Halihó!
Köszi az ötleteket csajok!
Végülis felhívtam a háziorvost és mondtam az asszisztensnőnek, hogy mennék mert terhes vagyok...és mikor menjek, hogy ne kelljen várnom.Megkérdezte a dokit, mondta neki, hogy "gravid"
vagyok, így 11-re kellett mennem.
Be is hívtak, mondtam mi a helyzet...amúgyis kb 2 hete voltam náa, akkor a Női klinikára kértem beutalót...szóval most emlékezett.Mondtam neki, hol voltam eddig és mi volt.Mondom kellene táppénz. Persze, mondta.Úgyis vezsélyeztetett terhes lesz ilyen előzmények után.Mikortól?Csak arra kért, hogy majd hozzak papírt nőgyógyitól...mondom majd jövő hétfő uh és utána kérek.Azt mondta, ok ráér.Szóval nem tudom mivel vett végül táppénzre de azon vagyok.
Mondta, hogy majd jelentkezzek terhesgondozásra, de megegyeztünk, hogy az majd ráér az uh után.
Szóval könnyen ment.
Odabent is beszéltem reggel az igazgatóhelyettessel, hogy mentsen fel az ügyelet alól mert hát...terhes vagyok.
Mondom majd megyek dokihoz, úgyhogy lehet nem is jövök majd.Mondta, hogy minek jöttem be, menjek minél hamarabb.Aztán a dirivel is beszéltem, addigra már ő is tudta..és mondta, hogy most ez a legfontosabb...persze megérti.Hozzáteszem, hogy én oda is jártam anno suliba, vagy 9 éve dolgozok ott, úgyhogy tudnak mindent, végigasszisztálták az egészet.Örülnek nagyon és drukkolnak, hogy minden jól menjen.
Majd ma kimegyek a városba és veszek tessztet, mert nekem is látnom kell, hogy növekszik szépen a hcg.
Skrisz
Gratula a félidőhöz!!!
Estike
El is hiszem, hogy szeretsz babás lenni!
Hisz erre vártunk mióta!!!
A kilókról:biztos ez a baba "kifelé nő".
Kata
Sztem is 1000mg c vitamin meg persze gyümi ezerrel.Tegnap ahogy hazajöttünk, én is magambadöntöttem 1000mg c vitamint. Meg ettem vagy 4 kiwit.Jobbulást!
Puszedli
Babatapik mennek!!!++++++++++++++++++++++++++
Árnika
Hát igen, ezek a dokgok be tudnak kavarni...de mindjárt kezhettek ti is...úgyis megérzed ha jönni akar!
Vagy ha voltatok együtt akkor kavarjon be annyira, hogy ne is jöjjön meg!
Dezsina
Sajnálom!Tudom mit érzel!!!De majd talpra állsz megint és indul a újra a harc.Lesz babád neked is, hinned kell!!!Ölelés.
Zsófi
Sajnálom a kellemetelen uh-s élményeket.Én is félek attól, hogy itt barcikán kelljen orvost választanom..még nem tudom mi lesz.
Rana
Tényleg hol bújkálsz???
Jól vagy?Vagy a wc csészét ölölgeted egész nap?
Pusz