Új privát üzeneted érkezett!

Dezsinám,irigykedj csak,de meglátod neked is lesz ám ilyen... :D bár azt nem kívánom,hogy neked is a 6.sikerüljön,mert jön most a spontán hónap,és jól bebabásodsz :D Ölelés,és tessék felálni,mert mi nőből vagyunk,és sokmindent kibírunk...ezt is :wink: puszillak!
Árnika,mindent másképp csináltam,vagyis egy percet se pihentem...nem önszántamból,úgy nem mertem volna megkockáztatni,hogy ezen múljon,hanem így alakultak a dolgok.
Szerintem nincs recept,ha jönni akarnak,akkor a zárt ajtón is bejönnek,nézd meg Vkriszt,ha meg nem,akkor fejen is állhatunk,úgysem sikerül...
Skrisz,gratu a jó eredményhez :D
Estike,még pocakos leszel jó sokáig,ne sirasd ezt az időt még :D
Rana tényleg nagyon eltűnt,jelentkezhetne,különben aggódni kezdek!!!
Kukackám,nekem hátsó-mellső fali,tehát egyik a hátsón másik a mellsőn tapad...lehet neked is?Doki :evil:
Katasajnálom,hogy az algo sem használt...nekem szokott...és ne legyél beteg,nyomasd a vitaminokat!
Puszikám,zebracsorda megy!!!
Till,bocsi,holnap feladom...nem vittem el a címedet :oops:

Lányok,nekem szombat óta nagyon fájnak a lábaim,főleg a bal,a combjaim,a térdeim és néha még lejjebb is...ez vajon mitől lehet?Olyan reumás fájdalom,nyilalással... :evil:
Vendég

van egy laptetőm,ki kéri?
Vendég

Vénülsz Nyulaszkám, vénülsz :lol: :lol: :lol:

Apa azt mondta, mégis jobb, hogy fiú, mégiscsak könnyebben emel be minket a tolószékbe, mint egy lány. :D

Kép
estike66

Halihó!

Köszi az ötleteket csajok! :D Végülis felhívtam a háziorvost és mondtam az asszisztensnőnek, hogy mennék mert terhes vagyok...és mikor menjek, hogy ne kelljen várnom.Megkérdezte a dokit, mondta neki, hogy "gravid" :) vagyok, így 11-re kellett mennem.
Be is hívtak, mondtam mi a helyzet...amúgyis kb 2 hete voltam náa, akkor a Női klinikára kértem beutalót...szóval most emlékezett.Mondtam neki, hol voltam eddig és mi volt.Mondom kellene táppénz. Persze, mondta.Úgyis vezsélyeztetett terhes lesz ilyen előzmények után.Mikortól?Csak arra kért, hogy majd hozzak papírt nőgyógyitól...mondom majd jövő hétfő uh és utána kérek.Azt mondta, ok ráér.Szóval nem tudom mivel vett végül táppénzre de azon vagyok. :D Mondta, hogy majd jelentkezzek terhesgondozásra, de megegyeztünk, hogy az majd ráér az uh után. :D Szóval könnyen ment.

Odabent is beszéltem reggel az igazgatóhelyettessel, hogy mentsen fel az ügyelet alól mert hát...terhes vagyok. :) Mondom majd megyek dokihoz, úgyhogy lehet nem is jövök majd.Mondta, hogy minek jöttem be, menjek minél hamarabb.Aztán a dirivel is beszéltem, addigra már ő is tudta..és mondta, hogy most ez a legfontosabb...persze megérti.Hozzáteszem, hogy én oda is jártam anno suliba, vagy 9 éve dolgozok ott, úgyhogy tudnak mindent, végigasszisztálták az egészet.Örülnek nagyon és drukkolnak, hogy minden jól menjen. :)

Majd ma kimegyek a városba és veszek tessztet, mert nekem is látnom kell, hogy növekszik szépen a hcg. :? :oops: :D

Skrisz
Gratula a félidőhöz!!! :D

Estike
El is hiszem, hogy szeretsz babás lenni! :D Hisz erre vártunk mióta!!! :D A kilókról:biztos ez a baba "kifelé nő".

Kata
Sztem is 1000mg c vitamin meg persze gyümi ezerrel.Tegnap ahogy hazajöttünk, én is magambadöntöttem 1000mg c vitamint. Meg ettem vagy 4 kiwit.Jobbulást!

Puszedli
Babatapik mennek!!!++++++++++++++++++++++++++

Árnika
Hát igen, ezek a dokgok be tudnak kavarni...de mindjárt kezhettek ti is...úgyis megérzed ha jönni akar! :) Vagy ha voltatok együtt akkor kavarjon be annyira, hogy ne is jöjjön meg! :wink:

Dezsina
Sajnálom!Tudom mit érzel!!!De majd talpra állsz megint és indul a újra a harc.Lesz babád neked is, hinned kell!!!Ölelés. :)

Zsófi
Sajnálom a kellemetelen uh-s élményeket.Én is félek attól, hogy itt barcikán kelljen orvost választanom..még nem tudom mi lesz.

Rana
Tényleg hol bújkálsz??? :) Jól vagy?Vagy a wc csészét ölölgeted egész nap?

Pusz
vizkriszisback

Sziasztok!

Dezsike, kívánom, hogy minélj hamarabb képes legyél a tovább lépésre... Erős csaj vagy, sikerülni fog! S majd eljön a ti babátok is így vagy úgy! :)

Puszi, babaragacsok mértéktelenül mennek! :lol: Minden nap mész injekcióra?

Estike, csak idd a vörösbort és nem lesz semmi baj. :D Egyébként nem dolgozod magad agyon? Rád férne egy kis lazítás... :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Ranacica hol vagy, csak nem egy új paramami topikot nyitottál? :D

Vkrisz milyen érzés kismaminak lenni? :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Dezsi, én már sejtettem, hogy azért nem jöttél tegnap, mert nincs jó híred. Nagyon sajnálom, de ne add fel, lesz még neked kisbabád. Muszáj!!!

Vkrisz, további csíkos teszteket.

Skrisz, gratula a félidőhöz.

Jó AFP-khez is gratulálok, és pocaksimi minden kismaminak.

Rohannaom kell, mert szólít a Kiccsaj :)

Kép
petne

Szia Julcsianyu :D
Estike,köszi...jól esett,vénülök :o a duma a férjedtől a tolókocsis,hát az nagyon ott van :lol:
Vkrisz,na,minden jól alakult..és persze,hogy erősödik...ha kételkedsz,csináltass egy hcg vv-t,abból ki tudod számolni :wink: de szerintem a teszt is elég lesz az uhuig :D
Egerecske, paramami topic :lol:
...milyen vicces ma mindenki :D
Vendég

Nyulasz, biztos, hogy meggyógyultál? Nem az influenza kerülget ilyen alattomos végtagfájásokkal? Vagy tényleg a kor a kór oka? :?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske: a progiszuriért nem megyek be, itthon megoldjuk. A Choragon miatt kell, mert ma se volt biztos, hogy kapok. Megvizsgált, és eldöntöttte, mennyi kell. Szerdán u.ez. Valószínű kell, de hogy mennyi, előre nem tudja.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulasz, esetleg visszér is lehet, főleg h két babát vársz?!

Skrisz, hogy hogy ilyen későn tudtad meg az afp eredményét?Nem a 16. héten vették le?Vagy 4 hét mire eredmény van?

Puszi, choragontól nem szédülsz? Én annak idején szédültem tőle.

Én sehogy se vagyok. Fejem most csak tompán fáj, nyilalgatás elmúlt. Viszont érzem h nem vagyok az igazi. Csak babuckának ne legyen baja.

Kép
kata05

Kata: én nem. :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, akkor jó!++++++++++++++++ És nagyon jó a vonalzód!!!!

Nem is tudtam hogy ilyen adókedvezmény is van már:

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... dvezm%E9ny

Kép
kata05

Skrisz
20. hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsina
:cry: :cry: :cry:
Léleksimi...

Puszedli
Drukkok mennek!!!

Estike
Akkor pihenjél minél többet! Nem játék, ha kezd nyílni a méhszáj!!!!

Zsófi
A másikon válaszoltam :wink:
Vendég

Hahóóó! :D

Dezsinám,
hatalmas ölelés és mihamarabb gyűljön az erő, mert szükséged lesz rá!!!!!! :oops: :P

Puszedli, Drága
óóóóriási zebracsodra elindult!!!!! :D :D :D Ajtót-ablakot kinyitni!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(meló: ne is mondd :? naon nem akaródzik! :oops: )

Egerecske, Árnika, Tücsök,
starthoz drukkok áramolnak!!! :D +++++++++++++++++++++++++

Nyulaszkám,
nem gond! :P Nagyon köszönöm! :P
Lábaknak nem tenne jót, ha inkább felpolcolnád öket? :roll:

tillidian

Skrisz,
gratu a félidőhöz!!! :D

Vkrisz,
vigyázz naon Magatokra! :wink:

Estike,
záró drukkok mennek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Kata,
nem lesz gond, csak pihizz, nincs ennél fontosabb! :D

tillidian

Sziasztok! Nem vesztem el, csak sok a meló.

Dezsikém, sajnálom. :( De hajrá kövi ciklus!!!!

Nyulasz, én is a lábfelpolcolásra szavazok. Ja és a Detralexre, én is azt szedem.

Egerecske, paramami-topik... Kép

Puszi, ragacs megy: Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: kösziiiiiiiii, ez nagyon ott van!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Rana, látom túllőttem a célon :( . (Megvontad a hiperaktív egeret...)

Till, azta te is túl vagy a 10 héten... :D

Kismamik dolgozzatok, de csak "lájtosan", ne hajtsátok túl magatokat!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Mindenkinek és Egerecskének :wink: :
Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Jaj Puszi ez nagyon szép és igaz! :D
Jó éjszakát, szép álmokat, ha nem tudsz aludni, számolgasd a báránykáidat! :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Puszedli, nagyon szep a tickered :!:
katavirag

Szép jó reggelt!

41.cn, de lehet csak 14. dpo.Hő 37,2.Teszt 25-ös és elég szép. :D Csak egy tesztet vettem a DM-ben mert a Rossmann bezárt mire odaértem.
Kép
vizkriszisback

Kép
Vendég

Rana
Para-mami topik nagyon sikeres lenne :wink:

Vizkrisz
Ez határozottan látszik :lol:

Till
Mindjárt 11. hét :wink:

Puszedli
Kép
Vendég

Sziasztok!
Dezsinám,jobban vagy már?
Puszi,drukkok mennek :D hogy vagy?
Rana,nem ér eltűnni!Mi az a detralex?
Vkrisz,nagyon szép a csíkod :D Ez a hcg szépen emelkedik :D
Vendég

Jó reggelt!

Krisz, szépen erősödik a csíkod!!

Nyulasz, detralex visszérre, aranyérre gyógyszer.Szerintem mond meg a dokinak h fáj a lábad. És pocold fel!

Till, hova mész kombi tesztre? Istenhegyi?

Rana mikor mész dokihoz legközelebb?

Puszi++++++++++++++! Mikor fogsz tesztelni, vagy csak vv-re mész?

Kép
kata05

Kata,köszi...úgy lesz.

LÁNYOK!!!

léci,aki kapott aszpirin protectet,írja meg mennyit,mikortól,meddig,és hogyan kellett szedni...egy kedves ismerősömnek kellene...
Vendég

Hali!

Nyulasz
Nekem a stimu elejétől kellett a végéig...de hogy mi lett volna ha akkor teherbeesek, nem tudom.Most nem szedem az biztos.

Rana
Tényleg mikor mész? :D

Mabe
De jó az a baris kép. :D Biztos tetszik puszinak is.

Újra lefotóztam a tesztet, ez még szebb.:)

Kérdések:
Milyen testmozgást végezhetek szerintetek?Séta gondolom mehet.Egyéb?Nem akarok eltunyulni.
Lepedőakrobatizmus? :oops: Péntek óta szünetelünk...de pl kedden amikor még nem tudtuk, hogy baba van akkorát sze*eltünk :oops: , nem fájt semmi, nem éreztem semmi rosszat.Vélemények?
Hajam megint bebarnuljon majd?Az csak hajszinező volt. Szerettem azt is, szóval nem gond. :D

Pusz
vizkriszisback

Lemaradt a kép :oops: :
Kép
vizkriszisback

Nyulaszom - én kaptam aspirin protektet. A petesetj-leszívást követő naptól naponta 1x100g a 12. hétig ugyanúgy ahogy az utrogestant, és a folsavat.

Dezsina - úgy sajnálom! hatalmas ölelést küldök!

puszi a többieknek

Kép

Kép
julika79

Vkrisz, gyönyörű teszt! Tök egyértelmű, semmi kétség. Az első 12 hétben csak lájtosan kekszeljetek, ne durván és ne minden nap. Igazából a méhösszehúzódások nem tesznek jót. Apának nyugodtan jó lehet úgyis, ha neked nem minden alkalommal. Éééérted, ugye? :oops: 12 hétig semmi ugra-bugra, semmi hasizomgyakorlat, se hajolás, se nyújtózkodás. Vigyázz a babára, nagy kincs. A hajad nekem jobban tetszett barnán. :wink:

Kukackám, nekem is mellső-hátsó fali lepényem van. Afp kész lett két hét alatt, csak nem mentem érte... :oops: Azt mondta a genetikus, hogy úgyse számít az eredmény.

Puszedli, ragacsszállítmány indul!!!!++++++++++++++++++++++

skrisz72

Vkrisz,
ez nem kétséges, hogy emelkedik és a ki csöpp megágyazott 9 hónapra. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

Vizkrisz!
Micsoda klassz csík!!! Gratula hegyek!!! nagyon ügyik voltatok :D

Puszedli!!!
ragacsok mennek!!! :D
dezsina

Sziasztok!

Nyulasz: http://www.pirulapatika.hu/210008060/be ... lmtabletta Nem csak visszérre meg aranyérre jó, hanem lábfájdalomra, "nehézláb-érzésre". Érvédő, csak flavonoidokat tartalmaz (amiket a gyümölcsök is).
Én is úgy szedtem az Aspirin protectet, ahogy a többiek mondják.

UH legközelebb jövő péntek. Akkor töltöm a 9. hetet. Megint egyre jobban izgulok, mert nem érzem a picikéket. :?

Vkrisz, te mikor mész vv-re vagy UH-ra??? Akkor kb 5 hetes lehetsz most?? Vagy több????? Lehet hogy már szívhang is lesz az UH-n???? :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszönöm aszpirines válaszokat...Julika,a beülti elött abba kellett hagyni?Vagy ment minden nap?
Rana,én sem érzem,nyugi :D
Vendég

Pusziiiii :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz,
csodaszép teszt!!!!! :D :D :D
Mindenkinek ilyet kívánunk!!!!!!! :D

Kata,
igen, Istenhegyire mék - épp most hívtak, hogy menjek egy nappal korábban, ápr 1-jén :P -gondolom, egy vagyon lesz :roll:

Nyulaszkám
én szedtem Aspirin 100at (napi 1) a punkció másnapjától a vvtelig :P
mivel saját szakállamra tettem, nem tudtam, szabad-e tovább...

tillidian

Nyulasz, de neked legalább már dudorodnak! :lol: :wink:

Miért nem szabad a 12. hét előtt tornázni, utána meg igen??????? :roll: Én már tegnap tornáztam egy nagyon lájtosat, mert már nem bírom nélküle..... :oops: Persze csak amolyan ide-oda lépegetőset, semmi hasizom. (Pedig úgy érzem, az sem ártana)
Alig várom már a betöltött 12. hetet!!!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, sztem szabad tovább is, nekem doki mondta volna, hogy akkor menjen tovább az Aspirin protect, de én mondtam, hogy nem szedem a Clexane mellé. Azt mondta úgy is jó. Sztem tuti nem árt. Csak az ne szedje, akinek sok a gyomorsava. Az amerikaiak rendszeresen szedik, szívinfarktus ellen.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, az első három hónap a legkritikusabb. Jobb félni, mint megijedni. Anyósom is tornázott az első három hónapban, és elvetélt. Óvva intett minden mozgástól az elején. Nem értek hozzá, lehet, hogy a méhlepény miatt van, könnyebben leválik az elején.

skrisz72

Köszi a hozzászólásokat...akkor marad a séta addig is.Házasélet meg főleg az uramnak, mert ha nem csak maga a fizikai "megerőltetés" lehet veszélyes hanem a méhösszehúzódás is...akkor jobb nem kockáztatni.

Hanyadik héten szokott uh lenni, ahol petezsákot látni és ahol szívműködést? Vagy valahol olyat olvastam, hogy ált-ban mennyi hcg fölött látható vmi uh...mindjárt megpróbálok rákeresni. :shock:
Ma nekem 41. cn, de ha a 27.napon volt pé akkor csak olyan mintha a 28. cn.lenne.Jövő hét hétfőn uh:47/34.cn. Ha meg közötte volt... :roll: :D

Rana
Szedjek szerinted aspirint akkor?Az vérhígító, ugye?Legalább vérrög nem lesz.Azért azt a vizsgálatodat nekem is meg kellene csináltatni...a trombózishajlamost.
vizkriszisback

Rana,
még nem is kell hogy érezz. Azt majd olyan 18 - 20 hetesen vagy, ha érzékenyebb vagy kicsivel hamarabb is lehet.

Ne izgulj már ennyire. Ott vannak és nagyon is jól.
Az is jó jel, ha nincs semmi jel!! :) Akkor minden okés velük.

Nyuszkó majd lassan érezhet olyat, mint ha lepik lennének a pocakjában vagy mintha finoman simogatnák belülről. :D :D

A torna és az emelés a vetélés miatt kerülendő illetve csak nagyon kis mértékben.
Ne feledd. Akár hogy is, de ez veszélyeztetett terhesség.
Még nekem is az volt pedig Bó spontán fogant, de az előzmények miatt annak írt a doki.

hajnoca
Dunakeszi

Vkrisz,
sajna házasélet most egy kicsit részedről háttérbe szorul. :?
De gondolom ez most kevésbé olyan fontos, mint hogy a pöttyel minden okés legyen.

UH először ált 5. hét körül aztán úgyis csak akkorra hív amikor már lehet látni szívműködést. Ez általában a 7. héttől látható.

A babaneten is van olyan haol megkukkanthatod ezeket.
Azok a kis gombócok a főoldalon. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Vkrisz! 1000 feletti hcg-nél mutat vmit az UH, ha egy baba van (tehát babánként kell 1000). Nekem a doki mondta, de utána olvastam is vhol. Akkor mész megint vv-re?? Mikor??
Sztem ha van időd, mindenképp csináltasd meg az APC-rezisztencia vv-t, csak hogy megnyugodj (95%, hogy nega lesz). Az unokatesód esete miatt. De addig meg nyugodtan szedd az Aspirin protectet, biztos ami biztos (én is szedném, ha nem szúrnám a Clexane-t, bár a kettő nem váltja ki egymást, mert az A. a vérlemezkék összecsapzódását gátolja, a C. meg a fibrinhálóra hat).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca, igazából az egyetlen dolog, ami megnyugtat, hogy majd' leszakadnak a melleim, és már az összes pushupot ki kellett szedni a pushup melltartóimból, mert amúgy kicsik voltak, így meg határeset. :wink: :D (Legalább egyelőre nem kellett új melltartókat vennem, és persze idegeneknek se fog szemet szúrni a dolog! :wink: ) Viszont se hányinger, se szédülés, se szagundor (bár a szaglásom mint egy vadászkutyáé, de mondjuk az eddig is ilyesmi volt). Meg persze ráz a hideg folyamatosan (kivéve, amikor hőhullámaim vannak, de ez meg nem egy megnyugtató, tipikus terhestünet. :roll: )
Szeretném már én azokat a lepkeszárnyakat érezni belülről, de nagyon!!! :wink:

DE: azért se nyitok paratopikot, bármennyire is szeretnétek!!!!!! Kép :lol:

Ja, ezt meg tudja az illető, hogy kinek küldöm: Kép :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Próbáltam keresni...de emlékeztem, hogy it már szó volt arról, hogy mennyi hc kell, hogy látszódjon.Nekem ma 180 körül van ha 2 naponta duplázódik, csüt360, szombat 720, hétfő 1440.Remélem látni majd a kis gombócot. :D

Rana
Az én melleim is fájnak és fázom is mindig, de főleg ha lefekszem aludni, akkor 2 takaró kell. :lol: Hányinger most nem annyira, de hasam már olyan kismamis. :oops: :D
vizkriszisback

Vkrisz, hacsak nem két baba van, mert akkor ketten csinálják a HCG-t, és akkor később fognak látszani! :wink: :wink: :wink: De 5. hetes már biztos vagy, akkor petezsák bizti lesz!!!!!! Ki fog UH-zni? TZ??? Fotózd majd le mindenképpen!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

nyulaszom-mindennap szedtem nem kellett egy napot sem kihagynom.

krisz-szép a teszt. vigyázz rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
julika79

[quote="rana33"]V írta:rana33iszont se hányinger, se szédülés, se szagundor (bár a szaglásom mint egy vadászkutyáé, de mondjuk az eddig is ilyesmi volt). Meg persze ráz a hideg folyamatosan (kivéve, amikor hőhullámaim vannak, de ez meg nem egy megnyugtató, tipikus terhestünet. :roll: )
Szeretném már én azokat a lepkeszárnyakat érezni belülről, de nagyon!!! :wink:

Rana,
mindennek eljön az ideje. :D Fogsz te még lepkéket érezni a pocakodban vagy buborékokat. Vagy valami ilyesmit. Tudni fogod amikor először érzed, hogy az Ők voltak. :lol: :lol:
Melltartó vásárlással még nagyon ráérsz legfeljebb egy kényelmesebb, vastagpántosat vegyél ha akarsz. Majd az utolsó hónapokban már vehetsz szoptatósat.
Az, hogy se hányinger se semmi annak örülj inkább. hidd el aki 3 hónapig vagy egész terhessége alatt hány cserélne veled. :wink: :D
Nekem sem volt semmi ilyen tünetem. Talán egyetlen egyszer akart visszajönni a paradicsomos hal. De az is csak akart. :wink: :lol: A szaglásom nekem is olyan, hogy elmehetnék parfümológusnak vagy minek. A kávét is megbírtam inni. Igaz az amit én iszom szinte alig tartalmaz kávét, mert inkább mondanám kávés tejnek. :lol: :lol: :lol:
Én olyan vagyok, hogy ha lehet akkor inkább mezitláb nyomom itthon a mászkálást és csak amikor már jégcsapok lógnak a lábujjaimon, akkor veszek fel zokni.
Ez a terhesség alatt kicsit felborult, de azóta a régi vagyok. :lol:
Amúgy ezt a hormonok illetve a hormonváltozás okozza.

hajnoca
Dunakeszi

Julika, Janka édes kis nyuszi az alsó fogaival. :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X