Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!
Na, megjártuk CA-t, ne tudjátok meg, mi volt. Főleg a pénztárnál. Kígyózó sor. De végigálltam! Végül magamnak semmit, de olyan édes lányrucik voltak, hogy főleg Pankának. Meg Petinek két rövidujjú body-t, meg melegítőgatyát. Apa meg addig kint tologatta Petit, és bicikliztette Pankát. Magamnak azért semmit, mert már jól összegyűjtöttem a gyerekrucikat, és utána mentem a női részbe, és már nem volt kedvem nézelődni. Meg nem találtam kosarat, hogy a zsákmányt le tudjam tenni.

Timi!
Szerintem senki nem néz rád rossz szemmel Adri-zsarolás miatt. Ennyi belefér, és az ő érdekében van. És ahogy olvaslak, ritkán folyamodsz ehhez, mert nem nagyon van rá szükség. Én csak tudom, mert ahogy Panka eszik, mindenféle trükköt és cselt már kipróbáltam.

Kukac: Petinek már mozgattuk, és elég jól el is indult, de most valamiért egy ideig nem, és meg sem tudtam mozdítani. Meg annyira rugdos, hogy nem nagyon esik jól, főleg, ha mellberúg. És a múlt héten kértem anyóst, hogy mutassa már meg, hogy hogyan csináljam. És meg is mutatta, meg megbeszéltük, hogy naponta egyszer. Erre most szerdán, mikor jött (ilyenkor megyünk a kétheti "kimenőmre", magyarul nagybevásárolni gyerek nélkül, jajdejó), mikor mentünk el, mondtam neki, hogy Peti tisztába van téve, nem kell. Erre jövünk haza, és mondja, hogy megint beszakadt. Azért vagyok mérges, mert nem is kellett volna kibontania, miután, mondtam, hogy tiszta és más, ha én kérem, hogy csinálja meg, és más, ha "önműködik". Szerintem.

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa, 1000éve meg akarom köszönni a cd-t meg a csokit, nem kellett volna, főleg így, h nem is tudjátok használni.

ha akarod átküldöm mail-ben a codec-eket a bsplayerhez és akkor nem kell letölteni, ez vírusmentes.
snooopy

Kriszta!
le a kalappal előtted! én meg se próbáltam végig állni. :? igaz én Zsófival voltam.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mikor voltatok?

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
11.30-12.30 között valamikor. Sétálni indultam Zsófival a Naphegyre, de a garázsból már mégis a C&A-ba indultam. :lol: Viszont ott hamar levettem, hogy nem fogok vásárolni, így csak azért rohantam körbe, hogy hátha látok mégis valakit közületek. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ti mikor voltatok???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Korábban, olyan 10-fél 11 körül, mert a férjem hajtott, hogy sokan lesznek. Hogy mindig igaza van :twisted:

Kép
Kép
kriszta36

Pedig úgy megnéztem volna Zsófit, hátha már felfedezni vélek rajta némi göndörséget :lol: De egyébként nagyon hasonlít a csajokra.

Kép
Kép
kriszta36

Zsófi végig aludt :D sok úgyse látszódott belőle :lol:
gyakran jársz ide???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Anyósod meg .... :twisted: bocsi, de kiborulnék ha velem lenne valaki ilyen. Ezért se merem a lányaimat a nagynénémre bízni. Ő meg van győződve, hogy mindent jobban tud mint én. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Én gyakran járnék.... :lol:

Kép
Kép
kriszta36

C&A
Én 1/2 5-kor értem oda és a helyzet szörnyű volt! De azért kibírtam. Mindenki kasszánál állt, máshol is voltak, de nem volt nyomor. Persze tünci fiú rucik, csajosat alig találtam. Lett volna sokért olyan, ami flanc, de sosem tudom ráadni, az viszont minek. AZt utálom, hogy most március közepe. Ha holnap szülnék és ma vennék vmit egy újszülöttnek, akkor abban csak megfagyhatna szegény :twisted: Így tél végén-tavasz elején tavaly akartam venni Ivánnak bodyt. Erre leba..... az eladó, de komolyan, hogy miért nem vettem meg még ősszel :shock: Gondoltam a kedves anyukájára, hogy ugyan honnan tudná az ember, hogy a drága gyermek kinő-e valamit 1 hónap alatt vagy kihúzza tavaszig :roll:
Azért vettem egy-két motyót, Ivánnak farmert, apának zoknikat, meg Ivánnak is. Lindának egy halványrózsaszín-fehér rugit, minizoknit (imádom ezt a méretet :lol: ), unisex bodykat, hogy Iván exunisex rugijaihoz jó legyen, mivel azok főleg krémszín-narisárgák...És egy nagyon tökjó tréninget. Tudom, hogy ez a méret még nem hord ilyesmit, de a felső jó lesz kocsikabátnak, az alsó meg hűvősebb időre, rugira, ha leviszem :wink: És ez sem rózsaszín..fehér, de 2 vékonyka r.szín csík azért van az oldalán.
Kenguruban megvettem a hazamenős cuccot. Majd rakok fel róla képet! Imádom! A színe annyira nem jön be, de a minta!!!! Rájöttem, hogy az én lányom nem lesz rózsaszín :P Pedig ezelőtt semmi kifogásom nem volt ez ellen, de most nem visz rá a lélek ezekre a vattacukor szerű rucikra :D Legyen benne r.szín, de ne túl sok és az is inkább pasztel.
Magamnak én sem vettem semmit. VAgyis de, egy kismamabandázst, ami kicsi :roll: Fene sem nézte, hogy ezekben van méret! Eddig még csak méretnélküliekről hallottam, ahol néztem....Brendonban is olyat vettem....Sebaj, remélem kicsrélik hétfőn. Az a fajtra, amin pici tappancsok vannak Már Iván megszületett, mikor először láttam ilyet és azóta vágytam rá :wink:

Timi
Lehet, hogy velem van a gond, de sztem nem olyan gáz, ha az ember kiabál a gyerekkel! Nekünk is vannak indulataink, érzelmeink. Miért ne mutathatnánk ki?! Persze, ha lehiggadtam én is, meg Iván is, akkor beszélünk róla. Én is elmondom, hogy azért, mert haragszom, mérges vagyok, stb, attól még imádom, de felbosszantott és kész. Mikor érzem, hogy szakad a cérna, akkor mindig mondom, hogy kezd fogyni a türelmem, össze fogunk veszni! Mondjuk én nem várom el tőle sem, hogy ne kiabáljon. Akár velem is. Én is kiabálok, ha mérges vagyok, akkor ő miért ne tehetné ugyanezt? Persze van határ!!!! Ilyenkor azért nem úgy néz ki, hogy üvöltözünk egymással :lol: Ha ő éppen kiabál velem, akkor én higgadtan válaszolok, hogy miért nem engedem azt, amiért haragszik rám.
Néha szarul éreztem magam ezek miatt, mert mindenki oda van meg vissza ez a kiabálás dolog miatt, de ma megnyugodtam. Voltunk Kismama klubban és ott azt mondta a gyerekpiszchológus, hogy a kiabálással alpban nincs baj. Nyilván, nem szabad folyton kiabálni, de a gyerek megszokja a vérmérsékletünket. Van, ahol a harag kifejezőeszköze (mint nálunk), van ahol viszont komoly súlya van egy kiabálásnak. Ott általában meg is szeppennek tőle a gyerekek. Nálunk azért olyan nagy megszeppenés nincs ha elfújom a harcimondókát...sírva nem fakad tőle. Szal családtól is függ, hogy ki mit szok meg.

Kriszta
Anyósod :twisted:

Ancsa
Emberek :twisted: Engem is sokáig fiúnak néztek :roll: Hogy utáltam! Igaz, én legalább nem jártam szoknyában, meg fodros sapikat sem voltam hajlandó felvenni, anyu nagy bánatára. Akkoriban meg ciki volt a rózsaszín-világoskék a babákon/gyerekeken :wink: De látod! Még ez is mindegy! Nyugtasson a gondolat, hogy Ivánt is nézték lányak kifejezetten pasis ruhában :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Timi
Igen, akkor ő Valent lesz! Hát róla bármit gondolnék, csak azt nem, hogy szülész, meg hogy osztályvezető 8)
Linda névvel nem volt gond, csak a Simonnal :D Azért kicsit csalódott asszem, hogy lány lesz, de sebaj! Majd beletrődik :wink:

Memme
De jó! Akkor mégsem írtam Dórinak hülyeséget :lol: Én nem tudtam eldönteni, hogy ez amolyan "boszorkányság" vagy működőképes dolog, de mivel nem árthat én tutira megpróbálnám :lol:
Eddig még nem hallottam róla...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok Lányok!

Hú micsoda pangás volt ma itt!!!! :lol: :wink:
Csak nem Mindenki CA-ban volt?!?!?! :lol: :lol: Apukák nagy "örömére"!!!! :lol: :wink:

Renáta!

Mi is voltunk ma Adrival Kenguruban. Vettem Neki egy tök jó farmerruhát meg egy "szép" ruhát meg 3 pólót meg Jázminnak egy rugit. Úgyis nemsokára itt a szülinapja és mivel tényleg rendesen viselkedett és evett-ivott tegnap este meg ma is, úgy ahogy megígérte, ezért mivel én is megígértem Neki, hogy ha ezt megtartja, akkor elviszem magammal és veszek Neki szépet! (egyébként is vettem volna Neki cuccokat, csak legfeljebb nem vittem volna magammal! :oops: )
A rózsaszínnel én meg úgy vagyok/voltam, hogy nekem tök felesleges volt ilyen színűt vásárolnom, hiszen a "kedves rokonok-ismerősök" :roll: megtették ezt helyettem. Még akkor is rószaszínt vettek Neki (Adrinak), mikor már könyörögtem, hogy NEEEEEE, hanem valami más színt, mert CSAK rszín ruhái vannak és már kezdem megutálni a színt. Úgy hogy Jázminra maradtak most a cuccok és ezért Neki, az Ő részére már MEGTILTOTTAM :twisted: mindenkinek, hogy ha veszenek s ruhát nem vehetnek rszínt, mert annyi van, mint a "szemét" !!

A ruhákról én is dobok majd holnap képet! :wink:
Lássuk a medvét, hogy ki mit is vett!!! Na Lányok?!?!? :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Renáta!

A "visszakiabálást" én sem tiltom Neki. (persze csak mértékkel!!!)
Adja ki Ő is magából a dühét.
Most csak azért nem engedtem meg Neki, hogy nehogy "bevérezzen" a torka!!! Mert ugye akkor az nagy gáz lenne!!!! :shock: Meg is halnék talán ijedtemben!!! :oops:
Szóval most egy pár napig még "tilos" az ugrálás, futás, kiabálás Neki. Remélem, ha szerdán visszavisszük kontrolra Pálmához (Adri így hívaja a doki nénit!) :lol: mindent rendben fog találni és megengedi, hogy legkésőbb a jövő hét után menjen oviba! Már alig várja Adri, hogy mehessen!! :roll: Úgy sajnálom szegényt, hogy már 8 hete itthon van!!! :oops: :?
De a lényeg, hogy nem kapott el semmilyen vírust-bacilust és túl van műtéten!!! :roll:

Na ennyit akartam még! :wink:

Szép estét mindenkinek!
Na majd holnap meg szép reggelt Mindenkinek!!!!
Jah, és én ma már éreztem a tavasz illatát és itt "ezerrel" :lol: csiripeltek ma (is) a kismadarak!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Délután felhívtam a Nagyit ,hogy egy hős, mert olvastam Veronikusz és Kriszta írását!
De azt mondta, Ő fél 3 felé volt, és nem volt senki a pénztárnál pont, Ő volt az első, utána voltak vagy 8-an, és szépen megvette nekünk a rucikat, amit én csütin elrakattam!
Tök jó!!!
:lol:

Reni,
Ja, Lara tiszta Apja, Őt meg mindenki lánynak nézte!
:roll: ki érti ezt? :wink:

Még valamit akartam!
:roll:

Szép hétvégét mindenkinek!!!

puszi

ancsaboszi

REni,

Ja, az akciós rucit 1 héten belül, a nem akciósat azt mondta Anyósom hogy 2 héten belül simán visszacserélik, ez tavaly még 4 hét volt. Sőt ha nem találsz semmit, akkor visszaadják a pénzt! Én már azt is kaptam vissza!
Nagy C und A függő voltam, még ott laktunk! :wink:

ancsaboszi

Halihó!
Sziasztok C&A bajnokok!

Mi túléltünk tegnap egy dédik látogatást. Peti nagyszülei, nagymama nagyon édes, szeretem, papitól kissé tartok. Igazi falusi darabos medve, aki egész életében szó szerint a megélhetésért küzdött, ezer féle állatot tart, de amolyan morgósmackó. Szeretem őt is, de tipikusan az az ember, aki közli az őszintét, pl.: enyje mán de szar a hajad, és hasonlók. A másik mumusa a hitelek, amiből sajna van egy pár, kellett és kész basszus nekem sem öröm, de ugye Ő a régi idők rossz tapasztalata alapján farkast lát mindenben érthető módon. Szóval szte rossz parti voltam, igaz, hogy a mi házunkba költöztünk, apum ment el, de akkor is, hitel van rajta, szal nemjó....na. A lényeg, hogy aranyosak voltak, imádták Levit és ez a lényeg.
Aztán este meglátogattuk még Peti unokatesóit is, jó nagy vendégjárás volt.

Ma meg pihegünk, illetve kertezünk Judyn felbuzdulva.
:lol:
Sajna a permetezés nem várhat, ha Enival szüretelni akarjuk majd a meggyet/cserit. Igaz, leányzó? Vár a kert Benneteket!
Ez persze mindenkire vonatkozik, aki hajlandó kiutazni ide, csak Enivel már fixáltuk a májust! :wink:

Orsi, utána kérdezek a csütörtöknek Ringató ügyben, de ha szép az idő, akkor Kopaszi gát is befigyel!

Reni, igen tudom, hogy ehetné ugyanazt, de neki nem kell enyhébb fűszerezéssel. Pont a fűszer, amire hajt a kis Bestia. :wink: Azért próbálkozunk még.

Timi, arra írtam, hogy jó megfigyelő vagy (már rájöttem, bocsi, kissé belassulok néha :lol: ) hogy Brigi(k) nem tesznek fel képet már egy jó ideje. De ez többekre is vonatkozik.

Ancsa, hát én bizti nem nézném Larát fiúnak! Sztem csajos :wink:

Nekem is tetsz az új avatarok!

Dokik:én 3 dokit ismerek csak fel... :wink: ezek a leírások nem ismerősek.

Kitört a harci hiszti, de nem tudom miért. Tán pofira zúgott? Megyek, apjuk nem boldogul.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

NA, ezt jól megaszondtam. Mármint a lényeget. :oops: :lol:
Néha elvesítem a fogalmazóképességem. :wink: Már keresem....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!
A háziorvosunk, aki gyerekkorom óta ismer, Dr. Teleki Attilát ajánlotta a Kútvölgyiben. Csepelen lakunk, így egy kicsit messzinek érzem a Kútvölgyit, de bízom benne. Március közepén megyek hozzá a kórházba,rendelésre, azt szeretném megkérdezni, hogy tudjátok-e, hogy mikor és hol tart magánrendelést?(sajnos többször nem tudok eljönni munkából, a kórházba déli időpontot kaptam.)
Köszönöm szépen a segítséget!
Arwen, egy babavágyó anyukajelölt
arwen***

Zsó, én jobban benne lennék egy kopasziban!! ha többieknek is lenne, és szép idő lenne... bár a kávézóból minden idő szépnek látszik. :lol:
snooopy

Sziasztok Csajok!

Haza értünk anyóséktól és meglepően normálisan viselkedtek. :shock: :?

Dobok fel pár képet nektek, mi sajnos nem voltunk C&A- ban :( :( :(

Arwen: Üdv itt nálunk én is a Teleki dokihoz járok. Majd elküldöm privibe az elérhetőségét.

Vissza akartam olvasni, de Viktor felébredt és Apa nem bír vele. 8)
Kép
KépKép
Kép
Este próbálok még jönni.
Szép napot mindenkinek
V

valentina

Sziasztok,

Én nem voltam C&A-ban... Ellenben jártunk a reptéren, a kilátóteraszon. Én imádom, sztem évi kétszer biztos kimegyek. Eddig mondjuk többnyire a barátnőmnek vagy apumnak integettem, vagy jobb esetben öleltem őket. Van egy furcsa érzés bennem, miközben lesem a le-felszálló gépeket. Elhagyás/búcsúzás/viszontlátás_boldogság/szomorúság... Benének nagyon tetszett, Janka kendőben szuszogott, úgyhogy jó volt mindenkinek. Ma nagyon mentünk volna medvéket ébreszteni. Elmentünk, kiszálltunk, Benci álmos, Jankaszáva visít, én sírógörcsöt kapok a hidegtől és az esőtől. Szóval kiszálltunk és visszaszálltunk. Ennyit a mai napról. Remélem, nektek mindenkinek jobb.

Zsó, hajrá és hurrá, alig várom, hogy menjünk. Letámadlak két gyerekkel. Szép. Peti-nagypapi ismerős, nekem após dettó, rá már sikerül nem is figyelnem. Sajna anyós marhaságait legjobb esetben is csak benyelem, de vissza már nem jön...

Kopaszi-gát is ok. Csak jó idő legyen végre!
vbea

Üdv, Arwen! Jó helyen vagy... Teleki doktorról én nem tudok felvilágosítást adni, de ahányszor és amennyit láttam, nekem szimpi. Talán Vali (hol vagy Vali?) tud majd bővebben felvilágosítást adni...
vbea

Te Veronix!

Szofi március 31én született? :wink:
Most nézem a vonalzóját, meg Adriét is és csak 1 nap eltérés van köztük. :shock: :lol: Na persze meg egy év!!!! :lol: 8) :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
március 28. :wink: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ezek szerint Adri 30. ??? :D (lehet ez a vonalzó se számol jól! Ezt már Dorkával észrevettük Pocoisként is :oops: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Timi, küldtem Neked privit........

Heni

Kép

Kép
cancan

Üdv közöttünk Arwen! :wink:

Azt hiszem Valentinától meg fogod kapni a megfelelő infókat! :wink:
Ha bármi más érdekel még a kórházzal, szülésznőkkel, csecsemősökkel kapcsolatban kérdezzél nyugodtan! :wink:
Itt Mindenki örömmel fog segíteni!!! :lol: De komolyan!!!

Azt meg lehet kérdezni, hogy mikorra vágyol/vágytok a picire? Van már "konkrét" elképzelés? :wink: 8)
Na nem akarok gyertyát tartani!!! :lol: :twisted: :wink: 8) Csak kíííííííváááááááncsiiiiiiii vagyok!!!! :lol: :wink:

Valentina!

Na végre :lol: szia!!!
És Viktor képek :lol: :lol: főleg a mocis...és az az arc hozzá!!! :wink:

Aproo!

Dédimami :lol: :wink: Dédipai :twisted: :roll:

Enikém!

Remélem mostanra megjavult a "helyzeted" és jobb kedved lett! :roll:
Akartam a múltkor kérdezni, hogy JaSza hányszor kakil egy nap?
Mi most súlyben egy kicsit "lemaradtunk" :lol: Tőletek "csak" 4640 g, :wink: Jázmin.

Na mennem kell most, mert Adrikám felébredt. :roll:

Este még gyüvök!! :wink: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Veronix!

Április 1. :lol:
Akkor télleg valamit nem jól számol a vonalzó!

Heni!

Mingyá megyek oszt elolvasom! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Veronix-Heni!

Ment mindkettőtöknek privi! :wink:

Robogok Jázminhoz..... :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi,
ment mail , fotókkal :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni
gyerkőcök jól vannak???

Eni
Ti hogy vagytok??

Többiek??

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Timi! Asszem kb akkor csatlakoztál, amikor Benét műtötték orrmandulával, és már akkor megállapítottam, hogy milyen hálás lehetek, hogy nekünk CSAK orrmandula kivétel volt. A 3 orrmandulás délután már futkározott az asztal körül, és nem lehetett őket leállítani. A torokmandulások mind feküdtek, sokat aludtak, és minden korty kínszenvedés volt nekik. De aztán 3-4 nap múlva a kontrollon már rajtuk sem látszott, hogy megviselte őket a műtét!

Asszem 8 napot kellett otthon lenni, és utána mehettek közösségbe. (Bene nem, mert neki még gennyedzett a füle).

C&A, hát nekem meg kell várnom az áprilisi apanázst. Remélem, marad még valami a kislányos és kisfiús cuccokból. Ha, nem, majd jól turkálok egyet. (illetve mindig azzal szoktam kezdeni...:))

Kopaszi Gát nagyon jól jönne már. Csak nekünk még a jövő hét nem jó. Finn vendégek jönnek, éppen aznap. Én hozom őket be a reptérről, aztán visszük őket ebédelni, stb.

Időjárás ügyében meg bízzunk Benedekekben, akik 21-én mindig meghozzák a jó időt. Ez ránk is férne, mert akkor megyünk Sopronban, és hiába wellness-spa szálló, azért nagyon jó lenne kint barangolni, és nem csak bent punnyadni.

mtunde

Reni!

Akartam még írni, hogy nekem is tetszik a Linda név!

Érdekes ez a rózsaszín dolog. Amikor Benét vártuk LÁNYNAK, akkor alig vettem rózsaszínt. nem vitt rá a lélek, nem éreztem rózsaszín anyukának magam. DE én magam is egyre több rózsaszínt hordok azóta, és mire Villőt vártam, ő már tök rózsaszín baba lett, és ráadásul nagyon illik is hozzá. Az viszont tény, hogy megőrülök, hogy más szín szinte nincs is!
Én mindkét gyereknél nagyon szerettem a melegítőket, nadrágokat. Pláne Benénél, aki utálta a rugdalózót, mindig felhúzta a lábát, és nem talált bele vissza. :)

mtunde

Tünde!
akartam kérdezni Tőled, hogy tudok letölteni keresztszemes mintákat+van nekem is pár darab
szóljál, ha valami minta eszedbe jut!

Orsi
Kolos???

Vkbrigi
hogy sikerült a kutyanap??

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, köszi a kérést, K jól van, egy kicsit folyik az orra, de nem vészes. már iszonyat mennyiséget eszik! :lol: hamar vissza fog jönni az a több mint fél kg minusz.

és Ti, te?? hogy bírod?

Reni, Tünde: én is utálom/tam a rozsaszínt, de egy ideje nekem is egyre több van. :)
mondjuk ha lányom lesz egyszer, nem szeretném csupa rszínbe öltöztetni.
én most a lilárt vagyok oda...egyre több lila cuccom van, nem az a világos, harsány, hanem sötét.
snooopy

Orsi
mi jól ill a fiúk
én hát......a lelkemet kell majd rendbe rakni és akkor talán jól leszek

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Csak köszönni jöttem.
Ma mamánál voltunk szülinapozni, majd rakok képeket is, ha sikerül áttölteni.

Szép estét!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri
Boldog Matyiszülinapot!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Boldog Szülinapot Matyinak!!!!

Meg egy bejelentkezés is... egyben és jól :)
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

sziasztok,

Matyinak boldog másodikat!!! :D

Hát lányok, én tuti nem bírtam volna a tömeget a C&A-ban... :roll:

Eni,
maciébresztésre mi is gondoltunk, de talán majd jövőre...
Jut eszembe, van egy doboz Ospamox-om, még karácsonykor írta fel a doktornő, de végül nem kellett, úgyhogy bontatlan. Ha még kell szednie Jankának szívesen odaadom...

Timi,
5-6 éves korom körül vették ki a mandulámat, én voltam a "jógyerek" mintaképe... Nekem bevérzett a torkom. (mindent elkövettem amit nem lett volna szabad :oops: ) Kaptam bele gézgombócot egy éjszakára. Reggel meg ki kellett köpni. Ennyi volt. Igaz, ez akkor még nem otthon történt, én még bent voltam a kórházban x napot... De ha Adri ennyire jól viselkedik, tuti nem lesz semmi gond, és mehet oviba!!! ;)

Arwen,
üdv itt. Teleki dokit én nem ismerem, de majd a többiek ;)

Valentina,
csúcs képek!!! Viktor nagyon kis huncut rajta ;) :D

Új avatarok tetszenek!!! Orsi, Steffi, Eni (ugye nem hagytam ki senkit??? :oops: )

Zsó,
örülök, hogy meghoztam a kedved a kertészkedéshez ;) Lehet mi is meglátogatunk valamikor ;) Nulláson kb 1 óra alatt érek Érdre, akkor ti sem vagytok messzebb ;)

Ancsa,
Annát rózsaszín szoknyában is nézték fiúnak :roll:

Mi a változatosság kedvéért a kertben (szinte) egész hétvégén... Csak ma délután esett, de ma amúgy is jöttek anyuék meg a hugomék, úgyhogy egyébként se kerteztünk volna... Haladunk...
Nálunk permetezés nem volt, csak a kertész szomszéd jött át a fákat megmetszeni. Meg zöldségeket ültettünk, Anna is segített persze.
Először alaposan elolvasta hogyan kell elültetni őket:
Kép
Majd az irányítótoronyból navigálta őseit:
Kép

Na megyek, úgy döntöttem ma még alszom egy jót, és holnaptól jókislány (mosás, vasalás, munka esténként)... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Szerintem a vonalzó jól számolgat, csak a hetek miatt van némi kavar. Mert ugye 1 hónap az nem 4 hét és ez miatt lehet vmi...mindegy...

Timi
Április 1-jén szülni, rád vall :lol:

Zsó
Hát nemtom. Én családilag átálltam egy másfajta főzésmódra Iván mellett. Ha a te tányérodban is olyan van, mint az övéban, akkor lehet, hogy nem gond neki :wink: Mondjuk Ivánt sosem érdekelte, hogy mi mit eszünk és most is lazán elfogadja, ha azt mondom pl. egy tábla csokira, hogy az felnőtteknek való, mert akármi. Persze, kap helyette valami nekivalót :wink: Mindezt úgy fogadja el, hogy evett már csokit, tudja milyen és mégis elfogadja. Tudom, mázli :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Andi, Dóri, Judy
Köszönjük a köszöntést!

Brigi
Kristófnak boldog névnapot!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tök jó vagyok :roll: Iván nyűglődött, Zsolti meg lerakta tálcára a fórumot én meg frissítés nélkül írtam a magamét :oops:

Tünde
Én szeretm a rózsaszínt, de azért módjával :wink: Meg nem mindegy milyen rszín!!! Amúgy én sem vagyok rszín anyuka! Az nem az én stílusom. Legyen csajos, de nagyon! Viszont ehhez nem kell feltétlenül rszínnek lennie egy göncnek. Bocs mindenkitől, de a fodros kishercegnős rucit meg végkép!!! Más gyerekén oké, ha illik a gyerekhez, de az enyémen...áááááááááá

Adri
Olya ritkán vagy :(
MATYINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Orsi
Kenguruban baromi jó sötétlila, meg tüdőszín, mályva rugik is voltak! Viszont azt meg nem mosom a fehérekkel, szal nem praktikus. Mondjuk biztos lehetne....Majd meglátom :wink: Most csak 56-osakat vettem...
Én inkább narancs fun vagyok. Egy jó kis csajos mintával :)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

És a friss szerzemények:

A tréning (kapucni szürke-rszín pöttyös)
Kép

A hazamenős, de színre nem igazán tetszős:
Kép

Ezért szerettem bele (a kiscsaj haja külön életet él :D ):
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Matyi!
Boldog-boldog-boldog szülinapot!

Dóri!
Jujj, de izgi! Most már légy kedves minden nap, reggel, este...:lol: :lol:

Képek mind tök jóóók!!!! Várjuk a szülinaposról is!

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Matyi!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot!!!

Buli? torta? képek? ajándék?

ancsaboszi

Aprooka!

Tuti jó parti vagy! de hát az öregek már csak öregek!
El tudom őket képzelni, aranyosak lehettek!
Édes vagy köszike!

Judy,
Nagyon szép ez a kis hölgy!!!
és örülök, hogy jó idő volt, mert gondoltam rád!
De ma is lehtett volna!

Eni,
Remélem már jobb, reggel mikor mentünk be a városba, még jó idő volt! És hát gondoltam, lehet mentek Szentendére, Vácra.De miért pont oda! Remélem már jobb lett a kedved.
szerinetm az idő is az oka!
Nekem is szar! :twisted:

Reni
nagyon szépek a rucik!

Steffi,
jobban?

ancsaboszi

Adri!

MatyiMátyásnak :lol: nagyon sok boldog szülinapot!

És tényleg Adri, ha van időd, akkor gyere!!! És várjuk a képeket!

Dóri!

Nagyon helyes!!! :lol: :wink: Tessék minden nap jönni....de legalább kétnaponta! :wink:

Judy!

Annafőnök....!!!! :lol: :wink:

Andi!

Sok pozitív energy!!!! :roll: Örülök, hogy legalább Fiúk jól! :roll:
Jön a tavasz....meglásd nemsokára jobb lesz!!! :roll:

Steff!

Szia! Végre! Most már mindenki jól?

Renáta!

Ruhák nagyon szupik!!! Én is mingyá feltöltöm amiket meg én vettem Csajoknak! :wink:
Hát igen....április 1! :lol:
Erre is csak én vagyok képes.....no meg Adri!!! :lol: 8) :twisted: :wink:

Ancsám!

Nem sokára vége a het 7esnek! :wink: oszt gyüvök! :lol:

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: