Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mindig megfogadom,hogy fórumon nem keveredek senkivel konfliktusba,de ezt most nem bírom megállni :oops:

Névtelen!
Nem értem mi jogon véleményezed itt a lányokat. Ide azért jön mindenki,hogy erőt merítsen,segítséget kapjon,elmondja valakinek a bánatát. Itt segítenek egymásnak a lányok, és ez nagyon jó.
A Te bánatod is hatalmas,sajnállak Téged,de a stílusod ebben a topikban szerintem elfogadhatatlan. Lehet,hogy nem bántani akartál senkit,de bíráltad a lányokat amihez nincs jogod :!:
Ha valóban folyamatosan olvasol,akkor azt is olvashattad,hogy Melcsike mennyire törődő, odaadó anya. Mindent megad Barcinak, sőt szerintem sokkal többet mint úgy általában a családok. Én csak csodálni tudom őt.....És hogy néha elsírja a bánatát itt az teljesen normális,de nem azt jelenti,hogy a mindennapjai evvel telnének.
Az pedig,hogy hazavitte az urnát,csak a saját magánügye. Valóban manapság már ez nem is olyan ritka. Apósom urnája is megvan a sógornőmnél,igaz a tartalma nincs,mert az ő utolsó kívánsága az volt,hogy szorják szét a hamvait a számára kedvelt hegyen.
Betti,dehogy irigy,csak most nem éli meg túl jól ezt az állapotot. Ő nagyon erős lány,nem fogja ő itthagyni a topikot.
Kívánom Neked,hogy Te is találd meg az életben a boldogságot,remélem minél hamarabb sikerül örökbefogadni egy pici babát.
Azt sohse feledd,hogy attól még hogy másokat bántassz nem lesz a Te fájdalmad kisebb!!!!

Szintus,Zaha!
Üdvözöllek Benneteket! Én ritkán jövök,igazából nem is érzem idevalónak magam :oops: ,de viszont nagyon szinpatikusak itt a lányok,nagyon szeretem olvasgatni őket,együtt örülök és együtt sírok velük.

Szintus!
Csodaszép a lányod!!!!!

Melcsike!
Már akartam írni Neked régebben is,hogy egyszer összefuthatnánk, a 7 évesed és az én 6 évesem biztos jól kijönnének egymással. :wink:
Győrben nem szoktak fellépni? Szoktatok erre jönni?

Lyly!
Kisfiad hogy van? Teljesen rendbejött?
Bölcsi?

Tünci!
Nem irigyellek a munkaköröd miatt. Én biztos nehezen viselném a sok reklamálót. Nálunk nincs külön ember erre,a vezetők intézik,hát néha a hajam az égnek áll :roll:
Jó is ha van sikerélményed. Biztos nagyon kedves vagy :wink:

Boboka!
Pocakod növöget már?

Hasli!
Csodásak a képek! Irigy,irigy :oops:
Én is tanultam sminkelés alapokat. Szívesen képezném is magam,de sajna időm nincs rá.

Megyek főzni, én ma tejszínes,sonkás,sajtos csirkét csinálok krumplipürével.

Szép napot Nektek!

Bea
beátab

Mmmmm,Bea az fincsi kajcsi lesz:)

Köszönöm,a te gyerekeid is gyönyörüek,főleg a kissrác,nekem nagyon tetszik.Elbirnám vejemnek azt a szép pofiját :D :D :D

Igen,én ismerlek téged,már láttalak párszor itt,a topicban.Csak levetted a képedet,igaz?

Kép
Kép
szintus

Nos,Tüncike végülis mi lesz az ebéd?

Melcsike ilyenkor mikor te dolgozol,akkor ki főz nektek?

Szóval nálam a vasárnapi ebéd az mindég valami fincsi kaja kell,hogy legyen.Így szoktam meg a szüleimnél általában vasárnap volt-ebédelt együtt a család csak.

Kép
Kép
szintus

Bea

De jó hogy megint jelentkeztél. Amit irtál, hogy talizzunk szerintem is jó ötlet. Sőt ha nincs ellenedre van egy ötletem, bár fellépni még Győrben nem jártunk, de ha bejönnek az igazi jó idők akkor szoktunk az állatkertbe menni Kiskútra. Szerintem az jó hely lenne kicsit tudnák beszélgetni, meg a gyerekeknek is jó hely, akár az állatok miatt, de ott van a játszi is. Mert szoktam menni a Kikába, meg a Decathlonba, de az nem túl jó találkozóhely. Úgyhogy ha van kedvetek hozzá, akkor megbeszélhetjük majd.

Kép

Kép
melcsike70

Szeretem a vasárnapokat.Főleg amikor szüleimnél kajálunk.Akkor jönnek a tesómék is.Ő 6 évvel idősebb nálam,egy 12 éves lánya van.
A férje nagyon vicces pasi,így jókat nevetgélünk.Sajnos a rohanós idő miatt csak vasárnap talizunk.Van még 2 öcsém is.
A férjemnek nincs tesója.De velem háromat kapott:)

Kép
Kép
szintus

Szintus

Nekem senki, de otthon a férjem tökéletes szakács. Bármit megfőz és jól is csinálja. :wink: Nekem ha szoliban vagyok előre be van fizetve egy közeli étteremben az ebéd.

Kép

Kép
melcsike70

Jó "reggelt"!

Itt (Pest megyei kis falu) ünnepi a hangulat, ki se dugom az orrom inkább, nehogy összeakadjak valakivel. Az idő is szar, pedig tegnap annyira gyönyörűen sütött a nap.

Melcsike, de korán keltél. Hétvégén is dolgozol rendszeresen?
Tényleg lányok, megírjátok priviben, ki mit csinál, merre lakik? Csak ha akarjátok.

Szintus, megkaptad a privit?

Tünci, bizarr álom...megnézem majd az Álmoskönyvben. Én pár napja szoptatással álmodtam, újabban pedig csatakosan ébredek éjjel kettő környékén, de egyébként álom nélkül alszom. Azt várom nagyon, mikor álmodom már Velük.
Mi megbeszéltük a férjemmel, hogy hazahozzuk őket. Lesz egy kis szekrénykéjük, amit csak mi nyithatunk ki, ott lesznek az urnáik és a kis apróságok, amik maradtak: egy kis sapka, amit Hajna viselt, Zalán kisautója, ami az inkubátoron volt és egy babakrém, amivel kentem Zalánt, mikor beleszagolok, ott van minden előttem.
És tavasszal ültetünk nekik két szép liliomfát az előkertbe, a bejárat elé.
A rokonok és egyes barátok, ismerősök szerint ez egészségtelen dolog, hüledeznek, mikor megtudják, de szerintem nem. Mindenki maga érzi, hogy a legjobb ez neki.
(A kórházban egyébként az egyik doktornő mesélte, hogy volt olyan szülő is azért, aki közölte, hogy márpedig ő nem viszi haza, nem temeti el a gyerekét, jól szituált és magasan kvalifikált emberekről beszélünk, nem mintha ez utóbbinak a lélek szempontjából jelentősége lenne, csak érzékeltetni akartam, hogy nem holmi primitív bunkók voltak)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Bea

Ti jól vagytok? Múltkor irtad, hogy valami gondod volt megoldódott? És tudod mindig örülünk Neked? Ja és képzeld múlkor véletlen megláttalak az iwiwen, de már nem tudom, hogy kinél, szép a családod. De nem mertelek bejelölni, mert nem tudtam, hogy vagy az ilyen ismeretlen ismerősökkel. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Szia!

Szerintem ebben semmi rossz nincs. Hiszen én is megtettem ezeket a dolgokat. Boginak is van egy kis fája. De nem otthon, mert mi nem családi házban lakunk. Ó ilyesmi nekem eszembe sem jutott, hogy valami kis emlék, amin Bogi illata rajta van, vagy valami ami az övé volt a PIC-en. De olyan gyorsan történt minden, hogy nem is voltam magamnál hogy gondolkozni tudjak. Bár Bogika nem kapott kissapkát sem, csak valami gépzlapot a feje alátettek a képeken úgyis látni, mint valami ki turbán ugy volt a feje alatt. Tudod igy utólag annyi minden eszembejutott, amit még meg kellett volna tennem, de már túl késő. Nektek vannak képek van, videó a babákról?

Kép

Kép
melcsike70

Bea
De jó, hogy Te is jelentkeztél, jól vagytok?
Akármilyen ritkán is jössz, nagyon örülök mindig!
Szuper lenne ha tudnátok találkozni Melcsikével,majd meséljetek ám!

Zaha!
Nagyon szépen írsz a Kicsikéidről a kis fa nekik gyönyörű gondolat, mi is kinéztük már a párommal, milyen fát ültetünk..Lila virága van.A lila színről egész életemben mindig Viola fog eszembe jutni most már..az ablakom tele van lila virágú cserepes növénnyel.
Ez egyáltalán nem morbid,amit csináltok, aki ezt mondja, azzal egész egyszerűen ne beszélj a gondolataidról, mert nem érdemli meg, hogy megoszd vele.

Küldök egy privit is, jó?

Szintus még nem találtam ki ebédet, ezidáig kitakarítottam a konyhát, fürdőt, még majd mosok(át kell nézni a tavaszi ruhákat mi jó rám, mi nem).

Jótündér,Te hogy vagy?

Nem baj, ha most sűrűbben fennt hagyon a vonalzóm?
Amit csináltam Violának, szeretem..Olyan boldognak szeretném tudni, mint a képen a kisangyalt...

KépKépKép
tünci28

Betti,Zaha írtam privátot!
tünci28

Melcsi!

Az állatkert jó ötlet, sokszor szoktunk oda járni,nagyon szeretik a gyerekek. Ha a Kikába jöttök is tudunk talizni,oda is gyakran járunk a játszóház miatt /ingyenes :wink:/. Le is lehet ülni az étteremben,rálátni a játszóra, szoktunk barátnőkkel is összejönni ott egy kis csevegésre. A Kika mellett van a Family Center, ahol a Müllerben dolgozom, oda is beléphetsz hozzám ha arra jársz.
Ja és pár km-rel arébb lakunk csak.

A gondjaink nem hogy megoldódtak volna, még rosszabbodott a helyzet,a férjem vezető beosztásban dologzott,ami megszünt,maradhatott a cégnél,szerelőnek,jóval kevesebb pénzért,persze több munkával. :(
De már kezdek belejönni a spórolásba,beletörődtem a dologba,nem tudok mást csinálni,csak azért nem könnyű,mert megszoktunk egy bizonyos szintet,és most furcsa a helyzet,a gyerekeknek is.......
Légyszi,légyszi jelölj az iwiwen!!!!!!
Én nem tudom senkinek a nevét,csak Lylyét,nála láthattál engem,vagy móvári ismerősöknél.

Többiek!
Aki van az iwiwen megírná a nevét priviben?

Szintia!
Én is szeretem a vasárnapot,nálunk is általában akkor van csak együtt a család,havi 1x nem vagyok csak itthon akkor dolgozom.

Zaha!
Szerintem is szép ötlet emléket állítani,aki meg ezt nem érti meg avval nem kell törődni.

Tünci!
Szép a vonalzó,ha nincs fent nekem hiányzik.

Képzeljétek,hogy jártam az előbb :roll: egy rázópohárban ráztam össze a húsra való szószt,és lecsúszott a kezem a tetejéről,és a szósz szétfröccsent :evil: Kyra mellettem rakta a húsra a sajtot,ő is elázott ,én is,az egész konyha és még a kutyánk is aki folyamatosan a konyhában szaglászik :( :(
Most végeztem a takarítással.

Ma délután tartjuk Dani fiam szülinapját,még arra is készülnöm kell. A férjemnek migrénje van, lefeküdt,már hányingere volt a fejfájástól. Még szerencse,hogy tegnap végig takarítottam az egész házat.

Na lépek.
beátab

Tünci

Ne hülyéskedj, hogy volna baj, mikor olyan gyönyörűséges a vonalzód. Édes kis angyalka, én is remélem ők ilyen boldogok.

Kép

Kép
melcsike70

Bea

Barci sem tudja kihagyni a játszóházat, ha felmegyünk ott szoktunk ebédelni. Pár hete amikor irtam, hogy csajos napot csinálunk, akkor is ott kajáltunk. Barci pizzát akart enni és amig elkészült ott játszadozott. Szerettem ott nézelődni, annyi szépséges kis baba holmi van ott. De már nem nagyon tudom megnézni őket. Barcinak tavaly hercegnő sátrat vettünk ott. :lol: Lent a játszótéren nálunk nagyon menő volt vele Barci. Ő meg nagyon büszke volt, hogy az övé, mert minden gyereknek az volt az első, hogy megnézze.

Kép

Kép
melcsike70

Bea megjelöltelek, van 3 közös ismerősünk is. De most már nem tudom kinek a iwiwjén láttalak. Először arra gondoltam valamelyik győri ismerősömnek, mert oda jártam a Barossba a Bem téren és sok volt osztálytársam van fent, meg a sógoromék is ott laknak az Ikva utcában.

Kép

Kép
melcsike70

Megnéztem a Madagaszkár 2. jópofa.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!
Megebédeltünk!Fincsi volt.Húsleves-májgomboccal,káposztasali,krumplipüre,spenot,csiremelle sajttal.

Ti hogy vagytok?

Tüncikének szép a vonalzója,nehogy levegye :)

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Mi is túlvagyunk az ebéden,most alszanak a kicsik, kimostam a kutyából a tejszínes szószt :lol:

Melcsinél az iwiwen megtaláltam Szintiát, nála pedig a többi lányt,bejelöltem mindenkit.

Betti és Szintus!
Gyönyörű mennyasszonyok voltatok!!!!!!

Melcsi!
Bogika :cry: :cry: :cry: Édes kis pöttöm babácska.
Barcika:csodaszép csaj, nagyon hasonlít Rád.
Legközelebb jöttök, szóljál,hátha össze tudunk futni!!!!!
Kyra is szeretne olyan sátrat,ő is kinézte magának már tavaly.
Msn-en nem vagy?
beátab

Ünnep ide, ünnep oda, ti aztán írtok szorgalmasan! :lol:

Beáta,
hű, már hiányoztál te is!!!! Gyönyörűek a kicsik a képen, és ez a csillogás!
Köszönöm kérdésed, megvagyunk, pénteken már sikerült egy órát aludnia a bölcsiben. Ez szerintem jó ahhoz képest, hogy hétfőn még az ágyra sem ült le, csak ordított, ki is hozták hozzám. :mrgreen:
Minidg is ilyen lassan, fontolva haladó volt Bence, de nem bánom, belőlünk van, valamelyikünkből csak előjött a GENETIKA?! :D
ma pl. irtó hisztire kapott, volt hideg vizes mosdatás (többször), nem használt, aztán jött a langyos zuhany a kádban, na ez már higgasztott. 8) Lehet, a gyerekvédelmisek most lecsuknának ezért, de nem bírok vele, és már rekedtre turbózza magát, már nem tudja abbahagyni, annyira túlpörgeti magát. Asszem egy-két dolgot elrontottam/-tunk nála a következetesség terén, de talán még nem helyrehozhatatlanul.

Haslikám,
nagyon sajnálom a betörés-dolgot, hát ilyen is van nálatok?!
Ha kell egy közel 40 éves modell, ugye rám csörögsz :?: :wink:
Nem akarok egy évet sem fiatalodni, csak a rejtett szépségemet hozd felszínre!!!!
Privit várom, blogról meg írj elérhetőséget!!!!

Melcsike,
a kis lelked nyugodt legyen, minden oké veled, egészen normális vagy és a rakcióid is azok, ha számít a véleményem. :wink:
Barcikának jó sűrű a programja, nagyon kis pörgős a csajszi!!! Végül is majdnem szóba jöhet nála Bencus, csak csekély 4 év a különbség. :roll: (Majd én is kapok a pedofil po..mra valaki Névtelntől).

Zaha,
ha így látjátok jónak, akkor ez a döntés a jó. A fák szépek lesznek, mi is ültettünk a kicsink emlékére egy kis krizantémbokrot.

Tüncike,
ma pihinap akkor? Nagyon ügyes vagy, szerintem, aki rád néz, már el is felejti, hogy mérges volt. :) A lila virágok nagyon szépek, a piros rózsa után a kedvenceim. De az igazi kedvenc a gyöngyvirág.

Szintus,
as kis Fruzsina olyan tündéri, hogy mindig megmosolygom, amikor látom a képet. Valami boldog elégedettség van a kis pofikáján. :D

Leda,
mi van veletek? Nagyon ritkán jössz, remélem, csak a sok program, elfoglaltság miatt...

Boboka, BETTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Billentyűzeten kis betűket nyomkodni, nekünk írni, minket megnyugtatni!!!!

Pénteken jön egy érdeklődő a házra. nem tudom, mit kérjek tőletek: drukkot ahhoz, hogy megnézze és elvigye, vagy ne????

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Olyan kedves vagy mindekihez, úgy szeretem olvasni, amiket irsz. Hát a házzal kapcsolatban, sak azt kivánom nektek, hogy sikerüljön a legjobb döntést meghoznotok. Örülök, hogy Bencusnak sikerült eljutni már a bölibe a nyugodt alvásig. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka azt irta, csak holnap este tud jönni azt hiszem.

Betti várunk!!!!!!!!!!!!! Nagyon!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lànyok!

Sietve bekukk!Az ebèdeket azonnal elküldeni nekem! :wink:
Mèg semmi ebèdem nincs... :oops: Halom dolog van itt most!
A blog mèg idöbe tellik,de meg lessz hamarosan.Zàrt lessz ,de majd küldök priviben jelszot! :wink:
Most mennem kell! :(
Vendég

Melcsike,
te drága, köszönöm!
Képzeld, Bencének ma vettünk az ócskapiacon egy kis go-kartot, persze pedálosat, hadd tekerjen, izmosodjon a lába. Imád vezetni és autózni!!! Volt elektromos kisautó is, akkus, de a párom határozottan letiltott, mondván, dolgozzon a kis lábaival. Igaza van, hamar meggyőzött!!!
Hát...majd ahogy lesz a házzal. Néha nagyon elvágyom innen, néha szeretném megtartani, olyan felemás, lehet, nem vagyok már teljesen normális. :? Ha végignézek, minden, de minden a két kezünk munkája, tegnap a kis tujákat kapálgattam, a virágoskertecskét gazoltam, elültettem a hagymát, zöldségmagokat, és olyan jó volt kint.. de itt semmi jövőkilátásunk nincs, és az ember a házát nem veheti a hátára, nem igaz? A legfőbb a család együtt, a többi meg nem érdekel.

Kép

Kép

Kép
lyly

Beáta,jó lett az új avatar, meg a kép is csudaszép a gyerekekről!
Sajnálom a férjed melóhelyét,olyan tehetetlen az ember,mindenhol ezt hallani, nem sok remény van mostanában.
Nálunk is lehet rövidebb hetek lesznek, megint lesz leépítés.

Lyly!
Elfelejtettem mondani a múltkor, hogy majdnem megzabáltam a kisfiadat!!!!!Azt a kis csókos száját, ahogy cuppant, hát azt nem lehet kibírni, majdnem nem adtam vissza nektek Bencust!!! :lol:
Szóval ilyenkor azért mégis el tudom képzelni, hogy egyszer kisfiam lesz.....

A házzal kapcsolatban én is azt kívánom, ohgy úgy legyen ,ahogy nektek a legjobb lesz!

Szintus, nálatok hú de finom ételek kerültek az asztalra..nálunk meg lett mákos nudli...estére meg bundás kenyér.
De legalább ma is spóroltam a kosztpénzből! :lol:

Megnéztem két filmet.M. Night Shyamalantól A falut és a Lány a vízbent...
Most meg töltök valami romantikust,nyálast....

KépKépKép
tünci28

Megnéztem a Lecsót is, huuuuu de sok patkányka volt benne. De amúgy ez is jópofa volt. Visszamentem a gyerekkorba :oops: :oops: :oops: Ma csupa annimációs filmet néztem. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Egyedül nézed a romantikát? Melcsike lehet túl kiváncsi? :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Igazad van Lyly és tényleg nagyon aranyos vagy,hogy ilyen szépen megilletsz mindenkit,egy-egy szép szavad van mindenkihez.Elakartok költözni?
Remélem a vágyad teljesül majd,akár a maradás az,akár a továbbrepülés.
Köszönöm a kis Fruzsina nevében a bókot.Valóban ilyen kis mosolygós kislány. :D

Beának is köszönöm a bókot.Szeretném látni,hogy te milyen menyasszony voltál

:D Bizti tündéri.Nagyon aranyos gyerkőceid vannak:)

Hasli szívesen küldök neked az ebédből....

Lyly Bencusnak jó pedálozást.Ez jó ötlet

:) A legfontosabb a család és az egészség a többi meg majd lesz valahogy :wink:

Kép
Kép
szintus

Igen Tüncike ezt az anyósom főzte.Én azért nem szoktam ennyi félét.Ő szeret főzni.Csak beteg szegény és már nehezére esnek neki ezek a vasárnapi ebédek. :(

Melcsike én is szeretem az animációs filmeket.Kedvencem a SHREK :D
Hány óráig melózol ma?

Tünci te holnap délelöttös leszel vagy d.u.-os?

Betti merre van?

Kép
Kép
szintus

Szintus

Ma este 7ig vagyok, aztán majd csak szerdán dolgozom.

Lyly

Én sem hiszem hogy akkusat vettem volna. Akármilyen játékot vettem mindig olyant választottam, ami valamilyen szinten fejleszti a gyerekemet akár testileg, akár szellemileg.

Kép

Kép
melcsike70

De a mai munkanap nagyon durva volt. Mozi, chips, cola. :oops: Szinte egész nap szakadt az eső. :evil: Na most már tuti nem irom ki ide hol dolgozom. :?

Kép

Kép
melcsike70

Ha-ha ez jó Melcsike.
Azért nem irod ki,mert akkor mindenki oda szeretne majd menni dolgozni? :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt :) A Lecsó az egyik kedvenc filmem, 3xor láttam már :oops:

Mindenkinek nagyon békés vasárnap estét kívánok!

Kép
leda2002

Egyedül romantikáztam, férjuram nemigen csípi az ilyesmit.Jó volt, az a címe, hogy Boldogító talán(Made of Honor) semmi köze az eredeti címhez... :lol:

Szintus, nálunk nincs olyan, hogy délelőtt, vagy délután.Reggel fél 9-től, este 8-ig vagyunk a munaknap, heti általában 4 nap, a többi szabad.

legközelebb csak csütörtökön megyek, megint szabadság, ez már az ideiből megy, eddig a tavalyit vettem ki.

Szia Leda,jó reggelt nektek!!! :D
tünci28

Jo estèt!

Lyly! meg van a privi,vègre sikerült!Irj majd,hogy megkaptad e! :wink:

Bea!

Remèlem jobbra fordulnak lassan a dolgok munka ügyben,bàr sajnos kètsèges mostanàban! :(
Mikor olvastam a szoszos dolgot nagyon jot nevettem rajtad!Elkèpzeltem ès nagyon vicesnek tünt,gondolom azèrt te nem voltàl valami boldog...... :D :wink:
Te hol tanultàl smink-el kapcs?-,persze ,csak ha kivàncsiskodhatok!

Tegnap mondta a tanàrnö,hogy magyarok màr 2x-er is voltak europa bajnokok ès bizik bennem is! :shock: Juniusban lessz a verseny amire nevezhetek èn is! :roll: :) Mondta,hogy ha jo alapokat akarunk igazàn akkor fekete embereken is kell gyakorolnunk,ami persze igazi kihivàs.S mivel itt elèg sok van a szomszèd ,màr szervezett is nekem 1 ghànai lànyt.
Ja ès kèpzeljètek egyszer traszfesztitàknak kell show sminket csinàlnunk!Öket pedi a suli intèzi nekünk.Kivàncsi leszek majd rà!
:shock: :roll: :wink:

Szintus ès Bea!Aranyosak a csöppsègek! :wink:

Tünci honnan töltöd a filmeket?El tudnàd priviben küldeni ,ha nem problèma?
Vendég

Szia Leda!

Jo reggelt neked!Mi ujs Barakkal ès veletek eggyàltalàn?
Vendég

A lecso-val eggyetèrtünk a fèrjem is imàdja! :wink:
Tènyleg Leda!Te mutatsz règebbi(vukk,magyarnèp mesèk stb...) mesèt a picurodnak?
Vendég

Igen, mindent amit tudok itt a messzeségben, probálok neki mutatni. Főleg népzenéket, népmeséket és rövid rajzfilmeket, mert sokáig még nem marad meg a tv előtt -szerencsére-. Én néptáncoltam és hát szeretném, ha Barak is megtanulná és szeretné a magyar népzenét és táncokat. Nagyon fotnos nekem, hogy habár nem magyar környezetben van most, azért nem marad le semmiről sem amit otthon kapna és tanulna. Ez sok energiába telik, de megéri, mert nagyon szereti a kis magyar könyveit, szereti, ha zenét nézünk és hallgatunk.

Kép
leda2002

Jo ezt olvasni!Èn is szeretnèm ,majd ha ugy lessz a magyar kulturàt is "bele nevelni" a gyerekembe.
A màsodik baba akkor jön?Remèlem igen!Mesèlj majd ,ha màr konkrètan is többet tudsz rola!
Vendég

Hasli nagyon pici még a terhesség, április 7énmegyek 1ször orvoshoz.

Nekem is fontos továbbadni a gyermekeimnek mindazt a kultúrát és hagyományt amiben én nőttem fel.. remélem sikerül..

Férjed magyar ugye?

Kép
leda2002

Sziasztok!

Hasli!

Nem titok ez,a mininováról töltök, az szabadletöltős oldal, utána nekem még ekll felirat is, mert nem beszélek angolul, így a friss filmek nem jöhetnek szóba, de a többi igen.

Leda!
Ez nagyon jó, hogy figyelsz rá, hogy mindkét szülőtől megkaphassa az nemzeti örökséget!
(privát válasz lentebb.... :cry: )

Mindenki!

Betti most nincs jól, kicsit visszavonul...jelentkezik majd, adjunk neki időt.Emlékezzünk és mind megértjük..Tudja biztosan, hogy szeretjük és hiányozni fog nekünk, de ha most ez jó neki, akkor ezt kell tennie és nekünk várni kell...
Mert tudom, hogy visszajön!

KépKépKép
tünci28

Melcsike, látod, én meg erről maradtam le, a fényképekről. Van egy pár a telefonomban mindkettejükről, de úgy szerettem volna rendes géppel megörökíteni őket. Mindig kértem a férjemet, hogy hozza be, de ő elfelejtette, nem figyelt, és ezért a mai napig neheztelek.

Tünci, igen, Violának lila virágú fa...szép lesz. Milyen fa egyébként?

Bea, szószos sztori... :D
Sajnálom, hogy a férjeddel ezt csinálják a munkahelyén, mindenütt ez megy szinte.
Hogy sikerült a szülinap?
Írok privit.

Szintus, milyen finom ebédetek volt!

Hű Hasli, ez a verseny izgalmasan hangzik!

Lily, langyos zuhany :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Igen magyar szàrmazàsu ,svàjci mentalitàssal! :wink:
9 èves kora ota èl itt...
A te fèrjed is magyar?

Tünci!Köszi! :wink:
Vendég

Hu akkor gyülekezünk? :wink:
Vendég

Na mind fèlre èrtettem! :oops:
Vendég

Jo èjt mindenkinek!
Vendég

Zaha!

Nekünk is olyan van, amit telefonnal csinált a férjem, csináltam én is, de az nem jó...az a három van, amit a párom fényképezett előhívva az asztalon...Ezért hálás leszek életem végéig neki.

A magnoliafának van egy színváltozata, aminek lilás virágai vannak.

Hasli, jó éjt.
tünci28

Tüncike,
köszönjük a hírt Bettiről, ha tartod vele a kapcsolatot más formában, szeretettel pusziljuk öleljük, sokat gondolunk rá. Ugye nem baj, lányok, ha mindannyiunk nevében írtam ezt?

Hát, az álmod nagyon furcsa volt, de én is rengeteg baromságot tudok mostanság összeálmodni, le is izzadok tőle rendesen.

Édi vagy! Bence is mindig emleget, "Tüci" néni lettél neki. :lol: Elég puszis kisfiú, nem baj, puszilgassa csak a lányokat, úgyis annyi rossz van a világban. El lehet képzelni egy kisfiút, szerintem te sem sokat gondolkodnál rajta... Engem akkor szokott igazán szíven ütni, amikor közli, hogy "édesaja, te vagy a legszebb, és én vagyok a kisfijad, a kis majackád, ui, ui..." Mostanság azt játssza, hogy kérdezget, milyen volt kiskorában (nézegetjük a képeket), és ő akkor most megint olyan kis szopi-baba...
Ja, a bölcsiben közölte pelus-cserénél, hogy "piszkájom a kukóm..." és meg is tette!!!!

Jó pihenést neked a hétre!!!! Hogy tetszett A falu? Elég érdekes film, nem?

Leda,
az a parányi kis pötty milyen nagy csoda, ugye? :lol: Nekem is teccik, ahogy a két kultúrát ötvözöd. Én is néptáncoltam, nagyon szerettem, fősulin kötelező is volt, de alapból bejött nekem mindig, és remek fogyókúra volt. Egyszer Spanyolban vezettem csoportot, és az egyik nagyon jófej sofőr srácról kiderült, hogy már 16 éve néptáncos. Na, mutattunk a spanyoloknak egy-két figurát...

Melcsike,
ilyen melóhely kellene nekem!!!! :lol: Igen, apa gyorsan meggyőzött, és ma már rengeteget tekert vele Bence. Eddig csak a lábbal hajtós kismotorja volt.

Hű, Hasli,
én nem tudom, hogyan viszonyulnék egy transzvesztitához. Nem emberileg, hanem identitásilag, nem tudnám, milyenre sminkeljem. :mrgreen: A ghánai lány viszont tényleg nagy kihívás.

Szintus,
nem akartunk eredetileg költözni, mert 3 éve építkeztünk nagyon nagy nehézségek árán, de most nincs munkám, és elég nehezen élünk. A tölesztő részletet kb. még 2 hónapig tudjuk fizetni, aztán nem tudom, mi lesz. Így kénytelenek vagyunk megválni a háztól, és visszamenni a fővárosba, mert ott mind a kettőnknek lenne munkája. Ingázni nem tudunk, mert csak a bérletünk 60 ezer lenne egy hónapban fejenként, és ezt ma egyetlen mezei munkáltató sem válallja. Íg valszeg albérlet lesz megint... Ez van, ezt kell szeretni.

Bea,
annyira sajnálom a férjedet. Nektek sem könnyű. Már valami jó is történhetne ezzel a szegény országgal... Mondjuk lenne vagy 500 ezer új munkahely, és csak válogatni kellene...

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Jaj ,ebben a korban olyan szövegük van a gyerekeknek, ezt nagyon bírom!!!!

Láttam már a falut egyszer, de azért végigizgultam.. :mrgreen:
tünci28

Zaha

Én is csak telefonnal tudtam képeket késziteni, de nekem hálisten nagyon jók lettek. És én saját magam nyomtatta ki. Vette fotópapirt és itthon kinyomtattam őket. De nem látszik rajtuk vagyis aki nem profi fotós szerintem nem mondja meg, hogy házilag készitettem. Csináltam nagyot is ami keretben van meg a kicsik rendesen albuban vannak.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli az én férjem nem magyar!

Kép
leda2002

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?