 éves lennék??
Vagyis ha 3évvel ezelőtt lenne??
Tudjátok,nem magam miatt vagyok kiakadva,hanem úgy cizammen az orvosi hozzáállás miatt.
A gondolataimat leírtam a blogba.Ott jó hosszan,talán úgy jobban érthető :wink:

mimi12

Sziasztok!

Levették az AFP-t,HBsAg-t és vércsoport ellenanyag szűrést..
Fél délre meg megyek a védő nénihez!

Bim-bam,én sem szerettem eddig a ligt colát,de abban nincs cukker és inkább áttértem arra...

Mimi,sajnálom,hogy ennyire erőlteteik az amniót.Csak azt nem értem ha jó a kombináltod,integráltod,akkor mi a fenéért piszkálgatnak..ELolvasom a blogban is mit írsz.És kérdem én..ha pl valakinek kiderül,hogy down-os a babuci,mit tesznek vele?
Én sem szeretnék beteg babut,pedig én imádom a down-osokat,de nem tudnám elvetetni.Nem is tudom,hogy ilyenkor erre van lehetőség pl?

Kandi,örülök,hogy minden rendben van.Meglátod az uh-n is mindent rendben fognak találni...

Judi,én 74-el kezdtem 78nál tartok most.Az otthoni mérleg szerint.De a védőnő 78al indított,és onnan számolják a többit.A doki nekem 14et "engedélyzett"Mármint Lucával is annyi volt,és azt mondta ha lehet most se legyen több...

Spulni,gratula a kis kukishoz!:)

Linácska,jó sűrűre sikeredett akkor a tegnapi napotok..Sajnálom,hogy apa nem ment el a szülinapra..Angolra te jársz vagy Lilit hordod?
Holnap lehet megtudod,hogy ki lakik bent.Rendben meg tuti,hogy minden rendben van!:)

Ági,köszike a kitartást! :) Ma leköltözünk az ebédlőbe..Nagyon büdi jön ki a szobákból...nem túl egészséges olyan szagban aludni...Pedig amíg nem szedtük fel a burkolatot,semmit nem lehetett érezni...

Ha nem jelentkeznék késő délután,akkor nem tudtam beszerelni a netet lentre,mert nem ért el odáig a zsinór..De bízom benne,hogy el fog odáig érni,mert ha nem akkor tv-nk sem lesz,mert az is a telefonvonalról jön...
T-Home..van valemyikőtöknek esetleg még ilyen előfizetése?

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Mimi, én sem értem miért erőltetik ennyire ezt a hasbaszúrást, főleg ha nem indokolt. Szerintem a 35 év az meg nem indok.
Amúgy meg minden szülő a saját maga felelősségére dönti el, hogy akkor is akarja e a babát. Szerintem a teljesmértékű, 100% tájékoztatás többet jelent (értem itt a genetikai vérvétel leghetőségét, illetve a különböző színtű uh lehetőségek) a kismama részére, mintha úgy adják elő ezt a hasbaszúrást mintha kötelező lenne.

Linácska persze, hogy egészséges babát fogsz látni majd amonitoron :lol:
Gondolom, hogy mennyire izgatott vagy, már jó rég láttad ugye? De mondogad neki, hogy mutassa meg milye van, én is ezt csináltam, aztán az uh alatt 5x is beterpesztett :lol:
Amúgy ma megint májat csinálok :wink:
Ja és már csak azért is beszélj szerintem az Uraddal, hogy megnyugodjál. Moszt kavarodnak benned az érzések, és e miatt gondolom örlődsz is. Ha elmondod neki az érzéseidet Te ismegnyugszol, és hidd el apácskád is észbe fog kapni.

Sissi, te annyira hiperaktív vagy tök pörögsz!

Judi, hát az orvosi felülvizsgálat az úgy volt, hogy mondta a védőnő mikorra kell menni a terhestanácsadóba.
Egy másik városból jött egy nőgyogyi, mindenkit behívtak egyessével, és megnézte a kiskönyvet, meg a terhestanácsadóban lévő papírokat, megkérdezte van e panaszom aztán ennyi. Kb 1 percet voltam bennt.

Ma úgy érzem magam mint aki másnapos, pedig most itt süt a nap, és persze egy korty alkoholt sem ittam.

Tegnap babázni voltam, barátnőmnél, 7 hetes a kiscsaja. Hát nagyon édes volt.
És most így tegnap belegondoltam, hogy hát kb 4 hónap, és már én is a kezembe tarthatom. És azt sem tudom, hogy mit kell vele csinálnom. De már nagyon várom, hogy láthassam, puszilgathassam.
Most, hogy róla írok akkorákat rug/vág lent, hogy űlni is alig bírok.
Jajj már most annyira szeretem :lol:

Kicsit apukám is kiaksztott múlt héten, közölte, hogy vesz nekem pelenkaszáírított, mivel napi 10-20 pelenkát is ki kell főznöm majd :shock:
Erre mondtam neki, hogy apu, azóta el telt 31 év, már eldobható pelenkákat használnak :roll: :twisted: :lol:
Jajj, majd még ezeket a jótanácsokat is le kell majd építeni magamról.

Adri

Kép

Kép
irdab

Tündi, hát nagy kitartás a lakásfelújításhoz, remélem a zsinór is elég hosszú lesz :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Linácska köszi a cikket :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Kismamik!

Mimi: sajnálom, hogy erőltetik az aminót nem is értem miért nem fogadják el a tényeket, hogy egészséges kisbabád van.

Én ma megyek vérvételre most megint izgulhatok az eredményért.

Tündi: átérzem a felujítással való gondokat.

Én is kb 3 kilónál tartok és nem érdekel ki mit mond. Mondjuk tőlem is megkérdik sokan hogy hol a gyerek?Én most vagyok 63 kg. és 175cm nem olyan vészes még mondjuk én sem szeretném átlépni a 12 kg hízást de ha mégis akkor majd lemegy. Nem foglalkozom ilyenekkel. Pedig a védőnőm azt mondta sok a 3 kg.

Gratulálok a kisfiúkhoz.

Linácska: de jóóóó holnap mész végra uh-ra. Kiváncsi leszek melyik tábort fogod erősíteni. :)

Az én lánykám is lány tesót akar :( .

Kép[/
[url=http://www.noivonal.hu/]Kép

Kép
beusmimi

Tündi,
nekünk T-Home TV-nk van, és ott is dolgozom, telekomos vagyok (kis szakmai ártalom - interneten jön :lol: )
Amúgy ha nem ér el a zsinór, irány a legközelebbi T-Pont, és méterre lehet kapni olyan kábelt néhány forintért, szóval akkor csak vesztek egy hosszabbat.

Mimi,
és hogy próbáljátok megbeszélni Jázminnal, hogy az a lány kistesó mégis kisfiú??? Én ezért az egyért szeretnék lányt, mert Lili azt meg sem hallja, hogy az a kistesó akár fiú is lehet. Két témát hárít, de nagyon, az egyik a szobatisztaság, még csak nem is reagál, mintha nem is hallaná, a másik meg a kisfiú. Ha kisfiú, akkor is Katának fogják hívni, és kész.

Babócskát 6 hete láttam utoljára, már nagyon kíváncsi vagyok. Apának ma van a névnapja (naptárba ne nézzétek, max. oroszban), és azt mondta, hogy neki a holnapi nap lesz az igazi ajándék egy egészséges, lehetőleg kisfiú személyében :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!
Tök jó idő van itt :lol: Remélem máshol is süt a nap!
Mondjuk tegnap is így volt aztán este meg jött a nagy zuháré :(

Tegnap elég fájdalmas görcseim voltak. Nagyon nem foglalkoztam vele, jöttem-mentem, aztán felhívtam a védőnőt hogy a Magne B6-ból mennyit lehet bevenni. Azt mondta ha az orvos másképp nem rendeli 2-t, reggel 1 és este1. Persze azt is hozzá tette hogy innentől kezdve szigorú fekvés!

Aztán este elmentünk a dokihoz, azt mondta hogy front van, tegnap minden kismamájának görcsei voltak. És megkérdezte hogy ugyanúgy élem e az életem mint a terhesség előtt???
Mondtam neki hogy persze. Erre ő azt felelte hogy akkor jó lenne ha egy kicsit lelassulnék és 2 sebességgel visszább vennék.

Végülis ezen elgondolkodva igaza van, már 5 hónapos várandós vagyok.
Hát a legfontosabb az volt hogy az orvosom is megerősítette hogy kislányunk lesz.

Ti is le vagytok lassulva???

Linácska: akkor ezek szerint ti még nem tudjátok hogy mi a baba neme? Holnap tudjátok meg?

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy ujra eltüntem, de időm sincs visszaolvasni!
Csak egy jó hir erjéig jöttem! Megjött az AFP-m! A védőnő most telefonált és teljesen jó! Boldog vagyok! Március 24.-én megyek a Flórba nagy genetikai uhura! Ha netán valaki ismeri vagy tud róla valamit akkor légyszi dobjon rám egy privit! Köszike megyek mert most megállás nélkül rohan az életem! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Ohh! Bocsi! Kicsit szétszort vagyok!! Várkonyi dokiról kérdezek érdeklödök! Látszik hogy nem is vagyok itt, hanem a föld felett 2 lépéssel!!!! :oops: :oops: :oops: :wink: :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Anett,
az iwiw-en hol talállak meg Benneteket? Így a kis képről nem vagy ismerős, de az adatlapok alapján könnyen lehet, hogy találunk közös pontot :)!

Én a terhességem előtt voltam nagy kóla ivó (a light ment minden mennyiségben), de most inkább gyümileveket iszom, igaz azokat szénsavas vízzel hígítom. Nagy ritkán azért lemegy 1-1 pohár kóla, tegnap is ittam és olyan jólesett :)!

Valaki írta, hogy a baba mozgása nem éppen pillangórebbenés: én is pont erre gondoltam, nekem is inkább mintha egy biliárdgolyó gurulna néha a hasamnak :). Bár az utóbbi 1-2 napban nem volt valami aktív babóca, lehet, tényleg front van. Már csak emiatt is lesz megnyugtató a csütörtöki uh, már nagyon várom!

A védőnőnél ruhában, cipőben kellett mérlegre állni, így a kezdősúlyom olyan 3 kilóval több a kiskönyvben, mint az otthoni mérlegen. Nálatok is így van, mármint ruhában, cipőben mérnek?

Kép
angelita

Angelita:engem is ruhában mért a védőnő
A cipőre azt mondta ha nélküle mér előszőr akkor mindíg úgy fog mérni utána is. Ha cipőstől akkor később is azzal együtt mér le.
Nekem 2 kg-al mutatott többett ruhával mint annélkül.

A baba mozgását én sem egy pillangó rebegéséhez tudnám hasonlítani, ez valami teljesen más. Tegnap nekünk csak addig nem mozgott a baba míg a doki megnézte a nemét, és amikor nekem akrta megmutatni akkor elfordult a kis szégyenlős.
Kép
Vendég

Angelita!
Igen állt mindenütt rucistól nagykabátostól mérnek.Nálunk a váró folyosóján van a mázsáló.Milyen buli lenne,ott lejteni bugyiban melltartóban :lol: :lol:

Nóci!Gratula az eredményedhez!!

Piroska!
bizony bizony,eljön az idő,hogy kicsit alább kell hagyni az előző pörgős élettel.
De ez így normális,a testünk figyelmeztet,hogy hahóóóó kicsit nyugisabban :wink:
Amúgy a magne B6-ból ha nem az extrát szeded(extrábol 3x1 et lehet) akkor 3x2 szemet be lehet szedni.De nekem anno egy védőnő azt mondta,ha valaki komolyan görcsöl,akkor egy doboznyi sem fogja leállítani a görcsöket.
Viszont ha jól rémlik pl Kandi is jóval többet vehetett be,mikor indokolt volt..

Ja és a cikket én is köszi!!El is küldtem egy isminek ,aki lassan menne vissza melózni,de hümmögnek hammognak neki.
A cikka alapján,ha jól értem,vissza kéne,hogy vegyék...

mimi12

angelita, engem is ruhában-cipőben mértek meg először, naná, hogy nekem is 3 kilóval többet mutatott. De azóta csak megkérdezik, így bemondásra mindig az otthoni, tiszta súlyomat mondom meg :lol: Vagyis a könyvben még csak 2 kilónál tartok 8)
Jó ez a hasonlat a biliárdgolyóval! Tényleg olyan érzés! :wink:
Viszont nekem nagyon aktív napok óta - kb. 3 óránként lemegy egy egész biliárd-parti! :D

Piroska, én is le vagyok lassulva - pl. simán hagyom elmenni a buszt, dehogy futok utána. Vagy ha tele van, akkor is inkább várok egy következőt, amin hely is van és le tudok ülni... Nap közben meg amúgy is ülőmunkát végzek, néha az álomkórral kell megküzdenem. Szóval a lassítás nálam magától jött, de igaz, hogy a kezdetektől fogva orvosi utasítás, hogy pihenjek sokat...

Linacska, megy tőlem is a nagy drukk holnapra! Csak nyugi, minden rendben lesz! :wink:
És a férjednek mára is nagyon boldog névnapot kívánok! C именинами! :wink:

Irdab, jó neked, hogy "főpróbát" tudsz tartani a bnőd babájával! Azért nagy könnyebbség lesz a sajátodnál, hogy már fogtál ilyen pici babát. Nekem a sajátom lesz a "próbababa", rajta fogok bénázni - de hát csak elnézi nekem :lol:

Kép

Kép
hmbori

Angelita,
nálunk is ruhában mérnek. Majd nyáron lelassul a hízás, mikor a téli cipő helyett egy kis papucsban és nyári ruciban mérnek :lol:

Piroska,
igen, mi még "tudatlanok" vagyunk, legalábbis a baba nemét illetőleg :lol: Nagyon remélem, hogy megmutatja magát, mert már luk lesz az oldalamon. Még pontosan 20 óra :lol:

Hát ma én sem lassítottam. Mostam, kiporszívóztam, és fel is mostam az egész házat. Amit valószínű jól el is rontottam, mert a kőre való felmosóval felmostam a parkettát is. Na most csúszik mint állat... és Lili is itthon van, igaz kb. 1 órája trónol a szőnyeg közepén a bilin. Produktum még nincs, de azt mondta, hogy még ücsörög kicsit.

Bori,
majd átadom a névnapi köszöntést :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
Adj Lili kezébe egy újságot és kv-t :lol: :lol:

Én ecetes vízzel szoktam felmosni.Ocsó és jó.

Na a Szabi lehozta a nullás gépet,hogy megnyírja a kutyát :lol: :lol:
És már rég akartam írni.A Szabinak nincs gond,hogy hogy fogja az ollót,mert a hajába már sikerült bele nyírni :lol: :lol:

mimi12

Mimi,
jaj szegény kutya..., az én lányom miért nem csinál ilyeneket???? Semmi rosszaságot nem csinál :lol:
Amúgy TV-zik, a Malacka a hőst már megnéztük, most a Zelefánt van. És eredmény nélkül befejezte a trónolást.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Gyors bekukk mert megyek főzni.
Nállunk is ruciba mér a nőci igy vagyok 58 kiló ez neki baromi sok nekem nem :P most mérlegre álltam 58-et mutatt bugyiba és pólóba.szóval az én hízásom talán a legtöbb 5 kiló.De most én komolyan mondom én ezt nem érzem.Tök jól elvagyok a börömbe :lol:
Nolival 16-ot híztam ez van de 52-vel kezdtem most meg 53-al.
De rollam lerepüllnek a kilók 9 hós volt és újból 53 körüli mutatott szóval nem izgat annyira a dolog.

Hajvágás:Tegnap le akkartam vágni a gyerek haját de úgy hísztizet érte,hogy csak na..jól hasba is rugott a szemem szikrákat hányt :oops: Remélem nincs gond :o
azt mondja,hogy fáj neki a hajvágás :x
Csilla

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Linácsak Ti már bizti tudjátok majd holnap a nemét és szép egézségess babát fogsz látni :lol:
szívesen adnék egy kis rosszaságot át Noliból Lilinek néha jó lenne ha 5 percre megülne ő is :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?