Új privát üzeneted érkezett!

Hát igazából csak kaptam tőle egy levelet, amiben közölte velem, talán túlzásba viszem a dolgot hogy fáj Bogika elvesztése. Törödjek bele. Nagy vonalakban ennyi. Ja ez kb. Bogika halála után talán 1 héttel volt. Vagyis nem sok részvéttel volt irántam.

Kép

Kép
melcsike70

Igazán nem sok részvéttel volt irántad!
De meg sem látogatott ebben a bajban?????

Kép
Kép
szintus

Végül is azt el sem vártam, mert elég messze laknak.De bántottak a szavai nagyon. Ja Neki is van egy Angyalkája, az is 10 napig élt. igaz annak már 20 éve, de át tudta érezni a fájdalmam.

Kép

Kép
melcsike70

Az emberek elfásulnak,nem tudom mi okozhatja,
talán ez a cudar világ.....nem tudom......

Kép
Kép
szintus

Tudod a mi tragédiánk során, megtanultam az embereket, főleg a rokonokat szelektálni, ki az akire szükség van és ki az akire nincs. HIdd el sok ember megbukott nálam. Ja és tökre megvagyok nélkülük. Volt olyan rokon, aki azt mondta, azért ilyen rossz nekem, mert láttam Bogikát. JObb lett volna ha nem is láttam volna. Akkor nem viselt volna meg. Hogy lehet valaki ilyen barom. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Igen van pár mesterségesen fenttartott rokonság nekünk is.......

Ez pedig tényleg hülyeség,amit mondtak,ha nem láttad volna.De te láttad,harcoltál érte
Ha nem is láttad volna,akkor is fájna :(

Kép
Kép
szintus

Ja és ezt egy két gyerekes anya mondta. Sokan úgy beszéltek Bogiról, mintha ő nem is igazi kisbaba lett volna. Csak valami felejthető dolog. Szemét a világ és az emberek sem különbek. Tisztelet a kivételnek. Látod én ilyen elfásult ember lettem. Nagyon sok lelketlen ember volt körülöttem. És én nem is akarok tudni róluk. Meg az egyik rokonnak született unokája és megjegyezte, hogy nem is gratuláltam a fiának. MOndtam neki, ő sem gyújtott gyertyát Bogikámnak.

Kép

Kép
melcsike70

:cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Tudod én nagyon rossz állapotban voltam. Sokszor megfordult a fejemben menjek vagy maradjak. HIszen két gyerek van, de az egyik itt a másik ott. És lehet a kicsinek is szüksége lenne rám. De a BArcinak is. Azt hiszem most egy kicsit kibuktam most. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Pedig ő igen is igazi kisbaba volt.
Láttam a képeket róla,teljesen rendben volt.
Valamikor én is sebezhetöbb voltam.Mára már annyira nem.
Csak annyira bizakodtam ebben a segítségben.
DEEEE....majd megoldjuk valahogy...

Kép
Kép
szintus

Én itt a lányoknak köszönhetem a legtöbbet. Persze a páromon kivül, mert Ő mindent megengedett nekem, hogy gyászoljak, hogy sirjak, hogy fájjon. És hidd el nekem még mindig nagyon fáj. Én még nem tudok sirás nélkül beszélni róla.

Kép

Kép
melcsike70

Mindég is fájni fog,csak majd idővel csittul a fájdalom....

Kép
Kép
szintus

Fruzsina alszik gondolom mélyen már ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Képzeld nem....közben altatgatom őt is...nem akar aludni

Kép
Kép
szintus

Igazából ma eléggé elkeskenyedtem, mert az egyik unokatesóm tegnap este agyvérzést kapott, 40 évesen és ma el is vitték Pestre az amerikai úti klinikára, bár neked ez nem sokat mond. De meg is kellett müteni az idegsebészeten és most 4 kritikus nap áll előtte. Azt mondták az orvosok, hogy egy agyérgörcs el is viheti. :cry: Tudod elég komoly klinika. Apukámat ott műtötték agydaganattal.

Kép

Kép
melcsike70

Na megvolnànk..."csak az ajtot sierült megrongàlniuk,megzavartàk öket (a szomszèd haza èrt)
A rendörök nagyon rendesek voltak.

Olvasgatok közben
Vendég

Meli! Te is elèg rossz hirekkel jössz!
Szurkolok neki nagyon!Irj majd az àllapotàrol!
Vendég

HÁt miért nem alszik a csöppség? Barci az már fél 9kor a tévén elaludt pedig nem az a fáradékony tipus. De jó alvókája van. Kicsinek is nagyon jó alvó volt. 3és fél hónaposan már végig aludta az éjszakákat. Igen megkimélt. Ma mondjuk az edzés kifárasztotta. Bár hétvége van. Egy héten kétszer jár rocky edzésre, plussz hetente egyszer talajtorna, plussz kéthetente focizni szombaton. Most a báli szezonban minden hétvégén, fellépésekre járt. Havonta van egy táncversenyük ettől az évtől. MÁr van egy bronz érmünk és két ezüst kupánk. 29én megint verseny neki. HOlnap egésznapos kosárlabda kupa a itteni sportcsarnokban, ők szünetekben lépnek fel.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

De jó hogy te is vissza tudtál jönni. Sajnálom, hogy igy jártatok.

Kép

Kép
melcsike70

Holnap kezdödik a sulim,Elnèztem a dàtumot,holnap 9:30-tol 17:00-ig ott leszek.Aztàn a fèrjemè az este,ugyhogy nem nagyon leszek.Nektek mindenesetre kellemes hètvègèt kivànok!

Ui:Anita!Irj màr mi a baj,akàr priviben is!Ne tünj igy el!
Vendég

Meli!

Talàn megkell mostmàr nagyon jegyezni Barcink nevèt,ki tudja ki,mi lessz mèg a csjszibol!?! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Tényleg Jó tündér ne hari hogy itt csak irok, irok. Hu de bunkó vagyok. MI a baj? Ha publikus akkor szivesen meghallgatunk. Tudod úgyis.

Tünci hova tüntél?

És Boboka?

Betti mi van veled? Irjál...... 8)

Kép

Kép
melcsike70

csajszibol-t akartam irni!
Vendég

Ja és ha bejön a jó idő akkor még lovagolni is jár.

Kép

Kép
melcsike70

Büszke is vagyok rá nagyon. Bárcsak Bogikámnak is megadhatnák ennyi mindent.

Kép

Kép
melcsike70

Jo èjt lànyok!Hosszu nap lessz a holnapi.
Legyetek jok! :wink:

Anita!Te pedig irj lètszi!

Reggel mèg gyors benèzek!
Vendég

8)
Vendég

Nos elaltattam a kiscsajt!
Melcsike kicsi lányod aranyos,ügyi,hogy ennyi mindenre tud szoritani időt a tanulás mellett :D

Tesóm "nagy"lánya pedig hegedűre jár,sokmindenben hasonlit rám a kiscsaj.Pl.imád szerepelni,fellépni
Gyerek koromban én is megjelentem mindenféle fellépésen,amik a sulimban voltak.Szép idők voltak azok,csak akkor ugy nem tudtuk értékelni,.....

Kép
Kép
szintus

Tünci elment csicsilni :D
Betti ma sehol
Jó éjt neked hasli
:)

Melcsike büszke is lehetsz a kicsi lányodra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hasli még jó,hogy "csak" az ajtóig jutottak el

Jó éjt lányok!
O nokatesódnak jobbulást kívánok....Istenem ilyen fiatalon ilyen szörnyűség éri,sajnálom

Kép
Kép
szintus

Még anno nálunk sem volt annyira fontos, ha az ember valamit jól csinált, de most valahogy más világ van. Persze ennek mind elég komoly anyagi vonzata van, tehát ha nem tudnánk szponzorálni, akkor szegény gyerekem hiába szeretné. Bár az is igaz, Ő igy nőtt fel, hogy mindig több volt neki, mint a legtöbb társának, de ha megtehetem akkor legyen neki jó. Én gyerekkoromban nem voltam ilyen helyzetben, és tudom mi az ha egy gyerek csak sóvárog.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt lányok!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Húú, mennyit termeltetek az este!

Hasli nagyon sajnálom a betörőset, még jó, hogy megzavarták őket!nincs is szörnyűbb, mint egy feltúrt lakásba hazaérni!
Jó tanulást mára!

Jótündér!
Mi a baj?
Remélem gyerekek jól vannak!

Melcsike!
Sajnálom az unokatesódat, olyan fiatal még!Bízni kell benne, hogy erős a szervezete és legyőzi.Istenem ha belegondolok, hogy életerős fiatalok tipikusan "öreg" betegségekbe is belehalhatnak...A párom bátyja két éve 39 évesen halt meg agyvérzés miatt..ne mtehettek semmit az orvosok, azt mondták, hogy nem értik, mert "illett" volna ebben a kórban túlélni.... :cry:

Barci, emg egy propeller csaj!Ahogy leírtad olvasni is sok, nemhogy csinálni!!!!! :shock:

Szintus!
Skkor feltétlenül beszéljetek a rokonnal, mondjátok el ,hogy ez nektek milyen rosszul esett, hogy számítottatok rájuk...

Boboka!
Szerintem addig azért nem múlik el teljesen, felhívom előtte ,hogy azért konzultációra menjek e..

És ma reggel brutál torokfájásra ébredtem...Nem hiszem el, hogy kezdődik előlről.Most megint itthon leszek 4 napot és tessék..Soha korábban nem szoktam ilyen beteges lenni.Pedig szedek vitamint, nem érzem ,hogy bármikor fáznék, vagy valami..Nem értem.

Na pussz, húzok dolgozni.

BETTI????

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Hasli

Neki állok csinálok egy gyümölcstortát megint.

Amúgy ma nem lesz nagy ebéd. HUrkát és kolbászt sütök. Van tegnapról karalábéleves.

Ebéd után megyünk fellépni.

Kép

Kép
melcsike70

Gyerekek, csak engem szívat a Babanet? Tegnap este maratoni hozzászólást írtam, és elszállt az egész, ma pedig már háromszor nekifutottam, és szintén.

???????????????????????????????????????????

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na jó, feladom, este jövök majd. Szép napot mindenkinek!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha!

Én néha mellényomok.Nem az elküldre, hanem alatta a forumoknál a mehetre... 8)
írd meg először wordbe és aztán másold be, akkor bizti nem szivat meg!

Hogy vagy?

Többiek?

KépKépKép
tünci28

Sziasztok csajok!
Tünci!
Jól vagyunk.Még csak azt kell kigondolni,hogy mit is ebédelünk ma :roll:

Te dolgozol,Tünci?

Melcsike jó szorakozást d.u.

Puszi mindenkinek!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Jótündér, tényleg írd meg mi volt veletek. Nagyon hiányoltunk.

Melcsike, unokatesódnak nagyon szorítok. Apumat is műteni kellett pár éve, nagyon nehezek ezek az első napok.

Tüncike, 18-án mész, nem? Azért drukkolok, hogy pirike addigra elmúljon :wink:

Jajj lányok, tegnap este átértékeltem az egész életünket. Férjem még lement a közeli benzinkúthoz venni cigit este.

Ahogy elindult a zebrán férjem, az egyik autós fékezés stb. nélkül áthajtott a piros lámpán, totál bele abba, aki a zebra mellett jött egyenesen. Szóval, ha férjuram fél másodperccel hamarabb lép le a zebrán, és ha nem ráérősen, hanem sietősen kezd el lépkedni, akkor totál elsodorta volna az egyik autó...
Így szerencsére minden előtte pár méterrel zajlott le, és hál Istennek személyi sérülés nem történt.
De belegondoltam abba, hogy mennyire értékelni kell az életet és maximálisan szeretni a szeretteinket. Mert elég egy hülye állat, aki átmegy a zebrán és ... még belegondolni sem merek.
Vendég

Igen,Boboka szeretni kell az életet,nem bántani senkit,senkivel sem haragba lenni-ezt én igy gondolom!
Mert nem is tudjuk,hogy milyen értékes ez az egy SZAROS életünk,ami van.
Ezért valószinű én sosem fogom megérteni azokat az embereket,akik öngyilkosságot követnek el.
Hisz az emberek többsége harcol az életért,küzd,szenved,probálkozik,csalódik,örül........

Kép
Kép
szintus

Tüncike én is 18-án megyek nődokihoz,hogy megnézze minden okés e ott lenn-benn.
Hogy vagytok többiek?

Kép
Kép
szintus

dolgozom, sokan vannak, csak olvasni van időm néha...

puszi mindenkinek!
tünci28

Én meg pakolászok, takarítgatok
Vendég

Sziasztok!
Én nem csatlakozni szeretnék csak elmesélni valamit, ami talán erőt ad nektek, talán megbántalak vele titeket. Régóta olvasgatlak és nem csak ezt a topikot sajnos nem egy fórum van, ahol ilyen tragédiákat éltek át. De ez az egy fórum van, ahol sokan fél évvel a tragédia után is olyan mély önsajnálatba esnek néhányan, ami számomra döbbenetes.

Rólam: 2 évvel ezelőtt a 24. hétre született babámat elvesztettem. Semmi nem indokolta a megszületését és nem volt neki sem baja. Nem derült ki miért indult be reggel a fájás. Estére megszületett Noémi. Császárral. Ő nem élt sokáig, 1 napot. Én majdnem meghaltam és elvéreztem. Elvesztettem a méhemet. Nekem esélyem sem lesz a saját gyerekre. Azokon mentem át mint ti, de ennél rosszabbakon is hiszen nekem nem volt remény. És én is átéltem a nekem kell és nekem ő kell és miért én és a többi dolgot. Aztán volt egy autóbalesetem. A fáradtság a kimerültség....két hónappal a tragédiám után ismét majdnem végem lett. Bevertem a fejem és elvesztettem az eszméletemet. És olyan dolog történt velem, amit sokan megkérdőjeleznek. Láttam egy villanásnyi időre a másik világot. Olyasmi mi a miénk de mégsem. Ez egy érzés volt és nem tudom másképp leírni nektek, hogy megértsétek. Akik elmentek már más életet élnek. Hogy miért történnek ezek velünk? Hogy megerősödjünk. És értékeljük azt, amink van. Hogy találjunk valamit itt a földön amivel segíthetünk magunkon és megerősödhetünk. Mert mi másért születtünk le ha nem ezért?
Nehéz elmesélni és még nehezebb leírni.
Nekem NEM lehet több babám.

Ezek után kérdem én (költöi inkább a kérdés), hogy például te Melcsike milyen jogon teszed tönkre magadat és a családodat? Mert nagyon téved mindenki, aki azt hiszi, hogy a gyermekünk nem látja azt, ami velünk/bennünk zajlik. Ha nem érti is, de érzi. Barbarát tönkreteszed az önsajnálatoddal. Már ne haragudj de nem veszed észre, hogy a pesszimizmusoddal és a sok könnyel amivel élsz már nem is élsz igazán. Van egy lányod, AKINEK MOST VAN SZÜKSÉGE RÁD!!!! EGY ANYÁRA! Te és mi és mindenki aki elveszti a babáját önmagát siratja és sajnálja. Mert annak, aki elment már nem fáj semmi. Illetve de. Ha azt hiszed Melcsike, hogy Bogi jó helyen van akkor tévedsz. MERT TE nem nagyod hogy jól érezze magát odaát! Azt hiszed nem jut el hozzá a szenvedésed? De igen. Hallja Isten és hallja Bogi is. És szerinted mit szól hozzá, hogy tönkreteszed a testvérét és az apukáját? Szerintem nagyon szomorú. Szerintem el kellene kezdened elengedni. Rajtad kívűl mindenki megpróbálja. De te csak azzal védekezel, hogy te milyen szomorú vagy és pesszimista ember. Hát az vagy. De tégy ellene. Én nem ismerlek, de a szavaidon még most is az önsajnálat süt át. Tényleg ez kell neked? Miért nem temeted el Bogit. Talán itt kezdődne az elengedés. Meghalt ezen nem tudsz változtatni. De el kellene kezdeni elengedni. Magadért és elsősorban a Nagylányodért! Miért kell neki otthon egy holttestet nézegetni a kis koporsóban? Mert attól, hogy por és urna attól még a tényen nem változtat. Ennek kiteszed a lányod és fogalmad sincs, milyen sebeket ejtesz rajta és válik egy olyan felnőtté, amit te nem szeretnél. Biztos nagyon durva voltam és gonosz. Azt hiszem nagyon fájhat amit írtam és véletlenül sem még egyet rúgni szeretnék rajtad. Ha haragszol megértem. Nincs jogom ilyen szavakkal hozzád fordulni. Csak mint mindenki azt kívánom neked, hogy legyél jobban. Ha nem lesz még egy babád hát nem lesz. De már van! Örülj annak ami van. Mert elvesztheted. Nem nem úgy értem, hogy úgy mint, Bogit –tudom azt hiszed ez a legrosszabb a világon-, hanem úgy, hogy felnő és a szemedbe vágja miket élt át. Iszonyú egy gyermeknek látni, hogy szenved a számára legfontosabb, az édesanyja. Olyan fájdalmas neki, mint neked, ha szenvedni látod a gyermeked. legyél erős és kezd összeszedni magad de legalább próbáld meg elengedni Bogit és ne rákényszeríteni Barbira, hogy kezelje úgy mintha élne. Már nem él. Nem a fizikai valójában él. Mint lélek él tovább.

Dehogynem tudom milyen elveszteni egy babát. És azt hisszük ok nélkül. Nincs ok nélkül semmi. Legfeljebb nem értjük az okát. De nem is kell érteni mindennek.
olvastalak már régóta titeket és nem értem sokatok reménytelenségét. Örülök annak, aki elkezdte elengedni. És nem azt mondom sose sírj. Én is sírok néha. Magamat sajnálom. Ő már jó helyen van. Nekem pedig lesz gyerekem csak másképp. örökbefogadással.

Betti: borzasztó, hogy ezen mész át. Hihetetlen számomra de csak azt tudom mondani…van nálad rosszabb helyzetben levő is. Pl. én. A vérszerinti az vérszerinti gyerek és kész. Lesz még neked is. Csak ezek szerint nincs itt az ideje. Ne szomorkodj és plán ne irigykejd. Gyere vissza a lányokhoz. Mindenki átéli ezt…ha másikank lehet neki miért nem? És és és a sok millió kérdés és a rossz érzés. Tedd túl magad ezen . Próbáld meg. nem hiszem, hogy gyorsan megy majd, idő kell neked is. De lesz még. ne félj.

Tünci: látom te haladsz a magad rögös útján. Megértem a bánatod de jó olvasni, hogy lassan az új élet felé fordulsz. Kívánom neked, hogy megérkezzen mielőbb hozzád.

Másokhoz azért nem szólok, mert nem ismerem őket igazán vagy mert úgy látszik az ő fájdalmuk már enyhül. 2 év múlva is fájni fog. De élni kell tovább. És lehetőleg kevés fájdalommal.
Sajnálom, ha megbántottalak titeket. Sajnálom, hogy csak úgy beleugattam az életetekbe. Nem rossz szándékkal tettem.

üdv: esztike
Vendég

Szia Névtelen (Esztike)!

Ha ilyen régóta olvasol minket ill. gondolom ezután is fogsz olvasgatni, akkor miért névtelenül írsz? (Jó, ok, látom, hogy Esztike vagy, de szerintem lehetne nyugodtan vállalni is rendesen névvel kiírva).

Sajnálom, hogy nem lehet vér szerinti gyermeked már, de hidd el, az örökbefogadott babákat is lehet édes gyermekként szeretni és viszont. Az a kisbaba fogja tudni igazán értékelni azt, hogy igazi szerető családba került.

A többihez, amit írtál én személy szerint nem szeretnék hozzászólni, mert nem nekem szólt.
Vendég

Még annyit, hogy az, hogy sírunk néha, nem feltétlenül jelenti azt, hogy magunkat sajnáljuk...

Én pl. tegnap voltam a Kisfiamnál, és azért kezdtek el potyogni a könnyeim, mert elképzeltem azt a szép, nyugodt kis világot, ahol Ő most van Violával és a többi kis angyalkával.

És inkább kis megnyugvást éreztem, hogy Őket már tényleg nem érheti semmi baj.
Vendég

Sziasztok lányok!

Tünci, most már cseles leszek, és Rád hallgatva bemásolom inkább a hozzászólást.
A pszichológus szerint őszig itthon kellene mindenképp maradnom. Én is időt akarok adni magamnak, de az ősz azért nagyon távolinak tűnik. Meglátom majd úgyis, de számítani fogok a kollégák fantasztikus reakcióira én is.
Tetszik a Narf, olyan Gyűrűk Urás.
Ja, és gyógyulj meg gyorsan. Fáj még a torkod?
Hát, én nem si tudom, hogy vagyok. Mint egy alvajáró, élek, beszélek, mozgok, csinálom a dolgom, de közben mintha nem is e világon lennék...kegyetlen.

A tegnapi elfuserált egy nap volt. A reggeli házidoki-fiaskó után este eljöttek a sógorom és barátnője, persze úgy csináltak, mintha mi sem történt volna, akptunk tőlük egy wellness-hétvégét, hisz mi könnyíthetne rajtunk, ha nem ez...na jó, nem akartak rosszat, és tudom, hogy nem tudnak hogy reagálni.

Szintus, én elmennék a szülinapra, végül is az a kislányról szól. Elég baj ennek a fazonnak, hogy ilyen amilyen, ne Ti érezzétek magatokat rosszul az ő szegénységi bizonyítványa miatt, persze tudom, hogy rosszul érint a dolog, de én azt hiszem, a szülinap miatt félretenném a sérelmet.
Szerintem is ugyanúgy fájhat egy héthetes baba elvesztése, mint egy nagyobbé, bár én meg azt az érzést nem ismerem, de szörnyű lehet.
Állami szférában dolgozom, írok privit.

Melcsike, láttam, tegnap nagyon el voltál keseredve, szomorodva...megértem. Viszont a Barci annyira ügyes, aktív kislány, igazán büszke lehetsz rá!
Amikor Bogika után hazamentél, nem volt furcsa Barcival lenned? Én hat hétig voltam távol Vincétől, és még mindig nem szoktam vissza hozzá. Nincs türelmem játszani vele, magyarázni neki, állandóan a gondolataimba vagyok mélyedve, ő pedig fölráz belőlük és csak nézek ki a fejemből, mit is kérdezett, mit szeretne? Ő meg nem teljesen érti, mi történt.
Nálunk is úgy vannak vele a rokonok, ismerősök, sőt még barátok is, hogy nem igazi babák voltak Hajna és Zalán. A kedvencem egy terhes rokonanyuka megjegyzése, mikor a telefonomban megmutattam neki egy képet a babákról: tényleg olyanok, mint a kisbabák! Hát ettől kikészültem teljesen, de azok a reakciók se semmik, amikről Te írtál.
Nagyon szorítok az unokatesódért.

Hasli, de durva ez a betörésdolog, de legalább nem jutottak el a végcélig!

Boboka, köszi a vigasztalást...

Lily, a Te történetedet olvasásakor már kifogytam a jelzőkből...nagyon sajnálom. Placenta-infarktus...kezdem azt gondolni, hogy a terhesség keményebb vállalkozás mint megmászni a Himaláját. Egyedül voltál a szülőszobában???

Zaha

Kép
Kép
zaha

Lányok, csak holnap este tudok jönni majd.

Addig is szép hétvégét nektek, puszi mindenkinek
Vendég

Zaha most irtál valamit,ami a szivemhez szólt,hogy nem a szüleiről,hanem a kislányról szól.Ebben teljesen igazad van.Szeretem azt a kislányt,megszerettem,amig ott melóztam.
Igen elmegyünk mert a csajszika nem bünös semmiért :D

Kép
Kép
szintus

Névtelen

Talán túlságosan is beütötted a fejed és azért nem tudsz a sorok között olvasni. Ha tényleg igy van ahogy irod ennyi mindenen mentél keresztül akkor nem irtál ennyi butaságot össze.Önsajnálat miről beszélsz? Én azért irom ide le ha problémám van, mert nem akarom hogy a körülöttem lévőket terheljem a lelkiproblémáimmal. És nagy tévedésben vagy mert nekem a gyerekem nem látja rajtam hogy én még mindig nem vagyok túl a másik gyerekem elvesztésén. Ezért van ez a topik, hogy leirjuk a gondolatainkat. Ahhoz meg végképp senkinek semmi köze hogy mi, és hangsúlyozom nem én hanem mi együtt a családommal döntötünk úgy, hogy Bogikát hazahozzuk. És mivel irtad még nincs gyereked nincs jogod kétségbe vonni az én anyaságom. Nekem már van tapasztalatom hogy kell egy gyereket nevelni. És közlöm velem az én gyerekem lelke teljesen rendben van. Rendesen éli az ő kis életét, sőt merem állitani, neked sokkal jobban éli, mint másnál ahol nem történt semmiféle tragédia. És nem kezeljük úgy Bogikát mintha élne. De a szivünkben mindig velünk van, és marad is. Az meg mindenkinek szive joga, hogy helyezi öröknyugalomra. Ja és a mai világban, már egyáltalán nem meglepő hogy a családtagokat nem temetik el. És nem koporsóban van Bogika itthon.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Nehéz volt nekem is, sok terhet levett a férjem a lábamról. Az első 2 hétben voltam úgy, hogy nem tudtam nagyon semmire odafigyelni, és igazából, amikor hazakerült Bogika, (még ha bárki is kétségbe vonja, akkor is előfordul ilyen is) akkor valami különös nyugalom lett bennem. Meg aztán figyelembe kellett vennem, hogy Barci kezdte az első osztályt igy össze kellett szednem magam miatta. MInden nap ha hazajött muszáj volt a tanulásra ráhangolni,hogy később ne legyenek prolémáink. Edzésekre hordtam, fellépésekre jártunk. Nem tehettem meg, hogyha itthon van, hogy elkalandozzam, vagy magamba roskadjam. Az volt jó, hogy egész nap suliban volt én meg egyedül voltam itthon és akkor kitudtam magamból engedni a feszültséget, a fájdalmat. De nagyon nehéz volt. Teljesen én sem tudtam magam odatenni. És itt voltak a lányok, akik végig mellettem álltak, támogattak. És igenis sikerült felállnom.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?