Új privát üzeneted érkezett!

Névtelen Eszti,ha nem tudsz vigasztalót irni,akkor inkább ne is irj.Van ezeknek a lányoknak elég bajuk!
Sajnálom,ami veled történt.Nagyon.

Kép
Kép
szintus

Szintus

MIt sikerült kisütnöd ebédre? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Boboka,
jól vagytok?

Szintus,
igen, egyedül voltam, kis hazánkban a legtöbb helen ezt így "szokás", minket "leírnak" magukban az orvosok... Nálunk nincs olyan nagy tét, elvégre a baba biztos, hogy nem él, az anyával meg majd lesz valami... :?

Tüncike,
sokan voltak ma?

Esztike,
neked is megvan a magad keresztje, kérlek, ne ítélj el senkit, mert nagyon különbözőek vagyunk, hiába hasonló az esetünk. Másképp látjuk, értjük, dolgozzuk fel az életünk eseményeit, a bőréből senki sem tud kibújni. Van, akit kineziológus, van, akit pszichológus segít, olyan is akad köztünk, aki "jósnőtől" (nem tudok rá jobb szót) vár biztatást, mások racionálisabbak, megint más a vallásba kapaszkodik. Ez így jó, a lényeg, hogy megmaradjunk ezen a földön, ahol - te is írtad - mindannyiunknak dolga, feladata van. Nagyon kicsik, esendőek vagyunk, és bizony sokszor hibázunk, bár lehet, ezt csak mások veszik észre, mi nem.
Ha olvasol minket, akkor látod az aláírásomban, nekem is van egy hároméves kisfiam. Amíg ő nem volt nekünk, természetesen volt elképzelésem, milyen anya akarok lenni. Van, amit sikerült ebből megvalósítanom, van, amit egyáltalán nem, vagy csak részben, mert a megszületett, cseperedő gyermekem bizony átírta a forgatókönyvet. Valószínűleg nem én vagyok a világ legjobb anyukája (nem is pályázom erre a címre), de azt hiszem, én sem okozok a gyermekemnek lelki problémát azért, mert egyszerűen, és röviden, de elmondtam neki, hogy azért sírok, mert már nincs a pocakomban a kistestvére, akit ő is nagyon várt. Ismerem annyira, hogy látom, megértette, a maga kis szintjén feldolgozta ezeket a történéseket. Próbáltam eltitkolni, ő pedig egyre nyugtalanabb lett, azt hitte, vele van a baj. Az élethez az is hozzátartozik, szerintem, hogy az együtt átélt eseményekből ne rekesszek ki senkit sem.
Tudom, nem nekem szántad elsősorban az írásodat, nem is próbálok meg védeni és okolni senkit sem, de kérlek, lásd be, esendők, sebezhetők, és lehet, önsajnálók is vagyunk néha, mert ettől ember az ember.
Remélem, te is megtalálod a boldogságodat, az én szememben egy fogadott gyermek ugyanolyan, mint az édes, mert nem a szülés révén válik egy asszony anyává, hanem az érzései, a tettei, a melegszívűsége, igen, az esendősége, és néha az önsajnálata teszi azzá.
Kívánok neked sok-sok erőt, derűs, szép éveket, gyönyörű gyermekeket, akik szívből mondják majd neked ezt a szót: édesanya.

Betti,
kérlek, írj pár sort!!! Aggódom érted!

Lányok,
én ma úgy elfáradtam, hogy megyek is alukálni, kertészkedtem, ástam, ültettem, főztem, mostam, vasaltam, szőnyeget pucoltam....szóval kicsit megint sokat vállaltam.
Puszi nektek!
:lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Hááát Melcsike csináltam zacsis levest :D ,krumpli pürét és cigány pecsennyét :wink:

Holnap pedig az anyósom főz...mmm,fincsiket tud főzni,ügyi ezekben a dolgokban :)

Nektek milyen volt a mai nap?Hogyan sikerült a délutánotok?

Tüncikém te kifáradtál? :?

Nem kell véletlenül hozzátok egy eladó?én szivesen elmennék :D

Ki mit készit vasárnap ebédre?Mi a szokás nálatok?Nálunk a husleves,kirántotthus,valamilyen saláták,krumplipire az kihagyhatatlan.Kedvencem a májgombóc a levesben.Ti szeretitek?

Kép
Kép
szintus

Szia Lyly!Akkor ma te kitettél magadért.Ügyi vagy.

Gyere egy kicsit hozzám is kertészkedni,mert én nem épp szeretek,de majd muszály lesz,mert szép kell,hogy legyen az udvar,juniusban kereszteljük a Fruzsinát

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Hazaértem, mindjárt visszaolvasok!
tünci28

Lyly

Hirtelen jött ez a nagyon jó idő, mindennek egyszerre nekiugrottál? Legközelebb próbáld meg beosztani a dolgokat. Mert te is elfáradsz ám.

Bencu hogy van? Mizu a bölivel?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Milyen napod volt ? Voltam a nagy tesóban, ha nálatok is olyan forgalom volt mint amit ott láttam, hát mit mondjak. lányok, tele van szlovákokkal és osztrákokkal. :shock: Nekik most nagyon jól jön, hogy ilyen jól váltják nálunk az eurót. Nagyon megéri nekik a bevásárlást.

Kép

Kép
melcsike70

Eszti!

Hm..Nem is tudom.
Bizony kemény szavak ezek,őszintébbek is annál, mint amennyit talán elviselni lehet.Hiszem ,hogy ez csak addig a pontig jó, amit a másik fél elviselni képes.
Ami veletek történt, számomra a legrosszabb, ami történhet.Nagyon sajnálom.Elképzelni sem tudom, most hogy lennék, ha remény sem lenne, mert az egy másik küzdelem, egy hosszabb út, ha vér szerinti gyermek nem lehet.
Abban feltétlenül egyet értek, hogy meg kell látni az örömöket most is, értékelni kell a jót most is-Boboka, amit írtál a férjeddel kapcsolatban, ez ahhoz is tartozik-valóban sokszor fel sem tűnik milyen boldog vagyok a férjemmel, mennyire szeretem és mennyire nem látok ÉLETet nélküle.
Abban meg Lylyhoz csatlakoznék, hogy egy örökbefogadott gyermek is lehet édesgyermeke egy édesanyának!(Nem is tudod,mennyire "beletaláltál" ebben a fórumban ennek a fontosságába!!!!!!!!!!!!!)
Azt nem tudom jobban megfogalmazni, amit Lyly írt az anyaság érzéséről, nekem is mégcsak elképzelésem lehet, sosem volt alakalmam kimutatni a gyermekem iránt.
Melcsikével kapcsolatban azt hiszem ez az Ő legbelsőbb magánügye, hogy hol, milyen módon helyezi végső nyugalomra egy szerettét.Feltételezem róla, hogy otthon a férjével megbeszélte és közösen jutottak erre az elhatározásra.
Ahogy Barciról ír, amit mesél, azt gondolom nagyjából "zökkenőmentes" gyermekkora van a kislánynak,mert a legfontosabb dolgot megkapja:a szeretetet és törődést.

Írod, hogy BEtti ne legyen irigy vagy haragos..Szerintem lehet az...Ez is az út egy része, átéltem, nem szégyenlem.Azt hiszem tényleg, de van olyan okos, hogy felülkerekedik ezen majd.Idővel.Csakis a saját tempójában.

És itt jön a DE.Miután leírtad olvasd vissza az írásod, süt belőle a harag, a düh.Nem feltételnül bárki felé, csak úgy ösztönszerűen..amiért ez van, így van.

Igen, valóban előfordul, hogy az önsajnálat emészt minket.Az írásainkból viszont jól kitűnik, hogy a harag, az önvád, a fájdalom legjobban afelé fordul, ,hogy Isten, a Sors, egy FElsőbb hatalom(nevezhetjük bárminek) elvette az életét egy épp megszületett babától és ez igazságtalan, örökké elviselhetetlen dolog.Elfogadjuk idővel mind, hogy a történteken nem vátoztathatunk, de vannak visszaesések, mélypontok, kinek több, kinek kevesebb...

Lehetne rosszabb, igazad van.Aztán még annál is lehetne rosszabb...De a veszteség feletti fájdalom érzése nem mérhető és legfőképpen nem verseny....

Valami ilyesmit akartam elmondani, remélem jól sikerült megfogalmazni, bár tökéletesre senki sem tudná.

Kívánok mindannyiónknak megnyugvást és egy boldogabb folytatást.

KépKépKép
tünci28

Szintus,Melcsike,jó sokan voltak ma,ki lehetett bírni..voltak sikerélmények , ez olyan ritka és olyan jó.
tünci28

Jaj, hogy mit készítek holnap ebédre????

Mindenféle maradékot összeszedek a hűtőből.Merthogy a párom elfelejtett boltba menni és nincs itthon semmi!!!!!

Betti nem nézte meg a privit se, ha holnap estig nem jön, akkor írok neki sms-t, nem akarom zaklatni, hátha a rokonoknál van.
Különben azért biztos írna.Ugye Betti????
tünci28

Zaha!

Igen, így kell kicselezni a babanetet, ha sokat írsz!

SAjnálom a buta véleményeket,számát sem tudom hányszor kérdezték meg, hogy
NA és mi lett volna???(már a nemére vonatkozóan)
Jobb is így, ki akarna beteg gyereket...
Nahát, hogy ki volt már fejlődve, azt hittem még nincs meg mindene.....
Muszáj volt eltemetni, nem lehetett otthagyni?

Na, az ilyenekkel a lehető legkevésbé foglalkozz, mert nagyon fog fájni, ha meghallod...

A táppénz:mindenképpen Te dönts majd, ne engedd, hogy erőltessék...Ha már úgy érzed, hogy mennél, látogass be a munkhelyre, aklimatizálódj, aztán meglátod.
(én pl, amikor bementem felvenni a munkát, elsőre rosszul lettem fizikailag...)
tünci28

Látom elment mindenki, akkor jó éjt.

holnap szabadnap, jippijájjééééé!!!

Jó éjt Angyalkáink!

KépKépKép
tünci28

sziasztok lànyok!
Vendég

Tünci

Mesélj milyen sikerélményeid voltak?

Kép

Kép
melcsike70

Én holnap dolgozok. Vagyis bemegyek, mert munka az nem lesz. Már betettem a Barci új mese dvdi közül kettőt, hogy megnézzem. :lol: Madagaszkár 2őt és a Voltot. Szeretem az ilyen animációs meséket olyan aranyosak tudnak lenni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Hogy telt a mai napod? Mennyire vagy túl a tegnapi dolgon? Éjszaka tudtál aludni?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

Olyanok, amikor valami gond van és simán elrendezem, nem azért mert lehet, haenm azért, mert akarom és tudom(mert ez nem vonatkozik minden kollegámra) és amikor ezzel egyidőben a vásárló ezt értékeli és észreveszi és még meg is köszöni...jaj, az már a Kánaán... :lol:
Az egyikőjük azt mondta:Ja, kérem úgy könnyű, ha profikkal találkozik az ember..... :lol: Nagyon jól esett.

Meg tegnap jött egy pasi kiabálva és mosolyogva távozott...A kolleganőm mondta, hogy na ezt csak kevesen tudják.Szóval ez a legnagyobb dícséret:az elégedettség.
tünci28

Tünciiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

MUNKÁS-ELADÓ nem kell? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Jaj, szintus, folyamatosan küldenek ám el tőlünk is..állandóan megy a para... :(
tünci28

Tünci

Ja kérem, ha ilyen elismerő szavakat kap valaki...... :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Vègeztem!Ngyon hosszu nap volt ez a mai!Megvolt a suli elsö napja:szuper volt! :wink:
Kèpzeljètek a szomszèd 2hètre indiàba megy a fèrje odavalosi,ès elvàlaltam a munkàjàt 2 hètig.....Egy auto szalont kell 2 hètig takaritanom! :wink:
Nem az èn területem :wink: ,de komolyan mondom tetszeni fog ez a dolog.Most este voltam megnèzni....-micsoda autok voltak ott...-,csak nèztem! :shock: :wink:

Betti!Anita!Hettuli! Tessèk,màr jelenkezni!

TISZTELT NÈVTELEN!

IGAZÀBOL NEM TUDOM ,HOGY MEGKESEREDETTSÈGED VEZETETT ARRA,HOGY ILYEN NYERSEN IRJ!?VAGY TÈNYLEG JO INDULATBOL???
NEM TUDOM,DE MINDENESETRE:MINDENKI UGY ÈLI MEG A SAJÀT FÀJDALMÀT AHOGY AKARJA,AHOGY TUDJA!VALOSZINÜLEG EZ IS ODAFENNT DÖNTÖDIK EL!!!
NINCS JOGUNK EGYMÀST IGY MEG ITÈLNI,MINDENKINEK MÀS ÈS MÀS AZ ERÖSSÈGE-GYENGÈJE!
IGEN HISZTIZUNK,SIRUNK HA OLYANUNK VAN ,MERT NEKUNK EZ TESZ JOT!!!ÈS ,HA NEKED EZ NEM TETSZIK AKKOR NEM KELL OLVASNOD ÈS NEKÜNK ITT AZ ÈSZT OSZTANOD!!!

OLVASD VISSZA AZ IRÀSOD PÀRSZOR ÈS RÀJÖSSZ MIÈRT REAGÀLUNK IGY!!!

UI:FOGALMAD NINCS ARROL ,HOGY PRIVIBEN MILYEN KÈPEKET KÜLDÖTT PL MELICSKE A KISLÀNYÀVAL BÜSZKÈLKEDVE!AKI IGENIS NAGYON KIEGGYENSULYOZOTTNAK TÜNIK!

KRISZTA!
Vendég

Csak vicc Tüncikém hisz én olyan messze vagyok tőletek.
Még most vízumom sincs,lejárt,sajna.....

Kép
Kép
szintus

LÀNYOK! LASSAN AZT HISZEM MÀR ÈRTEM MIÈRT CSINÀLNAK PÀRAN ZÀRT FORUMOT!
Vendég

Hasli ez nem is rossz meló.
Egy kicsit gyönyörködhetsz a szép autokban bár. :wink:

Kép
Kép
szintus

Lassan megyek,mert a pàrom gèpèt nyuzom (az enyèmnek k.o) ès követeli vissza! :D
Meg tusolni is kellene màr.... :oops:

Ja ès kellenènek smink modellek!!! :wink:
Vendég

Lyly!Neked holnapra igèrem a privit,mert hosszabbat akarok irni!
Vendég

Ugye azért nem olyan durva ez a dolog velem ahogy Névtelen hozzászólónk beállit engem. Köszönöm nektek, hogy ti is véleményt irtatok, mert igy nekem ez jó visszajelzés, hogy nem mindenkinek van rólam ennyire rossz véleménye. Én is azt gondolom különben, hogy ő haragszik a világra, vagy azokra, akiknek már van gyermekük és ezért ugrott igy nekem. Hát sajnálom én is őt és remélem meg fogja változtatni az életét, ha gyermeket nevelhet és nem lesz ennyire megkeseredett. Kivánom hogy igy legyen.

Kép

Kép
melcsike70

Na megyek jo èjt nektek!

Remèlem a többiekröl is hallunk a napokban!
Vendég

Na megyek jo èjt nektek!

Remèlem a többiekröl is hallunk a napokban!
Vendég

Hasli

Ha közelebb laknál mondanám hogy csinálj belőlem valami szépet. 1 jelentkező lenne modellnek.

Kép

Kép
melcsike70

Persze,hogy ismerünk ès szeretünk Meli! :wink:

Nèvtelensèg meg eleve nem szimpi mèg,ha alà is van irva!Remèlem a levèl iroja pedig kicsit vissza olvas ès ràjön,hogy nekünk is voltak böven tragikus dolgaink.Mèg valami ,ha valaki ennyi rossz dolgon megy àt akkor ,màr règ 1 bèkès nyugodt ember lennèl,s nem ilyen agresszioval irnàl!!Hiàba van megfüszerezve 1 kis jo indulattal az nem segit rajta! na ennyit a vèlemènyemröl!
Vendég

:wink: ok!Talàn egyszer mèg sikerül lètre hozni 1 talàlkàt! :wink:
Vendég

Na megyek ,àlmos vagyok! 8)
Vendég

Én is jelentkezek modelnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt lányok :) :) :)

Kép
Kép
szintus

Jó éjt lányok!

Holnap igaz dolgozok, de azért jövök.

Kép

Kép
melcsike70

Most értem ide, de látom, már mindenki elment...

Kedves Esztike, én is nagyon sajnálom, ami történt Veled. Felfoghatatlan csapás, rohadt, szemét döntése a sorsnak. Nem nekem címezted a mondanivalód, de remélem, elnézed, ha megjegyzem, hogy mindenkinek a maga bánata a legnagyobb. És ne feledd azt se, milyen céllal hozták létre ezt a topikot...hogy itt mindenki egymás vállán kisírhassa bánatát akár egy nap akár egy év vagy még több idő múlva. Mert olyan biztosan nem lesz, hogy egyszer már csak előrenézek és soha nem fog fájni ami történt, és az önsajnálat is elkísér az életünk végéig. Nem hiszem, hogy itt bárki mérgezné magát vagy a családját kóros reakciókkal, az meg, hogy szerinted fél év elteltével túl kellene lenni a dolgokon, nem lehet komoly.
Csak megjegyzem, hogy mi is hazahoztuk/hazahozzuk mindkét baba hamvait, és igen, itt lesznek velünk. Most így látjuk, érezzük jónak. Mi ebben olyan furcsa???

Zaha

Kép
Kép
zaha

Esztike!

Borzasztó ami Veled történt, nagyon sajnálom.
Senki sem tudja elképzelni a másiknak a fájdalmát, senki sem tudja átérezni a másik helyzetét, akkor sem , ha a tragédia hasonló. Merthogy nem vagyunk egyformák, mindnekinek a saját baja a legnagyobb, nincs olyan, hogy egyiknek rosszabb mint a másiknak! Merthogy a körülmények, a fájdalom, a tolerancia, az elfogadás, a megnyúgvás, a gyász az különbözik emberek között és nincs rá recept. Mindnekinek a saját útját kell végig járnia sajátos módon, sajátos időintervalumon belül. Neked a leírtak alapján sikerült tovább lépned és túl látnod a földi múló életen egy békés örökévalóságban. Nem a te sikered gondolom tudod. Annak és Azé aki megengedte a tragédiát, az adott Neked békességet is. Örülj és probáld másoknak is átadni hitedet, tapasztalatodat. Gondolom ez volt a szándékod, hiszen a soraidból a jó szándék kilovasható, habár azt nagyon vádaskódva és számonkérve tetted. Mi jogon? Mindenkinek joga van addig és úgy megélni a gyászát, ahogy akarja. Mégha bizarrnak is tartom, akkor sem hiszem, hogy jogom van beleszólni, hacsak nem kérdezik meg a véleményem és akkor is talán úgy probálom elmondani, hogy az amúgy szenvedő személyen még egyet ne rúgjak.. Az irigykedés egy ilyen helyzetben helyénvaló, érthető. Én nem is nevezném irigykedésenk, hanem a saját fájdalommal valós szembesülésnek, amit nehezen lehet elviselni. És ez is normális, ez is a gyógyulási folyamat része. Kényes fórum ez, hiszen van akinél az élet tovább megy defacto, és van akinél nem és van akinél még rosszabbra fordul. Itt segítenek egymásnak a Lányok, hogy mindenki a holtponton túl jusson, remélve, hogy egyszer még boldogok is lehetnek. Ne vedd el ezt tőlük! Ha segíteni akarsz, akkor van annak más módja is, ha pedig te is segítségre szorulsz, akkor ide nyugodtan jöhetsz.

Remélem nem bántottalak meg.

Kép
leda2002

Jó reggelt!

Bent vagyok szoliban. Ma még a madár sem jár erre. De vannak nyuszik. Azok futkoznak itt ki-be. Egyszer még megérjük, hogy lecsesznek minket, mert engedély nélkül ki-be bujkálnak a kerités alatt. :lol: A 86-os főút forgalommentes, néha egy-egy autó elmegy. De az is ritka.

Gondolom még mindenki alszik. De azért jelentkezzetek.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsikém,én vagyok az első.
:) :) :)

Reggel fél8-kor a telefon keltett!

Te hogy vagy?Mit melózol?

Kép
Kép
szintus

Szintus szia!

Hát miért kellett olyan korán csörrenteni azt a telót? Nem lett volna jó még egy kicsit alukálni.

Küldtem privit. ( egyébként szeretem csinálni.)

Fruzsina is már fent van. Én is éppen most beszéltem Barcival előbb kelt fel. Olyan hangja volt, mint aki egész éjjel énekelt. Kicsit félkómás volt. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Elolvastam a privit :)

Fruzsina visszaaludt,megitta a tejcikéjét,majd elaludt vissza.
Így szokta ő kb.10-ig huzza :lol:

Jaj a telefon.Áruljuk a robogót és azért hívtak az Isten háta mögül,Kosovo határáról,hogy eljönnének megnézni. :D :D :D
Tudod milyen messze van,vagy 500km.

Most pedig a férjem elment Újvidékre venni rá még valamit,hogy azt megcsinálja,mert ha tényleg eljön,akkor minden jó legyen a robogón.
Mondta neki a férjem,hogy nézzen közelebb robogót,de ő ehhez ragaszkodik.
Nos,majd látjuk mi lesz.De nagyon rátelepedett az alak.

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt, nemrég keltem, hú de vacakul aludtam, mindenféle vadállatok(medve, farkas, stb) voltaz álmomban, mind rámtámadt és le kellett lőni őket, az egyik megharapott....
Jól kipihentem magam.

Leda!
Neked külön örülök, hogy megint itt vagy ,remélem nem kerüljük el egymást mindig!

Zaha!
pont meg is szerettem volna kérdezni ,amit írtál....

Ezt egy ideje meg akartam írni, csak nem akartam már senkit ezzel szomorítani.Amikor még a kórházban voltam, sok orvos és nővér mondta, hogy az ilyen pár napos babákat igen sok esetben nem viszik haza,hanem a kórházra bízzák.Én akkor ezt borzasztónak tartottam, elképzelhetetlennek.De tudjátok azóta sokszor gondoltam arra, hogy egy olyan családban, ahol mondjuk csak egy kereső személy van és az is minimálbéren, az miből hamvasztaná, temetné el a kisababáját????
Semmilyen szerv,vagy hivatal egy másodpercig meg nem kérdi, van e erre mindenkinek pár százezer forint..és hány anya hagyja ott sírva, pont ezért........Mert az élőkről gondoskodnak a segélyek, a holtak nem számítanak nekik.....

Látom Bogika ma 7 hónapos.... :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci

Bogika 17-én lesz 7 hónapos csak ez a vonalzó valahogy megelőlegezi mindig. HUUUUUUUUUUUU még meg is ijedtem, hogy nem jutott eszembe. :oops: De aztán rájöttem hogy azért mert 15-e van ma csak.

Tünci

Én meg metróztam, és valami igen mérges ellenőr volt. mert ott akartam jegyet venni és csak úgy fogadta el, ha kettőt veszek és mind a kettőt kilyukasztom.

Te lőtted le a vadállatokat?

Ha meghal egy kicsi baba nem csak azt kell sok embernek figyelembe venni, hogy a lelkének hogy a legjobb. Mert tényleg nem tud mindenki ennyi pénzt hirtelen elővenni. És nem is tudom, egy anyai sziv meg is szakad ha a pénz miatt, nem tudja megadni a kicsikéjének a végtisztességet. Ebbe még belegondolni is szörnyű. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Ma megy valaki koszorúzni valahova? Nálunk ez még hagyomány, főleg azért mert apám egy egyesületnek az elnöke, ő hivatalból koszorúz, de mi is mindig elszoktunk menni. Főleg ha jó idő van, egy 10 perces séta. Hát azt hiszem én ma kihagyom. Ismert okokból. De a családom biztos megy. Barci mindig csinál valami hurkapálcikás zászlót vagy kokárdát amit leszokott tűzni. De most esik az eső már vagy 2 órája. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, itt nem esik az eső, szépen süt a nap,csak ugyi a szélnek fújni kell.

most összepakolok, aztán délután heverészek, a tévét be sem kapcsolom, mert úgyis lesz valahol valami balhé, amit ezek okvetlenül közvetíteni fognak.Az összes ilyen ünnep tönkrement már a politika miatt.
tünci28

Szintus

Csak óvatosan az ilyen messziről jött idegen vevőkkel. A férjem egyik kollégája is egyszer árulta a motorját, nem is volt olcsó, odaadta kipróbálni és azóta sem látta. Nem lehet senkiben megbizni.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Nálunk azért olyan kis békebeli még a koszorúzás. Hál" Isten. Pedig itt is vannak politikai rivalizálások, de olyan kis csendes, és nyugodt mindig ez az alkalom.

Kép

Kép
melcsike70

Azt hiszem én is megnézem az egyik mesét amit elhoztam magammal.

Kép

Kép
melcsike70

Igen,igazad van Melcsike,majd mondom is a férjemnek ezt.
Hu-ha az azért nagy szívás lenne.Most egy kicsit beijesztettél :?

Nálunk is gyönyörűen süt a nap.Ez engem mindég feldob egy kicsit. :)

Tünci elég nehéz álmod volt.Nekem is vannak időszakok az életemben,amikor rosszakat álmodok.Még egy nagyon-nagyon stresszes munkahelyen melóztam hát ne mondjam,hogy milyen álmaim voltak.Soha sem tudtam igazán kipihenni magam.

Kép
Kép
szintus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?