Új privát üzeneted érkezett!

Bibarkám

gyönyörűségesek vagytok :D puszinyuszi :P

Gabi

nekünk koradélután van az ébredés,mi utána tudnánk menni,de tűzzünk ki egy időpontot pl 2 óra,aztán mindenki beesik vmikor,nem? :roll:
Nem túlzás Kirának ennyi ember egy baba mellett?Sztem inkább maradjon a játszó. :roll:

Witch

nagyon szép a kislányod :D

Vicuska

Jó nagy bunkó az anyósod :evil:
Pont ez a hasonlítósdi megy az én anyóskámnál is,azzal megspékelve hogy jaj,kinek nyújtja a kezét,meg jaj kihez megy oda stb...Annyira idegesítőek!

Ballagyo

ilyenkor mindig úúúúgy szégyellem magam.....receptet kérünk. :lol: Látom Soma is imádja :lol:

Mamm

sztem nem mérvadó hogy most hány centi,lehet még ebből bármi.Ezzel a gyönyörű pofival meg amúgy is tök mindegy :wink:

Juci

mindig csak ámulok,milyen nagyok a csajok :D :D :D

Kép
lukrécia

Bibi

most látom hogy írtál mert közben felébredt Falat és sokáig tartott míg befejeztem az írásom :roll:
Olyan jó hogy megint írtál és nem tűntél el :D
Na pont nem gondoltam hogy férj gondok vannak nálatok,nagyon remélem hogy mielőbb megoldódik :roll: Majd mesélj.
Képeket nagyon várjuk. :D
Köszi a kérdést Falatról :P .Úgy néz ki megoldódott a fülprobléma,szépen hall(kopkopkop)néhány szót mond csak még de nekünk ez maga a csoda.Szörnyű volt az az érzés,hogy lehet nem tanul meg beszélni rendesen.Na mindegy,szóval kezdi összekapni magát minden szempontból,egy kis hisztikriszti mellesleg.Akaratos kis skorpió. :lol: Próbálkozom a szigorral :lol: de még nem megy túl jól :wink: :D

Kép
lukrécia

Luki

Örülök hogy megoldodott a fülprobléma és hogy már kezd beszélni Falatka.
Igérem megprobálok nem eltünni csak a csajom nem sok idöt hagy nekem.
Sajnos sok rossz dolog történt a párom családjába biztos az is közrejátszik a dolgokba,de én ugy gondolom hogy egy idö után tul kell lépni dolgokon és menni tovább.
Lehet hogy önzö dolog tölem hogy még én is basztatom de mi itt vagyunk és foglalkozzon velünk is.
De talán rájött hogy igazam van mert látom hogy igyekszik, tegnap ö mondta hogy jön velünk sétálni, és du meg lement a Bebével cukrászdába, sütit hozni nekem.Nem kértem, magátol.
Kis lépésekkel de talán haladunk.
Na jo nem fárasztalak ezzel.
Puszi
Ja és sürübben irj magatokrol :wink:

Kép
bibike27

Sziasztok!

Jól kimaradtam a sűrejéből. És most is, mint mindig, őszintén bevallom, hogy nem tudtam elég figyelmesen átolvasni mindent. Nem is szabadkozom. Nincs értelme. Úgyis tudjátok, milyen helyzetben vagyok. Azért igyekszem. Fotókat mindig nézünk Mátéval, és annyira azért olvasok, hogy tudjam, kivel, mi történik.

Lányok, és Mot papa, ha már így ránk pirítottál. :wink:

Ahogy én látom:
sokan vagyunk - szerencsére. A topik jellegéből adódóan az a közös bennünk, hogy ugyanazok az orvosok, ugyanaz az intézmény segített bennünket abban, hogy anyák lehessünk. Ez időben mindenkinél máskor következett be, és már kezdődik is a szórás. Szerintem, természetes, hogy a hasonló korú anyukák jobban összetartanak, jobban számon tudják tartani kivel mi van, hiszen közösek a problémák, az örömök. Én is jobban képben vagyok Chestiékkel, Agneseékkel, Motékkal, mint a későbbi babákkal kapcsolatban. Nem is várom el, hogy mondjuk egy 2 évessel kapcsolatos problémában egy pár hónapos baba anyukája segítsen nekem, ha éppen valami gond adódik. Az anyatejjel és cumisüveggel kapcsolatos kérdéseimre is azoktól tudtam választ kapni, akik érintettek voltak, vagy éppen valamilyen oknál fogva érdekelte a téma. Ez így van rendjén.

Lehet egy javaslatom. Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek erről.
Ne legyen már elvárás, hogy mindig - mindenki - mindenkinek reagál. Ha egy közös társaságban vagyunk, akkor sem tudunk egyszerre beszélgetni mindenkivel, és mégsincs sértődés. Ha pedig úgy érzi valaki, hogy sérelem érte, akkor mondja meg kerek-perec, és kész. Én biztos vagyok abban, hogy senki nem bunkóságból nem válaszol a másiknak, még akkor sem, ha konkrétan neki szól egy adott kérdés vagy kijelentés. Tessék akár 100x is rákérdezni valamire, ha igazán választ akarunk. Majdcsak feltűnik valakinek...:lol: :wink:

Részemről senkivel semmi bajom. Úgyis szólok, ha ilyen gond adódna.

És most csak pár reagálás, amik megmaradtak bennem az elmúlt napokból...

Mamm,
lesz fotó, megígérem.

Bibar,
lesz ott nálad csoda, meglátod. Na, de ezt mondtam már neked. :)

Elan,
nem ígérem, hogy másolgatok a másik topikból. Örülök, hogy végre alszotok.

Agnese,
tényleg nagyon-nagyon hasonlítanak a fiúk. Zalán egy kiegyensúlyozott gyönyörűség. Hogy telnek a hétköznapok. Csak néhány mondatban. Kíváncsi vagyok nagyon...

Én kezdek bekattanni. Bocsi, megint panaszkodok. Krónikus kialvatlanság, kínlódás a mindennapokban. Rájöttem, hogy az eltelt 10 hét csak a túlélésről szólt: kapjon mindenki enni, és lehetőség szerint hetente párszor kijutni a levegőre.
Elvesztettem Mátéval a meghitt, bensőséges kis kapcsolatunkat, Kornéllal képtelen vagyok összehangolódni. Nem érzem magamhoz közel. Csak ellátom, próbálok minél több anyatejet összehozni neki, aztán itt be is fejeződött a történet. Nyűgös, sokat sírós baba, és nem jövünk rá, mi az oka. Szerintem sokszor éhes, de a pótlást nem mindig akarja elfogadni. Ma mérés volt. 36 dekát gyarapodott 3 hét alatt. Nem vagyok boldog ettől. Talán el kellene fogadnom, hogy ő egy ilyen típus, de amikor kínlódással telik az egész nap, és mellé még nem is gyarapszik rendesen, akkor elég nehéz ezt megtennem. Várom, hogy elmúljon az első 3 hónap, talán változik valami.

Ennyi voltam mára. Fotók miatt apát piszkálgatom. Most épp azt sem tudom, hogy a fényképezőgép hol van, hogy áttölteném a képeket.

Puszi mindenkinek!

TALI: nekünk egy délelőtti kezdés jobban megfelelne, mert haza is kell érnünk.
Vagy ha koradélután, az még megoldható. Akkor ebédelünk útközben valahol, és alszanak a kocsiban a gyerekek odafelé menet.

Kép
Kép
share

Gabicsibe
köszi a köszöntést :lol: :lol: szerintem 2 től kb 6 ig jó lenne a tali.
és szerintem most foglald le valamelyik házat amiket javasoltál,ne szabadba legyen az első.Emlékezzünk a tavalyira,ami az idő miatt úszott el és nem tudtunk talizni.
Inkább legyen az első játszóházba,aztán meg mehetnénk spontán bármikor Kiráékhoz :lol: :lol: :lol: :lol: de ne maradjon el még egy tali :oops: :oops: nekem május 16 ,23,30 a jó.
Csinálsz táblázatot?

Bibike
köszi :lol: :lol: na akkor te is olyan vagy mint én :lol: :lol: /öltözés/
sajnálom hogy problámáitok vannak,bár ahogy látom már tényleg igyekszik az urad a kedvedbe járni,nem lesz itt semmi gond :wink: :wink: apró lépések :lol: :lol: és tök jó hogy irtál megint és nem tüntél el,nagyon örülök :lol: :lol: :lol: kéééépet!!!!!!!!!!

Lukikám
puszi,képzeld ma jön délután 3 kolleganőm látogatóba,úgy megörültem mikor tegnap bejelentkeztek:))))))))))

Share
jaj bárcsak igazad lenne,jól jönne egy csoda :lol: :lol: :lol: bbár egy már van,akárhogy készült :lol: :lol: szegény,nehéz lehet most neked :cry: de van 2 csodás gyereked és hamarosan túljuttok a nehézséágeken és már könnyebb lesz :oops: :oops: :oops: egyébként Kornél babát nem tudod egy órácskára rábizni Apára és elmennétek Mátéval sétálni vagy valahova,hogy érezze ujra azt a kapcsot közöttetek :oops: :oops: na nem okoskodok csak egy ötlet :wink: :wink: :wink:

Benszikém
mit olvasok a másikba???Dóri szól ha bekakil????nagyon vagány :lol: :lol: én Olivéremnek meg tök piros a popsija mert mostanában nem szagosat kakil és nem veszem észre,csak ha 10 percenként nézem :lol: :lol:

bibar

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

jucicuki

Juci
édesek a csajok,jó a rucijuk :lol: :lol: most eszembe jutattad hogy mellényt akarok venni :lol: :lol: jaj az a libikóka is olyan jó,de kellene hozzá még egy gyerek nekem :lol: :lol: és ők már öltöznek egyedül???nagyon ügyik,ahogy a harisnyával bajlódnak :wink: :wink:

bibar

Witch
Nem hagyott nyugodni a dolog és utána kerestem a neten!Még is csak én tudtam jól,nem a párom.Van egy gomb ami 0-5-ig van számozva az 5-ös a legérzékenyebb!

Bibar
Persze,csinálok táblicskut is és meg is szervezem ha igénylitek :D

Juci
Ügyes lánykáid vannak,már így öltözködnek.Lassan untakozni fogsz :lol: :lol:Az én kisfiam is élvezte ezt a hintát :D

Lányok!
Megkérdeztem a Kisvakond-játszót ott is 5000/óra 15 gyerekig,az felett pedig 1300.Mivel sokan mennénk kalkulálnának nekünk egy jobb árat.
A játszókuckóba pedig 900/óra,testvérnek pedig 500/ó.
Mindenhol szabad még a május,össze kéne kapni magunkat és gyorsan dönteni.Mindkét helyen van lehetőség étel melegítésre is.
Kérem a szavazatokat hely és időpontra és az órakezdésre is!
gabicsibe

Gabi
úgy látom én irogatok most állandóan :lol: :lol: szerintem az első jobb lenne árban,azért nem mindegy mennyit fizetünk :oops: :oops: főleg ha még jobb árat is tudnak számolni :wink: és szerintem igen,igényeljük a szervezést :lol: :lol: :lol:

Csajok,tényleg irjatok a tali ügyben hogy le lehessen foglalni,mert aztán lecsúszunk a májusról,junitól meg kezdődnek a nyaralások :oops: :oops:

bibar

Bibar, ehhez nektek sem kell plusz gyerek, mert ha egyedül van, akkor középre kell ültetni és ott tud egyedül hintázni, ha meg jön pajti, akkor így, mint nálunk :lol:

Mi május 13-18ig nem vagyunk itthon, a többi hétvége még elvileg jó, bár valamikor május végén meg azt hiszem esküvőre kell mennünk :?

Judit

jucicuki

Sziasztok lányok! Nagy nehezen visszaolvastam, amiket írtatok. Én már lezártam magamban azt az ügyet, amiért eltűntem innen egy pár hónapra. Attól még rosszul esett, de ez van nem lehet mindenki egyformán népszerű. Azért olvasgattam persze azóta is, de amúgy sincs időm rendszeresen olvasni és írni sem. Azért megpróbálok felzárkózni, mert azért mégiscsak ide tartozunk mi is. Tali minket is érdekelne, májusra, júniusra gyakorlatilag még bármi jó.

Share! Én még 1 gyerekkel is néha úgy éreztem az első pár hónapban, mint te most kettővel. Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz eset Kornél, szomszédunkban is van egy ilyen 3 emberes baba, aki mindennel elégedetlen, és az első 3 hónapban végig bömbölt (szomszédos a hálószobánk, úgyhogy mindent hallottunk), de azóta már jobb a helyzet, nem könnyebb a természete, ha kell neki valami azt rögtön akarja még most is, de már nem sír annyit. Figyu a kendőzés sem segít, abban is mindig sír? Tényleg kéne valaki aki tudna neked segíteni, legalább heti pár órát, ha tényleg nincs senki rokon vagy olyan barát én biztos megrpóbálnék egy hivatásos bébicsőszt. Nem kell otthagyni vele a gyereket, csak leglább segítene egy kicsit. Még ha csak heti egy nap és csak pár óra az is biztos segítene.

Juci! Hol vettétek a kicsi trambulint? Nagyon ügyik a csajok! Emlékszem nekünk majdnem egyszerre kellett volna szülnünk és a tieid most 3 hónappal idősebbek :) lehet már írtad itt a topikon, de mi van az IgA-val? Kaptok valami kezelést?

Legközelebb rakok fel képeket is...
gombahölgy

Sziasztok!

Gomba, örülök, hogy jöttél! És várjuk a képeket!

Share, az első 2 hónap nekem egyszerűen bevallom szörnyű volt..pedig rengeteg tejem volt, Rami szépen nőtt, nem sírt sokat. És mégis..volt, hogy csak néztem és fogalmam nem volt mit kezdjek magammal és vele. Na, ez kettővel még durvább lehet! Szegénykém, kitartást!!

Tali: nekem minden májusi időpont jó!!! Nagyon várom! Mind a két hely szupernek tűnik, döntsön az ár, nem? Rami ebéd után mindig alszik, így a délelött nekünk sokkal jobb lenne, mondjuk 10-től vagy akár 9-től, de ha a többség a délutánra szavaz, akkor max.oda fele a kocsiban fog aludni. Nem nagy ügy!

Juci, mindig nagyon szupi képeket raksz fel! Jókedvre derítenek!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok! :lol:

Witch, és Kira! Nagyon édesek a picikéitek!! :lol:

Vicuska, nagyon "jót" nevettem az anyós sztoridon(bár gondolom te nem!). Látod ezért jó az ikreseknek, az egyik az apukára a ,másik az anyukára hasonlít. ezzel meg van oldva a kérdés! Bár nálunk is van aki azt mondta, hogy mind a kettő tiszat apja!! :lol:

Judit! Mintha csak a lányaimat látnám öltözködés közben!! Mire észreveszem őket már le is vetkőznek, és keresnek maguknak valami másik ruhát! :lol: Csajok!!

Fiona!

A zebrát én is régóta nézzegettem, aztán novemberben nyílt nálunk a Müller drogéria, és ott le volt árazva 16900-ről, 12900-re, így megkapták karira. Nem bántam meg mert nagyon szeretik, és még elférnek rajta ketten is. :wink:

Gabcsi!
A babakocsiban alvós kép nagyon jóóó!
Talira mi is mennénk végre, bár nekünk is lesz májusban egy esküvői meghívásunk, a dátumra meg nem is emlékszem most. :cry:

Share!
Nagyon megértelek, Nekem is volt egy hasonló időszakom a lányokkal, amikor csak a "túlélésre" mentem Totál kialvatlanság, fáradságban tengtem-lengtem. Aztán valahogy minden elkezdett a maga kerékvágásába kerülni. A lányok is önállóabbak lettek, kicsit jobban eltudtam rendezni mindent. Van segítséged? Próbálj pihenni minnél többet, amikor csak tudsz!

Kép
Barbika útra készen.

Kép
Brigim is készen áll.

szép napot mindenkinek!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Vicuska
nekem is ebéd után alszik,és pont azért jobb nekem a délután mert akkor nem lesz nyügi,alszik egyet aztán indulunk :wink: :wink: délelött meg már 11 felé haza kellene indulni hogy ebéd meg szundi legyen :oops: :oops: de persze a többség dönt,alkalmazkodunk :wink:

Brigii
mekkorák már a csajok,nem semmi :lol: :lol:

Juci
tényleg??na ez szupi,akkor majd veszek én is egyet,nyáron már ugyis Luki lánnyal is tud hintázni :lol: :lol:

bibar

Halihóóó!

Ballagyo,
tök ügyi vagy! Én is neki akarok állni péksütizni, mert nagyon szeretjük! El is mentettem már azt a blogot, amit Juci írt egyszer... :wink:

Vicus,
nem semmi az anyósod... No comment... Én se vagyok teljesen kibékülve az enyémmel, bár ő soha nem bántott, csak valahogy kevés a türelmem hozzá... Azért az jó, hogy a férjecskéd melléd állt! :wink:

Bibike,
szívből kívánom hogy rendeződjenek a dolgok a férjeddel!!! Most mekkora a kicsi lánykád (hány cm? csak hogy mire számíthatok az én kis törpikémmel kapcsolatban... :wink: )?

Bibarka,
annyira szépek vagytok a közös képen! Iwiw-en is láttam, nagyon szuper kép! :D Jól telt a szülinapod?

Juci,
kész vagyok a csajoktól! Milyen ügyes nagylányok már!!! :wink: Te hol veszed a ruháikat? Olyan csinosak mindig!

Luki,
Zsófi is eszméletlen akaratos, pedig ő vízöntő... Ha valami nem úgy van ahogy ő elképzeli.... hááát.... kemény dió... :D :D :D

Gabi,
ilyen közel van ez a Bikás, én meg nem is tudok róla??? :oops: :oops: :oops: Örülök, hogy valaki kézbe vette a tali szervezését. Én is az első helyre szavaznék. :wink: Viszont május első hétvégéjén ballagásra megyünk, az utolsón meg esküvőre... Szóval nekünk a közepén lenne jó valamikor.

Képzeljétek! Zsófi baba elindult! Kézen fogva már régóta megy, de magától csak most kezdte. Olyan édes, ahogy tipeg! :D Megzabálom... :D

Én meg tegnap fodrásznál jártam... Nagyon durva dizájnváltást hajtottam végre, még szoknom kell az új fejemet.... egyelőre nem merek képet feltenni, majd ha megbarátkoztam az új énemmel... Apának tetszik, Zsófit viszont nem hatotta meg túlzottan. :D :D :D

Jééé, most látom, hogy Zsófi cica épp ma 1 éves 1 hónapos 1 hetes 1 napos... :wink:

Kép

Kép
mamm

Mamm
egyszerre irtunk :wink: köszi aranyos vagy,jól telt,bár rossz idő volt igy beragadtunk a lakásba :oops: milyen az uj hajad??annyirakiváncsivá tettél,légysziiiiii,képet,akár az iwiwre is :wink: :wink: elindult egyedül??de szuper,ugye milyen édesek ahogy tipegnek??igazi mini emberek :lol: :lol: :lol:

na vége a fórumozásnak,felkelt a fiacskám :P :P :P :P

bibar

Tali!
Bárhol,bármikor,kivéve a 16-17. nem jó májusban!Ikres talin leszünk!

Gabicsibe!
Légy bátor oszt toljál neki bulátát vagy kölest! :lol:

Mamm!
Fotót gyorsan!

Bibarkám!
Gondolkodj a menün!Ja és igen Dóri így szól,ha kaki van:
Nyög ezerrel kettőt és veri a pelusát elöl :lol: :lol: Beszarás annyira édi :lol:

Vicuska!
Mi 12-kor fekszünk és ha jól elfáradnak délelőtt,akkor nincs az az isten,hogy ne aludjanak el a kocsiban,így viszont a déli szunya kevesebb lesz és keményebb a délutáni meló velük,í-gy én ezért szavaznék a délutánra!

Bibi!
Reméljük apa összekapja magát!

Share!
Nem lehet könnyű neked,eddig egyedül voltála a nagyfiaddal és most jött Kornél!Neked,neki is furcsa a szitu!Senki nem tud neked segíteni?

Brigii!
Édesek a csajok!

Gomba!
Múltkor írtad,hogy szoptatsz még!Rendes kaját mennyit eszik mellette?
Vendég

Mamm!
Grat Zsófi elindulásához! :lol:
Vendég

Oké csajok, legyen délután, Rami alszik ebéd után egy jót a kocsiban!
Mamm, láttam a blogodon, hogy elindult ez a kis tündérke!

Kép

vicuska2007

Fodrász Lányok! (úgy emlékszem Benszin kívül van más is)
Mi a véleményetek a Hennáról? Mert úgy néz ki, totál nem bírja a fejbőröm a festést, mindig sebes lesz tőle. Szóval lehet allergia.
Viszont nem tudom befedi-e az őszt, meg egyáltalán milyen. Én elég jókat olvasok róla, de örülnék szakemberek véleményének is.
Köszi Csajok!!

Kép

vicuska2007

Gyors befutás :)

Gabicsibe, nekem minden szimpi csak leygen TALI :)
1-2 észrevét, az előző tali szervezésekből okulva. :)
Du lehet h a messziről jövőknek nem lesz annyira okés, és el kellene kezdeni a táblicskut kinek mikor jó, h lássuk. Többen irtak már időpontokat mikor nem jó.
Óradíjhoz csak annyit tennék hozzá, h frankó h 5000 Ft/óra a terem, d enem mindenki jön pontosan, és megy el egyszerre... Kéne beszélni a játszóházassal (biztos rugalmas lesz) h személyreszabott ár legyen. Családonként 500 Ft mondjuk szerintem elfogadható óránként. Igy nem az utolsó sziv amikor fizetni kell. :)
A parkolás talán szintén nem egy utolsó hátrány, jó lenne tudni mik a lehetőségek.
Ja és mielőtt belelendülünk a délutánban, ezt is megkéne kérdezni lehetséges e. :)

Mamm azt hiszem Te kérdezted, csiri-biri babatornákat tartok :)

Bocsi most ennyi, mert felébredt a csajszi. :lol:

MÉG KÉPEKET!! Nagyon vidám, szép gyerekek ezt szeretem! :lol: :lol:

chesti

Jajjj, csajok!!!!!! Annyira drágák vagytok, hogy vígasztaltok! Most ezen bőgtem el magam.

Tudom, h jobb lesz, csak addig írtó nehéz kibírni. Imádom a fiaimat, és nagyon rossz, hogy nem tudok jobb anya lenni.
Segítség hébe-hóba: anyóshoz átviszi a férjem vasalni a ruhát, és kb. 2 hetente 1x nála van délelőtt Máté; tesómék is kb. 2 hetente 1x jönnek fél napra.
Mátéval sem volt egyszerű, azért emlékszem még, hogy nemcsak napsütés és gyönyörűség volt. Csakhogy akkor még élt anyukám, aki eleinte el-eljött, 6 hetes kora után pedig mi mentünk Mátéval. Többször is előfordult, hogy 3-4 napot is anyunál voltunk, ha apa sokat éjszakázott. Nem voltam elkényeztetve, besegítettem anyunak, de tök jó volt, hogy mindig akadt valaki (tesóm is otthon lakott), aki fogta a fenekét, ha éppen olyanja volt, vigyázott rá, hogy nyugodtan lezuhanyozzak, el tudtam menni fodrászhoz v. a boltba. Ezek nagyon sokat jelentettek. Most pedig be vagyunk zárva a házba. Mióta van egy kicsit jobb idő talán könnyebb. Kornél alszik egy kicsit a babakocsiban, mi pedig lődörgünk a udvaron Mátéval. Sokat nem tudunk csinálni, mert még nincs kész.
Már a bölcsin is gondolkodtam, csak délelőttre, de mire elvinném, jöhetne haza, nem lennénk előrébb. És úgy érzem, nagyobb törés lenne neki, mint az, hogy most hanyagolva van - mármint az ő szempontjból. Részemről igyekszem neki megadni minden figyelmet, amit csak tudok. Azért neki is meg kell szoknia, hogy nem egyedül van. "Cserébe" van egy testvére, akiért még hálás lesz majd az életben.

Bibar,
ami kevés időm van, azt Mátéval töltöm kettesben, ha Kornél alszik. És igen, szoktunk elmenni sétálni, ha apa otthon van, és ügyel Kornélra.

Gomba,
örülök, hogy itt vagy.
Van amikor a kendőben is csatakosra üvölti magát, ki kell venni. Ilyenkor általában, ha mellre kerül megnyugszik. Magam szempontjából ez még "rosszabb", mert akkor végképp nem tudok semmit sem kezdeni.
Külső segítséget nem tudok fogadni, mert kisvárosban lakunk, itt nincs ilyen lehetőség.
Kaja-hordás ügyben sem jártam sikerrel. 1 helyen főznek, de nem hozzák házhoz, elmenni pedig 11 és 13 között nem tudnám megoldani, és időjárás-függő is.
Barátok valahogy eltűntek. Aki segíthetne, vagy most ment vissza dolgozni, mellette ott van a két gyerkőce. Másik barátnőm mostanában kistehes, és állandóan rosszul van, mellette 1 éves a kislánya. Nekik sem könnyű most.

Brigii,
nagyon vagányak a csajok! És a pihenés, khmmm.....

Most égessem magam azzal, hogy két napja nem volt elmosogatva. Most azt csinálnám, de Kornél az ebédlőben alszik a mózesben. Tuti felébredne a zörgésre.

Mamm,
gratulálok Zsófinak az első önálló lépésekhez! Most aztán tessék felkötni a gatyát, mehetsz utána.

Benszi,
túl fogom élni. Minden tiszteletem továbbra is az ikres anyukáknak! hát első gyerekekként én tuti begolyóztam volna. Így talán a Mátéval szerzett rutin valamennyire segít.

Hát akkor most volt egy kis helyzetjelentés. Ki fogjuk bírni, és 1 év múlva már más gondjaim lesznek, és csak röhögök azon, hogy mennyit kínlódtam most. Vagy éppen visszasírom ezeket a "nyugis" napokat, amikor még nem püfölte egymást a két gyerek. :wink:

Nagyon-nagyon köszönöm a támogatásotokat. Sokat jelent számomra, hogy legalább Ti szóltok hozzám néhány vígasztaló szót.

TAlI: nem néztem meg a helyszíneket. Döntsetek Ti. Az 5000 Ft/óra az gyerekenként van vagy összesen annyit kell fizetnünk a helyért?

Kép
Kép
share

Share

jaj látom nagyon kivagy :( Hú,írtó nehéz lehet,de tényleg biztos egyre jobb lesz már.Az első írásod olyan szomorú volt....remélem hamarosan könnyebb lesz Neked :)

Gomba

remélem sikerül megemésztened a történteket a szülinappal kapcsolatban,tényleg.Még én is azon vagyok hogy kedves szavaidat emésszem :)

Bibarkám

puszi,örülök hogy jobban vagytok.

Gabi

nekem is jobb a délután de bármi megoldható. :D Csak ne május legeleje legyen mert tutira akarok menni hogy már otthon leszünk.

Bibi drága

semmivel nem fárasztasz,nagyonis érdekel!Remélem jól fognak alakulni a dolgok,de a párod próbálkozása már jó jel :D Képet nem raksz???

Juci

olyan édesek!Nagyon ügyin öltözködnek :D

Brigi

Ilyen különbség van a csajok hajhosszúsága között??? :D

Mamm

Falat 75 cm volt egy évesen,most 80.A magasságával sosem volt gondom,szerintem a 73 nem gáz.

Kép
lukrécia

Lukikám
:lol: :lol: :lol: puszi

Benszikém
na menü megdumálva :lol: nagyon várjuk már a randevút :lol: :lol: nem semmi a kiscsaj,vicces lehet :lol: :lol: :lol:

Share
egy év múlva már tök jól ellesznek egymással,te meg boldogan és kipihenten nézegeted őket :lol: :lol: :lol:

Chesti
jó kérdések,tényleg ezeknek utána kell járni :wink: :wink:

bibar

Mamm, Dorka másfél évesen 75 cm, én is folyton parázok ezen, de doktor néni szerint mit várok, mikor én sem vagyok modell alkat...
Rucik, Tesco, C&A, Aldiban is vannak tök aranyosak néha + angol turi (jó minőségű, néha újat is ki lehet fogni és nem jön szembe az utcán kétlépésenként)

Gomba, trambulint a Decathlonban vették anyuék.

Share!

Kitartás! Én mindig úgy gondoltam, hogy egy kicsivel és egy picivel nehezebb lehet, mint ikrekkel, mert nekünk legalább nagyjából azonosak az igények...

Bibike, remélem rendbejönnek a dolgok köztetek, de ha próbálkozik az jó dolog, ő is szeretne változtatni. Szorítok!

Brigii, olyan nagylányosak már a te csajaid is

:shock:

Judit

jucicuki

Vicuska!
Natur hajra jó a henne és nem fedi be az ősz hajat!Próbálkozhatsz vele,de ha mahagónit szeretnél,akkor készülj rá,hogy az ősz hajad rikítani fog benne olyan szép lilás lesz!De jobb,mint a semmi!Minden ősz hajszál világosabb és rikítóbb lesz!

Share!
Kemény időszak,de hamar túl lesztek rajta!És jó anya vagy ezt hidd el!Miért nem teszed Kornélt hordozóstul be a szobába és akkor nem zavarja a zaj!Különben meg sajna megvár a házimunka akár 4nap után is! :roll: :oops: :lol: Szerintem sem jó ötlet most a bölcsi,mert mire beszoknátok és az összes betegségen túllenétek,bezárnak!
A jó idő majd sok mindent megold hidd el!

Bibarkám!
Nyami süti :lol: már várom!

Luki!
Nekem nem is írtál semmit :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Benszike

jaj :roll: ööö....kezd romlani a szemem..... :wink: :D tudod....
Gratula a beszaráshoz!Beszarás :wink: hogy milyen édes ez a kislány :lol: komolyan :P :P :P

Kép
lukrécia

B

kérem a gyógyírt a szememre :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!!

Share!!!

Hát mit is mondhatnék.. Fel a fejjel. Szerintem próbáld meg ugycsinálni hogy tojjál rá hogy el van -e mosogatva vagy nincs! Inkább pihenj a mosogatás helyett. Többet ér ha pihentebb vagy egy picit mintha ragyog a konyha!Pihentebben több türelme van az embernek még önmagához is. Én mondom ezt amikor én is olyan hülye vagyok hogy már a nyelvem lóg de még ezt is megcsinálni még ezt is......
És Máté most hogy viszonyul a tesóhoz???

Bibar!!!

Bencének is van ilyen libikókája. Nem feltétlen kell hozzá két gyerek,középre kell ultetni Olivért és ugy lehet hintázni. B encus nem igazán szereti. Inkább ugymondanám hogy nem igazán köti le. Bár ha igy jó mélyen elgondolkodom igazán semmi sem köti le.Persze kivéve a távirányitó ....Szabina telefonja.....Rajta a csillogó telefonékszer.......... A popsikrémet túrni könyékig és közben hulla ártatlan arckifejezéssel nézni amikor rádörrentek hogy:mit csinálsz???? :lol: :lol: :lol:
Ugy emlékszem hogy nektek is van zebrátok ugye?? Mi a véleményed róla?????????????????

Luki!!

Irjál már valamit Falatról is!!! Mit csinál a drága?? :lol:

Vicuska!!

Én ugy tudom sőt biztosra tudom hogy van olyan hajfesték ami direkt érzékeny bőrre van. AZért tudom biztosra mert a kolleganőmnek is ugyanez volt a problémája és amióta azt a speciális hajfestéket hasznélja megszünt a probléma. Neki még a füle is kisebesedett. :shock: :shock:
Ramika mit csinál mostanság???

Mamm!!

Gratula zsófi baba elindulásához!!
Még adok kb 2 hetet ami kicsit nyugisabb lesz és utána indul a mandula!! :lol: :lol:
Mehetsz a drága után!! Örökké a sarkában kell lenni hi hi hi.
Majd mondod te még hogy de jo volt amikor kicsit egyhelyben maradt :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigii!!!

Gyönyörűek a csajszikák!!! Hogy hogy ekkora a külömbség a hajuk között?? Nagggggyon csini az a két kis copfocska :lol: :lol: :lol:

Juci!4

Nagggyon csinik a csajok!!Neked már szin te nincs is semmi dolgod... csak kikészited a rucijukat és kész..... Még visszadőlhetsz egy kicsit szunnyadni mig ők felöltöznek ....Ugye?????
Tőled szeretném kérdezni hogy mi a véleményed a kenyérsütőről??? Most gondolkodom hogy jo lenne venni egyet!
Nagyon szeretjük a magvas kenyereket pl. Lehet benne mást is sütni mint kenyeret?? Szerinted ki lehet használni?? Érdemes venni??

Még mindig nem teljesen keveredtem ki ebből a takonykorból: Most épp a füleim fájnak.

Csajok!! Bencusnak picikét folyik az orra. Most jött meg a barihimlő elleni védőoltás -itt nálunk meg kellett rendelni a gyógyszertárba- Szerintetek várjak egy kicsit a beadatással?, Nehogy megbetegedjen! Mi a véleményetek??

Gomba!!!

Örülök hogy irtál!! Rakj képeket is jó?? Sokat...

Kép

Kép

Fekvőtámasz: Egy ..kettő....

Kép
fiona66

Luki! :lol:
Ők igazi kétpetéjű ikrek. :lol:
Barbika haja kicsit anyáéra hasonlít, Brigikémé pedig inkább apáéra. Nem vágjuk nekik, csak Brigimnek elöl hogy ne lógjon a szemébe. :lol:

Share!
Kitartás!!!!!A pihenést értem én....., nehéz ügy.A család ilyenkor jó segítség lenne.
Pusza!

Mamm! Gratula Zsófi elindulásához!Képet azért kérünk!!!

Kép

Takarítunk!!

Kép

Mi mindehova elérünk!

üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!

Sajnos visszaolvasni nem tudok.
Remélem mindenki jól van.

Mi betegek vagyunk. Holyagos torokgyuladás, 4 napja állandó hőemelkedéssel. Ráadásul én is elkaptam.
Jobban leszek visszaolvasok.

Teszek pár képet a fiacskámról. Kép Kép Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Fiona
a zebra nagyon jóóó!!!!minden nap többször is ráül meglovagolni és vigyorog ezerrel,jó kis combizom erősitő ahogy rúgja ki magát :wink: :wink: ajánlom:))a bari himlő ellenit halaszd el,nekem be sem adja a dokinő ha beteg,olyankor nem szabad :oops: nekem is itt áll a hűtőben :oops: :oops: nekem is van kenyérsütőm,én ajánlom,isteni magos kenyereket lehet késziteni és nincs benne semmi rossz adalékanyag :oops: :oops: jobbulást :oops:

Jezsóerika
nektek is jobbulást :oops: :oops: édes a picúr :wink:

Benszikém
annyi a diétámnak :cry: mondjuk tegnap a csajok akik nálam voltak csak édességet hoztak,hogy hizzon a seggem :lol: :lol:

Brigi
de cukik,háát ez nem igaz hogy minden iker csaj takarit,na ma megmutatom Olivérnek a seprűt közelebbről :lol: :lol:

mi már teljesen meggyógyultunk/kopp-kopp-kopp/ez most gyors volt hála az égnek.
most meg jön a hideg,a hó,ezerrel fúj a szél,uuuuutálom :twisted: :twisted: :twisted:

Vicuska
megjött már???

bibar

Fiona, megmondom őszintén én nem sütök benne, csak dagasztok és nem az enyém, anyué van kölcsönben nálam. Én jénaiban, vagy sütőzacsiban sütöm meg végül a kenyeret, zsemlét, akármit, mert így lesz héja is, a kenyérsütőben meg nem igazán. Viszont azzal, hogy nem kézzel dagasztok, csak beleszórom, aztán hadd menjen, egy csomó időt takarítok meg.

Brigii, hol szerzed be ezeket az édes balerina harisnyákat? Nagyon tetszik :wink:

Jerika!

Jobbulást nektek!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, ezért nem reagálok. Csak egy kérdésem van azoktól, akik endósok...
Még szoptatok, és úgy néz ki megjött ma... Valaki járt így? A dokim azt mondta, hogy addig nem kéne míg szoptatok. Ha megjön azonnal menjek hozzá.. Kicsit kivagyok, mert valószínűleg le kell állítani a mensit, ha nem akakrok nagy bajt, akkor viszont hogy szoptatok? :cry:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Chesti
Táblicsku már készül,csak szükségem van egy ici-pici segítségre és arra várok.A kisvakondba azt mondta a csaj,hogy kikalkulál nekünk egy külön árat.Mondtam,hogy délután mennénk és nem mindenki ér oda egyszerre.Ha megvan az időpont akkor megmondja az árat is,de szerintem nem lesz sokkal olcsóbb mint a Manó(900/óra).

Igy hogy beírtam a tábliba kinek mikor jó én most úgy látom inkább a 23.-ai hétvége jobb a többségnek.Parkolást is lecsekkolom,elszeretnék menni megnézni élőben is a helyet.Térkép a helyről:
http://www.kisvakond-jatszokucko.com/in ... =hu&mid=12

Witch
Én nem vagyok endós,de szoptatok és megjött ,igaz csak 2 hónapja.

ERika
Jobbulást a manónak!

Gomba
Ez a beszéd!Félre a megbántottságot és kérünk képeket!!!!

Mamm
Gratula az elinduláshoz!lassan kézenfogva sétálhatnak a gyerkőcök :D ,mert Boti is sétál már ha fogjuk a kezét.Egyre többet kéri.

Share
Csak kitartást és erőt tudok kívánni neked!Viszont a mosogatás és a házimunka megvár!Eleinte én is lelkiismereti kérdést csináltam belőle,de mára már le sz...-om.Kész lesz amikor kész lesz,sajnos nem csinálja meg helyettem senki. :( Lassan csak eljön a tavasz és Máté is többet lehet kint a kertben.meglátod el lesz olykor egyedül is!
gabicsibe

Gabicsibe!

Köszi a légzésfigyelős tanácsot :)

Luki!

Örülök, hogy falat most már beszél, és rencben van a fülije. Amúgy a hisztin csodálkozol? igazi kis csaj :),

Share!

Kitartás, nem lehet könnyű...

Juci!

hatalmasak a lányok:)

Brigi!

Szépek a lányok!

Mamm!

Gratula Zsófi babának :)

Jezsoerika!

Igazi kis mosolyalbum a fiad :)

Fiona!

Bencus fergeteges, csak nem egy fekvőtámaszt látunk?!:)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Jajj, majd el feljetettem a nagy hírt! Jamina most először aludta át az éjszakát, este 10 től, reggel fél 6ig :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Judit, a harikat mi áruljuk, így a lányoknak mindig van utánpótlása!! :lol:

Witch, akkor jó éjszakád volt!! Gratula! Mi(Brigi) még 3x felkell minimum! barbika simán végig alussza az éjszakát.

Szép napot mindenkinek!!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Brigi
fiú harikat is árultok?mert akkor üzletelhetnél a talin,persze ha jössz :lol: :lol: :lol:

Gabi
úgy nézem van hozzá ingyenes parkoló is :lol: na kiváncsi vagyok ha megnézed élőben mi a véleményed :lol:

Lukikám
elmentél izzasztani magad??holnap skypoljunk :wink: ja és bejelentkeztm végre a zenebölcsibe,kedden megyünk :wink: pusz

bibar

Brigii, vannak képeid, áraid??? Érdekelne!

Witch!

Gratula az éjszakához, ügyik vagytok!

Judit

jucicuki

Brigii, engem is érdekelne!

Bibarka, nem jött még meg..10.nap késés..de SEMMIT sem érzek.

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Húúú mennyit írtatok és mennyi jó kép. :D

Share
Tudom miről beszélsz, mert nekem sincs segítségem, mindkettőnk családja 240km-re lakik, hébe-hóba jön valaki. :( A baráti körben meg szintén pici gyerekek vannak....Nekem összességében szerencsém van, mert Miló volt picinek olyan baba, aki csak kézben volt el. De megérte sokat foglalkozni vele, mert most nagyon jól eljátszik egyedül, és még segít is kis dolgokban, ha kérem.
Egy dolgot nem bír sokáig, ha mind a ketten itthon vagyunk a férjemmel és egyikünk sem ér rá vele foglalkozni. Zalán áldott jó baba, sokat alszik és ébren is elvan egy darabig a kiságyban, pihenőfotelban. Persze neki is vannak rosszabb napjai, ha fáj a pocija. Éjszaka általában fél négy -fél ötig alszik a kiságyban, majd utána reggelig mellettem, akkor már nem alszik mélyen, de mellettem még azért hétig szundikál. Így azért tudok én is aludni. Ha nagyon fáradt vagyok, alszok délután a lurkókkal. Ha Zalán lenne kétemberes baba, nekem is sokkal nehezebb lenne, így azért marad időm főzni és néha takarítani is. Mondjuk az ablakokon lassan nem lehet kilátni a pici kéznyomoktól, nyálmaradványoktól, de nem érdekel, mert szinte naponta moshatnám.
Szoptatáskor mindig hívom Milánt, hogy hozzon mesekönyvet és akkor mesélünk, ha van kedve, de sokszor játszik közben mellettem valamivel. Én is a jó időt várom, hogy többet lehessen kint lenni.
Úgy tudom, hogy heti 120g, havi 450 g súlygyarapodás megfelelő.
Tarts ki, szerintem egyre könnyebb lesz, legalábbis egy darabig.... :wink:

Bocs csajok, hogy most csak Sharenek írtam. Ébredezik Zalán.
Zalán baba dicséretét köszönöm, szerintem is hasonlít a pofija Milánéra.
Nekünk is jó a tali májusban, kivéve május 2., és a délután is megfelel.
Képet majd legközelebb teszek fel.

Kép

Kép
agnese

Lányok!

Igen, van fiús harik is, a lányok még mindig a 0-12 hós használják, mert elég nagy méretűek.Képeket rakhatok fel ha akartok, a talira is vihetek, de az mikor lesz?? :shock: Judit, a férjem szombatonként a fehérvári piacon kint van ha érdekel megbeszéljük és kimehettek hozzá.(Ikreseknek, babanetes bms-ek nek engedményt ad) :wink: :wink:
Bibar, zenebölcsi szuper, én is most azt keresek a lányoknak. :lol:

sziasztok. Brigi

Kép
brigii

Brigii
jaj de jó :P :P :P ari vagy köszönjük :wink: a talit most szervezzük,elvilag Gabi azt nézte hogy 23.i hétvége,de nemsokára kiderül :wink: :wink: nekem nem is kell kép,hanem akkor a talira hozzál magaddal és ott vásárolok :lol: :lol: bár azért dobhatsz fel hogy gyönyörködjünk bennük :lol: :lol:

Agnese
Zalán ilyen nyugi baba,nagy szerencséd van,még alukálni is tudsz :lol: :lol: :lol:

Vicuska
hú én már jobban izgulok mint te :P :P én minden tünetet produkáltam és mégis megjött,ugyhogy az nem baj ha nem érzel semmit :wink: :wink: kérek minden nap helyzet jelentést,olyan jó lenne megint egy csoda :lol:

bibar

Brigii, randit megbeszélem urammal, de szerintem belefér a szombatunkba.

Köszi!!

Judit

jucicuki

Bibarkám

nem volt kondi,mert ment a férj is :D majd máskor.
Megkaptam a mailt :lol: csúcs :lol: :lol:

Jerika

hát tényleg egy mosolyalbum ez a kicsi fiú......nagyon édes :D :D

Brigi

én is vennék a talin olyat ami ősztől jó lenne ránk :roll:

Juci

aszta,Te nemcsak kenyésütővel sütsz....?? :shock:

Agnese

örülök hogy nálatok kiegyensúlyozott a helyzet :D

Vicuska

hűha :lol:

Witch

gratula az éjszakához,ügyi a kicsi,nemcsak szép :wink:

Fiona

csúcs a fekvőtámasz :lol: :lol: :lol:

Brigi

édesek :lol: :lol: szorgos kis csapat :wink:

Kép
lukrécia

Képeket még, még, még mindenkitől! Olyan jó nézegetni! Gyönyörűséges minden baba! :D
Betegeskedőknek jobbulást!

Elan, Megoszlanak a vélemények a fogmosásról is, mint mindenről. Nálunk azt mondták, még nem kell, elég csak törölgetni, fogkrémezni később kell.

Bibar, Utólag is boldog szülinapot neked! :D

Mamm, Pont tegnap voltunk dokinéninél, Zsani 74cm, Blanka 71cm. Szerintem ne aggódj, majd nyúlik Zsófi később. Grat az elinduláshoz! Na nehogy már ne mutasd meg az új hajad, képet gyorsan! :wink:

Ballagyo, Ez a kifli nagyon jól néz ki! Ügyi vagy! :wink: Nekem sajna ilyesmire nincs időm. :oops:

Vicuska, Pfúú, anyósod elhiszem hogy irritál, ez nagyon sértő beszólás volt a részéről! :evil: Na tuti nem mennék egy darabig.

Gabi, Nekünk is a délután lenne jó, mondjuk 3-tól. 23-a oké! Helyszín mindegy, bárhova elmegyünk. :D

Bibike, Remélem megoldódnak a férj gondok! Nálunk is volt, de úgy néz ki, túljutunk a nehézségeken, egyre jobb! :D

Share, Egyetértek, szerintem sem kell mindig mindenkinek reagálni, az még nem azt jelenti, hogy valami bajunk van a másikkal!
Sajnálom a nyűglődést! :( Kitartás!

Gomba, Örülök, hogy jöttél. Képeket várjuk! :D

Brigi, Talin mi is megnéznék a harisnyákat! :wink:

Legújabb őrület :lol: a cd betyárok :lol:
Kép Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibarka, a vasárnap reggeli tesztnek már ki kellett volna mutatnia! Közel 1 hét késés után. Én ugyanúgy járok spinningre is.. :oops:

Kép

vicuska2007

Rebe
köszi :P édesek a csajok nagyon :wink: én is ugy imádom aképeket nézegetni :lol: :lol:

Lukikám
ó akkor nem lettél nagyon izmos :oops: :oops: hivlak holnap

Vicuska
hát akkor mi lehet?hátha rossz volt a teszt :oops: :oops:

bibar

Szijjjasztok!!!

Hát ez az idő egyszerűen nem találok szavakat.....
Szerintem ha sikerült volna a fogyókúrám akkor ma simán elvitt volna a szél! Ez már nem is szél ez...ez..ez..orkán!!
Annyira úúúútálom!! :twisted: :twisted:
Ez az én gyerekem meg csak püföli a bejárati ajtót úgy menne ki...
Persze már megnéztük a szelet hogy juj...jujj nagyon fúj de ő csak menne ezerrel a drágám. És én meg tehetetlen vagyok. :twisted: :twisted:
Ugylátszik az idén már sosem lesz tavasz.
Akkora a mozgásigénye és naggggyon nehéz vele egész nap bent a lakásba. 1-2 óra alatt mindent elun, semmi nem érdekli csak nyügi az egész gyerek. Ma már alig vártam az estét :oops:
Na most jól kipanaszkodtam magam.

Vicuska!!!

Vannak még csodák!! Sose felejtsd el! Én mindenesetre szurkolok!!! :lol: :lol: :lol: Majd szólj hogy mi van!! :lol:

Brigii!!

Nnnna tessék!! Könnyű nektek ikreseknek !!!Az egyik takarit a másik mos..... Hát most mit mondjak.....Csak annnyit hogy édesek gyönyörűek tüneményesek :lol: :lol: :lol:

Jezsoerika!!!

Annyira gyönyörű a kiskrapek!! Gyógyuljatok meg gyorsan!
Én már lassan egy hete nem tudok kilábalni...

Bibar!!

Semmi fotó??

Benszi!!

Ha jol olvastam a Luki nem jol lát :wink:
Képeket gyorsan!! :lol: :lol: :lol:

Ballagyó!!!

Azokat a gyönyörűséges, nyálcsorgatóan jóképű kifliket miben sütötted???

Gabi!!

Mi hogy te még nem adtál Botinak pizzaszélet???
Nem tudod mit hagysz ki!! Bence imádja!! De már jo régen adom neki :oops: :lol: :lol:
Képeket a drágaságodról!!

Kép

Szerelmeim... :lol: Kép

Kép
fiona66

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?