Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

üdv az új babáknak, és az új anyukáknak!!

Visszaolvasni sajnos nem tudlak titeket, majd csak szép lassan. Rólunk: Dani baba ma már 2280gr volt, 45 cm. Ultrahangok, vérvizsgálatok, minden negatív tehát minden nagyon szép és jó. Szépen eszik cumisüvegből az adagja most 45 ml 3 óránként. Cicizni próbál, de még nagyon kis gyenge, ügyesen elkapja, kettőt szippant és már alszik is. ...
Tejem sajnos rohamosan csökken, de jó sok van lefagyasztva, így még jó ideig elég lesz. Állítólag még így is csoda, hogy van...

Baj csak annyi, hogy még bent van a kórházban. DE:::: doktor néni ma azt mondta, hogy kedden vagy szerdán hazahozhatnánk a kicsit!!!Üröm az örömben: a padlónkban eltörött a főtéscső, így most alúlról áznak a falaink, és ma jönnek felverni a járólapot, meg a betont. Mire végeznek, kb 1 másfél hónap! Azt hittem nyomban idegösszeomlok,mikor ezt mondták, mert végre hazahozhatnánk Danit, erre ennyi ideig nem lesz fűtésünk, meg egy szétbombázott lakásban kell élnünk.... Most baromi mód neki vagyok keseredve.Kép

Egy kép a 7 hetes Jara Daniról (mai)Kép
goczane

Sziasztok!

ErikaKép
Dani már igazi nagylegény!!! KépKépKép Sajnálom, hogy ez a fűtéscső dolog pont most történt. Ez rettenetesen bosszantó lehet (ez elég enyhe kifejezés)! Kép Elhiszem, hogy el vagy keseredve emiatt. DE! Dani nagyon szépen fejlődik és nektek most úgyis ez a legfontosabb.

Miért tart ez a tortúra 1 1/2 hónapig, nem lehet gyorsítani?

Mariann
tmarianna

szia Mariann!

Köszi szépen!
azért tart ilyen sokáig, mert a fűtéscső a betonban van elvezetve, így felszedik a járólapot, meg a betont, megkeresik a hibát, kivavítják, aztán visszabetonozzák. Annak meg kell egy csomó idő míg kiszárad, és addig nem lehet rákövezni. A házban egy másik lakásban is uez. volt a hiba, ott is kereken 6 hétig szüttyögtek rajta. Kép

Erika
goczane

SziasztokKép

Erika
Dani milyen szépen kikerekedett! Ne szomorkodj a fűtés miatt, gondolj arra, hogy ilyen icipici babát nem szabad hidegben tartani, és üsd ostorral a mestereket, hogy mihamarabb végezzenek!!

Léna, Eszty
Szorítok Nektek egy gyors és fájdalommentes, szép szülésért! Hajrá holnap!!!Kép

Elkiabáltam az "angyali kisfiam" jelzőt. tegnap reggel óta nyűgösködik. Vagy szélhámoskodik? Nem tudom...Éjszaka gyönyörűen alszik, csak 1x kel fel 3 körül enni. Viszont a nappal!!! Horror. Kajál, utána kicsit beszélgetünk, ha nem ájul be, döcögtetem, stb. berakom a kiságyba, abban a reményben, hogy szunyál, hát nem. 10 perc múlva visit mint a kismalac. Ölbeveszem, semmi baja. Cicire rakom, fal, bealszik, piszkálom, kiságy, üvöltés. Éhesnek nem éhes (félálomban 80-at evett), pelus tiszta, hasa nem fáj, ölben tündéri, lerakom, kismalac. Pisi-kaki van bőven, baba gyarapszik, tehát eszik rendesen. Mi lehet a baja? Talán a frontot érzi? Kinyúvadtam tegnap, szerencsére éjjel tudtam aludni. Most megint fáradt vagyok, de nem tudok pihenni, mert némi intermezzoval, de ordít a lelkem. A hordozóban sem marad meg, pedig magam mellé teszem. JajjajjjKépLehet kevés a tejem? De hisz annyi van benne, vagy csak lusta kiszivni belőle?

Kitty
Az URTICA URENS 5CH-ból is 2x5 bogyót kell szedni?

Puszi nektek,
Szilvus és Petibaba
szilvus

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket a ma 6 hetes Tomika ügyében is!!!

Szilvi!
Én a 6 hetes tapasztalattal rendelkező anyuka mondom Neked, hogy ne idegeskedj. Nem a tejed kevés, hanem Petikéd is olyan lehet, mint az én Tomikám, hogyha nyűgös, mindig szopna. Tomi az első hónapban ha ébren volt, csak szopott volna, nem is nagyon maradt meg senkinél.
Már jobb a helyzet: most is sűrűn szopik, de két szopi közt kicsit másra is tud koncentrálni.
Az első 1-2 héten itthon én is azon izgultam, hogy kevés neki a tej. Aztán nem méregettem állandóan, hogy mennyit eszik, hanem csak hetente egyszer mérjük meg meztelenül. Neked is ezt javaslom. Én azóta nem aggódok.
Az meg, hogy nem szeret a kiságyban, természetes. Tomika sem marad meg a hordozóban csak mostanában, akkor is jó esetben max. fél órát. Legjobban azt szereti, ha kézben van. Azt mondja aszakirodalom, hogíy ilyen pici babák nagyon igénylik az anya testi közelségét. Ezért tartják jónak a hordozókendőt.
Meg persze azért "rafkósak" is szerintem. De én sem szoktam sírni hagyni. Nem is tudok nyugodt lenni, ha sír. Inkább fölveszem. A 3 gyerekes barátnőm mondta, hogy ő megtanult mindent fél kézzel csinálni, mert a másikban volt a gyerek. Persze én is próbálom a hordozóba vagy a csecsemőülésbe szoktatni, de szerintem akkor lesznek jobban el benne, ha udnak már valamivel játszani.
Remélem, tudtam segíteni.
Ja, és nappal Tomi is nagyon nehezen hajlandó aludni (sajnos néha éjszaka is sűrűn felébred).

Kata!
Lili nagyon szép!

Erika!
Sajnálom, hogy pont most történt a baj a fűtéssel. de a lényeg, hogy Dani szépen fejlődik. A szopiba meg majd belejön.

Bogi!
Tomikának én síma (cukor nélküli) kamillateát adok, mert sokszor erőlködik, az is hatásos nekünk.

Most megyek, mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
PTünde
ptünde

Tündi
Köszönöm, úgy látom UGYANAZ a helyezetem mint Nektek voltKép Jó hallani-olvasni, ha megnyugtatnak, aranyos vagyKép Bébibaba most aludt 1 kerek órát az ölemben, miután nyammogott 1 kis cicit. Lassan jön a következő evés.

F.Kata
Most hozta csak ki a gép Aranyhaj kislányod fotójátKép Egy kis angyal a nyuszikás overallban, ahogy mosolyogva szunyálKép Szép nagyok lettetek ám 1 hónap alatt!Kép

Szilvus
szilvus

Sziasztok,

másik topikban találtam ezt a linket.
Homeopátiás protokoll-javaslat a szülőszobai eseményekhez
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/view/ &pid=18

Mariann
tmarianna

Sziasztok lányok!Kép

Örömmel tudatom, hogy Eszty Bencéje ma, 12 előtt megérkezett!KépKépKép
3 kg és 50 centiKép, tankönyvi méretekKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Eszty nagy gratula, sok tejcsit kivánok.

Szilvus nálunk ugyan ez a helyzet mint nálatok.

itt vannak új képek rólunk.
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=182&page=2

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Megérkezett ma negyed 3-kor Léna kislánya, Sára is, 3650g, 55 cm. Millió gratula és puszi!!!!
(remélem nem haragszanak, hoogy elkotyogtamKép)

Eszty, neked is sok boldogságot Bencebabához és sok-sok tejecskét!!!

Itt a tavasz, a húsvét, kell ennél szebb ajándék???

Sziasztok, jó éjt!

Móki
móki

Eszty, Léna gratulálok a babákhoz, várom a szüléstörténeteket.

Tünde, Szilvus, szeressétek és öleljétek a babáitokat amennyit lehet, nekem Rita volt olyan, ha érezte a bőrömet csak akkor nyugodott meg. De egyiket sem hagytam soha sírni, meg is szakadt volna a szívem. A pasik egyébként is nagyon anyásak már ebben a korban. A tej miatt meg ne aggódjatok, persze ezt könnyű mondani épp tegnap mikor a mellem nem volt kőszikla, kezdtem el aggódni, hogy mi van kevés a tejem? Mindezt harmadik gyerekkel és az első kettőt gond nélkül szoptattam több mint egy évig.
Most pár napig lesz időm beülni kicsit a gépbe mert a lányok elmentek húsvétolni a nagyihoz.

Sziasztok,

Rita
boksay_rita

Sziasztok!
Eszty, Léna millió gratula Nektek és a kicsiknek!!
Ha jól számolom többen vannak azok , akik már szültek,mint akik még nem?Ezek szerint közeledik a nyár!Kép)
Csütörtökön Dokinál voltam és jól megijesztett: külső méhszáj kinyílt, eldönthettem, rögtön befekszem, vagy itthon szedem azt, amit bent infúzióban kaptam volna + fekvés.Hát, mivel Réka még csak 20 hónapos, inkább hazajöttem, de nem egyszerű mellette pihenni!!!Közben meg az lebeg a szemem előtt, amit a Doki néni mondott: még legalább 2 hetet húzzak ki valahogy.Hát, szorítsatok!
Barack
barack

Sziasztok!

Most bosszankodom, mert elszállt amit először írtam.

Eszty, Léna,
Nagy-nagy gratula a babákhoz! Sok finom tejecskét a babócáknak és nagyon boldog babázást a mamáknak! Kép

Barack,
Vigyázz nagyon magadra! Szorítunk neked! Pihizz sokat (na igen, ezt könnyű mondani) és ne törödj most semmi mással!

Gabi,
Gyönyörű baba Réka! Kép Hihetetlen, hogy mennyi haja van. Mutattam a férjemnek a képeit és spontán, teljesen természetes arccal megkérdezte, hogy "Miért van paróka ezen a babán?". KépKépKép

Erika,
Nagyon szépen fejlődik Dani. A fűtés gondotok a lehető legrosszabbkor jön, de most a legfontosabb úgyis Dani fejlődése, rá se ránts a többi problémára! Amúgy nagyon átérzem a helyzeted, mert a mi újonnan kiépített fűtésrendszerünkből kb. 10 napja szökik a víz (nálunk is az aljzatbetonban vannak a csövek). Még nem látszik sehol az ázás, de nagyon félek tőle, hogy pont a szülés körüli időszakban áztat el minket.

Mariann,
Milyen bébiőrt rendeltetek: 1 vagy 2 szülői egységest? Kipróbáltátok már?

Szép álmokat mindenkinek!
Humi (35+6)
humi

Sziasztok!

Eszty, Léna!
Mindkettőtöknek szívből gratulálok, sok boldogságot és tejecskét kívánok Nektek!

FKata, Tünde, Gabi Kép
Az új képek megint szenzációsak minden csöppségről, már tényleg egyre türelmetlenebbé tesznek, hogy mikor tarthatom kezemben az én kis Lucámat.

Erika!
Dani már igazán nagy fiúcska és olyan békés a képen! A kezecskéje pedig kifejezetten husisnak néz ki. Szörnyű, hogy pont ilyenkor történik egy nem várt esemény, megértem, hogy nagyon el vagy keseredve. De igazuk volt a többieknek, tényleg az a legfontosabb, hogy pici fiaddal minden renben!

Barack!
Pihenj minél többet, tényleg próbálj nem sokat mozogni, bár gondolom, hogy egy másik Manó mellett ez nem könnyű! Esztynek is azt mondta a dokija a 36. hét környékén, hogy még csak egy hetet húzzanak ki valahogy, erre Bence 4 napot késett is. Szóval fel a fejjel! Egyébként az előző hozzászólásomban írtam le, hogy hol lakom pontosan, az viszont átkerült az előző lap végére, ha esetleg nem láttad, akkor olvasd el.

Rita!
Jó, hogy újra itt vagy! Nagyon várom már az új képet Julcsiról, főleg amióta azt hallottuk róla, hogy rajzolni sem lehetne nála szebbet Kép.

Móki!
Természetesen Andris képeit is szeretnénk mihamarabb látni. Vele mondjuk élőben is nehéz volt betelni.

Mi is tegnap voltunk dokinál. Méhszáj teljesen zárt, minden lelet rendben. Jövő héten első CTG (végre nekem is!!!Kép), utolsó vérvétel! El se hiszem, hogy már itt tartunk.

Most viszont Móki tanácsát megfogadva szaladok is az ágy irányába!

Jó húsvétozást Mindenkinek!

Puszi,
Brigi (35+1)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Kép
Kép
humi

Sziasztok! Kép

Eszty, Léna! Kép
Gratulálok a várva-várt babáitokhoz! Kép Ez aztán a kellemes Húsvéti meglepetés! Kép Sok-sok tejecskét, egészséget kívánok Nektek! Kép

Majd még jövök, most csak bekukkantottam...

Puszi
Pumukli
39+3
pumukli

Sziasztok!

Szép kis időnk lett igy HúsvétraKép

Sebaj, van 2 új babánk! Hatalmas gratula Esztynek és Lénának a csemetékhez, sok boldogságot és jó egészséget Nektek!!!

Gabi
Szerintem a babaák ezt az időváltozást érezhették! Peti tegnap az egésznapos nyűglődés után este 7-kor szó szerint beájult a babahordózóban, s 1/2 10-ig aludt úgy, hogy közben vendégek voltak nálunk és nem éppen halkan vihorásztunk. A nappali közepén édesen szunyált!Kép Rékababa egyszerűen csodálatos. Én ilyen hajasbabát még sosem láttam, még anyunak is megmutattam most, Ő nagyon szereti a hosszúhajú kisbabákat (én is az voltam, azt mondta), s nagyon tetszett Neki. Kép

Barack
Mostantól kíméld Magad, pihenj amennyit tudsz, s húzd még ki azt a minimum 2 hetet!

Rita
Hát dehogy tudom én sirni hagyni arany csillagomat!Kép Olyan keservesen tudja "mondani", hogy belereked. Órákig dajkáltam tegnap is, mig aludt, igaz majd leszakadt a karomKép De olyan jó nézni, ahogy alszik és piheg. Jól összepuszilgatta a nyakán a hurkákat, erre húzogatta fel a vállátKép heheKép
Akkor 3asban maradtatok Húsvétra férjecskéddel és Julcsival? Kép

Humi
Nekünk a szülői egységes AngelCare van. Olyan jó hallgatni este ahogy egyenletesen szuszmákol a PetiKép Arra szoktam elaludni. Csak a zöld led a kütyün jó erősen világitKép

Puszi Mindenkinek,

Szilvus
szilvus

Eszty, Lena Kép Gratulalok a babakhoz! Sok tejcit kivanok!
szamoa

Sziasztok!

Ma egy nagyot sétáltunk Andrissal és apával. Felavattuk a babakocsitKép Azóta is alszik a manó, jót tett neki a friss levegő.

Feltöltöttem az albumot új képekkel, a cím a profilomban.

Ma már azt hiszem nem jövök, így ...

Puszi,

Móki család
móki

Jaj, lemaradt a Húsvéti üdvözlet!Kép
móki

Sziasztok!

LÉna, Eszty,
Én is gratulálok Nektek! Minden jót és sok tejcsist kívánok!

Puszi, Kata
katca

Sziasztok!
Gratulálok Eszty és Léna a babátokhoz!!!
Úgy látszik ebben a topicban nem lesz napra pontos baba?!Eddig a legközelebbi Szilvus Petije és az én Lilim a 40+2 napjávalKép
P.Tünde, Brigi köszi a dicséretet a babucikám nevében.
Szilvi,Móki, GabiKépLilikém detto uezt csinálja.Éjjel elvan, nappal viszont visít, amig nem kerül kézbe.
PumukliKépte következel...hátha pontos lesz Nándika.Már csak 4 nap.Kép
Szép estét!Kellemes Húsvétot mindenkinek!
F Kata+ a 23 napos Lili
filep_katalin

Sziasztok,

LénaKép, EsztyKép
Gratula nektek! Minden jót, sok tejecskét, stb!!!

HumiKép
Két szülői egységest vettünk. Nem tudtuk még kipróbálni, mert ceruzaelemet vettem bele, és ugye kisebbet kellett volna. Kedden mehetek vissza a boltba, hogy kicseréljem az elemeket. Ti elemmel fogjátok használni?

MókiKép
Andrist ismét megcsodáltam. Kép

GabiKép
Rékának tényleg fantasztikus a haja. Mint egy kis hajasbabaKép

BarackKép
Pihenj amennyit tudsz. Nem ér beelőzni!

Én egyre fáradákonyabb leszek. Ma szinte semmit nem csináltam. 2 napja már nem múlik el a vizesedés a lábamról reggelre. Még két napot ki kell bírnom, aztán szülni akarok!!! Kép

Mariann
tmarianna

Sziasztok,KépKépKép

Milyen nagy itt a csend. Mindenki húsvétol??? Csak én döglődök itthon, nincs erőm semmihez.

Mariann
tmarianna

Kép
goczane

Sziasztok!
Sajnos nincs idom visszaolvasni, de szeretnelek tudatni, hogy marc. 31-en megszuletett kislanyunk, akit vegul is Csengenek neveztunk. A ferjem allitolag irt a topicba, de lehet nem jo helyre mert latom, hogy a tablazatban meg benne vagyunk.
A szuletest majd leirom, most folyton szopizunk meg bofizunk.

Ildiko
kildiko

Sziasztok!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!!

Csak bekukkantottam és lám ismét van új baba. Kép

Ildikó,
Gratulálok Csengéhez! Kép Sok-sok tejecskét és még több boldog órát Nektek!!!!
Kérjük szépen majd a születési paramétereit és persze ha lesz egy kis időd akkor a szüléstörténetet is nagyon várjuk.

Mariann,
Vettünk az Elektro World-ben 110 V-230 V közti átalakító adaptert. Ha jól emlékszem 2500,- Ft volt darabja. A baba melletti és az egyik szülői egységet ezzel fogjuk használni (ebbe kell beledugni az Angelcare-hoz adott adaptert és úgy a konnektorba). A másik szülői egységet pedig kis aksival (tölthető elemmel) fogom használni, mert akkor nem kell állandóan elemet venni elég feltölteni.

Puszi és drukk a finisben lévőknek!
Humi
humi

Kép
Kép
humi

Sziasztok!

Csak tegnap nem néztem be, és mennyi baba!

Eszty! Léna! Ildikó!
Gratulálok a babákhoz, és jó egészséget kivánok!

Mi megvayunk, de ma Tomikám nagyon nyűgös volt. Éjjel is alig aludt, fél 1-kor fölébredt, és csk 3-kor aludt vissza. Utána 4-kor megint fönt volt. Szóval kinyúltam. Napközben sem bírt elaludni fél óránál több időre. Ráadásul levinni sem tudom, mert itt reggel óta szakad az eső. Borzasztó ocsmány idő van. A férjem végül fölöltöztette a vékonyabb kezeslábasba, betette a mózeskosárba, és sétált vele a lakásban. Hogy azt higgye, utazunk. Aludt is fél órát. Utána szopizott, és már kb. 1 órája (!!!) alszik.
Ráadásul én harmadik napja nagyon náthás vagyok, alég nyamvadtul érzem magam.
Azért jó lenne, ha éjszaka többet aludna, de valószínűleg arra ébred, hogy fáj a hasa. A "kombinált kúra" elég hatásos, napközben nem szenved sokat, hamar megvan az "eredmény", de éjszaka sajnos többször fölébred. És magától nem tud visszaaludni. Nem szoktam rögtön kivenni a kiságyból, várok, amíg türelmetlen, csak akkor megyek át.De nagyon ritkán volt olyan, hogy visszaaludt volna.
Kedden megyünk csípőszűrésre.
További szép húsvétot és sok locsolót mindenkinek!

PTünde
ptünde

Szia Mindenki!

Most hármasban vagyunk apával egy teljes hétig. Olyan mintha egy gyerekesek lennénk. Ilyen még nem volt, hogy csak úgy itthagytak volna a lányaim, én már mentem el de ez mégis más volt. Hiányoznak. Mindenkinek megnéztem a képeit csodaszép babáitok vannak. Móki, nekem az énispisze nagyon tetszik. Gabi Réka is nagyon szép. Vannak friss képek cím a profilomban. Most nézem a táblázatokat, kurta már a pocakos és egyre hosszabb a babás, remélem nem untatjuk a pocakosokat a babás témákkal. Szilvus, én mindhárom gyereknél megfigyeltem, hogy a legelején volt egy nagyonjó időszak azután jött az ölben cicin, vagy ordítós és kb 6 hetesen már rendeződött a helyzet.
Én még nem merek belegondolni, mi lesz , ha megjönnek a lányok és már anya sem lesz itt. Majd valami lesz, legfeljebb megszököm.
Pumukli, Kata lassan a táblázat elejére kerültetek, most nektek drukkolunk!!!
Barack pihengess légyszi, és ne aggódj.
Brigi, olyan jó volt olvasni téged is. Ezen a héten tudok jönni én is, aztán majd meglátom, hogy alakulnak a napok.
Jók legyetek,

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Ildikó, sok boldogságot Csengéhez! nagyon várjuk a képeket és a születéstörténetetKép

Manókánk ma nagyon sokat szenvedett a pocakfájástól A csúcs, mikor szopi közben felvisított. Majd megszakadt a szívemKép Pár pillanat múlva azonban bealudt, s 5 órát szunyizott. (nem csoda, reggel fél 5 óta csak 1 órát sikerült aludnia. most teljesen nyugodt, apa felolvas neki, amit ő figyelmesen hallgatKép

További kellemes húsvétolást!

Pusza,

Móki

Hajrá Pumukli, Kata!!!!!! De izgi!!
móki

ja, még valamit!
Gabi!
Magnéztem a képeket! Nagyon szép Réka a csuda nagy hajával!

Rita!
Julcsi nagyon aranyos. Csak azt nem tudom, hogy a fürdetős képen sír vagy nevet.

PTünde
ptünde

Sziasztok,

voltam bent Esztynél, nagyon jól vannak, babácska csodaszép, Anyuka sugárzik a boldogságtól, szülés szép volt, bővebben majd Eszty beszámol, addig is kaptok két képet az ifjoncrólKép.

Egy igenfrissKép:

Kép

És egy 3 napos, komoly férfiKép

Kép

Ugye, milyen gyönyörű?Kép

szép Húsvétot mindenkinek!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu! Igen az!

Léna,Eszty,Ildikó! Nagy gratula nektek!

Én észrevettem hogy ideköltözött a topic csak idöm nem volt olvasni,irni.

Erika! Ne keseredj ez nagyon jo hogy Dani végre otthon lesz! A többi gond meg megoldódik majd.

Móki! Andris teljesen elbüvöl.

Orsi elég nyügos megint, alig alszik, viszont éjjel már nem kell felkelnem. Tejcsi is van elég, lassan de gyarapszik. Nemsokára kapjuk a 3. hónapos oltásokat is már.

Kellemes húsvétot mindenkinek, nekünk ez esö elmossa biztos a holnapi kirándulást. Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! Kép

Mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánok! Kép

Ildikóéknak gratulálok Csengéhez! Kép A legjobbakat Nektek! Kép

Rita Kép
Köszi a drukkot, holnap reggel megyek ctg-re, és ügyeletes is holnap a dokim, meglátjuk mi lesz....
És egyáltalán nem untatnak a babás dolgok, sőt!!! Kép

Visszaolvastam, de annyira fáradtnak érzem magam, megyek pihenni, pedig egész nap alig csináltam valamit, a szüleimnél voltunk, ott is pihentem....

Kata én drukkolok Neked! Kép Nem mindig jön be amit a dokik mondanak! Kép

Puszi
Pumukli
39+4
pumukli

Sziasztok,

Így már mindjárt más, előkerültetek szép sorjában KépKépKép

Szerencsére itt nem esett az eső, sőt még napsütés is volt. A kanapén fekve legalább is így láttam KépKépKép

IldikóKép
Gratulálok Csengéhez! Minden jót nektek!

EsztyKép
Kisfiad nagyon gyönyörű. KépKépKép

RitaKép
Juli is gyönyörű. Szép, nagy baba!

PumukliKép
Mint már írtam, én sem vagyok ott a topon. Egész nap szinte csak feküdtem, de abba is elfáradtamKép

KataKép
Ha jól emlékszem a talin te mondtad, hogy vettél Madrinában vmiféle haskötőt vagy ilyesmit, ami szülés utánra van. Én is gondoltam rá, hogy esetleg szükség lehet ilyesmire. Esetleg elzavarom a kispapát, hogy vegyen ilyet. Mit kell kérnie az eladótól?

HumiKép
Kösz az infót. Elektro World pont a Madrina mellett van, úgyhogy kispapa oda is beugorhat majd.

3. vagyok a sorban, ez lesz a szerencseszámom, és kedden beelőzök KépKépKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Kicsit megkésve bár, de azért mindenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánok - a hátralévő egy napra Kép!
Nem tudtam előbb jönni, nagy volt a nyüzsi.

Ildikó!
Én is szívből gratulálok Csengéhez, sok boldogságot kívánok Nektek! Mihamarabb küldj képet és persze szüléstörténetet!

Eszty!
Bence tényleg nagyon szép, formás kislegény!

Rita, Móki!
Nagyon jó volt nézegetni a fotóalbumaitokat, csodaszépek a babák!

Mariann!
Nekem is borzasztóan néznek ki a lábaim, de a kézfejem még annál is szörnyűbb! Nemcsak hogy vastag virslik vannak az ujjaim helyén, úgy el is vannak zsibbadva, hogy már a mosogatás sem leányálom...A lábam pedig estére egyfüggő oszlop. Pedig még 4 hetem hátravan.

Juj, már nagyon megfogyatkoztak a pocakosok, és az elkövetkezendő néhány napban még kevesebben leszünk. Ez tényleg nagyon izgi. El sem hiszem, hogy elszaladt az idő. Nemrég még az AFP, és a genetikai uh miatt aggódtunk Kép.

Hajrá minden finishben lévőnek!!!

Jó éjszakát!
Brigi (35+3)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Érdemes volt benézni. Kép
Léna,Eszty,Ildikó! Gratulálok a csöppségekhez,és ha időtök engedi várjuk a képeket és a beszámolókat.
Ildikó! Talán akkor nem kellett indítani,Csenge magától is jött.

Pumukli,Kata,Mariann!!! Most már Ti jöttök! Hajrá!!!

Zulu! Egyetértek,gyünyörű kislegény!!!

Móki! Andris nagyon cuki a kosárban,mint egy kis ajándék baba.

Erika! Örülök,hogy már jöhettek haza. Ez a lényeg! A többit majd csak átvészelitek! És milyen nagyot nőtt már Dani!!

Mi megvagyunk, bár 3 napja Réka egy kicsit "megromlott".Hát lehet,hogy brokkolit nem eszem többet. Jól belaktam rakott brokkoliból, és szerintem attól fájt a pocija. Szenvedett szegény nagyon. Mostanában a lakásban alig akar ellenni, de bármilyen idő is van,a teraszon 3-4 órákat aluszik Réka. Délelőtt és délután is. Szinte csak evéskor látom. A lakásban meg nyügizik, de ahogy a levegőre érünk,már alszik is. Még jó,hogy a terasz fele fedett,oda nem tud beesni az eső. Multkor már éjjel is azon gondolkodtam,mi lenne,ha kitenném,amikor már 1 órán keresztül pakoltam a cumit a szájába. Lassan teljesen áttérünk ridegtartásra.

Remélem mindenkinek jól telnek az ünnepek, jöttek a locsolók? Én bezárkóztam,aki ismerős,előtte felhívott telefonon,idegenek meg ne jöjjenek.

Tettem fel új képeket az albumomba.
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=1570&page=3

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Eszty, nem csodálom, hogy ragyogsz a boldogságtól, csudaszép a babád! Nagyon sok boldogságot!

Rita! Látszik Julin, hogy kiegyensúlyozott baba. NVicces, hogy nagyobb, mint a ma 4 hetes kisfiamKépOlyan jó, hol el tudtátok csípni a mosolyát! Nekünk még nem sikerült lencsevégre kapnunk sajnos. Olyan lassan exponál a gépKép De már nagyon várom, hogy tudatosan ránk mosolyogjon!

Kitty, kész nagylány már Réka. Tetszett a ridegtartásKép Andris az elmúlt másfél napban szinte csak alszik meg eszik. Biztos kifáradt a sok sírásban, pocakfájásban.

Olyan csnd van ma! Édes hármasban vagyunk, se rokon, se látogató. Csendes olvasgatással, sétával töltjük a napot! Egyszerűen mesébe illő idill.

(Rita, Kitty, elég nehezen találtam meg a képeket. A nagy, közös fotoalbumba vezetett a címetek. Megint átrendezték a babanetet????( vagy csak az én gépem vacakol?Kép)

További jó pihenést kívánok!
Puszi,

Móki
móki

Sziasztok,

MókiKép
az a baj a fotóalbum linkekkel, hogy akkor kerülnek bemásolásra, amikor a tulajdonosa szerkeszti. Ezért ugrik a jelszavas oldalra. Nem kell mást tenni, mint az "own" szócskát kitörölni a linkből, és máris az albumnál vagy.

BrigiKép
Szerencsére a kezem még csak kicsit dagad. Viszon az éjszakáim rettenetesek. 1/2 óránként ébredek fel, hogy fáj a derekam vagy a lábam vagy mindkettő. A legroszabb az elalvás utáni 4-5 óra. Na mindegy, mostmár csakl kibírom valahogyKép A végeredmény számít!KépKépKép

Mariann
tmarianna

Kitty! Mi minden évben elmegyünk itthonrol de ma az esö elmosta a programokat. Igy itthon voltunk azzal hogyha bárki csenget nem nyitunk ajtót. De senki se jött, már mindenki tudja nem várjuk öket Kép
Orsi 1 hete végigalussza az éjszakákat, 6-7 fele ébred, én sokkal kipihentebb vagyok igy.
Engem nagyon megviselt a hajnali kelés korábban.
Nálatok hogy van ez?

Mariann,Brigi! Szülés elött nekem is teljesen feldagadt a kezem, szörnyen nézett ki. Pedig már hónapok óta kevés folyadékot fogyaszthattam.
De pár nap alatt elmult a szülés után.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Az biztos nagyon sokat számít,ha az ember végig tud pihenni éjszaka. Eddig Réka 1x kelt, most 3 napja 2x. Ez nem is zavarna,úgyis térdelőrajtban alszom éjszaka, csak szopi után aludna el rögtön. De valami miatt nyügizik kb. fél órát etetések után. Pedig van büfi,ahogy elővan írva.Azt viselem nehezen,hogy utána nem alszik,feszít a kezemben,ha leteszem az ágyban is és nyögdécsel. Nem jövök rá,hogy mi változott.

Más: Kb. 1 hete apró pattanások(kiütések?)jelentek meg Réka homlokán,meg a feje tetején. Még a fülén is vannak. Mitől lehet ez? Talán a tejtől? Van valaki babáján hasonló?

Szaladok, mert nyügi van.

Kitty
kitty123

szia Kitty!

Nekem a Domin voltak annak idején, és kiderült allergiás a tartós tejben lévő valamely összetevőre (mert akkoriban azt ittam). mikor áttértem a "sima" tej ivására, elmúlt.
Nem tudom tudtam e segíteni.

Dani fiam ma már 2420 gr volt!!!Kép

mindenkinek minden jót

ERika
goczane

Sziasztok mamák (kicsik és nagyok)!

Megígértem, h írok, ez volt vagy két heteKép Nálam "drámai" változás állt be az elmúlt három napban, mintha tudná a testem, h idő van, tessék vizesedni, puffadni, nőni, fájni stb. Miután elkaptam vmi vírusos torokgyulladást ez szerencsés találkozásnak bizonyult a húsvéti hidegtál/kalács/sütemény... készítéssel. Azért jó, h még mindig képes vagyok jókat nevetni, mikor éjszaka négykézláb (!) megyek ki pisilni..
Jövő héten kimosom a babácska ruháit, lepedőit, a lakás fogadóképes, ergo két hét múlva én örömest szülnék egyetKép

Nagyon nagy gratula Lénának és Esztynek, valamint Ildikónak is így ismeretlenül!

Rita, asszem te írtad, h rövidül a kismamás sor, nos nekem egyáltalán nem unalmas a babás téma (érthető okokból), viszont számotokra már nem lehet túl szórakoztató a mi "nyűgeinket" olvasni.. nem is írok sűrűn erről.
Különben rám olyan hihetetlen szeretethullámok törnek folyton! az egész terhességnél így volt, de az utóbbi időben ehhez hozzájön még, h tudom, hamarosan találkozunk és egyszerűen nem tudok betelni a gondolattal, hogy itt lesz velünk a kislányunk! Most is épp dorombol odabent és meg tudnám zabálni! mi lesz itt később? (férjem is irtó izgatott, sőt már nehezményezte, miért nem lehet rögtön a következő bébit is legyártani..)

remélem, jól telt a húsvét, mindenkinek a legjobbakat továbbra isKép mirmurr
ui: Kamilla is integetKép
mirmurr

Léna, Eszty, Ildikó!
Gratulálok a babákhoz! Kép

Én vagyok az egyetlen aki nem tudja, hogy kisfiút vagy kislányt vár? Kép Mivel nem kérdezzük meg, az egész család a találgatásokkal van elfoglalva és nagyon várják már, hogy megtudják ki lapul odabent.
Én annyira még nem várom, mert a babaszoba tapétázását most fejeztük be, a pelenkázót és a szekrényt most csinálja az asztalos, nincs még függöny, ágynemű... azt hiszem mi állunk legrosszabbul a babakelengyékkel.
Meg nem is szeretném, ha májusnál hamarabb jönne, hogy szép, erős, egészséges babánk legyen.

Nekem kicsit furcsa a babás problémákat olvasni, mert még mindig nem tudom elképzelni milyen lesz ha hozzánk is megérkezik a kis csemete. Mégis jó tudni, hogy milyen problémákkal találhatjuk majd szemben magunkat.
Figyelem, hogy mindenkinél szépen cseperednek az apróságokKép!

Mirmurr írt a szeretehullámokról, nekem is játszanak a hormonjaim, mindenfélén képes vagyok bőgni, a legkisebb apróság is megérint.

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Kitty!
Megnéztem Réka új képeit, nagyon szép és aranyos kislány, illetve már nagylány! Biztosan nagyon büszke vagy a kis Tündérre Kép.

Mariann!
Hát igen, tényleg a végeredmény a fontos, csak már olyan izgatott vagyok, pedig még jóval messzebb állok, mint Te. Olyan jó, hogy Nádja már hamarosan beköltözhet a helyére.

Leone!
A sírás dolog nekem is nagyon ismerős. Eddig mindig megmosolyogtuk nagymamámat, aki minden filmen pityereg, most meg együtt itatjuk az egereket Kép. Nagyon érzékeny lettem, néha már én is meglepődöm.
Van valami megérzésed Babócátok nemét illetően?

Mirmurr!
Már nálunk is készen áll nagyjából minden, csak a mosás van hátra, de azért szeretném, ha még kicsit bent maradna a Manó. Májusig mindenképpen, akkor pedig már jöhet minden további nélkül.
Jobban vagy már, elmúlt a betegség?

Holnap megyek életem első CTG-jére. Nagyon izgatott vagyok, jó lesz hallgatni az ütemes dobbanásokat Kép.

Jó éjszakát!
Brigi (35+3)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ildikó
Hatalmas gratuláció csengéhez, örülök, hogy hirt adtál magatokról! Sok boldogságot az egész családnak, jó egészséget és nagyra nőjön a leányzó!!Kép

Kitty
Peti feje is olyan, mint egy kiskamaszé: sajnos ez a tejben lévő laktóztól van. Ez üt ki a babán. Azt hiszem, most van az, hogy jön a laktózmentes tej és joghurt és a sajtok (HUMIIII, melyiket lehet??). Próbáld ki Te is, szerintem elmúlik.

Mariann, Mirrmurr
Az állandó lábdagadás már azt jelzi, hamarosan születésnap lesz!Kép Kitartás lányok!

Mirrmurr
A szeretethullám ismerősKép Én akkor sirtam el magam állandóan, ha olvastam valamit ami csecsemővel vagy magzattal kapcsolatos és negatív. Sajna, a médiákat figyelve ez mindennapos, jujj, nem is gondolok rá..Kép Az meg eszedbe se jusson, hogy untat a pocak-nyűg, hiszen átéltük mindannyian és ez azért egy fórum és egy jó kis csapat, hogy meghallgassuk egymást! Úgyhogy tessék csak ideörömködni és ideszomorkodni amit gondolsz és tapasztalszKép Jó?

Erika
De jó!!! Danimanó valami hihetetlen ütemben fejlődik, vas-szervezete vanKép Hogy álltok a fűtéssel, sikerült a 1,5 hónapból lefaragnod valamit??

Rita
Ez az "ölbencicis-ordítós" elég hektikusan váltogatja a "cukivagyokmosolygok-alszom" periódusokat, tényleg kezdem azt hinni, a fejemre nő a fiamKép (Naná, KOS, Oroszlán aszcendenssel...). Pl. ma reggel jóllakottan ismét volt egy műsor, miután otthagytam a szobájában, hogy reggelizzem. Ölbevettem, kaptam néhány szélesvásznú vigyort s 5 másodperc alatt bealudt. Ez volt 1/2 8-kor, azóta alszik.

Petike ma 3 hetes, 3720 gr-ot nyom a latbanKép (3270-el hoztuk haza). Kinőtte az összes 56-os göncétKép Kezd párnásodni a kiskeze, husisodni a combikája és igazi kölyökgólya fejecskéje van - tokával!Kép A 4 kilót ugyan nem valószinű, hogy eléri 1 hónapos korára, de úgy gondolom, ez a gyarapodás eddig megfelelő. Nyugtassatok meg, hogy igy vanKép Kép A fürdetés még mindig macskakoncert (Móki, nektek??), nagyon várom, mikor pancsizik majd úgy, mint Orsika vagy azt hiszem Julcsinak van még nyugis fürdős képeKép

Nagyfelbontású a kép, sajnos nem tudok idemásolni egyet semKép beteszem az albumba.

www.babanet.hu/album/main.php?album=1546&p=7983086

Puszi Nektek,
Szilvus és a 3 hetes Peti
szilvus

Sziasztok!

Mirrmurr, épp múltkor ecseteltem Mariannak is a sírós korszakomat szülés előtt. Semmi komoly, csak túl kell élni. Én próbáltam a vicces oldalról szemlélni magam, és jókat kacarásztam magamon pár pillanat múlva.Kép

Szilvus, gondolom mást sem hallatok, hogy Peti tiszta apukája. De le sem tagadhatja! Állítólag a mi csemeténk is apájára hasonlít - a nagymamám már első pillanatban azt mondta -, de én semmi Lacisat nem látok benne, azon kívül, hogy fütyije vanKép Kép
A fürdésnél már minden trükköt bevetettünk szerintem, ami létezik - több víz, picit melegebb víz, pelenka a kád aljára, rongy a baba kezébe, hogy legyen mit szorítania, nyugtató szavak, apa OMMMMM-jai( tisztára, mint egy tibeti szerzetesKép, de amit elértünk, az a fortissimo egy enyhébb kiadása. (ami mellesleg apa mantrázásának az eredményeKép De sebaj, nem adjuk fel, lesz még mosolygós fürcsis kép!!!( de mikorKép )

A mi manónk is szépen gyarapodik, vasárnap volt 3130gramm, vagyis 4 hetesen. Na jó, csak nem kacarászni hangosan, lányok, mi 2800-cal születtünk, és 2570-nel jöttünk haza bő 3 héttel ezelőtt. ehhez képest szerintem csúcsokat döngetünk!!Kép Kép De még nem nőttük ki az 56-os rucikat - egyik másikba(ami érdekesen van számozva szerintem - még bele sem nőttünkKép

A levegő azonban csodákat tesz, úgy alszik, mint a bunda. Hm, nem is rossz ötlet ez a ridegtartás dologKép De nem panaszkodhatom, mert elég jól elvan, ha ébren van, és nem fáj a pocak. Estefelé van egy kis nyügi, de túl lehet élni. Múlt éjjel elég nyugtalanul aludt, nyögdécselt egész éjjel. A párom többször érdeklődött, hogy nem akarom-e megetetni, mire felvilágosítottam, hogy nem alszom, hallom, hogy mocorog, nyögdécsel, de a végeredményt is hallom: puki, trotty, büfi, vagy más sorrendben. De legalább már lekűzdi édesem egyedül a kisebb görcsöket.

Olyan vicces volt vasárnap éjjel: nem ébredtem fel, mkor szuszogott, hogy éhes, csak arra eszméltem, hogy Laci már rakja oda mellém. Nagyon szégyelltem magam, de gondoltam, majd a következő. valóban 3 óra múlva felébredtem - mikor Laci belépett a babával szobábaKép Bőszen bizonygattam, hogy nem értem a dolgot, mert én ébren vagyok már egy jó ideje, hogyhogy nem hallottam megint, de Laci jót nevetett, hogy arra sem ébredtem fel, mikor lemászott az ágyról, és nekiment az ágynakKép Az anyai ösztönöket legyőzte a fáradtság. De! Nincsenek aévási problémáim. Már akkor alszom, mielőtt párnát ér a fejemKép

Juj de jó, hamarosan új babók jönnek!!!

Puszi

Móki
móki

Sziasztok!

Gratulálok minden új babának, és sok finom tejcsit kivánok.

Hogy telt a húsvét? nálunk vendégek voltak szombaton, vasárnap meg felmentünk Szentendrére anyósomékhoz. Réka a jó levegőn akkorát aludt, hogy alig lehetett felébrszetni.

Mi pénteken megyünk doki bácsihoz és akkor tudom meg hogy mennyit hízott Réka, azt viszont már látom hogy a 62 -es rugik pont jók rá.

Közben rájöttünk hogy ha este 8-kor fürdetem akkor már fél 10-kor szépen alszik. Tegnap is elaludt így, és éjjel fél 2-kor kért enni, utána meg fél 4-kor és aztán reggel 8-ig aludt.

Na megyek mert most meg rázendített.

Sziasztok

És drukk a finiselőknek!

Gabi és Réka

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Móki
Valóban az apját véled felfedezni Petikémben?Kép Ezt jó hallani! A Papa már azzal vádol, hogy a gyerek a postásé vagy a gázosé (mondtam pedig, hogy a gázos az nő!), merthogy Őrá nem hasonlit. Pedig szerintem igen!Kép
Nem látok csak oldal-képet a Tomi-Papáról, igy nem tudom a hasonlóságot megnézni. De ne hagyd MagadKép
A fürdetős trükkök sajna csődöt mondanak sorra (szintúgy melegebb és több viz, más fürdetőhab,apa keze, anya keze, stb.), a múltkor dühből majd letépte az apja pólóját, mert nyakban belekapaszkodott. Akkor hallgat el, ha hasra fordítjuk. De csak 1 kicsit, utána újfent kezdi a nyivákolást.
Szépen gyarapodtok ám Ti is!Kép Lassan utolérjük Rékát és Hangát, Julcsikát majd csak kicsit későbbKép
A magában nyögdicsélős Tomikán jót mosolyogtam, már 2. napja iccaka ugyanaz a programunk: szuszog, nyög, trotyog és böfizik magában, DE nem sir, csak 1/2 3 körül. Na akkor kinyit a Tejivó és etetekKép Mostanság vagy az étvágya csökkent, vagy többet vesz magához, mert már csak kb. 6x eszik egy nap, igaz, olyankor egy álló órán keresztül mohón fal. De már nem méricskélek megszállottanKép

Puszzzz

Szilvus
szilvus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?