Új privát üzeneted érkezett!

Banana!
:cry: :cry: :cry: :cry: ja! neeeeee :cry: :cry:
Őszínte részvétem!!!! :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Banana!
Részvétem, nagyon sajnálom. :(

Kép
Kép
kriszta36

Banana!
:cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Banana... nem is jutok szóhoz... :cry: :cry: :cry: :cry:
snooopy

Banana, nem tudom, mit érzel... annyit tudok csak, hogy per pillanat ez a legrosszabb, amit el tudok képzelni magamnak. Részvétem. :( Őszintén.
vbea

Lányok!
szerintetek lehet valahol Chicco, dönthető támlás etetőszékre ÚJ huzatot+övet venni???? tök ciki, de egy rokon úgy vette nekünk etetőszéket, hogy már akkor használt volt. No és nem bírt így ki 3 gyereket!!! tök szakadt a huzat, és az sem az eredeti Chicco huzat :oops: nem tudom, én vagyok ilyen hülye, hogy használt cuccot nem vennék ajándékba???? megkérdezném, hogy kell-e használtan pl. 8000-ért vagy adjam oda a pénzt rá (mert csak ennyi van) és ők meg hozzápótolnak ha újjat akarnak!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: most így is úgy is kell egy másik :oops: semmi értelme nem volt :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronix!

Csak gyorsan, mielőtt nekem is ki nem esik a szita agyamból!! :lol:
Dobnál nekem képet a Ford Galaxydról meg írnál róla egy pár szót röviden privibe?
Ugyanis Bömimet :cry: :cry: ilyen autóra akarja Apa nekem lecserélni! :oops: Mert ugye a 4 gyereknek el kell férnie valahol! :wink:
Mármint csak ugye akkor 4, ha a nagyok is itt vannak. De ugye nyáron mindig együtt megyünk nyaralni, meg Apa szüleihez is együtt szoktunk menni nyaranta. És két autóval menni ugye felesleges lenne.
Egyébként a ford Neked is 7 üléses? Mert Apa nekem 7 ülésest nézett ki.

Na robogok, mert Adrinak megígértem, hogy vele alszom. :roll:

Este, ha lepihiztek majd jövök hosszabban és vissza is olvasok!

Pusz Mindenkinek és szép napot!!! (itt verőfény van!!!) :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja, még annyit akartam, hogy nálunk már 3 hete kinyiltak a hóvirágjaim, és már a tulipánjaim is kint vannak a földből vagy 10 :!: :!: centire!!! :lol: :lol:

Úgy hogy tuti, hogy jön a tavasz! :wink:

Na léptem, mert aludnom kell!!!! 8) :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Banana! :cry: :cry: :cry: őszinte részvétem.

Kép
gablaty

Tigrincs!
igen, nekem is 7 személyes. Őszintén szólva a férjem hivatali S-MAx-a jobban tetszik, mert sportosabb és vagányabb. :lol: Az is 7 személyes!!! én inkább S-MAx-ot válaszottam volna, de lehet hogy későbbiekben a mostani Galaxy-m lesz CSAK A CSALÁDI autó! képem nincs róla. Mit írjak róla??? a felszereltség az attól függ, hogy mit kértek bele!!!
Különben szeretem a kocsim. Jó nagy és ez biztonságot ad. MEgy mint az állat.
Ha van kérdésed akkor tedd fel bátran!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Anna
nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
részvétem.
Vendég

Veronikusz,
igyekszem mindennap tornázni. De ez a RR csak 20 perc egy menet :wink: Tehát vagy 2 RR vagy 1 + 1 futás a napi adag (ma futottam már és este lesz még egy has-kör :? ) Kénytelen vagyok, mert bevásároltam 3 nyári nacit előre "hogy majd jó lesz, ha lefogyok" és nem akarok szégyenben maradni.. :roll: egyszerűen nem bírtam ott hagyni... :oops:
Én még csak egyszer egy dzsekit vettem használtat ajiba, de egyszerűen nem tudtam otthagyni (én már csak ilyen vagyok), unokatesóm kisfiának, aki Bogival egyidős. Őtőlük is kaptunk turizott lányos kardigánt és agyon hordtuk, így gondoltam, hátha ez is bejön. Komolyabb holmit tuti nem vennék másnak használtat, nincs értelme, ahogy te is írtad... Nem baj, ha veszel új etetőszéket, jó lesz négyeskének, aztán eladod "majdnem új"-ként :wink:
Vendég

Csajok
utazott már valaki egyévesnél kisebbel VONATON???? :evil:
Segítsetek, mire készüljek? Vigyük a régi hordozót? Autósülésben tuti nem aludna be, az derékszög.. Gondoltam rengeteg kaját viszek, hátha bekómázik tőle... Balcsira mennénk a hétvégén, minimum 3,5 óra lesz vonaton.. :?
Vendég

Sziasztok!
Nagyon nagyon levagyok maradva,de próbálom behozni..... :lol: Elkezdtem visszaolvasni látom mennyi gyerkőc beteg, de mire a végéreérek azért van javulás!

Timi-már túlvagytok mindenen szupi csajok vagytok sok sok puszi nektek!
-voltál már hathetesen???-doki bizti vár!!! :wink: :lol: :lol: :wink:

Veronikusz-nagyon nagyon szépek a csajok,a nagyis képen a Terézmami van???-ééés milyen csodabogyiról beszélsz???

Judy-kertépítés???jóóó dolog-Mikey is épp anyuéknál van mindíg a kertben alkot valamit-küldhhetem hozzád is???-nagyon profi a lapátolásban,talicskázásban,és ha vizet lát nem is mondom...... :lol: :lol:
-csak a kis taposóiva van gond,mindent tarol.....de egyre ügyesebb

Orsi-olvasom Koli is beteg volt,de már jobban végülis szájfertőzés volt????mennyi fognál tartotok????

Zsó-hát ti is ismétLevibeteg,nem semmi-de a képeken annyira de annyira aranyos,megnem mondanám,hogy ez a kiscsávó beteg is tud lenni és nemalsziksosem-no meg anyuka sem,de fantasztikus muti vagy :lol: és hogy még az virágokat is ennyire szereted???? :lol:

Bori-nagyon nyomod a sportot!!!hova készülsz nyáron???vagy vmi fotózásod lesz???új fürdőrucishow-szóljá má lécci mi is megyünk-nézőnek :lol:

Eni-sokan írták-sztem is szőke!!! :wink: szépen kerekedtek-de most ez a dolguk

jövök még csk Benedek felébredt

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Banana
nagyon sajnálom!!Fogadd őszinte részvétemet!!!(sajnos tudom mit érzel most) :cry:
(beteg volt vagy hirtelen :oops: )

emano/Andi
KépKép
emano

Banana
Őszinte részvétem. :oops:

Tigrincs
Gyors gyógyulást druszámnak!!!

Aprózsó
Nagyon édes Levi! :D :D :D
Igazi pasis tekintete van, levett a lábamról. Az a félmosoly meg a szája sarkában....

Steffi
Jobbulást csodaszép gyermekeidnek!+++++++++++++++++++++

mennem kell.... :oops:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Veronikusz, mikor etetőszék vásárlásban voltunk, volt egy a vaterán, de hozat nélkül, akkor utánaérdeklődtem, és a chicco mamma-hoz nem lehet, azt már nem gyártják, de van egy másik ami hasonlóan néz ahhoz lehet kapni, de vagy tizen-x-ezer.
asszem a chicco polly az amelyik hasonló.

Tenci, igen aftája volt. már 10 fogunk van, elsö 8 alul-felül, és két kisőrlő lenn. és jönnek a vámpirfogak is, meg felül az örlök, nagyon be van dagadva neki.
snooopy

Anna
Sajnálom! :(

Veronikusz
Azt osztom, hogy ruhát, ami szép állapotú, azt én is vennék használtan. Sőt, sokszor vettem is és szintén sokszor kaptam is, baromi jókat. Mint a vadi új, olyan állapotban. De ruhához nem nagyon kell rutin :wink: VAgyis azért nem árt, de abból legalább nem egy van a gyereknek :lol: De használati cuccot...Főleg ha tudom, hogy a tervekben nem egy gyerkőc szerepel...Mi elvileg csak egyet terveztünk, de nem vettem volna használt babakocsit (sokan óvtak is tőle), de ahogy a mieinket látom, nem bántam meg ezt a döntést. A kiságyunkat is 2x kellett már összeragasztani, pedig nem Cora akciós darabot vettünk :x Ja, és alig volt használva :roll:

Timi
Elég meredek, hogy 24 óra múlva kihajították! Én 18 voltam, mikor kivették, de csak a torokmandulámat (a kútvölgyiben :) ), de 5 napig nem engedtek haza. Mentem volna, de a doki nem javasolta. Jó, persze mostmár mindenhol ez van. Kell az ágy másnak :roll:

Bori
Iván pont 1 volt, mikor lementünk Siófokra, de az jóval rövidebb. Bocs, hogy nem vígasztallak, de kissé horror volt. Persze gyereke válogatja....Iván nem volt nyugton egy percet sem. Még nem járt, csak mászott, de azt mint a szél. Meg tolt.....Mi vittünk babakocsit, azt tologatta, én meg leizzadtam 100x, mire leértünk, hogy mikor esik pofára vagy valami. A sok kaja sztem nem jó, mert zötyög a vonat, nehogy felrázza, mert az aztán fincsi lenne, ha még össze is hányná a vonatot :roll: Szerintem az öledben is elalszik simán, ha fáradt és rázza a sejhaját a vonat :wink: Mondjuk ha elvan a hordozóban sokáig, akkor hasznos lehet, de amúgy sztem csak kolonc. B.nőm rendszeresen vonatozik a szüleihez Ungvárra :!: :!: :!: Msotmár 2 gyerekkel. A 4 évessel és az 1 évessel. De anno a lányával nagyon korán kezdte. Azt tudom, hogy eleinte kendővel vitte, később vázas háti hordozóval, szal semmi "beszíjjazás" a vonaton. Nekem azt javasolta Siófok előtt, hogy néhány új dolgot vigyünk, mint pl. félliteres flakon, benne rizs. Látványos és jól zörög, a vonat úgyis zajos :lol: Mesekönyv, meg ilyesmi. Ami sokáig leköti a figyelmét, mert érdekes és új. SZal ne a jólbevált játékokat, mert fix, hogy a vonaton un rá....
Hát ennyit tudok én is neked....Bár nálunk az elterelés nem jött be. Se az új játék, se a régi, mert a vonat sokkal érdekesebb volt 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jaj Lányok!
nem vagyok én sznob! :D én is veszek használtan ruhákat! Sőt! De hogy valakitől ajándékba csak használt dolgokat kapjak!!! Az már kicsit …. :oops: bébi autós-hordozó (már vettünk újat Zsófinak mert eltört), egy mély babakocsi (1x használtam csak utcára, mert annyira szégyelltem ahogy kinéz már :oops: ) és ez az etetőszék aminek már amikor kaptuk egy varratott viaszosvászon huzata volt. Az nem bírta ki a 3 gyereket. ÉS tudták, hogy nem egy gyereket akarunk. Lehet bennem a hiba :oops: inkább tényleg a jó szándékot kellene néznem!!! :oops: úgyhogy el is dugulok! :oops: :oops: :oops:

Snoopy!
Ja de jó hogy ezt írtad! Ha lesz időm majd utána nézek, hogy hogy és mennyiért. Mert a váz – bár kicsit kopott – de nagyon tetszik az, hogy több állásban dönthető. Az se baj ha elalszik benne egy ilyen pici baba és még a magassága is állítható, így mikor kicsit lentebb raktam, akkor Szofi simán ki be mászott! Remélem öv is van hozzá, mert ehhez egy Graco (?) van, ami nem 5 pontos mint kellene.

Bori!
Aztaaaa! Nem vagy semmi! Mármint az edzésterved!!! Le a kalappal! Ez a has-fenék ….. (?) 20-20 perces ez tetszik!!! Has-comb-csípő nekem is nagyon kellene!!!! :oops: :D

Tenci!
De jó téged is „látni”!!! :lol: képeket is kapunk???? Léccci!!!!
Mikey aranyos lehet mint kertépítő :lol: :lol:
Igen! :D ő a Tercsike, de a lányok csak nagyizzák (lévén másik nagyi nincs). Ő a nevelőmamám. Nagyon aranyos nő! :D
Csodabogyi: ez az, amit a TOP SHOP hirdet. Reduce Fat Fast (RFF). Bár én anno már vettem annyi hasonlót és mindig befaragtam. Nekem a minimális evés jött eddig csak be. :oops: :lol: de én így már 3x lefogytam (18 kilókat! :D most viszont már 20-at kéne :cry: :D)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hali!

Anna, szívből sajnálom és részvétem. Gyógyulgasson a kicsi lelked! Andi, Neked továbbra is hasonlókat!

Eni, szuper Jankasúly! Puszi a pocakjára!

TImi, Adri gyógyulgasson, gyógypuszik mennek!

Orsi, köszönjük a vendéglátást, meg anyukád ebédjét, mennyei volt!
Kolos meg tündéri, nem lesz itt gond a kistesóval! Lányok, Kolos simizte Levi fejét meg odahajtotta a vállára a fejét. És bizti kedvéért mindent kivett a szájából, amit Levi csócsált és Ő is megkóstolta, hogy nincs-e vmi fincsi íze. :lol: :lol: :lol: Hát, nem volt... :-)

Steffi, jobbulást Nektek.

Lányok, köszi a bókokat, átadom ám a rosszcsontnak.

Bori, ez megfogott, hogy csak 20 perc, pedig teljes szívemből utálom RR-t, de ha egyszer használ és kell. Honnan szerezhető be a dvd?

Na, léptem fürdetni.
Pedig még lett volna vmi, de fogalmam sincs mi.

Ja, Tenci, Te jelöltél be wiwen? Kidobott mielőtt megnézhettem volna a képeket. Igen, a virágok is nagy kedvencek!....
Képeket dobj plízzzz!

...és jó szakszerűtlen voltam. Amiket írtam, természetesen a Phalenopsis hibridekre vonatkozik, feltételezve, hogy mindenkinél az virít/nem virít. Más fajoknál vannak eltérések a tartásban....Lilluska, lepkéid vannak?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hahó,

Megmentett a fodrászom... :wink:

Zsó, Letykóhálózsák van rajta, de reggel puszival kezdem. Köszönöm. Dagadok a büszkeségtől, milyen klassz kispuncisom van, különös tekintettel arra, hogy mint sokan mások, az efféle betegségben szenvedők sem a hízási hajlamról híresek. Lám, Jankaszáva 6 hét alatt 1200 grammot csak magára szedett. Hm. :roll:
vbea

Banana
Nagyon sajnálom. :cry: Őszinte részvétem.

ancsaboszi

Reni,
köszi azért a tippeket, remélem túléljük. Ő is nagyon mászós, de állva még nem igazán van el, letenni meg nem fogjuk... Na mindegy, majd mesélek... :roll: :lol:

Eni,
de jó, mostmár akkor újra szőkén? Vagy echte-csokin? :lol:

Aproo,
őszintén szólva én sem kedveltem őt (RR), bár nem mondhatnám, hogy kifejezetten utáltam, inkább csak nem tartottam sokra az egész családot, de a dvd-n elég szimpi, és végülis, ahogy kinéz, azért le a kalappal, mert az nem jön csak úgy magától.. :roll: sajnos :lol: Ezt a dvd-t kölcsönkaptam egy barátnőmtől (aki nagyon látványosan lefogyott az elmúlt hetekben, és büszke vagyok rá, de persze kicsit irigy is :lol: na, természetesen ő több praktikát vetett be párhuzamosan és nagyon következetesen, nem csak ez hozta meg a csodát.. de nekem ez tett be, mert ő gimi óta duci volt és megenne a sárga irigység, ha nyáron ő lenne a karcsúbb a strandon :lol: hát hiába, valami motiváció csak kell). Keress rá a RR dvd-kre a neten, biztos megtalálod, "napi 20 perc önmagadért", ez lehet a címe, ez van nagybetűkkel ráírva. Na ennyi volt a reklám. Átmásolnám, ha tudnám, de már próbáltam és... :roll:

Tenci,
jó, hogy újra itt, már hiányoltalak! Hát fotózásom az lesz, ha olyan jól fogok kinézni mint álmaimban! Jó ötlet! Megörökítem, hátha nem tart sokáig :lol: Csak tartanék már ott..

Na lépek, mert holnap hosszú napom lesz és este még az utazás...
(igazság szerint a 15-i roham elől menekülök, megbújunk, míg elül a vihar.. :evil: )

Azért holnap még benézek, hátha valakinek van valami mentőötlete a vonatozásra...
Vendég

koszonom mindenkinek
beteg volt, az utobbi fel evben folyamatosan romlott az allapota, a szive, a cukra, meg vmi rejtelyes izuleti baja is volt, mindegyik kulon-kulon is eleg sulyos, nagy fajdalmai voltak, rossz volt nagyon latni, h szenved... allandoan ki-be jarkalt a korhazakba, sajnos nem tudtak mar rajta segiteni. 81 eves volt. hianyozni fog nagyon.

banana

Sziasztok!

Reni,
én ma voltam a C und A-ban, elrakattam pár dolgot, Nagyi megy majd szombaton! Kíváncsi vagyok, hogy tényleg lesz e akció, mert állítólag az infó bennfentestől származik.
Meg végre kaptam Larának ilyen gumi klumpa papucsot, mert már rég kerestem, úszásra kell! És megvetetett velem a csajszi magának egy napszemcsit, úgyhogy TermiLara lett belőle!
Szombaton derül ki hogy milyen szín kell? :wink:

Nagyon jók a képek!!!Én is úgy gondolom, hogy a kismama maradjon olyan amilyen! És ezek Ti vagytok!Ezért is tervezem, hogy megyek házhoz fényképezni! mert az sokkal természetesebb! és müvészkedni meg ott is lehet! meg beállítani! és még fényt is lehet csináni! :wink:

Dorka,
hát akkor nem voltunk messze! Mi a Fő térnél! Renihez közel! Igaz? Ő megismerte Larát! Bár most sem vagyunk messze! Mi hetente egyszer járunk, mert Apa úszik Larával!
Keddenként járunk fél 10-re, akkor van haladó, mert a másik három nap fél 9-kor, és akkora nem érnénk oda!

Judy
Kert hogy halad??ma szép idő volt!

Heni

hogy vagytok? Mit etettek ma?
azért megnézném a rucikat, bár lehet hogy még korai tényleg, ma voltunk vásárolni, és nadrágba még jó hosszú a 104:-) átengedjük Adrinak!!! :wink:

Tigrincs
itt is puszi, puszi a nagy hősnőnek!!!

Memme,

de jó, nagy nagy gratula az AFP-hez.
Melinda édes lehet ahogy mesél!
Én is szoktam más felé menni, Oktató mondja, hogy jobbra, én meg megyek balra, de figyelem hogy lehet e, és arra jelzek, így az nem gond, csak hát így hosszabb az út!
Én az elején nagyon nem mertem menni (balesetünk emléke még azért néha előjön), mindig kellett mondani,hogy nyomjad! Ma meg az Árpád fejedelem úton mentem 60-nal, olyan jó volt, sütött a nap meg minden! :-) és láttam hogy annyival megyek, de olyan jó volt, mert belső sávban sem mentem még itt, mert úgye nekünk a szélső jut! :-) mondta az oktató,hogy hát a sebesség én meg mondtam hogy tudom, de hát olyan jó volt! Erre röhögött!

Borsika

ez a kép nagyon jó!!!
tök jó, hogy ilyen jó alvó!!!Lara is az volt, hú de visszasírom, mikor fél 7-kor jön, és tápit kér, és már nem alszik vissza, én próbálok még az ágya mellett a földön, de aztán meg fél óra múlva közli, hogy bili!
Mi sem vonatoztunk még!

Orsi,
de jó, ez nagyon jó hír!! Örülök, hogy jól van Kolos!!!
szegénykém, de a lényeg, hogy nem lett semmi baja!

Aprooka!
Ez a fiúcska egy tündér!!!Annyira szép!
Csak nem Toprideres széketek van? :-))
hatalmas gratula mászáshoz!!!

Eni
Remélem már megtaláltad a fácánt, és hamarosan látom a tv-ben!
Szuper!! Gratulálok a gyarapodáshoz!! és kérünk képeket is!!!
hajad? Na most látom, hogy megmenekültél!! láthatjuk???

Steffi

sok, sok gyógypuszi!!!

Dóri
Nagyon ügyes a nagylány!! fiúcska meg még tuti segít Anyucinak!!! Akinek ilyen szép neve lesz!!! vagyis van!
vettél bugyit? Lara már kapott Anyukámtól, már alig várjuk, hogy hordja. Majd nyáron!

Etenci
De jó hogy itt, gyere ha tudsz! És képeket is kérünk!!!

Zsófi
Hogy vagytok? Hogy van Léna arcocskája??

Tünde,merre? Örülök, hogy megérkezett a kupon! Jó pihit, mikor mentek?

Adrihogy vagytok?? mesélj!! képek??

Kriszta???

ancsaboszi

Banana,
Nagyon sajnálom!!! :cry:

Tudom, ez most kevés vigasz, de Neki nem lesz több fájdalma. (én ezzel vigasztaltam magam)

ancsaboszi

Sziasztok!

Nézem a tv2-n a Gladiátort 8) közben pedig visszaolvastam :lol: és jegyzeteltem! :wink:
Sírok is a filmen, meg anyázok :oops: is közben...a zenéjét meg egyenesen imádom!!!!

Apát meg Lányát :lol: pedig 10-kor elzavartam aludni, mert a tegnap éjszakájuk nem volt valami jó! :oops:
Úgy hogy most együtt alszanak a hálóban! :roll: Jobb így most, mint külön, mert ha felébred :oops: akkor mégis ott van közel Apa és gyorsan meg tudja vígasztalni! :roll:

Borsika!

Hát azért a nyeléssel még szenvedünk :? ami érthető és csak pempőset ehet. Szóval levesnek is meg főzeléknek is csak a levét. Meg puha kenyér vagy kalács belet, párizsit-sonkát, pudingot, joghurtot. De mindent hidegen vagy csak kicsit langyosan szabad!!! Fagyit is tényleg lehet ennie, de max. csak 2 gombócot egy nap! És csak vaniliát! Szóval csak olyan fagyit-jogit-pudingot lehet ennie, aminek a színe sárga vagy rózsaszín.
Úgy hogy anno Téged akkor jól átvágtak azzal, hogy nem adtak Neked fagyit!! :twisted: Sajnálom! :roll:

Aproo!

Mit figyeltem én jól meg??? :shock: Le vagyok maradva magammal!!! 8)

Eni!

Dezső!!! :lol: :wink:
Igen, apukákkal! Mert a HP-be 2 ágyas szobák vannak,(2gyerekágy és 2 felnőtteknek) mert ott szülők szerint "csoportosítják" szobákba a gyerekeket. Mert ugye anyukát apukával nem szívesen teszenk össze, úgy hogy még örültek is nekik, hogy ketten vannak Apák, akik a gyerekikkel ott vannak, mert így be tudták rakni őket is egy szobába és így jó volt a szobák "kihasználtsága". :roll:

Steff!

De jó, hogy jöttél!! :wink: Jobbulást a két Gyönyörűségnek!! :roll:

Dóri!

Nagy gratula Tündibündinek!!!! :lol: És sipirc :wink: gyorsan bugyit venni annak a Nagylánynak!!! :wink: :lol:
Donát-fiam!!!! 8) Tessék Anyát meglepni és megfordulni!!!! Még ha az utolsó pillanatban is!!! (Anya! Add át Neki az üzenetemet, jó?! :wink: )

Banana!

Őszinte részvétem! Nem lehet könnyű! De tudod az idő...... :?

Tencikém!

Navégre!!!! :lol: Tudom, lógok neked emíllel!! :oops: Igyekszemigyekszem most már!!!! 8)
Ma beszéltem dokival és mondtam neki, hogy mi a helyzet (Adrival) úgy hogy a jövő 7 péntekben maradtunk. Akkor megyek délelőtt az onkológiai rendelésre a Kútvölgyi rendelőbe! Úgy hogy addig még várnia kell!!! :wink: :twisted: :lol:
Nem jössz szombaton Kenguruba? Mi Adrival megyünk délelőtt! :lol: Ígértem Neki egy szupi farmerruhát :wink: ....úgyis mingyá itt a szülinapja meg 24%-os eksön is van!!! :wink: :lol:

Adri!

Köszönjük! Reggel átadom Druszádnak! :lol: Nálatok Gyerkők jól vannak?

Renáta!

Jah, nagyüzem van mandikivételből!!! :oops: De ezt írtam is talán az előző oldalon. A doki néninek is van naponta min. 10 műtétje!! :shock: És akkor még a többi dokit nem is említettem!
Mint minket a szüléskor! A minimálisat voltuk csak bent,- ugye Tenci ?- mert ugye úgy jöttek a gyerekek sorban, mintha muszáj volna!!! :roll: :oops: És kellett az ágy meg a "csecsemősverda"! :wink:

Ancsám!

Nagyon ügyi vagy!!! Gratulálok!!! :wink: :lol:
De Neked nem mondta az oktatód (mert nekem anno igen!), hogy ha vizsgázol majd forgalomban, akkor csak max. 50-nel menjél, (amennyi a kresz, szerint a tényleges megengedett!) mert 53-nál már "megvág" a vizsgabiztos???
Én mindig a kilóméterórát figyeltem 8) forg.vizsgázás közben, hogy nehogy véletlenül többel menjek, mint 50!!! :lol: :wink: :twisted:
De nem akarlak rémisztgetni....de azért kérdezzél rá, ha nem mondja, hogy mennyi a max. amennyivel mehetsz! :wink:

Na lassan vége a Gladiátornak (majd megint jót bőgök a végén! :cry: :oops: ) aztán robogok szopiztatni!

Szép álmokat Mindenkinek!!!

És még egyszer köszönjük a puszikat-öleléseket!!! Átadtam!!! És Adrinak felolvastam amit Neki írtatok :wink: .....nagyon boldog volt, főleg a HŐSNŐ-s :lol: megnevezéstől!!! :lol: :wink:
Na megyek, mert már bőgök is a filmen! :oops:
Ez a zene..... :oops:

Pussz!!!!! :oops:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Aproo!

Szóval ismeritek a fül doki néninket? 8) Vagy nektek ki ott az ismerősötök?

Léptem! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Borsika!

Szóval magyarul megmondva kaptunk egy listát, hogy Adri miket is ehet! :wink:

Na most már télleg elhúztam a csíkot!!! :lol: ......Tigriscsíkot!!! :lol: :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

(((((((((((((((((((((Banana!)))))))))))))))))))))))
Annyira, de annyira sajnálom!

Tigrincs!
Hogy aludtatok???? hogy van Adri???

Eni!
Dobnál egy képet az új séróról?! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

szép jó reggelt!

Esik az eső!
Judy, mi lesz így a kerttel?
nálunk még havazott is!!! :twisted:

Tigrincs

hogy van Adri???
reméelm azért aludtál is!!
dehogynem!!
ÉN is mindig figyelem! és hát mindig szól
de most nem tudott abban a szituban
csak röhögött
aztán mondta, hogy legalább ne mondjam, hogy láttam!
Vizsgán mindenért megvágnak! tudom.

Szép napot!!!

Betegeskedők???
Steffi? Heni?

ancsaboszi

Sziasztok,

Zsófi
, nagyon szívesen, örülök h sikerült összehozni a talit, és Levi annyira édes. Mikor elmentél még apa is megjegyezte, milyne aranyos és mosolygós a fiad. :lol:
és k.. megzabáltam amikor megölelte, kár, h nem tudtam lekapni.
fényképeket küldöm, de elég sok lett, majd több részletben és tömörítve, OK.
ehhez winrar kell majd, majd küldöm azt is, mert úgy emlékszem a múltkor sem tudtad kicsomizni őket.

Veronix, én a http://bababolt.echt.hu/ hívtam fel és kértem el a chicco beszállító számát. aranyosak, és szívesen segítenek.

Bori
, akkor drukkolok, h Te legyél a csinosabb a strandon!!! :lol:

Eni
, és milyen lett a hajad?? Jankahízás meg szuper!!!!

Tigrincs, Adri már jobban?
snooopy

Banana Részvétem. :cry: :cry: :cry:

Steffi, remélem jobban vattok. Hm?

Nagyon kis gyöntölnivaló Levi! :)

Tegnap kissé nehéz napunk volt. Semmi különös, lányaim teljesen jók, csak én pattantam le egy két órahosszára. Nehezemre esett, hogy van két gyerekem akik bilizek, enni akarnak, akiket fel kell öltöztetni, akik az ölembe másznak és egyáltalán, nagyon pulzál a köldökzsinórjuk.
De hát én is: amikor tegnapelőtt vezetni mentem és izgultam kicsit, mert tudtam, hogy rögtön a volánhoz kell ülnöm és 10 méterre az első útkereszteződés, szóval el voltam anyátlanodva és semmi másra nem vágytam, de arra nagyon-nagyon, hogy ott legyenek az apjukkal és odabújhassak hozzájuk és védjenek meg mindentől. :roll:

Kép

Kép

Kép
memme

Bori, jó utat!

Kép

Kép

Kép
memme

Ancsa!
Vagyok, csak itt nyusszogunk Petivel, kicsit kipihenem a kétgyerekességet. :lol:
Tényleg lesz 20%-os leszállítás a CA-ban, kaptunk tegnap szórólapot. MOndtam apácskának, hogy dejólenne, erre aszonta, biztos őrjöngés lesz. Na, ilyenkor lenne jó, ha vezetnék :roll: De azért lehet, hogy belógok a busszal. Másnap úgyis ő akar meglőgni valami ismerőshöz bicószervíbe.

Veronikusz!
Alexandrán a héten saját kiadványokra 40% engedmény van. Felmész a honlapra, regisztrálsz, beírod a keresőbe a címhez, hogy foglalkoztató, és egy csomó saját kiadványú foglalkoztatófüzetük van, matricásak, meg színezősek, meg számolósak. Ezt eddig is írhattam volna, én hülye.

Eni!
Kép?

Bori!
Irigyellek az elszántságodért, én csak itt nyüglődök, hogy lógó has, meg nagy fenék, de tenni ellene, hááát.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
én is mennék szombaton, de az elmúlt napokban KICSIT kiköltekeztem ... :oops: majd meglátom! 8)

Alexandárt pedig köszi :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

már ég raktam képet, íme kettő:
Kép
Kép
snooopy

Veronikusz!
Előfoglalási kedvezménnyel foglaltál az Annabellába? Én is nézegetem...

Kép
Kép
kriszta36

Szevasztok,

Renáta, mit hozott a péntek 13? Izgi.

Memme, tudom. Nálunk Benedek kezdett el ismét (jobban) ragaszkodni. Jankaszáváról nem is beszélek, neki már akkor görbül a szája, ha eltűnök. Nagyon kislány. Nagyon nem Benci egyébként...

Látom, Kolos is újságból szerzi az infókat.

Na, túl sokat beszéltem mostanában a hajamról. Sztem tudatalatt biztos másról. Ezek után arról tuti nem fogok egy szót sem szólni, ha veszek egy bikinit, vagy ilyesmi. :wink:

Van két tegnapi képem, egyébként...

Kép

Kép
vbea

Eni!
Nagyon szépek. És fodrász mit szólt a művedhez? Bikinis képet, légyszilégyszi (ha veszel) :lol: !!!

Kép
Kép
kriszta36

Orsi!
Kolos!!! :D :D :D annyira kispasi!!!! :D még! még! had lássak legalább így kispasikat!!!

csajos képek is jöhetnek!!! :wink: lányokat is imádom!!! :lol:

Eni!
nagyon jó lett a hajad!!! Benci meg milyen nagy már!!! neki hol a lánca??? :shock: :roll: már nem kell neki? :shock: Jankás kép is nagyon jóóóóóó! látható a gömbölyödés! :D Benci szemek meg!!! :lol: :lol: :lol:

SOKÁIG SZOPTATÓ ANYUKÁK!!!!
hogy kell pontosan csinálni a hozzátáplálást, hogy a cici se apadjon el 1,5 hónap alatt teljesen??? ahány szopi lenne, annyiszor kell majd szopi UTÁN valamilyen kaját adni? no meg gondolom eleinte csak egy félét egy nap és azt se kell majd csak 1-2 szopi alkalmával. Vagy rosszul gondolom?! :roll: :roll: :oops: előre is köszi! vágül is csak 3 gyerekem van. KAta korán tápos lett, Szofinál meg elapadt a hozzátáplálás alatt, pedig 6 hónapig CSAK SZOPIZOTT. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ne egy kicsit zavarosan írtam :oops: de biztosan értitek! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!
nem előfoglalásival, mert akkor még nem is volt ez a lehetőség - azt hiszem. :oops: viszont elfogadták előre a már januárba lejáró üdülési csekkeinket, úgyhogy nekünk ez a kedvezmény, hogy nem kellett kidobnunk hülyeségre a csekket. :D (+ küldünk majd még májusban lejárókat is :lol: ) szóval nagyon rendesek voltak velünk! hiába! 3x-ra megyünk. Ti mikor mennétek??? csak nem akkor mint mi???? :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta, képzelheted, mit szólt... kb vágott egy hátast. Továbbá megtiltotta, hogy a jövőben egy kicsit is hozzányúljak. Egyébként vicces, az volt az első kérdése, hogy "mi bajod van?" ...és nem úgy értette, hogy miért nem tetszik a hajam. Még nem aktuális a bikini, de tényleg, megyünk majd együtt strandra? Csajok?

Veronikusz, Benc láncát le kellett szedni, amikor kórházba került. Utána már csak egy-két hónapra tettük vissza a nyakába, majd végleg megváltunk tőle. Én szülés előtt valamivel akasztottam vissza a sajátomat, és komolyan mondom, sokat változott akkortól a helyzet. Szeretem nagyon. A hozzátápi. Én eleinte CSAK délelőtt adtam kis valamit, valamiket, majd amikor már legalább 4-5 féle kaja volt, akkor délután is. Irtó sokáig Bencinek reggel-este csak cici volt, na meg éjszaka. Nem éreztem egyszer sem, hogy "apadna".

... és hát köszönöm. Ma már tükörbe is néztem. :wink:
vbea

Hozzátápi: Levinek semmi sem kell, ami ilyenkor tankönyvi.
Tegnap a nagyi rántott borsólevesét ette egész nap, először délután3kor, mert már a falt kapartam, hogy nem eszik semmit. Na, most akkor ezzel mit kezdjek? Adjak neki amit kér? Szalonnás katonákat, kenyérhéjat, paradicsomlevest és társait? Merthogy csak ezeket eszi tátogva, jóízzel, a bébikaja, gyümi nem kell. :oops:

Enim, cépek vagytok nagyon! Én a strandot passzolom, illetve csak akkor menjünk, ha épp megvan, így lesz mire fogni a tetőtől talpig beöltözést. :oops:

Timi, nem tudom, mire írtad hogy nem figyeltél...bocsi..... :oops:
A dokink sebész, de nem a Ti dokinőtök. Viszont melyik épületben voltatok? Tudni illik félre ne értsd, nem irigykedésből, de vicces, hogy ott dupla ágy, szülői ágy, a sebészeten meg egy hétig sámli. :shock: :?

Orsi, Kolosnak pusz és a képeket várom nagyon!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni!
de csak cici után adtál neki valamit??? Zsu egyszer ilyet írt - azt hiszem :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
én saját magam előtt szégyellem ahogy most kinézek, így én a stradnot passzolnám :oops: maximum, ha úgy fürödhetek mint az arab nők :lol: tetőtől talpig fehér csadorban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,

Banana,
részvétem ((((((( )))))))

Ancsa,
kert ma nem halad. Párom direkt kedd-csüt-re vett ki szabit, mert akkorra igértek jó időt, kivételesen be is jött. Hétfőn, szerdán meg ma nem csináltunk benne semmit. Illetve szerdán a várost jártam, hogy hol vegyük meg a fehér kavicsokat, meg a kerti tipegőket, de most már az is megvan (illetve a tipegőkért le kell majd menni Ócsára, csak még nem tudom apu melyik nap ér rá)
Szóval a kert még soká lesz kész, mert ősszel sártenger volt még csak, de most már kezd alakulni ;) Majd kaptok képet ha kész lesz ;)

Tenci,
Mickey jöhet ;) még nem sok mindent tudna széttaposni :D

Orsi,
örülök hogy Kolos már ennyire jól :) Aranyosak lehettek Levivel.
Majd ha megyünk játszóházba, akkor meglátod milyen tevékeny lányom van ;) Persze csak ha nem fagy le a sok embertől és kapaszkodik folyton anyába...

Timi,
Adrinak puszi, tényleg kis hősnő!! Na ha majd Érd felé járok, figyelem a bömbit ;)

Zsó,
ismerős, Anna is mindig a mi kajánk után csápol... Pl tegnap az apja tányérjáról lopott el egy darabka kolbászt. Aztán szájába veszi és fintorog, hogy ez aztán egyáltalán nem finom... :D
De nem szólok egy szót sem, ő legalább eszi a neki valókat is (bár nem mindent)

Veronikusz,
biztonsági övet láttam az Árkádban a Baby Bell-ben (ez a Kenguru üzlete). Tán ötpontos volt, de nem 100%... Nem chicco volt, az biztos, de ha a méret jó, akkor biztos használható bele. Üléshuzatot nem tudom, esetleg az importőrt kéne megkérdezni...

Eni,
tényleg jobb már, bár még mindig vöröses picit ;) A szőke szerintem is jobb volt. Bár nekem a vöröses is tetszik, de lehet csak azért mert én is vörös voltam évekig... ;)
Jankusz szépen kerekedik :)

Bori,
nem semmi az edzésprogramod... Én még csak 1x jutottam el tornázni, bár a héten a kertépítés elég jó sport volt ;) Viszont futni nem tudok - egyrészt nem is szeretek, másrészt mióta suhanckoromban stepaerobikoztam a térdem se az igazi :?
Kár hogy nem lehet azt az RR-t átírni... Bár az RR3 nekem is megvan, az is valami 3x20 perc, ha jól rémlik... Már van pár tornavideóm, csak csinálni kéne... :oops:
Vonatozni mi sem voltunk, de nem tudom mit csinálnék Annával...

Na jó hosszú lettem, eldugulok. Amúgy is takarítani kéne :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz, igen, cici után...

Zsó, nem is kell Levinek tankönyveket olvasni. BüdösBenc sem hajlandó gyereknevelős könyveket a kezébe venni.

Lányok! Csakis szkafanderben gondoltam... Felfújunk egy medencét az erkélyen, ennyi. :D
vbea

Sziasztok!

Eni!
Jujj, de jó így a hajad! Ne haragudj, nekem így jobban tetszel :roll: Gyerekek meg csodásak!

Reni!
Na punci vagy nem punci? :lol: Jók a képek amiket tettél, nekem a cicifogós nagyon tetszett! Hány éves Zsolti? 20nak se nézném...

Vasalás: én is vasalok a 2009-es évben, nem tudom jobban érzem magam tőle, jobb felvenni, és Martin is jobban becsüli, hogy dolgozok vele és neki utána lesz mit felvenni, a férjem meg jó, hogy térdre nem esik van vagy 30 ingje :twisted: , és mind kivasalva a szekrényben! Ja és én is az vagyok aki szeret vasalni, sőt megnyugtat.

Snoopy!
Kolos tündér! Majd bandázós képeket is légy szi!

Köszönjük mindenkinek a gyógypuszikat, lassan-lassan, de kezdenek ideérni, bár közben egy kettő eltévedt vagy nem tudom, mert estére én is betakonyosodtam :evil: De utálom! Nyomtam egy neocitrant, reggelre már egész jól voltam, fél 10kor már aludtam :shock: kb 4hónapja nem volt ilyen. Gyerekek aludtak éjszaka, bár este Mircikémnek hőemelkedése volt, kapott kúpott, meg balzsamoztam a mellkasukat, orrcsepp, martin kapott fenistil cseppet. Remélem hamar kijövünk belőle, pontosen egy hónapja voltak/voltunk betegek.

Én is dobok képet, mostani kedvenc:
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?