Sziasztok!
Mirrmurr, épp múltkor ecseteltem Mariannak is a sírós korszakomat szülés előtt. Semmi komoly, csak túl kell élni. Én próbáltam a vicces oldalról szemlélni magam, és jókat kacarásztam magamon pár pillanat múlva.
Szilvus, gondolom mást sem hallatok, hogy Peti tiszta apukája. De le sem tagadhatja! Állítólag a mi csemeténk is apájára hasonlít - a nagymamám már első pillanatban azt mondta -, de én semmi Lacisat nem látok benne, azon kívül, hogy fütyije van
A fürdésnél már minden trükköt bevetettünk szerintem, ami létezik - több víz, picit melegebb víz, pelenka a kád aljára, rongy a baba kezébe, hogy legyen mit szorítania, nyugtató szavak, apa OMMMMM-jai( tisztára, mint egy tibeti szerzetes
, de amit elértünk, az a fortissimo egy enyhébb kiadása. (ami mellesleg apa mantrázásának az eredménye
De sebaj, nem adjuk fel, lesz még mosolygós fürcsis kép!!!( de mikor
)
A mi manónk is szépen gyarapodik, vasárnap volt 3130gramm, vagyis 4 hetesen. Na jó, csak nem kacarászni hangosan, lányok, mi 2800-cal születtünk, és 2570-nel jöttünk haza bő 3 héttel ezelőtt. ehhez képest szerintem csúcsokat döngetünk!!
De még nem nőttük ki az 56-os rucikat - egyik másikba(ami érdekesen van számozva szerintem - még bele sem nőttünk
A levegő azonban csodákat tesz, úgy alszik, mint a bunda. Hm, nem is rossz ötlet ez a ridegtartás dolog
De nem panaszkodhatom, mert elég jól elvan, ha ébren van, és nem fáj a pocak. Estefelé van egy kis nyügi, de túl lehet élni. Múlt éjjel elég nyugtalanul aludt, nyögdécselt egész éjjel. A párom többször érdeklődött, hogy nem akarom-e megetetni, mire felvilágosítottam, hogy nem alszom, hallom, hogy mocorog, nyögdécsel, de a végeredményt is hallom: puki, trotty, büfi, vagy más sorrendben. De legalább már lekűzdi édesem egyedül a kisebb görcsöket.
Olyan vicces volt vasárnap éjjel: nem ébredtem fel, mkor szuszogott, hogy éhes, csak arra eszméltem, hogy Laci már rakja oda mellém. Nagyon szégyelltem magam, de gondoltam, majd a következő. valóban 3 óra múlva felébredtem - mikor Laci belépett a babával szobába
Bőszen bizonygattam, hogy nem értem a dolgot, mert én ébren vagyok már egy jó ideje, hogyhogy nem hallottam megint, de Laci jót nevetett, hogy arra sem ébredtem fel, mikor lemászott az ágyról, és nekiment az ágynak
Az anyai ösztönöket legyőzte a fáradtság. De! Nincsenek aévási problémáim. Már akkor alszom, mielőtt párnát ér a fejem
Juj de jó, hamarosan új babók jönnek!!!
Puszi
Móki