Sziasztok!
Húú, mennyit termeltetek az este!
Hasli nagyon sajnálom a betörőset, még jó, hogy megzavarták őket!nincs is szörnyűbb, mint egy feltúrt lakásba hazaérni!
Jó tanulást mára!
Jótündér!
Mi a baj?
Remélem gyerekek jól vannak!
Melcsike!
Sajnálom az unokatesódat, olyan fiatal még!Bízni kell benne, hogy erős a szervezete és legyőzi.Istenem ha belegondolok, hogy életerős fiatalok tipikusan "öreg" betegségekbe is belehalhatnak...A párom bátyja két éve 39 évesen halt meg agyvérzés miatt..ne mtehettek semmit az orvosok, azt mondták, hogy nem értik, mert "illett" volna ebben a kórban túlélni....
Barci, emg egy propeller csaj!Ahogy leírtad olvasni is sok, nemhogy csinálni!!!!!
Szintus!
Skkor feltétlenül beszéljetek a rokonnal, mondjátok el ,hogy ez nektek milyen rosszul esett, hogy számítottatok rájuk...
Boboka!
Szerintem addig azért nem múlik el teljesen, felhívom előtte ,hogy azért konzultációra menjek e..
És ma reggel brutál torokfájásra ébredtem...Nem hiszem el, hogy kezdődik előlről.Most megint itthon leszek 4 napot és tessék..Soha korábban nem szoktam ilyen beteges lenni.Pedig szedek vitamint, nem érzem ,hogy bármikor fáznék, vagy valami..Nem értem.
Na pussz, húzok dolgozni.
BETTI????