Új privát üzeneted érkezett!

Csini vagy :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Az elözö maga a Pico del Teide vulkàn. Kép
Vendég

Kép
Vendég

Màr a Playa deLas Teresitas-on. Kép
Vendég

Bocsi! ez màr a Loro park/orka show volt!
a többit meg a blogomra! :wink:

Szintus köszi!Jo èjt neked is!
Vendég

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt mindenkinek!

Ó de kár, hogy még nem maradtam kicsit, Szintus, Hasli még én is ráértem volna, csak azt hittem már mind elmentetek alukálni.

Hasli

Azt hiszem csatlakozom Tüncihez és most már Melcsike is irigy..... :oops: :lol: Olyan jó lehetett nektek. 8) És most már tényleg kiváncsi vagyok a Blogodra. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jo reggelt!

Meli!Megmondtam,hogy megnyerem a lottot ès viszek mindenkit szomszèdnak!!! :lol:

Szintus ne haragudj!Nem is nagyon realizàltam ,hogy te is vagy!Küldözgettem a kèpeket fèlkomàsan a pàrom meg màr fenyegetett,hogy hogy csikiz meg ha nem jövök aludni... :wink:

Frizuràzàssal kapcs:Inkàbb sminket!Ez a haj dolog inkàbb muszàly dolog! :D

Na itt ma kb 8fok lessz plusszban,buli van megyek kertèszkedni! :lol:
Meg àrvàcskàkat venni.....ma fèlàron vannak akcioban....

Szèp napot mindenkinek!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hasli, nagyon nagyon jók a képek :)

Tök szép helyeken voltatok :) Most már nagyon szorítok, hogy megnyerjétek a lottót és mi is mehessünk. :wink:
Vendég

:wink: :wink: :lol: OK!Bàr ugy lenne!!!! :wink: :wink:
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok, lányok!

Na, ma jól nem mentem el a házidokihoz...kettő óta nem tudtam aludni, csak reggel ragadt le a szemem, a férjem pedig nem tudta kivárni, míg összekászálódom, így hétfőn nekifutok megint.

Tünci, köszi, hogy megírtad a táppénzdolgot, akkor majd a pszichológussal meg a házidokival megbeszélem. Nálatok ki akarta, hogy visszamenj? Nekem is mondogatja a férjem, hogy talán jobbat tenne nekem, de én tudom, hogy nem. Biztosan nem (csak) ezen járna az agyam, de én épp azt szeretném, ha belemerülhetnék ebbe a fejem búbjáig. Nekem pont az a problémám, hogy nagy hárító-védekező vagyok, aki nem enged szabad folyást...ehhez kell a pszichológus...

Boboka, szörnyű történet...sajnálom. Akkor hasonló lehetett a helyzetünk...Én is mondtam Zalánnak, hogy mindennél jobban szeretném, ha élne és egészséges lenne. Elmondtam neki azt is, hogy nem akarnám, hogy ne élhessen boldog, teljes életet, nem akarnám, hogy szenvedjen és adjon egy jelet, ha akar élni (ekkor már nagyon rossz állapotban volt a drágám). Aztán másnap meghalt. Ezt az őrjítő, kétségbeejtő bizonytalanságot felváltotta a talán még annál is kegyetlenebb bizonyosság. Néha úgy érzem, azért nem élt tovább, mert ezt mondtam neki...mert nem tudtam küzdeni érte.
Neki is agyvérzése volt, míg élt, az orvosok latolgatták, mire van esélye, mikor elment, megmondták, hogy nem lett volna egészséges, súlyos károsodásai, fogyatékosságai lettek volna. Nem tudom, hogy ez így lett volna-e, vagy csak vigasszal akartak szolgálni. Nem mintha ez vigasz lenne.

Melcsike, miért mondtad, hogy Neked már nem lesz babád? Nem lehet, vagy nem vágtok neki még egyszer?

Hasli, gyönyörű helyen voltatok! A szüleim is jártak ott többször, és mindig áradoztak a klímáról meg a tengerről. De jó volt Nektek!

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hát igen,Melcsike mi még itt voltunk.
Dumcsizhattunk is volna :wink:

Én egy kicsit nehezebben mennék a Halival,mint ti lányok,mert nekem még mindenhova vizum kell :?

Ti mit csi csajok?Mi most ebédeltünk túrós tésztát.Nálunk péntek és szerda 99% tészta van,megszokás :wink:

Jó kertészkedést Hasli,mennyibe kerülnek így,féláron?(ha nem titok :) )az árvácskák?

Tünci,Betti merre vannak? :)

Puszi lányok!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
szintus

Zaha látom,hogy közben irtál.
Nekem 7 hetesen ment el a baba,néha ugy érzem nem is való vagyok ide.Hisz ezek a lányok sokkal fájdalmasabb dolgokon mentek át,mint én...... :(
De azért jó ezt kiirnom magamból,mert évekig elfojtottam,nem engedte a társadalom,hogy kimondjam....
Persze,hogy én is gondolok rá,hogy milyen is lehetne,mi lett volna fiú v.lány,már 5 éves lehetne....

Mit dolgozol?Ez kétélű kard,ez a munka kérdés.Én mondjuk 2 hét múlva mentem vissza dolgozni,de megint mondom az én esetem az más....

Kép
Kép
szintus

Zaha, nem azért ment el Zalán, mert nem küzdöttél érte.

Nekünk is van egy orvos rokonunk, ő tartotta a kapcsolatot a PIC vezetőjével, aki Lackót is gondozta az utolsó napon. Amikor az agyvérzés volt azt mondta, hogy óóó, még a picike szervezet gyorsan regenerálódik, még élhet teljes életet is. Aztán amikor elment Lackóm, már mindenki be merte nekünk vallani, hogy nagyon de nagyon kevés lett volna rá az esély, hogy egészségesen éljen.

Nagynéném is orvos, ő mondta anyunak anno, hogy lehet, hogy lelketlennek tűnik, de higgyük el, hogy jobb így mindenkinek.

Nem tudom hogyan bírtam volna ki egy életen át, hogy csak szenvedni vagy vegetálni látom a Gyermekemet.
Mert addig minden baba aranyos amíg pici, de mikor vele egyidős gyerekek már futnak, beszélnek stb., az én Lackóm meg még mindig ágyhoz kötött, háááát, azt nagyon nehéz lett volna lelkileg feldolgozni.

Most ezzel nem azt akarom írni, hogy az elmenetelét nem volt nehéz feldolgozni, dehogynem. Csak tényleg nem tudom melyik lett volna nehezebb.
Vendég

Szintus ,ha màr a lottot megnyernèm ,akkor a vizum is csak pènz kèrdèse lenne csak! :lol:
Sajna azzal nagyon sokat tud az ember megoldani....

Az àrvàcskàk kb:100 forintra jönnek igy is ki.Ez a virà dolog nàlam ördögi kör ....-nem tudok magamnak megàlljt parancsolni....-pàrom nagy bànatàra. :D Lassan dzsungelt èpitek a teraszra. :lol:

Babàval kapcs:Szerintem bàrki aki veszittet ,màr babàt el azt nagyon nagy fàjdalom èrte...AZ ,hogy a terhessèg melyik stàdiumàban az sajnos ,màr csak a fàjdalmat növelö tènyezö!Mindannyiunknak màskèpp fàj,de szerintem itt mindannyian szenvedünk ettöl.S pont ezèrt vagyunk itt!!!
Ha te ugyèrzed segit itt lenni,akkor igen is közènk tartozol!!! :wink:
Vendég

Zaha!

Bobokànak igaza van ,nem a te hibàd,ès amit ir sajnos az is igy van!
Vendég

Igen segít itt lenni és meg is kedveltelek már titeket!

Föleg így,hogy már mindenkit ismerek"személyesen is"képröl.

Kedves csajszik vagytok és sajnos sorstársak vagyunk....

Egyébként a keresztszüleim is Svajcban élnek :D

Kép
Kép
szintus

Jó estét!

A magasabbik srác a lányom talajtorna edzője.

http://www.youtube.com/watch?v=syqiaMIvcEg

Kép

Kép
melcsike70

Ha érdekel benneteket érdemes végignézni. Annyira szép acro gyakorlatok vannak benne. És némelyik elég kemény is.

Hol vagytok lányok?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok, befutottam én is egy puszira nektek.

Melcsike,
ez a két srác nem lép fel a cirkuszban? tavaly mintha láttam volna őket. Nekem tetszenek, az emberi test és akarat csodája.

Zaha,
az én történetem rövid, de ez is keserű: a 18. héttől nem éreztem magzatmozgást, pedig nagyon hamar a 13. héttől észleltem picuri kicsinket így is. 3 dokinál voltam, uh-ra egyik sem tett, nem volt fogadott orvosom, mert addig problámamentes volt a terhességem.
A kötelező 20. heti uh-on az orvos már nem tudott megszólalni sem, csak csóválta a fejét, hogy nem, sajnos, már nincs szívhang, a baba lesüllyedt, csak körvonalai vannak... Megszültem, egyedül, bezárva egy ócska szülőszobára...nem őrültem meg, pedig azt hittem egy-egy pillanatban, nem állok messze tőle...
Egészséges kisfiú volt, a diagnózis egyértelmű: placenta infarktus.
Nagyon félek a következőtől, és ugyanakkor teljes szívemből vágyom rá.

Leda,
ma voltam Tüncinél, tőle tudom a nagy hírt, lemaradtam róla, gratulálok, NAGYON remélem, minden rendben lesz veletek!!!

Jelentem, TÜNCI csinos, szépséges, lefogyott, erős, nevetős, szóval igazi fitt anyuci!!! :lol: A dokija helyében én nem vizsgálnék semmit, csak ránéznék, és kész, zöld lámpa...

Kép

Kép

Kép
lyly

Haslikám,
hát privi az nem gyütt. :( Elrepült útközben???

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Én nem tudok róla, hogy fellépnének cirkuszba. A magasabbik edzi a Barciékat.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Én sem kaptam tőled képeket. Küldtél priviben másoknak? Én azt hittem csak azt amit feltettél ide. Elfelejtettél ? :(

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Tünci amikor még kövér volt akkor is vékony volt ám. :wink: Legalábbis én úgy láttam, de szerintem nem csalt meg a szemem novemberben. :)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Látom ma nem sokat írtatok!!!

Hasli, szuperek a képek !!!

Szintus, nagyon jó lett Fruzsi képe az aláírásban!

Melcsike, mindjárt megnézem a linket!

Lyly,ne már.....jaj, nem is.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
(azért a dokim adhatna zöld jelet!!! :wink: És ezentúl kivételezhetne is, hogy most elsőbbségem legyen mindenkivel szemben nála! :wink: :wink: )

Betti,Boboka elmentetek valahová?

Jaj,kérdés!!
Szeretném megváltoztatni a felhasználónevem, zavarna Titeket?

KépKépKép
tünci28

Elmentem fèl oràra fitness-re....-addig megprobàltak nàlunk betörni!
A rendörök most,mentek el....-az ajto tönkrement...-többre nem volt ideje...
Vendég

Tünci

VAn valami különös oka hogy meg akarod változtatni a neved?

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Ne már, hogy történt? Ez nagyon durva. :shock: Abban a félórában? Talán csak nem te lepted meg őket?

Kép

Kép
melcsike70

Jaj,Hasli, basztikuli!!!Egyedül vagy most?éjjel tudtok azért otthon lenni?

Melcsike, hihetetlen milyen erő lehet ezekben a palikban!

Zaha!
tulajdonképpen minden rokonom, a barátaim, a férjem is szorgalmazták ,hogy térjek vissza mnukába, mert az élet megy tovább..Nekik.Nekem megállt, sokáig.Aztán valahogy beletörődtem.pont a karácsonyi hajtásba kerültem vissza, november elején, időm sem volt visszaszokni, mindjárt a mélyvízbe kerültem.Egy-két nap alatt kiderült,hogy senki sem kíváncsi az én bajomra, nem kérdeztek, ha mondtak valamit rosszat szóltak..sDe leginkább nem szóltak.A munkatársaim többsége úgy tesz, mintha sosem lettem volna terhes, nagyon ritkán és nagyon keveset tudok beszélni róla.
Nem tudom már, hogy így volt e jobb, vagy ha maradok még otthon.De akkor majd belehaltam a visszatérésbe.

Lányok ezerszer végiggondoltam ,hogy mi lett volna ha Viola betegen élne velem...Sosem felejtem el a férjem szavait:Bármilyen is lett volna, olyannak fogadjuk el, a mi gyermekünk....Én bíztam benne, az agyvérzés után is, hogy felépül...Azt hiszem sok áldozat árán kis fogyatékosággal élhetett volna..Mit számítana, ha műteni kell a szemét, vagy a mozgása csak nagy sokára lenne az igazi..Remény mindig lenne..de most nincs.
Egyetlen dolgot nem akartam én sem.hogy szenvedjen....

KépKépKép
tünci28

Melcsike,már jobb szeretném, ha nem a nevem lenne..meg a szám se jó, ugyi örökké..
tünci28

Igen most jönnek a zàrat ,cserèlni!Van egy 24 oràs szerviz onnan jönnek ki.
Megyek is!
Vendég

Tünci

Tudod nekem az fáj a legjobban ebben az egészben, hogy Bogika, meg teljesen stabil volt 10 napig. Egyszer kapott inzulint, és különösebb gyógyszeres kezelést sem kapott. Napról napra jobban volt. A kaja adagját napról napra emelték, mert megfelelő volt a széklete, a vizelet mennyisége. a 8. napon már a maximális ételadagot kaphatta. És akkor képesek voltak mindent egy csapásra tönkretenni. Jobban viseltem volna, talán, ha azt mondhattam volna, komoly baja lett és szenvedett. De ilyenről szó sem volt. És azt mondták csoda baba, hogy tényleg semmi nem volt vele 10 napig. És amikor elment azt mondta a doki aki ott volt, hogy már ők is biztak benne, hogy Bogi túl éli. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Ahogy gondolod, engem nem zavar. És hát igen 1 évvel öregebbek lettünk.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

A fiatalabb anyukák élvezik is hogy bent lehetünk az edzésen. :lol:

Én már kinőttem azért azt a kort, hogy bekapcsolodjak a rihegésbe.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci és mit szeretnél az névnek?

Hasli,sajnálom,ami történt..... :(

Valamit el is vittek?

Kép
Kép
szintus

hogy tetszik az hogy:Narf?

Ez egy víziszirén féle lény.
tünci28

nahát és az örömhírt kihagytam:Pirike végre hozzám is beugrott!
tünci28

Lányok most leirnők egy személyes problémát,ami napok óta nyomja a lelkemet :(
Férjem onokatesójátol szerettünk volna kölcsönkérni valamennyi pénzt,hogy megcsinálhassuk a két autónkat,ami van,hogy elbirjuk adni.Mert sajna most nincs annyi készpénzünk,hogy kitudjuk fizetni.
a férjemnek már többször mondta a báttya,ha kell ad neki és most NEM ADOTT!
Szóval csak hülyitett minket!Pedig hidjétek el már rengetegen tartoznak neki.Mi pedig ahogy tudtuk volna,visszafizettük volna.
Pedig van neki jól szituált és nem akart rajtunk segíteni.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2009.03.13 22:59-kor.

Kép
Kép
szintus

Szintus!

Én megkérdezném, hogy mért nem adott ,ha többször ígérte.Lehet, hogy van valami oka, nem csak azért mert nem akart.Ha pedig nem akart, akkor mondjátok el ,hogy ez mennyire bánt titeket,mert számítottatok a segítségre(az ígéret miatt.)Azért kellene megbeszélni, mert azilyen dolgokból szokott aztán hosszú évekig kitartó sértődés lenni és az nem jó.
A buliba csak akkor mennék el, ha már nem lennék haragos, vagy sértődött ,emrt amúgy úgysem fogjátok jól érezni magatokat.viszont azt is megmondanám, hogy ezért nem megyek.
tünci28

Szinti

Hát nem menjetek el. Én tudnák neked irni a családi viszonyok változásáról. Én a saját nővéremmel nem beszéltem, azóta hogy Bogi elment. De erről Tünci is tudna irni. És meg vagyok nélküle? Meg. :wink: Megbántott. :x Igaz csak fél tesóm. De attól még rendesen tartottuk a kapcsolatot. Legalábbis tavaly augusztusig.
Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.

Kép

Kép
melcsike70

elmegyek most pihenni, reggel munka előtt benézek, jók legyetek4

Jótündér,
hogy vagy?
Az előbb láttalak benézni!

Betti, tessék jelentkezni!
tünci28

Tünci

Szerinted van értelme megbeszélni, ha szükség van a segitségre és nemet tud mondani. A tesójának, másoknak meg ad. Hát nem tudom.

Kép

Kép
melcsike70

Nem testvér, unokatestvér nem?

Nem tudom, én családban, barátoktól nem is kérnék, én ebből csak bajt láttam a környezetemből.
Szerintem sokkal inkább beszéljék meg, minthogy teljesen rámenjen a kapcsolatuk.lehet, hogy oka van, amiért most nem ad.pl:ebben a helyzetben nincs pénze...Vagy bármi más.Ha meg nem ad magyarázatot, akkor meg lehet kérdezni, hogy mért igérte?
Ennyi.
Bár, végülis csak akkor fontos, ha a kapcsolat velük fontos számotokra Szintus.
tünci28

Igen éppen ez az.Kifogásokat keresett.
Engem nem érdekel,hogy ők hogy élnek,mit vesznek hisz megteremtette magának.ok.
De lenne neki az biztos.Azt mondta a férjemnek,hogy majd akkor ad,ha az a másik visszaadja,de az a "másik"már vagy 5 éve tartozik.
És mégvalami én 3 évig náluk dolgoztam,a boltjukban.....

Kép
Kép
szintus

Szia Tüncike!

Igen, benéztem, mi van veletek. Nálunk összecsaptak a hullámok, sok minden zűr volt/van. :(

Csak kíváncsi voltam mi van veletek.

goodfairy

Nekem fontosak a rokonok,nem szeretek senkivel haragban lenni.
De ő mondta.Nem mi találtuk ki.
Tényleg szarul esett.

Kép
Kép
szintus

Melcsike mi történt a tesóddal?

Anita nálatok mi van?

Kép
Kép
szintus

BOBOKA,BETTI,LYLY MERRE VANNAK?

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Na ugye Tünci, akkor még ok a jövő heti doki :) Legalábbis most már sürgesd pirikét, hogy addigra múljon el :)

És akkor ezentúl hogy fogunk szólítani?????? Nekem már úgyis mindig Tünci maradsz 8)

Hasli, nagyon sajnálom. De még jó, hogy időben megzavarták / megzavartátok a betörőt.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?