Mónika!
Én egy hétre kaptam időpontot a Praxisban, és itt a főoldalon regisztráltam a lap aljára kattintva. (Ott találod meg a mobilszámot is.) Pénteken megyek majd délelőtt, gondolom akkor is kedvesek lesznek. (A telefonos beszélgetés alapján ez a véleményem. Segítőkészek.) Az alap ár 8000.-, mindezért kapsz egy vidikazit és egy ff. fényképet. 1000,- egy db nyomtatott színes fotó, ugyanennyi 1 db CD az összes képpel. A DVD 3000.- Ebből jön le a kedvezmény, 1000,- froncsi! (Kapsz egy négyjegyű kódot, amit majd előre be kell mondanod)
Ami Laurát, a húgom babuciját illeti,- a kórház után ma fogom látni másodjára, és már nagyon várom. Ez egyfajta előképe lesz a jövőmnek. Bízom benne, hogy majd jól ellesznek az uncsitesóval.
Móni, Viki, Alma...!
Az UH-val az a helyzet, hogy február-ig még máshova jártam, (ajánlás alapján) ott havonta voltam vizsgálaton. Illetve járogattam oda is, ide is. (Ezt nem igazán értettem)
Nos, az ottani dokim váratlanul meghalt, és ezért átjöttem ide. Az utcsó UH február 3-án volt, 16 hetesen, aztán külföldön voltam egy hónapig, nem mondanám, hogy önszántamból, inkább muszájból...
Én is júli 14-re vagyok kiírva, a szökőnap miatt ez akár júli 13 is lehetne, de szerintem még odáig se fogom elhúzni. UH-ra (30. hét) május 6-án megyek. A pocim nem túl nagy, kétszer éreztem, hogy feszül. (Inkább én vagyok feszült néha...) Itt ugye szőlőcukros, 2 órás vércukor-terhelést csinálnak, nekem az első eredményem alacsony volt, ezért megismételték. De ez már máshol, más módszerrel (1 óra után tej és kifli) történt. Ott meg persze magas lett! Szerintem a mérvadó az lenne, ha két egyforma vizsgálat mutatna ilyen különbséget.
Amúgy az én terhességemmel úgy tűnik minden OK., bár azt nem értem, miért inkább most jönnek rám a hányingerek, pedig már a 6. hónap végén vagyok?
Csecsemőgondozás. Tudod Viki én is abban bízom, hogy nem lesz egy nagy was ist das! A gyerek is komolyodik, én is!
Az, hogy picikék és törékenyek azért elbátortalanít egy kicsit, de csak megszokom ezt is hamar, meg aztán úgy is hamar és gyorsan nőnek,- akkor meg már élvezet lesz az egész. Szóval gondolom nem vész...
Na és a
tüntetésről. Nekem ez kiesett, de őszintén szólva, örülök, hogy a bezárás ha más nem, egyelőre el van napolva. Számomra elég nyomasztó lenne, ha az orvos- és kórházváltás után most újra futhatnám a köreimet. Amúgy nem sokon múlott, hogy véletlenül ne legyek ott. Ha úgy alakult volna, tuti beállok a többiek közé, mivel úgy vélem, az Észak-Budaiaknak (nem beszélve a kis településekről a környéken) is szükségük van egy "közeli", megfelelő, mitöbb (ahogy hallottam) jó szülészetre. Na nehogy már...!
Remélem mindenkinek válaszoltam,
cuppantás: Dica