C&A
Én 1/2 5-kor értem oda és a helyzet szörnyű volt! De azért kibírtam. Mindenki kasszánál állt, máshol is voltak, de nem volt nyomor. Persze tünci fiú rucik, csajosat alig találtam. Lett volna sokért olyan, ami flanc, de sosem tudom ráadni, az viszont minek. AZt utálom, hogy most március közepe. Ha holnap szülnék és ma vennék vmit egy újszülöttnek, akkor abban csak megfagyhatna szegény
Így tél végén-tavasz elején tavaly akartam venni Ivánnak bodyt. Erre leba..... az eladó, de komolyan, hogy miért nem vettem meg még ősszel
Gondoltam a kedves anyukájára, hogy ugyan honnan tudná az ember, hogy a drága gyermek kinő-e valamit 1 hónap alatt vagy kihúzza tavaszig
Azért vettem egy-két motyót, Ivánnak farmert, apának zoknikat, meg Ivánnak is. Lindának egy halványrózsaszín-fehér rugit, minizoknit (imádom ezt a méretet
), unisex bodykat, hogy Iván exunisex rugijaihoz jó legyen, mivel azok főleg krémszín-narisárgák...És egy nagyon tökjó tréninget. Tudom, hogy ez a méret még nem hord ilyesmit, de a felső jó lesz kocsikabátnak, az alsó meg hűvősebb időre, rugira, ha leviszem
És ez sem rózsaszín..fehér, de 2 vékonyka r.szín csík azért van az oldalán.
Kenguruban megvettem a hazamenős cuccot. Majd rakok fel róla képet! Imádom! A színe annyira nem jön be, de a minta!!!! Rájöttem, hogy az én lányom nem lesz rózsaszín
Pedig ezelőtt semmi kifogásom nem volt ez ellen, de most nem visz rá a lélek ezekre a vattacukor szerű rucikra
Legyen benne r.szín, de ne túl sok és az is inkább pasztel.
Magamnak én sem vettem semmit. VAgyis de, egy kismamabandázst, ami kicsi
Fene sem nézte, hogy ezekben van méret! Eddig még csak méretnélküliekről hallottam, ahol néztem....Brendonban is olyat vettem....Sebaj, remélem kicsrélik hétfőn. Az a fajtra, amin pici tappancsok vannak Már Iván megszületett, mikor először láttam ilyet és azóta vágytam rá
Timi
Lehet, hogy velem van a gond, de sztem nem olyan gáz, ha az ember kiabál a gyerekkel! Nekünk is vannak indulataink, érzelmeink. Miért ne mutathatnánk ki?! Persze, ha lehiggadtam én is, meg Iván is, akkor beszélünk róla. Én is elmondom, hogy azért, mert haragszom, mérges vagyok, stb, attól még imádom, de felbosszantott és kész. Mikor érzem, hogy szakad a cérna, akkor mindig mondom, hogy kezd fogyni a türelmem, össze fogunk veszni! Mondjuk én nem várom el tőle sem, hogy ne kiabáljon. Akár velem is. Én is kiabálok, ha mérges vagyok, akkor ő miért ne tehetné ugyanezt? Persze van határ!!!! Ilyenkor azért nem úgy néz ki, hogy üvöltözünk egymással
Ha ő éppen kiabál velem, akkor én higgadtan válaszolok, hogy miért nem engedem azt, amiért haragszik rám.
Néha szarul éreztem magam ezek miatt, mert mindenki oda van meg vissza ez a kiabálás dolog miatt, de ma megnyugodtam. Voltunk Kismama klubban és ott azt mondta a gyerekpiszchológus, hogy a kiabálással alpban nincs baj. Nyilván, nem szabad folyton kiabálni, de a gyerek megszokja a vérmérsékletünket. Van, ahol a harag kifejezőeszköze (mint nálunk), van ahol viszont komoly súlya van egy kiabálásnak. Ott általában meg is szeppennek tőle a gyerekek. Nálunk azért olyan nagy megszeppenés nincs ha elfújom a harcimondókát...sírva nem fakad tőle. Szal családtól is függ, hogy ki mit szok meg.
Kriszta
Anyósod
Ancsa
Emberek
Engem is sokáig fiúnak néztek
Hogy utáltam! Igaz, én legalább nem jártam szoknyában, meg fodros sapikat sem voltam hajlandó felvenni, anyu nagy bánatára. Akkoriban meg ciki volt a rózsaszín-világoskék a babákon/gyerekeken
De látod! Még ez is mindegy! Nyugtasson a gondolat, hogy Ivánt is nézték lányak kifejezetten pasis ruhában