Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Vic, ülle, mennyel Kép nagyon jól hangzik Kép Hami nem is tudom, h miket mond, mert annyi mindent dumál össze-vissza. "Aja"- az én vagyok = ráfogom! "Amma" - ez vmi cici féle, kaja "Embú"és "Ebú"-ez vmi nagyon nagyon rossz. Ejó, ejógó továbbra is megy, meg "dzzzzlla", "edzzló". Meg mondom, nemtom, mert egy szóáradatot mond és nemtom kihalászni belőle a szavakat Kép
fogorvos Kép
Babának 8kor ágyban a helye program - jó Kép Mi fürcsi után már soha nem játsszunk, sőt, mióta meguntam, h nem alszik el egyből fürcsié-szopi utána bevezettük, hogy az utsó 4-5 között szopi után már nincs alvás. Így rendesen kifárad és alszik. Mondjuk ezt köetően nekünk más a módszerünk, mert marad, ahol bealudt és még kap egy szopit 11 tájban. 7x eszik egy nap - néha 8x, mint az újszülöttek KépKépKép
Kispapit szeretném látni a babygym alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! léccilécci Kispapiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Detti, ekcéma KépKépKép mé félsz a méreckedéstől? Csak ráfér még a mérlegre! Kép

Bogi, csak csatlakozni tudok a többiekhez: nagyon sajnálom és nekünk nyugodtan elmondhatod! Kép Egy gyerek születése sztem nagy megpróbáltatás egy kapcsolatnak, egy amúgy gyenge lábakon álló kapcsolatot ritkán erősít meg, legalábbis sztem.

Ági, irigyellek, no nem a raplis hajnalért, hanem a többiért, miáltalában 6kor kelünk, kisebb csoda ha 7 kor és óriási, ha 8 kor, pedig régen (1 hónappal ezelőttig) ez utóbbi volt a divat... Írok én Hamiról, csak naon kevés az időm... te is mesélhetnél többet Kép

Fiona, takonykór Kép tanulás Kép Ügyi legyél!

Judit, csípőszűrés Kép
Volt már, h átrendezték a topikokat, így én nem csodálkoztam. egyszer a MÁVos topicot tűntették el a balfenéken, de az is meglett KépKépKép

Tigri, ilyen gyönyörű lyánynak semmi baja nem lehet, nyugi Kép

Detti, nagyon ügyi a kispasi nyereményileg, ha úgy jönnek a nyeremények ahogy nő, mehettek nagyobb lakásba Kép
Fru szülinapját onnan tudtam, hogy okos vagyok, meg ügyes Kép (meg pár napja megjelent a monitoron, ha figyelmesen olvasol Kép)

Noémi, csak meglett az a 2 oltás egyszerre??? KépKépKép nagyon nem értek egyet Kép Utána úgyis kettesévelkapja 4 és 5 hós Kép 61 cm nagyon jó és a súlya is nagyon szépen alakul - mi is 3as pelust hordunk! Kép Örülök, hogy jól vagytok és minden pozitívan alakul! Kép ne tessék eltűnni!!

Fru, talit akkorra szervezzünk, amikor nem lesz hideg! utálom, ha befagy a s.ggem Kép Egyébként meg taliznak-tok nagy szervezés hiányában is... én meg irigy irigy... Forgó-zenélő csoda nekünk nagyon bevált Kép Nyügi Hamit megnyugtatja + szegény el akarja őket kapni, de nem nagyon megy. Ilyenkor hasra fordul és úgypróbálja, feje meg az égben Kép
Alvásról: már leírtam párszor, de talán még nem unom magam, hogy én hogy csinálom: figyelem a kiscsajt, h mikor fáradt és ha ásít + szemdörzsi, akkor alszi van = altatom. Mostanában ez = azzal, h kimegy az erkélyre babakocsiban, de régebben ringattam. Ha nem altatnám, akkor egy idő után túlesik a holtponton és rendben van megint, de sztem ez nem tesz jót az idegrendszerének, így én nagyon figyelek az alvására.
Most úgy 3x alszik egy nap 1-2 órákat - összesen: éjjel 9-10et + nappal kb 4,5-5 órát.

Zitus!!! Óriási gratula a mászáshoz - képet nagyon kérünk ám!!!!! KépKépKép

Most vmiért semmi időm nincs, egyrészt a lakás, másrészt ajutót akarunk venni és tök ideg vagyok, mert a nincsből qrva nehez...

Hamcsi ma elég nyügi sajna, úgyhogy mennem kell. Majd teszek fel képet is.

Cupp
Ann
annann

Na megkértem kispapimat, hogy vigyázzon Zebire amig irok nektek. Kép

Bogi!
Szia itt is! Ne add fel a reményt szopi ügyben! A homeo-s bogyo biztos bejön, csak ne idegeskedj!
Persze könnyü ezt mondani. Nekem attól is elkezdett apadni a tejem, hogy az anyám 3-szor elmondta, hogy azért szopik olyan gyakran az én gyerekem mert nincs elég tejem.

Fruzsi
Utólag is boldog szülinapot! A nemalvás nálunk is játszik. Kiszámoltam hogy az én Zebikém naponta összesen 12 órát alszik. Ebből éjjel 6-9 órát.
Emellett nekem naponta kb. 5-6 órát sikerül aludnom 2-3 részletben! Lehet, hogy Zombi leszek???

AnnAnn!
A szoptatás mint ujszölötteknél Kép Kép Kép
Ha ez vigysztal, akkor még mi is itt tartunk. Már elmult(unk) 2 hónaposak és még csak a héten sikerült elérni a 3 óránkáénti evést. (és még igysem mindig jön össze)

Noémi!
Tényleg nem lehet semmi a két oltás egyszerre. Két külön lábába kapta vagy egybe?

Éjszakai alvás ügyben én egyáltalán nem tudok dicsekedni. Még mindig 3 óránként szopik. Már többször megpróbáltam kihuzni az időt és néha sikerül is 4 órát aludnia, de akkor közbejön valami ami nyügössé teszi (szeles idő, taknyosság, hasfájás...stb.) és visszaesik. Ilyenkor odaveszem a hitvesi ágyba és megszoptatom. Ám nincs szivem visszavinni a szobájába, ha végre elaludt. Ezért én költözök át a vendészobába aludni és otthagyom a páromra a babát. Kép
Az ágyrol még nem tud leesni, mert az ágy szélén a matrac egy kicsit felfelé puposodik. Különben is mindig begurul a párom mellé, mert arra lejt a matrac Kép

Ma a nagylányom itthon hagyta a kifujt tojásokat, amit a suliba kellett volna vinnie. Igy kénytelen voltam Zebit betuszkolni a kocsiba és elvittem a tojásokat a lányomnak a sulijába. Mivel a lányom sulija a XVI-kerületben van , igy utána gyorsan elszaladtam az IKEÁ-ba is. Szerencsére Zebi végig aludt, igy tudtam egy kicsit császkálni és csorgatni a nyálamat.
Kinéztem egy uj ülőgariturát, de még nem merem megvenni, mert félek, hogy pár hónap mulva a tipegő , mindent összemancsoló Zebi nagyon leamortizálná. A mostani bőrülőgarniturát utálom!!! Télen hieg és nyárom meg meleg! Kép(( Brrrr!
(pedig maszatolás szempontjából nagyon praktikus)

Texco-s habtapit mi is vettünk ám! Zebi imádja! néha épitünk belöle egy kis kuckót neki és akkor körbe körbe forgatja a fejét. Kép

Ha valaki Babygym-et keres, akkor a CORA-ban lehet kapni egy márka nélküli aranyos fajtát 2.500 Ft körül.
Karácsony előtt ugyanez 6.000 volt. Nem multifunkcios, csak a tetejéről lóg le egypár plüss figura (csörgős virágfej, egy sipolos pocaku maci és egy zizegős szárnyú lepke), valamint az oldal merevitőkön forgódob forgolapát és golyo van.

Végre tudtam nektek irni, bocs az össze-vissza témákért. Most mennem kell, mert Zebire rájött a délutáni nyafi.

Fiona
fiona

Ann!

Látom működik még a gyerekhibernálós módszer Kép, Kristóf is csak kint alszik a babakocsiban, de a téli hideget jobban szerette, mint a mostani jóidőt.

Megyek fürdetni, mert nagyon nyűglődik a fiatalember.
johitimi

Timi, tood, h Kristófodtól tanulta KépKépKép
annann

Bonjour Hölgyek
Ami a fagyasztást illeti, az ránk is igaz volt, ugyanis a mai Margitszigeti flanga kézdermesztő volt. Szerencsére a kiskorúak élvezték, és mi (Andi, Aranka+én) is ennek ellenére. Hiányoltunk minden nagyszájút KépKépKép

Lénácska szokásos áriáját gyakorolja, igy most nem tudok hosszan visszaolvasni. Egy kis nyugalmam akkor volt, mikor a köldökig kakis (!!) pelusát kinyitottam, s a meleglevegőgyártó ventillátorral szellőztethette a kis altestét. (ajánlom szemfülesek figyelmébe az ekkortájt szobán uralkodható illatokat Kép) Egy lesifotót készitettem, de nem arról, amire ti gondoltok, viszont nem birtam kihagyni, hogy fel tegyem nektek, sorry, akinek ettől lelassul a NET.
Bocsi, este olvasok, irok
J+L(ábacskás)

Kép
holophernes

Sziasztok!

árvíz ügyben annyit sikerült elérni,hogy a közös képviselő ír egy szigorú levelet nekik a közösségben élés szabályairól. Hát ez is valami...

Detti,Vic,

Ügyesek vagytok az esti 8-as lefekvéssel,Vencel 10-nl hamarabb nem hajlandó aludni. Ha hamarabb van fürcsi meg szopi,akkor még egy kicsit beszélget,játszadozik,hol egyedül ,hol velünk. Bár ő azért a hajnali szopi után még 9-10-ig alszik.

Ann!

Igazad van,hogy nappali szundira is szükség van, de rájöttem ,hogy nálunk ez csak rajtam megy. Hiába rakom le szundítva, két perc múlva felébred /ha nem azonnal/. Ébren meg le sme lehet rakni. Úgyhogy eldöntöttem,ilyen esetekben mindketten alszunk. Biztos az én idegrendszeremnek is csak használ Kép Nálunk amúgy az "aja,haja" dolog az a kajára vonatkozik,bár szerintem a kaja-cici-anya,az mind egy cspat Kép

Bogi!

Nagyon sajnálom, bocsi,de azóta más topikon is láttam részletesebben,mi újság nálatok. nagyon sajnállak,meg a picit is,biztos ő is nagyion szenved az egésztől. Miért vállatátok be a gyereket? Ő is akarta?

Detti!

Sajna az utóbbi időkben a szex az nálunk nem Kép,hanem Kép

Csajok!

Holnap megyünk vérvétel-kontrollra,szorítsatok!

Jó éjt!

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok!

Kaptam egy nagyon klassz írást meg képet a barátságról, valaki igényt tart rá?

Judit:néha mégis az az érzésem, hogy bizony beléptünk a kamaszkorba. Néha ooolyaaannn makacs ez a csaj!!!Kép) A lábacskás kép valami szuperjóóóó! Ügyes vagy!

sztigris: jobbulást a családnak! tábla ok!

Fiona: jobbulást Zebinek neked meg kitartást a vizsgákhoz!!

DZita: gratula és egy nagy pusszancs Matyikádnak, mert olyan ügyes!

Fruzsi: utólag is boldog szülinapot. Mi is kaptunk egy forgó-zenélő (vackot) az ágyikó fölé, de már nem nevezem vacaknak, mert bizony sokszor elbűvölte Zsófit is , mikor nyűgi volt és nem tudtunk már vele mit kezdeni!

Vic: gratulálok a következetességetekhez (vagy háromszor visszaolvastam, hogy jól írtam e le ezt a szót), hogy Kismanót ilyen ügyesen rá tudtátok "nevelni" az esti 8-as elalvásra. Szerintem ez Kismanónak is jó, meg nektek is! csak így tovább!

Kisbuksi: miért is nem dobhatod be azt a cetlit abba a postaládába?? ha másból nem ért a felettetek lakó....(persze csak vicc volt, de megnézném aszomszéd arcát, mikor kiveszi a cetlit a ládájából...) Tényleg borzasztó lehet folyamatosan elázni! Gyústsátok fel a lábtörlőjét, hátha attól észbe kapKép

Bogi: üdv közöttünk, nyugodtan panaszkodj csak, az mindig jót tesz, ha kiadja magából az ember az érzéseit. Sajnálom, hogy ilyen kusza a magánéleted, remélem mihamarabb rendbe jön!

Detti: milyen foltocska van a picid combiján? Zsófién is volt, a lábszárán is, meg combin is, de nagyon sokat olajoztam és bár sokáig tartott( vagy 2 hónap), de elmúlt. Én is ekcémára gondoltam, de mivel nyom nélkül elmúlt, remélem mégsem az volt.

Mára ennyit, hulla vagyok. Szép álmokat mindenkinek. A már alvó Zsófi és a még nem alvó anyja
hálósipka

Üdv a Pöttömöknek!

Végre én is ideértem a géphez és kicsit tudtam olvasgatni is. Köszönjük a gratulációkat és megpróbáltam lefotózni a lehetetlent, mert biza a videofelvétel sokkal jobb, de hát azt ugye nem tudom ide biggyeszteni Kép
Tehát néhány kép a mászásunkról, közkívánatra.
Kép

Kép

Kép

Kisbuksi: vérvételre megy a drukk!, árvíz ellen nincs orvosság, de a lábtörlő felgyújtásának javslata(már nem tudom ki volt) tetszikKép

Judit: talpacskákKép, jól láttam, hogy te szoktál üvegfesteni?

Fiona: IKEÁS-kiri tök jó, további ily megmozdulásokat

Detti, Vic: irigyellek benneteket, hogy este így elalszik a gyerek, mi 10-ig fárasztjuk, aztán szó nélkül alszik és átalussza az éjjelt, kemény 10 napja!

Vic: fogdokiKép

Ann: beszélgetés Kép, néhány "szóban" Matyimra ismertem,pl: ebú, embú, ejó, any,aja

Bogi: üdv közöttünk, nagyon szomorú, hogy nem sikerül a házassságotokon javítani, de naygon vigyázz magadra, hisz ott az a csöpp ember, akiért érdemes a csillagokat is lerázni az égről! Képet nem tudsz feltenni?

Sztigris: Köszi a táblát!

Pussziii, Zita
zitus

Lányok! Ezt a fekvés dolgot rosszul írhattam le. Az, hogy nálunk 8-1/2 9-kor fekvés van, nem jelenti azt, hogy alszik is, csak az esetek 80%-ban. Máskor az ágyában van, és elvan Kép

Folt: 1cm átmérőjű rücskös pirosas durva folt. Az Elocom javított rajta mára, bár az elég durva cucc. Még nekem is elmúlasztja pár óra alatt.

Na mék szobadekorálásra, aztán meg a védőnyanyához. Ann! Mérleg Kép

Juditnak: Kép
Detti

Sziasztok!

Noi,
Azta, ilyen sokat hízott Liliána?! Nagy gratula! Most aztán tényleg jól megelőztétek Dorkát, mert Ő most nem nagyon akar hízni, de egyelőre nem aggódom, mert az arca azért még kerekedikKép
AlvásKép
Írásodból nekem úgy tűnik, hogy egy nagggyon kiegyensúlyozott mama írtaKép
Átfordulás gratu, és amúgy mindenhez.
Nagyon ügyi kiscsaj!
Mi is a 3- as pelust hordjuk (Pamp.), és eddig a csacsis volt a kedvenc (de abból valamiért olyan kevés vanKép ), de most valahogy mumus lett belőle, mert mindig mikor felvesszük, utána egészen biztosan hatalmas pocakfájás lesz sírássalKép
Hogy viselte a 2 db oltást? Nagyon sírt? Váltott lábba kapta? Mihelyt megkapta az elsőt, azonnal kapta is a másikat?

Judit,
Köszi a karácsonyfátKép Ismertek, teljesen odavagyok a karácsonyért!
De most beérem ezzel a Húsvéttal isKép
Hát ezért a kék alapon fekvős képért totál odavagyok. A lábas is nagyon cuki!
Én is szoktam nagyon közeliben fotózni Kismanó kezeit, szemét, fülét, lábát, de a képen olyan hatalmasnak tűnik, de amúgy meg én tudom, hogy igazából mennyire aprócska.
Nálunk nem a köldöke szokott kakis lenni, hanem néha a hátaKép Viszont ami tökre fura, hogy mostanában állandóan fogni akarja Dorka a fenekét peluscsere közben, szóval nagyon kell figyelnem, hogy ne legyen kakis a kezeKép Úgy tűnik, Neki ez a perverziója! Mármint a kaki minőségének ellenőrzése. Bocsi a részletekért!!!!

Detti,
Még nem is gratuláltam a nagy nyereményhez!!! Gratu!!! Szerintem Lottóznotok is úgy kéne, hogy ahova LeviCirmancs bök, azt ikszelitek! De ha bejön az ötös, akkor dobj meg 10%- al az ötlet miatt! Kép

Ági,
Daninak nagyon köszönjük a kutyusos képet, nagyon ari. És egyben megragadom az alkalmat, hogy GRATULÁLJUNK AZ ELSŐ HELYEZÉSHEZ!

Buksi,
Köszi a vízhőmérsékletes tippet, látod, én erre hirtelen nem is gondoltam.
Vérvétel kontroll ügyben mennek a nagy drukkok!!!!!!!!!

Lányok, nem tudjátok, hol lehet színváltós (ún. mimikri) CAM- ot venni? Mert nem csak Kismanót, hanem még magamat is hozzá kell öltöztetni. Ez, ami nálunk van kivételesen kölcsönkapott és nem mi vettük, de eléggé lila színű, és én nem vagyok az a lilás alkat.
Megjegyzem a férjem bátyjának 4 gyereke van és gyakran találkozunk, de még sosem jutott eszükbe, hogy bármit is kölcsönbe adjanakKép Azazhogy mindig megemlítik, hogy "végülis oda tudják adni" a dolgokat, de aztán mindig "elfelejtik", mi pedig nem vagyunk azok a könyörgős fajták. Így sajna mindent mi veszünk meg. Jó, mi?! A CAM- ot is a mamám barátnőjének a családjából valaki adta kölcsön. Egy olyan ember, akivel 2 évente találkozunk 1- szer!!!

Ann,
Igazából nem is mi alakítjuk Kismanó napirendjét, hanem Ő maga. Ebben szerintem eléggé szerencsések vagyunk. Kismanó igényelte a 8- as ágyikóban alvást, mert itt voltunk a nappaliban, és egyszer csak azt vettük észre, hogy a kanapén feküdve befordult és aludt.
Kispapi egyelőre nem engedi, hogy feltegyem azt a képet, amint a babygym alatt játszik, de valamilyen úton- módon majd megoldom, jó?!
Ja, elfelejtettél képet feltenni Hamiról! Nem baj, én kalózkodom a másik topicban, oda járok Hamit nézegetni! Kép

Fiona,
Lééégyszi tegyél fel képet Zebiről!!! Én már olyan kíváncsi vagyok Rá!
IKEÁs csellengésKép
Bőrülőgarnitúra: irigyellek, mi olyat szeretnénk venni, de csak majd a költözés után. Ide ugyanis már nem tudunk bútorokat hozni, mivel többnyire az anyósom bútorai vannak itt (de Ő nem itt lakik!). Szóval jövőre építkezünk, s csak utána lehet totál a saját igényeknek megfelelően bútorozni. Már úgy várom!!!!!

Timi,
Ne szaladj mindig el, írjál kicsit Kristófról!!!

Brigi,
Én következetes?! Á, nem is! Dorka akarta így. Hogy aludni szeretne rögtön fürcsi után. Én egyébként eléggé vajszívű vagyok; már előre félek a következetességtől!
Írj Zsófiról egy kicsit!!!!

Zita,
Csuda aranyos Matyi ezeken a képeken! És látszik a pofiján, hogy mennyire élvezi a mászást. Kitárult előtte a világ!!!!!

Na, most megyek, a következő levélben magunkról is írok.

Puszi!

Vic

Ui.: Jelentem fogdokimnak arany keze van! Fogaim alakulnak (tulajdonképpen nagyon apró lyukak voltak, összesen 3), de már csak 1 fog van hátra, Húsvét után, és utána VÉGEEEE!
Victoria

Valamit elfelejtettem Nektek elmesélni:
Tegnap csatot akartam venni Kismanónak, mert már nagyon oda kell figyelni, ne lógjon a szemébe a haja. A következő párbeszéd zajlott le:
Én:"....Szeretnék egészen apró csatokat venni!"
Eladó:"Rendben. Mennyire pici kislánynak lesz?"
Én:" Ott fekszik a babakocsiban"
Eladó (döbbent arccal, dadogva):"És mégis mennyi idős?
Én:" holnap lesz 3 hónapos!"
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Viszont mihelyt kicsit erősödik a haja, veszek Neki valami apró hajgumit, mert tudom, hogy ezek a pici csatok balesetveszélyesek, szóval ha a hajában van, akkor nagyon oda kell Rá figyelni, nehogy a szájába vegye!
Lehet, hogy zseléznem kéne a haját? Miért nem találták még fel a baba hajzselét?! Kép

Jaaa, MA VAGYUNK 3 HÓNAPOSAK!!!!!!

Puszi,

Vic
Victoria

Vic, DORKA!
Gratula a 3 hónapossághoz!!!

Kép
Zita és Matyi
zitus

Heló! Itt küldöm nektek a rapp ladyt....

puszi: Zsófi+BrigiKép
hálósipka

Sziasztok Lányok!

Buksi!

Igen, akartuk, mindketten, csak nem hittük, hogy ilyen nehéz és macerás terhességem lesz. Így aztán idáig jutottunk.
De jelentem, tegnap fordult a kocka.
Hazajött, és az egész délutánt velünk töltötte.
Sétáltunk, ő vígasztalta Lilit, mert eléggé nyűgös volt. Szegényem egész nap nem kakilt, és a végén már a cici sem kellett neki. Aztán egy kis kamillatea meghozta a hatást, és hamarosan tudott enni is. Aztán mi is tudtunk egy kicsit egymással foglalkozni, és most úgy tűnik ennyi elég volt neki ahhoz, hogy jobban érezze magát, és én is.
Úgy döntöttünk, mégis megpróbáljuk, nemcsak Lili miatt, hanem miattunk is.

http://www.different.hu/partners/gyacse/jaksy/
Ez Lili honlapja, itt vannak képek.

Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogiii cuki ez a Lili nagylány!

Vic! Csat Kép Kép

Most voltunk a védőnél. Súly: 6780gr, hossz: 64cm, fej: 40, melly: 41. Hátnemtom. Alig fért fel a mérlegre, a lábát fel kellett húzni. Kép
Majdmég.
Tényleg! Tudom, hogy intim vagyok, de mért van gond a szexel, akinek van? Vagy ne legyek kíváncsi? (Nekünk jobb, és több Kép, mint valaha Kép Kép )
Detti

Sziasztok!

Ann!
Hibernálás Kép Kép Kép

Vic!
Nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődsz utánunk. Az-az igazság, hogy mire este odajutok a géphez már olyan fáradt vagyok, hogy elolvasgatom, amit írtok, aztán bezuhanok az ágyba.

Kristóf egyébként köszöni jól van. Ma 4 hónapos, szépen növöget, beszélget, nagyokat mosolyog, imádja, ha foglalkoznak vele, azt szeretné a legjobban, ha folyamatosan ölben lenneKép.
Még szopik, de 3-4 napja gyümölcsöt is kap, mert éhenkórász, mint a bátyja Kép, a 4. napon bevágott fél üveg gyümölcsös bébiételt.
Mi még mindig éjszakázunk, felébred enni, aztán szerencsére visszaalszik, ritka az olyan éjszaka, hogy szórakoztatásra vágyna Kép.
Forgolódás iránt nem mutat különösebb érdeklődést, a játékaival szeret nagyon játszani.
Délelőtt még általában alszik, de délután 2-3 után már nem igazán alszik, fent van lefekvésig. Hát, nagyjából ennyi van velünk.
Most szeretnénk elkezdeni hirdetni a házunkat, aztán ha eladtuk, kellene találni helyette egy másikat, úgyhogy ezen a nyáron sem fogunk unatkozni.

Nem csodálom, hogy meglepődött az eladó, amikor csatot akartál venni a lánykádnak, eszméletlen hogy lehet egy pici gyereknek ennyi haja Kép.

Kisbuksi!
Nem irigyellek az áztatós szomszédod miatt, az egyik ismerősöm most fogja kitapétázni az alatta levő lakó szobáját, mert eláztatta és még biztosítása sincs.
Összebújás férjecskémmel nálunk is mókás, mert a 3 gyerekből egy tuti felébred. De legalább a fogamzásgátlással nincs gond Kép.

Zita!
Nagyon aranyosak a képek a kisfiadról.

Detti!
Sajnos ekcémától mi is szenvedünk, Kristóf nagyon sok mindenre allergiás. Azt javasolták, hogy váltsak mosóport, az Arieltől láng vörös lett az egész teste, iszonyúan nézett ki, akkor azt hittem, hogy mehetünk vele az ügyeletre, de sikerült valamennyire elmúlasztani. Mióta nem eszem semmilyen tejterméket és mással mosom a ruháit jobb a helyzet, de folyamatosan van ekcéma a bőrén foltokban. Az Elocommal nagyon vigyázz, mert nagyon erős, szerintem csak akkor érdemes használni, ha nagyon csúnya az ekcéma. Különben elég, ha minden este testápolózod a bőrét, a gyerekorvos biztosan ír fel nektek, meg olajat teszel a fürdővízbe. Enyhe esetben nekünk a homeopátiás bogyók is beváltak, a nagyoknál is és ritkábban Kristófnál is. Nem tudom mit nyertetek, de gatulálok én is. Ha tuti lottószámokat is tud a gyermeked, küld már el légyszi Kép!

Bogi!
Megnéztem a képeket, nagyon aranyos a kislányod.

Na megyek, Johival megcsináljuk a leckéit, hogy a tavaszi szünetben már ne kelljen foglakozni vele.
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra:
Timi+Kristóf
Kép

u.i:Margtszigeti séták miatt nagyon irigykedem, nekünk sajnos nagyon messze van
johitimi

Sziasztok! itt küldöm rapp lady-t

Kép

Zsófi és Brigi
hálósipka

Sziasztok, először kaptok egy képet, osztán ha a lyányom is hagy = nem ébred fel idejekorán, akkor írok is + olvasok.
Pusszancs
A
Kép
annann

bocsi, mikor visszanéztem, nem volt sehol a kép és azért próbáltam meg mégegyszer...most meg duplán van...ugye elnézitek ezt egy kezdő netezőnek??Kép)
Köszi!

Vic: nagyon jót nevettem a csatos párbeszéden!Kép)

Bogi: remélem tényleg sikerül rendbehozni a kapcsolatotokat. Nagyon szorítok nektek. (bár őszintén szólva az a próbáljuk meg mégegyszer nálam sohasem működött és nem is nagyon hiszek benne. De ti legyetek a kivételek és mutassátok meg, hogy nincs igazam!)
a linket amit megadtál, az nálam nem működik, lehet, hogy én vagyok benga??

Detti: ekcémaKép(

Timi: nagyon érdeklődő pofit vág Kristóf! Pár hetesen Zsófinak is ilyen "dús" volt a frizujaKép)

MOst szaladunk sétálni, csodásan süt a nap.

Zsófi és Brigi
hálósipka

Na, akkor itt vagyok..

Judit, nagyon édi kis tapik Kép Profi vagy, h le tudtad kapni rugdosás közben Kép

Buksika, nálunk cici-kaja-anya csak akkor 1 sapat, ha éhes, ha csak azt akarja, h vegyem fel, akkor "aja" van van "ennye" Kép Totál különbözően szól Kép
Vérkontrollra drukk hegyek!

Zitus, mászás szuper!!!. Jól látom, h sűrűsödik a haja? Nagyon édi! Kép

Vic, képet tettem fel, látod? Kép Nekünk is ha kifolyik, a háta lesz olyan... Kép Ha a Liberóból folyik ki - abból a pisi is kifolyik - akkormeg a lábánál, vagy vhol oldalt... nem veszek Liberót! Kép
Színváltós CAM Kép
Csatos story nagyont etszett... mikor jutunk mi el oda? KépKépKép
Nagyon boldog 3 hót nektek!!! KépKépKép

Brigi, RAP lady KépKépKép

Bogi, ezek aztán a jó hírek Kép Sok erőt kívánok nektek! Ez a kép - képaláírásal együtt naggyon jó! Tényleg, mintha ezt mondaná Kép

Detti, nem kell beszarni, látod, nagyon szépek vagytok. Na most képzeld el, h Hami is pont ilyen hosszú, csak 1 kiloval kisebb, de a feje, kb 2-3 cm-re nagyobb (ezt most nemtom, mert régebben mértem, akkor volt 41..) Hogy beleférjen az a temérdek ész!!!! KépKépKép

Timi, de jó, h végre írsz! Jujjj ez az Ariel történet nem semmi Kép Szegény Kristóf!!! Olyan édin mosolyog, imádnivaló! Kép Séták miatt legyünk ketten irigyek, jó? Kép

Most meg el kell mennünk Berénybe, mert megjött az anyukám ajutójára az az eblakemelő, ami elromlott - persze elektromosan semmi baja, csak egy müa pöcök tört le róla, de ki kell cserélni az egészet természetesen... HURRÁ!

Na csók.
Ann
annann

Ann!

Ne is mondd, én is kivoltam, amikor levetköztettem a gyereket fürdéshez és a fején kívül lángolt az egész teste. És belegondoltam hogy mennyire fájhatott és viszkethetett szerencsétlennek. Most úgy néz ki, hogy az Amway bébi mosóporát bírja (világos, hogy a legdrágábbatKép ).
Megküzdöttem a járókával, amit az unokatesómtól örököltünk, lemostam, mert koszos volt, kipróbálom, hátha elvan benne a kisfickó. Majd teleaggatom a játékaival.

Leszúrtak a gyerekeim, hogy mindig csak az öccsükről küldök nektek képet, úgyhogy íme a másik két gyerkőcöm (szóljatok, ha untok már minket Kép )

KépKép
johitimi

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni, de most bepótolom!Kép

Köszi a bókokat Ann, Vic, Zita, Judit és mindenki aki megnézte a lánykáimat!Kép

Ann, Brigi!
Köszi, talán már 1x kilábalok ebből a torokgyusziból.Kép

Vic!
További sok boldogságot kívánok a 1/4 éveshez!Kép Én Zsaninak már elég korán copfokat csináltam(apró csattokkal), de csak akkor amikor valahova mentünk. Épp a minap nézegettem Niki haját...Kép...neki sokkal sűrűbb már most!
A szoptatós képet sikerült az első adandó alkalommal lencsevégre kapnom, egyszerűen olllyan ari, ahogy utánoz engem.Kép Az előzményekhez még hozzátartozik, hogy segítenem kellett megtalálnia a cicijétKép és megmutattam neki a szakszerű mellre helyezést.Kép

Zita!
Gratulálok a mászáshoz!
Köszi a képet, Zsaninak nagyon tetszett!Kép A táblát pedig nagyon szivesen.Kép
Ahogy a képeken is láthattad, Zsanit már az elejétől fogva lánynak öltöztettem, vagyis kisruhába.Kép Sajnos a bababoltokban nagyon ritka a kisméretű lányruha(kb.74-estől van csak), de a használtruhásba mindig csudaszépeket találok. Szerencsére itt nálunk van egy nagyon jó minőségű használtruhabolt(szinte csak külföldről származó ruhák vannak) és egészen 56-ostól vannak lányruháim.

Judit!
Ezek a talpacskák, egyszerűen ennivalóak!KépKépKép

Kisbuksi!
A kotrollra küldöm: Kép+Kép+Kép+Kép+Kép!

Noémi!
Azért ez a 2 oltás egyszerre eléggé húzós...nemhiába találták ki, hogy 1 hónap különbséggel adják be. Ésha valamelyikre allergiás vagy nem bírja, akkor honnan derítik ki, hogy melyik volt a ludas? Én már előre félek Niki 2 hós oltásától, mivel Zsaninak kúp mellett 39 fokos láza lett tőle és alig tudtuk lehúzni neki.Kép A dokinő is csodálkozott, hiszen az ő praxisában eddig csak 2 gyerek lázasodott be tőle...hát, úgy látszik mi rontottuk a statisztikáját.Kép Remélem Nikivel nem lesz gond.

Bogi!
Örülök, hogy itt vagy!Kép Nem lehet könnyű dolgozni a pici mellett, de ez a távmunka azért jobb, mert otthon végezheted.
Szédületes a kép Liliről, szerintem tényleg ezt is gondolta!Kép
Reméltem, hogy rendbejön a házasságod. Továbbra is szorítok nektek!Kép

Brigi!
Micsoda Rap ladyd van!!! Ekkora szemeket és szempillákat! Hihetetlen szép szemei vannak, kitől örökölte?

Timi!
Dehogy ununk! Jól láttam, hogy a nagyobbaknak kék szemük van? A fogigátló nálunk is hasonló még...Kép
Csak most esett le, hogy te Johitimi vagy!Kép

Detti, Exem!
Mekkora méretekkel rendelkezik a fiatalúr!!!
EkcémaKép Az Elocommal tényleg vigyázz, mert mellékvesehormont tartalmaz! Mi anno 1-2x használtuk csak Zsaninál a koszmójára, mivel csak ez használt igazán.
Nálunk semmi gond nincs az összebújással, csak 1 szobában 2 gyerkőccel nem egyszerű összehozni.Kép

És az ünnepeltekKép
Gratulálok Vic Dorkájának a 3., Timi Kristófjának a 4. és Semese Andrisának az 5. hóhoz!Kép

Bocsi, akinek nem írtam, de így is hosszú lettem...Kép

Sztigris
sztigris

SziasztokKép

Egy gyors bekukk: túl a 4 hós oltásonKép szegény ennél nagyon sirt, és igen kivitelezhetetlen volt a két szuri helyére szoritani a vattát és közben meg vugasztalva ringatnaiKépKép
Ann most ne neézz ideKép jelentem 7650 gramm és 63,5 cm vagyunkKépKép
Nagyon nyügik vagyunk, láz még nincs, de a kaját háromszor pakolta eddig vissza a nyakambaKépKép

Meglestem a fotókat, nagyon szépek és nagyon ügyesekKép

Most mennem kell mert manóval a kezemben elég érdekes az irás, majd talán este mikor elaludt jövök újra.

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jah azt el is felejtettem irni: utálom a BKV-t!!!!!
Ma leszálláskor odacsukott babakocsistúl a busz KépKéplevél megy is nekik. Még azt se mondta, hogy bocs KépKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!

Megértem, hogy utálod a BKV-t, én általában azokat, akik velünk egy buszon utaznak, mert kenguruban a kicsivel és jobb esetben csak egy naggyal, rosszabb esetben kettővel szoktam állni. Igazából már meg sem lepődöm, főként miután közölte egy tizenéves fiú, hogy úgy kell nekem, minek szültem ennyi gyereket Kép.

Szilvi!
Köszi a gratulációt, átadtam Kristófnak Kép. Az összes gyerekem szőke hajú, kék szemű, mint az apjuk.

És persze hogy ne nekem legyen igazam, ma Kristóf csak azért is átfordult a hasáról a hátára (hiába, férfiból van ő isKép )

Na, mára eldugulok, mert többet írtam, mint az utóbbi 2 hónapban együttvéve.
johitimi

Sziasztok!Kép

Csak beugrottam, de megint csak egy röpolvasásra volt időm:S

Ma megkaptuk miis az oltásunkat az öt hósat..
Szegény Dudu nagyon sírt, főleg mivel reggel még kezelésen is voltunk ami megint nem tetszett neki..

Ha már a méretekről van szó (Ann ne figyelj ide, bár nem tudom miért amikor gyönyörűséges és ügyes a csemetéd és nema méret a lényeg!Kép) Édua 68 cm és 7720 grammKép Szóval jó nagy!Kép

És most beszélgettem egy anyukával akinek két éves a babója és 9 kiló!, hogy őt nagyon sokat bántották emiatt a védőnénik, pedig egyszerűen csak ilyen kicsi a gyerek, a nagyfia szintén ilyen volt és mire általános iskolás 4. osztályos lett, ő lett az osztályában a legmagasabb!!Kép!!

Millió puszi csajszik, ha lesz egy kis időm (ami talán a jövő héttől gyakoribb, APA újra itthon!!!!!) akkor írok mindenkinek!!!Kép
Emő

hicudzsi

Gyönyörűűek aképek!!!!
Volt min legeltetnem elgyötört szemeimet!!Kép

hicudzsi

Sziasztok!

Itt vagyok, csak mostanában inkább olvasó üzemmódban. Mire végigolvasok, általában már mennem kell. De most alszik a picike, így gyorsan írok. Előre is bocsi, ha nem tudok mindenkire reagálni.

Margitszigeti talik, de jó nektek! Kép Én azért még nem merek ilyen messzire menni, tőlünk több mint egy óra út, busz, metro, villamos, most még sok lenne. De majd ha már jobb idő lesz, és nagyobbak leszünk, csatlakozunk mi is.

Minden babóca annyira édi! Olyan jó nézegetni ezeket a képeket! Kép
Judit, Detti, ezek a talpacskák, hát egyszerűen ennivalóak! Kép

Timi, nagyon aranyosak a gyerkőceid! Kép

Vic, gratula a 3 hóhoz! Hogy megy az idő! Elképzeltem a csattos jelenetet, tényleg jó lehetett! Kép Fogorvos brrr, de a lényeg, hogy nemsokára túl vagy rajta.

Bogi, üdv közöttünk! Remélem sikerül helyrehozni a dolgokat, és rendbe jön a házasságod.

Szilvi, köszi a táblát. Szakszerű mellrehelyezés Kép Kép Jobbulást a torokgyuszihoz!

Kisbuksi, elázás Kép. Remélem többet nem lesz benne részetek. Szorítok, hogy minden rendben legyen a vérvételen.

Na már ébredezik is, még gyorsan írok magunkról. Tegnap voltam a 6 hetes kontrollon, szerencsére minden rendben. Kitti is növöget, már majdnem 4 kg. A hosszát még nem sikerült lemérni, de mostanában elég sokat nőtt, csak nézem, ahogy nyújtozkodik, szinte már el sem fér a kezembe. Kép

Itt van néhány kép a fejemelgetésről. Kicsit sötét lett, de a lényeg látszik. Kép

Kép

Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok Pöttömök és Anyucik!

Mire végigolvastalak benneteket, már azt sem tudom mit szeretnék írni. Bár szerintem már megszoktátok ezt tőlem!

A szigeti séta nagyon jó volt, én baromi álmos voltam, mert az idősebbik gyermekem negyed 6- kor ébresztett és attól fogva kb. 15 percenként, hogy ő már fel szeretne kelni, mivel nézzem meg, milyen világos van, meg hasonló érvek. (1 óra múlva beadtam a derekam) Ma reggel meg azzal ébresz: Anya, nekem milyen színű az agyam? Nem semmi!
Bocsi, az OFF-ért.

A BKV-ról annyit, hogy a szigeti séta után szerettünk volna felszálni a buszra.(2 babakocsival!!!) VÁrtunk 10 percet az elsőre, de nem férünk fel, mivel már volt ott egy babakocsi meg rengeteg ember. Tovább sétáltunk egy megállóval, mivel azért ácsorogni hideg volt. A köv. megállónál egy óriási luk volt a járdán, kb. 1 méter mély. Meg a villanyoszlop. Mondom Arinak, fogadjunk, hogy úgy áll meg a busz, hogy az egyetlen ajtó, ahol babakocsival fel lehet szálni, az pontosan a luknál és az oszlopnál lesz. Igazam volt!!!! Hogy ennyi esze ne legyen egy buszvezetőnek!!!!!!????? Azért nagy nehezen felmásztunk valahogy, és el is fértünk. Minden jó, ha a vége jó! Kép

Fektetésről:
Peti sokat alszik. Az egész délelőttöt átalussza, de nekem jobb lenne, ha inkább hajnalban hagyna aludni. Este ált. fél8-kor már teljesenk kidől a sorból. Éjfélig alszik, onnan 3 óránként szigorúan felkel, de csak egy gyors szopizásra. Reggel 6 után viszont már nem nagyon akar aludni kb. 8-ig fent van, azután megint alszik 3 órát. Ilyenkor én is vissza szoktam feküdni vele 1-2 órára, de a legtöbbször felriaszt valaki telefonon, és hogyhogy te még mindig alszol csodálkozás van a hangjában. Pedig én tényleg nem érzem úgy, hogy olyan nagyon sokat aludnék. Azért az alvásigényem kezd lecsökkenni ebben a hónapban, de az első két hóban mindig tudtam volna aludni.
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes nyuszivárást kivánok, ha addig nem jönnék! A lányoknak sok locsolót, a fiúknak meg sok szép piros tojást!!!!!!
Andi
andi68

Sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezés,mert hulla vagyok. Képzeljétek ! Vencel a reggeli fél 8-as ébredése óta kb. fél órát aludt,azt is több részletben. Voltunk kocsikázni,Tescoban,volt kengurus közlekedés,ő meg csak nézelődött.

Vérvétel: ELMARADT! A nagyon tündér főorvos bácsi volt,aki úgy döntött,hogy így is úgy is kapna vasat Vencel,nem szúrkálunk feleslegesen. Kép Kép Kép

Mindjárt bezuhanok az ágyba,de egy nagyon édes dolgot még megosztok Veletek: ma délután megpróbáltam elaltatni Vencelt,szokás szerint ráfektettem a mellkasomra, majd jól beleszundikáltam az altatási kisérletbe. Néhány perc múlva felriadtam és Vencel kb. két centire az arcomtól támaszkodott a karján és nagy szemekkel bámult rám. Én nagyon meglepődtem,ő meg megörült,hogy ébren vagyok,és elkezdett teli szájjal vigyorogni. Annyira édes és megható volt,hogy sírni-röhögni kezdtem,és tíz percen keresztül néhány cm-re egymás arcától hahotáztunk mindketten. Ezt le kellett írnom.

Amúgy olvasok én szorgalmasan,a képektől is el vagyok ájulva,de már nem tudom,kinek mit akartam írni Kép

Jó éjt!

Kisbuksi
kisbuksi

Bevallom,hogy mostanra én is végignéztem az összes babás képet (albumokat is). El vagyok ájulva, hogy mindenkinek milyen aranyos babája van!
Azt hiszem itt az ideje, hogy megpróbáljak én is megtanuljak képet feltenni.
Na lássuk, hogy sikerül-e:
Kép
Kép
fiona

Huuu! Sikerült a kép! Hogy mennyit sz..rakodtam a méretezéssel!

És ne maradjon le a méretjelentés: Zebi 2 hónapos, 64 cm (+11cm) és 5540 g (+2010g szüetés óta)

fiona
még mindig csk hirből ismerem az alvást Kép
fiona

Sziasztok!
Újra itthon, közbe lebetegedtünk, meg netünk sem volt. Napjában többször hívtuk az axelerot és mrgunták.
Fiona!
Nagyon szépek a képek. Én is teszek majd fel, de cak az albumba, mert túl nagyok a képeink.

Kisbuksi!
A patikába lehet kapni szélcsőt. Azt egy-két cm-re kel felhelyezni. Hanna is hetente egyszer kakilt és ő si görcsölt előtte. Nála is bevált. Oli rendszeresen kakil, de ő nagyon sok levegőt nyel szopi közbe és hihetetlen mennyit tud pukizni. szóval a szélcsőt néha használom és csk úgy durrog az egész. A rendelő részben a babaneten is van róla néhány írás.

Nem tudtam még visszaolvasni mindet, április 2-ig jutottam. Pótolom.

Ines
ini

Kisbuksi!
http://www.babanet.hu/faq/gasztro05.php

Itt írnak róla!

Ines
ini

Sziasztok!

Csak pár szót, hogy tudjátok: élünk, jól vagyunk. Kép (Na meg fizetni se akarok a cigánykasszába. Kép)

Április 1-jén kifizettük a lakást, most meg falat bontunk, újracsempézünk, festünk, parkettát csiszolunk ... szóval felújítjuk a mi igényeink szerint. Kép Remélem 2-3 hét múlva költözünk. Kép

Fru, boldog szülit utólag is. Beteg babóknak gyógyulást! Egészségeseknek meg virulást. Kép
Ildikó részvétem. Kép

Ja, a kisebb-nagyobb gyerkőcök tündériek! Kép

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván:

Boró és Kincse Kép
femõke

Ja Ann, légyszi dobj 1 képet a parafa parkettáról. Köszi. Kép

Boró
femõke

Levi csendespihenőzik, így most tudok egy kicsit írni Kép

A Babócák nagyon de nagyon édik. Alig várom, hogy személyesen is megtapasztalhassam Őket!

Ann! Én is megnézném azt a parafát! Biztos nagyon sép!

Boró! Mi 4. hónapja konyha nélkül létezünk ... A család meg: szegény kis ártatlanság (Levi), ilyen körülmények között ... trarara.

Buksika! Vérvétel nuku Kép Merre lesztek Húsvétkor?

Puszapusza, kész az ebédem. Detti
Detti

Ja, a merre lesztek, mit csináltok kérdés mindenkire vonatkozik.
Én sikeresen leráztam a rokonyságot. Egy kitagadott unokabátty családjával fogunk kirándulni. Természetesen senki sem akar csatlakozni. Kép
Ez kicsit olyan, mint a muffin sütés a védőnőnek. Nem Ann?
Detti

Bogi,

Kép

Puszi,

Vic
Victoria

Sziasztok!

Bejelentkezem egy röpke pillanatra, mert aztán fürcsi! Kép Ezt imádom a legjobban, olyan jó pancsizni!!!

Brigi, Tünde, Fiona gyerkőcök szuperek! Megnéztem a Bogi-babájának képeit is, nagyon jó képek, na de dicséret érte a modellnek!!!

Timi csodás gyermekeid vannak és igenis tegyél fel róluk máskor is képeket!!!Ezt pedig nekik szánom, amiért rávették a mamit, hogy őket is megismerhessük!!!
Kép

Ann-Kisbuksi: nahát Hami és Vencel talija meg lett örökítveKép

Mi jól vagyunk, csak hol innen-hol onnan szedem össze a gyerkőcöt, tegnap apja evett én kiszaladtam hozzá a konyhába, hogy a savanyút is megkapja, mert persze könnyebb odaadni, mint elmagyarázni hol is van, nos Matyikámba ütköztem visszafelé menet, mert ő már az előszobában volt, jött utánunk. Nagyon oda kell figyelni rá, 1 perc elég, hogy tilosba keveredjen!

Mindenkinek kellemes hétvégét és természetesen
Kép
KELLEMES HÚSVÉTOT!

képzeljétek az ajtóra készített kis tojásfűzéremet valaki elvitte ma reggelre, úgyhogy fénykép sincs!

Jó éjt, Zita
zitus

Szia lányok!

Imádnivalóak a gyerkőcök a képeken!

Megkaptuk a 3hós oltást, "tűzelt" is rendesen szegénykém tegnap este! Még ma is nagyon nyüszi.
Dokinéni szívzörejjel kapcsolatban picit megvigasztalt! Vic előre is köszi, persze, hogy ráér!
Megyek, mert dajkálni kell megint, ráadásul Apa is lebetegedett Kép
Puszi nektek és:
Kép
Tigri és Alexa
tigribigri

Csákány Pöttömök, és Pöttömmammák!
Voltunk a Brendonban, vettünk habtapit LeviCirmusnak. Itthon rakjuk össze: hát hiányzik belőle 1 db...
(És ezzel nem dicsekednék: itthon olvasom a hátán az emblémát: 3 éves kor alatt nem ajánlott)
Na jóccakát Drágaságaim.
Detti

minden kedves Pöttömaminak, pöttömnek, és az egész családjuknak nagyon szép Húsvétot kívánunk!
Fiúknak sok pirostojást a lányoknak sok locsolót!!!
KépKépKépKépKépKép
Édua, Emőke és Tamás

Kép

hicudzsi

SziasztokKép

Egy nagyon gyors bejelentkezés, csak hogy nehogy fizetni kelljenKépKép

Tegnap betöltöttük a négy hónapot, és ennek örömére megfordultunk hátról hasra, amit ma tovább cifráztunk, mert mostmár gurulunkKépKép Anyának vége az aranyéletének, mostmár mindig velem kell lennieKépKép

Vettünk még gyorsan a tescoban habtapit, de tigris meséset, mert a másik nem tetszett, állandóan kipotyogtak a képek belőleKép és kapott egy kék-sárga keljfelkacsát is manó, aminek jókat dumálKép

Ennyit gyorsan rólunk, most megyek mert manóka totál teljes embert kíván ha fent vanKép

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
A lányoknak sok sok locsolót, a fiuknak meg sok sok tojástKép
Kép

puszi
Dani és Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági Kép DANIjának Boldog 4 hónaposságot!!!
Kép

GRATULA A FORGÁSHOZ!!! KITARTÁS MOSTANTÓL ELSZAKADNI SEM LEHET TŐLE(BÁR KI AKAR?Kép )
zitus

Kellemes Húsvétolást Mindenkinek!
Kép
Detti és Levente
Detti

Sziasztok,

Egy villám- villámgyors bejelentkezés, és majd még este jövök (ha hagynakKép)

Mindenkinek nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!!
Kép

Ugye készen vagytok már a tojásfestéssel?
Kép
Aztán nem elrontani a gyomrotokat a sok csokinyuszival!
Kép

Puszi:

Vic+ Dorci
Victoria

Ági Danijának mi is Boldog 4 hónaposságot kívánunk, és nagy- nagy gratula a pörgéshez- forgáshoz!!!!

Kép

Kép

Dorka valami ilyesmit üzen: "agúúúú beveeee aogaooo" Kép

Puszi,

Vic

Ui.: Nincs valakinek olyan kenguruja, ami valamiért nem kell, s amit el akar adni? Vagy tud olyan helyet, ahol nem 15- től kezdődik az ára? Most láttam az egyik budai nagy bevásárlóközpontban (nem a Mammutban) 29 ezer Ft- ért, na mi annyit nem adunk érte!!! Még akkor sem, ha mimikriKép
Ja, a kívánságaim (mert az is van): sötét színű legyen, és jó tartós! És az is jó lenne, ha nemcsak mamival szemben lehetne rögzíteni, hanem úgy is, hogy a Kismanó elölre néz!

Pusz,

Vic
Victoria

Sziasztok!

Gyors bekukkantás, mert mindjárt mennem kell.

Kisbuksi, örülök, hogy elmarad a vérvétel. Ez az altatási jelenet annyira édes! Kép

Fiona, nagyon jók a képek!

Boró, sok sikert a lakásfelújításhoz.

Zita, Matyi már ennyire kóborol? Kép

Tigri, jobbulást a családnak!

Detti, mi is vettünk haptapit, és nekem anyám vette észre rajta, hogy 3 éves kor alatt nem ajánlott.

Hicu, annyira ari Édua! Kép

Ági, gratula a forgáshoz és a guruláshoz! Kép

Boldog nyuszit mindenkinek!

Pusza,
Tünde
rtünde

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?