Úgy döntöttem, hogy kihagyom a péntek 13 napot. Sok mindent beterveztem, hát majdnem mindent meg is csináltunk. Már nagyon futott a lakás, nem bírtam elviselni. Jól ki is döglöttem nap végére. De olyan jó érzés, csak a malackák fürdetése maradt el, de szép tiszta újra a helyük. Lassan át kell adnom Rodnak a takarításukat, mert se guggolni, se hajolni nem tudok olyan sokáig.
Kicsit (sőt ahogy végigértem a beírásokon nagyon) irigykedtem a talisokra, gondoltam is rátok sokat
Meg drukkoltam, hogy jó időtök legyen, mert egyszer süt a nap, egyszer zuhog az eső. Totál kiszámíthatatlan. Biztosan nagyon jó volt talizni, meg dumcsizni. Jaj úgy várom már a képeket, annyira csini kismamik vagytok. Igazi mami portré….
Tejserkentő tea: hát szülés előtt egy héttel mondják, hogy el kéne kezdeni. Valami homeos, a tesóm ajánlotta, minden barátosnéja ezt itta. Mondjuk a zacskóján nincs semmi érdemleges, de ebben megbízok benne.
Málnalevél tea: segíti a szülést. Jobban viseli az ember lánya a fájást, könnyebben tágul, lerövidíti a szülést. Sok helyen olvastam, hogy 36. hét után lehet inni. Hátha…bár császáros leszek, de mivel itt ugye ügyeletesnél vagy lehet hagynának vagy 10 órát vajúdni. Legalább meg akarom könnyíteni a saját dolgom. Aztán mire odatolja a képét a doki lehet Emma meg is lesz.
Terhestorna, szülésfelkészítő: Már többször érdeklődtem utána. Sajnos tornára nem járhatok, így marad a séta. Felkészítő meg nincs is, se szülőszoba látogatás se semmi. Szóval első gyerekes kismamik csak úgy beesnek, azt elvárják tőlük, hogy mindent tudjanak.
Mormota: Mara tündéri
Hogy látszik, hogy kislány! Ja és tényleg kismormota, hisz alukál. Nagyon édi
Nekem ma reggel jött a jó hír. Húúúúúúúúúúú de gonosz vagyok.
Anyós telózik, hogy mittomén mi baja, de mentőt kellett hozzá hívni, mostanában nem jön. Állítólag valami kisebb szívizéje volt. Sógor már rohant is hozzá.
Hát engem ugyan nem érdekel, bár megfordult a fejemben, hogy illene ránézni, de aztán eszembe jutott, hogy amikor velünk mi volt 3 napig a tájunkra sem jött. Rod ahogy elnézem tudomásul vette, sőt mintha egy kicsit meg is könnyebbült volna. Most játszik a másik gépen.