Új privát üzeneted érkezett!

Betty - ez sem jobb, hidd el. Útáolm, mikor a súlyom a téma. Sopánkodik mindenki, hogy jajj, milyen vékony vagy, miért nem eszel stb. Közben meg eszek rendesen, csak ilyen alkat vagyok. De arrar senki nem gondol, hogyr ugyanolyan rosszul esik, amit mondanak, mintha egy túlsúlyos embernek mondanák, hogy jajj, miért nem eszik kevesebbet, miért nem fogy le....

dytke

Dytke, nekem is mindig ezeket mondják! Én sem szeretem mikor ezzel jönnek. Egyél, miért nem eszel? Meg hasonlók.

anitapo20

Bocs, lehet benne valami. Sosem voltam vékony. :roll: Nem cserélünk? Adok egy kis plusszot magamról. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!!!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Igazából nekem minden nagyon friss még.
Olyan furi ez a "dolog". Valahogy nem érzek semmit. Egy pár napig émelyegtem, de mióta az Elevitet tömi belém a párom, semmi rosszullét.
Meg valahogy a rendelőben a dokik, (az összeset végigjártam) végig azt éreztették, hogy még semmi nem biztos. Most volt az első a 7en, hogy "terhesnek" kezeltek. (ezt is hogy utálom, hogy terhes!, olyan gáz ez a kifejezés)
Lehet az is rátesz erre a semmi érzésre, hogy a munkahelyemen még nem tudják, és olyan rossz, hogy titkolnom kell 2,5 hónaposan
De közben meg néha jobb is. Mert annyira utálom amikor ilyeneket mondanak, hogy vigyázzatok magatokra, meg ennetek kell!!
Mintha skizofrén lennék. Egyenlőre még én vigyázok és én táplálom.
A barátnőm azt mondja elnyomom magamban az érzést, mintha félnék, vagy nem akarnám ezt a babát, pedig ez nem igaz.

Én igen csak húztam a babavárást, és még húztam volna, ha nem csúszik be. Hiába vagyok 30 éves, annyira nem érzem felkészültnek, késznek magamat.

Lehet, hogy mégiscsak félek? Vagy csak bizonytalan vagyok?
Lélekbúvárhoz kéne mennem. :lol:

Hú, most látom milyen hosszú lett. Bocsi!

Még egy a kórházzal kapcsolatban. Erre a látogatásra hogy lehet jelentkezni? Ja, meg a rendelőben a dokikhoz hogy lehet oda menni? Nem kérdezik meg, hogy miért nem a saját rendelőintézetbe megyek, ahova tartozom?
Üdv!

Andi

KépKép
wertzuz

Betty, én elfogadok egy pár kilót szivesen :lol:

Wertzuz, én a terhességem elején még nem pesti lakcímmel rendelkeztem, de mégcsak nem is pesthez tartoztam hanem Székesfehérvárra. És egyszer sem kérdezték meg, hogy én miért oda mentem a dokihoz.
Szerintem nem félsz csak még nem barátkoztál meg a gondolattal, hogy te állapotos vagy.
A látogatást azt hiszem a dokiddal kell egyeztetni, de ebben nem vagyok biztos mert én nem néztem meg előre semmit.
Majd még jönnek a többiek is és segítenek ők is :)

anitapo20

Na hát én azt hallgattam Zsófinál is, most is, hogy miért ilyen kicsi a hasam :shock: Zsófival 8,5 kilót híztam, és összesen 16-ot fogytam szülés után, akkor persze mindenki azzal jött, hogy elmegy a tejem (nem fogyókúráztam, de a szoptatás engem fogyasztott), meg amúgyis, túl vékony vagyok :roll: Még a dokim is megjegyezte, mikor Fruzsival először voltam nála, hogy nagyon le vagyok fogyva, nem látszik, hogy szültem. Mondtam neki, hogy pedig nem egyedül jöttem :wink: Szóval az embereknek úgysem jó semmi :lol:
Vendég

Nem akarok dicsekedni - pedig igen :lol: - de én 4 kilót híztam összesen. Mondjuk ez már tényleg beteges, Pálmi is szerintem ezért lett picike, de egyáltalán nem bírtam enni.

Azt hittem ritkaság, hogy nem híztam el, de látom nem! :) Ez szupi! :)
Engem is noszogattak, hogy egyek, de kb. 5 db háztartási keksztől annyira tele voltam, hogy haldokoltam :) Szülés óta jobban eszem már.

Kép

Kép
sz.veronika

Én akkor estem kétségbe, mikor hazajöttem, és még 10 kiló volt rajtam, de 5 gyorsan leolvadt, és a többi is ballag lefele, csak meg kell segíteni. Bár most teljesen beleástam magam a szoptatás alatt is alkalmazható diétákba. :lol: Remélem, most majd lemegy. Pedig alapvetően mindig vékony voltam. Valahol 52-55 kiló között szoktam lenni, de voltam 49 is párszor. (szóval ismerem én is a miért nem eszel, és kiállnak a csontjaid szövegeket)

Wertzuz: Én is Fejér megyébe tartozom jelenleg, de a terhességem elején még Szolnokhoz tartoztam. Tőlem sem kérdezték, mit keresek ott. :roll: Mondjuk nekem fogadott orvosom volt, mert nekem az nyújt biztonságérzetet, és végig magánrendelésre is jártam, mert úgy volt a kényelmes számomra. :)

Panndi: Ez aranyos volt. Mármint a nem is látszik, hogy szültél... de nem egyedül mentél. :lol: :lol:

Kép

Kép
nikuc

Nikuc megkérdezhetem, hogy hol laksz, hogy te is fejér megyébe tartozol?

anitapo20

Nahát én nem is írom mennyit küzdök a súlyommal, nem vagyok olyan szerencsés, mint ti. Szoptatáskor viszont én is fogytam, már meg volt mindenki ilyedve, hogy elszív a gyerek. Most pedig ezerrel fogyózom addig, amíg nem kapunk zöld utat, de persze csak ésszel.

Kép
Kép
susytunder

Susy, mi a helyzet a cisztádal? Javult már?

anitapo20

Megírtam priviben!
Susy: Ezt én is szerettem volna kérdezni! Ugye nem műtenek? Javult valamit?

Kép

Kép
nikuc

Lányok, ma nagyon durva front lehet. Petit minden este 8-kor tesszük le aludni, miután jót fürödtünk, játszottunk, ettünk.
Ma alig evett, sokat sírt, nem aludt. Most is felébredt, megetettem, de megint üvölt (most az Apukája próbálja visszaaltatni). Játék közben is sírt, pedig mindig végig nevet.

Kép

Kép
nikuc

Oké :)
Holnaptól azt mondták nem fog már füjni a szél, meg esni sem fog. Lehet azt érzi. Levi az esős idő előtt szokott nyúgös lenni.

anitapo20

Mármint a jó időt :D

anitapo20

Anita
Április 7- én megyek dokihoz, addig váunk, mást nem tudok. Majd akkor kiderül.

Nikuc
Fog nem lehet? Frontot is érezhet.

Kép
Kép
susytunder

Susy, szurkolok, hogy minden rendben legyen és javuljon a helyzet, hogy minnél hamarabb jöhesen a kistesó Kristófnak. :D

anitapo20

Anita: Akkor nem laktunkt a szomszédban. :lol: Nem is tudom, hol van, de megnézem! :oops:

Susy: Lehet fog is, mert nagyon nyáladzik, de már ezt mondogatjuk két hónapja. Egyszer már a fogínye is bedagadt, de elmúlt. Már 3x kel sírva. (összebújás ma is kilőve... mikor is volt utoljára.... :lol: )
Szorítok Neked én is. Remélem, felszívódott! Egyik ismerősöm pont ilyen problémával küzdött, és Ő tegnap mondta, hogy eltűnt a cisztája. :D

Kép

Kép
nikuc

Anita
Köszi, remélem úgy lesz. :)

Nikuc
Nekünk is így volt, aztán védőnő azt mondta, mikor megnézte, hogy fágzás még sehol, erre még azon a héten kijött 2 is. :lol:

Én is szoktam poénkodni apával, mikor sok idő telik el 2 ágyakrobatika között. Szoktam mondani, hogy minden más nap...húsvét és karácsony másnap, de húsvét másnap közeledik... :lol:
Szegénykém még most is dolgozik, a gépet a második feleségének hívom, de ez van.
Kristóf fel- fel sír, nézem a homlokát, remélem nem lesz láza, este pici hőemelkedése volt, de nem adtam neki semmit. Ezért nem szeretem az oltásokat.

Jó éjszakát lányok!

Kép
Kép
susytunder

Anita

Szeretnék neked nagyon boldog születésnapot kívánni!

Igazán szép tavaszi napon születtél. :)

Kép

Kép
Kép
susytunder

Susy, nagyon szépen köszönöm :)

anitapo20

Sokat írtatok és mivel ma költözünk ezér nem nagyon tudtam visszaolvasni. Tegnap hajnal 2-kor még dobozoltam :( És utána jött, hogy szétszereltem a gyerekágyat amit nem mellékesen 2 napig szereltünk össze, olyan vagyok mint akit agyonvertek.
A csúcs, hogy nincs ágyunk...nem gyártották le....4 hét alatt csinálják meg, na már most mi dec. 15-én rendeltük meg....földön alvás lesz.

Ha valaki az ÁEK-be szeretne szülni ott ha jól tudom csak az mehet aki kerületi lakos. Tőlem kérték a lakcímbejelentő kártyát IS. DE nekem nem kellett mert az apósóm ezredes a honvétségnél és így automatikusan jogosult lettem.

Kép

NIKI
nini.n

Nini
Akkor én, és még sokan mások, hogy szültünk az ÁEK- ben?
Ez régen volt így, de már nem így van.

Kép
Kép
susytunder

Nini,
az ÁEK-ba most bárhonnan lehet menni. Én pl. a XIII. kerből...

Ja és akartam kérdezni, hogy eddig laktatok itt, vagy most költöztök ide Angyalföldre?

Kép

Kép
sz.veronika

Én most a XXI. -ben lakom, de az sincs közel a VI. kerülethez. :)

anitapo20

Szerintem bárki szülhet az Áek-ben. Én vidéki vagyok és nem nagyon kérdezték mit keresek ott. De elég nagy kiszúrás lenne, ha nem azt a kórházat dokit választhatnánk aki megbízhatónak tűnik.

Nálunk olyan szép idő van! A gyerekek délelőtt óta kint vannak. ez épp szülésre való idő..... Csak a kislányom nem szeretnéezt észrevenni :lol:

Kép
becsengo

Azért odabent még jobb a hőmérséklet :)

Kép

Kép
sz.veronika

sziasztok!

Látom jól elbeszélgetünk hízásról-fogyásról, meg kis és nagy pocakokról :)
Én tök normál testalkattal vágtam a terhességbe, híztam vagy 15-17 kilót (nem tudom, mennyivel kezdtem), de annak nagy része víz volt. Mivel én 36 voltam, mikor Róza megszületett, féltem, hogy tele leszek terhességi csíkokkal és nem fogok tudni lefogyni, de nem volt terhességi csíkom, és szülés után három héttel csak a linea negra mutatta, hogy nemrég szültem. Alkati dolog, semmit nem tettem érte. Engem is csesztetnek, hogy sovány vagyok, bár mostanában a muffinok övecskét dobtak a derekamra, de ez ruhában kis odafigyeléssel nem látszik :) A terhesség átalakította a testemet annyiban, hogy eddig a fenekemre és a combomra híztam, most a derekamra rakódik a felesleg. De az nekem is nagyon jó volt, hogy nem volt igazán nagy pocakom, szerintem inkább kicsi mint nagy, az elején még sírtam is itt a fórumon, hogy megbántottak vele, hogy kicsi... a terhesség végére jólesett, hogy nem volt olyan nagy. És őszinte leszek, annak is nagyon örülök, hogy simán visszafogytam, nem mintha kardinális kérdésnek tartanám, de így ebből a szempontból nyugodtan vágok bele a következő terhességbe. Aztán lehet majd csodálkozom... :)

wertzuz, gondolom mindenki másként éli meg a terhességet, de tudom, hogy bár mi nagyon vártuk Rózát, 10 hónap után fogant meg, de mikor megtudtam a hírt, egyszerűen lefagytam, megdermedtem. Egy nap kellett, míg magamhoz tértem. Pedig nagyon akartam. És nekem is nagyon rossz volt, hogy a doki, és a tényleg nagyon kedves idősebb kolléganőm is úgy kezelte a terhességet, hogy még semmi sem biztos, várjunk... végigrettegtem a három hónapot, szó szerint! nagyon féltem, hogy megmaradjon a baba (nekem a 20% vetélési arány iszonyat soknak tűnt).
Azt tudom, hogy mikor már mertem beszélni róla (kb a 8-10. héttől már mondtuk családnak, egy-két barátunknak) onnantól sokkal valódibbá vált, mintha a külső reakció valóságosabbá tette volna az én még bizonytalan érzésemet. Szerintem neked is könnyebb lesz megélni, ha már tudatosan és örömmel vállalhatod mindenki előtt a terhességedet (elején én is utáltam a terhesség szót, aztán már nem számított :)). És amúgy, ebben a helyzetben természetesek a kételyek, az aggodalmak. És persze ehhez jönnek még a fizikai nehézségek (émelygés, aluszékonyság, ingerlékenység, stb). Szóval, szerintem a terhesség olyan, mint számomra a babás hétköznapok is: összességében jó, boldog vagyok tőle, de napi szinten azért mégis tud küzdelmes és nehéz lenni :)

na, szokás szerint jó hosszú lettem, bocsi! :)

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy van-e köztetek olyan, aki Szabó Gergelyhez jár-járt gondozásra és nála szült?

Várom a jelentkezőket :)
Sziasztok!

Petra
Vendég

szpetrus
Jelentkezem! :lol:

Lányok annyira jó idő volt ma nálunk is, hogy szinte egész délelőtt kint voltunk Kristóffal. Apa sétált vele, én pedig kertészkedtem, gereblyéztem egy csomót, ebédnél alig éltem. Aztán befutottak apa szülei, és elvitték Kristófot, apa meg kitalálta, hogy menjünk a szechenyibe fürcsizni, még jobban kiment a maradék erőm is, mindjárt esem az ágyba. :)

Kép
Kép
susytunder

szpetrus, én is :) meg kell mondjam, anno én susytól gyűjtöttem az infót, mostmár van saját tapasztalat is :)

susy, de jó nektek! Mi pénteken időtlen idők óta először mozizni voltunk, rögtön a Gettómilliomosokat, ami két órás film, de mindenki jól bírta, Róza, nagymama és mi is :)

Kép
Kép
szalamandra

Kristófnak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Anita: Neked pedig boldog születésnapot!

Kép

Kép
nikuc

Jó reggelt!

Nikuc, köszönöm szépen :D

Susy, BOLDOG NÉVNAPOT KRISTÓFNAK!!!

Anita

anitapo20

Sziasztok!

ÉN IS NAGYON BOLDOG NÉVANPOT KÍVÁNOK KRISTÓFNAK, ANITÁT PEDIS ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!

Pocak, kilók, csíkok - Azt hiszem már írtam, hogy én sosem voltam vékony. Világ életemben oda kellett figyelnem, hogy mit és mennyit eszem. Volt mikor elszaladt velem a ló és meghíztam, aztán visszafogytam. De én tipikusan az az eset vagyok, aki a strandon behúzza a hasát. :oops: No ebből kifolyólag rettenetesen örültem neki, amikor már nem kellett és nem is tudtam volna behúzni. :wink: Nagyon büszke voltam magamra, hogy én, aki hajlamos vagyok a hízásra nem szedtem fel 25 kilót csak tizen valamennyit. Pontosan nem tudom, mert nem méregettem magam. És arra is nagyon büszke voltam, hogy nem csíkos a hasam.
Szülés óta nem mertem mérlegre állni, de látom, hogy az úszógumik és a narancsbőrök elég kiábrándítóan néznak ki. Pár héttel Szabi érkezése után, amikor elkezdett lassacskán visszahúzódni a pocak megjentek a csíkok. Na, ettől kiakadtam, de már túl vagyok rajta. Szabi hamarosan 6 hónapos lesz. Ezt tűztem ki időpontnak, hogy elkezdjek lefaragni a fölslegből. :roll:

Wertuz - Üdv itt! Ne aggódj, az első hetekben mindannyian bizonytalanok vagyunk. A többiek már szinte mindnet elmondtak, meglátod, a 12. hét után, amikor már nyugodtan világgá kürtölheted a boldogságodat seg fognak változni az érzéseid is. A terhesség szót én is utáltam, mindig azt mondtam inkább, hogy babát várok vagy várandós vagyok. De a vége felé, amikor már gigantikus méreteket öltött a hasam, akkor már tényleg terhes voltam. :wink: Azt sem szerettem, amikor az anyukák, kismamák többes egyesben beszélnek. Erre mit veszek észre magamon? Valahogy ez így jön. :lol:

ÁEK - Tőlem se kérdezte senki miért akarok ott szülni. Vicces módon jogosult lennék az öcsém és az apósom miatt is, de a kutya se foglalkozott vele. Ami még viccesebb, hogy hiába van itt a VI. ker-ben, lakhely szerint a Vi. ker-iek a Péterfybe tartoznak.

Szpetrus - Welcome!

Képzeljétek hetek óta ez az első hétvége, amit 3-asban töltünk! Nem jön senki és nem megyünk sehova. De azért tegnap kihasználtuk a tavaszt és felmentünk a János-hegyre Libegővel. Annyira klassz volt!
Ma remélem nem lesz semmi balhét itt a Hősök terén és nem gyújták fel a kocsinkat. :?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Kedves szalamandra!
Nagyon jól esett a válaszod! Mert igen, én is végig rettegek, hogy megmaradjon. Minden kis nyilallásnál, görcsnél megijedek. Nekem 4 spontán vetélésem volt, abból az egyik 4 hónaposan, azt se tudtam, hogy terhes vagyok, végig megjött a mensi.
Remélem, hogy ha most hétfőn végre odaállhatok a főnököm elé, és bejelenthetem a babavárást, akkor felszabadulok. Még van bő 2 hetem, hogy ezen a rizikós időszakon túl legyek.
Utána talán rendeződnek bennem is ezek a dolgok.
Jobban el kell elfogadom, hogy megváltozik az életem. Hogy megváltozik a testem. Hogy most mindennap magammal foglalkozom (utálok a testemre figyelni, hogy ez meg az fáj), hogy most szédülök, most most leszakad a derekam. Tele vagyok vízzel, de mégis egyfolytában szomjas vagyok. Lehet, talán ez zavar a leginkább. Hogy nem tudok semmit anélkül csinálni, hogy saját magammal ne kellene foglalkoznom. Az aluszékonyságot megszoktam már, est 8-kor alszom. :lol:

Köszönöm a kedves szavaid!!!
Üdv.
Andi

Andi

KépKép
wertzuz

Szalamandra,
ezt annyira szépen leírtad!

Én mondjuk pont az ellenkezője voltam, egyszerűen tudtam, hogy terhes vagyok, még mielőtt a teszt kimutatta és már anyunak meg a páromnak mondtam, aztán mikor a teszt is pozitív lett szétkürtöltem mindenkinek :lol:

Aztán persze kaptam a lecseszést, hogy 3 hónapos korig még nem kellett volna, mi lesz, ha elmegy, stb... még nem biztos... de én nem bírtam ki az örömömet magamban tartani :)

Úgy látszik akkor a tegnapi ilyen jó nap volt mindenkinek, nálunk is anyukám babázott este, mi elmentünk megünnepelni a megismerkedésünket a párommal egy fini kis vacsora keretében. Jó volt :)

Én is sok szeretettel köszöntöm Kristófot!

Betty,
szurkolunk, hogy egyben maradjon az autótok! :wink:

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Susytunder, Szalamandra!
Irok privit!

Ha nem banjatok, becsatlakozom ebbe a forumba (is) :) meg bemutatkozom :)

Kicsit bonyolultan alakultak a dolgaim, a Jahnban szültem volna, de 23. heten fenyegeto koraszulessel a MÁV-ba vitt a mentő. Ikerbabákat várok, ezért még óvatosabbak az orvosok. Lassan 7 hete fexem itt és vsz egyedül már nem is megyek haza. Amugy mindenkit nagyon szimpinek talaltam, szulesznoket, dokik nagy reszet :)

Szoval en is tudok nektek naprakesz nfokkal szolgalni : ))))))

Roviden ennyi :)

Remelem befogadtok...
Panndit ismerem a májusi topicból :)
Vendég

Betty, neked is nagyon szépen köszönöm :D

anitapo20

Szia Szpetrus!

Üdv itt köztünk :D Gratulálok az ikerbabákhoz :)
Nem lehet most neked túl jó, hogy kórházban kell feküdnöd, szurkolok neked, hogy minden rendben legyen a babókkal :) Hamar el fog menni ez a pár hét ami még hátra van :)
Mégegyszer szia itt nálunk!

anitapo20

Petrus
Üdvözöllek köztünk, naná hogy csatlakozhatsz, iker "babáink" még nincsenek. :lol:
Babák nemét, ill. nevét tudhatjuk?

Lányok köszönjük szépen mindenkinek a köszöntést, aranyosak vagytok! :)

Szalamandra
Milyen volt a film? Én is szerettem volna megnézni, de feliratos, így nem nézem meg. Nem szeretem a feliratos filmeket, vagy olvasok, vagy filmet nézek. :oops:

Bettyna
Érdekes mindenkinek szülés után jönnek elő a csíkok. Nekem csak kevés lett, inkább kétoldalt, én is kibuktam rajta, mert a bőröm nagy büszkeségem volt, de ahogy írtad te is, már beletörődtem.
Egyébként elárulom neked, hogy te voltál a kedvenc kismamám, olyan elégedett, szép, csinos voltál a képeken. :wink:

Ma már nincs olyan jó idő, mint tegnap, de még bizakodom napsütésben.

Kép
Kép
susytunder

wertzuz, nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen! Remélem, hogy itt maradsz velünk és majd mesélsz :)

szpetrus, nagy-nagy gratula az ikrekhez! :) Ők az első babáid?

anita, boldog szülinapot!

susy, Kristófnak boldog névnapot! terveztek mára is valami jó kis programot? a film egyébként jó volt szerintem, örülök, hogy megnéztük, de ha nem szereted a feliratost jobb ha nem mentek miatta moziba, mert egy csomó rész duplán van feliratozva, angolul és magyarul is :)

Kép
Kép
szalamandra

Mzs merre lehet?

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok

Visszatértem. Túléltük a költözködést és már va netünk is.

Nini: nekem konyhabútorom nincs és még nem is lesz egy darabig, ezen kívül tele van még a pince ki nem csomagolt dobozokkal de lassan majd meglesz minden, a lényeg hogy ez már a saját házunk :D

Dius: Kristófnak is kicsit laposabb a feje az egyik oldalon de nekünk se a dokinénink, se az ortopéd orvos nem tartotta említésre méltónak így én kérdeztem rá. Én nem támasztom ki a fejét hanem amikor fent van akkor úgy ülök mellette és jétszunk hogy a másik oldalra kelljen fordulnia. A lányomnak anno sokkal laposabb volt a feje és vele nem csináltam semmit mégis rendbe jött.

Petra, Andi üdv itt. Gratulálok az iker babákhoz. A férjemnek is van egy ikertestvére.

Anita: Boldog születésnapot. Kérdezted a Sanatopicot hogy patikában lehet-e kapni. Igen lehet de általában egy van raktáron, mert még nem ismerik szerintem és nem veszik sokan,de ha nincs úgyis beszerzik. Nekünk bevált de örömmel olvastam hogy Nikucéknak is.

Susy: Boldog névnapot Kristófodnak.

Tüni

Kép

Kép
tüni75

Ugy nez ki, 1 fiu 1 lany, eddig 4-bol 4-en ezt mondtak :) Elso babak, nagyon varjuk oket! De azert majusig turelmesek vagyunk :wink: Nevuket kitalaltuk, csak még titok :) Ha kérdezik, Jancsit es Juliskat szoktunk mondani :lol:

Szalamandra, Susytunder, koszi az infokat!
Vendég

Anita,
boldog szülinapot!

Susy,
Kristófnak boldog névnapot! Fürdőztetek? Kicsit irigykedem :D Én a fürdéstől már 2-3 hónapja el vagyok tíltva a sebem miatt....de lassan már letelik a gyógyulási idő...

Nahát, mindenki felkerekedett tegnap?
Mi is moziba voltunk, Anyósék vigyáztak Dávidra 3 órán át, természetesen minden rendben volt, sőt, Anyósnál 160-at evett Dávid!!! :shock: :shock: Csak nekem produkál max 100-at, úgy tűnik :)
Én is annyira szeretnék már kirándulni, de férjemuram tanul a júniusi vizsgájára (államvizsga) esténként és hétvégenként, így minden programötletemet lelövi :( Úgy tűnik, ki kell várnom a nyarat, hogy mászkálhassunk. Vagy itthon hagyom és megyünk Dáviddal :)

Kép
ugabesz

Mégegyszer mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntéseket! :D

Szpetrus, aranyos a Jancsi és Juliska :lol:

anitapo20

anita: megkésve, de boldog születésnapot!

Kristófoknak boldog névnapot!

Petrus: üdv köztünk :wink:
Vendég

Panndi, neked is köszönöm :D

Képzeljétek, kicsi fiam cumival a szájában aludt el. Úgy, hogy fogtam a kezét. :lol: :lol: :lol: Annyira örülök. Még ha csak egyszeri alkalom is. :)

anitapo20

Köszi, köszi mindenkinek Kristóf nevében is. :)

Anita
És volt ünneplés? :wink:
Ügyi a kicsi fiad, csak így tovább.

Petrus
Nekünk igaziból Juliska lett volna, ha nem lett volna fiú. :wink:
Nem tartasz 2 babától? Hogy jött nektek össze az iker, hajlam, vagy más?

Gabesz
Úgy tűnik többen kikapcsolódtunk, de hiszen ránk is fér.
Nagyon jó volt a fürdőbe, már csak azért is, mert 2 éve voltunk utoljára, először leforráztam magam elég csúnyám mindkét combom és a hasam is, aztán terhes lettem, és gyógyfürdő kizárva. Így már nagyon hiányzott. A nyarat mi is várjuk, de elsősorban a jó időt, mire kimentünk volna ma, eleredt az eső. :(

Tüni
Örülök, hogy minden rendben veletek, mesélj milyen az új lakás, hogy érzitek magatokat ott?

Lányok már akartam kérdezni, hogy csak süti receptre vagytok vevők, vagy esetleg érdekel titeket fini, gyors egyszerű kajcsi recept is, mert nekem van egy jó pár. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Susy, volt ünneplés. Mostmár legalább megvan az esély arra, hogy máskor is elalszik a cumival. :)
Engem érdekelne másféle recept is :) főleg ha gyors, mert sok szabadidőm időm nincsen sajnos. Kisfiamnak kell minden percem :lol:

anitapo20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?