Sziasztok!
Ancsa, elfelejtettem írni, igen top rider a szék.
Bár Levi egyenlőre nem sokat bír ki benne, csak ha kiflivéget majszolhat, amúgy teperne.
Reggel, délelőtt alig hajlandó enni Levi, aztán délután 4 körültől beles lesz. Szóval ez a hozzátápis dolog nekünk nem megy tk. szerint.
Tegnap húslevest evett uzsira, majd nagyi kakaós darázsfészkét majszolta reszelt almával. Tudom, tudom, sütit nem tanácsos, de legalább evett mellé gyümit is.
Nem egyszerű, már rég letettem a zöldség, gyümis kajákról, mert azok nem kellenek.
Judy, gyertek csak, előbb ideértek, mint Érdre.
Heni, Boldog névnapot!
Matyit meg Istenke éltesse!
Rucik meg cukkancsok, de Timi, mutisd már meg Adrin is. Mond, hogy mi kérünk egy sztárfotót róla a farmerszerkóban.
Steffi, jobban?
MI még mindig taknyosan, 3. hete, már a t.k.m is tele vele.
Na, végre előbújt a nap, összekaparom magunkat és elmegyünk bandázni.
Eni, nem megszállás lesz ez, hanem előre megtervezett mindkét fél örömére szolgáló várbevétel/hadművelet/csirkeevő verseny, stb.
Kopaszi: megkérdezem hogy lesz-e ringató, ha nem akkor nyomulunk?
Orsi, mindkét irányból be lehet menni a parkolójába, pont a Lágymányosi híd alatt a nagykanyarban. Persze ha a Bfoki útról mész, könnyebb, mert nem kell a szembesávokon keresztül. De megoldható. Amúgy még én sem voltam, de annyira dicsérik.
Eni, Ti be meritek vállalni, ha már látom, ki-ki mozdultok?
Tünde, lesz sztem sokx, szóval most csak terepszemle lesz, mert ahogy látod, annyian azért nem aktívak a kérdésben.
Hú, sztem lett volna még vmi, de majd legközelebb.