Új privát üzeneted érkezett!

Szóval a "csinibini" :lol: ruhák, pólók és az egy szem rugi! :wink:

Kép

Látod Renáta....nem rszín....de nagyon édes!!!! :wink: :lol: Halványzöld és csíkos!!! Meg békás! :lol:

Én meg csíkosmániás vagyok....legalábbis ami a Gyerekeket illeti! :wink:
Gondolnátok ezt egy Tigrincsről?!?!?! :lol: :wink: 8)

Na léptem! Pussz! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Renikém!

BOCSÁNAT, de most muszáj volt ez a megszólítás!! :oops: 8) (többet nem lesz ilyen, MEGÍGÉREM!!!)
Holnap mindenképpen írok privit, ha a Csajok alszanak!!!
Muszáj!!! :oops:

Puszi!

T. :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah, a lényeg kimaradt! :twisted:
Csak azért holnap, mert most már nincs agyam hozzá!!! 8)
Bocsesz!!! :oops:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi
Sztem nagyon tök jó ez az április 1. :wink:
Békás rugi, meg nagyon teccik! Én is szeretem a csíkosat. Magamon is :wink: Békéknak nagyon buta fejük lehet :)
Jó a farmerruci, de nekem a másik jobban bejön :wink: Az az én világom! Nem is értem amúgy, hogy rugiban miért nincs fehér-aprómintás? Pedig olyan édi lenne!
Írtam egy bazihosszú privit :oops: Gondoltam tutira unatkozol :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Mit muszáj?
Nem vártam, hogy azonnal válaszolj :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

R! :lol:

Tényleg jobban teccik az aprómintás? Pedig azon rózsaszín kis virágocskák vannak!!! :wink: De egyébként tényleg nagyon szép! Az a "szépruha"! Ha csinibe kell menni oviba, akkor azt adom majd Adrira. Azért is vettem meg Neki!
Ha majd Jázmin is kinőtte és még akkor is tecceni fog, akkor kölcsönadom majd Lindának! :wink: Okés?

És igen....unatkoztam, úgy hogy köszi a privit!!! :lol: De komolyra fordítva....hiányzott már az írásod!!!! Azért is írtam Neked tegnap...vagy tegnapelőtt??? 8) :lol:

Na most megyek, mert várnak szkájpon! Holnap tényleg megy a válasz!

Pussz!!! :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Heniii!
Boldog-boldog-boldog névnapot! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!!!
Heni boldog névnapot!!!!!!!

Steffi
hogy vagytok???

emano/Andi
KépKép
emano

Jóreggelt,

HENI
, nagyon boldog névnapot!!!!

MATYINAK
boldog szülinapot (így utólag)

Tigrincs
, nekem meg a farmercucc tetszik, olyna vagány! :lol: Ha Adri felvenné dobj már egy olyan képet is!!

Renáta
, a tréning nagyon édes, de a másik nekem túl rózsaszín.
ok, ha majd aktuális lesz a kenguruba megyek lila csajruháért. :lol:
(ami nem tudom mikor lesz, mert apa épp ma reggel közölte, h csak dec-ig jár a gyed és akkor nagy szarban leszünk,...tesókérdést nem tudom mikor merem előhozni :oops: :roll: )

Judy
, mint egy jegesmaci olyan Anna abban az overálban. :lol: nagyon édes!

Andi
, tavaszal mindne kivirágzik, talán a lelked is, és jobb lesz!!

Hogy kell a kopaszi gátra menni?? még sosem voltam?
snooopy

sziasztok,

Brigi,
Kristófnak nagyon boldog névnapot!!!

Heni,
nagyon boldog névnapot!!!

Reni,
hát a második nekem is túl rózsaszín, de a minta tényleg klassz ;) a tréningruci meg nagyon király!!!

Orsi,
Lágymányosi hídon át, rögtön le jobbra (az Infoparknál), át a híd alatt. Lesz ott egy lámpa a kanyar után, ha minden igaz ott be lehet menni balra és már ott is vagy... (a balra kanyarodásban nem vagyok biztos, mikor arra jártam nap mint nap a kopaszi-gáton nem volt még semmi...)

Andi,
((((((( )))))))))

Lányok, Mária bababolt árai és a webshopja között van különbség?? csak hogy megrendeljem neten amit akarok, vagy mindegy... még sose jártam ott, pedig ott dolgoztam mellette...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Steffi,
jobban vagytok?

Köszi a dicséreteket, Anna bezsebelte ;) Szeretem ezt a jegesmaci-sapiját, ráadásul jó meleg is ;)

mit akartam még vajon??? :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Ancsa, elfelejtettem írni, igen top rider a szék. :wink:
Bár Levi egyenlőre nem sokat bír ki benne, csak ha kiflivéget majszolhat, amúgy teperne.

Reggel, délelőtt alig hajlandó enni Levi, aztán délután 4 körültől beles lesz. Szóval ez a hozzátápis dolog nekünk nem megy tk. szerint.
Tegnap húslevest evett uzsira, majd nagyi kakaós darázsfészkét majszolta reszelt almával. Tudom, tudom, sütit nem tanácsos, de legalább evett mellé gyümit is.
Nem egyszerű, már rég letettem a zöldség, gyümis kajákról, mert azok nem kellenek.

Judy, gyertek csak, előbb ideértek, mint Érdre.
:wink:

Heni, Boldog névnapot!

Matyit meg Istenke éltesse!

Rucik meg cukkancsok, de Timi, mutisd már meg Adrin is. Mond, hogy mi kérünk egy sztárfotót róla a farmerszerkóban.

Steffi, jobban?
MI még mindig taknyosan, 3. hete, már a t.k.m is tele vele.

:?

Na, végre előbújt a nap, összekaparom magunkat és elmegyünk bandázni.

Eni, nem megszállás lesz ez, hanem előre megtervezett mindkét fél örömére szolgáló várbevétel/hadművelet/csirkeevő verseny, stb.

Kopaszi: megkérdezem hogy lesz-e ringató, ha nem akkor nyomulunk?
Orsi, mindkét irányból be lehet menni a parkolójába, pont a Lágymányosi híd alatt a nagykanyarban. Persze ha a Bfoki útról mész, könnyebb, mert nem kell a szembesávokon keresztül. De megoldható. Amúgy még én sem voltam, de annyira dicsérik.
Eni, Ti be meritek vállalni, ha már látom, ki-ki mozdultok?
Tünde, lesz sztem sokx, szóval most csak terepszemle lesz, mert ahogy látod, annyian azért nem aktívak a kérdésben. :wink:

Hú, sztem lett volna még vmi, de majd legközelebb.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tudom, mit akartam még:

Anna nagyon édes ebben a szerkóban!

És rengetegen tavaszi álmot alszanak, őket mikor ébresztjük? Linocs, Vali, Brigik, bár ők "rosszabbul" alszanak, mert néha azért látjuk őket :wink:
Kiscsillag, Partedli, hú, meg most hirtelen több név nem ötlik be, segítsetek. :oops:

Na, futottam.

Ja, Bori ragályos vagy, tegnap átmásoltattam RR-t, de mondtam, hogy sztem hamar ledobbantom a plusz kilókat, mert maga a látványa is ragyaragasztó, kilóledobó. :oops: :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

AproZsó
Mikor mentek a Kopaszira???

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
csütörtök délelőttöt beszéltük eredetileg, persze ha pocsék az idő, vagy ha Zsóéknak van ringató akkor ez változhat...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Köszi Judy :lol: csakhogy képbe legyek :?

emano/Andi
KépKép
emano

Nincs mit ;)

Itt máris felhősödik :? Kisasszony meg megint megtépte a cikláment :roll: Asszem kiviszem, csak nem kap el minket az eső. Úgyis el kell másznom szerezni neki babakekszet, mert két napja rákapott a háztartási kekszre :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsó, megmondom őszintén én inkább kopaszira mennék, mint ringato. :oops:
megnézem térképen, mert így nem tudom elképzelni hogy kell oda menni. de köszi!
meg én a petőfin ennék át, onnan budafoki...
snooopy

Orsi,
akkor a budafokiról balra kell kanyarodnod a MAFC-pálya után, mintha vissza akarnál menni a rakpartra, vagy fel a Lágymányosi hídra. És utána jobbra be a parkolóba... Így megvan??

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

budafoki mafc...vlmi rémlik, de az nem a villányinál van? :oops:
asszem megvan, ahogy lehajtok a hídról, van egy lámpa pont a híd(lágymányosi) alatt, ott kell balra kanyarodni? és rögtön jobbra??
snooopy

ez az?
Kép
snooopy

szerintem ott nem lehet balra kanyarodni, annál a lámpánál, mert tele zöld van, mindkét irányban... max. továbbmegyek és megfordulok.
snooopy

Hali!

NA, sétáltunk, comcéddal, kétgyerekes anyuka, de eddig nem nagyon beszélgettünk, pedig 2 éve itt laknak. :oops: Most pótoltuk kicsit.... :wink:

Orsi, Dombóvári út ahol nagykanyarban befordul a híd alá. Bármelyik irányból jössz, be lehet fordulni a Kopaszihoz. Petőfi híd felől is, van direkt lekanyarodó sáv, épp a múltkor néztem. Szóval sáv van, remélem tábla sem tiltja. Mindenesetre a belső sávban menj, mert mondom, ott 3 sávossá válik az út, ha meg nem lehet, továbbmész, rá a Bfokira és az első lehetőségnél visszakanyarodsz.
Nekem függ a sógornőmtől is, mert végülis Ő hívott a Ringatóra már 1 hónapja, meg Levi keresztmamája, szóval ha lesz, akkor nekem ott jelenésem van. De mindjárt rákérdezek.

Na, és mivel nem felejtettem ám el, csak 3 pendrive-on és két sz.gépen volt a filmgyüjti, és eddig összevissza másolgattam, tettem-vettem, hogy írható legyen, de végre egy meghajtón a rendelt filmek. Csak: Orsi, hogy az Ausztráliát el tudjuk hozni a Petiéktől, törölni kellett a Di Caprios filmet, helyette kapsz meglepit, aztán majd azt is szállítom.
És címeket kérek, mert sajna azokat nem tudom/nem írtam fel.
Andi, jófej vagyok, de a Tiédet sem. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, én meg a középső utcára gondoltam, most ahogy nézem a képet, de valószínűleg a kanyarból kell bemenni... Na mindegy gondolom onnan már látszik.... :?

Úgy 2-3 évvel ezelőtt lehetett balra kanyarodni a híd alól, nem tudom most hogy van.. De telezöldnél ha nincs táblával tiltva, akkor mehetsz balra, csak ki kell várni a szembeforgalomban egy rést...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok,

Heni-nap van? BOLDOG NÉVNAPOT!!! MATYINAK PEDIG NAGYON BOLDOGSÁGOS 2. SZÜLINAPOT!!!

Csajok, katasztrofálisan érzem magamat. Tkp Jankaszáva 2.30h óta fent van. Nekem sikerült egy órát ráhúznom, mert Embert nem engedtem el dolgozni, amikor Bene felkelt... Én nem tudom, mi van ezzel a nővel alvásügyileg. Tény, hogy a bűvös 6 hétnek vége, de alvóka elment Hawaii-ra, vagy a tök tudja, hova.

Nem voltunk medveébresztésen. Dori, ti? Dejó, hogy egyben, nagyonnagyon drukkolok, sokat gondolok rátok.

Zsó, ha nem esne eső, hó, nem fújna a szél, mennénk, de tartok tőle, hogy várnék én vagy 2 hetet, amíg tényleg stabil az a napsütés. De a válaszom IGEN, simán be merném vállalni a két gyerekkel. Bencit rákötjük a triciklire, Jankát a nyakamba, és hurráááá. "Várbevétel." :wink:

Lányos ruhák. Nagyon szeretem Jankán. Szinte semmit nem adok rá a Benci cuccaiból... Viszont az igazán kislányos-nőcis darabok nem állnak jól neki, kifejezetten röhejesen néz ki bennük, mert azért nem egy hercegnős jelenség, sztem nem is lesz az. Nekem sok a rózsaszín, neki is, de egyik sem az a túlzásba vitt lányos, talán a szabás és anyagok miatt. Nem tudom, érthető voltam-e. Dehát majd meglátjátok...
vbea

Nem tudom, milyen lápáról beszéltek, mert ott nincs is lámpa, ahol le kell kanyarodni a parkolóhoz. :roll: Kicsit visszább van, de ott nincs.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó,
igen, a lámpa kicsit arrébb van, már én is rájöttem :roll: Orsi a Budafoki úti lámpáról beszél, ami a lágymányosi híd alatt van...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Reni, csíkosat én is nagyon szeretem. És van Villőnek néhány kék felsője is, amit Benétől örökölt, de annyira szeretem őket, hogy muszáj rá adnom. Pedig erősen fiúsak. :)
Egyébként, ha narancs, akkor az ikeában lehet kapni 3 db-s nagyobb mérető pelenkát, amiben van 1 piros csíkos, 1 narancs-piros állatos, és 1 fehér. Én nem tudtam otthagyni, és Villő élvezettel hurcolja magával. :)
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90131515

Egyébként én Villőt is úgy öltöztetem, mint magamat. Van, amikor farmer-póló, van amikor meg magassarkú-miniszoknya-felső, vagy éppen romantikus hosszú szoknya-ruha... éppen milyen hangulatom van, és mi jön rám. :)

Andi! Nekem van néhány keresztszemes magazinom, letölteni még nem töltöttem le mintákat, de van egy lány, aki blogol, és vannak linkjei, meg ő is tesz fel mintákat, na meg asszem van mintaszerkesztő program is a neten.
http://polly-hobby.blogspot.com/

mtunde

ApróZsó
küldöm privibe :lol:

Tünde
csak mikor megláttam eszembe jutottál :)

Eni
:cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!

Reméljük, a frontra foghatjuk, igaz, az most lesz még 1 hétig. :(

pont most néztem meg, milyen "csodás" időnk lesz hétvégén sopronban. Konkrétan a lővérekből lefúj majd minket a szél a városba. Csak éppen vissza hogy fogunk jutni???

Még jó, hogy kimostam a téli kabátokat, mert most tisztán vihetjük magunkkal. :D

mtunde

Emano, ok!
Ha hazajött Peti rádobom enyimgyerek és írom is ki. Aztán meg majd beveszem a mi hatalmas Postánkat.
Lányok, én már ott tartok, hogy megtépem a polginkat.
Össz. két játszó a városban, 10000-n vagyunk, a legtöbb kiköltöző kisgyerekes. Erre most itt 5 percre átadnak egy játszót: minden vasból, semmi fa, a gyerekhinta is olyan, hogy majd talán fél év múlva nem esik ki belőle Levi és a homooózó csak úgy odecseszerintve, körbekerítetlenül, hátha minden kutya mobilwc-nek nézi. Ja és a csúszdát nem ásták be, így kb 50 cm-ra a földtől van a vége, akkorát esik a gyerek fenékre/gerincre ha kisebb, hogy csak nyög. Szóval most a tizenéves suhancok használják bmx ugratáshoz.
De azért örüljünk.
Aztán a comcéd hiperaktív fiát nem engedik hogy ott aludjon az oviban, mert nem engedné aludni a többieket. Ki sem engedik próbálni, pedig a másik oviban nem volt gond. Szóval fél1kor kipenderítik a gyereket, mehet érte a 2 éves kisebbel alvásidőben. Ja és bölcsi nincs, szóval 2 éves lesz nyáron a kicsi, de nem tud visszamenni dolgozni anyuka, mert sem itt, sem a környező 4 településen nincs bölcsi-hely.
Plusz májustól már a nagyobb sem járhat oviba még délelőtt sem, mert nyár van, anyuka úgyis otthon, stb. Mit fogok én csinálni....már előre rettegek.
Ja és ami miatt kifakadtam: Posta, 4 ablak, 3 lottó, képeslap csekk, de csak egy a feladás és csomagátvevős. Kinn állunk az utcán sorban, átlag 40 perc sorra kerülni. Komolyan már csak a kajajegy hiányzik és meg lenne a régi idők feeling-je.

Na, bocsi, csak kiszakadt, mert az elmúlt napokban túl sok negatív dologgal találkoztam a mi kis városkánkba, amit amúgy imádok, csak olyan rossz látni ahogy meredeken süllyedünk. Mondjuk mit is várunk egy olyan pm-től, aki benn lakik a 100 milkós rózsadombi villájában és 2-3 naponta kinéz ránk..... :?: :shock:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lányok, köszönöm szépen a köszöntéseket....... :lol:

Matyinak én is boldog másodikat kívánok ( tegnap pedig eszemben volt Adri, mert Erik meg ugye holnap lesz 2.... ) :oops:

Timi, megkaptad a mailt? Nem akarlak folyton zaklatni Vele, csak annyit, ha esetleg valami nagyon tetszik szólj és félrerakom, mert Juditnak is szóltam ( Lili is ez a méret ) és nem akarok kellemetlen szituba kerülni.......

Mi de. Mammut-játszóházaztunk, meg persze mellette a játékbolt. Beni lekapta Elmo-pajtit a polcról és nem engedte többet.... Gondoltam már a múltkor, hogy veszek neki egyet ( most lesz a névnapja ) de így megkapta előbb....... Aztán picit játszótezetünk is, szép idő van, süt a nap, de fúj a szél és kb. 15 perc után lefagytak a füleim. Most durmol a kis drága.

Én meg szaladok háztartást vezetni -este kimenőm van - csajos -vacsi-dumcsis este........

Heni

Kép

Kép
cancan

Tünde, addig hátha elül a dolog.
Meg ha erdőben kirándultok, ott nem lesz gond a széllel!
Kicsit irigykedem a lábáztatós részre....közben én is megtaláltam a kupont. Több nem kell?
Gyerkőket hova passzolod?

Eni, ez nem jó hír. Jankám, tessék kicsit aludni, anya pihizni szeretne!!! :roll:
Nem állnak jól a csajos cuccok a Kicsilánynak? Sztem csak Te látod így. :wink:
Na, majd dobsz képet még párat és megszakértjük. :wink: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tünde,
Hú, Lővérek jó hely!!! :D Csak nem lesz akkora szél...

Eni,
Nem jó hír... Jankusz tessék aludni!!! Csajos cuccok: mire gondolsz? Anna is kicsit fiús ilyen szempontból szerintem, de lehet hogy csak én öltöztetem úgy??

Bocsi, ezt most sikerült, akkora huncut a kisasszony, még pózol is a kamerának :D
Kép
Na most meg szökik :roll: már csak azt hallom hogy csattog a tenyere a padlón, de hogy merre van??? :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Heni
mondta a múltkor, hogy van Beni elaó rucid, cipőd
mekkorák???
küldesz fotót, ha lesz időd?köszi
este hova mentek?

ApróZsó
ez agyrém

emano/Andi
KépKép
emano

Zsó,
Kistarcsa posta ugyanez :? Itt 1 játszótér van, a csúszda ugyan be van ásva meg a tér maga is el van kerítve, de a hinta még egy kétévesnek is nagy.Ja és van egy nyitott vízakna is :(
Ja, ha jól tudom a mi polgink se tarcsai...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Bölcsi, ovi dettó... Bölcsi nincs, óvodai férőhelyek annyira tele, hogy szomszédasszony 4éves gyerekét télre se vették fel, mert anyuka úgyis otthon van. Úgyhogy én se tudom hogy lesz... :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsó! Jönnek ők is, de jön még egy család, gyerekekkel, és jönnek Bene keresztszülei is, így 6 felnőtt jut majd 4 gyerekre. :)
Köszi, már nem kell kupon, többen nem jönnek. :)

Egyébként pont akkor lesz ott nagy szél, most lestem meg... mindegy, attól még nem fogjuk magunkat rosszul érezni! :D

mtunde

Zsó, ez tényleg gáz! nekem nem kell feladnod, majd vlmikor személyesen, én meg viszem a képeket!

Judy, ez a csattogás ismerős. de nekünk a talpa csattog. :lol: meg a nyelve...

Janka, tessék egy kicsit aludni, mert anya fáradt!!!!

enyémgyerek meg bealudt ismételten a hátamon, még 10,30-kor amíg én ügyeket intéztem, és jártam erre arra...12kor kelt... ettünk, amjd elkezdtem nézni a mamma mia-t és ott ült az ölemben és táncolt a dalokra. :lol:
snooopy

Judy... nagyon rendi tőled az ospamox. Bár izgatja a fantáziámat, hogy az is ludas lehet Janka rossz alvókájában. Csak nem olyan frankó dolog ab-n élni ennyi idősen. :? Egy hónapra elég egy üveg, és havonta váltani kell. De tartogasd még egy picit, és ha talizunk, akkor szívesen átveszem, köszönöm.

Már kezd kitörni belőlem valami állat. Benedekre úgy ráparancsoltam, hogy mostmánaztánalvásvan, hogy sírva-hüppögve ment aludni. De tényleg, könyörögtem neki előtte legalább másfél órát. Jankát magamra kötöttem, így most ő is elaludt, na de a fenébe is, 15h elmúlt. Alig állok. Ezért ülök. :roll:

Ha már RR és egyebek, tegnap agyaltam rengeteget, miért úgy kelek napok óta, hogy fenekem-combom tiszta izomláz. Legjobb tudomásom szerint semmit nem csinálok éjszaka, csak aludni próbálok, szopi meg nem erősíti a fenekemet... Aztán rájöttem. Napi több órán keresztül rugdosom emelt lábbal a pihenőszéket, hát ezért... :D
vbea

Eni,
őrizgetem persze, szólj ha kell. De inkább ne kelljen neki semmi ab...nem jó az idősebbnek se hát még ilyen picinek :(
Én is egy órája győzködöm őfelségét, de most úgy érzem súlyosabb lett a sózsák a vállamon...csak nem elájult??? ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy :wink: . Értem én, miért mondod (te is), hogy nem kislányosan van Anna öltöztetve. Tagadhatatlanul kislánypofi, de ő is furán nézne ki habosbabosban. :) Bár azt hiszem, mi, anyuk a saját ízlésünket igen erősen "ráerőltetjük" a porontyra is. Én legalábbis ezt érzem. Nyilván nem adok Jankura olyat, amit én magam sem vennék fel. Nos, két friss. Egyik BüdösBenc, amikor David Hasselhoffot játszik alvás helyett, másik a kispuncisom. Sztem ab ütötte ki az arcát, irtó ronda tud lenni. Vagy lehet ez anyatejtől? :shock:

Kép

Kép
vbea

Eni,sztem tejci, amúltkor a védőnéninél volt egy kiscsaj, hidd el duplán ilyen kis "patis" volt, és csak anyatejes. Levinek is volt pár, olyan 2-3 hós koráig tartott.
AB, nemalvás? Doki mit mond? Megkérdezem a háziszakit, épp járókát fest. Végre, végre, pár nap és lesz járókám, lesz dvd lejátszóm a nappaliban, mert a hálóban a sz. gépről nem tudok RR-t nyomni.
Szal készülünk ezerrel. :wink:
Pihiszék rugdosás, ez nekem kimaradt, Levi inkánn a nap 24 órájában cipeltette magát. :oops: :lol:

Tünde, okézsoké, akkor nem küldöm becsszó. :lol:
Hú, akkor tudtok majd tényleg pihizni, lesztek elegen a 4felé rohangászáshoz.

Lányok, mégegyszer: esernyő babakocsiból milyet érdemes nézelődnöm?

Dorka, cím? Na, majd küldök privit is inkább.

Orsi, ok. akkor majd személyesen csütörtökön. JAj, sógornőm, rohanok a telefonért, csak a szám jár.... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na és persze Enigyerekek cukkancsok nagyon. És sztem Jankuc nyugisan hordhat rózsaszínt, főleg ha ilyen kis szolid árnyalat!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni, ez a rszín tényleg elég szolid, és szerintem szép is. Jól áll Jankának.

Zsó, ok. várom, h mi lesz csüt-ön. lehet az a legegyszerűbb ha én hívom sógornőd. :lol: előbb megtudjuk. :oops:

esernyőkocsihoz nem tudok hozzászólni.
snooopy

Zsó, nekünk A BABAKOCSI is esernyőre csukható, nagyon stabil, graco mosaic, és nagyon nagyon szeretem. Ehhez képest a szaladgálós top rider esernyőkocsink elég instabil, de tökéletes volt arra a célra, amire utóbbit használtuk. Szóval arra, hogy a csomagtartóban legyen egy esernyőkocsi, amit gyorsan előkapunk, és megyünk vele heti kétszer fél-egy órát, nem nehéz terepen, erre tökéletes. De sztem azt nem bírta volna, hogy napi szinten használjuk. Bencinek már egyáltalán nem kell, jön a lábán, vagy nyáron mocin, most meg majd triciklin.

Köszi az anyatejes pattogás tippet. Csináljak képet akkor is, amikor durva? (Este.)

Orsi, jaja, ilyen halvány rózsaszínekben nyomjuk. Ruhában nagyon ritkán, ha rajtam múlik, nacis lesz a csaj. Persze várjam ki a végét, mi?
vbea

Janka most aludt el, mert a mai "kendőben 2x félóra" nudli volt... Ajjaj. Benedeket alig tudtam ágyba imádkozni, 2,5 órát aludt. Egyéni csúcs. De jobb lenne, ha éjszakára tartogatnák a durmolást. Katasztrófa. Ma kávéval és csokival maradtam magam. :lol:
vbea

Renáta!

Csak Neked....és csak most!!! :lol: :lol: :wink: 8)

Íme a békák.... :lol:

Kép

Heni!

Este megnézem és visszaírok! Ma kicsit sűrű voltam a CSajokkal! :oops:

Puszi Mindenkinek! Éjszaka :lol: jövök és visszaolvasok! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Enyémek negyed 7kor K.O.! Azt hiszem megint 6körül kelünk...

Reni!
Nekem tetszik mindkét kis ruci!

Adri!
De jó ruhák! Hú a farmerruha nagyon tetszik! Én farmerruha mániás vagyok. Amit Adrinak vettél azt magamnak is elfogadnám, már két éve szemezgetek egy ilyen ruhával, idén magamévá teszem.

Judy!
Anna! :lol: :lol:

Eni!
Mircinek is volt ilyen kiütése! Nekünk elmúlt magától, bár én megmutattam a háziorvosnak, azt hittem tejallergia, de egyenlőre nem, azt mondta még korai lenne. 6. hét környékén Mirci is elkezdett sztrájkolni alvásügyileg… Most is itthon kb 3x félórákat alszik, de ha sétálunk akkor 2-3 órán keresztül tök jól elvan a babakocsiban, nézelődik, alszik. Szombaton pl 9től negyed 1ig tologattam a kis seggét. :roll: Végigaludt, jó idő volt nagyon szerintem azért, levegő kell neki.

Avatar: köszi, de Reni érdeme. Az informatikus férjem nem tudta megcsinálni… :shock: Na jó ez így nem igaz, megtudta, de nagyon szemcsés lesz.

Rólunk: már kicsit jobban, egyre kevesebbet kell szívni az orrukat. Én is meggyógyultam természetesen, egy anya nem lehet beteg… :? Ráadásul a férjem sem volt formában hétvégén, pöttyet morci volt, szombat-vasárnap meg 10ig aludt, én meg a gyerekeket szórakoztattam 6órától.

Kopaszi: remélem júniustól én is tudok csatlakozni minden bandázáshoz, ápr. elején vizsgázom :!: :lol: Nagyon be vagyok sózva, úgy várom már!

Lányos ruhák: én sem öltöztetem habos-babos rózsaszín csodákba, de azért van egy-kettő a tarsolyunkban, én szeretem a kiscsajt vagányan is öltöztetni, de pl most olyan édes kis romantikus nyári ruhákat néztem ki neki.

Na szép estét, benyomok egy tábla sárgabarackos-kekszes bocit és tanulok.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni
szépek vagytok!!

Aprozsó
nekünk pierre carden (nem tom így kell-e írni)van

Veronikusz
sajnos igazam lett :cry: :cry:

Dorka