Boris,
Ana=Anya, Ata=Apa, Vauvau=kutya, cicc=cica, addid=addide, ez=ez, az=az, ne=nem, baba, tátá-pápá, és szia, jaj, meg a de. Cserfes, még álmában is beszél, tőlem örökölte
Mindent megeszik, darabosat, pépeset is. Kenyeret(barnát), zsemlét(barnát), felvágott, darabos gyümi, vagy pépes, bio yoghurt, tejpép, főzelékek, tészta egyben, sajt, zöldségek nem turmixolva, rizs, bio natur yoghurt, szóval bármi jöhet
Nasinak: Kölesgolyó, bio gabonapehely, puffasztott rizs. Még a papírt is megeszi
Mi már 5 hónapja adunk neki darabosat, persze figyelünk rá, de nagyon szépen elrágja őket. Hány foga van Borkának? Nekünk még csak 7, de így is elrágja még a vasat is
Szerintem nyugodtan próbálkozhattok a darabossal, Borka is ügyesen megeszi majd meglátod! Bármit elrágnak a babák
Rólunk:
Dóri beteg 39 fokos láza van
Az elmúlt napokban nem akart fürdeni, ha a lábához ért a víz, ordított, tegnap végre megtört ez a dolog, és újra beült a kádba. Nagyon örültünk neki. Leszoktattam az éjszakai szoptatásról, már nem kap csak vizet, ha felébred, és azóta csak egyszer kel
Összesen 3 szopi maradt egy napra. Ágyat is átszereltük, úgy alszik, mint a nagyok. Hihetetlenül imádja!! Így könnyebb elaltatnom este, meg visszaaltatnom, ha felébred. Eddig bemásztam a kiságyba mellé
Olyan ütemben okosodik, hogy nap, mint nap mutat valami új dolgot. Ha mondom neki, hogy megyünk pápá, feküdjön bele az overálljába belefekszik, vagy, ha mondjuk, hogy pápá, oda megy az ajtóhoz, és integet, mondja, hogy tátá
A kulcsot megpróbálja a zárba tenni. Becsukja, kinyitja az ajtókat, babát megeteti, puszilja, simogatja. Egyedül felmászik a csúszdára, és lecsúszik. Főz, porszívózik, felmos
Fésülködik, mosakszik, már tudja, hogy melyik ruha hova való. Ha kérem, hogy hozzon ide ezt-azt, akkor hozza, persze ez mind kedv kérdése. Hisztis, akaratos, sokat küzdünk egymással, de volt kitől örökölnie. Gyerekeket, állatokat imádja, de most egyiket se kap. Amint látjátok, órákig tudnék róla mesélni...
Itt még a kiságyban
Csúszdázunk
Vigyorka
Még mindig, mindent rág
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 09:28-kor.