Sziasztok!
Noi,
Azta, ilyen sokat hízott Liliána?! Nagy gratula! Most aztán tényleg jól megelőztétek Dorkát, mert Ő most nem nagyon akar hízni, de egyelőre nem aggódom, mert az arca azért még kerekedik
Alvás
Írásodból nekem úgy tűnik, hogy egy nagggyon kiegyensúlyozott mama írta
Átfordulás gratu, és amúgy mindenhez.
Nagyon ügyi kiscsaj!
Mi is a 3- as pelust hordjuk (Pamp.), és eddig a csacsis volt a kedvenc (de abból valamiért olyan kevés van
), de most valahogy mumus lett belőle, mert mindig mikor felvesszük, utána egészen biztosan hatalmas pocakfájás lesz sírással
Hogy viselte a 2 db oltást? Nagyon sírt? Váltott lábba kapta? Mihelyt megkapta az elsőt, azonnal kapta is a másikat?
Judit,
Köszi a karácsonyfát
Ismertek, teljesen odavagyok a karácsonyért!
De most beérem ezzel a Húsvéttal is
Hát ezért a kék alapon fekvős képért totál odavagyok. A lábas is nagyon cuki!
Én is szoktam nagyon közeliben fotózni Kismanó kezeit, szemét, fülét, lábát, de a képen olyan hatalmasnak tűnik, de amúgy meg én tudom, hogy igazából mennyire aprócska.
Nálunk nem a köldöke szokott kakis lenni, hanem néha a háta
Viszont ami tökre fura, hogy mostanában állandóan fogni akarja Dorka a fenekét peluscsere közben, szóval nagyon kell figyelnem, hogy ne legyen kakis a keze
Úgy tűnik, Neki ez a perverziója! Mármint a kaki minőségének ellenőrzése. Bocsi a részletekért!!!!
Detti,
Még nem is gratuláltam a nagy nyereményhez!!! Gratu!!! Szerintem Lottóznotok is úgy kéne, hogy ahova LeviCirmancs bök, azt ikszelitek! De ha bejön az ötös, akkor dobj meg 10%- al az ötlet miatt!
Ági,
Daninak nagyon köszönjük a kutyusos képet, nagyon ari. És egyben megragadom az alkalmat, hogy GRATULÁLJUNK AZ ELSŐ HELYEZÉSHEZ!
Buksi,
Köszi a vízhőmérsékletes tippet, látod, én erre hirtelen nem is gondoltam.
Vérvétel kontroll ügyben mennek a nagy drukkok!!!!!!!!!
Lányok, nem tudjátok, hol lehet színváltós (ún. mimikri) CAM- ot venni? Mert nem csak Kismanót, hanem még magamat is hozzá kell öltöztetni. Ez, ami nálunk van kivételesen kölcsönkapott és nem mi vettük, de eléggé lila színű, és én nem vagyok az a lilás alkat.
Megjegyzem a férjem bátyjának 4 gyereke van és gyakran találkozunk, de még sosem jutott eszükbe, hogy bármit is kölcsönbe adjanak
Azazhogy mindig megemlítik, hogy "végülis oda tudják adni" a dolgokat, de aztán mindig "elfelejtik", mi pedig nem vagyunk azok a könyörgős fajták. Így sajna mindent mi veszünk meg. Jó, mi?! A CAM- ot is a mamám barátnőjének a családjából valaki adta kölcsön. Egy olyan ember, akivel 2 évente találkozunk 1- szer!!!
Ann,
Igazából nem is mi alakítjuk Kismanó napirendjét, hanem Ő maga. Ebben szerintem eléggé szerencsések vagyunk. Kismanó igényelte a 8- as ágyikóban alvást, mert itt voltunk a nappaliban, és egyszer csak azt vettük észre, hogy a kanapén feküdve befordult és aludt.
Kispapi egyelőre nem engedi, hogy feltegyem azt a képet, amint a babygym alatt játszik, de valamilyen úton- módon majd megoldom, jó?!
Ja, elfelejtettél képet feltenni Hamiról! Nem baj, én kalózkodom a másik topicban, oda járok Hamit nézegetni!
Fiona,
Lééégyszi tegyél fel képet Zebiről!!! Én már olyan kíváncsi vagyok Rá!
IKEÁs csellengés
Bőrülőgarnitúra: irigyellek, mi olyat szeretnénk venni, de csak majd a költözés után. Ide ugyanis már nem tudunk bútorokat hozni, mivel többnyire az anyósom bútorai vannak itt (de Ő nem itt lakik!). Szóval jövőre építkezünk, s csak utána lehet totál a saját igényeknek megfelelően bútorozni. Már úgy várom!!!!!
Timi,
Ne szaladj mindig el, írjál kicsit Kristófról!!!
Brigi,
Én következetes?! Á, nem is! Dorka akarta így. Hogy aludni szeretne rögtön fürcsi után. Én egyébként eléggé vajszívű vagyok; már előre félek a következetességtől!
Írj Zsófiról egy kicsit!!!!
Zita,
Csuda aranyos Matyi ezeken a képeken! És látszik a pofiján, hogy mennyire élvezi a mászást. Kitárult előtte a világ!!!!!
Na, most megyek, a következő levélben magunkról is írok.
Puszi!
Vic
Ui.: Jelentem fogdokimnak arany keze van! Fogaim alakulnak (tulajdonképpen nagyon apró lyukak voltak, összesen 3), de már csak 1 fog van hátra, Húsvét után, és utána VÉGEEEE!