Sziasztok!
Annyira pozitivan alltatok hozza ehhez a kisteso kerdeshez, hogy egyre jobban izgat.
Most mar tenyleg nagyon szeretnek Lollinak egy kistesot, de azert tenyleg varok meg legalabb 1 evet. Az egyik baratnom is, aki itt volt a 3 eves lanyaval valamelyik nap, biztatott, hogy le nem mondjunk rola. Viszont ismerven Lollit, o is azt mondta, hogy meg varna vele, mert egyenlore nem birnam Lolli mellett. Ezt en is tudom.
Persze igy latatlanban nem biztos, hogy ertitek, de ha ismernetek Lollit es az en "2-es pulzussal" mukodo igen lassu elettempomat, lehet, hogy ti is azt javasolnatok, hogy varjak meg egy kicsit, amig Lolli egy kicsit megkomolyodik. Termeszetre es tempora teljesen az ellentetem es bar le nem cserelnem masmilyenre, azert lesziv eleg rendesen. Pedig regebben bebicsosz voltam es volt szerencsem sokfajta gyerekhez, de egytol se faradtam igy ki, mint Lollitol. Azert remelem, a masodik gyerkocunk nem lesz ennyire hiperaktiv.
Vicces, amikor apa azt mondja, hogy orul, hogy Lolli ilyen, mert ha nyugodt, csendes gyerek lenne, milyen unalmas lenne. Ja, o mondja, aki nincs vele egesz nap.
Azt hiszem, ha o lenne a foallasu anya, nem csuszott volna ki a szajan ez a mondat.
Szoval, allandoan nezegetem a szobajat, hogy hogyan lehetne azt 2 gyereknek berendezni. Csak akkor lenne ciki, ha fiunk szuletne. Bar eleinte, amig meg kicsik nem erdekes, csak tinedzser korban. Addigra viszont mar hatha tudunk egy nagyobb hazat venni.
Kepzteljetek, tegnap a hirekben hallottuk , hogy itt Angliaban egy 13 eves fiunak es egy 15 eves lanynak szuletett egy lanya! Azota is le vagyok dobbenve. Idelinkelem az ujsagcikket, ugyhogy aki tud angolul el tudja olvasni. Ha meg nem tudtok angolul, a kepet akkor is megnezhetitek roluk.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece
Tenyleg, Edith, jarsz meg angolozni? Hogy megy?
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli