Ünnep ide, ünnep oda, ti aztán írtok szorgalmasan!
Beáta,
hű, már hiányoztál te is!!!! Gyönyörűek a kicsik a képen, és ez a csillogás!
Köszönöm kérdésed, megvagyunk, pénteken már sikerült egy órát aludnia a bölcsiben. Ez szerintem jó ahhoz képest, hogy hétfőn még az ágyra sem ült le, csak ordított, ki is hozták hozzám.
Minidg is ilyen lassan, fontolva haladó volt Bence, de nem bánom, belőlünk van, valamelyikünkből csak előjött a GENETIKA?!
ma pl. irtó hisztire kapott, volt hideg vizes mosdatás (többször), nem használt, aztán jött a langyos zuhany a kádban, na ez már higgasztott.
Lehet, a gyerekvédelmisek most lecsuknának ezért, de nem bírok vele, és már rekedtre turbózza magát, már nem tudja abbahagyni, annyira túlpörgeti magát. Asszem egy-két dolgot elrontottam/-tunk nála a következetesség terén, de talán még nem helyrehozhatatlanul.
Haslikám,
nagyon sajnálom a betörés-dolgot, hát ilyen is van nálatok?!
Ha kell egy közel 40 éves modell, ugye rám csörögsz
Nem akarok egy évet sem fiatalodni, csak a rejtett szépségemet hozd felszínre!!!!
Privit várom, blogról meg írj elérhetőséget!!!!
Melcsike,
a kis lelked nyugodt legyen, minden oké veled, egészen normális vagy és a rakcióid is azok, ha számít a véleményem.
Barcikának jó sűrű a programja, nagyon kis pörgős a csajszi!!! Végül is majdnem szóba jöhet nála Bencus, csak csekély 4 év a különbség.
(Majd én is kapok a pedofil po..mra valaki Névtelntől).
Zaha,
ha így látjátok jónak, akkor ez a döntés a jó. A fák szépek lesznek, mi is ültettünk a kicsink emlékére egy kis krizantémbokrot.
Tüncike,
ma pihinap akkor? Nagyon ügyes vagy, szerintem, aki rád néz, már el is felejti, hogy mérges volt.
A lila virágok nagyon szépek, a piros rózsa után a kedvenceim. De az igazi kedvenc a gyöngyvirág.
Szintus,
as kis Fruzsina olyan tündéri, hogy mindig megmosolygom, amikor látom a képet. Valami boldog elégedettség van a kis pofikáján.
Leda,
mi van veletek? Nagyon ritkán jössz, remélem, csak a sok program, elfoglaltság miatt...
Boboka, BETTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Billentyűzeten kis betűket nyomkodni, nekünk írni, minket megnyugtatni!!!!
Pénteken jön egy érdeklődő a házra. nem tudom, mit kérjek tőletek: drukkot ahhoz, hogy megnézze és elvigye, vagy ne????